Фенове чупят седалки на мача "Левски" - ЦСКА

Счупени седалки бяха хвърлени по полицията по време на мача Левски - ЦСКА, предаде БНР.   Много полиция пристигна в сектор Г. Продължава схватката между полицията и феновете на ЦСКА в сектор Г. Полицията извади палки. И от двете страни в публиката се трошат седалки, хвърлят се предмети. Остава напрежението в секторите на двата отбора. Счупени седалки бяха хвърлени по полицията по време на мача Левски - ЦСКА, предаде БНР. Много полиция пристигна в сектор Г. Продължава схватката между полицията и феновете на ЦСКА в сектор Г. Полицията извади палки. И от двете страни в публиката се трошат седалки, хвърлят се предмети. Остава напрежението в секторите на двата отбора.

Люта схватка на мача Левски-ЦСКА по трибуните

Счупени седалки бяха хвърлени по полицията по време на мача Левски - ЦСКА, предаде БНР. Масирано стана полицейското присъствие в сектор Г. Продължава схватката между полицията и феновете на ЦСКА в сектор Г.

Шефът на "Национална полиция" катастрофира в Пловдив

Директорът на дирекция „Национална полиция” Тодор Гребенаров катастрофира на моста на Герджика преди минути. Комисарят бил зад волана на служебен джип Фолксфаген Туарег и се движел в източната част на платното, когато автомобилът пред него рязко намалил скоростта и джипът се забил в задницата му, съобщава "Марица". Директорът на дирекция „Национална полиция” Тодор Гребенаров катастрофира на моста на Герджика преди минути. Комисарят бил зад волана на служебен джип Фолксфаген Туарег и се движел в източната част на платното, когато автомобилът пред него рязко намалил скоростта и джипът се забил в задницата му, съобщава "Марица".

Терзиева: Липсата на общи устройствени планове пречи на инвестициите

Един от най-големите проблеми, е че в държавата няма общи устройствени планове. Дълги години не са разработвани и сега в компетенциите на министъра...

Британци разработват часовник, пригодяващ се към желанията ни

Студенти от Императорския колеж в Лондон разработват модулен умен часовник. Той ще може да се пригодява към желанията на всеки един потребител, пише Тechcrunch.  Младите разработчици са били вдъхновени от от проекта Ara на Google.Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMSОсновната идея е хората да могат Студенти от Императорския колеж в Лондон разработват модулен умен часовник. Той ще може да се пригодява към желанията на всеки един потребител, пише Тechcrunch. Младите разработчици са били вдъхновени от от проекта Ara на Google.Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMSОсновната идея е хората да могат

Директорът на "Национална полиция" катастрофира в Пловдив

Директорът на дирекция „Национална полиция” Тодор Гребенаров катастрофира на моста на Герджика преди минути. Комисарят бил зад волана на служебен джип Фолксфаген Туарег и се движел в източната част на платното, когато автомобилът пред него рязко намалил скоростта и джипът се забил в задницата му, съобщава Директорът на дирекция „Национална полиция” Тодор Гребенаров катастрофира на моста на Герджика преди минути. Комисарят бил зад волана на служебен джип Фолксфаген Туарег и се движел в източната част на платното, когато автомобилът пред него рязко намалил скоростта и джипът се забил в задницата му, съобщава "Марица".

До Всяка една от дамите, съпричастни към мисията на Радио Милена

Здравейте,

Изпращаме Ви това  поздравление, което звучи по-малко или повече обобщаващо, макар че всяка жена, като такава, е единствена и несравнима, и затова прекрасна, сама по себе си.
8-martБлагопожеланието е редакционно творение, а акростиховете  с незначителна редакция са  бонуси от интернет.

                 

Не само за Осми март,

на ранна пролет имай

нежността и щедростта

на плодовита есен.

 

Жени,недейте нивга остарява,

бъдете като липовия цвят!

Макар че още юни прецъфтява,

години пази своя аромат.

        За обожателската група от вестник «СБ прес»: Максим Момчилов

 

 ЧЕСТИТ

О браз на жена. Излъчване. Безмълвност. Красота.
С ияние. И необхватност. Разгърнати ухания.
М истичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта.
И злята същност. Съвършенство и хармония.

М агия тайнствена. Акорд. И… трепет на Вселената.
А дажио и скерцо. Мелодия на утринна соната.
Р итмичност. Докосване на сетива. С дъх творена.
Т я е живот в живота. Дар Божи на земята!

 

Ч ух, че ти си като котка дива -
Е нергична, силна, жива.
С нагата ти е фина, женствена, красива,
Т яло на богиня – розата ти – все така бодлива.
И зящество и съвършенство в теб се сливат
Т ържество на форми – очите ни заливат.

О бичам те такава – истинска, непредвидима,
С игурна и горда – крепост непреодолима.
М ожеш и да мачкаш, но знаеш да обичаш,
И как след нея да не тичаш!…

М ъжът съм аз, а ти си моята жена,
А полон и Афродита -един до друг, като стена.
Р исувам те с думи, но имам те до мен,
Т ипична  българка-пред нея съм сломен!

 

Мили дами,

 

Ч аровни,

Е стествени,

С ияйни,

Т ърпеливи,

И стински и

Т олерантни,

 

П овярвайте в себе си!

Р адостта открийте!

А патията забравете и

З а празника се пригответе!

Н ека жизненост от вас да струи

И да заразите с нея всеки,

К ойто е около вас

От какво се страхува Нана Гладуиш

Телевизионната водеща Нана Гладуиш неотдавна се пребори със страшната диагноза рак. Покрай това вече категорично може да каже, че е зодия Победител....

Прокуратурата търсела в Столична община документи по стара поръчка за балиране


Акциите на прокуратурата в Столична община и общинска банка от миналата седмица, за които от държавното обвинение, продължават упорито да не дават допълнително информация, са по две отделни разследвания, научи "Дневник".

Вестник "Капитал" съобщава, че в общината разследващите са събирали документи по разследване за стара поръчка за балиране, свързана с общинската фирма "Чистота-Искър". А в общинска банка са работили по проверка по сигнал на бившия акционер в банката Христо...

Бум на кражби по Главната, разбиват магазините с павета от ремонта в центъра на Варна

От бум на кражби изпищяха търговци, които стопанисват обекти на бул. "Княз Борис I", научи Varnautre.bg. Според пострадалите положението буквално ескалира. Само за последните три вечери потрошени и отарашени са осъмнали най-малко 7 магазина.

Жена засрами мъжете на осмомартенския Тодоровден в Горна баня

Млада жена засрами мъжете в конните надбягвания на осмомартенския Тодоровден тази година в столичния квартал Горна баня, видя репортер на Actualno.com. Студентката, последна година, по ветеринарна ме...

Паралелната листа на АБВ е световен прецедент, убеждава Йотова

Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП. Ние не сме кръжок, а политическа формация и имаме устав. Отдавна минаха времената на героите и на предателите. За мен бе очевидно, че проектът...

Повече жени в политиката – по-добър свят?

"Галъп" измери в глобален мащаб общественото мнение за участието на жените в политиката

Бареков дарил близо 500 000 лв. лични пари на партията си

Председателят на „България без цензура” Николай Бареков е дарил за дейността на организацията лични средства в размер на 480 000 лв., съобщиха в събота от пресцентъра на партията. Според Закона за политическите партии той няма право да дари повече от 10 000 лв. на партия, но Бареков е заобиколил забраната като е дарил парите на едноименното гражданско сдружение. Партийният пресцентър уточнява, че дарените средства са ”спестени от мениджърски договори и продажба на акции и дялове от фирми, за които е уведомена Националната агенция по приходите по надлежния законов ред”. Бареков се явява и най-големият дарител на гражданското сдружение. Въпреки това остава неясно как точно новият политик е спечелил такива значително суми. Преди да влезе в политиката той бе управител на ТВ7 в продължение на около 2 години, а преди това бе телевизионен водещ. Съобщението на ”България без цензура” последва скандала с луксозната вила в Драгалевци, обитавана от Бареков. Парите са били преведени по сметка в ”Райфайзенбанк” на 29 януари 2014 г., а от ”България без цензура” съобщават за него повече от месец по-късно. Парите трябва да бъдат използвани за покриване на разходите на офисите на сдружението в страната. ”В тях се развива благотворителна дейност, в основата на която е безплатната административна и юридическа консултация на граждани в беда, чиито проблеми не са срещнали разбиране от държавните и общинските институции – областни администрации, кметства, телкове, болници, както и за граждани, които са станали жертва на частни съдебни изпълнители, банки, имотната мафия и други", се казва в прессъобщението. Без да разкриват как точно е забогатял Бареков, от ”България без цензура” го наричат ”първия политик, който не забогатя от заменки, приватизация и далавери, а влезе в политиката, дарявайки личните си средства в полза на нуждаещите се български граждани”. В съобщението казва в приповдигнат дух, че той се е отказал от банковата тайна, с което записал ”нова страница в българската политическа действителност”. Преди седмица главният прокурор нареди на НАП да извърши пълна данъчна ревизия на Николай Бареков, Делян Пеевски и Цветан Василев.

Рицарят без броня открива малки таланти

Родените след 1989-а вероятно не знаят какво е "Рицар без броня", но родителите им със сигурност са гледали поне по три пъти черно-белия филм на Борислав Шаралиев и Валери Петров. И ги обзема обяснима носталгия по доброто старо българско кино при споменаването на Олег Ковачев.
Дълго време след средата на 60-те Олег е дето чудо у нас. Родените след 1989-а вероятно не знаят какво е "Рицар без броня", но родителите им със сигурност са гледали поне по три пъти черно-белия филм на Борислав Шаралиев и Валери Петров. И ги обзема обяснима носталгия по доброто старо българско кино при споменаването на Олег Ковачев. Дълго време след средата на 60-те Олег е дето чудо у нас.

Студенти от Лондон разработват часовник, пригодяващ се към желанията ни

Студенти от Императорския колеж в Лондон разработват модулен умен часовник. Той ще може да се пригодява към желанията на всеки един потребител, пише Тechcrunch. Младите разработчици са били вдъхновени от от проекта Ara на Google. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Основната идея е хората да

Йотова: Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП

Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП. Ние не сме кръжок, а политическа формация и имаме устав. Отдавна минаха времената на героите и на предателите. За мен бе очевидно, че този проект АБВ бе свързан с действия в дясното политическо пространство. Това заяви в ефира на БТВ евродепутатът Илияна Йотова. Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП. Ние не сме кръжок, а политическа формация и имаме устав. Отдавна минаха времената на героите и на предателите. За мен бе очевидно, че този проект АБВ бе свързан с действия в дясното политическо пространство. Това заяви в ефира на БТВ евродепутатът Илияна Йотова.

Четирима чужденци убити от лавина в Грузия

Двама французи и двама германци загинаха, пометени от лавина, в кавказките планини в Грузия, предаде АФП, като се позовава на информация от вътрешното министерство на бившата съветска република.

Илияна Йотова: Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП

Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП. Ние не сме кръжок, а политическа формация и имаме устав. Отдавна минаха времената на героите и на предателите. За мен бе очевидно, че този проект АБВ бе свързан с действия в дясното политическо пространство. Това заяви в ефира на БТВ евродепутатът Илияна Йотова. Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП. Ние не сме кръжок, а политическа формация и имаме устав. Отдавна минаха времената на героите и на предателите. За мен бе очевидно, че този проект АБВ бе свързан с действия в дясното политическо пространство. Това заяви в ефира на БТВ евродепутатът Илияна Йотова.

Цитат на деня: Моделът ДПС заслужава да се интернационализира


Ситуацията в Украйна ще се успокои, именно ако се намери баланса между етнорелигиозните различия. Държава, която не е решила фундаменталния проблем с демократичното отношение към етнорелигиозните различия, не може да се радва на национално единство и на стабилно развитие. Струва ми се, че ДПС моделът заслужава да се интернационализира".

Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан в Шумен, предаде БГНЕС.

Местан допълни, че и във вътрешен план този модел трябва да бъде укрепен,...

КНСБ иска увеличение на осигуровките за пенсия и безработица

  От КНСБ предлагат увеличаване на осигуровките за пенсия и за безработица. Идеята на синдиката ще бъде обсъдена от експертна комисия към...

НФСБ почете паметта на жертвите от атентата на гара Буново

/КРОСС/ Със заупокойна литургия, поднасяне на венци и цветя Патриотичният фронт, сформиран около НФСБ, почете паметта на невинно загиналите жертви на протурския тероризъм в България на жп гара Буново.  На 8 март тази година се навършват 29 години от кървавия атентат край гара Буново, когато във вагона за майки с деца на влака Бургас-София избухва бомба, заложена от трима членове на турското национално-освободително движение. В атентата загиват четири жени и три деца, а девет души са тежко ранени, припомня пресцентърът на НФСБ.Събралото се множество почете с едноминутно мълчание паметта на невинно загиналите жертви от атентата в Буново, както и всички загинали от протурския тероризъм в България в периода 1984-1987 г. в Сливен, Варна и Пловдив.„Сега сме тук, пред българското национално знаме и портрета на Васил Левски, и заявяваме, че България е еднонационална държава, в която има място за всякакви етнически малцинства, с равни права и равни задължения пред законите, но няма място за никакви национални освободителни движения, било то турски или някакви други. Атентатът на гара Буново трябва да ни накара да се замислим, че единението на българския народ е изключително важно за просперирането на България", заяви съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев. Кметът на Община Мирково Цветана Йотина изрази съболезнования към семействата на загиналите и заяви: „Тероризмът няма цвят, няма граници

През следващото денонощие от североизток ще прониква студен въздух

През следващото денонощие от североизток ще прониква студен въздух. През нощта ще има временно отслабване на преваляванията. Минималните температури сутринта ще са между 0°и 5°. Утре ще се задържи предимно облачно, отново ще има превалявания от дъжд, които с понижението на температурите в следобедните часове в Предбалкана, Лудогорието и Добруджа ще се примесват със сняг.

Boeing се бори с нови проблеми

Dreamliner остава постоянна строителна площадка за американския концерн

    


Над 50 деца се включиха в състезанието „Изпързаляй зимата"

/КРОСС/ Множество снежни топки полетяха на Витоша в събота (8 март) като част от състезанието „Изпързаляй зимата". За втора поредна година ЧЕЗ подкрепя събитието, организирано от най-големия детски онлайн портал Az-deteto.bg. Игрите се проведоха на пистата до хижа „Алеко" и бяха разделени в няколко дисциплини - състезание с шейни, състезание за целене на мишена със снежни топки и състезание за най-оригинален снежен човек. Участие в надпреварата взеха деца между 5 и 12 години, разпределени в три възрастови групи. Наградите за победителите бяха осигурени от ЧЕЗ. „Подкрепяме с голямо удоволствие подобни инициативи. Щастливи сме, когато виждаме толкова много детски усмивки. За нас е важно децата и младите хора да спортуват, да играят навън, да откриват забавление в движението и здравословния начин на живот", каза Петър Баран - главен оперативен директор на ЧЕЗ България. Стимулирането на спорта и активната физическа дейност на децата е основен елемент в политиката за корпоративна социална отговорност на ЧЕЗ. Компанията традиционно подкрепя финансово и организационно редица детски спортни надпревари. Сред тях са международният плувен турнир в памет на легендарния треньор Стефан Попов - Замората, хокейният „Турнир за купата на ЧЕЗ", ежегодният велокрос за деца, който се организира в сътрудничество с Az-deteto

Побой и простотия на кушия за Тодоровден

Бой между участници и публика настана след последната гонка от ежегодните кушии, които се провеждат в Банкя по случай Тодоровден.

Руски журналист призова Путин да прати армията в... Русия


Роман Романенко, журналист от намиращият се на север от Москва град Вологда, написа сатирично писмо до президента Владимир Путин "от името на рускоезичните жители на Вологодска област". Той е главен редактор на местен вестник и генерален директор на едноименния холдинг "Премиер", обединяващ интернет сайт, радиостанция, вестник и печатница.

Ето какво написа Романенко на страницата си във "Фейсбук":

"Уважаеми Владимир Владимирович.

Научихме, че искате да вкарате...

ЦСКА тресна Левски. 6 червени картона украсиха мача

Единственото попадение в дербито заби Гъргоров от дузпа

    


Бой заради фалстарт след кушиите за Тодоровден край Банкя

Бой между участници и публика настана след последната гонка от ежегодните кушии, които се провеждат в Банкя по случай Тодоровден. Клип от мелето ни беше изпратен от наш читател. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS На видеото се вижда как победителката в състезанието, която е със синьо яке

Шефът на "Национална полиция" катастрофира

Директорът на дирекция „Национална полиция” Тодор Гребенаров е катастрофирал в Пловдив. Инцидентът е станал факт на моста на Герджика. Комисарят бил зад волана на служебен джип &...

Иван Гарелов изяви готовност да е арбитър в дебат Борисов - Станишев

Известният български телевизионен журналист Иван Гарелов е готов да бъде арбитър в публичния дебат между лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев и председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. "Съгласен съм...

Хандбалистките на Хасково биха Нови пазар

Хандбалистките на „Хасково“  биха  „Васил Левски“ Нови пазар с 48:40 на срещата в зала ” Спартак” днес. Така  жените се класираха за полуфиналите за купата на България.

Голмайстор отново бе Дарина Панайотова. Тя се разписа с 15 попадения. Ани Бойкова  отбеляза  8 гола. Отлично се справи и Жана Маразова, която се отчете със 7 попадения.

Въпреки контузията на крака голмайсторката Антоанета Вълкова влезе още в началото на мача и отбеляза първите три гола за тима на хасковлийки. По време на играта  треньорката Ирина Миладинова  я извади от надпреварата, за да не се натоварва.

Сега „Хасково“  ще се изправи срещу „Етър“ Велико Търново.

Микаела Шифрин спечели световната купа в слалом с победа в Оре


Американката Микаела Шифрин спечели слалом в шведския зимен център Оре и си гарантира предсрочно малката световна купа в дисциплината. 

18-годишната състезателка от Колорадо постигна четвърта победа за сезона и осма в кариерата си в Световната купа по ски алпийски дисциплини.

Олимпийската и световна шампионка в дисциплината печели малкия кристален глобус в слалома за втора поредна година, след като събра 538 точки и един старт преди края на сезона има преднина от 130 точки...

Протестиращи блокираха пътя София-Русе, подаряват кокичета

Жители на два квартала в крайдунавския град, които повече от седмица настояват за канализация, отново излязоха на протест. Точно днес обаче - с празнично настроение, съобщи Нова телевизия. 
 
Заради подкрепата и търпението изчакващите шофьори получиха от протестиращите чай и кафе. Всяка пътуваща жена пък получи кокичета за 8 март. 

Виж тук нов Жители на два квартала в крайдунавския град, които повече от седмица настояват за канализация, отново излязоха на протест. Точно днес обаче - с празнично настроение, съобщи Нова телевизия. Заради подкрепата и търпението изчакващите шофьори получиха от протестиращите чай и кафе. Всяка пътуваща жена пък получи кокичета за 8 март. Виж тук нов

Дъжд и сняг в неделя

През следващото денонощие от североизток ще прониква студен въздух. През нощта ще има временно отслабване на преваляванията. Минималните температури сутринта ще са между 0° и 5°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН. Утре ще се задържи предимно облачно, отново ще има превалявания от дъжд, които с понижението на температурите в следобедните часове в Предбалкана, Лудогорието и Добруджа ще се примесват със сняг, а през нощта срещу понеделник и по високите полета на Западна България ще превали сняг. Максималните температури за деня ще останат положителни, между 4° и 9°, в крайните югозападните райони до 12-14°. Вятърът ще е от североизток, в повечето места до умерен, но в Източна България и силен. В планините ще вали сняг. Вятърът ще е силен от североизток, по Старопланинското било и бурен. Видимостта ще е силно намалена. Ще застудява. Дневна температура на височина 1200 метра около минус 3°, на 2000 метра - около минус 6°.По Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа силен североизточен вятър. Вълнението ще е умерено, около 4 бала. Максималните температури ще са 5°-7°, приблизително колкото е и температурата на морската вода.В планините ще вали сняг. Вятърът ще е силен от североизток, по Старопланинското било и бурен. Видимостта ще е силно намалена. Ще застудява. Дневна температура на 1200 м.н.в около -3°, на 2000 м около -6°

Протестиращи блокираха пътя София-Русе, подаряват кокичета

Жители на два квартала в крайдунавския град, които повече от седмица настояват за канализация, отново излязоха на протест. Точно днес обаче - с празнично настроение, съобщи Нова телевизия. 
 
Заради подкрепата и търпението изчакващите шофьори получиха от протестиращите чай и кафе. Всяка пътуваща жена пък получи кокичета за 8 март. 

Виж тук нов Жители на два квартала в крайдунавския град, които повече от седмица настояват за канализация, отново излязоха на протест. Точно днес обаче - с празнично настроение, съобщи Нова телевизия. Заради подкрепата и търпението изчакващите шофьори получиха от протестиращите чай и кафе. Всяка пътуваща жена пък получи кокичета за 8 март. Виж тук нов

Янки съди казино заради безплатния алкохол

Американец заведе дело срещу казино в Лас Вегас заради безплатния алкохол. Мъжът твърди, че е загубил половин милион долара, тъй като служителите го оставили да пие.

Мъже с токчета на поход срещу насилието

Целта на инициативата е да покаже съпричастността на мъжете към жените

Наблюдателите от ОССЕ отново ще се опитат да влязат в Крим


Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) съобщи, че наблюдателите й днес отново ще се опитат да влязат в Крим след като по-рано тази седмица на два пъти бяха спрени на входа на областта от въоръжени мъже, предаде Франс прес.

"Да, мисията отново ще се опита да влезе в Крим. В момента наблюдателите се насочват към контролно-пропускателния пункт Армянск", съобщи говорителката на ОССЕ Татяна Баева. Тя уточни, че мисията се състои от 54 души, цивилни и военни, от 29...

Европа може да е медиатор в преговорите за Украйна

Ивайло Калфин не изключва въоръжен конфликт в Украйна

    


Илияна Йотова: Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП

/КРОСС/ Много силно казано е да се говори за разцепление в БСП. Ние не сме кръжок, а политическа формация и имаме устав. Отдавна минаха времената на героите и на предателите. За мен бе очевидно, че този проект АБВ бе свързан с действия в дясното политическо пространство. Това заяви в ефира на БТВ евродепутатът Илияна Йотова. Според нея е прецедент да се прави листа в една и съща партия. "Тази двойствеността на АБВ с паралелната листа е някакъв световен принос", посочи тя. Илияна Йотова припомни, че Георги Първанов говореше за това, че по-скоро иска да направи формация, която стои извън БСП, разширявайки влиянието на лявото в България. „Аз лично не вярвам в тази хипотеза. Опитах се на много мои колеги в европарламента да обясня какво се случва с тази втора листа, така и не успях, защото това е абсолютен прецедент", коментира тя. Според нея по важното е да се обърне внимание на политиките, които се предлагат. „В крайна сметка политиката рефлектира върху хората. Защото видяхме какво се случи през изминалите четири години. А аз не искам да се връщам назад и отново да обяснявам лошите политики на Борисов. Ние имаме своя модел, който е насочен към хората, за да може те да отлепят от дъното. Мисля, че малко по малко хората започват да усещат именно това отлепяне от дъното, отхлабването на тази жестока примка, която бе около вратовете им", категорична бе Йотова. По думите и трябва още много да се направи

Кирил Добрев: Жените обичат мъже като мен!

Жените обичат такива прошарени мъже като теб, обърна се към Сашо Диков депутатът от БСП Кирил Добрев. И добави - но да са 20-тина години по-млади, като мен. Класик, възхити се Диков.

Удължиха срока за отстраняване на ВиК аварията, оставила част от Виница без вода

Срокът за отстраняване на аварията, оставила част от Виница без вода е удължен, съобщиха от ВиК-Варна за Moreto.net. Абонатите в част високата зона на квартала ще останат без вода до 18 часа, когато се очаква аварията да бъде отстранена, уточняват от водоснабдителното дружество.

Ролята на Европа е да бъде медиатор в диалога за Украйна, смята Калфин

Според него няма никакво време за Украйна и може да се стигне до въоръжен конфликт

    


Бареков иска победа на евроизборите

/КРОСС/ Победа на евровота е новата политическа задача на „България без цензура", заяви Николай Бареков на учредително събрание на партийната структура в Дупница.Компромати и помия заливат всеки опит да бъде нарушена омертата на политическата мафия в България, посочи Бареков, съобщава пресцентърът на на „България без цензура".„ГЕРБ, БСП и ДПС съставляват оста на злото, която ни управлява. Тези хора се опитват да си купят народната любов с евтин пиар, но купена може да бъде само любовта на платените социоложки. Всичко останало е доверие. Искаме властта, за да сменим чиповете на политиците", посочи Бареков.„Казват, че съм подкрепян от тъпи реваншисти, а за Борисов щели да гласуват младите и интелигентните хора. Господа фотографи и оператори, обърнете обективите си към залата и вижте кои хора са тук. До мен е човек от Националната гимназия за древни езици и култура, а Борисов цял живот учи формулата за разгъване на маркуч", коментира лидерът на ББЦ.„Ако планът, който предлагам, бъде изпълнен, БСП, ДПС и ГЕРБ ще бъдат извадени трайно от властта още през тази година", обеща Бареков. Вярва ли някой от вас, че Станишев има на влог 5000 лв., а Борисов - 14000 лв.? Парите, които те ограбиха, откраднаха от приватизация, компенсаторки, корупционни схеми, европейски фондове, ще бъдат намерени, те са тук

Полицията прибра 42-ма фена на Левски

42-ма фена на Левски от Велико Търново са били отведени в Осмо РУП в столицата, след побой и чупене на разградски автобус на бензиностанция на автомагистрала Хемус.

Звездите на Женева

Традицията повелява Женевският автосалон винаги да бъде по-лъскав и интересен от останалите автомобилни изложения. И тази година традициите бяха спазени. Производителите на луксозни коли дадоха "най-доброто от себе си", както се казва в клишето, за да впечатлят своите настоящи и бъдещи клиенти. Но и останалите компании натиснаха здраво газта с пред Традицията повелява Женевският автосалон винаги да бъде по-лъскав и интересен от останалите автомобилни изложения. И тази година традициите бяха спазени. Производителите на луксозни коли дадоха "най-доброто от себе си", както се казва в клишето, за да впечатлят своите настоящи и бъдещи клиенти. Но и останалите компании натиснаха здраво газта с пред

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване