Марк Фийлдс поема кормилото на Ford

Досегашният главен оперативен директор на компанията ще започне да изпълнява новите си задължения от 1 юли


Меркел: Военна намеса в Украйна е изключена

Гeрманският канцлер Ангела Меркел отхвърли възможността от военна намеса в спора с Русия за Украйна и заяви, че разчита на дипломатическо уреждане на тази криза, най-тежката в Европа от края на Студената война, предаде Ройтерс. В реч пред около 1200 души във Франкфурт, финансовата столица на Германия,

Бъсеску: Военното присъствие на НАТО в Румъния категорично ще се увеличи

/КРОСС/ НАТО категорично ще увеличи военното си присъствие в Румъния. Предстои препозициониране на силите, заяви днес румънският президент Траян Бъсеску, цитиран от Agerpres. „Русия вече не е смятана за наш партньор - защото Русия беше смятана и имаше статут на партньор на НАТО, на партньор на ЕС. Отсега нататък Руската федерация ще бъде смятана за заплаха за демократичните държави", заяви държавният глава в емисия на телевизия B1. „С промяната на отношението към Русия, за Румъния действителността става друга - Румъния ще остане задълго гранична страна на НАТО и ЕС. Една гранична страна между ЕС и НАТО от една страна и Руската федерация от друга трябва да бъде изключително силна. И американците, и големите европейски сили разбраха това", добави президентът. „Големият риск е ако тази страна е корумпирана, т.е. страна, в която нямаш доверие. От фундаментално значение е институциите в румънската държава да покажат, че не могат да бъдат корумпирани от никого", подчерта Бъсеску. Междувременно румънският външен министър Титус Корлъцян, който е на посещение в САЩ, е поискал активна подкрепа от американския Сенат за увеличаване на американското и натовското присъствие в Румъния.Корлъцян е имал срещи със сенаторите Джон Макейн и Дан Коутс, с които е обсъдил „обезпокояващите събития в Украйна, включително от гледна точка на ефекта им върху стабилността и сигурността в Черноморския регион"

Дизайнерите Долче и Габана бяха осъдени на 18 месеца затвор за укриване на данъци

Италианските стилисти Доменико Долче и Стефано Габана, които са съдени за данъчни измами в размер на около 200 милиона евро, бяха осъдени от Апелативния съд в Милано на 18 месеца затвор. 55-годишният Доменико Долче и 51-годишният Стефано Габана бяха признати за виновни за ощетяване на италианската държава и за неточности в данъчните им декларации.

Земята в Балтимор се продъни

Земята се разтвори в центъра на американския град Балтимор. Стотици хора бяха евакуирани, пострадали няма, съобщиха американски медии. Природното явление стана изведнъж насред центъра на града. Огромната яма погълна част от улицата и няколко паркирани коли. Преминаващите през района железопътни релси бяха затрупани с отломки.

1 май - мъка, бой и радост

Милиони по света се включиха в проявите по случай Международния ден на труда по целия свят, съобщи АФП. И отбеляза, че най-масови в Евросъюза са били демонстрациите във Франция, Италия и Гърция, където хората протестираха срещу безработицата и политиката на затягане на колани.
До жестоки сблъсъци с над 50 ранени и поне 140 арестувани се стигна в Милиони по света се включиха в проявите по случай Международния ден на труда по целия свят, съобщи АФП. И отбеляза, че най-масови в Евросъюза са били демонстрациите във Франция, Италия и Гърция, където хората протестираха срещу безработицата и политиката на затягане на колани. До жестоки сблъсъци с над 50 ранени и поне 140 арестувани се стигна в

Земята се продъни в центъра на Балтимор, евакуираха стотици (видео)

Земята се разтвори в центъра на американския град Балтимор. Стотици хора бяха евакуирани, пострадали няма, съобщиха американски медии. Природното явление стана изведнъж насред центъра на града. Огромната яма погълна част от улицата и няколко паркирани коли. Преминаващите през района железопътни релси бяха затрупани с отломки.

Голямото пътуване мина без тапи

Голямото пътуване този път се размина без тапи. Трафикът през първия от 6-те почивни дни вчера беше натоварен на изходите на столицата и другите селища в страната, както и по граничните пунктове с Гърция. До километрични задръствания, каквито имаше по Великден обаче не се стигна, въпреки че половин милион българи поеха на път за празниците.

Дъщерята на Мира Радева и мъжът й Джаред с концерт на живо

Анна и Джаред Катур ще изнесат концерт на живо в столичен клуб на 17 май от 21,00 ч. Тогава младите певци и музикантите от групата им Two Cities One World ще представят най-новото си парче I See The Sun. Ана и Джаред ще пеят и кавъри на известни парчета под съпровода на барабани, китара и пиано.






Анна и Джаред Катур ще изнесат концерт на живо в столичен клуб на 17 май от 21,00 ч. Тогава младите певци и музикантите от групата им Two Cities One World ще представят най-новото си парче I See The Sun. Ана и Джаред ще пеят и кавъри на известни парчета под съпровода на барабани, китара и пиано.

Пипнат ли Шатката и Хосе, ще им лепнат по още 5 г.

Николай-Николов-Шатката и гватемалецът Хосе Мартинез, които успешно духнаха от Централния Софийски затвор ще си лепнат по още пет години затвор за бягството, ако ги хванат.

5 бона глоба за декларация без подпис

До 5 бона глоба грози всеки, който е подал данъчната си декларация, без да я подпише. През последните дни на кампанията на НАП по събиране на документите от гражданите е станало ясно, че стотици декларации са изпратени без подпис до тях. Без параф обаче документът се счита за неподаден и на лицето се налага санкция от 500 до 5000 лева, обясниха данъчни пред „Монитор”.

Млада жена роди 20 години, след като навлязла в менопауза

Рейчъл Мерчънт била само на 17 години, когато лекарите й казали опустошителната новина, че никога няма да има деца, пише "Дейли мейл".
Тя навлязла в ранна менопауза, която я направила безплодна. Близо 20 години по-късно британката опроверга медицинските доводи с раждането на дъщеря й Холи.
Мнозина специалисти не могат да си обяснят как е заченала Рейчъл Мерчънт била само на 17 години, когато лекарите й казали опустошителната новина, че никога няма да има деца, пише "Дейли мейл". Тя навлязла в ранна менопауза, която я направила безплодна. Близо 20 години по-късно британката опроверга медицинските доводи с раждането на дъщеря й Холи. Мнозина специалисти не могат да си обяснят как е заченала

Йорданка Фандъкова с букет за Христо Шопов в театъра

Кметът на София беше сред публиката, която видя за първи път Христо Шопов в новата му постановка “Човек от земята”. В нея той влиза в ролята на мъж на 14 000 години, който е бил кроманьонец, ученик на Буда, дори Исус Христос. Актьорът, който изигра Пилат Понтийски в “Страстите Христови”, се върна в театъра след близо 15-годишна пауза. Накрая на пре Кметът на София беше сред публиката, която видя за първи път Христо Шопов в новата му постановка “Човек от земята”. В нея той влиза в ролята на мъж на 14 000 години, който е бил кроманьонец, ученик на Буда, дори Исус Христос. Актьорът, който изигра Пилат Понтийски в “Страстите Христови”, се върна в театъра след близо 15-годишна пауза. Накрая на пре

Сокът от череши лекува безсъние

По една чаша сок от череши сутрин и вечер може да помогне в борбата с безсънието, посочва ново изследване.

Нивото на река Осъм се е повишило двойно, отнесла е водната сцена в Ловеч


От поройните дъждове през последното денонощие в Ловешка област нивото на река Осъм се е покачило двойно. През нощта реката е излязла на няколко места от коритото си, предаде БНР.

Водите на реката Осъм са отнесли тази нощ плаващата сцена в центъра на Ловеч. Екипи от общината и "Гражданска защита" са предприели търсене още в полунощ, но то е преустановено поради тъмнината. Тази сутрин търсенето е продължило с помощта на делтапланеристи и тя е била намерена край село Йоглав, съобщи...

Жена роди 20 години след навлизане в менопауза

Рейчъл Мерчънт била само на 17 години, когато лекарите й казали опустошителната новина, че никога няма да има деца, пише Рейчъл Мерчънт била само на 17 години, когато лекарите й казали опустошителната новина, че никога няма да има деца, пише "Дейли мейл". Тя навлязла в ранна менопауза, която я направила безплодна. Близо 20 години по-късно британката опроверга медицинските доводи с раждането на дъщеря й Холи. Мнозина специалисти не могат да си обяснят как е заченала

Не е вярно, че България няма цел, убеден е Плевнелиев

Бъдещето ни зависи от нашите собствени усилия, смята президентът


Всичко за любовния живот на Телеца и останалите зодии

ТЕЛЕЦ 21 април – 20 май Планета: Венера Стихия: Земя Камък: Тюркоаз Положителни страни: Постоянни, верни, независими, разумни Отрицателни страни: Инати, мудни, себични, чревоугодници
Телците са тези хора, към които най-често изпитвате необясним респект от пръв поглед. Спокойствието, увереността и добронамереността, които излъчват, ТЕЛЕЦ 21 април – 20 май Планета: Венера Стихия: Земя Камък: Тюркоаз Положителни страни: Постоянни, верни, независими, разумни Отрицателни страни: Инати, мудни, себични, чревоугодници Телците са тези хора, към които най-често изпитвате необясним респект от пръв поглед. Спокойствието, увереността и добронамереността, които излъчват,

Осигуриха работа на 162-ма незаети от област Варна

Одобриха нови 162 работни места за Варненска област по проекта „Подкрепа за заетост“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Това съобщи началникът на Регионалната служба по заетостта Пламен Начков. Работните места са към общини, общински предприятия и държавни структури.

Country Reports on Terrorism 2013: Напливът на бежанци поражда междуетническо напрежение в България

/КРОСС/ Напливът от сирийски бежанци в България е създал междуетническо напрежение и е предизвикал сериозни трудности в работата на държавните институции - това се казва в доклада на Държавния департамент на САЩ за тероризма през 2013 г.   РезюмеПрез 2013 г. България продължи разследването на атентата в Бургас от 2012 г. През септември България и САЩ разшириха двустранното си сътрудничество за борбата с тероризма, за да се отговори на терористичните заплахи. Напливът на сирийци, които търсят убежище, е изострил предизвикателствата пред осигуряването на безопасността по границите на България, създал е междуетническо напрежение и е предизвикал сериозни трудности в работата на държавните институции, които страдат от недостиг на средства. Съществуват опасения, че този поток от хора може да позволи на някои чуждестранни бойци да влизат и излизат от страната необезпокоявани. Очаква се България да получи повече от 7 млн. долара в помощ от страна на ЕС, специално предназначени за подпомагане на притока бежанци, които търсят убежище. САЩ, съвместно с други регионални партньори, поддържа редовен диалог с българското правителство за оценка и управление на риска.   Законодателство, правоприлагане и сигурност на границитеБългария преследва заподозрени терористи по няколко разпоредби на Наказателния кодекс. Основното определение на тероризма е предвидено в член 108а от Наказателния кодекс

САЩ натириха шефа на военното си разузнаване

Пентагонът освобождава предсрочно началника на военното разузнаване на САЩ ген.-лейт. Майкъл Флин и заместника му Дейвид Шед.
В съобщение на Разузнавателното управление на министерството на отбраната (ДИА) се казва, че Флин и Шед ще се пенсионират през есента, но не се посочва защо това става почти година преди края на мандата на Флин. Пентагонът освобождава предсрочно началника на военното разузнаване на САЩ ген.-лейт. Майкъл Флин и заместника му Дейвид Шед. В съобщение на Разузнавателното управление на министерството на отбраната (ДИА) се казва, че Флин и Шед ще се пенсионират през есента, но не се посочва защо това става почти година преди края на мандата на Флин.

Бъсеску: Категорично ще има увеличаване на военното присъствие на НАТО в Румъния


Румънският президент Траян Бъсеску заяви днес, че НАТО категорично ще увеличи военното си присъствие в Румъния и добави, че ще се извърши препозициониране на силите в бъдеще, предаде "Аджерпрес", цитирана от БТА.

"Русия вече не е смятана за наш партньор, защото Русия беше смятана и имаше статут на партньор на НАТО, на партньор на ЕС. Руската федерация за много години отсега нататък ще бъде смятана за заплаха по адрес на демократичните държави с поведението си", заяви държавният глава...

Искат наше кисело мляко на китайския пазар

Интересът идва от японска фирма, която търси нови клиенти в Азия

Сепаратисти превзеха сградата на прокуратурата в Донецк

Проруските сепаратисти превзеха сградата на прокуратурата в Донецк, съобщават украински медии. В средобедните часове на 1 май сградата беше атакувана от около 300 демонстранти, като постепенно броят им нарасна до около 2000. Има ранени бойци от вътрешни войски, които са охранявали сградата.

Украйна увеличава цената на газа с 40%

През 2014 година цената на газа за населението на Украйна ще се увеличи с 56% от първи май, а на отоплението с 40% от първи юли.

В Донецк и Луганск ще се проведе референдум за присъединяване към Днепропетровска област

/КРОСС/ Референдум за присъединяване към състава на област Днепропетровск ще се проведе в украинските области Донецк и Луганск на 11 май, съобщава агенция УНН „Създаденият днес междуобластен съвет на териториалните общини започна разглеждането на многобройни обръщения на ръководители на органи на местното самоуправление в Луганска и Донецка област към ръководството на Днепропетровската областна държавна администрация за включване на конкретни райони и населени пунктове в двете области в състава на Днепропетровска област", посочва агенцията, цитирайки заместник-председателя на Днепропетровска областна държавна администрация по вътрешната политика Борис Филатов.Руското външно министерство заяви, че предложението за допитване до народа по въпроса за единството и териториалната цялост на Украйна е бутафория и само ще задълбочи кризата в страната, предава Reuters. Вчера украинският премиер Арсений Яценюк каза, че правителството ще внесе в парламента законопроект за провеждане на общонационално допитване на 25 май, когато в страната ще бъдат произведени и президентски избори.Външнополитическото ведомство посочи също, че плановете са цинични, предвид военната операция на Киев „срещу собствения му народ".  

Лара Фабиан с два концерта в София

Лара Фабиан ще направи два концерта в София. Първоначално организаторите от “Арт БГ” бяха обявили само една дата - 23 октомври.
Събитието ще бъде в зала 1 на НДК и се оказва, че мястото не може да събере феновете , които имат желание да я видят на живо. Затова певицата ще направи още един концерт, който ще се състои ден по-рано, на 22 октомври, и Лара Фабиан ще направи два концерта в София. Първоначално организаторите от “Арт БГ” бяха обявили само една дата - 23 октомври. Събитието ще бъде в зала 1 на НДК и се оказва, че мястото не може да събере феновете , които имат желание да я видят на живо. Затова певицата ще направи още един концерт, който ще се състои ден по-рано, на 22 октомври, и

“24 часа” и БНТ отличават достойните българи на годината

Кампанията е с подкрепата на Мтел
Добрите дела на хората често остават неизвестни. Дори в повечето случаи е така, защото невинаги сме отворили очите и сърцата си да ги видим и да почетем добротворците.
Затова преди 12 години вестник “24 часа” започна кампанията “Достойните българи” - защото искахме добротворците да получат признание! Кампанията е с подкрепата на Мтел Добрите дела на хората често остават неизвестни. Дори в повечето случаи е така, защото невинаги сме отворили очите и сърцата си да ги видим и да почетем добротворците. Затова преди 12 години вестник “24 часа” започна кампанията “Достойните българи” - защото искахме добротворците да получат признание!

Англия губи защитник за Мондиала

Бранителят на Тотнъм и Англия Кайл Уокър все още не е възстановен от травмата на таза, която получи в мача с Бенфика през март. Предвид това участието му на световното първенство в Бразилия изглежда н...

Кр. Димитров: Активизираме двустранните отношения с Китай

С китайската държава потвърдихме готовността на двете страни за активизиране на двустранните отношения, заяви заместник-министърът на икономиката и енергетиката Красин Димитров, който откри българо-китайски бизнес форум в Шанхай в последния ден от посещението на българската делегация в Китай.

Сашо Диков обмисля трансфер в БТВ

През юли изтича договорът му с продуцентската къща "Телеман" за предаването "ДикOff", което той прави в НТВ. Журналистът сам обяви преди няколко седмици в ефира, че е получил примамливо предложение от конкурентната телевизия.

Потушиха огнения ад във Враца, няма пострадали

Най-вероятната причина за пожара е умишлен палеж


Украйна затваря гранични пунктове по границата си с Крим

Украинските власти взеха решение да закрият временно 27 контролно-пропускателни пункта на границата на страната с Крим, съобщава " Решението е публикувано на сайта на правителството на Украйна. От там става ясно, че указът е подписан от Министерския съвет на 30 април, а затварянето на контролно-пропускателни пунктове е в съответствие със Закона за гарантиране на правата и свободите на гражданите и правната рамка за временно окупираната територия на Украйна. След като на 16 март чрез референдум Крим обяви независимостта си и се присъедини към състава на Руската Федерация, границата на полуострова се охранява от руските гранични служби. Те изградиха 15 автомобилни пункта за пропуск, като Украйна също започна изграждането на няколко КПП по протежение на новата граница. Междувременно сепаратисти атакували регионалната прокуратура в източния украински град Донецк. Около 300 протестиращи замервала с камъни сградата на прокуратурата и полицията, която я охранява ла.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Това са акцентите от емисията днес:

- Днес България отбелязва 138-та годишнина от избухването на Априлското въстание. В Панагюрище вече започнаха тържествата по повод годишнината. Тази вечер на площад "20 април" е националният митинг-заря.
- Центърът на столицата беше блокиран по обяд, заради шествията за Деня на труда - 1 май и празника на...

Избягалият затворник Хосе Мартинез е един от стрелците в Хаинбоаз

/КРОСС/ Избягалият от Софийския затвор Хосе Мартинез е един от четиримата обвиняеми по делото за стрeлбата в прохода Хаинбоаз, съобщи МВР. На 3 август 2011 г. Ивайло Василев, Бойчо Тодоров, гватемалецът Хосе Мартинез и Иван Райков стрелят срещу опела на 45-годишния Атанас Атанасов на пътя Велико Търново-Гурково. След разклона за с. Въглевци автомобилът е спрян от четиримата мъже, а Атанасов е прострелян в бедрото. До пристигането на органите на реда той бе загубил много кръв и бе изпаднал в кома, което му попречи да даде показания. Четиримата мъже отнеха от Атанасов сумата от 65 656 лв., след което се укриха. Областната дирекция на МВР предприе мащабна акция за тяхното издирване.

Родители алармират за въшки в училищата във Варна

Въшки нападат училища във Варна, алармираха разтревожени родители. Техният сигнал бе за ОУ „Захари Стоянов“. За нашествие не може да се говори, но може би и това ще стане, ако не се вземат мерки, подчертаха те. При нас няма сигнал за въпросното училище, каза за chernomore.

Ще се стигне ли до спиране на газовите доставки от Русия за Европа?

Ако има прекъсване, то ще продължи няколко седмици, но ще причини сериозни проблеми в Централна и Източна Европа, според експерт


Джери Адамс арестуван за убийство от преди 41 години

Северноирландската полиция арестува Джери Адамс, лидерът на Шин Фейн, бившето политическо крило на Ирландската републиканска армия (ИРА), съобщи Би Би Си.
65-годишният Адамс, който е депутат в парламента на Ирландия, е обвинен, че през 1972 г. е заповядал убийството на 37-годишната вдовица и майка на 10 деца Джийн Макконвил от Белфаст. Северноирландската полиция арестува Джери Адамс, лидерът на Шин Фейн, бившето политическо крило на Ирландската републиканска армия (ИРА), съобщи Би Би Си. 65-годишният Адамс, който е депутат в парламента на Ирландия, е обвинен, че през 1972 г. е заповядал убийството на 37-годишната вдовица и майка на 10 деца Джийн Макконвил от Белфаст.

Теди Александрова готви първия си албум

Певицата вече е избрала и заглавие на CD-то. Дългоочакваният първи самостоятелен албум ще се казва "Теди Александрова 2014".

Над 100 000 души взеха участие в първомайска манифестация в Русия

Над сто хиляди души участват в първомайската манифестация на профсъюзите в центъра на Москва, съобщи ИТАР-ТАСС, като се позовава на пресслужбата на столичното управление на МВР. Начело на празничното шествие на Червения площад вървят кметът на Москва Сергей Собянин, ръководителят на Федерацията на независимите профсъюзи на Русия Михаил Шмаков, ръководителят на Московската федерация на профсъюзите Сергей Чернов. Повечето участници в демонстрацията са младежи и студенти, присъстват и представители на по-възрастното поколение. Днешната манифестация до голяма степен е свързана с присъединяването на Крим към Русия, заяви първият заместник-председател на Федерацията на независимите профсъюзи и депутат от Държавната дума Андрей Исаев. В потвърждение на неговите думи в тълпата сред хората могат да се видят транспаранти с надписи "Москва. Севастопол. Русия", "Москва, Севастопол - градове герои". Сред главните лозунги на демонстрацията са "Социални гаранции за Крим и Севастопол на равнището на цяла Русия", "Повишаване на равнището на защита на профсъюзните активисти". "За нас, профсъюзите, възсъединяването на Крим и Русия означава, че още 2,5 милиона трудещи се и пенсионери се вляха в нашите редици. Равнището на тяхната социална защита трябва да бъде не по-ниско отколкото в цяла Русия", заяви Исаев. По думите му първомайската демонстрация на профсъюзите се провежда на Червения площад за първи път от 2002 г., а митинг на Червения площад се е състоял за последен път през 1991 година.

Би Ти Ви канят Сашо Диков, той ще мисли до юли

До средата на юли мисловният ми процес ще бъде усилен, защото ще решавам дали да приема предложението на Би Ти Ви, каза вчера Сашо Диков пред “24 часа”.
Тогава изтича договорът му с продуцентската къща “Телеман” за предаването “ДикOff”, което той прави в Нова тв. Журналистът сам обяви преди няколко седмици в ефира, че е получил примамливо предло До средата на юли мисловният ми процес ще бъде усилен, защото ще решавам дали да приема предложението на Би Ти Ви, каза вчера Сашо Диков пред “24 часа”. Тогава изтича договорът му с продуцентската къща “Телеман” за предаването “ДикOff”, което той прави в Нова тв. Журналистът сам обяви преди няколко седмици в ефира, че е получил примамливо предло

Freedom House: Глобалната свобода на печата е спаднала до най-ниското си равнище за последните 10 години

/КРОСС/ България отново пада в класацията за свобода на медиите на американската неправителствена организация Freedom House. Страната тази година вече е на 78-мо място, като пада от 77-мо за миналата година. Българските медии остават частично свободни показва още докладът. България е събрала 39 точки в класацията, при която 0 точки получават страните с най-свободни медии, докато последните по свобода на печата получават по 100 точки. По 39 и съответно на 78 място са още Индия, Черна гора, Антигуа и Барбуда, Салвадор. За определяне на точките държавите се оценяват в три подкатегории - правна, политическа и икономическа среда. И в подкатегориите по-малкия брой точки означава по-голяма медийна свобода. От държави от Европейския съюз по-ниско в класацията на Freedom House от България са Хърватия (83), Румъния (84) и Гърция (92). От европейските държави под България са още Албания, Косово, Босна и Херцеговина и Македония. Турция, Украйна и Русия влизат в списъка в несвободни медии. Европа продължава да поддържа най-високото ниво на свобода на печата, но според средните данни на региона той бележи втория най-голям спад през 2013 г., показва докладът. Все пак европейски държави са на върха на класацията - Швеция, Норвегия, Холандия. Сравнително подобрение на медийната среда е отбелязано в Италия, която обаче остава в графата "частично свободни". Глобалната свобода на печата е спаднала до най-ниското си равнище за последните 10 години, констатира Freedom House

Глобалната свобода на печата е на най-ниско равнище от 10 години

Глобалната свобода на печата е спаднала до най-ниското си равнище за последните 10 години, констатира американската медийна организация „Фрийдъм хаус" в доклад, публикуван на 1 май, съобщи ДПА. Този спад отчасти се дължи на репресиите срещу медиите в Близкия изток, отбелязват авторите.

3 загинали и 25 блокирани в мина в Колумбия

Най-малко трима души са загинали, а над 25 са блокирани след срутване в мина в западната част на Колумбия.

И Канада изпраща боен кораб в Черно море


Премиерът на Канада Стивън Харпър обяви, че изпраща в Черно море фрегатата HMCS Regina, която сега се намира на дежурство в Арабско море. 

Засега не е известно кога ще бъде прехвърлена фрегатата, който е част от тихоокеанската защита на Канада и е въоръжен с ракети и торпеда за борба с кораби на противника.

Според телевизионния канал СВС корабът Regina ще се присъедини към засиленото присъствие на НАТО покрай украинската криза.

"Ще работим с ръководството на...

Прандели: Балотели не е недосегаем

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели не смята, че нападателят на Милан Марио Балотели е недосегаем в националния отбор. Специалистът отново опита да засили мотивацията на звездата на „адз...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване