"Аеросмит" ще разгледат "Св. Александър Невски"

Американските рок легенди “Аеросмит” ще останат още ден след концерта си в София. Музикантите пристигат часове преди да излязат на сцената на стадион “Локомотив” на 17 май. 
Нощуването им у нас е по настояване на вокала Стивън Тайлър. Певецът държи да разгледа забележителностите на всяко ново място, което посещава. Това е първо гостуване на бандат Американските рок легенди “Аеросмит” ще останат още ден след концерта си в София. Музикантите пристигат часове преди да излязат на сцената на стадион “Локомотив” на 17 май. Нощуването им у нас е по настояване на вокала Стивън Тайлър. Певецът държи да разгледа забележителностите на всяко ново място, което посещава. Това е първо гостуване на бандат

Полицейска грешка вкара в гроба заподозрян за убийство

Полицейска грешка стана причина да не бъде разкрито жестокото убийство на Стоянка Делкова от Велинград, след като основният заподозрян се застреля в главата с пистолета на сина си преди поредния разпит.  Разследващите иззели личното оръжие на Малин Бозьов, но незнайно защо оставили пистолета на сина му, също разпитван. 
Полицейска грешка стана причина да не бъде разкрито жестокото убийство на Стоянка Делкова от Велинград, след като основният заподозрян се застреля в главата с пистолета на сина си преди поредния разпит. Разследващите иззели личното оръжие на Малин Бозьов, но незнайно защо оставили пистолета на сина му, също разпитван.

МВФ дава $ 17 млрд. на Украйна (обзор)

Международният валутен фонд одобри предоставянето на кредит за Украйна в размер на $ 17 милиарда, предаде Би Би Си. Той е обвързан с изискване за икономически реформи, повишаване на данъците и цените на енергоносителите, замразяване на минималната работна заплата и други мерки, насочени към извеждане на Украйна от икономическата криза. Международният валутен фонд одобри предоставянето на кредит за Украйна в размер на $ 17 милиарда, предаде Би Би Си. Той е обвързан с изискване за икономически реформи, повишаване на данъците и цените на енергоносителите, замразяване на минималната работна заплата и други мерки, насочени към извеждане на Украйна от икономическата криза.

Сметната палата: Цените на тока са нагласени

Цените на тока не отговарят на разходите за производството му. Това е основното заключение на Сметната палата след направена от нея проверка в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР). Одитният орган публикува вчера годишният си отчет за дейността.
Проверката на ДКЕВР обхваща периода от 2007 г. до април 2013 г. и беше поръчана от Цените на тока не отговарят на разходите за производството му. Това е основното заключение на Сметната палата след направена от нея проверка в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР). Одитният орган публикува вчера годишният си отчет за дейността. Проверката на ДКЕВР обхваща периода от 2007 г. до април 2013 г. и беше поръчана от

Любовна завист стои зад изчезването на Валя?

Завистник от злоба е отвлякъл 24-годишната медсестра от Бургас Валя, продължава да твърди майка й.

Огромен пожар бушува във Враца

Складова база за строителни материали и складираните в нея тръби

Генков си върна №8 и вкара, "Левски" взе победа след 25 дни

"Локо" (Пд) се превърна в един от малкото отбори, които през настоящия сезон носят по-позитивни емоции на "Левски", както и на неговите нападатели Цветан Генков и Валери Божинов. С голове на двамата (11, 13) "сините" издрапаха до 2:1 с "бяло-черните" в последна среща от 36-ия кръг на "А" група, играна на "Герена". Именно там "Локо" спечели

Енергийният холдинг раздал над 1,5 млрд. лева

Финансовият възел в енергетиката продължава да се заплита и през тази година, показват отчетите на част от основните дружества в сектора. Над 1,5 млрд. лева е предоставил Българският енергиен холдинг (БЕХ) на своите дъщерни дружества, показва отчетът на холдинга за 2013 г. Половината от парите са отпуснати миналата година.
Дружествата с повече от Финансовият възел в енергетиката продължава да се заплита и през тази година, показват отчетите на част от основните дружества в сектора. Над 1,5 млрд. лева е предоставил Българският енергиен холдинг (БЕХ) на своите дъщерни дружества, показва отчетът на холдинга за 2013 г. Половината от парите са отпуснати миналата година. Дружествата с повече от

Трети сме по евтин бензин в Европа

България е трета по ниска цена на масовия бензин А-95 в ЕС, сочи статистиката на Международния съюз за автомобилен транспорт (ИРУ). В края на април у нас той се е продавал средно по 2,52 лв./л, колкото и в съседна Македония. В ЕС най-евтин е той в Полша – по 5,37 злоти (2,47 лв./л).

Пожар гори в Промишлена зона във Враца


В момента: pic.twitter.com/jOPWmCL11v

— Boyan Pishtikov (@arhivatora) May 1, 2014
Пожар гори в Промишлена зона във Враца, съобщиха от Районната служба "Пожарна защита и безопасност на населението"-Враца, предаде "Фокус".

Пожар се е развил на складирани PVC тръби за водния цикъл. Към момента пожарът е овладян, но все още не е потушен.

Няма информация за територията, която е обхваната.

Няма пострадали хора при инцидента.


Wall Street не избра ясна посока

Пазарът си взима глътка въздух след вчерашния рекорд на "сините чипове"


Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова откриха църквата в село Рударци, построена с пари на ГЕРБ

„Официалното откриване на църквата „Свети пророк Йеремия е поредното доказателство, че ПП ГЕРБ, не смята да променя досегашната си политика – да строи. Освен магистрали и детски градини, ние се грижим и за българските храмове. Църквите са средища на духовността и благодарение на тях сме запазили българщината“,заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Пламен Борисов по време на освещаването на църквата „Св. Пророк Йеремия“ в с. Рударци. Той...

Продължава

БСП: Събрахме 20 000 за 1 май

"Промяната е жизнено важна и за Европа, и за България. Ще я направим ли? Имаме ли вашата подкрепа за промяна?" Това попита соцлидерът Сергей Станишев събралите се на пл. "Народно събрание" по случай 1 май хора. "Дааа!", викна площадът. От "Позитано" 20 обобщиха, че на организираното от БСП шествие са се събрали над 20 000 души от цялата страна "Промяната е жизнено важна и за Европа, и за България. Ще я направим ли? Имаме ли вашата подкрепа за промяна?" Това попита соцлидерът Сергей Станишев събралите се на пл. "Народно събрание" по случай 1 май хора. "Дааа!", викна площадът. От "Позитано" 20 обобщиха, че на организираното от БСП шествие са се събрали над 20 000 души от цялата страна

Газ срива затвор във Флорида, 150 ранени


Двама души загинаха, а около 150 са ранени при газова експлозия в затвор в щата Флорида, съобщи АП. От взривната вълна частично е рухнала сградата на пандиза, нанесени са и значителни други материални щети.
Взривът станал в 23 ч местно време през нощта срещу четвъртък в затвора “Пенсакола” в северозападната част на най-южния американски щат. Двама души загинаха, а около 150 са ранени при газова експлозия в затвор в щата Флорида, съобщи АП. От взривната вълна частично е рухнала сградата на пандиза, нанесени са и значителни други материални щети. Взривът станал в 23 ч местно време през нощта срещу четвъртък в затвора “Пенсакола” в северозападната част на най-южния американски щат.

Карлос Слим внесе документи за покупка на „Мобилтел“

/КРОСС/ Вторият по богатство в света - мексиканският магнат Карлос Слим - скоро ще прибави „Мобилтел" към империята си.  Компанията на Слим Carso Telecom внесе документи в Комисията за защита на конкуренцията, с което иска разрешение да придобие контрол върху „Телеком Аустрия", собственик на българския мобилен оператор. Бизнесменът, чието богатство се оценява на 70,8 млрд. долара, трябва да получи зелена светлина за сделката от всички държави, където действа „Телеком Аустрия" - България, Австрия, Словения, Сърбия, Хърватия, Македония, Беларус и Лихтенщайн. Carso Telecom е регистрирана в Холандия и е 100% притежание на Amеrica Mоvil - телекомуникационният гигант на Карлос Слим. Преди седмица Amеrica Mоvil се договори с австрийското правителство да придобие контрол върху Telekom Austria чрез увеличение на капитала с 1 млрд. евро. Досегашният мажоритарен собственик на компанията е австрийската държава.

Трима убити и 30 блокирани в колумбийска мина

Спасители не вярват затрупаните да бъдат спасени

С два бързи гола Левски додрапа до победа

Левски записа нови три точки в своя актив, след като в среща от 36-я кръг надделя над Локомотив Пловдив с 2:1.

Горят тръбите на водния цикъл във Враца

Горят тръби на водния цикъл във Враца. Тръбите са били складирани в близост "Автобусни превози", до тях има и натрупани дърва за огрев.

Неуспелите депутати в ЕП да върнат компенсациите си

В Самоков Николай Бареков заяви, че на тези избори се явяват няколко евродепутати, които очевидно няма да бъдат избрани в следващия ЕП, но ще получат до 200 хиляди евро като компенсация.

Мадрид покори Европа с футбол и топки

Най-важната купа във футбола отива в Мадрид, след като “Атлетико” е вторият финалист в Шампионската лига. С 3:1 в Лондон над “Челси” в реванша (0:0 в първия мач), “червено-белите” си запазиха билет за Лисабон, където ги чака градският враг “Реал”.

Испанската столица ще прегърне трофея на 24 май. В нощта на големия мач ще има и голям купон в град Най-важната купа във футбола отива в Мадрид, след като “Атлетико” е вторият финалист в Шампионската лига. С 3:1 в Лондон над “Челси” в реванша (0:0 в първия мач), “червено-белите” си запазиха билет за Лисабон, където ги чака градският враг “Реал”. Испанската столица ще прегърне трофея на 24 май. В нощта на големия мач ще има и голям купон в град

Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите

Освен от красиво оформеното мъжко тяло дамите биват пленени от секси гласа на мъжа


Румънците изяждат 30 милиона кебапчета на 1 май


Търговец от румънския град Плоещ приготви кебапче с дължина 25 метра и тегло 20 килограма в рамките на събитие, организирано от синдикатите на местната администрация по повод Първи май, съобщи "Медиафакс", цитирана от БТА.

Огромното кебапче (на рум. думата за кебапче е "mic", което означава "малък" - бел.ред.) по-късно беше разделено на порции и продадено "на метър".

Румънците консумират годишно близо половин милиард кебапчета, 30 милиона от които се изяждат на Първи май,...

Близо 2 милиона лева джакпот се трупат за следващия тираж

За следващия 36-и тираж на БСТ ще се натрупат 1 968 000 лева във второ теглене на играта 6/49, след като в днешния 35-и тираж нямаше участник, който да е познал пълната печеливша комбинация от числата 2, 6, 7, 19, 29, 47.
Никой не позна числата на късмета 4, 15, 18, 29, 32, 48 и в първо теглене на същата игра. За следващия 36-и тираж на БСТ ще се натрупат 1 968 000 лева във второ теглене на играта 6/49, след като в днешния 35-и тираж нямаше участник, който да е познал пълната печеливша комбинация от числата 2, 6, 7, 19, 29, 47. Никой не позна числата на късмета 4, 15, 18, 29, 32, 48 и в първо теглене на същата игра.

Близо 2 милиона лева джакпот очакват тото късметлиите за следващия тираж

За следващия 36-и тираж на БСТ ще се натрупат 1 968 000 лева във второ теглене на играта 6/49, след като в днешния 35-и тираж нямаше участник, който да е познал пълната печеливша комбинация от числата 2, 6, 7, 19, 29, 47.
Никой не позна числата на късмета 4, 15, 18, 29, 32, 48 и в първо теглене на същата игра. За следващия 36-и тираж на БСТ ще се натрупат 1 968 000 лева във второ теглене на играта 6/49, след като в днешния 35-и тираж нямаше участник, който да е познал пълната печеливша комбинация от числата 2, 6, 7, 19, 29, 47. Никой не позна числата на късмета 4, 15, 18, 29, 32, 48 и в първо теглене на същата игра.

Георги Първанов: Да бъдем българи в Европа, за да живеем като европейци в България

/КРОСС/ Българската революция успя, защото имаше млади хора, високообразовани, родолюбиви, готови да жертват всичко, за да се върне България на европейската карта. Това заяви президентът (2002-2012) Георги Първанов пред жители и гости на Копривщица, където се проведе общонародния събор „Единение - 1876", посветен на годишнината от Априлското въстание. Пред събралото се множество Георги Първанов припомни думите на Апостола, че всичко зависи от нашите задружни усилия, на които не може да се противопостави и най-голямата сила. Това е послание, което ясно говори, че задачата да бъдем равни на другите европейски държави може да изглежда трудна, но е напълно постижима, заяви Първанов. Съвременният български патриотизъм трябва да стъпи на автентичния възрожденски патриотизъм - този, който търси толерантното, разумното отношение към различния, към другия, отстоявайки същевременно българската идентичност. Да си напомним, че от нас зависи да бъдем българи в Европа, за да живеем като европейци в България, посочи още той.

Депутатите са ни стрували 15 млн. лв. за година

Колко са говорили депутатите от парламентарната трибуна – кои са най-мълчаливите и кои най-приказливите?

10-годишно дете е в кома след падане във фонтаните на НДК

10-годишно дете пострада тежко при инцидент в София. Детето е в кома след падане във фонтаните на НДК. Момчето е паднало от около 10 метра височина, в необезопасен участък от фонтана. Било е с баща си...

Негредо: Мечтая и се боря да съм на Мондиал

Нападателят на Манчестър Сити Алваро Негредо призна, че голямата му мечта е да бъде сред играчите, на които селекционерът на Испания Висенте дел Боске ще разчита по време на световния шампионат в Бра...

Джон Кери обяви изпращането на още миротворци в Южен Судан

Етническите сблъсъци в страната продължават да бъдат извън контрол

Пожар гори на метри от бензиностанция във Враца

Складова база за строителни материали гори във Враца. На метри от огъня е ведомствената бензиностанция на „Автобусни превози“. Кметът на общината Николай Иванов е на мястото на пожара, съобщава bTV. Екипи на пожарната вече са пристигнали и работят по потушаването на огъня. Няма данни за пострадали хора. Полицията е отцепила огромен периметър около огъня.  По непотвърдена информация, огнената стихия вече е унищожила паркиран наблизо камион.

Депутати от ГЕРБ-Варна гостуваха на борда на ветрохода „Роял Хелена”

Народните представители от ПП ГЕРБ-Варна Пламен Манушев, Павел Христов и Емил Радев, който е и кандидат за евродепутат на партията, разгледаха българския ветроход „Роял Хелена”. Те бяха гости на борда на кораба, където ги посрещнаха лично Пламен Свещаров, изпълнителен директор на компанията-корабособственик, и капитана Христан Димитров.

Москва манифестира кротко, в Торино се стигна до сблъсъци

Повече от 100 хил. души участваха в манифестацията на профсъюзите в центъра на Москва, като начело на празничното шествие на "Червения площад" беше кметът на Москва Сергей Собянин

Числата от тираж №35 на Българския спортен тотализатор

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

20-метрови пламъци се вият до бензиностанция във Враца

Огромен пожар бушува във Враца. Горят тръби от Водния цикъл и въпреки дъжда пожарът се разраства, съобщават "Трибали" и "Конкурент".
Над 20-метровите пламъци са лумнали в товарното депо на ДАП в ж.к Дъбника. Ситуацията е взривоопасна, тъй като на метри от пожара е ведомствената бензиностанция на „Автобусни превози“, до която има резервоар за газ. Огромен пожар бушува във Враца. Горят тръби от Водния цикъл и въпреки дъжда пожарът се разраства, съобщават "Трибали" и "Конкурент". Над 20-метровите пламъци са лумнали в товарното депо на ДАП в ж.к Дъбника. Ситуацията е взривоопасна, тъй като на метри от пожара е ведомствената бензиностанция на „Автобусни превози“, до която има резервоар за газ.

Жандармерия и пожарна пазят черешите

Части на жандармерията, Гранична полиция и пожарната ще охраняват черешовата реколта в Кюстендил и региона. „Дирекцията на полицията в Кюстендил вече е провело разговори с Главна дирекция специализирани полицейски сили по отношение на охраната на черешовата кампания в региона”, заяви директорът комисар Елиан Стамболийски.

Украйна възстановява военната служба, призовава 8 набора накуп

Военно положение въведоха в Украйна, съобщи Нова телевизия, като се позова на украински медии.
Междувременно изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов подписа указ, който възстановява донаборната военна служба в страната, предаде РИА Новости.
8 набора едновременно ще получат призовки за влизане в казармите. Военно положение въведоха в Украйна, съобщи Нова телевизия, като се позова на украински медии. Междувременно изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов подписа указ, който възстановява донаборната военна служба в страната, предаде РИА Новости. 8 набора едновременно ще получат призовки за влизане в казармите.

Лидерът на северноирландската партия "Шин Фейн" е разпитван за убийство от 1972 г.


В Северна Ирландия беше арестуван лидерът на партията "Шин Фейн" Джери Адамс. Той самия обаче обяви, че се е явил доброволно в полицията, за да бъде разпитан във връзка с дело за убийство от преди 40 години, съобщиха световните агенции.

Арестът е в рамките на разследването на убийството на 37-годишната Джийн Маконвил, извършено по време не безредиците в Северна Ирландия през 1972 г. Останките ѝ бяха намерени чак през 2003 г.

Тя е била отвлечена и екзекутирана от членове на...

Военно положение въведоха в Украйна

Военно положение въведоха в Украйна, съобщи Нова телевизия, като се позова на украински медии.
Междувременно изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов подписа указ, който възстановява донаборната военна служба в страната, предаде РИА Новости.
8 набора едновременно ще получат призовки за влизане в казармите. Военно положение въведоха в Украйна, съобщи Нова телевизия, като се позова на украински медии. Междувременно изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов подписа указ, който възстановява донаборната военна служба в страната, предаде РИА Новости. 8 набора едновременно ще получат призовки за влизане в казармите.

Изявлението на МВнР за отмененото посещение на Наришкин не съответства на реалната ситуация

"Българският посланик в Москва Бойко Коцев е съобщил, че изявлението на говорителя на МВнР на България за визитата на председателя на Държавната дума Сергей Наришкин съдържа предпоставки за некоректни тълкувания. Това изявление не съответства на реалната ситуация. За тази позиция на посланика съобщи зам.-ръководителят на администрацията на Думата Юрий Шувалов".   Това се казва в съобщение на руската информационна агенция РБК от 30 април вечерта. По-нататък съобщението продължава с коментара на Шувалов:   "Във връзка с неотдавнашното изявление от името на МВнР на България аз поканих в Думата посланика на България в Руската федерация. По време на разговора посланикът се съгласи, че съобщението на говорителя на МВнР на България дава основание за некоректни тълкувания и не съответства на реалния преговорен процес между председателите на парламентите на двете страни". Шувалов е казал това пред РИА Новости, отбелязва РБК.   Шувалов е добавил, че е чул от посланика висока оценка за дейността на председателя на Думата. Според българския посланик дружбата между руския и българския народ продължава да е в основата на развитието на отношенията между двете страни.   Планираната за 6-8 май визита на Сергей Наришкин в София бе отменена след като името на председателя на Думата влезе в списъка на ЕС на руските официални лица със забрана да влизат на територията на общността, а финансовите им сметки се замразяват. За отмяната на посещението бе съобщено във вторник с нарочно изявление на говорителя на българското външно министерство.   В сряда Юрий Шувалов в качеството му и на ръководител на звеното за връзки с обществеността на Думата направи коментар пред журналисти, че "позицията на българското външно министерство относно посещението на председателя на Държавната дума Сергей Евгениевич Наришкин удивлява". Тогава той поясни, че действително е била планирана визита на Наришкин в началото на май, но след това "по взаимно съгласие на страните посещението е било отложено за по-късна дата".   "Въпреки това днес виждаме ултимативно заявление, което не съответства на партньорските отношения между нашите страни", заяви още Шувалов и допълни, че "в това изявление звучат тези, които представляват недостоверна информация, по същество има подмяна на фактите, информацията се поднася по такъв начин, като че ли са закрити някакви сметки, които Сергей Евгениевич никога не е имал".   По повод на срещата на посланик Коцев с зам.-ръководителя на администрацията на Думата Наришкин и как Коцев е коментирал официалното изявление на българското външно министерство за отменената визита бившият първи дипломат в Москва Илиян Василев написа във Фейсбук:   "Не бих искал да критикувам колегата, но има принцип в дипломацията и той изключва негативен или двусмислен коментар на изявление на МВнР говорителя. Последният изразява официалната позиция на страната и всеки посланик на България има само една възможност да комуникира официалната позиция и я аргументира съгласно дадените му инструкции. Ако не е съгласен, подава оставка. Така направих през 2006 година - помолих да не ми се удължава командировката, защото бях несъгласен с подготвящия се завой и енергиен шлем".   "Няма проблем или недостиг с посланиците на Русия в България - неформални и формални - недостигът е на истинските посланици на България в Русия, които да се държат като посланици на страна членка на ЕС и НАТО", казва още Илиян Василев.   Бойко Коцев бе изпратен посланик в Москва в началото на 2012 г. с указ на президента Росен Плевнелиев по предложение на правителството на Бойко Борисов.   Когато го предлага за посланик в Руската федерация, тогавашният външен министър Николай Младенов се аргументира така: "Той (Коцев) работи от дълги години в Министерството на външните работи като посланик на страната ни в ЕС, добре познава дебата между Европа и Русия, добре познава обширния дневен ред, който имаме като Европейски съюз с Русия, ръководил е голяма дипломатическа мисия – нашата в Брюксел, и съм сигурен, че може да се справи успешно със задълженията си в Москва".

Йемен ликвидира 26 екстремисти в 3-дневни сражения

За момента не може да се потвърди от независим източник

Убиец, натопил Килърите 3, избяга през тунел от затвора

Убиец, който свидетелства срещу пернишката банда за мокри поръчки Килърите 3, избяга от Централния затвор в София през прокопан тунел. Николай Николов – Шатката, който излежава 20-годишна присъда за покушението над наркобоса от миньорския град Николай Христов – Хайо през 2008 г., успял да се измъкне от зандана в сряда късно вечерта.

Вицепрезидентът: Не гражданите, а политиците са виновни за случая в с. Розово

Вицепрезидентът Маргарита Попова смята, че не гражданите, а политиците са виновни за случая с изгонените бежанци от село Розово. Попова коментира случая пред журналисти в Клисура, където беше по случай 138 години от Априлското въстание. Тя допълни също, че поведението на кметовете по места „е лошо и не е християнско”. Според вицепрезидентът ежедневието на българина е достатъчно напрегнато и никак не е лесно да се обвинят хората за случая в Розово. „Далече ръцете от българските граждани и народ, защото политиците са тези, които трябва да си вършат работата постоянно и отдалече да предвиждат опасностите, да бъдат далновидни, за да не се случват такива неща”, каза тя. Попова сподели, по нейно мнение поведението на политиците от години е недалновидно, а дипломацията – неуместна. „Преди година страната ни не беше подготвена за бежанския въпрос, нито хората по места, нито медиите. Недопустимо е западни писачи да обявяват как българският народ не е възпитан добре, как мрази различния.“, коментира още вицепрезидентът. „Виждаме, че само на една крачка от село Розово изгонените бежанци бяха посрещнати топло, приети и нахранени. Не може да се твърди, че има различия между хората от едното и другото село”, каза още Попова. Тя уточни, че държавата ни действително полага много усилия от преди година и половина по бежанския въпрос. Според Попова първо, което трябва да се направи е да се подготви с хората по този въпрос, а после да приобщим бежанците, „да намерят те разбиране и топлота и да бъдат интегрирани”.

Огнен ад във Враца. 20-метрови пламъци се извиват до бензиностанция (обновена)

Огромен пожар бушува във Враца. Горят тръби от Водния цикъл и въпреки дъжда пожарът се разраства, съобщават Огромен пожар бушува във Враца. Горят тръби от Водния цикъл и въпреки дъжда пожарът се разраства, съобщават "Трибали" и "Конкурент". Над 20-метровите пламъци са лумнали в товарното депо на ДАП в ж.к Дъбника.  Ситуацията е взривоопасна, тъй като на метри от пожара е ведомствената бензиностанция на „Автобусни превози“, до която има резервоар за газ.

Малката базилика в Пловдив показва уникални мозайки

Под стъклен под туристите ще могат да видят красиви късноантични образци на многоцветните мозайки като изящни изображения на елен, гълъби и други християнски символи

Хайка за бегълците: Родният град на Шатката - Брезник, е под обсада

Родното място на беглеца от затвора Николай Николов - Шатката - Брезник, е под полицейска обсада, съобщиха брезничани, цитирани от ZaPernik.com.
Служителите на реда претърсват целия град, тъй като имат подозрение, че изчезналият вчера от Софийския затвор убиец се крие там. Разследващите разпитват и близки на Шатката. Родното място на беглеца от затвора Николай Николов - Шатката - Брезник, е под полицейска обсада, съобщиха брезничани, цитирани от ZaPernik.com. Служителите на реда претърсват целия град, тъй като имат подозрение, че изчезналият вчера от Софийския затвор убиец се крие там. Разследващите разпитват и близки на Шатката.

Любопитни факти за плодовитостта

Естрогенът и прогестеронът се увеличават с до 15% през летните месеци


Родният град на Шатката - Брезник, е под обсада

Родното място на беглеца от затвора Николай Николов - Шатката - Брезник, е под полицейска обсада, съобщиха брезничани, цитирани от ZaPernik.com.
Служителите на реда претърсват целия град, тъй като имат подозрение, че изчезналият вчера от Софийския затвор убиец се крие там. Разследващите разпитват и близки на Шатката. Родното място на беглеца от затвора Николай Николов - Шатката - Брезник, е под полицейска обсада, съобщиха брезничани, цитирани от ZaPernik.com. Служителите на реда претърсват целия град, тъй като имат подозрение, че изчезналият вчера от Софийския затвор убиец се крие там. Разследващите разпитват и близки на Шатката.

МВФ: Заемът ще се преразгледа, ако Киев загуби Източна Украйна

Международният валутен фонд (МВФ) съобщи, че спасителният заем в размер на 17 милиарда долара за Украйна ще трябва да бъде преразгледан, ако страната загуби контрола над икономически важната източна част.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване