28-годишен стрелял по бивш борец в центъра на Бургас

28-годишният Веселин Йорданов е извадил газов пистолет и стрелял от 5-10 метра срещу бивш борец от спортното училище.

За стрелбата съобщихме по-рано ТУК.

Йорданов излязъл преди това отвън и говорил високо по телефона, разказва Флагман. Петрос, който редово подавал жалби в полицията срещу заведенията около къщата му заради шума от тях, се пока 28-годишният Веселин Йорданов е извадил газов пистолет и стрелял от 5-10 метра срещу бивш борец от спортното училище. За стрелбата съобщихме по-рано ТУК. Йорданов излязъл преди това отвън и говорил високо по телефона, разказва Флагман. Петрос, който редово подавал жалби в полицията срещу заведенията около къщата му заради шума от тях, се пока

Кадиев: Връщането на стария режим е стъпка назад

/КРОСС/ Вчера колеги са внесли предложението за отмяна на забраната за пушене в закрити помещения. Аз продължавам да съм на мнението, че връщането на стария режим е стъпка назад, повтаря позицията си Георги Кадиев, различна от тази на съпартийците му. Не приемам за убедителни аргументите, че това е въпрос на индивидуална свобода или че така вдигаме оборота на ресторанти и създаваме работни места. Индивидуалното решение на пушача не бива да влияе върху здравето на непушача, дори и той да се е съгласил да е в помещение с дим. Намалелият оборот на ресторанти е увеличил оборота на други стоки и услуги и е създал други работни места, пише Кадиев във Фейсбук. Ще настоявам в парламентарната зала всеки депутат да гласува по съвест. Това не е лява или дясна политика, а по-скоро въпрос на индивидуалното разбиране на всеки народен представител, обобщава Кадиев.  

Осем български града представиха кандидатурата си за Европейска столица на културата 2019

Кметовете на София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Шумен и Габрово представиха официално днес кандидатурите на градовете си за Европейска столица на културата през 2019 г.

Инициативата "Европейска столица на културата" датира от юни 1985 година, а идеята е на Мелина Меркури. Оттогава до днес повече от 40 града са били "културни столици". Освен престиж за тях, това събитие е единствен по рода си стимул за развитието им чрез обогатяване на културния живот, творческо...

Вижте как се асфалтира в квартал Проучване

Уважаеми перничани, вижте как се подготвя кърпенето на улиците в Перник. Тази технология се прилага от години наред, със знанието на общинското ръководство, оглавявано от кмета Росица Янакиева.

Прилагам три снимки от стотиците в квартал „Проучване”. Те така се замазват, смесват със стария натрошен асфалт и след 2-3 месеца са готови за следващ ремонт. Питам Росето:
1. Има ли контрол при подготовката и полагането?
2. 2. Каква трябва да е дебелината на...

Продължава

Кюрдите в Сирия с нов вестник

Вестникът първоначално ще се продава на загуба

Бареков: Дясната ръка на Борисов ще е изкупителна жертва за бюлетините в Костинброд!

Николай Бареков отговори на декларацията на ГЕРБ и конкретно на лидера на партията Бойко Борисов за бюлетините в Костинбродската печатница. В нея журналистът обяснява как сигналът е достигнал до него. На 14 октомври прокуратурата повдигна обвинение на бившия главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков за скандала около бюлетините на печатница "мултипринт".

Жители на Казанлък протестираха в аванс срещу настаняване на бежанци в града

Около 200 души излязоха на протест пред сградата на Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР в Казанлък заради разпространената информация, че правителството смята да закрие школата и да я превърне в център за настаняване на бежанци.   Все още няма подобно официално решение, а кметът на Казанлък Галина Стоянова поиска във вторник спешна среща с министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.   "Ако хората са тревожни, те имат основания за това. Още във вторник попитах министър Цветлин Йовчев дали е вярно, все още нямам отговор и не мога да кажа на хората. Безумие е това да се случва в центъра на града и в центъра на България. Това е и въпрос на национална сигурност. Военният комплекс е тук, стотици години не е позволявано да се строи, сега изведнъж – да настанят бежанци", коментира кметът Галина Стоянова пред бТВ.   Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова каза от своя страна, че до този момент никой не е разговарял с нея нито за затваряне на академията, нито за настаняването на бежанци там.   "Не смятам, че трябва да уведомяваме кметове, че ще закриваме структури на МВР”, каза по този повод зам.-министър Васил Маринов преди два дни. Тогава ГЕРБ заподозря, че МВР ще превръща обучителни центрове в бежански лагери.   По-късно зам.-вътрешният министър Васил Маринов коментира, че въпросните центрове за обучение във Варна и Казанлък действително ще бъдат закрити, като курсантите оттам ще бъдат преместени в полицейската школа в Пазарджик. По думите му това обаче не се прави, за да се освободи място за бежанци, а заради недостиг от над 70 млн. лв. в бюджета на МВР за издръжка на учебните заведения.

Назаем от "168 часа": Цонев, Пеевски и офшорните кефове

В страната ни се случи нещо важно. Но важните неща са скучни и не стават за “Биг брадър”. Представям си как Мишо Шамара обяснява на Станка Златева последиците от “оптимизацията на данъците” в офшорките. Ужас! Тотален срив на рейтинга и пълен триумф на конкуренцията. 
Проблем ли са офшорките? Глупости, ще каже красавецът неолиберал... В страната ни се случи нещо важно. Но важните неща са скучни и не стават за “Биг брадър”. Представям си как Мишо Шамара обяснява на Станка Златева последиците от “оптимизацията на данъците” в офшорките. Ужас! Тотален срив на рейтинга и пълен триумф на конкуренцията. Проблем ли са офшорките? Глупости, ще каже красавецът неолиберал...

Реставрират пет военни паметника с близо 11 000 лева

Пет военни паметника в област Велико Търново ще бъдат ремонтирани, след като с постановление на Министерски съвет са отпуснати 10 900 лв. Сумата е преразпределена от остатъка от парите за честванията по случай 100 години от началото на Балканската война в цялата страна.  221 420 лв. са общо неизразходваните средства. Парите за област Велико Търново се очаква да бъдат преведени в кратки срокове, стана ясно на днешното заседание на Областната комисия „Военни паметници”. В село Велчево, община Велико Търново ще бъдат реставрирани 3 паметника, коит...

Сливен ще приеме мача между "Нефтохимик" и "Пирин"


Двубоят между "Нефтохимик" и "Пирин" (Гоце Делчев) ще се играе в Сливен, реши спортно-техническата комисия към БФС. Мачът е изтеглен с четири часа и ще се проведе в събота в 14.00 часа.

Бургазлии искаха да домакинстват в Несебър, но им беше отказано. От БФС се мотивираха, че теренът на стадиона не е поддържан.

"Нефтохимик" изпадна в тежко положение и беше на прага на оттегляне от А група. Ръководството на клуба се раздели с част от футболистите си и ще играе с юноши....

Лара Фабиан ще пее в България догодина

Възхитителната Лара Фабиан готви за първи път концерт в България, който ще се състои на 23 октомври 2014-а в зала 1 на НДК.
Певицата ще изпълни най-големите си хитове, сред които "Je t’aime", "Tu t’en vas", "Si tu m’aime", "Deux ils, deux ells", както и с песните от последния си албум, който излезе през април 2013-а - "Le Secret". 

От понеделни Възхитителната Лара Фабиан готви за първи път концерт в България, който ще се състои на 23 октомври 2014-а в зала 1 на НДК. Певицата ще изпълни най-големите си хитове, сред които "Je t’aime", "Tu t’en vas", "Si tu m’aime", "Deux ils, deux ells", както и с песните от последния си албум, който излезе през април 2013-а - "Le Secret". От понеделни

Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби

 Бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов се самоуби.

Новината гръмна преди секунди. Медицински екипи са на мястото. По първоначална информация при пристигането им той е имал още пулс.

Разбра се, че бившият управник е сложил край на живота си с куршум.

Очаквайте подробности...

Катастрофиралата патрулка във Варна е минала на червено, но с включена сирена

Катастрофиралият полицейски автомобил е навлязал на червен светофар в кръстовището на „Нептун“, но е бил на специален режим – с вкючена сирена и светещи лампи, съобщиха очевидци на инцидента. „Оглеждахме се от къде идва воя на сирената, за да направим път, когато се чу трясък и видяхме, че патрулка се е ударила с Фиат“, коментираха свидетели на инцидента.

Обвиниха шефове на фирма, ощетила бюджета с над 6 млн. лева

Борис Папазов и Лазар Петров са под парична гаранция

    


Пламен Моллов оглави Агенцията по храните

Премиерът Пламен Орешарски е подписал заповед за назначението на бившия депутат от НДСВ и председател на Националната лозаро-винарска камара проф. Пламен Моллов за директор на Агенцията по безопасност на храните.

Свекърва дава 2 000 лв. на непознат, мислела, че спасява снаха си

Жертва на телефонна измама стана 74-годишна от Габрово. Жената подала сигнал в полицията, че вчера неизвестен извършител я заблудил. По информация на пресцентър на ОД на МВР лицето "позовавайки се на неверни факти относно нейна роднина й причинило имотна вреда в размер на 2 хил. лв". Непознатият глас казал на бабата, че снаха й си е счупила краката и се нуждае спешно от лечение. Възрастната жена предала парите. По случая е образувано досъдебно производство....

Хафъзов: Зеленото копче ще ви изведе към рая, червеният бутон - води към ада

Хюсеин Хафъзов от ДПС от парламентарната трибуна при обсъждането на местните данъци и такси:  Божията милост е за всички. Натиснете зеления бутон, за да получите божието благоволение. Аз не мога да си обясня как вярващи християни, евреи или мюсюлмани ще дръзнат да натиснат червения бутон, при положение че няма да отговарят пред религиозните общности или водачи, а най-вече пред Бог. Тези храмове са на Бог, те са на Господа. Гласувайте със зеленото копче - това ще ви изведе с асансьора към рая. Не натискайте червения бутон - води към ада. Религиозните храмове да бъдат задължени да плащат такса смет предвиждат предложени от кабинета промени в Pакона за местните данъци и такси, които депутатите обсъждаха. По темата храмовете също да плащат данък смет дебатът в пленарната зала премина в богословски размишления. Мнозина депутати осъдиха искането на финансовото министерство храмовете да плащат такса смет.  

Веселин Йорданов е стрелецът в Бургас. Гърмял по бивш борец

28-годишният Веселин Йорданов е извадил газов пистолет и стрелял от 5-10 метра срещу бивш борец от спортното училище в центъра на Бургас.

За стрелбата съобщихме по-рано ТУК.

Йорданов излязъл преди това отвън и говорил високо по телефона, разказва 28-годишният Веселин Йорданов е извадил газов пистолет и стрелял от 5-10 метра срещу бивш борец от спортното училище в центъра на Бургас. За стрелбата съобщихме по-рано ТУК. Йорданов излязъл преди това отвън и говорил високо по телефона, разказва "Флагман". Бившият борец Петрос, който редово подавал жалби в полицията срещу заведенията около к

В Локо Сф искали Витоша, а не Славия за Купата

В Локомотив Сф са искали да им се падне отборът на Витоша Бистрица, вместо този на Славия, на осминафиналите за Купата на България. „Ние обаче не можем да си избираме жребия. Искахме Витоша, които домакинстват на нашия стадион, за да направим два добри мача с тях. Нито ние, нито Славия вероятно сме искали такъв жребий, още повече, когато ще трябва в рамките на 15 дни да изиграем три мача помежду ни. Но, ако искаш да спечелиш Купата, трябва да минеш и през силните съперници“, заяви Стефан Генов....

Рашидов: Непочтено е 20 пръча да застават срещу една жена

"Атака" колективно ходят като някаква фашистка група, аз днес апелирах да станат мъжете от ГЕРБ, непочтено е срещу една жена да застанат 20 пръча. Така Вежди Рашидов коментира скандала в НС между Волен Сидеров и Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Бареков отговори на ГЕРБ: Човек, свързан с печатницата, ми каза за фалшивите бюлетини

Николай Бареков отговори на декларацията на ГЕРБ и конкретно на лидера на партията Бойко Борисов за бюлетините в Костинбродската печатница. В нея журналистът обяснява как сигналът е достигнал до него. 

Ето отговорът на Николай Бареков поместен в личния му блог:

Отговарям незабавно на питането на г-н Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ. 
Николай Бареков отговори на декларацията на ГЕРБ и конкретно на лидера на партията Бойко Борисов за бюлетините в Костинбродската печатница. В нея журналистът обяснява как сигналът е достигнал до него. Ето отговорът на Николай Бареков поместен в личния му блог: Отговарям незабавно на питането на г-н Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ.

Среброто може да поскъпне рекордно в следващите 10 години

Инвеститорите ще увеличат покупките си, стимулирани от очакванията за нарастващо промишлено търсене на метала, смятат експерти

    


Чужди инвеститори, финансирали български компании, ще получат данъчни облекчения


Данъчната преференция за доходите от лихви по борсово търгувани корпоративни облигации, за която се появиха съмнения, че е лобистка, най-вероятно ще бъде приета. Това стана ясно в четвъртък по време на заседанието на парламентарната бюджетна комисия. Поправката е записана в Закона за корпоративното подоходно облагане, който беше гласуван на първо четене, пише "Капитал Daily" в днешния си брой. 

Първоначално Министерството на финансите предложи вариант, при който са освободени както...

Цветанов: „Атака“ ни провокира да се сбием в парламента

Ние ще си останем същите и няма да се подадем на тези провокации. Това каза пред журналисти в парламента заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос дали ГЕРБ отново ще излязат от пленарна зала заради поведението на ПГ на „Атака Ние ще си останем същите и няма да се подадем на тези провокации. Това каза пред журналисти в парламента заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос дали ГЕРБ отново ще излязат от пленарна зала заради поведението на ПГ на „Атака". „Ние никога не провокираме подобни събития. Тези, които ги целят, влизат, излизат и по този начин целят т

Цветанов: Сидеров ни псуваше в парламента

Ние ще си останем същите и няма да се подадем на тези провокации. Това каза пред журналисти в парламента заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос дали ГЕРБ отново ще излязат от пленарна зала заради поведението на ПГ на „Атака". „Ние никога не провокираме подобни събития. Тези, които ги целят, влизат, излизат и по този начин целят т Ние ще си останем същите и няма да се подадем на тези провокации. Това каза пред журналисти в парламента заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос дали ГЕРБ отново ще излязат от пленарна зала заради поведението на ПГ на „Атака". „Ние никога не провокираме подобни събития. Тези, които ги целят, влизат, излизат и по този начин целят т

Трите букви на щастието

VW Golf 7 GTI e като немска овчарка - послушен и разумен, но знае как да хапе

    


Бедствено положение и човешка жертва заради пожарите в Източна Австралия

Бушуващите в източната част на Австралия горски пожари взеха първата си жертва - 63-годишен мъж, който почина от сърдечна криза, докато се опитваше да спаси дома си от пламъците, предадоха осведомителните агенции в петък. Няколко хиляди жители на австралийския щат Нов Южен Уелс прекараха нощта в убежища, спасявайки се от стихията, която изпепели пет исторически сгради в близкия до Сидни град Катрин Хил Бей и разруши стотици домове. В Нов Южен Уелс е обявено бедствено положение. Според предварителни данни пламъците са унищожили 84 хиляди хектара гори. В кризисния район бушуват общо 94 пожара, 24 от които неконтролируеми. В Австралия сега е средата на пролетта, която тази година е необичайно гореща и суха. Според синоптици този септември е най-топлият в цялата половинвековна история на метеорологичните наблюдения в Австралия. Горските пожари са често явление през австралийското лято, което трае от декември до февруари. През 2009 г. пожар в южния щат Виктория взе 173 жертви и опустоши хиляди домове, припомня Франс прес.

1 млрд. евро влизат у нас до Коледа

1 млрд. евро ще достигнат преките чужди инвестиции в България до края на настоящата година. Това прогнозира Светослав Младенов, изпълнителен директор на Българката агенция за инвестиции (БАИ), пред БТА. Понастоящем преките чуждестранни инвестиции достигат 772,5 млн.

АПИ готви пътна стратегия до 2020 г.


Агенция "Пътна инфраструктура" с помощта на експерти от Световната банка е подготвила проект на стратегия за развитие на пътната инфраструктура в България до 2020 г. В момента тя се обсъжда с експерти в пътния сектор.

Това съобщи министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева по време на парламентарния контрол. Тя изказа лично мнение, че документът има нужда от сериозна доработка.

Според нея трябва да се изтгови много реалистичен план с конкретни проекти и цифри...

Горя къща в Шумен

Пожар в къща възникна в Шумен днес около обяд. Пламъците обхванали третия етаж от къща, намираща се на ул. „Генерал Скобелев" в града. На сигнала са се отзовали два екипа огнеборци от шуменската пожарна, които бързо потушили огъня. Според очевидци, най-вероятната причина за инцидента е възпламеняване на лесно запалими материали по време на ремонтни дейности за полагане на хидроизолация. На мястото е бил изпратен и екип на спешна помощ, но пострадали при пожара няма.  ...

Безконтролно в театър "София"

“Без контрол” е най-новият спектакъл на театър “София”. Само двама герои има в пиесата на дебютантката Яница Христова - Учителка и Ученик. И двама актьори - Мария Статулова и Калин Пачеръзки, е поканил режисьорът дебютант Борис Кръстев.
Учителката е вдигнала ръце от днешните ученици, а Ученикът - от учителите.
“Без контрол” е най-новият спектакъл на театър “София”. Само двама герои има в пиесата на дебютантката Яница Христова - Учителка и Ученик. И двама актьори - Мария Статулова и Калин Пачеръзки, е поканил режисьорът дебютант Борис Кръстев. Учителката е вдигнала ръце от днешните ученици, а Ученикът - от учителите.

В Страсбург се открива европейски колеж за борба срещу организираната престъпност

Страсбургският университет обяви, че открива "европейски колеж" за обучение на служители на полицията и правосъдието от Европейския съюз по финансови разследвания, за целите на борбата срещу организираната престъпност, съобщи Франс прес. Европейският колеж за финансови разследвания и за анализ на финансовите престъпления в Страсбург има за задача да провежда обучение в областта на финансовите разследвания на полицейски и съдебни служители от целия ЕС и страните, кандидатстващи за членство в организацията. Университетът разполага с бюджет от 940 000 евро за две години, финансиран на 90 процента от Европейската комисия, и ще организира два пъти годишно сесии за обучението на трийсетина служители от тези ресори. Според Европол в рамките на ЕС действат около 3600 организирани престъпни групи, като 70 процента от тях са съставени от членове от различни националности. Дейностите им варират от нелегална имиграция, през фалшифициране, до трафик на оръжия.

Бареков отговори на ГЕРБ: Човек от печатницата ми каза за фалшивите бюлетини

Николай Бареков отговори на декларацията на ГЕРБ и конкретно на лидера на партията Бойко Борисов за бюлетините в Костинбродската печатница. В нея журналистът обяснява как сигналът е достигнал до него. 

Ето отговорът на Николай Бареков поместен в личния му блог:

Отговарям незабавно на питането на г-н Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ. 
Николай Бареков отговори на декларацията на ГЕРБ и конкретно на лидера на партията Бойко Борисов за бюлетините в Костинбродската печатница. В нея журналистът обяснява как сигналът е достигнал до него. Ето отговорът на Николай Бареков поместен в личния му блог: Отговарям незабавно на питането на г-н Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ.

В джип ще дундурка петте си кученца Майли Сайръс

Хапи, Бийн, Флойд, Мери Джейн и Пени Лейн вече си имат Rover

    


Пушачите понасят болката по-трудно

Ново изследване твърди, че непушачите най-добре понасяли болката

Какво е CellumPay и как работи?

Приложението превръща смартфона в мобилен портфейл

Легенда на Юнайтед: С Мойс ще изпаднем

Легендата на Манчестър Юнайтед Уили Морган се страхува, че „червените дяволи“ могат да изпаднат от Висшата лига под ръководството на Дейвид Мойс. Шотландецът наследи през лятото сър Алекс Фъргюсън, но до този момент изпитва сериозни трудности на кормилото на тима от „Олд Трафорд“. Според Морган, клубът допуска същите грешки като през 1974 година, когато отборът е напуснат от легендарния Мат Бъзби и изпада от английския елит. Бившият футболист, който има над 200 мача за Юнайтед е изненадан от факта, че Фъргюсън сам е посочил своя наследник в лиц...

Рекорден брой на туристите по света до август

Броят на международните туристи е нараснал с 5 процента в света между януари и август и е достигнал рекордните 747 милиона души, съобщи Световната туристическа организация, цитирана от  Франс прес. Това е увеличение от 38 милиона души спрямо същия период от 2012 г. "От увеличението на туризма в първите осем месеца на годината най-много се възползва Европа, където са дошли 20 милиона души повече. Тъй като Европа е най-големият туристически регион в света, ръстът от 5 процента е много положителен", отбелязва СТО. Туристите са нараснали с 6 процента в Азиатско-Тихоокеанския регион и със 7 процента в Близкия изток след две години спад. През първото шестмесечие на годината броят на международните туристи по света вече бе нараснал с 5 процента или близо 500 милиона души при предвиждани 3 до 4 процента. През август СТО прогнозира, че увеличаването на броя на международните туристи ще продължи и през второто шестмесечие, но с малко по-ниско темпо от около 4 процента в годишно изражение.

Мюзикълът "Цар Лъв" отбелязва рекордни за Бродуей приходи от 1 млрд. долара


Продуцентите на мюзикъла "Цар Лъв" може и да си пеят "хакуна матата" (няма грижи) до края на живота си, пише британското издание "Гардиън", описвайки неговия рекорд на Бродуей тази седмица, когато той ще се превърне в първия мюзикъл с печалба от над 1 млрд. долара.

В понеделник, когато бяха публикувани последните данни от боксофиса на Бродуей, известният спектакъл имаше вече обща печаба от $999.26 млн. от премиерата си през октомври 1997 г. досега. През последните седмици...

Арест за извършител на два грабежа

Арестуваха 25-годишен мъж, който е извършил два грабежа, придружени със заплахи към жертвите, през май и юли. След продължили два месеца и половина оперативно-следствени действия униформените задържали лице с инициалите Ц.В. На 7 май около 16.15 ч. в района на ул. "Христо Ботев" е ограбена 61-годишна габровка, която твърдяла в подадената жалба, че непознат младеж, използвайки сила  отнел златна плочка, около 1 грам. В бюлетин от 27 юни е публикувано друго съобщение за грабеж, където жертва станала 59-годишна жена. Непознато лице, използвайки с...

Предлагат обвързване на минималната заплата със средната заплата, инфлацията, линията на бедност

Размерът на минималната работна заплата ще бъде обвързан с размера на средната за страната работна заплата, с линията на бедността и с инфлацията за съответната година. Това предвижда предложение на социалното министерство за реда и критериите, по които да се актуализира размерът на минималното възнаграждение. То ще бъде внесено за разглеждане в Националния съвет за тристранно сътрудничество. Новият размер ще влиза в сила в началото на всяка година, като правителството ще определя месечен и почасов размер на минималната работна заплата.   След ...

Мотивиран испанец ще тренира юношите на "Локомотив" (София)


Испанецът Пабло Караско Гомес е новият кондиционен треньор в школата на "Локомотив" (София). Директорът й Ивайло Аспарухов определи 26-годишния студент в специалност "Футбол" в НСА за амбициозен и мотивиран.

"Момчето каза, че за него водещото е любовта към футбола и тя може да пробие при всякакви условия. Много добре се сработи с останалите треньори в школата и вече е част от нашия колектив. Това е част от стратегията ми да се променяме и да вървим напред", каза Аспарухов пред...

След Омуртаг и Шумен остана без вода

Повече от ден Шумен е без вода. В Омуртаг от 10 октомври е обявено бедствено положение заради липсата на вода.

Самоуби се бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов

Самоуби се бившият кмет на Кюстендил Кирил Алексов. Той се е прострелял в главата с лично оръжие. Инцидентът е станал около 11.00 часа в къщата му в село Лозно.  Образувано е досъдебно производство по случая. По информация на Дарик Алексов страдал от злокачествено заболяване. Дори ходил на консултации до Израел, но заради тежкото му състояние не го приели в болница. В четвъртък бившият кмет отново бил на преглед. Кирил Алексов е избран за кмет на Кюстендил от листата на БСП на 3 ноември 1999 година. През мандата му е изграден паметникът на Д...

ЕС и Канада подписаха договор за свободна търговия

Европейският съюз и Канада подписаха споразумение за свободна търговия, след повече от четиригодишни трудни преговори, предаде Ройтерс. И двете страни очакват това да насърчи икономическия растеж. Договореността на стойност няколко милиарда долара цели да интегрира две от най-големите световни икономики. "Ние предприехме важна стъпка за укрепване на отношенията между ЕС и Канада", посочват от Европейската комисия. Премиерът на Канада Стивън Харпър приветства договора като „най-голямата сделка подписвана от нашата държава". Канадският премиер Стивън Харпър и председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу подписаха сделката по време на среща в Брюксел.

Скритите лечебни свойства на някои продукти

Всеки знае, че когато го боли глава може да вземе аналгин. Има лекарства и продукти, които обаче крият неочаквани лечебни свойства. Вижте кои: 1. Таблетки против киселини. Освен за успокояване на неприятните стомашни проблеми, лекарствата против киселини помагат за успокояване на ухапвания от насекоми. "Тези таблетки съдържат аспирин, който спомага за успокояване на болката и сърбежа след ухапване", казва Хауърд Собъл, дерматолог от нюйоркска болница. Той препоръчва да се направи паста от натрошена таблетка, щипка овесени ядки и вода. 2. Вода за уста. Водата за уста с алкохол може да се използва и за лечение на гъбички на краката. "Поставяйте тампони, напоени с течността, между пръстите на краката си за няколко минути след всеки душ и бързо ще откриете разликата", съветва д-р Собъл. 3. ...

Нудистката от Студентски град - в лудница (видео)

Огромен скандал разтресе институции и общество, след като чисто гола жена се разходи необезпокоявано в Студентски град, а младеж засне Огромен скандал разтресе институции и общество, след като чисто гола жена се разходи необезпокоявано в Студентски град, а младеж засне "дефилето" с мобилния си телефон и го разпространи във Фейсбук. Полицаи от Седмо РПУ са открили семейството и близките на нудистката, втрещила студентите, които от своя страна са върнали жената в психиатрия, къде

Нудистката от Студентски град - в психиатрия

Огромен скандал разтресе институции и общество, след като чисто гола жена се разходи необезпокоявано в Студентски град, а младеж засне "дефилето" с мобилния си телефон и го разпространи във Фейсбук.

Полицаи от Седмо РПУ са открили семейството и близките на нудистката, втрещила студентите, които от своя страна са върнали жената в психиатрия, къде Огромен скандал разтресе институции и общество, след като чисто гола жена се разходи необезпокоявано в Студентски град, а младеж засне "дефилето" с мобилния си телефон и го разпространи във Фейсбук. Полицаи от Седмо РПУ са открили семейството и близките на нудистката, втрещила студентите, които от своя страна са върнали жената в психиатрия, къде

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване