Венера показва как привличаме мъжете, Луната - как ги задържаме

Това са двете женски планети, които характеризират женската привлекателност – те дефинират вашите лични „оръжия” в отношенията с мъжете.

прочети повече

Треньорът на "Левски" преди ЦСКА: Тежко изживяваме ситуацията

Всеки един от нас изживява тежко ситуацията от последните дни. В такава обстановка с тези промени се работи по-трудно, но футболистите трябва да се съсредоточат върху играта и вярвам, че на самия мач това няма да им се отрази.

Това обяви на пресконференцията си преди вечно дерби срещу ЦСКА в събота от 16,15 ч заемащият все още поста старши Всеки един от нас изживява тежко ситуацията от последните дни. В такава обстановка с тези промени се работи по-трудно, но футболистите трябва да се съсредоточат върху играта и вярвам, че на самия мач това няма да им се отрази. Това обяви на пресконференцията си преди вечно дерби срещу ЦСКА в събота от 16,15 ч заемащият все още поста старши

Днес е Тодоровден

Днес е Тодоровден. Денят се отбелязва през първата събота след Сирни Заговезни в памет на св. вмчк Теодор Тирон - млад войн в Амасий, Мала Азия, който издържал на всички изпитания, сам се качил на кладата и изгорял за вярата си в Христа.

Празнуват: Тодор, Тодора, Тодорка, Теодор, Теодора, Теди, Тотьо, Тотка, Дарина, Дарин, Дария Дора, Доротея. Днес е Тодоровден. Денят се отбелязва през първата събота след Сирни Заговезни в памет на св. вмчк Теодор Тирон - млад войн в Амасий, Мала Азия, който издържал на всички изпитания, сам се качил на кладата и изгорял за вярата си в Христа. Празнуват: Тодор, Тодора, Тодорка, Теодор, Теодора, Теди, Тотьо, Тотка, Дарина, Дарин, Дария Дора, Доротея.

Рио затъва в отпадъци заради стачка на работещите в чистотата

Боклукът, останал по улиците на Рио де Жанейро от карнавала, все още не е събран

Открит е сигнал на изчезналия малайзийски самолет

Виетнамски спасители съобщиха, че са открили сигнал от изчезналия "Боинга 777-200" на малайзиския национален превозвач, съобщи агенция Синхуа.

Самолет с 239 пътници на борда изчезна над Виетнам

Боинг 777-200 на "Malaysia airlines" е летял от Куала Лумпур до Пекин

    


Най-красивите жени са българките!

Вижте хубавиците, които събират погледите на сцената, в киното и по спортните терени

    


Хиляди българи извън ЕС отпадат от избирателните списъци

Според новия Изборен кодекс уседналостта за евровота е 3 месеца

    


"Локомотив" (Пд) махна Узунов заради политика

Административният директор на "Локомотив" (Пд) Атанас Узунов бе освободен. Основният мотив за уволнението е, че се занимавал с политика. И използвал служебното си положение в клуба за влияние и натиск върху феновете и те да участват в политически акции срещу правителството. 

Друг мотив е: "Клубът не иска името на пловдивското "Локо" да бъде заме Административният директор на "Локомотив" (Пд) Атанас Узунов бе освободен. Основният мотив за уволнението е, че се занимавал с политика. И използвал служебното си положение в клуба за влияние и натиск върху феновете и те да участват в политически акции срещу правителството. Друг мотив е: "Клубът не иска името на пловдивското "Локо" да бъде заме

Тимошенко пристигна в Берлин за операция

Видната украинска опозиционерка Юлия Тимошенко пристигна в петък вечерта в Берлин за лечение, предаде ДПА.

Тимошенко пристигна Берлин за операция

Видната украинска опозиционерка Юлия Тимошенко пристигна в петък вечерта в Берлин за лечение, предаде ДПА.

Трима души загинаха при нови сблъсъци в Египет

До улични конфликти в два района на Кайро се е стигнало след петъчната молитва

Футболисти на "Миньор": Не сме получавали заплати от няколко месеца - ВИДЕО

Футболистите на "Миньор" прекъснаха вчерашната си тренировка, заради неизлатени възнаграждения, предаде репортер на ZaPernik.com.

Футболистите пристигнаха минути преди 15 часа, пред сградата на офиса на партия АБВ в Перник. Там те очакваха кмета Росица Янакиева, за да разговарят с нея относно неизплащането на задължения от общината към клуба.

Капитанът на отбора Томислав Павлов каза, че от месец октомври футболистите не са получавали...

Продължава

“Газпром”: Ще врътнем кранчето

Руският газов монополист “Газпром” заплаши вчера Украйна да и? спре доставките на газ заради неизплатените дългове, съобщиха руските медии.
Шефът на компанията Алексей Милер посочи, че дългът на украинската “Нафтогаз” е нараснал на 1,89 млрд. долара, при положение че преди дни той беше 1,5 млрд. Фактически това означавало, Руският газов монополист “Газпром” заплаши вчера Украйна да и? спре доставките на газ заради неизплатените дългове, съобщиха руските медии. Шефът на компанията Алексей Милер посочи, че дългът на украинската “Нафтогаз” е нараснал на 1,89 млрд. долара, при положение че преди дни той беше 1,5 млрд. Фактически това означавало,

Доайените в пернишката металургия се събраха за Деня на жената в "Алексиевата къща", в село Гургулят

Доайени в пернишката металургия се забавляваха в навечерието на 8 март - Деня на жената, предаде репортер на ZaPernik.com.

Над 30 бивши металурзи работили дълги години в завод  "Стомана" - Перник се събраха на осмомартенски банкет в хотел - ресторант "Алексиевата къща", в сливнишкото село Гургулят.

Бившите металурзи честваха международния ден на...

Продължава

Поетеси четоха стихове в Двореца на културата в навечерието на Деня на жената - 8 март

Жената - майка, дъщеря, любовница, нежна, всеотдайна, греховна и прелъстителна - стиховете на поетесите разкриха безбройните й лица.

Поетеси си дадоха среща в навечерието на празника на жената 8 март в Двореца на културата в Перник. Най-младите - момичетата, обединени в литературния клуб "Пегас", са още тийнейджърки, съобщиха за Zaernik.com.

Пред ценителите на изящното слово прозвучаха и стихове на утвърдени поетеси, заслужили вече своето място на поетичния небосклон. Повече от 15 авторки представиха свои любими стихове, а тъй като срещата беше в навечерието на 8 март, основната тема,...

Продължава

Вечният спектакъл "Не остарявай, любов" на Хайгашод Агасян и Недялко Йорданов ще гостува в Перник

Музикално-поетичният рецитал на Хайгашод Агасян и Недялко Йорданов пълни залите из цялата страна повече от 25 години. Представян е поне 9 пъти в зала № 1 на НДК.

Вечният спектакъл „Не остарявай, любов“ ще гостува в Перник на 21 март от 17:30 часа в Двореца на културата. С неостаряващите стихове на поета Недялко Йорданов и вълнуващата музика на композитора, музикант и изпълнител Хайгашод Агасян перничани ще посрещнат пролетта, съобщиха за Zaernik.com.

Двамата изтъкнати творци са в творчески тандем повече от 25 години. От тогава не са спрели да обикалят цяла България със своите авторски музикално-поетични...

Продължава

Назначават олигарси за губернатори в проруски райони

Новото правителство на Украйна изненадващо прибягна до помощта на олигарси, назначавайки ги за управители на източните региони на страната, където има силни проруски настроения, предаде АП.
Със своето богатство, влияние и личен интерес да предотвратяват по-нататъшни конфликти олигарсите могат да бъдат ключът към намаляване на напрежението и Новото правителство на Украйна изненадващо прибягна до помощта на олигарси, назначавайки ги за управители на източните региони на страната, където има силни проруски настроения, предаде АП. Със своето богатство, влияние и личен интерес да предотвратяват по-нататъшни конфликти олигарсите могат да бъдат ключът към намаляване на напрежението и

Крила на "Дриймланера" направени с цепнатини

Американската компания "Боинг" съобщи, че е открила пукнатини в крилата си на някои от самолетите си "Боинг-787 Дримлайнер" (Boeing 787 Dreamliner).

Президентът на Кения си намалява заплатата с 20 процента

Членовете на кабинета му също ще получават по-ниски възнаграждения

Зимните курорти се хвалят с естествен сняг

Обилният снеговалеж в планините през последните дни върна доброто настроение на концесионерите и хотелиерите в зимните курорти. От Боровец, Пампорово и Банско информираха любителите на белите спортове, че условията за ски и сноуборд по пистите са отлични. Естествената снежна покривка по трасетата е между 80 и 120 см. Цените на нощувките са с до 50% Обилният снеговалеж в планините през последните дни върна доброто настроение на концесионерите и хотелиерите в зимните курорти. От Боровец, Пампорово и Банско информираха любителите на белите спортове, че условията за ски и сноуборд по пистите са отлични. Естествената снежна покривка по трасетата е между 80 и 120 см. Цените на нощувките са с до 50%

Малайзийски самолет изчезнал над Виетнам

Самолет на малайзийската авиокомпания "Мълейша еърлайнс" с 229 души на борда е загубил връзка с диспечерите след излитането си от столицата Куала Лумпур, съобщи компанията.

Изчезна самолет на малайзийска компания с 227 пътници на борда

Авиокомпанията Malaysia Airlines е загубила връзка със самолет Boeing 777

Лош знак за "Левски" - Бадема пак с травма, но е лека и ще играе

Лош знак за Лош знак за "Левски" има в ситуацията преди дербито с голмайстора на ЦСКА Емил Гъргоров. Бадема е с лека травма, но ще играе със сигурност. Той има рецидивна рана на подбедрицата на десния крак. В есенното дерби от "А" група Гъргоров игра след чудотворна намеса на чакръкчия от Пловдив. След негова намеса отокът на глезена на Бадема спадна и

Американският боен кораб "Truxtun" пристига във Варна на 12 март

Американският боен кораб USS "Truxtun" пристига във Варна на 12 март, съобщиха от командването на Военоморските сили на България. Плавателният съд тип "разрушител" ще участва в еднодневно съвместно учение между България, Румъния и САЩ. От ВМС уточняват, че епизодите са планирани през 2013 година и са част от съвместната подготовка на ВМС на трите Американският боен кораб USS "Truxtun" пристига във Варна на 12 март, съобщиха от командването на Военоморските сили на България. Плавателният съд тип "разрушител" ще участва в еднодневно съвместно учение между България, Румъния и САЩ. От ВМС уточняват, че епизодите са планирани през 2013 година и са част от съвместната подготовка на ВМС на трите

Блумбърг: санкциите срещу Русия ще ощетят и Запада

Финансовото наказание спрямо Русия заради Украйна едва ли ще е възможно без преки щети за САЩ и Западна Европа, твърди агенция Блумбърг в редакционен коментар.

Опасните централи на Европа

В Европа расте опасността от сериозна атомна авария, предупреждават експерти на "Грийнпийс"

Неделно мюсюлманско училище откриват в село Мечка

Неделно мюсюлманско училище ще възпитава ромите от плевенското село Мечка. Близо 450-те роми в селото се самоопределят като мюсюлмани. Според вярващи познаването на религията и вярата ще повлияе благотворно на децата и ще ги откаже от лоши навици.
“Моят опит показва, че религиозното обучение отказва от всички пороци. Защото вярата в Господ - дали Неделно мюсюлманско училище ще възпитава ромите от плевенското село Мечка. Близо 450-те роми в селото се самоопределят като мюсюлмани. Според вярващи познаването на религията и вярата ще повлияе благотворно на децата и ще ги откаже от лоши навици. “Моят опит показва, че религиозното обучение отказва от всички пороци. Защото вярата в Господ - дали

Обама и Путин не се разбраха по телефона

Президентът на САЩ Барак Обама каза по телефона на руския президент Владимир Путин, че действията на Русия нарушават суверенитета и териториалната цялост на Украйна, предаде Ройтерс. Двамата лидери са разговаряли един час по инициатива на американската страна.
Обама наблегнал, че за решение ще е нужно руските сили да се върнат в базата си в Крим, Президентът на САЩ Барак Обама каза по телефона на руския президент Владимир Путин, че действията на Русия нарушават суверенитета и териториалната цялост на Украйна, предаде Ройтерс. Двамата лидери са разговаряли един час по инициатива на американската страна. Обама наблегнал, че за решение ще е нужно руските сили да се върнат в базата си в Крим,

Втечнен газ от САЩ за Европа няма да потече скоро

САЩ няма да могат да започнат бързи доставки на втечнен газ за Европа, за да намалят зависимостта й от руския газ в случай на изостряне на отношенията с Москва заради Украйна.

Съюзът на руските писатели подкрепи Путин за позицията му по Украйна

/КРОСС/ В това тревожно време, когато се решава съдбата не само на Русия и Украйна, но и на цялата ни европейска цивилизация, ние изразяваме подкрепа на Вашата твърда и отговорна позиция, пише в обръщението на Съюза на руските писатели, публикувано на сайта на организацията.Извършвайки с ръцете на фашизирани юнаци държавен преврат в Киев, деструктивните сили на Запада преминаха в открито настъпление срещу главното нравствено последствие от Втората световна война - забраната и осъждането на идеологията на фашизма и нацизма.Цинично изглеждат днес виковете за намеса на Русия в работите на суверенна Украйна от страна точно на онези западни политици, които още вчера се разхождаха по Майдана, украсен с фашистки знамена и, раздавайки пирожки, подстрекаваха тълпата да свали законната власт и да се противопостави на Русия.В резултат на това в Киев незаконно дойдоха на власт политици, загрижени не за осигуряването на реда и безопасността на гражданите, не за прекратяването на „революционния" разбой и насилие, а за забраната на руския език и преследването на онези, които говорят на руски, които четат Пушкин, Гогол, Тургенев, Достоевски, Толстой, Чехов, Шолохов. А това е верен признак на пълно подивяване. Това значи, че скоро, като в третия райх, ще започнат да горят книги на най-великите представители на световната литература

Най-после ще хранят болните в Разград

Болницата в Разград отново ще храни пациентите си, след като 4 години те сами си осигуряваха яденето при престой в стационара. Болните консумираха основно банички и боза, в разрез с всякакви здравни предписания. 
Сега храноденят, който е съобразен с диетичните норми, е разчетен за около 3 лева.
“Увеличихме заплатите, всеки месец даваме допълнител Болницата в Разград отново ще храни пациентите си, след като 4 години те сами си осигуряваха яденето при престой в стационара. Болните консумираха основно банички и боза, в разрез с всякакви здравни предписания. Сега храноденят, който е съобразен с диетичните норми, е разчетен за около 3 лева. “Увеличихме заплатите, всеки месец даваме допълнител

Фотогалерия: Откриването на параолимпийските игри в Сочи


Параолимпийските игри в Сочи бяха открити с красива церемония. В състезанията ще участват 547 спортисти от рекордните 45 държави, като българите са двама.

Фотогалерия: Красивата церемония по откриването на параолимпийските игри в Сочи


Параолимпийските игри в Сочи бяха открити с красива церемония. В състезанията ще участват 547 спортисти от рекордните 45 държави, като българите са двама.


Папата: Окрадох покойник

Папа Франциск призна, че е откраднал кръстче от ковчега на свещеник за спомен, пише в. “Индипендънт”. Папата направи признанието пред римски свещеници вчера, но не обясни кога се е случило това.
“Носех цветя, които да положа в ковчега, когато забелязах, че свещеникът носи броеница с кръст. Тогава леко го дръпнах, за да го запазя като спомен. Папа Франциск призна, че е откраднал кръстче от ковчега на свещеник за спомен, пише в. “Индипендънт”. Папата направи признанието пред римски свещеници вчера, но не обясни кога се е случило това. “Носех цветя, които да положа в ковчега, когато забелязах, че свещеникът носи броеница с кръст. Тогава леко го дръпнах, за да го запазя като спомен.

На 8-ми март тя няма да празнува

Животът й тече като на кино.
Един след друг мъжете се менят.
Но всеки принц е просто Буратино.
И с всеки миг пораства му носа.

Тя пак обува токчета с каишки.
Потропва елегантно, кръшно с тях.
Но пак остава котка посред мишки,
които да я имат ги е страх.

На 8-ми март тя няма да празнува.
Не е жена, богиня е това.
И невъзможно е да съществува -
мираж в пустиня: кладенец с вода.

До нея...

Продължава

Три топ отбора се борят за Робин ван Перси

Според първоначалната информация, Ван Перси е обмислял възможността да се завърне в Арсенал.
Медиите на Острова информираха, че холандецът не е в много добри отношения с мениджъра Дейвид Мойс. Футболистът остана изключително разочарован от пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън, който го привлече на „Олд Трафорд Според първоначалната информация, Ван Перси е обмислял възможността да се завърне в Арсенал. Медиите на Острова информираха, че холандецът не е в много добри отношения с мениджъра Дейвид Мойс. Футболистът остана изключително разочарован от пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън, който го привлече на „Олд Трафорд

Окупаторите на Крим отново не допуснаха наблюдатели на ОССЕ

23-ма наблюдатели от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа

По-тежка присъда за убийството на Мирослава

По-тежката присъда, която му налага тричленният състав на САС, не е окончателна и може да бъде обжалвана

„Нощ на музеите и галериите"- Пловдив с пореден културен приз

Организаторите на събитието си тръгнаха с приз за първо място за Събитие на годината и Културно събитие на годината, в които се състезаваха съответно 66 и 25 претендента. Жури от над 35 доказани професионалисти в сферата на рекламата, маркетинга, PR-а и журналистиката оценява всички кандидати на база иновативния им формат Организаторите на събитието си тръгнаха с приз за първо място за Събитие на годината и Културно събитие на годината, в които се състезаваха съответно 66 и 25 претендента. Жури от над 35 доказани професионалисти в сферата на рекламата, маркетинга, PR-а и журналистиката оценява всички кандидати на база иновативния им формат

Фенингер поведе в Световната купа след втора победа за два дни


Австрийката Ана Фенингер излезе начело в Световната купа по ски алпийски дисциплини след втората си победа за два дни. Тя спечели и втория старт в гигантския слалом в Оре.

Сребърната медалистка в дисциплината от олимпийските игри в Сочи измести от върха в генералното класиране Мария Хьофл-Рийш. Германката остана на десетото място, а в четвъртък завърши 21-ва.

Фенингер се представи силно и в двата манша и завърши за общо 2:00,15 минути. Олимпийската шампионка в...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване