Пламен Орешарски: Вярвам в повечето си министри

 Премиерът Пламен Орешарски заяви в Калофер, че все още не може да обяви промени в правителството, тъй като окончателната дискусия предстои. По думите му в момента БСП и ДПС правят собствените си анализи.

Министър-председателят категорично отказа да спомене имена на министри от кабинета, които ще бъдат сменени. 

„Чета различни интерпретации, сигурно е нормално в напрегнатата обстановка. Не задавайте персонални въпроси, никога не бих ги казал“, заяви той.

Запитан за исканата оставка на министъра на здравеопазването Таня Андреева от протестиращите в системата на спешната помощ, той подчерта:

„Аз чух, че доста голяма част от системата се присъединяват в нейна подкрепа. Критерий за смяна няма да бъде мнението на малка група хора“, категоричен бе премиерът.

Орешарски допълни, че за обсъждането на министерските позиции ще са водещи целите, които трябва да бъдат изпълнени и дали конкретните министри могат да ги следват.

„Аз вярвам в повечето от тях“, заключи премиерът.

Джип прегази 4-годишно дете в Стара Загора

Според десетките свидетели на инцидента джипът се е движил с висока скорост

Брюксел започва наказателна процедура срещу България заради "Южен поток"

/КРОСС/ Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради конкурса за избор на строител на газопровода "Южен поток" и поиска спиране на всички дейности по неговото изграждане. Писмото от Генерална дирекция "Вътрешен пазар и услуги" е изпратено до българските власти в понеделник, които имат един месец да отговорят. Ако това не се случи, Европейската комисия може да изпрати случая в Европейския съд, който може да наложи глоба на България.Говорителката на ГД "Вътрешен пазар и услуги" Шантал Хюз каза за "Капитал Daily", че Европейската комисия вече е изразила притесненията си за това дали проектът е съвместим с европейското енергийно законодателство. "Но ние имаме основание да вярваме, че и други правила на вътрешния пазар, в частност тези за обществените поръчки, са били нарушени.", каза Хюз по повод започналата процедура. Против правилата Става дума за обявения на 31 октомври конкурс за строител на газопровода "Южен поток", който не е проведен по правилата на Закона за обществените поръчки (ЗОП). Смесеното дружество "Южен поток-България" (в което участват държавните "Газпром" и Българският енергиен холдинг) твърди, че то няма нужда да спазва ЗОП, въпреки че размерът на поръчката - 3.5 млрд. евро, значително надскача минималния праг, под който новите инфраструктурни обекти могат да минават без открит търг

Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради "Южен поток"

Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради конкурса за избор на строител на газопровода "Южен поток".
EK e поискала спиране на всички дейности по изграждане на проекта. Припомняме, че на 24 май стана ясно, че победител в конкурса е "Стройтрансгаз консорциум".
Още през декември ЕК обясни, Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради конкурса за избор на строител на газопровода "Южен поток". EK e поискала спиране на всички дейности по изграждане на проекта. Припомняме, че на 24 май стана ясно, че победител в конкурса е "Стройтрансгаз консорциум". Още през декември ЕК обясни,

Джип уби 4-годишно дете на пътя

Джип блъсна и уби 4-годишно дете на пътя в Стара Загора, предаде кореспондентът на БГНЕС от града.

Джип профуча с бясна скорост и уби 4-годишно дете

Джип прегази 4-годишно дете, карало колело в близост до училището в Стара Загора.

Еврокомисята започва наказателна процедура срещу България заради "Южен поток"

Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради конкурса за избор на строител на газопровода Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради конкурса за избор на строител на газопровода "Южен поток".EK e поискала спиране на всички дейности по изграждане на проекта.Припомняме, че на 24 май стана ясно, че победител в конкурса е "Стройтрансгаз консорциум".Още през декември ЕК обясни,

Херо: Не съм в „Ботев” заради парите

Димитър Димитров - Херо бе представен официално като спортно-технически директор на “Ботев” (Пловдив) на пресконференция вчера. Бившият треньор на „Черноморец” сподели, че офертата на “Левски” е била по-добра от финансова гледна точка, но той е избрал “канарчетата”.

Варна с нови шансове за повече туристи

Нови възможности за привличане на повече и по-разнообразни като предпочитания и социален статус туристи се очертават на варненския хоризонт. Първата възможност вече е факт с откриването на редовната въздушна линия Истанбул - Варна на турските авиолинии. С първия 45-минутен полет в петък следобед пристигнаха 125 пасажери, Нови възможности за привличане на повече и по-разнообразни като предпочитания и социален статус туристи се очертават на варненския хоризонт. Първата възможност вече е факт с откриването на редовната въздушна линия Истанбул - Варна на турските авиолинии. С първия 45-минутен полет в петък следобед пристигнаха 125 пасажери,

ЕК започва наказателна процедура срещу България заради "Южен поток"

Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България по повод конкурса за избор на строител на газопровода "Южен поток" и иска спиране на всички дейности по неговото изграждане, съобщава "Капитал Daily". Писмото от Генерална дирекция "Вътрешен пазар и услуги" е изпратено до българските власти в понеделник, които имат един месец да отговорят. Ако това не се случи, Европейската комисия може да изпрати случая в Европейския съд, който може да наложи глоба на България. Миналата седмица Европейската комисия прие Комюнике, в което се посочва, че проектът „Южен поток” трябва да бъде прекратен до постигане на пълно съответствие с европейското законодателство. „Новите инвестиции в инфраструктурата, които се правят от доминиращите доставчици, трябва да са съобразени с правилата на вътрешния пазар и конкуренцията. В частност проектът „Южен поток” трябва да бъде прекратен до постигане на пълно съответствие с европейското законодателство, след което трябва да се направи нова оценка на проекта в светлината на приоритетите на енергийната сигурност на ЕС”, се казва в една от точките на документа, които трябва да бъдат приложени в краткосрочен план. Споразумението между България и Русия за "Южен поток" не отговаря на европейското законодателство, категоричен е и еврокомисарят по енергетиката Гюнтер Йотингер. "Южен поток" е проект за доставка на гориво, което вече достига до ЕС. Той ще промени количеството на доставяния газ. Това е нов път, а не нов източник, заяви Йотингер.

Първи детски фестивал за късометражно кино в Балчик

За първи път, паралелно с фестивала „В Двореца“, в Балчик ще се проведе детски фестивал за късометражно кино - Ushi Film Festival, съобщиха организаторите за Moreto.net. Кръстен на любимото куче на фестивала, Ushi, с международен конкурс за анимационни филми, произведени от деца между 5 и 15 години.

Финансовият министър на САЩ обвини Москва във финансиране на украинските сепаратисти

/КРОСС/ Министърът на финансите на САЩ Джейкъб Лю обвини Москва във финансиране на украинските сепаратисти, които действа в югоизточната част на страната, съобщи „Дойче веле". Говорейки пред журналисти във Вашингтон политикът разказа за потока от пари и оръжие, прекосяващ руско-украинската граница.По думите му САЩ разполагат с "доказателства, че Русия продължава да позволява безпрепятственото движение на оръжие, пари и бойци през своите граници".Американският политик заяви, че по-нататъшните действия на руския президент Владимир Путин са „все още неясни" за Вашингтон. Той добави, че президентът на САЩ Барак Обама е предоставила на администрацията правомощия да действа още по-жестоко, ако Русия ще продължи да подкрепя сепаратистите.

Американското разузнаване събирало снимки в социалните мрежи

/КРОСС/ Американската агенция за национална сигурност NSA се е занимавала със събиране и съхранение на милиони снимки от социалните мрежи, за да ги използва в системите за разпознаване на лица. Това е поредната порция секретна информация, с която реши да се раздели Едуард Сноудън. По думите му ежедневно агенцията е прихващала милиони снимки, поместени в социалните мрежи, прикрепени в електронните писма. Използвала е дори и видеочатовете. От информацията не става ясно с колко точно снимки разполага американската спецслужба. Експерти предполагат, че са събирани фотографии на лица, които не пребивават на територията на САЩ.

Хуан Карлос абдикира

Испанският крал Хуан Карлос абдикира в полза на сина си принц Фелипе, обяви испанският премиер Мариано Рахой. Това ще стане официално, след като бъде внесена съответна поправка в конституцията на Испания, която позволява на монарха да се отказва от короната.

Бившият министър Николай Василев с нова книга

Бившият министър в правителствата на Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев Николай Василев издава нова книга, която е втората му - "Меню за реформатори", с подзаглавие "Визия за модерната икономическа политика".   В книгата си той споделя виждания за икономическата политика и за нужните действия, които биха помогнали на България и на останалите страни по света да бъдат по-успешни.   Вижданията му се базират на богатия му практически опит като икономист в държавното управление и в частния сектор като управляващ партньор в инвестиционната компания "Експат капитал".   "В "Меню за реформатори" съм се опитал да обобщя и подредя вижданията си по основните модернизационни реформи, които считам за адекватни повече от две десетилетия след началото на прехода и които се надявам да бъдат полезни поне през следващите две десетилетия", пише авторът в предговора към книгата.   Част от мерките, които Василев предлага, включват, например, увеличаване на валутните резерви до 25 млрд. евро в срок от 10 години, водене на политика на ниски бюджетни дефицити в кризисни периоди и на излишъци във времена на растеж. Авторът препоръчва още натрупване на голям сребърен фонд, от който средствата да се управляват по-активно, включително с участието на международни финансови институции.   "Меню за реформатори" е втората книга на Василев след издадената през 2009 г. "Енергия".

Студената бира е вече само на една ръка разстояние

Датска компания предлага подземен хладилник за горещите дни


Лудостта на великите мислители

Гениалните умове са по-близо до лудостта, отколкото сме склонни да допуснем. Всъщност някои от най-великите учени и творци на всички времена са били с биполярно разстройство (Нютон), обсесивно-компулсивно разстройство (Дарвин, Айнщайн и Тесла), аутизъм (Бетовен), епилепсия (Достоевски) или други неврологични проблеми. Други пък не страдали от никак Гениалните умове са по-близо до лудостта, отколкото сме склонни да допуснем. Всъщност някои от най-великите учени и творци на всички времена са били с биполярно разстройство (Нютон), обсесивно-компулсивно разстройство (Дарвин, Айнщайн и Тесла), аутизъм (Бетовен), епилепсия (Достоевски) или други неврологични проблеми. Други пък не страдали от никак

Удрят офшорките със закон

Тлъсти глоби за офшорните компании, ако не продадат земеделските си земи до края на тази година предвиждат промените в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Държавата крие заразни заболявания сред животните

3% от животните в България не са обхванати от ветеринарно обслужване, т.е. никой не е наясно какво е здравното им състояние и по какъв начин стига месото им до магазина

Боевете между сепаратистите и граничните войски в Луганск продължават

Ръководителят на провъзгласилата се за независима Луганска народна република е заповядал да се прекрати разпространението на местната телевизионна програма ИРТА, която въпреки забраната е пускала в ефир „профашистка и лъжлива” информация.

Кметът на Видин отмени въвеждането на Плана за защита при бедствия в общината

Видин /КРОСС/ Кметът на Видин Герго Гергов отмени заповедта за въвеждане на Плана за защита при бедствия в общината. На основание чл. 44, ал. 1, т. 1 и ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл. 51, ал. 3 от Закона за защита при бедствия Гергов е издал заповед за отмяна въвеждането на Плана за защита при бедствия на Община Видин, в частта „Наводнение", считано от 2 юни, съобщиха от пресцентъра на общината. Кметът обяви бедствено положение със заповед № РД-02-11-336/ 15 май 2014 г. на основание достигането на нивото на река Дунав до 727 см, с тенденция за повишаване.

Безплатни лекарства - може, но трябват разчети!

BNews потърси Минчо Коралски, бивш министър на труда и социалните грижи, изпълнителен директор на хората с увреждания и член на управителния съвет на Обединения съюз на и пенсионерите в България, за мнение по въпроса възможно ли е в България да има безплатни лекарства за деца и възрастни, както предлагат от България без цензура.

Плевнелиев: Да не се наливат пари в нереформирани сектори

"Даваме три пъти повече за здраве отпреди 15 години, но..."


БСП в размисъл до вторник

София /КРОСС/ Имало ли е среща между Сергей Станишев и Лютви Местан в събота или в неделя? Въпросът, който си задават членовете на Изпълнителното бюро на БСП, най-вероятно ще получи отговор във вторник.Днес в ранния следобед те получиха есемеси, че лидерът ги свиква на ново заседание във вторник. Петъчното продължи 5 часа и бе първото им събиране след евровота на 25 май. Най-важното решение на него било да се излъчи преговорен екип по промените в кабинета.До този момент обаче такъв не е сформиран, в петък не станало дума и за ресорите, които ще се овакантят след рокадите в калинета, казаха членове на Изпълнителното бюро.Техните очаквания бяха, че между двете сбирки на бюрото Станишев и Местан трябва да се срещнат насаме или поне най-сетне да обсъдят ситуацията по телефона, така че утре соцлидерът да докладва на бюрото нагласите на коалиционния партньор. И в отговор БСП да начертае своя план за преговорите.Лидерът на ДПС открито призова Станишев за такава среща в петък, когато обяви, че му липса комуникацията с БСП и че ще си остане през уикенда в София в очакване да се видят.На изчакване евентуално да бъде повикан за разговори с двамата председатели в събота и неделя е бил и премиерът Пламен Орешарски, съобщиха отлично запознати. До късния следобед не беше ясно дали е получил обаждане.Темата за промените в правителството неформално висши партийци обсъдиха вчера и на сватбата на зам.-министъра на земеделието Явор Гечев, който мина под венчило

Еврокомисията започва наказателна процедура срещу България заради "Южен поток" (обновена)


Европейската комисия започва наказателна процедура срещу България заради несъобръзяването й с европейските изисквания във връзка с изграждането на "Южен поток", съобщи "Капитал".

В писмото от Генерална дирекция "Вътрешен пазар и услуги" до българските власти, изпратено днес, се посочва, че притесненията на Брюксел са свързани с това дали проектът е съвместим с европейското енергийно законодателство. "Но ние имаме основание да вярваме, че и други правила на вътрешния пазар, в частност...

Проф. Миланов: Мнозина ще останат изненадани от аутопсията на фотографката

София /КРОСС/ Много от хората, които коментират смъртта на фотографка Елизабет Димитрова, ще останат изненадани от аутопсията. Това обяви пред БНТ професор Милан Миланов, завеждащ на Централна реанимация в "Пирогов".„Наслушах се на фантастични неща. Медиите превърнаха прецедент в правило. Прецедент е смъртта на младата фотографка. В този смисъл изпитвам омерзение към всички медии, защото манипулират общественото мнение", добави професорът.Той отбеляза, че когато стане проблем, се говори много, но никой не отбелязвал, че миналата нощ е имало 212 повиквания и 138 посещения вкъщи от екипи на Бърза помощ на територията на столицата.„Спешен е този болен, който счита себе си за такъв. Спешната медицина имат протоколи и алгоритми за действия. Сега говорят, че искат протокол и алгорим на обажданията. Няма такова нещо в целия свят. Няма как да стане. Има и друг проблем. Лекарите сами създаваме лошо впечатление, защото говорим лекар срещу лекар. Отвратително е. Ако няма актуализация на бюджета, ако не се промени 94-о постановление, здравеопазването ни отива на кино", добави Миланов.Той нападна остро, защитавайки тезата си, бившия здравен министър д-р Константинов, който е забравил обучението на 6500 лекари за Спешна медицина по програма „Пулс", финансирана от Европа.„И на него му казах, и на Таня Андреева съм го казал. С 30% да се вдигат заплатите и хората ще се успокоят. За целта са нужни около 6 млн. лева

Стотици опълченци се сражават над 12 часа с отряд на граничари до Луганск

Над 12 часа ожесточени боеве се водиха в понеделник в покрайнините на Луганск в Източна Украйна, където до 500 опълченци атакуваха отряд на украинската граничната служба. Киев изпрати авиация, кото при въздушен удар по сградата на областната администрация в града били убити 5 души, включително здравната министърка на Луганската народна република. Над 12 часа ожесточени боеве се водиха в понеделник в покрайнините на Луганск в Източна Украйна, където до 500 опълченци атакуваха отряд на украинската граничната служба. Киев изпрати авиация, кото при въздушен удар по сградата на областната администрация в града били убити 5 души, включително здравната министърка на Луганската народна република.

Чакането на "следващото голямо нещо" на Apple продължава

Конференцията за разработчици си остана конференция за разработчици - много нов софтуер, но никакъв хардуер и никакви изненади


Навици, които вредят на здравето повече, отколкото му помагат

Пропускате хранене през деня, за да имате повече място за хапване вечерта


ЕК ще спре процедурите за прекомерен бюджетен дефицит срещу 6 страни


Европейската комисия препоръча днес да бъдат спрени процедурите за прекомерен бюджетен дефицит за шест страни от ЕС - Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Холандия и Словакия, предадоха АФП и ДПА.

Според Брюксел тези страни са успели да овладеят дефицитите си и да ги намалят до приемливи нива.
"Усилията и жертвите, направени в цяла Европа, започват да дават резултат", изтъкна председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу. Той обаче предупреди, че са необходими още усилия,...

Кола остана под водата в подлез в „Кайсиева градина“

За пореден път подлезът в „Кайсиева градина“, който се наводнява при всеки обилен валеж, оправда прякора си Бермудския триъгълник. Наш читател изпрати снимки на автомобил, останал до половина под водата в прохода под трасето на магистрала „Хемус“.

Apple представи iOS 8

Новият мобилен софтуер, задвижващ iPhone и iPad, ще бъде на разположение през есента


Спортното министерство отказа пари за европейско по кроскънтри

От пресцентъра на министър Мариана Георгиева пристигна прес съобщение. Публикуваме текста без редакторска намеса.
Министерството на младежта и спорта още веднъж подчертава, че политиката на директно проектно финансиране на спортните клубове е безусловно съсредоточаване на средствата от държавния бюджет за спортната дейност. От пресцентъра на министър Мариана Георгиева пристигна прес съобщение. Публикуваме текста без редакторска намеса. Министерството на младежта и спорта още веднъж подчертава, че политиката на директно проектно финансиране на спортните клубове е безусловно съсредоточаване на средствата от държавния бюджет за спортната дейност.

Преслава заряза Бирмата, куфее сама по морето

Фриволното поведение на певицата, която го удари на купон през уйкенда даде повод за коментари, че тя отново е разделена с Бирмата.

Йорданка Фандъкова: Наложена е финансова корекция за депото за отпадъци, ще заведем иск в съда

Над 85 милиона са изплатени до момента, получихме и първото потвърждение за наложена финансова корекция за депото и за това ще заведем иск в съда. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова при посещение на обекта „Интегрирана система от съоръжения за третиране на битовите отпадъци на Столичната община” в местност „Садината” в Над 85 милиона са изплатени до момента, получихме и първото потвърждение за наложена финансова корекция за депото и за това ще заведем иск в съда. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова при посещение на обекта „Интегрирана система от съоръжения за третиране на битовите отпадъци на Столичната община” в местност „Садината” в

Повече от половината българи са с наднормено тегло

Около 60% от българите над 18 години имат наднормено тегло, съобщи председателят на Българската асоциация за изследване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания доц. Светослав Ханджиев. По думите му средно около 20 на сто в различните възрастови групи на подрастващите също са със свръхкилограми. Всеки трети първокласник е с наднормено тегло. Средностатистическият българин консумира три-четири пъти по-малко мляко спрямо физиологичната норма от 250-280 грама на ден. Доц. Светослав Ханджиев коментира, че традициите в храненето от края на 19-и и първата половина на 20-и век, които са били близки до т.нар. средиземноморска диета, предпазваща от сърдечно-съдови заболявания, сега отстъпват на "бързата храна". От 70-те години на миналия век, когато е правено проучване за свръхтеглото на българите, честотата на затлъстяването сред населението се е увеличила три пъти.

Кой колко изхарчи за предизборна кампания?

София /КРОСС/ Близо седмица след края на изборите за Европарламент, bTV направи проверка на разходите, които партиите са направили по кампанията си. Към момента на сайта на Сметната палата може да се види дали партиите, участвали на изборите, са получили дарения.„България без цензура" имат над 1 млн. и 200 хиляди лв. постъпили дарения. От Института за развитие на публичната среда са установили, че наплив от по-големи дарения от по 10 000 лв. има около датата 21 май. Ясни са даренията получени и от АБВ, които не излъчиха евродепутат. Те са за над 200 000 лв. Топ 3 ГЕРБ не са разчитали на дарения, а на пари от субсидията си. Тя е и най-голяма, сравнена с останалите парламентарно представени сили. От партията, която още обработва разходите си, казват че са похарчили по-малко от 2 млн. лв.„Разбира се, тук е важно да се акцентира върху факта, че ГЕРБ заложи на кампания, която е насочена директно към хората. Не използвахме скъпоплатени кампании с видео клипове, които да се въртят по телевизията от сутрин до вечер", посочи Цветомир Паунов от бившите управляващи.БСП са разчитали също на субсидията си, като даренията за евроизборите са между 40 и 50 000 лв. От ДПС не успяха да отговорят как се е случило финансирането при тях. Кристално чисто, но не питайте От „България без цензура" казват, че кампанията им е излязла малко под 2 млн. лв., разходите за медийно отразяване са били между 600 и 700 000 лв

Пясъчна буря отне живота на петима в Иран

Бурята нанесе щети по сградите, а 50 000 домакинства са без електричество

Пясъчна буря отне живота на трима в Иран

Бурята нанесе щети по сградите, а 50 000 домакинства са без електричество

"Юнион Ивкони" прекратява обслужване на няколко курса по линия София - Перник - София

Считано от 16.06.2014г. Union Ivkoni ПРЕКРАТЯВА обслужване на следните курсове по линията София - Перник - София:

- София – Перник (делник): 10.20 ч., 14.20 ч.,18.20 ч., 21.40 ч.;

- София – Перник (събота, неделя и празник): 07.45 ч., 10.45 ч., 13.45 ч., 16.45 ч., 19.45 ч.;

- Перник – София (делник): 08.20 ч., 12.20 ч., 16.20 ч., 20.20;

- Перник - София (събота, неделя и празник): 06.15 ч., 09.15 ч., 12.15 ч., 15.15 ч., 18.15...

Продължава

Признаците, че сте егоист във връзката си

Дали не трябва да промените някои черти в характера си?


Фандъкова: Наложена е финансова корекция за депото за отпадъци, ще заведем иск в съда


Над 85 милиона са изплатени до момента, получихме и първото потвърждение за наложена финансова корекция за депото и за това ще заведем иск в съда. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова при посещение на обекта „Интегрирана система от съоръжения за третиране на битовите отпадъци на Столичната община” в местност „Садината” в Над 85 милиона са изплатени до момента, получихме и първото потвърждение за наложена финансова корекция за депото и за това ще заведем иск в съда. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова при посещение на обекта „Интегрирана система от съоръжения за третиране на битовите отпадъци на Столичната община” в местност „Садината” в

Намаляваме загубите на вода с 1 млрд. евро от EС

Над 1 млрд. евро са заложени в новата ОП "Околна среда 2014-2020" (ОПОС) за намаляване на загубите на вода от амортизираната водопроводна мрежа, както и за увеличаване на дела на пречистените отпадни води. Това са над 2/3 (69,17%) от всички средства в новата ОПОС, които след одобрението от Европейската комисия наесен се очаква да бъдат близо 1,5 млрд.

Офшорни компании разпродават земеделски земи

Промяна в Закона за собствеността и ползването на земеделски земи ще принуди офшорните компании у нас да разпродадат притежаваните от тях земеделски...

Проф. Милан Миланов: Аутопсията ще изненада много от говорещите за смъртта на фотографката

Много от говорещите за смъртта на фотографка Елизабет Димитрова ще останат изненадани от аутопсията. Само това ще кажа на този етап, защото се чуха какви ли не тези. Това обяви професор Милан Миланов, завеждащ на Централна реанимация в “Пирогов”, пред БНТ.
„Наслушах се на фантастични неща. Медиите превърнаха прецедент в правило. Много от говорещите за смъртта на фотографка Елизабет Димитрова ще останат изненадани от аутопсията. Само това ще кажа на този етап, защото се чуха какви ли не тези. Това обяви професор Милан Миланов, завеждащ на Централна реанимация в “Пирогов”, пред БНТ. „Наслушах се на фантастични неща. Медиите превърнаха прецедент в правило.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване