Край на заложническата криза във френски затвор

Затворникът от френския затвор Baumettes в предградията на южния пристанищен град Марсилия, който във вторник вечерта взе за заложник началничката на изправителното заведение, се предаде на полицията , съобщиха местните медии.

След скандал с дипломат и удар по полицай: Искат имунитета на Волен Сидеров (ОБЗОР)

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и депутати от парламентарната група са разследвани за хулиганство и лека телесна повреда на полицай, съобщиха вчера от Върховната касационна прокуратура (ВКП). Причината е инцидентът на летище Варна от понеделник вечерта.
Делото засега се води срещу неизвестен извършител, тъй като прокуратурата изяснява кой от... Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и депутати от парламентарната група са разследвани за хулиганство и лека телесна повреда на полицай, съобщиха вчера от Върховната касационна прокуратура (ВКП). Причината е инцидентът на летище Варна от понеделник вечерта. Делото засега се води срещу неизвестен извършител, тъй като прокуратурата изяснява кой от...

Клисарова: До 2016 г. ще можем да въведем дуалната образователна система

„Още през първите часове на новата година в министерството си пожелахме повишаване на качеството на образованието и по-малко неграмотни", заяви в ефира по bTV министърът на образован...

Реформаторите и ГЕРБ на обща маса срещу властта

Реформаторският блок отвърна с покана на подаваната от няколко месеца от ГЕРБ ръка за общи действия за сваляне на кабинета “Орешарски”. Досега Реформаторите държаха твърдо дистанция.
В следващите седмици обединението ще организира среща с всички партии, граждански и неправителствени организации, които искат оставката на правителството, обяви зам.- Реформаторският блок отвърна с покана на подаваната от няколко месеца от ГЕРБ ръка за общи действия за сваляне на кабинета “Орешарски”. Досега Реформаторите държаха твърдо дистанция. В следващите седмици обединението ще организира среща с всички партии, граждански и неправителствени организации, които искат оставката на правителството, обяви зам.-

Дилма Русеф: Бразилия ще организира първенството на първенствата


Президентът на Бразилия Дилма Русеф увери, че страната ще организира подобаващо световното първенство по футбол. Думите ѝ идват след критиките на президента на ФИФА Сеп Блатер, че никой домакин досега не е закъснявал толкова с подготовката.

"Бразилците започват 2014 г., уверени, че ще приемат първенството на първенствата. В Бразилия турнирът ще е у дома си, защото това е страната на футбола", написа Русеф в профила си в Twitter, като използва шахтага #CopadasCopas (Първенството на...

Стивън Сънди подписа с ЦСКА, ще взима 15 хиляди на месец

/КРОСС/ Официално ЦСКА представи новото си попълнение в зимната си селекция - Стивън Обая Сънди, който подписа за 2,5 години с „червените". Нигериецът с испански паспорт ще взима най-високата заплата на "Армията" - 15 000 лева. Това обяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров. Сънди стана четвъртото зимно попълнение на Стойчо Младенов, като преди това с клуба парафираха Борис Галчев, Тони Силва и Здравко Илиев. „Наистина се радвам, че съм тук в България и че подписах с отбор като ЦСКА. Преди време имах и друга оферта от тукашен първодивизионен отбор, но нещата не се получиха. Затова сега се радвам, че съм в ЦСКА". "Ще дам най-доброто от себе си, за да върнем отбора на позицията, на която принадлежи исторически. Във Валенсия и младежкия отбор на Испания имах много съотборници като Хуан Мата и Хави Гарсия, които сега играят в Челси и Манчестър Сити", коментира още Стивън Сънди. Снимка: Булфото, всички права запазени   

Студент се застреля след любовна драма (обзор)

19-годишен студент от Монтана бе открит мъртъв вчера сутринта в стаята си в общежитието в кв. “Сирмани” в Габрово. Сигналът за трагедията в блок 3 на Техническия университет бил подаден в 9,22 ч от служител в общежитието.На зловещата гледка се натъкнал съквартирант на първокурсника по компютърни системи и технологии. Той се върнал в ... 19-годишен студент от Монтана бе открит мъртъв вчера сутринта в стаята си в общежитието в кв. “Сирмани” в Габрово. Сигналът за трагедията в блок 3 на Техническия университет бил подаден в 9,22 ч от служител в общежитието.На зловещата гледка се натъкнал съквартирант на първокурсника по компютърни системи и технологии. Той се върнал в ...

Меркел грабна патериците

Германският канцлер Ангела Меркел се появи с патерици за първи път след инцидента, който преживя.

Манчестър Юнайтед с трета поредна загуба

"Червените дяволи" бяха победени от Съндърланд с 2:1 за купата на лигата

    


"Карфур" продава погрешка кексчета с кокаин

Сгрешената рецептура предизвика вълна от подигравки в социалните мрежи

Руанда отбелязва 20 години от геноцида

/КРОСС/ Централноафриканската държава Руанда поставя начало на събитията за отбелязването на двадесетата годишнина от геноцида със запалването на възпоменателен факел, който ще обиколи страната, преди да се върне в столицата Кигали след три месеца, съобщи АФП. Факелът трябва да бъде запален в Кигали от руандийския външен министър Луиз Мушикивабо. След това той ще обиколи населени места в малката страна, преди започването на период на национален траур на 7 април. Според официалната статистика около 800 000 души, предимно членове на племето тутси, бяха избити по време на геноцида, извършен в продължение на три месеца, от април до юни 1994 г., от екстремисти от племето хуту. Повечето отговорни за клането бяха осъдени от международния наказателен съд в Танзания. Около два милиона обикновени руандийци също се явиха пред народните трибунали гачача за предполагаемата си роля в геноцида. 65 на сто от явилите се бяха признати за виновни. Всяка година 12-те милиона руандийци спазват период на национален траур от 7 април, когато започва геноцида. Те носят виолетово, цветът на траура, националната телевизия излъчва кадри от кланетата, а оцелелите почистват и погребват отново костите на жертвите. Провеждат се и бдения. За двадесетата годишнина се очаква да се организират и дебати за руандийската национална идентичност и за напредъка, постигнат от страната след края на геноцида, който унищожи структурата на обществото.    

Христо Бисеров - чист пред Сметната палата

Системата за публичност на имуществото у нас не можа да засече нито една от финансовите нередности, за които е разследван бившият зам.-председател на парламента от ДПС Христо Бисеров. Сметната палата вчера обяви списък със 152 декларации от 2013 г. на висши държавници, в които има несъответствия.





Системата за публичност на имуществото у нас не можа да засече нито една от финансовите нередности, за които е разследван бившият зам.-председател на парламента от ДПС Христо Бисеров. Сметната палата вчера обяви списък със 152 декларации от 2013 г. на висши държавници, в които има несъответствия.

Задържаха холандец в Стара Загора, блудствал с момченца

/КРОСС/ 46-годишен холандец е задържан от полицията в Стара Загора в хотелска стая. С него в стаята били и две момчета, пише 24 часа. Чужденецът е прибран в ареста за 72 ч, очаква се да му бъде повдигнато обвинение за блудство с малолетни. Той влязъл в страната преди Нова година, идвал у нас за първи път. За случая е уведомено холандското посолство. Има съмнение, че "гостът" е дошъл у нас с намерението да прави порнографски снимки на малки деца, които после да продава в западни сайтове. Тепърва обаче разследващите ще проверяват съдържанието на файловете от компютъра, иззет от холандеца. Предстои да бъде изяснен и статутът на момчетата, които са били в стаята му. Има вероятност те са от дом за деца, лишени от родителски грижи. Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянен арест за холандеца. Тъй като той не говори български, разпитите му се водят на английски, научи "24 часа".  

Обвиниха в данъчна измама дъщерята на испанския крал принцеса Кристина

Испански съдия повдигна обвинение за данъчна измама и пране на пари срещу инфантата Кристина, по-малката дъщеря на краля на Испания Хуан Карлос, която трябва да застане пред съда в Палма де Майорка на 8 март. Това е първият случай член на кралското семейство да е разследван за корупция, като става въпрос конкретно за съпругата на инфантата Иняки Урдангарин, което нанесе жесток удар срещу имиджа на монархическата институция.

Пловдивчанин осъди МВР заради арест по време на протестите

/КРОСС/ Първа осъдителна присъда за насилие над протестиращи постигна пловдивчанинът Корнелий Савов. Той заведе жалба и постигна успех срещу полицая от СДВР Цветан Божилов, който е издал заповед за ареста му по време на един от протестите, пише plovdiv24. Магистратите са осъдили СДВР да заплати на Савов разноските по делото в размер на 350 лв. Той от своя страна определи случая като политеческа репресия. На 4 септември Корнелий Савов е един протестиращите в столицата група пловдивчани. Съприкосновението му с полицията, по неговите думи, се изчерпва с въпрос към един от полицаите защо не носи значка и защо органите на реда го снимат. Следва арест, белезници, камионетка и обвинение за хулиганство и акт на стойност 550 лева. Предстои първият претестиращ осъдил полицията за неправомерни действия да обжалва и издадения му фанансов акт.  

Затворник взе за заложник началника на изправително заведение във Франция

Затворник взе за заложник началничката на френски затвор в предградията на Марсилия, съобщиха местните медии.

Пореден вечерен протест с искания за оставки

Недоволните граждани се събраха пред сградата на Българската народна банка

Любовникът на Живка пращал клипове на мъжа й за изневярата

Петър и разстреляният от него приятел на жена му Стефан се познавали от основното училище в Дългопол. Двамата завършили и гимназия в един клас и били добри музиканти. Петър свирел на кларнет и акордеон, а Стефан бил майстор на тромпета. 
“Познавам Стефан от дете, беше приятел със сина ми. Много пъти е идвал вкъщи. Петър и разстреляният от него приятел на жена му Стефан се познавали от основното училище в Дългопол. Двамата завършили и гимназия в един клас и били добри музиканти. Петър свирел на кларнет и акордеон, а Стефан бил майстор на тромпета. “Познавам Стефан от дете, беше приятел със сина ми. Много пъти е идвал вкъщи.

МВР съветва: Внимавайте в кого се влюбвате!

Човек дори и когато се влюбва, трябва да има едно наум за това в кого се влюбва и какви отношения поддържа. Това предупреди главният секретар на МВР Светозар Лазаров след серията убийства.

Вандали ограбиха църквата в Рупите

/КРОСС/ Вандали разбиха и ограбиха църквата „Света Богородица" в петричкото село Рупите, съобщи кметът Георги Атанасов пред БНР. Сигналът е бил подаден преди празничната служба за Ивановден. Откраднати са месингови елементи от свещници и малко пари, оставени около иконите. Само преди два дни за кражба от църква в село Първомай бе задържано 14-годишно момче, съобщават от полицията в Благоевград. Установено е, че то е откраднало от храма свещник и сумата от 65 лева. Момчето е задържано за 24 часа.  

Холандец се гаври с две българчета

Холандец е задържан от полицията в Стара Загора в хотелска стая заедно с две малки момчета. 46-годишния Чужденец е прибран за 72 часа в ареста и се очаква да му бъде повдигнато обвинение за блудство с малолетни.

Заподозреният за убийството на Хюлия арестуван в Холандия (обзор)

Заподозреният за убийството на 24-годишната Хюлия Маджар е задържан на влизане в Холандия. Това заяви вчера пред журналисти Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор, след появилите се неофициални версии за задържането му в Румъния, а после и край Варна.





























Заподозреният за убийството на 24-годишната Хюлия Маджар е задържан на влизане в Холандия. Това заяви вчера пред журналисти Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор, след появилите се неофициални версии за задържането му в Румъния, а после и край Варна.

В САЩ по-студено от Южния полюс

Минус 53 градуса по Целзий отчете термометърът вчера сутринта в град Комъртаун в американския щат Монтана. 
Арктически циклон докара необичайни студове и снеговалежи в голяма част от територията на САЩ. На места в Щатите бе доста по-студено от Южния полюс, където температурата е около -33 градуса по Целзий, съобщи АП.

Най-силни снеговалежи Минус 53 градуса по Целзий отчете термометърът вчера сутринта в град Комъртаун в американския щат Монтана. Арктически циклон докара необичайни студове и снеговалежи в голяма част от територията на САЩ. На места в Щатите бе доста по-студено от Южния полюс, където температурата е около -33 градуса по Целзий, съобщи АП. Най-силни снеговалежи

Холандец блудства с момченца

46-годишен холандец е задържан от полицията в Стара Загора в хотелска стая. С него в стаята били и две момчета.Чужденецът е прибран в ареста за 72 ч, очаква се да му бъде повдигнато обвинение за блудство с малолетни. Той влязъл в страната преди Нова година, идвал у нас за първи път.За случая е уведомено холандското посолство. Има ... 46-годишен холандец е задържан от полицията в Стара Загора в хотелска стая. С него в стаята били и две момчета.Чужденецът е прибран в ареста за 72 ч, очаква се да му бъде повдигнато обвинение за блудство с малолетни. Той влязъл в страната преди Нова година, идвал у нас за първи път.За случая е уведомено холандското посолство. Има ...

Лейди Гага стана жертва на предателство

Клипът на ексцентричната певица със смесени корени към новото й парче Do What You Want търпи забавяне. Тя призова феновете си да бъдат търпеливи.

Протестът започна пред БНБ, блокира за кратко кръстовището пред Ректората

Протест с искане за оставка на действащото правителство се проведе в столицата, предаде БНР. 

Недоволните граждани се събраха пред сградата на Българската народна банка, където според тях представители на управляващите са гостували на управителя на банката Иван Искров по повод именния му ден.

След това участниците в протеста продължиха ... Протест с искане за оставка на действащото правителство се проведе в столицата, предаде БНР. Недоволните граждани се събраха пред сградата на Българската народна банка, където според тях представители на управляващите са гостували на управителя на банката Иван Искров по повод именния му ден. След това участниците в протеста продължиха ...

Обучение по китайски език и бизнес култура стартира във Варна в навечерието на Китайската Нова Година

Откриването на възможности за развитие на бизнес отношения с Китай увеличава необходимостта от по-добра комуникация. Все повече хора проявяват интерес към изучаването на китайски език, продиктувано от надеждата за намиране на по-добра и високоплатена работа.

Хора без дом стават герои в театъра

Изповедите на хора без дом, обитаващи софийските улици, ще могат да съпреживеят зрителите на третия спектакъл от поредицата "Невидими" на Студиото за документален театър Vox Populi. Наречен "Дом", той е своеобразно продължение на "Невидими №1" и "Невидими №2: Фу", в които на фокус бяха хората с двигателни увреждания и представителите на... Изповедите на хора без дом, обитаващи софийските улици, ще могат да съпреживеят зрителите на третия спектакъл от поредицата "Невидими" на Студиото за документален театър Vox Populi. Наречен "Дом", той е своеобразно продължение на "Невидими №1" и "Невидими №2: Фу", в които на фокус бяха хората с двигателни увреждания и представителите на...

Протестът започна пред БНБ и блокира за кратко кръстовището пред СУ

Протест с искане за оставка на действащото правителство се проведе в столицата, предаде БНР. 

Недоволните граждани се събраха пред сградата на Българската народна банка, където според тях представители на управляващите са гостували на управителя на банката Иван Искров по повод именния му ден.

След това участниците в протеста продължиха ... Протест с искане за оставка на действащото правителство се проведе в столицата, предаде БНР. Недоволните граждани се събраха пред сградата на Българската народна банка, където според тях представители на управляващите са гостували на управителя на банката Иван Искров по повод именния му ден. След това участниците в протеста продължиха ...

Германия: Българските роми имат нужда от подкрепа у дома

/КРОСС/ Джем Йоздемир, съпредседател на германските Зелени, критикува в днешно интервю "евтиния популизъм" на баварските консерватори по адрес на румънците и българите и твърди, че истинският проблем е този на ромите от Румъния и България, които са принудени да напуснат заради бедността и дискриминацията, съобщава румънската агенция Медиафакс. В интервю за в. "Швебише цайтунг" лидерът на германските еколози отправя критики към германския канцлер Ангела Меркел и баварските й съюзници от Християнсоциалния съюз (ХСС), които са на власт от осем години, "но не са направили нищо срещу бедността и дискриминацията в Европа". "ХСС не влиза в дискусия за това какво може да се направи за решаване на проблема с липсата на квалифицирана работна ръка в германската икономика, нито на проблема на онези, които са в затруднено социално положение и са подложени на брутална дискриминация, имам предвид българските и румънските роми. Тези европейци и европейки имат нужда от подкрепа в техните родни страни. Те заминават, защото нямат никаква перспектива, никаква друга възможност. Това трябва да променим", заявява в интервюто Йоздемир. "При нас идват специално квалифицирани българи и румънци. Действителността е много по-сложна отколкото я представя ХСС чрез изявления за медиите.Имаме нужда от европейска стратегия за ромите, за да им осигурим достойни условия за живот", казва още той.  

Wall Street отново грейна в зелено след окончателния избор на Йелън

Акциите на биотехнологичната компания Neurocrine Biosciences поскъпнаха с рекордните 87% в рамките на една сесия

    


Правят лек за болка от маково растение

Американски учени открили полезна съставка от китайската билка коридалис, която има същото въздействие като на морфина, но не причинява страничните му ефекти.

Протест пред БНБ,парламента и СУ

Протест с искане за оставка на действащото правителство се проведе за поредна вечер в столицата. Недоволните граждани се събраха пред сградата на Българската народна банка, където според тях представители на управляващите са гостували на управителя на банката Иван Искров по повод именния му ден.

Как да опознаете децата на гаджето си

Изграждането на добри отношения с тях е важно за връзката ви

    


Защитени професии след реформата в образованието

С реформата в българското образование ще бъдат въведени защитени професии, обучението по които ще се подпомага от държавата и бизнеса, съобщи министърът на образованието проф. Анелия Клисарова в предаването „Лице в лице” по bTV. Това са професии, които не са толкова атрактивни и за тях не може да се създаде цяла паралелка, но са необходими за обществото, обясни тя.

Кличко: Опозицията да издигне единен кандидат за президентските избори

/КРОСС/ Виталий Кличко обяви, че украинската опозиция трябва да издигне единен кандидат за президентските избори, съобщи УНИАН. „Когато се обединим сме сила. Обединени на площад „Независимост", ще се обединим в политиката и обединявайки усилията си ще победим. Няма как да говорим от името на един отбор, когато няколко различни кандидата се изправят един срещу друг, подчерта Кличко. "Вчера поздравявах хората по палатките на площада и те бяха категорични, че няма да се предадат и че трябва смяна на властта. Демократичните сили трябва да издигнат и поддържат единен кандидат за президентските избори", заяви лидерът на партия УДАР.  

Нямало политически натиск за еконазначения

Не е задължително директорите на регионалните структури на екоминистерството да са специалисти по екология или опазване на околната среда. Така зам.-министърът на околната среда Чавдар Георгиев защити избора на нови директори на екоинспекциите, националните паркове и басейновите дирекции към ведомството.

Те бяха избрани с конкурси преди Коледа. Не е задължително директорите на регионалните структури на екоминистерството да са специалисти по екология или опазване на околната среда. Така зам.-министърът на околната среда Чавдар Георгиев защити избора на нови директори на екоинспекциите, националните паркове и басейновите дирекции към ведомството. Те бяха избрани с конкурси преди Коледа.

Сидеров бие полицай, ще му искат имунитета (обзор)

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров удари полицай с юмрук и прокуратурата вероятно ще поиска депутатския му имунитет. Този път той се сби на слизане на варненското
летище. Случката в понеделник вечерта официално беше потвърдена вчера от главния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.
Лидерът на “Атака” Волен Сидеров удари полицай с юмрук и прокуратурата вероятно ще поиска депутатския му имунитет. Този път той се сби на слизане на варненското летище. Случката в понеделник вечерта официално беше потвърдена вчера от главния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Германия: Ромите от България заминават заради бедността

Лидер на Зелените в Германия, заяви, че ромите от Румъния и България заминават заради бедността и дискриминацията

Неделев с добър дебют за "Майнц" при 1:1 с "Остенде" в контрола


Българският национал Тодор Неделев игра за първи път за "Майнц". Полузащитникът дебютира в приятелската среща с "Остенде", завършила 1:1.

Неделев се появи на терена след почивката, когато треньорът на германците Томас Тухел смени целия отбор. В сайта си клубът от Бундеслигата написа, че българинът е направил добро впечатление.

Най-напред той е изпълнил фаул, като топката минала над вратата. След това е затруднил вратаря на съперника с удар от около 25 метра.
...

Вдига се протест: Свалете имунитета на Волен!

Гражданите ще се съберат утре в 13 часа пред Iъдебната палата и ще внесат до главния прокурор искане за снемане на депутатския имунитет на Волен Сидеров. Причината – снощния скандал на летище Варна, при който пострадаха двама души – обикновен гражданин и полицай.

Сирийски министър: Народът иска Асад да се кандидатира отново

/КРОСС/ Министърът на информацията на Сирия заяви, че сирийският народ е решил, че президентът Башар Асад трябва да бъде кандидат за друг президентски мандат по време на изборите тази година, съобщи Ройтерс. По време на пресконференция, предавана по държавната телевизия, информационният министър Омран Зоаби заяви, че решението на Асад е лично и че за момента той не е изразил позицията си, но сирийската улица иска той да участва в президентската надпревара. Миналият месец руски дипломат сигнализира, че Асад трябва да избягва коментари за бъдещата му роля в Сирия, тъй като може да бъде в ущърб за планираната за 22 януари мирна конференция за Сирия „Женева-2". Министърът също подчерта, че според правителствената позиция всяко постигнато споразумение на „Женева-2" ще трябва да бъде одобрявано чрез референдум или няма да бъде валидно. Той призова Турция да изгони екстремистите от страната си и каза, че правителството иска Иран да участва на конференцията.  

БСП се прицели в чуждите търговски вериги

Депутатът от БСП Румен Гечев обвини чуждите търговски вериги, че печалбите им изтичат в чужбина, за да не плащат данъци у нас. Освен това третират неравностойно българските доставчици.

Двама задържани за взломни кражби през последното денонощие във Варна

На 6 януари е подаден сигнал от 82-годишна жена за това, че неизвестно лице е проникнало през отворена врата на вилата й, намираща се в местност "Боровец", и е извършило кражба на малка сума пари от портмоне , оставено на секцията.

Не очaквам вълна на убийства от ревност

- Г-н Йорданов, като криминален психолог от дълги години какъв е коментарът ви за последните два случая във Варна, при който мъж застреля жена си и любовника й и се гръмна, и другия, при който съученик уби 24-годината Хюлия. Кое е общото и различното в двата случая?

Отново протест за оставка на кабинета "Орешарски"


Недоволните от управлението на правителството "Орешарски" и днес протестираха в София с искане за оставка.

Този път те се събраха пред сградата на Българската народна банка, където според тях представители на управляващите са гостували на управителя на банката Иван Искров по повод именния му ден, съобщи БНР.

"Ранобудните студенти" публикуваха на страницата си във "Фейсбук" снимки на служебни автомобили, паркирани на жълтите павета, които според тях са на Пламен Орешарски,...

Убиецът на Хюлия видян да изхвърля трупа й

Заподозреният за убийството на Хюлия от Белоградец бил видян да изхвърля трупа на момичето от колата си.
 Иван Тодоров тъкмо вадел тялото на жертвата от багажника си край варненското село Езерово, когато покрай него преминал автобус. Пътниците станали свидетели на зверството, някои дори видели номера на колата.
 Хюлия Маджар... Заподозреният за убийството на Хюлия от Белоградец бил видян да изхвърля трупа на момичето от колата си. Иван Тодоров тъкмо вадел тялото на жертвата от багажника си край варненското село Езерово, когато покрай него преминал автобус. Пътниците станали свидетели на зверството, някои дори видели номера на колата. Хюлия Маджар...

Обмислят включването на колокроса в Зимните Олимпийски игри

/КРОСС/ Съществува вероятност колокросът да бъде включен като спорт в Зимните Олимпийски игри. Тази възможност ще бъде разисквана на среща между представители на Международния колоездачен съюз и Международния олимпийски комитет, твърди белгийският вестник Het Nieuwsblad, цитиран от Velocafe. Тази новина е поредно признание за атрактивността на добиващите все по-голяма популярност колоездачни състезания, които се провеждат в зимния период, когато в шосейното и планинското колоездене има пауза. Според изданието, правилото, че всички състезания на Зимната Олимпиада трябва да се провеждат на сняг или на лед, може да бъде променено, за да бъдат включени в програмата колокроса и крос-кънтри бягането. Това не е първият път, в който от МОК обмислят да включат колокроса към Зимната Олимпиада. През 2009-та различни национални федерации водеха разговори затова, но тогава не се стигна до положителна развръзка.    

Лазаров: В случая със Сидеров следваме законодателството

Запитан осъжда ли въпросното поведение на политик спрямо служител на министерството Лазаров посочи: "По-важното е, че разследващите полицаи си свършиха работата"

Ще успее ли Ирак да си върне най-голямата си провинция?

Правителството срещу "Ислямска държава в Ирак и Леванта"

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване