Пускат метро между Европа и Азия

Metro-Istanbul

Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган ще открие днес железопътния тунел под Босфора.

Отсечката, свързваща два континента, е дълга 1,4 км и е разположена под дъното на пролива. Тя ще облекчи трафика от от единия към другия край на Истанбул.

Проектът е на обща стойност 3 млрд. евро. Той бе съфинансиран от Японската банка за международно сътрудничество, която отпусна 735 млн. евро.

На церемонията по откриването на отсечката ще присъства и японският премиер Шиндзо Абе.

Днешната дата е избрана за пускане на тунела, защото това е денят, в който Турция чества преобразуването си в република през 1923 г.

Статията "Пускат метро между Европа и Азия" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Житие и страдание на Света Анастасия Римлянка

В дните на император Деций и съуправника му Валериан, при военачалника Пров, недалеч от град Рим, в уединено и малкоизвестно място имало малък женски манастир. В него се подвизавали няколко добродетелни постнички, в числото на които била и престарялата по години и съвършената в добродетелите игумения София. В този манастир живеела и блажената девица Анастасия, родена в Рим, която на тригодишна възраст останала без родители. Преподобната София я възпитавала в своя манастир и я научила на всички добродетели, така че в поста, подвизите и във всички трудове тя превъзхождала останалите. Като достигнала двадесетгодишна възраст, Анастасия станала извънредно красива, така че някои от знатните римски граждани, като чули за красотата й, страстно желаели да я вземат за жена. Но светата девица, като с...

Религиозен календар за 29 октомври

Св. прмчца Анастасия Римлянка. Преп. Серапион
  Анастасия Римлянка живяла по времето на император Валериан. На 3-годишна възраст тя  осиротяла и била отгледана в манастир край Рим. Правела впечатление със своята красота. Знатни римски граждани я искали за съпруга. Но тя решила да се посвети изцяло на Бога.  За вярата си била мъчена жестоко - изтръ Св. прмчца Анастасия Римлянка. Преп. Серапион Анастасия Римлянка живяла по времето на император Валериан. На 3-годишна възраст тя осиротяла и била отгледана в манастир край Рим. Правела впечатление със своята красота. Знатни римски граждани я искали за съпруга. Но тя решила да се посвети изцяло на Бога. За вярата си била мъчена жестоко - изтръ

Спецслужбите на САЩ подслушвали и София

НСА

Американските тайни служби са имали подслушвателна база в София, сочат данните от Агенцията за национална сигурност, цитирани от “Труд”.

Информацията е била съобщена от британския журналист Глен Грийнуолд. Той е единственият кореспондент, с когото контактува скандалния Едуард Сноудън.

Според последните оповестени данни САЩ са подслушвали европейските си съюзници от 19 бази, разположени на континента, и една от “прихващаните” столици е София. Информацията е към 13 август 2010.

Около нас са действали бази в Истанбул, Атина, Прищина, Загреб и Сараево.

В понеделник германското издание Der Spiegel съобщи, че в света са работили 80 шпионски станции, 19 от които – в Европа. Те са имали различни функции – част от тях са прилагали “активно наблюдение”, други са били в режим на готовност, а трети са осигурявали техническата поддръжка.

Междувременно конфликтът между САЩ и Германия заради скандала с подслушването все още не е отшумял. Президентът Обама поднесе извинения на германския канцлер Ангела Меркел. Той е категоричен, че не е знал за нерегламентираните подслушвания.

Статията "Спецслужбите на САЩ подслушвали и София" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Остава топло за сезона

В сутрешните часове на отделни места в низините и около водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла. Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Почти тихо. Ще остане топло за сезона с минимални температури – между 7° и 12°, максимални – между 21° и 26°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Красимир Стоев. Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността. Ще бъде почти тихо. Максимални температури на въздуха: 20°-22°. Температурата на морската вода е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал. Над планините ще бъде предимно слънчево, със слаб вятър. Топло за октомври време...

На 29 октомври рожден ден имат

Атанас Добрев - гл. изп. директор и член на УС на “Виваком”
Доц. д-р Борислав Великов, председател на Съвета на директорите на “Аквахим”, бивш депутат
Проф. д-р Драгомир Драганов, историк, депутат във ВНС и 38-ото НС
Димитър Томов, писател
Доц. Иван Димов, преподавател в НСА, бивш национален треньор по тенис
Касиел Ноа Ашер (Деса Красова), акт Атанас Добрев - гл. изп. директор и член на УС на “Виваком” Доц. д-р Борислав Великов, председател на Съвета на директорите на “Аквахим”, бивш депутат Проф. д-р Драгомир Драганов, историк, депутат във ВНС и 38-ото НС Димитър Томов, писател Доц. Иван Димов, преподавател в НСА, бивш национален треньор по тенис Касиел Ноа Ашер (Деса Красова), акт

Проверяват има ли далавера с български паспорти за косовари

Правосъдното министерство рови в документите на 2 000 чужденци

    


Най-високият мъж в света вдигна сватба (снимки)

Най-високият мъж в света се ожени, Снимка: The Mirror

Може да звучи като клише, но най-високият мъж в света е на седмото небе, след като намери жената на мечтите си, пише британският Dailymail.

30-годишният турчин Султан Косен е висок 2,52 м и през 2009 г. бе вписан в книгата с рекордите на Гинес като най-високият мъж на планетата.

Той намерил любимата си Мерве Дибо тази година. Тя също е туркиня, с десет години по-млада и с цели 80 см по-ниска от него.

Преди да намери Мерве Дибо, Косен често говореше пред медиите за трудностите си да намери партньор в живота. Пропорционално на височината му, той има огромни ръце – 27,5 см и големи крака – 36,5 см. Най-високият мъж  в света вдигна сватба (снимки) Най-високият мъж  в света вдигна сватба (снимки) Най-високият мъж  в света вдигна сватба (снимки)

Статията "Най-високият мъж в света вдигна сватба (снимки)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Обявяват търг за хотели по морето

Три имота дава под наем „Св.Св. Константин и Елена холдинг“

    


3 дни разпитват посланика ни в Бразилия за случая "Боевски"

Чавдар Николов още не се е срещнал с министър Кристиан Вигенин

    


Продължава делото срещу 13-те имами в Пазарджик

Пазарджишкият окръжен съд днес ще заседава по делото срещу 13-те имами, обвинени за разпространение на антидемократична идеология в България. Нови 37 свидетели ще бъдат разпитани по делото за разпространение за радикален ислям в Пазарджик. На предното заседание главният мюфтия Мустафа Алиш Хаджи беше разпитан като свидетел по делото. От заседанието на пазарджишкия съд се разбра, че главният мюфтия е имал две срещи с представители на нерегистрираната у нас организацията "Ал Уакф ал Ислями". Както е известно, дейността на благотворителната фондация е забранена в няколко европейски страни заради ултрарадикалните й възгледи. На въпроси на прокуратурата за пътуванията му в Саудитска Арабия и срещи с членове на организацията главният мюфтия Хаджи каза, че се е виждал с представители ...

Лидери от Януари’97 отиват в СУ да подкрепят студентския протест

Януари 1997 г.

Главни действащи лица в протестите през януари 1997 г. ще отидат днес в 12 часа в двора на Софийския университет, за да подкрепят студентската стачка, която продължава там вече седмица.

Идеята за гостуването в Алма матер възникна във фейсбук групата “10 януари“, която е отворена само за участници в тогавашните събития.

Студентската стачка през 1997 г. бе заради намерението на БСП да състави второ правителство след като премиерът Жан Виденов  подаде  оставка, оставяйки страната с фалирала банкова система, пенсии и заплати от по няколко долара и масов глад.

Студентите, които се вдигнаха тогава, бяха бити от полицията, а както и сегашните студенти нямаха подкрепата на ръководството на университета.

Ще разкажем как стояха нещата тогава и какво  направихме, за да успее стачката, е уговорката, която тече в групата. Участниците в нея се надяват да се присъединят и други участници от драматичните събития преди 16 г.

Статията "Лидери от Януари’97 отиват в СУ да подкрепят студентския протест" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Психар намушка шофьор на рейс

Психично болен мъж заби ножица в гърба на шофьор на градски автобус в София, съобщи МВР. 35-годишният мъж се качил в автубус 102 в неделя по обяд. На спирка на бул. Психично болен мъж заби ножица в гърба на шофьор на градски автобус в София, съобщи МВР. 35-годишният мъж се качил в автубус 102 в неделя по обяд. На спирка на бул. "Симеоновско шосе" пътникът вдигнал скандал на шофьора, че затворил бързо вратите. После извадил ножица и я забил в гърба на водача. Пострадалият е бил откаран в б

$54 млн. задигнаха в Либия

Охраняващият патрулен автомобил

Запалиха порше на затворник

Джип “Порше Кайен” бе подпален през нощта срещу понеделник в квартал “Кючук Париж” в Пловдив.
Огънят избухнал към 2 часа. “Колата изгоря почти цялата, само таванът остана”, разказаха комшиите. От огъня бил повреден съседният товарен автомобил “Пежо”. 
Поршето е на Ангел Личканов-Личкана, който живее в блока, но в момента излежава присъда за... Джип “Порше Кайен” бе подпален през нощта срещу понеделник в квартал “Кючук Париж” в Пловдив. Огънят избухнал към 2 часа. “Колата изгоря почти цялата, само таванът остана”, разказаха комшиите. От огъня бил повреден съседният товарен автомобил “Пежо”. Поршето е на Ангел Личканов-Личкана, който живее в блока, но в момента излежава присъда за...

Подкрепа от Берлин за студентите

Подкрепа от Берлин за студентската стачка Подкрепа от Берлин за студентската стачка Подкрепа от Берлин за студентската стачка Подкрепа от Берлин за студентската стачка

Група български студенти в Берлин „окупира” Auditorium Maximum, най-голямата аула в главната сграда на Хумболтовия университет.

“Всъщност, истината е, че имахме късмет – оказа се, че в 16 часа няма никакви лекции там и залата е напълно свободна. Казвамe „късмет”, защото намеренията ни не бяха нито да пречим на останалите студенти в университета, нито да вдигаме шум в Германия”, пише Георги Заяков, един от студентите, участвали в акцията.

Искахме да покажем солидарност към нашите приятели и познати, които в момента водят истинската битка на точното място, дежурейки из стаите на българските ВУЗ-ове, пише още той.

От снимките, които той ни изпрати, личи че студентите добре са се позабавлявали. Освен вече традиционното “Оставка”,  в лозунгите си са включили и игри на думи, с леко нецензурен нюанс.

Малкият ни берлински хор обявява кратко и ясно, че може да сме емигрирали (времено) като местоживеене, но не сме емигрирали духовно и политически, обясняват още организаторите на акцията.

На нас ни пука за настоящето и бъдещето на нашите роднини, приятели и познати. Пука ни за обикновения българин, който от година на година обеднява поради ширещата се корупция и нежеланието за радикални структурни реформи от страна на политическия елит. Убедени сме, че това правителство не служи на българския народ и не желае българският народ да добрува. Затова, макар и отдалечени на 2000 километра от прозорците на оглушелия Орешарски, на екзактния Местан, на екзалтирания Сидеров и на бъдещия експредседател на ПЕС Станишев, ние настояваме за незабавната оставка на правителството и незабавното разпускане на загубилото легитимност 42-ро Народно събрание. Не утре, а още днес!

В заключение, желаем да напомним на българските управляващи, че щом са загубили съвестта си, то ние, активните български граждани, ще поемем нейната роля и докато има достойни и свободни българи, няма да се намери кътче на този свят, в което да намерят покой.

Статията "Подкрепа от Берлин за студентите" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Масови безредици втори ден в Сао Паоло

В бразилския мегаполис Сао Паоло избухнаха масови безредици, съпроводени от вандализъм. Участници в манифестация започнаха погроми по улиците.

Нападение в Египет отне живота на трима полицаи

След нападение срещу контролен пункт в град Мансура, загинаха трима египетски полицаи, съобщиха местните власти, цитирани от Би Би Си.

Според полицията, нападението е извършено от засада от четирима нападатели. Трима от атентаторите са управлявали кола, а един е бил на мотор. Няма данни някоя от действащите в Египет групировки да е поела След нападение срещу контролен пункт в град Мансура, загинаха трима египетски полицаи, съобщиха местните власти, цитирани от Би Би Си. Според полицията, нападението е извършено от засада от четирима нападатели. Трима от атентаторите са управлявали кола, а един е бил на мотор. Няма данни някоя от действащите в Египет групировки да е поела

В Сахара емигранти издъхнаха от жажда

Около 40 граждани на Нигерия, опитващи се да се доберат до Алжир, а оттам - в Европа, са издъхнали от жажда в южната част на пустинята Сахара.

Полицията: Атентаторите от Тянанмън може да са от Синцзян

Китайската полиция издирва информации за лица от мюсюлманския район на Синцзян след инцидента на площад Тятатмън, когато джип се вряза в тълпата, при което загинаха 5 души, а 38 бяха ранени.

Полицията: Атентаторите от Тянанмън може са от Синцзян

Китайската полиция издирва информации за лица от мюсюлманския район на Синцзян след инцидента на площад Тятатмън, когато джип се вряза в тълпата, при което загинаха 5 души, а 38 бяха ранени.

Според полицията атентаторите от Тянанмън може са от Синцзян

Китайската полиция издирва информации за лица от мюсюлманския район на Синцзян след инцидента на площад Тятатмън, когато джип се вряза в тълпата, при което загинаха 5 души, а 38 бяха ранени.

Ловец си чисти пушката, убива колега

Пенсионер бе застрелян по невнимание от свой колега по време на ловен излет за глигани край старозагорското село Мъдрец.

Драмата се разиграла в неделя в местността Капан дере. Мъжете приключили с лова и седнали за почивка, за да извадят патроните и да си изчистят пушките.  48-годишния Стефан Желев произвел неволен изстрел, докато опитвал да изпр Пенсионер бе застрелян по невнимание от свой колега по време на ловен излет за глигани край старозагорското село Мъдрец. Драмата се разиграла в неделя в местността Капан дере. Мъжете приключили с лова и седнали за почивка, за да извадят патроните и да си изчистят пушките. 48-годишния Стефан Желев произвел неволен изстрел, докато опитвал да изпр

Афера с БГ паспорти за косовари, Кметове на лов за милиони

Станишев и Цветанов с нова кариера след евроизборите

Кран падна върху офиса на британския премиер

В Лондон силната буря повали строителен кран, който падна право върху покрива на сградата, в която се помещават офисите на британския премиер и другите членове на кабинета.

L’etat c’est moi!

L'etat c'est moi!

Любомир Стефанов,

преподавател в НБУ

Заявявам го най-отговорно, искрено и неподправено. Да, държавата, това съм аз!!! Това си ти, той, тя, това сме ние. Студентите, които дават пример как ефективно можем да се борим с политическите безобразия и арогантност. Гражданите, които продължават да мръзнат вечер по софийските площади. Дори онези, които все така си мрънкат под сурдинка срещу всичко и всички, ама внимателно да не ги чуе някой, те също са държавата. Защото без нашата воля и усилия да я има, държавата е просто дефиниция от учебниците по политикономия и политическа теория. Иначе казано, без Обществения договор, който сключваме като индивиди, за да се превърнем в граждани, отчуждавайки част от своя личен суверенитет в полза на общия интерес, сигурност и просперитет, и създавайки базисните правила по които общността в която доброволно влизаме ще се самоуправлява, държавата е просто фикция.

За почти четвърт век тази базисна истина не бе проумяна от почти никой за самообявилата се политическа класа. Малко от недоволните и изстрадали 45 годишното комунистическо иго българи имаха желание да се замислят над нещо друго освен как да наваксат след десетилетията на терор, унижения и класова борба. И в крайна сметка никой не беше „за“ демокрацията по същество, а „срещу“ омразния комунизъм и неговите сатрапи, лакеи и клакьори. Което, съгласете се, не превърна България в демократична и правова държава, а продължи битовизма в политиката само че с нов речник, който да внесе дух на либерализация и разведряване, но не и на реформа по вертикала и хоризонтала на прогнилата от комунизма обществена тъкан.

И последиците са ясни през тази перспектива: рушвети на килограм; шуробаджанащинта издигната в норма; партийната метла е задължителна; политиката е просто бизнес; закона е вратня у поле; държавната служба не е нищо повече от пенсионен фонд и прасенце-касичка в особено големи размери … За демокрация, права, задължения, свободи, отговорност, върховенство на закона се говори в трето лице, с условно наклонение в минало несбъднато или бъдеще в миналото време. Ще се случат някой ден, ама на някой друг. Точно както светлото комунистическо бъдеще се случи на нашите родители.

Държавата, това съм аз. Нека всеки от нас се замисли над това, моля ви!!! Без нашата воля, данъци, труд и семейства няма държава. Има само бутафория, която разни шмекери-политикани за удобство ни пробутват като държава. А тях ги има, защото ние сме се отказали-лековерно поверявайки грижите за общността ни на най-близко стоящите мераклии, улисани да преследваме Американската мечта из Европейския съюз по български-от суверенитета си. И в резултат сумарно получаваме днешния облик на парламента. Парламент, който нито е най-представителния орган в държавата, нито е най-легитимната й институция, защото не представлява гражданите на Републиката в тяхната цялост, а само на общо основание.

Държавата, това сме ние! Ние, гражданите на България, които знаем вече какво искаме и как да го постигнем. Ние, които знаем да гласуваме „за“ по същество, не „против“, защото ни мързи да мислим или отказваме да участваме въобще. Да си гражданин означава да се интересуваш, да гласуваш, когато се обсъждат интересите ти или тези на общността и да носиш отговорността и последствията за/от решенията си. На кратко да избираш и да живееш с изборите си. Бягството от избор ни докара до тук – държавата да е на този, онзи или в краен случай на разни успели младежи на 33, бивши комсомолски и партийни секретари и кадри на Държавна сигурност. Колкото и да е тъжно, събитията от май насам доказаха, че сме в ръцете на все същото зло, защото четвърт век отказвахме да правим избори, а делегирахме доброволно това си право на услужливите и грижовни агенти на тихия фронт.

—————–

„Държавата, това съм аз!“ – Людовик XIV, кралят-слънце

 

Статията "L’etat c’est moi!" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Руснаци са получили повече американски визи за 2013 г.

Най-малко 250 000 американски визи са издадени на руски граждани през тази година, предаде РИА Новости, като цитира американския посланик в Русия Майкъл Макфол.

„С радост ви съобщавам, че през миналата финансова година са издадени най-малко 250 000 неимиграционни визи за пътуване в САЩ, заяви Макфол в блога си в социалната мрежа „Туитър”.
Най-малко 250 000 американски визи са издадени на руски граждани през тази година, предаде РИА Новости, като цитира американския посланик в Русия Майкъл Макфол. „С радост ви съобщавам, че през миналата финансова година са издадени най-малко 250 000 неимиграционни визи за пътуване в САЩ, заяви Макфол в блога си в социалната мрежа „Туитър”.

България е 58-а в доклад на СБ за местата с най-добър бизнес климат

Доклад на Световната банка класира най-добрите места за правене на бизнес по света, както и най-лошите.

"Взривът" в посолството на САЩ в Йемен - сватбен фойерверк

"Взривът" в посолството на САЩ в йеменската столица Сана, за който по-рано бе съобщено, се оказа сватбен фойерверк, съобщава АП.

Утре започва от днес

За да бъдеш такъв, какъвто си, ще ти трябва подкрепата на цяло едно воинство. Особено ако си прекарал три десетилетия, пишейки текстовете на едни от най-популярните български песни. 
Утре видният текстописец Александър Петров не само ще получи подкрепата на цялото кралско воинство на българската поп- и рок музика, но ще го направи и с песен на За да бъдеш такъв, какъвто си, ще ти трябва подкрепата на цяло едно воинство. Особено ако си прекарал три десетилетия, пишейки текстовете на едни от най-популярните български песни. Утре видният текстописец Александър Петров не само ще получи подкрепата на цялото кралско воинство на българската поп- и рок музика, но ще го направи и с песен на

Петролът поскъпна до 98,68 долара за барел

Цените на петрола на световните пазари се повишиха на фона на съкратения нефтен експорт на Ирак и намалелия добив в Либия.

Бурята "Кристиан" погълна жена край Бретан

По време на разразилата се буря "Кристиан" жена е била повлечена от морето по крайбрежието на остров Бел, южно от полуостров Бретан, съобщава АФП.

Даряваме на Русия бюст на Скобелев

Военноисторическият музей в Плевен дари бюст на генерал Михаил Скобелев на руския Централен музей на въоръжените сили, съобщиха от посолството ни в Москва.
Инициативата е по повод 170-ата годишнина от рождението на Скобелев. Бюстът на Белия генерал ще бъде изложен с церемония в Централния музей на въоръжените сили в началото на декември. Военноисторическият музей в Плевен дари бюст на генерал Михаил Скобелев на руския Централен музей на въоръжените сили, съобщиха от посолството ни в Москва. Инициативата е по повод 170-ата годишнина от рождението на Скобелев. Бюстът на Белия генерал ще бъде изложен с церемония в Централния музей на въоръжените сили в началото на декември.

Увеличение на заплатите на ръководители на компании в Европа

Увеличаването на възнагражденията на ръководителите на компании с много надвишават повишението на инфлацията, благодарение на дългосрочните планове за разпределение на печалбите.

Русия ще строи първата АЕЦ в Йордания

Йорданските власти избраха две руски компании за строителството на първата АЕЦ в страната, съобщава АФП.

Спукана тръба спря половин АЕЦ

Само ден и половина след пускането на шести блок на АЕЦ “Козлодуй”, той беше спрян заради авария, съобщиха от централата в понеделник. Причината е спукана тръба извън ядрената част на реактора, до парната турбина.
От АЕЦ-а увериха вчера, че са уведомили за инцидента Агенцията за ядрено регулиране и че няма промяна на радиационния фон, нито ... Само ден и половина след пускането на шести блок на АЕЦ “Козлодуй”, той беше спрян заради авария, съобщиха от централата в понеделник. Причината е спукана тръба извън ядрената част на реактора, до парната турбина. От АЕЦ-а увериха вчера, че са уведомили за инцидента Агенцията за ядрено регулиране и че няма промяна на радиационния фон, нито ...

Почина директорът на сръбската национална телевизия

Директорът на сръбската национална телевизия Александър Тиянич почина на 63-годишна възраст в Белград, съобщава АФП.

Страниците на Обама в "Туитър" и "Фейсбук" атакувани от сирийски хакери

Акаунтите на президента на САЩ Барак Обама в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър" станаха обект на хакерска атака, в резултат на което работата в тях бе частично блокирана. Според американски медии отговорност пое групировката "Сирийска електронна армия".

Страниците на Обама в "Туитър" и Фейсбук" атакувани от сирийски хакери

Акаунтите на президента на САЩ Барак Обама в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър" станаха обект на хакерска атака, в резултат на което работата в тях бе частично блокирана. Според американски медии отговорност пое групировката "Сирийска електронна армия".

Люис Хамилтън: Фетел е на път да стане най-великият във F1


Люис Хамилтън смята, че Себастиан Фетел вече е тръгнал по пътя към превръщането си в най-великия пилот в историята на Формула 1.

В неделя 26-годишният германец стана най-младият четирикратен световен шампион, а толкова титли до момента имат само Хуан Мануел Фанджо, Ален Прост и Михаел Шумахер.

Хамилтън призна, че постижението на Фетел е изключително. "То е невероятно за толкова млад състезател. Той е от друга класа и е на път да стане най-великият пилот във Формула 1, ако...

Американец поиска всички титли в бокса

Очаква се по-големият от братята да загуби служебно трофея, тъй като на практика прекрати кариерата си. Шампионът на WBC се впусна в политиката. 
Очаква се по-големият от братята да загуби служебно трофея, тъй като на практика прекрати кариерата си. Шампионът на WBC се впусна в политиката. "По всяка вероятност той повече няма да се бие, а титлата ще стане вакантна. Целта ми е още в следващия си мач Дионтей да се бие с Бърмейн Стивърн за пояса", заяви мениджърът му Ричард Шейфър.

Взрив в посолството на САЩ в Йемен

Мощен взрив е избухнал в района на посолството на САЩ в йеменската столица Сана, чути да били изстрели, съобщава АП.

"Левски" ще работи с концепция за 18 месеца напред, обеща Йовов


Спортният директор на "Левски" Христо Йовов обеща създаването на концепция за работата на клуба в следващата година и половина.

Бившият футболист се надява да бъде готов с представянето на идеите си до средата на декември.

"Левски" трябва да изгради фундамент, върху който да надгражда бъдещето си. Отборът трябва да има стил, който да се предава на юношеските формации, а школата да вади играчи. Трябва да степенуваме целите си. Първата е да сме шампион, но по-реално е да...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване