Нови туристически маршрути в Белоградчишко от пролетта

Нови туристически маршрути са разработени в Белоградчишко, каза авторът им Кирил Кирилов, предаде Фокус. Той добави, че освен масовите забележителности – крепостта „Калето&rdqu...

Статуята-футболист пред Националния стадион облече син екип

/КРОСС/ Само седмица след като една от скулптурите на футболисти пред Националния стадион „Васил Левски" в столицата получи червен екип, днес футболистът облече синята фланелка. В последно време все повече паметници и статуи в цялата страна получават нови "одежди", като се превръщат в платна на неизвестни художници. На 30 декември във Велико Търново беше преобразен знаковият за града монумент на Асеневци. Преди това в розова премяна осъмнаха и фигурите в композицията на паметника пред централата на БСП на „Позитано" 20. Най-голяма популярност доби случаят с Паметника на Съветската армия, чиито войници бяха преобразени в герои от американската поп-култура. Властите обаче остават слепи за скритите послания зад тези действия и ги категоризират като вандалски прояви, за които извършителите трябва да бъдат наказани.  

Гръцки крайно ляв екстремист изчезна, докато беше в отпуск от затвора

Крайно ляв екстремист от най-опасната гръцка групировка "17 ноември" е изчезнал, докато е бил в отпуск от затвора.

"Литекс" ще играе приятелска среща с шампиона на Словения


Водачът в А група "Литекс" ще играе приятелска среща с "Марибор". Контролата със словенския шампион ще се проведе на 8 февруари по време на подготвителния лагер на отбора в Турция.

Оранжевите играха с "Марибор" и преди година в Белек. Тогава българският състав се наложи с 1:0 след гол на Георги Миланов от дузпа.

Треньорът Златомир Загорчич ще изведе състава за първа тренировка на 11 януари в 11.00 часа. Заниманието е открито за привържениците, обявиха от клуба.
...

Пенсионерите вече плащат по 1 лев за преглед при личния лекар

От днес пенсионерите ще плащат при всяко посещение при лекар и зъболекар само 1 лев, след като влезе в сила постановлението на Министерски съвет, прието миналата година и обнародвано днес в Държавен вестник.
Разликата между 1 лев и 2,90 лева, колкото плащат всички останали пациенти, ще се заплаща на изпълнителите на медицинска и дентална От днес пенсионерите ще плащат при всяко посещение при лекар и зъболекар само 1 лев, след като влезе в сила постановлението на Министерски съвет, прието миналата година и обнародвано днес в Държавен вестник. Разликата между 1 лев и 2,90 лева, колкото плащат всички останали пациенти, ще се заплаща на изпълнителите на медицинска и дентална

Във Варна са предоставени 3412 винетни стикера за инвалиди само за месец

Няма фиксиран срок, в който хората с увреждания могат да получат полагащите им се винетни стикери. Това съобщи д-р Силвия Наумова от дирекция „Социално подпомагане“ по повод на запитване от читател на вестника. Приемът на молби/декларации от инвалиди за получаване на винетки започна още на 1 декември м.

Самсунг показа най-големия телевизор

На изложението за потребителска електроника в Лас Вегас корейският технологичен гигант Samsung показа най-големия, според тях, 4К телевизор с огънат екран.

КНСБ набира средства в благотворителна кампания за деца сираци

Благотворителна кампания в подкрепа на деца, чиито родители са загинали на работното си място организира Конфедерацията на независимите синдикати в България и благотворителен фонд „Проф. Желязко Христов”.

В кампанията на КНСБ може да се включи всеки, като се освободи от старите си мобилни телефони и смартфони, които не използва, независимо дали работят или не. Те се предават в офисите на конфедерацията в региона или в общинските координационни съвети в Димитровград, Харманли и Симеоновград.

Със средствата набрани от кампанията ще бъдат подпомогнати 50 деца, на които конфедерацията чрез благотворителния фонд изплаща стипендии, а също така и сираци на загинали при трудови злополуки. С парите се  закупуват и официални дрехи за  абитуриентските им балове, коментира Василка Иванова,  председател РС КНСБ-Хасково.

От региона ще бъдат подпомогнати 4 деца от Димитровград, Харманли и Симеоновград. Кампанията продължава до 20 януари. В региона вече са събрани над 20 телефона.

Василка Иванова, председател РС КНСБ-Хасково

Гледайте в емисията новини на сайта.     

Димитър Димитров

Френското посолство с реакция за случая "Сидеров"

"Дипломатически служител е станал жертва на обиди и заплахи"

    

Френското посолство иска извинение за случая "Сидеров"

"Дипломатически служител е станал жертва на обиди и заплахи"

    


Групата на Маколи Кълкин Pizza Underground представи първия си клип


Забавен и някак несериозен на пръв поглед изглежда опитът на актьора Маколи Кълкин да отдаде почит на покойния Лу Рийд и неговата група Velvet Underground с формация, която обаче набляга на... пицата. Формираният през февруари 2012 г. проект обаче набира все по-голяма популярност и продължава да издава нови неща и през 2014 г., пише "Гардиън".

Последното от тях е видеоклип с продължителност три минути и 30 секунди, който съчетава части от различни техни песни, записани досега като...

Износът на горива на "Газпром" за Европа се е увеличил с 23.4% през 2013 г.


Износът на горива на "Газпром" за Европа през 2013 г. се е увеличил с 23.4% в сравнение с предишната година и възлиза на 139.32 милиарда кубически метра. Това съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на данните от Централното диспечерско управление на горивно-енергийния комплекс.

Общият износ на "Газпром" за една година е отбелязал увеличение от 7.1% до 217 милиарда кубически метра. Доставките на газ в близките до Русия страни са се понижили с 13.6% до 51 милиарда кубика, а на пропан-бутан –...

Контузия лиши Линдзи Вон от Олимпиадата в Сочи

/КРОСС/ Ски състезателката Линдзи Вон няма да стартира на Зимните олимпийски игри в Сочи заради контуция на коляното. В съобщение в социалната мрежа Facebook тя написа следното: „Съсипана съм от факта, че трябва да ви съобщя, че няма да се състезавам в Сочи. Направих всичко, което мога, за да стана по-силна и да се преборя с нараняването, но реалността показва, че коляното ми е прекалено нестабилно на този етап. Скоро ще ми правят операция , така че сигурно ще бъда готова за Световното първенство по ски алпийски дисциплини във Вейл през февруари 2015. Ако гледаме позитивно на нещата, всичко това означава, че сега някоя от съотборничките ми ще може да се състезава за златото. Много благодаря на всички ви за любовта и подкрепата. Ще подкрепям всички на Олимпиадата и особено отбора на САЩ!" Вон получи контузията в коляното първоначално през февруари, успя да се възстанови и да се завърне за кратко, но през ноември по време на тренировки в Колорадо отново претърпя травма.  

Над 2 млн. незаконни цигари разкри акция на ДАНС

В склад, намиращ се в квартал „Грамада" са открити

Чаршаф с любовно послание краси Хасково

/КРОСС/ Нетрадиционно любовно обяснение, изписано на бял чаршаф, се появи днес в центъра на Хасково, пред входа на бутиците над реката, пише Днес. На бялото спално бельо е изписано "Обичам те" с червени букви. Любовното обяснение , което е гарнирано със сърце, привличе погледите на минувачите в района. За сега никой от живеещи наоколо не знае кой е авторът на посланието и към кого е насочено обяснението. Хората обаче признаха, че написаното е предизвикало усмивки у тях. Снимка: Impact Press Group

Френското посолство: бг депутат в очевидно пияно състояние е обиждал и заплашвал дипломат

Френски дипломатически служител е бил обект на обиди и заплахи от страна на български гражданин очевидно в пияно състояние по време на полет на Френски дипломатически служител е бил обект на обиди и заплахи от страна на български гражданин очевидно в пияно състояние по време на полет на "България Ер" между София и Варна, съобщиха от френското посолство. Българският гражданин я обвинил за нейната националност й е казал, че е депутат и за това иска да провери нейните документи на

Френското посолство за скандала във Варна: Чакаме извинение

Френски дипломатически служител е бил обект на обиди и заплахи от страна на български гражданин очевидно в пияно състояние по време на полет на "България Ер" между София и Варна, съобщиха от френското посолство. 

Българският гражданин я обвинил за нейната националност й е казал, че е депутат и за това иска да провери нейните документи на Френски дипломатически служител е бил обект на обиди и заплахи от страна на български гражданин очевидно в пияно състояние по време на полет на "България Ер" между София и Варна, съобщиха от френското посолство. Българският гражданин я обвинил за нейната националност й е казал, че е депутат и за това иска да провери нейните документи на

Тежка катастрофа край Солун отне живота на две жени

Още 20 души бяха ранени при сблъсък на автобус на междуградския транспорт с ТИР с турска регистрация по магистралата Атина-Солун около тол-станцията Малгара

прочети повече

Контрабандни цигари спипани при акция на ДАНС

В склад в Благоевград са открити над 10 хиляди стека

    


"Шпигел" съобщава за съмнителен договор между европарламента и фирмата на Йосифова


Отделът по комуникации на европарламента беше обвинен в лекомислено използване на финансови ресурси.

Евродепутатката от германския Социалдемократически съюз (ХДС) Инге Гресле, член на парламентарната комисия по бюджетен контрол, твърди, че сумата от 60 000 евро под формата на грант е била преведена на PR компанията на Моника Йосифова, съпруга на българския политик Сергей Станишев.

Новината е съобщена от германското списание "Шпигел" още преди коледните празници. Изданието...

Валутни курсове на БНБ за 8 януари 2014 година

Валутни курсове на БНБ за 8 януари 2014 година.

Агенцията за бежанците купи без търг компютри последна дума на техниката


Държавната агенция за бежанците е купила без търг компютри и принтери последна дума на техниката за 50 чиновници на стойност 223 384 лева, съобщи в днешния си брой "Труд".

В сайта на Агенцията за обществени поръчки пише, че договорът за доставката на 50 компютърни конфигурации, 40 принтера, 20 мултифункционални устройства и 7 UPS устройства е сключен на 14 декември. Позовавайки се извънредната ситуация с бежанците, агенцията не обявява търгове за покупките си, а провежда процедури с...

Ето ги българите, поели пеша през Ламанша към Англия

Под заглавие "Българи прекосяват Ламанша, за да търсят работа в Англия" находчивият народен гений разпространява снимка от мъжкото Богоявленско хоро в ледените води на Тунджа в Калофер, като по този начин се иронизират страховете на англичаните.

Роналдиньо е пред трансфер в "Бешикташ"


Бразилският плеймейкър Роналдиньо е пред трансфер в "Бешикташ", твърдят турските медии. В близките дни 33-годишният играч ще подпише договор за 2.5 години, като ще получава годишна заплата 6.5 милиона евро.

Неговият брат и мениджър Роберто Асис вече се е споразумял с ръководството на турския клуб за личните му условия.

Бившата звезда на "Барселона" напомни за себе си, след като вкара 17 гола и направи 11 асистенции в 36 мача за "Атлетико Минейро" през миналата година....

ГЕРБ готови заедно с реформаторите да свалят кабинета

Опозицията ще поиска оставката на Сидеров като шеф на антикорупционната комисия

Болезнена загуба за Microsoft в Бостън

Властите в американския мегаполис Бостън решиха да се откажат от имейл технологиите, предлагани от Microsoft, и да прехвърлят 76-те хиляди общински...

РБ готови на разговори с ГЕРБ срещу кабинета

Реформаторите обявиха приоритетите си за новия политически сезон и заявиха, че са се събрали, за да управляват

Турското правителство уволни 350 полицаи в Анкара

Турското правителство уволни с декрет 350 полицаи в Анкара, включително началници на важни отдели. Заповеди за освобождаване са били връчени на началниците на отделите по финансови престъпления, борба с контрабандата, кибер престъпления и организираните престъпни единици.

Законопроект предвижда нова шапка на спецслужбите


Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев потвърди, че е разработен проект за нов Закон за националната сигурност, с който да бъде създаден т.нар. "разузнавателен борд".

Пред БНР Йовчев заяви, че се предвижда бордът да работи към Съвета по сигурността към правителството, а към него да има две звена.

"Наистина има проект, разработен от работна група, създадена със заповед на министър-председателя. Този проект беше съгласуван и с професионалната общност, и с експерти....

Зеленогорски: Работим ускорено по промени в Конституцията

/КРОСС/ "Реформаторският блок иска да управлява, за да промени държавата и да постигне нормалност за България", заяви зам-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски на днешната пресконференция на Блока. По думите му, вече се работи по проекта за промени в Конституцията в сформиращия се в момента Конституционен съвет към Реформаторския блок. По думите на зам.председателя на ДБГ в момента Блокът саздава няколко съвета по секторни политики, в които се привличат водещи специалисти по четирите основни за Блока реформи - икономика, правосъдие и вътрешен ред, администрация и медии и гражданско участие, като Зеленогорски допълни, че ще работят и съвети по малцинствени и демографски въпроси, регионална политика и местна власт и околна среда и земеделие. "На последните избори партиите от Блока събрахме общо 330 хиляди гласа, които са добра основа за надграждане, а подкрепата към нас расте. Сегашните социологически проучвания показват, че можем да съберем значително повече доверие", подчерта още Зеленогорски. Той съобщи, че ще има обновяване и разширяване на Гражданския съвет на Блока и допълни, че до десетина дни ще стане известно и кой ще бъде говорител на РБ, както и предстои структуририране на предизборния щаб. Зеленогорски каза още, че в Изпълнителният съвет на Блока, съставен от 21 души, шест ще са членове на Гражданския съвет и ще имат блокираща квота

Нова шапка на спецслужбите предвижда законопроект


Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев потвърди, че е разработен проект за нов Закон за националната сигурност, с който да бъде създаден т.нар. "разузнавателен борд".

Пред БНР Йовчев заяви, че се предвижда бордът да работи към Съвета по сигурността към правителството, а към него да има две звена.

"Наистина има проект, разработен от работна група, създадена със заповед на министър-председателя. Този проект беше съгласуван и с професионалната общност, и с експерти....

По-бедна Великобритания, но с по-малко имигранти, иска Фараж

Той предлага да се въведе 5-годишен мораториум за хората

Пробация за бракониер, ловувал защитен вид костенурки

Мъж с инициали Й.И.З. е осъден на пробация от Окръжния съд в Кърджали заради незаконно притежаване на 33 сухоземни костенурки, които са екземпляри от европейски и световно застрашени диви гръбначни животни, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Видео: Голяма вълна предизвика паника в Португалия



Любопитни, събрали се да гледат големите океански вълни на португалския бряг, трябваше да бягат панически, когато една особено силна вълна връхлетя прибоя край Порто.

Любителски запис показа как десетки хора тичат към сушата в района Фос дъ Дуро.

Сърфисти твърдят, че бурното време в Атлантика е причина вълните на места да стигат височина до 18 метра.

„Атака” петни българския патриотизъм, обяви ВМРО

От партията нарекоха хората на Сидеров "ято летящи скандалджии"

Една трета от фирмите у нас са в сивия сектор

Делът на сивата икономика сред европейските държави е най-голям в България - 31,2%, което се равнява на 12,8 милиарда евро, показва проучване. Според него държавите насърчават осветляването чрез намаляване на размера на социалните осигуровки.

Автономно шофиране, но с вратите напред!

Автономното шофиране се превръща във фикс идея на много от големите автопроизводители. BMW е поредният, който се пръсединява към разработването на системи за автономно шофиране, които демонстрира на и...

Първи химически материали са изнесени от Сирия

Първият товар с химически материали беше изнесен от Сирия въз основа на споразумението за унищожаване на сирийския ядрен арсенал, предаде БГНЕС. "Първото количество приоритетни химически матер...

Вдигат минималната заплата в администрацията

Заради увеличението на минималната работна заплата на 340 лева от 1 януари 2014 година по време на първото си заседание за тази година на 8 януари Министерски съвет ще вземе решение, с което вдига ...

Пенсионерите от днес плащат 1 лев за преглед

От днес пенсионерите ще плащат при всяко посещение при лекар и зъболекар само един лев, предаде БГНЕС. Именно днес влезе в сила постановлението на Министерски съвет, с което лицата, които са упражни...

Започнаха преговори за мир в Южен Судан

Делегации на бунтовниците и правителството на Южен Судан започнаха мирни преговори във вторник в опит да се сложи край на сраженията, довели най-новата държава в света до ръба на гражданска война. П...

Иван Костов: Въпросът не е в новите заеми, които се вземат, а за какво ще отидат

Няма опасност новите заеми, които правителството взема, да не могат да се изплащат един ден. Въпросът е за какво обаче ще отидат. Това смята бившият лидер на ДСБ Иван Костов, който в момента ръководи екип от анализатори в рамките на проекта Лаборатория за управление на рискове към Новия български университет.   "Въпросът е за какво ще се взимат (заемите - бел. ред.) и какво ще се прави с тях, това е големият проблем. България не може да усвоява европейски фондове с темпото, с което е необходимо това да става. Бизнесът не инвестира, кредитът не върви. Кредитът е много слаб, почти замрял. Бизнесът не отделя собствени пари за инвестиции, предпочита да спестява, тоест да напуска, да излиза от активна икономическа дейност. Тези неща, те са като скачени съдове и при това с обратна връзка", каза пред БНР Костов на въпрос какви са рисковете пред България през тази година.   Костов не се съгласи с оценките в редица медии, че мерките, които правителството е набелязало за съживяване на икономиката, ще дадат резултати.   "Аз видях около нова година и тези дни много хора се упражняват на тема прогнози. Има млади хора, които мислят, че са макроикономисти, които симпатизират на управлението, които дават едни напудрени с оптимизъм свои представи, има и не толкова млади хора, които, откровено казано, говорят неистини, само и само да създават някакво впечатление, че нещата не са толкова зле...", посочи бившият премиер.   Според него единственото позитивно нещо в областта на икономиката, което се случва, е на Българската фондова борса.   "Българската борса, колкото и да е със слаб оборот, направи един забележителен подем до края на миналата година, който, ако продължи, нещата ще започнат да изглеждат малко по по-друг начин. Това, което става на борсата, говори за явление - възстановява стойността на капитала, която беше загубена, стойността на активите, която беше загубена след голямата криза 2008-2009 г. А там се случи нещо страшно, там кризата блокира на практика огромни пари, свободни пари на българските инвеститори в недвижими имоти, в офиси, в хотели, в ресторанти, а след това във ВЕИ-производители на електричество и т.н., т.е. на няколко места в страната замря и силно се обезцени капиталът, който беше инвестиран, което до голяма степен създаде тази крайно неблагоприятна ситуация, която наблюдаваме", обясни Иван Костов.   Връщайки се на опитите на правителството да намали социалното напрежение чрез преразпределение на средства, Костов напомни, че въпросът не е само в преразпределението, а доколко то ще успее да тушира политическите и социалните рискове в страната.   "Дали правителството успешно ще преразпредели въздействията си, че да облекчи положението в социалната сфера и в политическите рискове, където то е в много тежка ситуация, няма нужда да го коментираме даже, всички го признават, но правителството прави това нещо като преразпределя бюджетни средства, т.е. прави една социална програма, с която се опитва да възпре евентуални зимни протести, и намалява цената на електричеството, създавайки огромни напрежения вътре в отрасъла "Енергетика" и електропроизводство в частност. Тоест правителството от сравнително стабилни системи прехвърля ресурс, натоварва ги допълнително, за да се справи с политически и социални рискове", каза той.   "Въпросът е колко могат да издържат тези сфери, които са ощетените, и предвид икономиката и енергетиката, и колко ефикасно ще бъде въздействието върху политическите и социалните рискове", завърши той.

Повечето британци не желаят имигрантите в страната да се увеличават

Целта на британския премиер Дейвид Камерън да намали миграцията до под 100 000 до 2015 г. не е "полезна" и почти сигурно няма да бъде постигната цел....

Запалената жена от Търговище е със 70% изгаряния

Лекарите от Военноморска болница във Варна се борят за живота на 49-годишната Севинч Ш. от Търговище. „Пациентката е в изключително тежко състояние - със 70% изгаряния и дълбоки рани Лекарите от Военноморска болница във Варна се борят за живота на 49-годишната Севинч Ш. от Търговище. „Пациентката е в изключително тежко състояние - със 70% изгаряния и дълбоки рани", коментира шефът на Военноморска болница д-р Ивайло Въжаров. Той посочи, че жената е интубирана, тъй като е в термичен шок. Не само че последиците от изгарянията са

Синьо Единство е повече от партия. Синьо Единство е кауза!

/КРОСС/ "Днешната пресконференция на Реформаторския блок доказва, че линията на подмяната е в ход", това се казва в официално становище на ПП "Синьо Единство". "С изненада разбираме, че нелегитимно сключеното споразумение с НС Единство, направено без решение на Управителния съвет на сдружението и с цел да употреби членовете и структурите му за личите цели на двама човека, е било подкрепено от Гражданския съвет на Реформаторския блок. С разочарование установяваме, че Гражданският съвет на Реформаторския блок е позволил да бъде въвлечен в подобно политическо интригантство", допълват още от партията. Според националното ръководство на партията това е подмяна на политическото с лични сделки, подмяна на правилата - с безпринципни действия, подмяна на идеята за нов модел на правене на политика със старите схеми в десницата. "Нямаме съмнение, че оттук-нататък ни очаква добре познат и до болка изтъркан сценарий на лични договорки, манипулативни внушения, изкушаване с позиции, граждански квоти и политически фалшификации. Ние обаче сме убедени, че Синьо Единство е повече от структура и повече от партия. Синьо Единство е кауза!", допълват още от партията. Синьо Единство се обяви против квотите, нагласените мнозинства, договорките под масата, „резервираните" постове за този или онзи, компромисите в името на власт на всяка цена

Френски адвокат обвини оператора на ски зоната за случая с Шумахер


Френски адвокат потърси отговорност от оператора на ски зоната в Мерибел за инцидента с бившия пилот от Формула 1 Михаел Шумахер и повдигна серия въпроси за сигурността на трасетата в алпийските курорти.

"Стандартите за безопасност не са били изпълнени. Табелите и маркировката са били недостатъчни и не отговарят на изискванията", заяви специализираният в случаи с физически наранявания юрист Едуард Буржин в интервю за френския вестник "Фигаро".

Шумахер пострада след падане...

Варненци дариха 50 елхи за животните в Зоокъта

50 елхички са занесли варненци до момента за храна на животните от Зоокъта. Това съобщи пред „Черно море“ директорът Иванка Стоянова. Припомняме, че преди известно време Стоянова отправи молба към жителите на Варна да не изхвърлят на боклука естествените си коледни елхи след празника, а да ги занесат в Зоокъта, за да хапнат питомците.

Центърът за речни информационни услуги в Русе готов до средата на 2014

/КРОСС/ В края на ноември приключиха основните строителни дейности по изграждането на Центъра за речни информационни услуги в Русе и бе подписан Акт 14 за приемане конструкцията на сградата. До окончателното завършване на първата по рода си специализирана сграда за управление на корабния трафик, която се изгражда у нас, предстои монтирането на вътрешните инсталации и осигуряване на комуникациионните връзки на РИС-центъра, на техническото оборудване и оформянето на фасадата и околното пространство. Сградата е проектирана при спазване на съвременните изисквания за енергийна ефективност. Външните стени са проектирани по специална технология за осигуряване необходимите параметри за шумо- и топлоизолация. Екстериорното решение на сградата предвижда облицовъчни системи, високоустойчиви на атмосферни условия, които да осигуряват необходимата хидро - и топлозащита и да хармонират на специфичния облик на сградата. За остъкляването ще се използва алуминиева система с вградени слънцезащитни оптични елементи, които осигуряват защита от прегряване, пропускайки естествената светлина. Това са само част от елементите, които дават възможност за постигане на максимален коефициент на енергийна ефективност. На покрива на сградата, където ще бъдат монтирани релейни и радарни антени, необходими за работата на информационната система, се предвижда да бъде изградена и фотоволтаична система, която ще осигурява висока степен на енергийна независимост

Волен Сидеров няма да си дава имунитета, съди полицай - "говорил клевети по медиите"

„Няма основание да си давам имунитета". Това заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров, който заедно с други народни представители се срещна с началника на полицията във Варна - Чавдар Нанков. Целта на срещата е била да се изясни подавани ли са някакви документи към София по повод инцидента на летище Варна, както и да се срещне с полицая Костадин „Няма основание да си давам имунитета". Това заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров, който заедно с други народни представители се срещна с началника на полицията във Варна - Чавдар Нанков. Целта на срещата е била да се изясни подавани ли са някакви документи към София по повод инцидента на летище Варна, както и да се срещне с полицая Костадин

Столетник и сина му умряха от измръзване и глад

Най-възрастният жител на община Любимец - 101-годишният Жеко Пасков Марков от село Лозен и близо 80-годишният му син Костадин Жеков, които бяха намерени мъртви в дома им, са починали от измръзване. Това съобщи съдебният лекар д-р Христо Еленски за Дарик.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване