Бъсеску: Може да се обединим с Молдова в ЕС

"Румъния няма да бъде засегната от санкции срещу Русия"

Бъсеску пред Bulgaria On Air: Може да се обединим с Молдова в ЕС

"Румъния няма да бъде засегната от санкции срещу Русия"


Окончателните резултати от евроизборите

Централната избирателна комисия обяви резултатите от гласуването и разпределението на мандатите от проведените на 25 май избори за членове на Европейския парламент. ГЕРБ получава шест мандата за Европейски парламент, БСП – 4, ДПС – 4, България без цензура – 2 и Реформаторският блок – 1. При обработени 100 процента от изборните протоколи, включително и тези в чужбина, ГЕРБ печели 30,40 процента от гласовете в изборите за Европарламент. "Коалиция за България" получава 18,93 от гласовете, ДПС - 17,27 на сто, "България без цензура", ВМРО, ЗНС, "Гергьовден" - 10,66 процента, и Реформаторският блок - 6,45 процента. ГЕРБ праща шестима евродепутати - Томислав Дончев (с преференциален вот 15,91%); останалите имат под 5% преференция - Андрей Ковачев, Мария Габриел, Владимир Уручев, Ева Паунова и Емил Радев. Коалиция за България има 4 мандата: първи е номер 15 в листата за евровота Момчил Неков с преференциален вот 8,05 %; Сергей Станишев - с преференциален вот 6,61%; Илияна Йотова и Георги Пирински и Петър Курумбашев - двамата имат под 5% преференция. ДПС взема 4 мандата - Филиз Хакъева Хюсменова, Делян Славчев Пеевски, Неджми Ниязи Али и Илхан Ахмед Кючюк. "България без цензура" на Николай Бареков взема два мандата. Първите двама в листата са Бареков и Ангел Джамбазки. Реформаторският блок получава 1 мандат - Светослав Малинов с преференция 27,1%.

Цитат на деня: ДПС спечели изборите, но не сме в еуфория, като Борисов


"Ние не споделяме еуфорията на ГЕРБ и реформаторите, че са спечелили изборите. Ние смятаме, че те загубиха изборите. Единствено ДПС е спечелило изборите, защото само ние имаме повече избиратели. Но това, забележете, не ни дава основание да сме в еуфория. Ние подхождаме без никаква еуфория към резултатите от изборите."

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на парламентарната група на ДПС и член на централното оперативно бюро Йордан Цонев в коментар на резултатите от изборите за...

БФБ приключи с разнопосочни индекси

В края на днешния борсoв ден на Българската фондова борса (БФБ) оборотът на регулиран пазар е в размер на 473 919 лв. За пореден ден...

Илияна Йотова: Оставка на цялото ръководство на БСП

"Аз бих посъветвала председателя на БСП - оставка на всички и нова отчетно-изборна кампания в партията. Това ще е моята позиция на следващото заседание на изпълнително бюро. Най-хубаво в БСП, че разговаряме откровено помежду си и си казваме проблемите в очите". Това заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Дневен ред" по TV 7. "Аз бих посъветвала председателя на БСП - оставка на всички и нова отчетно-изборна кампания в партията. Това ще е моята позиция на следващото заседание на изпълнително бюро. Най-хубаво в БСП, че разговаряме откровено помежду си и си казваме проблемите в очите". Това заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Дневен ред" по TV 7.

2 500 остават без работа, ако отхвърлят погасителния план за "Бобов дол"

/КРОСС/ Синдикът на "Въгледобив Бобов дол" е подал искането за разсрочено плащане на осигуровките на миньорите в края на миналата година, съобщи за БНР вицепрезидентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, който в момента е и председател на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт. На вчерашното заседание съветът даде съгласие за разсрочване на задълженията на предприятието на бизнесмена Христо Ковачки при условие, че нововъзникналите плащания се погасяват в законоустановените срокове. Според Димитър Манолов няма политически мотиви в решението, тъй като подобна процедура е прилагана и за други фирми.Ако не бъде приет този погасителен план, тези 41 милиона завинаги биват зачеркнати от бюджета на Националния осигурителен институт. 2 500 човека остават без работа, сума ти кредитори пият по една студена вода. Ако тези миньори бъдат уволнени, няма да получат нищо от това, което имат към момента да получават, защото те ще се явят на шесто място в списъка на кредиторите. Ако този погасителен план, като бъде одобрен от НАП, два месеца не бъде изпълняван, така както е разписан, той автоматично спира да действа. И отново сметките биват блокирани и отново предприятието се връща в изходно положение. Неплатените осигуровки на работниците от "Въгледобив Бобов дол" са в размер на 41 милиона и 500 хиляди лева.

Близнашки: ДПС умело ползва властовите ресурси

/КРОСС/ "Още от миналото лято се говори за това и най-големите оптимисти казваха, че трябва да се видят европейските избори и тогава да се решава съдбата на правителството", отбеляза журналистът Виза Недялкова в предаването "Newsroom" по ТВ7. „Много ще бъде странно, ако управляващите не са подготвени за това. Не вярвам, че ще бъде добре едно служебно правителство, назначено от Росен Плевнелиев, който се радва на много ниско политическо доверие, да прави бюджет", посочи тя. Според проф. Георги Близнашки шамарът, който понесе правителството им е дошъл като гръм от ясно небе. "Те очакваха убедителна победа, тъй като цяла година са във властта, укрепваха своите позиции, овладяваха властовите ресурси на всички възможни равнища", отбеляза той. За него е напълно разбираемо, че ДПС успя да мобилизира избирателите си и показа добра форма, защото те много умело ползват властовите ресурси.  

Организиране на урната или за триумфа на ДПС в... Дългопол


В шест от дванадесет общини във Варненска област Движението за права и свободи е първа политическа сила. Тази новина бе сред най-големите изненади след обявяването на резултатите от изборите за Европейски парламент на 25 май. Данните от преброяването на гласовете показват, че най-много членове и симпатизанти партията има в общините Бяла, Ветрино, Вълчи дол, Долни чифлик, Дългопол и Суворово. Анализът на подадените гласове обаче очертава интересна картина.

В протоколите от двете...

Организиране на урната или за успеха на ДПС в... Дългопол


В шест от дванадесет общини във Варненска област Движението за права и свободи е първа политическа сила. Тази новина бе сред най-големите изненади след обявяването на резултатите от изборите за Европейски парламент на 25 май. Данните от преброяването на гласовете показват, че най-много членове и симпатизанти партията има в общините Бяла, Ветрино, Вълчи дол, Долни чифлик, Дългопол и Суворово. Анализът на подадените гласове обаче очертава интересна картина.

В протоколите от двете...

Илияна Йотова: Оставка на всички и нови избори в БСП

Аз бих посъветвала председателя на БСП - оставка на всички и нови избори в партията. Това ще е моята позиция на следващото заседание на изпълнително бюро.Това заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Дневен ред" по TV 7.

Науката: Бразилия с 48 процента шанс за шампион

Бразилия е много вероятен световен шампион, твърди изследване на инвестиционната компания "Голдман".

Специалистите са използвали за анализа си 14 000 мача на отборите, които ще участват на световното, както и метеорологичен и географски метод за изследването.
Шансовете на "селесао" са 48,7 процента. Далеч назад са аржентинците с 14% и Германия Бразилия е много вероятен световен шампион, твърди изследване на инвестиционната компания "Голдман". Специалистите са използвали за анализа си 14 000 мача на отборите, които ще участват на световното, както и метеорологичен и географски метод за изследването. Шансовете на "селесао" са 48,7 процента. Далеч назад са аржентинците с 14% и Германия

Еднократно финансиране за абитуриенти от домове, влезли във ВУЗ

/КРОСС/ За трета поредна година младежи в неравностойно положение, които бъдат приети в първи курс във висше учебно заведение, ще получат еднократна финансова подкрепа в рамките на инициативата „Подкрепи една мечта". Това обяви президентът Росен Плевнелиев пред повече от 200 абитуриенти от цялата страна на традиционния абитуриентски бал за деца в неравностойно положение, който се провежда под егидата на държавния глава. Пред младежите държавният глава изрази надежда, че броят на първокурсниците от Випуск‘2014 ще е по-висок от миналогодишния. "Вие сте умни и можещи деца, важно е да вярвате в себе си и да се стремите към по-високи постижения. С добро образование и с труд ще стигнете далеч и аз вярвам във вас", обърна се президентът към абитуриентите. „От този момент нататък вие поемате кормилото на своя живот. Дали ще го направите пълноценен и интересен зависи от вас, затова бъдете активни, търсете и реализирайте възможности за личностно и професионално развитие, за да се изградите като знаещи, можещи и отговорни млади хора, които градят не само своето бъдеще, но и бъдещето на страната ни и на Европа", каза още Росен Плевнелиев в приветствието си

"Форбс": Меркел отново е най-влиятелната жена в света

Меркел заема престижната челна позиция за четвърта поредна година и за девети път в рамките на 11 години

Куюмджиев: ДПС оценяват какво огромно количество работа е свършило правителството

/КРОСС/ "ДПС оценяват какво огромно количество работа е свършило правителството и за момента няма сигнали, че ще оттеглят подкрепата си към кабинета "Орешарски"." Това заяви в предаването „NewsRoom" по News7 депутатът от Коалиция за България Явор Куюмджиев. Според него ГЕРБ неоснователно искат вот на недоверие с мотив провал в енергетиката, тъй като това правителство е направило всичко възможно да задържи и дори да намали цената на електроенергията и да стабилизира сектора. По повод предупреждението от Брюксел и от председателя на Европейската комисия, че ще имаме санкции заради споразумението с Русия по „Южен поток" Куюмджиев посочи, че на 13 юни са поканени експерти от Европейската комисия, за да бъдат обсъдени техните притеснения. „Отговорът е в диалог да се отстранят недоразуменията", категоричен е той. „Не искам да вярвам, че „Южен поток", който ще обслужва бедните и грозни европейски държави, е толкова голям трън в очите на западноевропейците, а не „Северен поток." Ако искат да накажат Русия за нещо, по-добре да спрат „Северен поток", каза още Куюмджиев. "А дали правителството ще оцелее до края на мандата си, зависи от подкрепата на партиите, които го поддържат", допълни Явор Куюмджиев.  

Мадуро: САЩ и Европа да махнат ръцете си от Украйна

/КРОСС/ Президентът на Венецуела Николас Мадуро смята, че Украйна не може да се справи със ситуацията в страната заради намесата на САЩ и ЕС във вътрешните й работи. Според него политиката на Запада в Украйна има за цел да се "вържат ръцете" на Русия и да се поеме контролът над доставките на руски газ."За Запада винаги е било важно да върже Русия ... Има план тя да бъде обградена, да й се вържат ръцете и да й се подрежат крилата", каза Мадуро в традиционното си телевизионно предаване по Venezolana de Televison. Освен това, президентът обвини САЩ и ЕС, че отстраняването на Янукович е станало по сценарий, планиран да се приложи във Венецуела. Според него , ситуацията в Украйна може да се нормализира, ако бъде дадена възможност на хората в страната сами да се разберат. "Дай Боже Украйна да намери своя път и да се възцари мирът ... Нека САЩ и Европа махнат ръцете си от Украйна, за да може страната да достигне до единството и мира", каза президентът на Венецуела.По-рано Венецуела осъди действията на "украинската радикална партия „Десен сектор", която се придържа към неонацистката идеология и действа като въоръжено крило на проправителствените активисти, използвани за възпиране и потискане на законните демонстрации на украинския народ в няколко региона на страната".

Велофест 2014 стартира във Варна в петък

След проведеният първи „Устрем Велофест 2012“ и успехът на „Устрем Велофест 2013“, организаторите решиха да направят мероприятието още по-разнообразно и интересно, научи Moreto.net. Надпреварата на „Устрем Велофест 2014“ ще се проведе на Ковшак чешма – любимо на варненци място за отдих близо до Аладжа манастир.

Сигурните знаци, че тя ви губи времето

Ако приятелката ви отговаря на няколко от тези характеристики, може би трябва да скъсате с нея


Порошенко поискал отлагане асоциирането на Украйна към ЕС

Щял сам да се върне към този въпрос, когато ситуацията бъде подходяща

Илияна Йотова: Оставка на цялото ръководство на БСП и отчетно-изборна кампания в партията

"Аз бих посъветвала председателя на БСП - оставка на всички и нова отчетно-изборна кампания в партията. Това ще е моята позиция на следващото заседание на изпълнително бюро. Най-хубаво в БСП, че разговаряме откровено помежду си и си казваме проблемите в очите". Това заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Дневен ред" по TV 7.

Над 100 доброволци издирваха над Банско изчезналия адвокат


Над 100 доброволци се отзоваха на призива на кмета на Банско Георги Икономов за организиране на масово търсене на изчезналия адвокат.
Вече пети ден Здравко Гоцевски, 45 годишен,  е в неизвестност. За последно той е бил с приятели на вилата си край язовир Белизмата над Банско, но след това те си отишли, а той изчезнал. Над 100 доброволци се отзоваха на призива на кмета на Банско Георги Икономов за организиране на масово търсене на изчезналия адвокат. Вече пети ден Здравко Гоцевски, 45 годишен,  е в неизвестност. За последно той е бил с приятели на вилата си край язовир Белизмата над Банско, но след това те си отишли, а той изчезнал.

Недоволството се надигна отново, готвят голям протест пред парламента в деня на вота

Няколкостотин души се събраха тази вечер пред сградата на парламента, за да поискат оставката на правителството. Сборният им пункт на отново бе Министерски съвет и малко след 18.30 часа със скандира...

Опозицията в Македония напусна парламента

Депутатите от основната опозиционна партия в Македония подадоха оставки и напуснаха парламента като протест срещу "нередностите", които според тях опетнили предсрочните парламентарни избо...

ЕНП отрече да е водила преговори с "България без цензура"

Не сме разговаряли с „България без цензура“. Това съобщи  говорителят на Европейската народна партия Делия Власе. Групата на ЕНП не е влизала в никакви дискусии с други ...

Цонев: Ремонт на кабинета ще има

/КРОСС/ „Прочитът на вота от гледна точка на ДПС показва, че хората са ни подкрепили и в участието ни в управлението. Ние нямаме основание да искаме оставка или предсрочни избори. Основният мотив, който г-н Местан разви днес е, че страната е в политическа нестабилност и оттук нататък политическите сили трябва да извървят един път към стабилизиране на страната. С оглед прочита на други политически сили може да се тръгне към диалог за предсрочни парламентарни избори. От февруари насам миналата година има патова ситуация. Ние създадохме правителство на малцинството, направихме добри крачки към стабилизиране на ситуацията, а евроизборите възпроизведоха статуквото. Няма никаква алтернатива. Ние не споделяме еуфорията на ГЕРБ и Реформаторския блок, че са спечелили изборите. Те не спечелиха изборите, а еуфорията е лош съветник. Единствената партия, която получи повече е ДПС, но това не ни дава основание да сме в еуфория.„ Това заяви в предаването „Още от деня" по БНТ Йордан Цонев от ДПС. Той категорично заяви, че Движението за права и свободи подхожда към политическата реалност без каквато и да е било еуфория. Той същевременно добави, че анализи с БСП или други политически партии все още не са били направени. „Трябва да чуем мнението на БСП и какво предлагат те. Трябва да чуем мнението и на другите политически партии. Да, ГЕРБ е победител в тези избори, но трябва да се направи прочит на тези резултати

Буните са опасни! Слагат нови предупредителни знаци

Топлото време и вече достатъчно високата температура на морската вода предизвикаха варненци малко по малко да напълнят плажовете, дори и в работните дни. Смели момчета пък отново решиха да се отдадат на любимото си морско занимание – скачане от буните.

Бъсеску: Тази година Румъния ще има растеж от 4,5%

Молдова е румънска земя, де факто ние сме две държави и един народ, твърди румънският президент в интервю за Bulgaria on Air


ЕК: Проектът "Южен поток“ трябва да бъде временно прекратен

Прекратяване на проекта „Южен поток“ до постигане на пълно съответствие с европейското законодателство предлага Европейската комисия (ЕК) в комюнике...

Световното по футбол - нож с две остриета за Дилма Русеф

Ранното отпадане на отбора може да засили социалното недоволство


Терористичната заплаха в ЕС е сериозна

/КРОСС/ Полицейската организация на ЕС заяви, че терористичната заплаха за 28-те страни от съюза е "сериозна и разнообразна", въпреки спада в броя на нападенията миналата година. В публикуван днес годишен доклад за терористичните заплахи и тенденции от Европол отбелязват, че радикалните лица, които са отишли в чужбина да се бият на страната на екстремисти в конфликти като сирийската гражданска война, "представляват изостряща се заплаха за всички страни членки на ЕС при завръщането си". Заради сирийската война "заплахата за ЕС вероятно ще нарасне осезаемо", предупреждава се още в доклада. В него се изброяват седем души, убити от терористи през 2013 г., включително британски войник, заклан в Лондон от двама подкрепящи "Ал Каида" екстремисти. Докладът се изготвя ежегодно въз основа на статистически данни от националните полицейски ведомства на страните членки на ЕС, пише "Преса".

100 творби на Огюст Роден идват в София на 29 май

Експозицията, наречена „Метаморфози”, ще бъде показана за първи път на 29 май в Националната художествена галерия и ще могат да бъдат видени в следващите 4 месеца

Пребиха синдикален лидер от мини "Бобов дол"

Дългогодишният лидер на КНСБ в мини "Бобов дол" инж. Любомир Стефанов е бил нападнат и бит по обяд, съобщиха от областната дирекция на полицията.
Стефанов отивал към 14 ч на местния стадион "Никола Кръстев-Шулц" да вземе екипи и пособия за предстоящо участие на миньори в спортно състезание през уикенда. Дългогодишният лидер на КНСБ в мини "Бобов дол" инж. Любомир Стефанов е бил нападнат и бит по обяд, съобщиха от областната дирекция на полицията. Стефанов отивал към 14 ч на местния стадион "Никола Кръстев-Шулц" да вземе екипи и пособия за предстоящо участие на миньори в спортно състезание през уикенда.

Овесът и магданозът - по-силни афродизиаци от шоколада

Думата “афродизиак” автоматично се свързва с шоколад и вино, но това всъщност е много ограничаващ подход, защото множество от продуктите, които използваме в кухнята, са много по-мощни афродизиаци.
Кои са те и как да ги използваме, обяснява Петя Петкова-Щифлер - известен кулинар, участник в предаването Lord of The Chefs, Думата “афродизиак” автоматично се свързва с шоколад и вино, но това всъщност е много ограничаващ подход, защото множество от продуктите, които използваме в кухнята, са много по-мощни афродизиаци. Кои са те и как да ги използваме, обяснява Петя Петкова-Щифлер - известен кулинар, участник в предаването Lord of The Chefs,

Бившият съпруг на изчезналата Стоянка: Майка й провокира ареста ми чрез децата

Арестът ми беше провокиран от бившата ми тъща Станка Дудекова чрез децата ми. Това заяви Веселин Божилов, бивш съпруг на изчезналата Стоянка от Карлово, часове след като излезе от килията пред marica.bg. Той прекара зад решетките на пловдивско районно 24 часа, обвинен в отвличане. 

Веднага след изтичане на този срок Районна прокуратура - Карлово Арестът ми беше провокиран от бившата ми тъща Станка Дудекова чрез децата ми. Това заяви Веселин Божилов, бивш съпруг на изчезналата Стоянка от Карлово, часове след като излезе от килията пред marica.bg. Той прекара зад решетките на пловдивско районно 24 часа, обвинен в отвличане. Веднага след изтичане на този срок Районна прокуратура - Карлово

Обама: САЩ успя да изолира Русия

/КРОСС/ Оказвайки влияние на световното обществено мнение, САЩ успяха да наложат изолацията на Русия на международната сцена след анексията на Крим. Това заяви американският президент Барак Обама."Способността ни да формираме общественото мнение помогна Русия да бъде изолирана веднага", каза Обама.По думите му, светът незабавно е осъдил действията на Русия.„Благодарение на лидерството на Америка светът веднага осъди действията на Русия, Европа и Г-7 се присъединих към нас в налагане на санкции, НАТО засили ангажимента си към Източна Европа, МВФ помага за стабилизиране на икономиката на Украйна, наблюдателите на ОССЕ помогнаха на света да види нестабилните региони на Украйна", - каза Обама. "Усилията на САЩ дадоха възможност на украинския народ да избере собственото си бъдеще", каза още държавният глава. Благодарение на лидерството на Америка светът веднага осъди действията на Русия, Европа и Г-7 се присъединих към нас в налагане на санкции, НАТО засили ангажимента си към Източна Европа, МВФ помага за стабилизиране на икономиката на Украйна, наблюдателите на ОССЕ помогнаха на света да види нестабилните региони на Украйна", - каза Обама.    

Томов: Не бих искал българските институции да отменят преференциите

/КРОСС/ „Заседанието на ЦИК продължава. Надявам се, че ще успеем да обявим резултатите от еврозиборите в 17 часа днес. Не е моя работа да коментирам политическия резултат. Бих казал, че от гледна точка на работата на ЦИК най-големият проблем на тези избори бяха наблюдателите. Имаше доста голям брой неподготвени наблюдатели и според мен е необходимо ЦИК да упражнява контрол върху тези хора. Изборите като цяло обаче протекоха без фрапантни нарушения.„ Това заяви в ефира на БНТ говорителят на ЦИК Цветозар Томов. „Значително по-голям процент българи са упражнили правото си да гласуват преференциално. Един от проблемите е, че част от тях са повторили номера на партийната бюлетна в полето за преференции. Това важи за всички случаи от 1 до 17. Трябва да направим по-добра разяснителна кампания. Трудно ми е да преценя дали са нужни промени в законодателството. Не бих искал българските институции да отменят преференциите, защото това е начин да разширим демократичните права на избирателите", каза още Томов.  

Длъжен съм да седна на масата за преговори с БСП, ДПС и ГЕРБ

За каузата предсрочен вот ББЦ е длъжна да седне на масата за преговори с всички играчи - ГЕРБ, БСП, ДПС. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Световното турне на “Хамлет” минава през България

Световното турне на Шекспировия театър "Глобус" в Лондон ще има спирка на 3 юни в България. Представлението на "Хамлет" е най-голямата изненада в тазгодишното издание на фестивала "Варненско лято", съобщиха организаторите.
Пътешествието на легендарната британска трупа започна през април по повод 450-годишнината от рождението на Уилям Шекспир и... Световното турне на Шекспировия театър "Глобус" в Лондон ще има спирка на 3 юни в България. Представлението на "Хамлет" е най-голямата изненада в тазгодишното издание на фестивала "Варненско лято", съобщиха организаторите. Пътешествието на легендарната британска трупа започна през април по повод 450-годишнината от рождението на Уилям Шекспир и...

Археолози от НИМ започнаха разкопки на древен град на нос Червенка

Археолози от Националния исторически музей започнаха разкопки на нос Червенка – най-южния полуостров от тризъбеца полуострови край град Черноморец. Полуостровът е част от военно поделение и разкопките се правят с любезното съгласие на Министерството на отбраната и лично на министър Ангел Найденов.

Президентът на Абхазия: Имаше опит за преврат

Във вторник опозицията обяви, че поема временно властта, а нейни поддръжници се опитаха да поемат контрол над държавни сгради

Нова рутинна победа за Федерер на "Ролан Гарос"


Шампионът от 2009 г. Роджър Федерер постигна нова рутинна победа и се класира за третия кръг на "Ролан Гарос".

Без много усилия, излишна енергия и напрежение, швейцарецът победи аржентинеца Диего Себастиан Шварцман с 6:3, 6:4, 6:4.

Бившият номер 1 продължава напред без загубен сет, след като в първия кръг даде осем гейма на словака Лукаш Лацко.

21-годишният Шварцман, който стигна до основната схема през квалификациите, остави отлични впечатления с играта си. За...

Работи се по луксозен влак-стрела с открита площадка

JR West (West Japan Railway Company) обяви наскоро, че през пролетта на 2017 г. ще представи високоскоростен луксозен влак, който ще разполага с открита площадка за пътниците, които да се наслаждават ...

Пет от пет за гаджето на Гришо срещу Пиронкова

Първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова отпадна от "Ролан Гарос". В мач от втория кръг на турнира от "Големия шлем" в Париж българката загуби с 5:7, 2:6 от поставената под №...

Бившият мъж на изчезналата Стоянка: Арестът ми бе провокиран от тъщата

Арестът ми беше провокиран от бившата ми тъща Станка Дудекова чрез децата ми. Това заяви Веселин Божилов, бивш съпруг на изчезналата Стоянка от Карлово, часове след като излезе от килията пред marica.bg. Той прекара зад решетките на пловдивско районно 24 часа, обвинен в отвличане. 

Веднага след изтичане на този срок Районна прокуратура - Карлово Арестът ми беше провокиран от бившата ми тъща Станка Дудекова чрез децата ми. Това заяви Веселин Божилов, бивш съпруг на изчезналата Стоянка от Карлово, часове след като излезе от килията пред marica.bg. Той прекара зад решетките на пловдивско районно 24 часа, обвинен в отвличане. Веднага след изтичане на този срок Районна прокуратура - Карлово

Илияна Йотова поиска оставката на Станишев и ръководството на БСП

"Аз бих посъветвала председателя на БСП - оставка на всички и нови избори в партията. Това ще е моята позиция на следващото заседание на изпълнително бюро...". Това заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Дневен ред" по TV 7.

Гръмна ел.табло в шивашка фирма, рани трима

Трима мъже са пострадали след като гръмнало разпределително ел. табло на трафопост. Инцидентът е станал в шивашка фирма в Русе, съобщиха от полицията

Уроците, които може да научите от Марк Зукърбърг

Само на 30 години създателят на Facebook е пример за млад и много успешен човек


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване