Самолет с 239 души на борда катастрофира край бреговете на Виетнам

Малайзийската авиокомпания "Малейжа еърлайнс" е загубила контакт със свой самолет с 239 души на борда, съобщава Ройтерс в събота, позовавайки се на изявление на въздушния превозвач. Властите официално обявиха, че вече смятат самолета за катастрофирал. Самолетът е изпълнявал полет от Куала Лумпур до Пекин. Пътниците на борда са 227 души, а екипажът е от 12 души. Сред 227-те пътници в самолета има граждани на общо 14 държави, сред които 2 бебета. Списъкът на пасажерите включва 153 китайци, сред които едно бебе, 38 малайзийци, 12 индонезийци, 7 австралийци, 4 американци, сред които едно бебе, трима французи, по двама новозеландци, канадци и украинци и по един гражданин на Русия, Италия, Тайван, Холандия и Австрия. Самолетът е бил Боинг 777-200 с двигатели Ролс-Ройс. Той е излетял от столицата на Малайзия Куала Лумпур малко след полунощ в събота местно време. Предвидено било той да кацне в китайската столица Пекин в 6.30 часа местно време днес. Връзката със самолета обаче била загубена в 2.40 часа (20.40 часа българско време). Машината е изчезнала от радарите близо час след излитането. Самолетът е най-вероятно е паднал в морето на разстояние от 270 км от бреговете на виетнамския остров Тхо Чу. Останки обаче още не са намерени. Пилотът и вторият пилот са малайзийци с дълъг стаж. 53-годишният главен пилот е с 18 365 летателни часа и работи за „Малейжа еърлайнс" от 1981 г. Полетът от Куала Лумпур до Пекин е бил изпълняван съвместно с китайската авиокомпания "Чайна съдърн еърлайнс". Китай и Филипините са изпратили кораби за морски спасителни операции в Южнокитайско море, за да се включат в издирването на изчезналия самолет. В акцията са се включили и американски военни самолети.

Самолет с 239 души на борда е паднал край бреговете на Виетнам

Малайзийската авиокомпания "Малейжа еърлайнс" е загубила контакт със свой самолет с 239 души на борда, съобщава Ройтерс в събота, позовавайки се на изявление на въздушния превозвач. Все още не е открито мястото на инцидента, но се предполага, че самолетът е катастрофирал. Самолетът е изпълнявал полет от Куала Лумпур до Пекин. Пътниците на борда са 227 души, а екипажът е от 12 души. Сред 227-те пътници в самолета има граждани на общо 13 държави. Сред тях е един руснак, както и граждани на САЩ, Италия, Франция и Украйна, съобщава ИТАР-ТАСС. Все още не се знае дали има оцелели. Самолетът е бил Боинг 777-200. Той е излетял от столицата на Малайзия малко след полунощ в събота местно време. Предвидено било той да кацне в китайската столица в 6.30 часа местно време днес. Връзката със самолета обаче била загубена в 2.40 часа (20.40 часа българско време). Самолетът е паднал в морето на разстояние от 153 мили от бреговете на виетнамския остров Тхо Чу, съобщи официална виетнамска медия, позовавайки се на офицер от военноморския флот на страната, предава Ройтерс. ”В момента в района няма кораби на виетнамския флот, така че трябва да помолим плавателните съдове на остров Фу Куок да бъдат подготвени за спасителна мисия”, съобщава адмирал Нго Ван Пфат от виетнамския фолот.

Н. Болтаджиев: В системата на здравеопазването има свръхрегулация

По думите му промените в законите биха довели дотам, че системата да не може да функционира

    


Москва призна, че има руски войници в Крим

Говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков накрая призна, че в Крим има руски войници, след като дни наред Москва отричаше присъствието на руската армия на полуострова. Песков каза, че в Крим има руски войници, чиято задача е охраната на руската военноморска база съгласно постигнатите договорености.

8 март е

8 март – Международният ден на жената е празник, който едни тачат, а други пренебрегват, защото го свързват със социалистическото минало.

Празникът означава не само подаряване на цветя, но също и обсъждане на равни права и равни възможности. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.

Празникът е установен по предложение на Клара Цеткин на Втората международна конференция на жените социалистки в Копенхаген през 1910 г. Историята му обаче започва още в далечната 1857 г. в Ню Йорк, когато е организиран един от първите протестни митинги на жените, работещи в текстилните фабрики.

В България 8-ми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911 г., през 1915 г. е първото публично честване. Като общобългарски празник 8-ми март започва да се празнува след 9 септември 1944 г. Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 година честването взема особено широки размери и става любим празник на жените от всички възрасти, особено в държавните учреждения. Даже празникът получава неофициалното наименование "ден на колежката".

Започнал като политическо събитие на социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни (предимно Източна Европа, Русия и страните от бившия Съветски блок). В някои страни денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях (предимно колежки) - нещо като комбинация от западните празници Ден на майката и Свети Валентин. В други страни темата за политическите и човешки права на жените, отстоявани от ООН, са силно застъпени и на политическата, и на обществената борба на жените по света се гледа отговорно и с надежда.


Съдебният съвет обяви конкурс за есе: "Защо трябва да е независима съдебната власт?"


Висшият съдебен съвет (ВСС) обяви конкурс за есе за учениците между Х-ХІІ клас на тема: "Защо трябва да е независима съдебната власт?", съобщиха от институцията.

Инициативата е на една от комисиите в съвета -  "Публична комуникация", която е предложила, а ВСС е одобрил сценарий за провеждане на деня на отворените врати в съвета. Той се провежда на 16- ти април - Денят на конституцията (бел.ред. през 1879 г. е приета първата конституция на България - Търновската).

Тогава ще...

Семейство халюцинира от LSD в говеждо месо

Четиричленно семейство от американския град Тампа се натрови с месо, пълно с LCD.

Пътнически самолет от Малайзия изчезна над Южнокитайско море

Пътническият Боинг 777-200 на компанията "Малайзия Еърлайнс", който изчезна от екраните на радарите по време на полет от Куала Лумпур за Пекин, е паднал в Южнокитайско море, в териториални...

Уволнена училищна директорка: ДПС иска хората в смесените райони да са необразовани

На ДПС не им е удобно хората в смесените райони да се образоват и да разширяват мирогледа си, да се образоват. Защото те не искат образовани хора, които да не могат да управляват. Това заяви уволненат...

Трайков: Не очаквам увеличение на цената на тока до изборите

Моментните цени не показват реалното ползване, твърди бившият енергиен министър

    


Жените по-лесно се учат да яздят коне

Те са по-внимателни към животното, смята управителка на конна база

    


Променят движението в столицата заради дербито "Левски" - ЦСКА

Засилени мерки за сигурност ще бъдат въведени в столицата заради вечното дерби между „Левски“ и ЦСКА в събота следобед.
Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и Засилени мерки за сигурност ще бъдат въведени в столицата заради вечното дерби между „Левски“ и ЦСКА в събота следобед. Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и

Централна Европа призова САЩ да помогнат с газ срещу "Газпром"


В необичайно решителна стъпка четири държави от Централна Европа призоваха американския Конгрес да им помогне да получават природен газ, добит в САЩ, за да намалят зависимостта си от доставките на "Газпром", съобщи "Файненшъл таймс".

Посланиците във Вашингтон на Полша, Чехия, Словакия и Унгария са изпратили съвместно писмо до най-влиятелните членове на Сената и Камарата на представителите. В него те  призовават да бъдат премахнати ограниченията за износ на американски газ и да се...

„Русия, не си сама!” скандираха пред Руското посолство

/КРОСС/ Русофили и русофоби, разделени от полицейски кордон, демонстрираха пред посолството на Руската федерация в София вчера. „Русия, не си сама!", „Бог е с Русия, победата е за Русия", „Русия - страж на мира на планетата!", „ЕС и САЩ са коалицията на тъмнината", „НАТО, МВФ и ЕС, всичко да се измете!", „Америка вън!" бяха част от лозунги, издигнати на организираното от Социалистическия младежки съюз шествие под надслов „България подкрепя политиката на Русия". Сред подкрепящите руската политика бе и свещеник, който отслужи молебен за невинно загиналите на протестите в Киев. Участниците в демонстрацията се преклониха и почетоха с минута мълчание паметта на загиналите на киевския Майдан.

Историята на Крим - от скитите до украинците

Защо наричат Крим по-особена провинция на Украйна? И какви исторически сюжети стоят зад неговата привлекателност за Русия и Европа?
Полуостровът е свързан с Украйна само чрез 8-километрова ивица на север. В това някои намират символика.
Крим става руски през 1783 г. по волята на императрица Екатерина Велика, която го обявява за руски за вечни Защо наричат Крим по-особена провинция на Украйна? И какви исторически сюжети стоят зад неговата привлекателност за Русия и Европа? Полуостровът е свързан с Украйна само чрез 8-километрова ивица на север. В това някои намират символика. Крим става руски през 1783 г. по волята на императрица Екатерина Велика, която го обявява за руски за вечни

Делото срещу имамите ще има още едно заседание преди обявяването на решението на съда


Делото срещу 13-те имами, обвинени в проповядване на антидемократична идеология ще има още едно заседание преди съдия Ивета Парпулова да произнесе решението си. То ще бъде на 17 март, когато трябва и останалите пет подсъдими да се възползват от правото си на последна дума. 

В петък - 7 март това направиха осем от мюсюлманските проповедници. Очаква се след това съдът да обяви дата за произнасяне на присъдата.

13-те имами са обвинени и за участие в нерегистрираната у нас...

Засилени мерки за сигурност и промени в движението заради столичното дерби

Засилени мерки за сигурност ще бъдат въведени в столицата заради вечното дерби между „Левски“ и ЦСКА в събота следобед.
Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и Засилени мерки за сигурност ще бъдат въведени в столицата заради вечното дерби между „Левски“ и ЦСКА в събота следобед. Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и

Над 230 са свободните работни места в Бюрото по труда във Варна

Над 230 а свободните работни места в Бюрото по труда във Варна днес, съобщиха от институцията. Най-голямо търсене има за позицията общ работник – 25 броя и още толкова специалисти по продажби. Търсят се и 20 обслужващи работници в промишленото производство 20 работници в консервна фабрика 20 оператора в център за обаждания и 20 оператори на производствена линия.

Посланикът на Украйна у нас Микола Балтажи: Няма никакво оправдание за военна намеса

- Ваше превъзходителство, смятате ли, че е преодолян най-критичният момент в кризата?
- За съжаление не е преодолян. С решението на Върховния съвет на Автономна република Крим за провеждането на 16 март на референдума, с който се предвижда присъединяването на Крим към Руската федерация, ситуацията ескалира. - Ваше превъзходителство, смятате ли, че е преодолян най-критичният момент в кризата? - За съжаление не е преодолян. С решението на Върховния съвет на Автономна република Крим за провеждането на 16 март на референдума, с който се предвижда присъединяването на Крим към Руската федерация, ситуацията ескалира.

Прокуратурата в Пловдив предлага децата да учат право, като мярка срещу детската престъпност


Децата да учат право в училище, предлага Районната прокуратура в Пловдив като мярка за справяне с увеличаването на детската престъпност. За миналата година е отчетен ръст на престъпленията извършени от деца под 14 годишна възраст - 163 срещу 29 през 2012 г.

Това съобщи прокурор Гергана Мутафова от Районна прокуратура Пловдив, цитирана от БТА. 

Най-често децата са извършвали кражби, повреждане на имущество или са държали наркотици. Според прокуратурата изучаването на...

Р. Овчаров не подкрепил изключването на Първанов и другите

"България без цензура" не е творение на БСП или поне не е директно творение. От резултата му обаче ще зависи дали скоро ще има избори, смята Овчаров. Другата предпоставка е добър резултат на сега управляващата коалиция, което е почти сигурно.

Ген. Тонев: Третират пациентите като негри с лимитите

Това е поредното недоразумение, иначе бих го нарекъл престъпление. Не може за лимит, който определя касата, да се плаща 100%, а надлимитната дейност да се плаща на 80, 70 или 50%.

Багата громи наред!

Благой Иванов - Багата постигна нова голяма победа в САЩ. Този път той се наложи категорично над Ричард Хейл. Това е негова десета поредна победа, до момента той няма поражение.

6-годишно дете от Рибново в кома след падане от 3-ия етаж

Детето е пострадало тежко след падане от тераса на третия етаж на къща от 7-метрова височина.

Апелативният съд увеличи присъдата на Марио Любенов за убийството на Мирослава от Перник


Софийският апелативен съд (САС) увеличи присъдата на Марио Любенов-Заека, който е подсъдим за убийството на ученичката Мирослава от Перник, от 25 на 28 години затвор, съобщи "Правен свят".

Любенов е обвинен в отвличане на непълнолетно лице, в съучастие като извършител в предумишлено убийство по особено мъчителен начин на непълнолетно лице в безпомощно състояние и с цел да бъде улеснено и прикрито друго престъпление.

На първото заседание по делото на първа инстанция,...

В Крим подменят украинските телевизии с руски

Обама и Меркел призоваха Русия да изтегли войските си от Крим, китайският министър на външните работи заяви, че страната му няма да се меси и че украинската криза може да бъде разрешена само чрез преговори и политически средства

Ламбо се прибра здрав

Стефан Данаилов е кацнал на летището в София от Франция вчера следобед.

Киелини готов за мача с Фиорентина

Бранителят ще започне като титуляр за "Старата госпожа"

    


По света честват Международния ден на жената

На 8 март 1957 г. в САЩ се провежда мащабна демонстрация на жени работнички

Руският ревизионизъм

Желанието на Русия да наруши украинската териториална цялост е най-голямото предизвикателство към европейския ред от над половин век насам. Конфликтът противопоставя една огромна ядрена сила срещу страна с размера на Франция, един авторитарен режим срещу революционно правителство. Руската интервенция в Украйна повдига въпроси относно гаранциите за Желанието на Русия да наруши украинската териториална цялост е най-голямото предизвикателство към европейския ред от над половин век насам. Конфликтът противопоставя една огромна ядрена сила срещу страна с размера на Франция, един авторитарен режим срещу революционно правителство. Руската интервенция в Украйна повдига въпроси относно гаранциите за

Багата с десета победа на смесени двубои

Благой Иванов-Багата записа десета победа в кариерата си на смесените двубои ММА. 

Българският гладиатор победи в четвъртфиналния мач Рич Хейл (САЩ) на турнира „Балатор” в САЩ. 

Във втората част Багата едва не отказа съперника си, който стоически ударжа да ударите. В заключителния трети рунд българинът отново се възползва от ситуацията и отно Благой Иванов-Багата записа десета победа в кариерата си на смесените двубои ММА. Българският гладиатор победи в четвъртфиналния мач Рич Хейл (САЩ) на турнира „Балатор” в САЩ. Във втората част Багата едва не отказа съперника си, който стоически ударжа да ударите. В заключителния трети рунд българинът отново се възползва от ситуацията и отно

След отпадането на снимките от мобилни камери, КАТ пише фиш за 20 км отгоре

Шофьорите, които превишават скоростта с до 20 км в час, ще бъдат санкционирани с фишове. По-бързите водачи, нарушаващи ограниченията с повече от 20 км, ще ги очаква съставяне на акт и всички досадни последици от него – взимане на контролния талон, висене на опашки всеки месец за презаверяване на акта, докато стане готово наказателното постановление.

Теди Москов и Филип Трифонов стават почетни роми

Режисьорът Теди Москов и актьорът Филип Трифонов ще бъдат носители на титлата “Почетен ром на Каварна” през тази година, похвали се кметът Цонко Цонев. И двамата са големи приятели на града и особено на ромския квартал “Хаджи Димитър”, което е условие за удостояване с почетното звание. Призът се връчва ежегодно по повод Международния ден на ромите Режисьорът Теди Москов и актьорът Филип Трифонов ще бъдат носители на титлата “Почетен ром на Каварна” през тази година, похвали се кметът Цонко Цонев. И двамата са големи приятели на града и особено на ромския квартал “Хаджи Димитър”, което е условие за удостояване с почетното звание. Призът се връчва ежегодно по повод Международния ден на ромите

Ако световните лидери бяха жени

Шерше ла фам (търсете жената), казват французите. Известен факт е, че до всеки велик мъж стои по една жена. И без нея нямаше да са велики (най-вероятно).
Я да видим обаче колко са жените в Г-8, форматът, в който се събират държавните глави най-развитите държави, които определят съдбините на света? Там има една-единствена жена, германския канцлер Шерше ла фам (търсете жената), казват французите. Известен факт е, че до всеки велик мъж стои по една жена. И без нея нямаше да са велики (най-вероятно). Я да видим обаче колко са жените в Г-8, форматът, в който се събират държавните глави най-развитите държави, които определят съдбините на света? Там има една-единствена жена, германския канцлер

Григор започва в Индиън Уелс утре вечер

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров ще играе с холандеца Робин Хаазе във втори кръг на турнира на твърди кортове в Индиън Уелс. Григор почиваше в първи кръг като поставен в схемата (под номе...

Овчаров е против изключванията от БСП и е ехиден за газовите доставки

Сценарият от вчера в исторически план не е нещо ново. Имам предвид не БСП, а исторически. Така бившият енергиен министър Румен Овчаров коментира вчерашното решение на червените да изключат от редиците...

Украйна бойкотира откриването на Параолимпиадата в Сочи


Украинската делегация за ХI-те Параолимпийски зимни игри в Сочи бойкотира церемонията по откриването като на шествието на спортистите изпрати само един участник с националното знаме.

Вечерта на стадион "Фишт" се появи биатлонистът и скиор Михаил Ткаченко. Останалите 22 спортисти не излязоха като протест срещу действията на Русия в родината им, рискувайки дисквалифициране.

Руски журналисти твърдят, че в този момент стадионът е скандирал "Украйна! Украйна!" и е аплодирал....

Украйна бойкотира откриването на Паралмпиадата в Сочи


Украинската делегация за ХI-те Паралимпийски зимни игри в Сочи бойкотира церемонията по откриването като на шествието на спортистите изпрати само един участник с националното знаме.

Вечерта на стадион "Фишт" се появи биатлонистът и скиор Михаил Ткаченко. Останалите 22 спортисти не излязоха като протестсрещу действията на Русия в родината им, рискувайки дисквалифициране.

Руски журналисти твърдят, че в този момент стадионът е скандирал "Украйна! Украйна!" и е аплодирал....

Агенцията за закрила на детето знае за ужасите в адския дом!

След проверка от февруари тази година Агенцията за закрила на детето е установила всички нарушения в дом "Асен Златаров" - насилие към децата, просещи деца, отсъствия от учебни занятия на възпитаниците. След констатациите, описани в доклад, ДАЗД е издала обаче само кратки предписания какво да направи ръководството на дома. Наказани обаче няма.

Лазаров за Братя Галеви: Нямам информация да са арестувани

МВР ще гарантира сигурността по време на Вечното дерби, обяви той

    


Момиченце падна от третия етаж

6-годишно момиче от гоцеделчевското село Рибново е транспортирано в „Пирогов" през нощта срещу събота в състояние на кома с черепно-мозъчна травма, съобщи БГНЕС.
Детето е пострадало тежко след падане от тераса на третия етаж на къща от 7-метрова височина.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, 6-годишно момиче от гоцеделчевското село Рибново е транспортирано в „Пирогов" през нощта срещу събота в състояние на кома с черепно-мозъчна травма, съобщи БГНЕС. Детето е пострадало тежко след падане от тераса на третия етаж на къща от 7-метрова височина. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

20 подкрепиха Русия във Варна

Двайсетина варненци дойдоха с три плаката и руското знаме пред консулството на Русия, за да подкрепят политиката на Путин в Крим. Те бяха обявили предварително проявата и до тях имаше 10 жандармеристи. По същото време пред сградата на градската управа бе обявен и контрамитинг в подкрепа на Киев, но никой не се появи.

Сидеров: Няма конфликт Русия-Украйна, има преврат

Лидерът на "Атака" влезе в конфликт с вътрешния министър Кристиан Вигенин заради посещението му в Киев

Момиченце е в кома след падане от третия етаж

6-годишно момиче от гоцеделчевското село Рибново е транспортирано в „Пирогов 6-годишно момиче от гоцеделчевското село Рибново е транспортирано в „Пирогов" през нощта срещу събота в състояние на кома с черепно-мозъчна травма, съобщи БГНЕС. Детето е пострадало тежко след падане от тераса на третия етаж на къща от 7-метрова височина. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Гълъбинов с жълт картон при победата на италианския си тим

Андрей Гълъбинов игра 30 мин при успеха на своя тим „Авелино” над „Емоли” с 1:0 в италианската футболна серия Б. 
Българският национал влезе на терена в 57-та мин и се отличи с опасен удар  към вратата на домакините в допълнителното време, но изстрелът му бе спасен.
Съперниците от „Емполи” завършиха с 9 души, а реферът отсъди общо 8 жълти картона Андрей Гълъбинов игра 30 мин при успеха на своя тим „Авелино” над „Емоли” с 1:0 в италианската футболна серия Б. Българският национал влезе на терена в 57-та мин и се отличи с опасен удар към вратата на домакините в допълнителното време, но изстрелът му бе спасен. Съперниците от „Емполи” завършиха с 9 души, а реферът отсъди общо 8 жълти картона

8 март – Международен ден на жената

Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.Започнал само като политическо събитие на социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни. В някои от тях денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях. В други страни темата за политическите и човешките права на жените, отстоявани от ООН, е силно застъпена, а на борбата за признаване на тези права на жените по света се гледа отговорно и с надежда.

В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911 г., а през 1915 г. е първото публично честване. Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944 г. Отначало по предприятия се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено широки размери и става любим празник на жените от всички възрасти. Днес 8 март в България се празнува и като Ден на майката.Обичайно е на 8 март, жените да празнуват в женски партита или вечери.

RadioMilena.com честити празника на всички жени! Бъдете здрави, почитани и уважавани през цялата година! Весел празник!

 

Росица Янакиева: Големият проблем в БСП е липсата на комуникация

Вчерашното решение на ръководството на БСП, за мен не е решение на партията. Ръководствата се сменят. Но аз няма да променя убежденията си. Надявам се, че пак ще има момент, в който да съм част от БСП”, коментира кметицата на Перник Росица Янакиева пред Нова тв.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Вчерашното решение на ръководството на БСП, за мен не е решение на партията. Ръководствата се сменят. Но аз няма да променя убежденията си. Надявам се, че пак ще има момент, в който да съм част от БСП”, коментира кметицата на Перник Росица Янакиева пред Нова тв. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Изложбата "Жените фоторепортери" показва кадри на дамите с фотоапарати от българските медии


Изложбата "Жените фоторепортери", която се открива днес, 8 март, от 10:30 ч. в Клуба на фоторепортера, ще включва снимки на фотографа на "Дневник" Анелия Николова, както и на Надежда Чипева от в. "Капитал".

В изложбата участват общо 22 жени фоторепортери от големи и по-малки национални вестници и сайтове. С кадрите си те доказват, че в професията фоторепортер има достойно място за жени.

Сред събитията, които улавят в обектива си, са спортни мероприятия, мода, музика,...

Росица Янакиева: Болката за мен е, че в ръководството на БСП липсва чуваемост

Вчерашното решение на ръководството на БСП, за мен не е решение на партията. Ръководствата се сменят. Но аз няма да променя убежденията си. Надявам се, че пак ще има момент, в който да съм част от БСП”, коментира кметицата на Перник Росица Янакиева пред Нова тв.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Вчерашното решение на ръководството на БСП, за мен не е решение на партията. Ръководствата се сменят. Но аз няма да променя убежденията си. Надявам се, че пак ще има момент, в който да съм част от БСП”, коментира кметицата на Перник Росица Янакиева пред Нова тв. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване