Известен руски треньор ще поеме волейболните националки на България


Руският специалист Владимир Кузюткин ще наследи италианеца Марчело Абонданца начело на българския национален отбор по волейбол (жени), съобщиха руски сайтове.

От Българската федерация по волейбол няма потвърждение на информацията. 

Бившият старши треньор на руския женски национален отбор в "най-близко време" ще поеме българките, написа сайтът на волейболната новинарска агенция "Юниверсум".

"Съответните договорености с българската федерация по волейбол са били...

Тити Папазов: Левски ще стане шампион

Съвсем сериозно тук и сега заявявам, че Левски ще бъде шампион, зарече се старши треньорът на баскетболния тим на "сините" Тити Папазов.

Германия иска парите, които България не усвои

София и Букурещ не са усвоили 600 млн. евро от ЕС, предвидени за интеграцията на ромите, твърдят германски политици и настояват парите да бъдат пренасочени към техните общини, които имат проблеми с българите и румънците, съобщава "Дойче веле"

3,5 г. затвор в общежитие за нападателя по Доган (обзор)

Три години и шест месеца затвор в общежитие от открит тип - такава присъда определи Софийският градски съд за Октай Енимехмедов, който няколко пъти натисна спусъка на газов пистолет от упор в главата на Ахмед Доган.
Петчленен състав начело с Пенка Велинова отхвърли искането на прокуратурата Енимехмедов да лежи в затвора 17 г. Магистратите... Три години и шест месеца затвор в общежитие от открит тип - такава присъда определи Софийският градски съд за Октай Енимехмедов, който няколко пъти натисна спусъка на газов пистолет от упор в главата на Ахмед Доган. Петчленен състав начело с Пенка Велинова отхвърли искането на прокуратурата Енимехмедов да лежи в затвора 17 г. Магистратите...

Изложба във Варна представя ръчно изработени макети на възрожденски къщи

Изложба на ръчно изработени макети на възрожденски къщи ще открие Мария Желева в петък, 28 февруари, в 10 ч., във фоайето пред зала "Пленарна" на община Варна. Проявата е посветена на националния празник Трети март, съобщиха от общината за Moreto.

Суеверен съм! Не сме фаворити!

Наставникът на разградчани Стойчо Стоев заяви, че въпреки положителния резултат, още е много рано български отбор да бъде фаворит срещу италиански. Стоев обаче подчерта, че тимът му се наслаждава на мачовете в Европа.

1 070 627 зрители са гледали bTV новините вчера

1 070 627 зрители са гледали централния новинарски блок на bTV вчера, което е с 55% повече от зрителите, гледали новините на Нова телевизия, съобщиха от bTV Media Group, позовавайки се на данни агенция за измерване на телевизионна гледаемост ГАРБ.
41% от всички зрители в активна възраст 18-49 в слота на новините са предпочели bTV Новините с 1 070 627 зрители са гледали централния новинарски блок на bTV вчера, което е с 55% повече от зрителите, гледали новините на Нова телевизия, съобщиха от bTV Media Group, позовавайки се на данни агенция за измерване на телевизионна гледаемост ГАРБ. 41% от всички зрители в активна възраст 18-49 в слота на новините са предпочели bTV Новините с

Разкриха още една тайна на еволюцията

/КРОСС/ Учени твърдят, че тъмният цвят на кожата, типичен за обитателите на Черния континент и лицата от африкански произход , се е появил преди повече от 1 милион години, за да защити нашите предци от смъртоносното заболяване рак на кожата.Чарлз Дарвин твърди, че цветът на кожата не зависи от околната среда, а след това някои изследователи не признават онкологията като участник в човешката еволюция. Съвременните учени обаче твърдят обратното. При хората с албинизъм , живеещи в Африка, рискът да заболеят от рак е много по-висок. Мнозина умират от това заболяване, преди да са навършили и 30 години. Така става ясно, че в хода на еволюцията самата природа е защитила човешката кожа от неблагоприятните ефекти на слънчевата светлина, придавайки тъмен цвят на кожата на африканците. В нея се образува достатъчно голямо количество от пигмента еумеланин, който изпълнява защитна функция. Генетичните данни свидетелстват, че еволюцията на кожата, богата на еумеланин, сред първобитните хора настъпва преди 1,2-1,8 млн. години в Източноафриканската савана. Тогава хората са загубили голяма част от космите по тялото си. Вероятно кожата им е била бледа, съдържаща феомеланин като при шимпанзетата.

Предстоящи събития в страната за утре, 27 февруари

/КРОСС/ *** София.От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание. ***София.Президентът Росен Плевнелиев ще приеме представители на ръководството на политическа партия ГЕРБ в рамките на месеца на политическите консултации. Президентът Росен Плевнелиев ще открие форум по повод две години от ратификацията на Конвенцията на ООН за правата на хората с увреждания. Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с министъра на външните работи на Турция Ахмет Давутоглу. ***София.От 09:30 часа ще се проведе заседание на ВСС. ***София.От 8:30 часа в Radisson Blu Grand Hotel (пл. Народно събрание 4), председателят на БТПП Цветан Симеонов ще проведе среща с представители на „Westinghouse Electric Company". ***София.От 9:30 часа в Големия салон на БАН (гр. София, ул. „15 ноември" №1) ще бъдат представени докладите от работните групи, които ще съдържат конкретни мерки и препоръки за формиране на държавни политики за преодоляване на демографските проблеми във всичките им аспекти. ***София.От 10:00 часа, в хотел „ Новотел - София", бул. Цариградско шосе"-115, министър Искра Михайлова ще открие заключителен семинар по управление на биоотпадъците. ***София.От 10:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Гаврата със здравето на децата продължава! Министерството на здравеопазването продължава да подкрепя лошото управление на Фонда за лечение на деца в чужбина." ***София

Зверствата в "севернокорейския Гулаг"

Кучета разкъсват деца, а убийствата се награждават

    


Пет български победи на старта на боксовия турнир "Странджа"


С пет победи и седем загуби на българските боксьори започна 65-ото издание на международния турнир "Странджа". Тази година в София са събрани 153 боксьори (от които 22 жени) от 22 държави.

Участничката на олимпийските игри в Лондон Стойка Петрова стартира безапелационно и стигна до четвъртфиналите в категория до 51 кг. след успех с 3:0 точки над рускинята Зоя Исаева. 

"Няма лесен мач, още по-малко срещу представител на Русия. Щастлива съм, че победих и благодаря на...

"Юнайтед" е по-объркан от гръцката икономика

Това щеше да е древногръцка трагедия, ако го описваше Омир. "Манчестър Юнайтед" загуби с 0:2 като гост от "Олимпиакос" в Атина. Реваншът от осминафиналите е след 20 дни.
Двадесетте най-важни дни за рекордьора по титли на Англия от дълги години.

"Объркани", "безцелни", "без желание", "без класа" и дори направо "глупави".
Думи, пълнещи заглавият Това щеше да е древногръцка трагедия, ако го описваше Омир. "Манчестър Юнайтед" загуби с 0:2 като гост от "Олимпиакос" в Атина. Реваншът от осминафиналите е след 20 дни. Двадесетте най-важни дни за рекордьора по титли на Англия от дълги години. "Объркани", "безцелни", "без желание", "без класа" и дори направо "глупави". Думи, пълнещи заглавият

Експерти успокояват: Конфликтите в Украйна няма да доведат до газова криза у нас

София /КРОСС/ Нова газова криза у нас заради конфликтите в Украйна засега не се очертава. Все още държавата и бизнесът нямат ясни сигнали за предстоящи смущения в доставките на синьо гориво към страната ни, заради събитията там. Украйна е и сред основните търговски партньори на България. През 2009-та украинската газова криза хвана страната ни неподготвена за евентуално спиране на кранчето със синьо гориво. Пет години по-късно, според експертите, отново нямаме план Б за реакция в подобна криза, тъй като отново разчитаме на доставки от една единствена тръба.„За съжаление през тези години България не направи нищо за диверсификацията на доставката, така че от гледна точка на аварийни доставки от други страни, България е в положението от 2009 година. Ако стане такъв срив - ще се повтори ситуацията от 2009 г.", обясни пред Нова телевизия енергийният експерт Христо Казанджиев.Засега обаче фирмите у нас нямат никакви сигнали за проблеми в транзита на синьо гориво. В енергийното министерство също не е постъпвала информация за възможно ограничаване или прекратяване на доставките през територията на Украйна. Заплаха засега няма и за парното. Топлофикациите получават гориво в необходимите количества и срокове.Според последните данни на икономическото министерство Украйна е на 14-то място в общия стокообмен.„Доста фирми оперират в България с украинско участие - над 100 са тези фирми

Родопчанин, дарил 103 л кръв, отказва номинация за Гинес

84-годишният Атанас Френкев от Смолян, който е дарявал кръв 400 пъти, през 2005 г. отказал  да го номинират за Гинес. За 41 години той е дал да източат 103 л от вените му. В името на донорството смолянчанинът пийнал първата си ракия, след като навършил 65 години.  Поддържа форма с отвара от коприва и глухарчета.

84-годишният Атанас Френкев от Смолян, който е дарявал кръв 400 пъти, през 2005 г. отказал да го номинират за Гинес. За 41 години той е дал да източат 103 л от вените му. В името на донорството смолянчанинът пийнал първата си ракия, след като навършил 65 години. Поддържа форма с отвара от коприва и глухарчета.

OFF-ROAD CLUB “4X4 ADVENTURE BULGARIA”

Днес на импровизирана пресконференция, която се проведе пред Националния стадион «Васил Левски», на която бяха показани всички автомобили на българския отбор участвал в Дакар, мениджъра на отбора Тодор Христов, категорично отрече накой от отбора участвал в Дакар, да има връзка с хванатото огромно количество кокаин.

 

Четирима души от българския отбор замиават на 21 февруари, за да приберат машините участвали в Дакар.

Корабът с машините от рали „Дакар” акостира във Франция. При акция френските власти залавят 1 тон и 400 килограма кокаин, скрити в резервните гуми на участници в състезанието.

Българският отбор и цялата му техника напускат пристаницето и Франция – без разпити, без обвинения и без обиски, българският камион не е бил разпечатан, първите, които свалят лепенките от вратите, са нашите участници.

Г-н Христов заяви « Не мога да разбера, защо ни свързват с тази ситуация. Изопачиха нещата, че има връзка с участниците от българския отбор. Ако имаше такава връзка щяха да ни арестуват още там или най-малкото да ни обискират. С мен е целият екип, тъй като всички сме притеснени и родителите ни, приятелите ни и спонсорите. Не сме наркотрафиканти. Не пренасяме дрога. Не са ни разпитвали. Не са ни арестували. Никои не ни е търсил за разпит в България или за оглед на машините. »

 

Автомобилите пристигнаха в България късно през нощта и още са покрити с пясъка от пустинята Атакама в Чили. Журналистите имаха възможост да разгледат автомобилите и от вътре, а Тодор Христов коментира   "Какво виждате нашият камион е бял, а не червен като испанския от снимката на МВР. Пристигнахме късно през нощта. Лепенките не бяха пипани, получихме автомобилите така, както ги оставихме. Разбрахме, че в някакъв камион е хваната дрога от медиите, които ни се обаждаха за коментар по телефона",

Испанският камион също е Mercedes, но 8х8 и от отбора Epsilon. Във Франция са задържани двамата шофьори - Шави Мора, координатор на отбора, и Жорди Баниерес, механик, а по-късно собственикът Давид Оливерас.


 


Учителка счупи с тояга ръката на петокласник

Лекари гипсираха ръката на петокласник от хасковото село Динево, а до намесата им се стигна, след като ученикът беше ударен с пръчка от учителката си по руски език. Повод даскалицата да изригне била лошата дисциплина в час. Пострадалото момче обаче не било сред нарушителите на реда в класната стая, но било пребито "по грешка."

Германия смята Иран за потенциална заплаха за европейските страни

Ако страната се сдобие с балистични ракети, другите държави ще бъдат притеснени

    


Застраховките — по-добра информация и защита за клиентите

Сключването на застраховка трябва да се улесни и да бъде по-добре защитено от законодателните промени, актуализиращи правилата на ЕС по отношение на информацията и съветите, предлагани от застрахователните агенти. Членовете на Европейския парламент подкрепиха промяната на правилата за сключване на застраховка „живот“ и имуществена застраховка, както и за предлагането на застрахователни пакети и услуги.

Без праг на евроизборите в Германия

Германският конституционен съд премахна прага от 3% за предстоящите избори за Европарламент (ЕП), предаде АФП. Досега, за да участват в разпределението на депутати в ЕП, германските партии трябваше да са спечелили минимум 3% от гласовете на вота. Бариерата от 5% за националните избори за Буднестаг остава в сила. Германският конституционен съд премахна прага от 3% за предстоящите избори за Европарламент (ЕП), предаде АФП. Досега, за да участват в разпределението на депутати в ЕП, германските партии трябваше да са спечелили минимум 3% от гласовете на вота. Бариерата от 5% за националните избори за Буднестаг остава в сила.

Google не са наддавали за WhatsApp

Слухове в Силициевата долина сочеха, че търсачката е предложила "само" 10 млрд. долара за компанията

    


Джон Кери призовава Русия да не се меси в Украйна

Държавният секретар на САЩ Джон Кери призова Русия да държи на думата си и да зачита териториалната цялост на Украйна, след като Москва обяви, че ще засили мерките за сигурност в южната част на Кри...

Премиера на Хроника за президента Петър Стоянов в Пловдив

Премиера на „Хроника на един президентски мандат“ на Издателска къща „Хермес“ще се състои в Пловдив на 28 февруари 2014 г. /петък/ от 18 часа в Международен панаир – Пловдив, Конгресен център, зала „България“.  Главно действащо лице в книгата е роденият под тепетата български президент /1997-2002 година/ Петър Стоянов. Луксозният том се издава със съдействието на д-р Невен Енчев, Израелско-българския институт, КЦМ 2000 АД, Пловдивски граждански клуб и др. Средствата от продажбата на книгата ще бъдат дарени на фондация „Качество на живот“, в помощ на болните от детска церебрална парализа.

„Хроника на един президентски мандат“ ще бъде представена от нейния автор и съставител Димитър Райчев, в присъствието на самия Петър Стоянов.

Книгата проследява политическата  кариера на държавния глава. Хрониката не поставя въпроси, не прави оценки и не е опит за приятелска апология на президента. Тя е по-скоро опит да се представи цялостно, чрез всички по-значителни събития, мандатът на един от водачите на българската нация в едно изключително драматично и противоречиво време.

По света има президенти, за които никой не си и спомня. Има и такива, които оставят дълга следа в паметта на хората. Петър Стоянов несъмнено е от тях. Неговите заслуги за изграждането на нова България се знаят от нас, неговите съвременници, но утре това може да бъде лесно забравено от следващите поколения, пише в анотацията на издателството.

Заповядайте на премиерата на „Хроника на един президентски мандат“, канят домакините. Входът е свободен!

1 070 627 зрители са гледали bTV новините вчера

1 070 627 зрители са гледали централния новинарски блок на bTV вчера, което е с 55% повече от зрителите, гледали новините на Нова телевизия, съобщиха от bTV Media Group, позовавайки се на данни агенция за измерване на телевизионна гледаемост ГАРБ.
41% от всички зрители в активна възраст 18-49 в слота на новините са предпочели bTV Новините с 1 070 627 зрители са гледали централния новинарски блок на bTV вчера, което е с 55% повече от зрителите, гледали новините на Нова телевизия, съобщиха от bTV Media Group, позовавайки се на данни агенция за измерване на телевизионна гледаемост ГАРБ. 41% от всички зрители в активна възраст 18-49 в слота на новините са предпочели bTV Новините с

РБК: Янукович е в Русия

/КРОСС/ Сваленият в събота президент на Украйна Виктор Янукович се намира в Русия, твърди руското делово издание РБК, като се позовава на „един от големите руски предприемачи" и „високопоставен руски чиновник".Един от събеседниците на РБК разказва, че Янукович е пристигнал в Москва в нощта срещу сряда. Той е бил видян в хотел Radisson Royal (бивш „Украйна"), което потвърждава източник, близък до ръководството на луксозния хотел. Управата на хотела е отказала официален коментарВ ексклузивния клуб на 11 етаж през цялата нощ е имало група хора, а сбирката е била охранявана от спецслужбите при повишени мерки за сигурност. Обслужващият персонал не е бил допускан до залата, казва един от източниците на РБК.Янукович не се е задържал в хотела и сега вероятно се намира в санаториума Барвиха в покрайнините на Москва, който се управлява от Кремъл, казва източник на РБК. Официално от Управлението по делата на президента казват, че нямат такава информация, а от администрацията на санотариума - че такъв гост не е регистриран. Помолен за повече информация, говорителят на външното министерство Александър Лукашевич отговаря, че ведомството му се занимава с външна политика, а не с местонахождението на отделни граждани.Източник на РБК допълва, че в Radisson Royal е срещнал човек, приличащ на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Пшонка.  

Обявиха Виктор Янукович за международно издирване

Бившият украински президент Виктор Янукович е обявен за международно издирване, съобщи главният прокурор на Украйна Олег Махницкий, съобщи ИТАР-ТАСС.

Украйна поиска "международна заповед за арест" на сваления президент Виктор Янукович, обвинен в масово убийство по време на протестите. "Янукович е издирван на международно ниво" потвърди ... Бившият украински президент Виктор Янукович е обявен за международно издирване, съобщи главният прокурор на Украйна Олег Махницкий, съобщи ИТАР-ТАСС. Украйна поиска "международна заповед за арест" на сваления президент Виктор Янукович, обвинен в масово убийство по време на протестите. "Янукович е издирван на международно ниво" потвърди ...

Европарламентът забрани ароматните цигари

Европейският парламент (ЕП) забрани ароматите в цигарите и тютюна за навиване, които биха направили продукта по‑атрактивен чрез придаването на...

Руски войски до Украйна по тревога

Президентът Владимир Путин вдигна по тревога войските на Русия в западната и централната част на страната, включително по границата с размирна Украйна, предаде АФП. В маневрите, които ще продължат до 3 март, участват сухопътни, военноморски и военновъздушни сили, базирани в западния военен окръг на Русия. Президентът Владимир Путин вдигна по тревога войските на Русия в западната и централната част на страната, включително по границата с размирна Украйна, предаде АФП. В маневрите, които ще продължат до 3 март, участват сухопътни, военноморски и военновъздушни сили, базирани в западния военен окръг на Русия.

„Нова алтернатива” и Движение „Гергьовден”

Това заяви председателят на „Нова алтернатива” Николай Цонев днес в интервю за БНТ. Николай Цонев и представителят на движение „Гергьовден” Драгомир Стефанов

Нашата идея е всички политически партии от дясното пространство да бъдат обединени и да издигнат единна кандидатура. Ние се обърнахме не само към Надежда Нейнски, но и към СДС и ДСБ, които са в Реформаторския блок, защото ние ги припознаваме като десни партии. ”

В сутришния блок на БНТ тази сутрин Николай Цонев коментира, че не би участвал в Реформаторския блок, защото там десните партии са само ДСБ и СДС, както и че там има партия със съмнително финансиране и е представител на друга държава, визирайки партията на Касим Дал.

Отправили сме покана за разговори към СДС и ДСБ, но няма отговор. С другите партии, които са извън Реформаторския блок, ние водим постоянно разговори, за да направим огромен блок от десни партии, които да издигнат значими кандидатури.
Разговори с България без цензура на Николай Бареков не са водени. Ние не желаем да водим разговори с България без цензура. Там има политически постановки, които са изключително неприемливи за нашата партия”, каза Цонев.

 


Джордж Клуни се среща с Амал Аламудин?

/КРОСС/ Известният холивудския актьор, режисьор, продуцент и разбивач на женски сърца Джордж Клуни отново се появи в публичното пространство с тайната си страст - британският активист за правата на човека и адвокат на основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж - Амал Аламудин. Преди дни в Белия дом се състоя премиерата на филма "Ловци на съкровища", на която звездата се появи в компанията на въпросната дама. На премиерата са присъствали и родителите на актьора - Ник и Нина Клуни. След края на събитието Клуни и половинката му за вечерта са тръгнали към бара. Източник разкрива, че през цялата вечер актьорът е обгръщал Амал през талията, създавайки впечатление, че двамата са не просто колеги, а двойка.Припомняме, че за първи път Клуни и Аламудин бяха забелязани заедно миналата година, но тогава приятел на актьора заяви, че не може да се говори за никакъв роман, защото ставало дума само за работа.

Такса покойник събират в пловдивско село

Такса покойник въведоха в пловдивското село Ръжево Конаре. 2 лв. на всеки починал роднина е безпрецедентният налог за българското законодателство, който плащат жителите. Парите отивали за поддръжка на селското гробище. Жители обаче приветствали идеята и оставяли дори по повече пари в общината.

Министри на отбраната на страните в НАТО обсъждат в Брюксел отбранителните способности на Алианса

Във фокуса на първата работна сесия бяха поставени отбранителните способности на НАТО. Министрите на отбраната се запознаха с напредъка в изпълнението на поетия на срещата на върха на НАТО в Чикаго ангажимент за изграждане на Сили на НАТО 2020. Обсъдени бяха въпроси, свързани с приоритизирането на ключови за Алианса способности Във фокуса на първата работна сесия бяха поставени отбранителните способности на НАТО. Министрите на отбраната се запознаха с напредъка в изпълнението на поетия на срещата на върха на НАТО в Чикаго ангажимент за изграждане на Сили на НАТО 2020. Обсъдени бяха въпроси, свързани с приоритизирането на ключови за Алианса способности

Какво ще стане с руския Черноморски флот в Крим?

Москва се опасява, ако в Киев дойдат на власт антируски политици

    


Съдът пак не пусна Харизанов

Бившият шеф в “Напоителни системи” Георги Харизанов безуспешно опита вчера да излезе от ареста. Софийският районен съд отказа да го пусне, защото можел да укрие.
Харизанов е зад решетките от декември м.г., когато таен свидетел разказа, че го чул в столично заведение да споделя на преподавателя от Софийския университет Димитър Найденов-Джими, че... Бившият шеф в “Напоителни системи” Георги Харизанов безуспешно опита вчера да излезе от ареста. Софийският районен съд отказа да го пусне, защото можел да укрие. Харизанов е зад решетките от декември м.г., когато таен свидетел разказа, че го чул в столично заведение да споделя на преподавателя от Софийския университет Димитър Найденов-Джими, че...

Виктор Янукович е обявен за международно издирване

Бившият украински президент Виктор Янукович е обявен за международно издирване, съобщи главният прокурор на Украйна Олег Махницкий, съобщи ИТАР-ТАСС.

Украйна поиска Бившият украински президент Виктор Янукович е обявен за международно издирване, съобщи главният прокурор на Украйна Олег Махницкий, съобщи ИТАР-ТАСС. Украйна поиска "международна заповед за арест" на сваления президент Виктор Янукович, обвинен в масово убийство по време на протестите. "Янукович е издирван на международно ниво" потвърди ...

Около 40 GB уникални документи са дигитализирани през миналата година в Държавен архив - Варна

Около 40 гигабайта уникални, особено цени и интересни документи са дигитализирани през миналата година в Държавен архив – Варна. Това съобщи за Радио „Фокус” – Варна Владимир Владимиров, началник на отдел "Държавен архив" – Варна.

Шемет прегръща и целува огромни лъвове

Кевин Ричардсън е служител в парк за диви животни в Южна Африка. Той е спал, хранил се е, работил е с лъвовете, още когато са били малки. Той се прегръща с тях, те го целуват нежно и показват по-скоро котешката си природа в общуването с него. Кевин пък се държи с тях, като с равни.Можете да станете свидетели на удивителното общуване между Кевин и Кевин Ричардсън е служител в парк за диви животни в Южна Африка. Той е спал, хранил се е, работил е с лъвовете, още когато са били малки. Той се прегръща с тях, те го целуват нежно и показват по-скоро котешката си природа в общуването с него. Кевин пък се държи с тях, като с равни.Можете да станете свидетели на удивителното общуване между Кевин и

Бритни шокира с вида си

/КРОСС/ Популярната певица Бритни Спиърс продължава да шокира феновете си с нелепия си външен вид. Изпълнителката доста често навлича безвкусни дрехи, с които разваля фигурата си. Последните снимки на Спиърс обаче потресоха поклонниците й. Разхождайки се из Лас Вегас, изпълнителката бе засечена от фотографи в странен червен потник на големи бели точки и къси панталонки, с които изглежда още по-овална. Поп принцесата изглежда много уморена, с тъмни кръгове под очите, петна по кожата и дълбоки бръчки. А прическата и лошият грим я правят още по-страшна и непривлекателна.

Новите управляващи в Киев подписват споразумението с ЕС до 25-и май

Протестите бяха възбудени след отказа на Янукович да го подпише

Тихомир Безлов: Бареков е замислен като катализатор

"България без цензура" предпочитат да отидат на избори сега

    


Стойнев ще открие бизнес форум в Алжир

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов заминават на работно посещение в Алжирската демократична и народна република, съобщиха от МИЕ.

Виктор Янукович е в Украйна

Виктор Янукович е в Украйна, съобщи заместник-главният прокурор на страната, цитиран от АФП.

Киев обяви Янукович за международно издирване

Новата власт в Киев обяви сваления президент Виктор Янукович за международно издирване, предаде АФП, като цитира изпълняващия длъжността главен прокурор Олег Махницки. В същото време и.д. вътрешният министър Арсен Аваков обяви разформироването на елитното подразделение на МВР “Беркут”, а на централния площад в Киев трябваше да бъде обсъден кабинет. Новата власт в Киев обяви сваления президент Виктор Янукович за международно издирване, предаде АФП, като цитира изпълняващия длъжността главен прокурор Олег Махницки. В същото време и.д. вътрешният министър Арсен Аваков обяви разформироването на елитното подразделение на МВР “Беркут”, а на централния площад в Киев трябваше да бъде обсъден кабинет.

Виж как лъвове прегръщат и целуват човек

Кевин Ричардсън е служител в парк за диви животни в Южна Африка. Той е спал, хранил се е, работил е с лъвовете, още когато са били малки. Той се прегръща с тях, те го целуват нежно и показват по-скоро котешката си природа в общуването с него. Кевин пък се държи с тях, като с равни.
Можете да станете свидетели на удивителното общуване между Кевин и Кевин Ричардсън е служител в парк за диви животни в Южна Африка. Той е спал, хранил се е, работил е с лъвовете, още когато са били малки. Той се прегръща с тях, те го целуват нежно и показват по-скоро котешката си природа в общуването с него. Кевин пък се държи с тях, като с равни. Можете да станете свидетели на удивителното общуване между Кевин и

Андрей Стойчев: Валутният риск е ключов минус за развиващите се пазари

Шокът с изтеглянето на капитали от развиващите се пазари започна с намаляването на стимулите от ФЕД, коментира дилърът от Deltastock

    


Мадрид почита паметта на Арагонес, наричайки улица на негово име

Една от улиците, която води към стадиона на Атлетико Мадрид "Висенте Калдерон", ще носи името на бившия треньор на Испания и "дюшекчиите" Луис Арагонес. Това заяви кметът на Мадр...

Делото "Октопод" приключи след четири години мъки

Една от най-шумните акции на ГЕРБ, а именно – тази, известна под името „Октопод”, завърши крайно безславно. Делото „Октопод” беше образувано след аре...

Учителка счупи ръката на ученик с метла

Пореден случай на насилие над ученик разбуни духовете. Този път обаче не става въпрос за побой между връстници, а за издевателство от страна на преподавател над ученик. Случаят е станал факт в село Д...

"Болница за плюшени мечета" се организира във Варна по случай Деня на редките болести

За четвърти път Национален алианс на хора с редки болести и Асоциацията на студентите-медици в България организират събитието за деца "Болница за плюшени мечета". Под формата на игра децата ще научат повече за хигиената, здравословното хранене и за това, какво се случва в една болница.

Стиг Ларшон разследвал убийството на шведски премиер

Авторът на романите от трилогията "Милениум" е оставил около 15 кутии с документи по делото по неразкритото убийство на Улоф Палме

Ветото на Плевнелиев е неоснователно, смята Манолова

"Мъртви души" в избирателните списъци няма, категорична е тя

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване