Станишев: Надбавките за пенсионерите за Коледа и Великден да са системна политика на правителството

Ще настояваме надбавките за пенсионерите за Коледа и Великден да е системна политика на правителството. Това каза по време на Националната среща медиите - Открито управление председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

Той посочи, че очакват политика на социално размразяване - енергийни помощи, увеличаване на средства ... Ще настояваме надбавките за пенсионерите за Коледа и Великден да е системна политика на правителството. Това каза по време на Националната среща медиите - Открито управление председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев. Той посочи, че очакват политика на социално размразяване - енергийни помощи, увеличаване на средства ...

Обвинените по САПАРД се събраха, но делото увисна

Адвокатите на обвиняемите по делото САПАРД поискаха въобще да не му се дава ход.

Местан: 6% от земеделските производители получават 80% от европейските средства

"Кабинетът има идея да реши фундаменталния проблем на българското земеделие и българския земеделски производител. Той заслужава пълния си мандат."
Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на национална среща "Открито управление”.
"При присъединяването към ЕС допуснахме една фундаментална грешка. Пред вас е председател на партия, "Кабинетът има идея да реши фундаменталния проблем на българското земеделие и българския земеделски производител. Той заслужава пълния си мандат." Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на национална среща "Открито управление”. "При присъединяването към ЕС допуснахме една фундаментална грешка. Пред вас е председател на партия,

Цитат на деня: Нека да оставим Георги Първанов в историята, там той има достойно място


"Първанов направи груба политическа грешка. Всеки президент, който се опита да прави политически проект, след като е бил президент, отива в забвение. Нека да оставим Георги Първанов в историята. Там той има достойно място." Това заяви зам.-министърът на земеделието и председател на младежкото обединение в БСП Явор Гечев пред "Нова телевизия".

В общественото пространство битува мнение, че БСП се занимава прекалено много с АБВ, но аз мога да кажа като човек "отвътре", че това не е...

Индустриален клъстер "Електромобили" връчи годишните си награди за 2013-а година

/КРОСС/ За трета поредна година Индустриален клъстер "Електромобили" връчи годишните си награди за 2013-а година. Призовете са за най-голям принос в насърчаването и популяризирането на електрическата мобилност в България. Министерството на околната среда и водите (МОСВ) има нагласата да подкрепя всички технологии, които са нисковъглеродни и водят до пряк резултат по отношение на опазване на компонентите на околната среда, заяви заместник-министър Чавдар Георгиев впред БНР.

Повишение на строителната продукция през януари

През януари 2014 г. индексът на продукцията в сектор „Строителство” е с 2,2% над равнището от предходния месец. Това сочат предварителните сезонно ...

Британка се омъжи за териерката си

Това е втори брак за дамата от Лондон

    


Заловиха мъж да шофира без книжка

Харманлийските полицаи са започнали бързо производство срещу неправоспособен водач. 31-годишният мъж е заловен от автопатрула да шофира по улиците на града автомобил без правоспособност. На всичко отгоре се е установило, че това е повторен случай, в който е залавян след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок от връчването му. Задържан за 24часа.

Хасково Новини


Шофьорите на мушка за обезопасителни колани

Стартира операция за контрол на пътното движение

Нов запис постави под въпрос авторитета на турското правителство

/КРОСС/ Нов запис с неустановена автентичност постави под въпрос авторитета на турското правителство. Твърди се, че в него азерският предприемач Реза Зараб недоумява как обещаният рушвет от 10 милиона евро не е стигнал до бившия министър на икономиката Зафер Чаглаян. Това е само един от поредицата компрометиращи записи, публикувани в интернет в навечерието на местните избори в Турция, отбелязва Франс прес. Ердоган твърди, че те са фабрикувани от политическите му противници. Чаглаян подаде оставка през декември, след като синът му бе арестуван по подозрения за злоупотреби.  

Променят плана на София заради метрото

Общият устройствен план на София ще бъде променен заради третия лъч на метрото. Трасето на подземната железница ще бъде нанесено в транспортната схема на града.
Решение за стартиране на процедурата за промяна на основния документ за развитието на столицата до 2020 г. ще бъде взето от градския парламент на сесия в четвъртък. Главният архитект Петър Общият устройствен план на София ще бъде променен заради третия лъч на метрото. Трасето на подземната железница ще бъде нанесено в транспортната схема на града. Решение за стартиране на процедурата за промяна на основния документ за развитието на столицата до 2020 г. ще бъде взето от градския парламент на сесия в четвъртък. Главният архитект Петър

10% от електромерите и една четвърт от ВиК устройствата - непроверени

Две от ЕРП-тата у нас са изрядни по отношение на проверките на електромерите на абонатите си. Третото дружество обаче е допуснало над 10% непроверени електромери, което е съществен процент. Още по-голям е проблемът с водомерите – оказва се, че около една четвърт от водомерите на ВиК дружествата са непроверени, като за София техният брой е 40 000.

Малките земеделци получават по 1250 евро на калпак (гледай на живо)


По 1250 евро пряка субсидия ще получават малките земеделски производители от тази година, обяви лидерът на ДПС Лютви Местан на срещата „Открито управление“. Това се дължи на кабинета на Пламен Орешарски, подчерта той.
Субсидията ще е за земеделци с до 1-2 хектара земя и няма да носи ангажименти за зелени политики и определени култури, По 1250 евро пряка субсидия ще получават малките земеделски производители от тази година, обяви лидерът на ДПС Лютви Местан на срещата „Открито управление“. Това се дължи на кабинета на Пламен Орешарски, подчерта той. Субсидията ще е за земеделци с до 1-2 хектара земя и няма да носи ангажименти за зелени политики и определени култури,

Трети опит за делото САПАРД

/КРОСС/За трети път Специализираният наказателен съд заседава по така нареченото "мегадело САПАРД". Този път се явиха всички подсъдими за източването на близо седем и половина милиона евро от програма САПАРД. В съдебната зала бяха и всички адвокати, но ход по същество на процеса все още не е даден, тъй като защитниците поискаха обвинителния акт отново да бъде върнат на прокуратурата. Причината, според адвокатите, е липсата на яснота в обвинителния акт, което пречело на клиентите им правилно да разберат в какво са обвинени и така да защитят правата си. Прокуратурата отхвърли тези твърдения категорично и заяви, че в обвинителния акт всичко е ясно. Съдът си даде четири часа да мисли какво да прави с делото. В очакване на съдебното решение адвокат Менко Менков, адвокат на Марио Николов, обвини държавното обвинение, че напук иска делото да се гледа в съда въпреки липсата на престъпление. Според Менков прокурор Андрей Андреев е внесъл делото в спецсъда, но не по вътрешни убеждения. Андреев отрече и се позова на очакванията и на Брюксел за осъдителни присъди по евромегапроцеса. Марио Николов и останалите подсъдими бяха задържани през 2006-а година. Софийският градски съд им постанови тежки осъдителни присъди, но после Софийският апелативен съд върна делото на прокуратурата

Трети опит за делото САПАРД

/КРОСС/ За трети път Специализираният наказателен съд заседава по така нареченото мега дело САПАРД. Този път се явиха всички подсъдими за източването на близо седем и половина милиона евро от програма САПАРД. В съдебната зала бяха и всички адвокати, но ход по същество на процеса все още не е даден, тъй като защитниците поискаха обвинителния акт отново да бъде върнат на прокуратурата. Предишното заседание по делото, наблюдавано от европейските партньори, се провали поради нередовно призоваване на двама от обвиняемите.  

Станишев: Ще подкрепяме правителството, докато изпълнява програмата си

"Всички забелязваме, че публичното пространство стана сцена на разправията, махленското говорене, а политическият разговор бе подменен с крясъци и популизъм. Това по никакъв начин не помага на гражданите", каза лидерът на БСП Сергей Станишев на Национална среща с медиите "Открито управление".

Опел нацели ТИР край Харманли

Опел „Вектра“ нацели ТИР в Харманли. Лекият автомобил е излязъл от улица „Янко Съкъзов“ на международния път. Товарната кола с молдовска регистрация пък се е движила в посока от Хасково.

Водачът  ТИР-а  е видял колата, излизаща на кръстовището, натиснал спирачки, но заради хлъзгавото платно, не е успял да спре навреме. При инцидента няма пострадали, информират от Сакар нюз.

Хасково Новини

 

Откритите отломки не са на изчезналия "Боинг"

До извода се стигнало след направения анализ на намерените отломки. По този начин се задълбочава мистерията около самолетната катастрофа.
Близо две денонощия изчезването на машината с 239 души на борда остава мистерия.
Към момента общо 34 летателни машини и 40 плавателни съда участват в претърсването на Южнокитайско море в близост до Тайландски До извода се стигнало след направения анализ на намерените отломки. По този начин се задълбочава мистерията около самолетната катастрофа. Близо две денонощия изчезването на машината с 239 души на борда остава мистерия. Към момента общо 34 летателни машини и 40 плавателни съда участват в претърсването на Южнокитайско море в близост до Тайландски

Маша Илиева заведе прочут шпионин на балет

Вчера следобед публиката в Софийска опера преживя допълнително вълнение, след като видя как световноизвестният актьор Пиърс Броснан заема място на първия балкон, за да гледа балета “Лебедово езеро”. Както бе обещала, на представлението го доведе примабалерината Маша Илиева, която в момента преподава на Броснан стъпки и движения за предстоящата му Вчера следобед публиката в Софийска опера преживя допълнително вълнение, след като видя как световноизвестният актьор Пиърс Броснан заема място на първия балкон, за да гледа балета “Лебедово езеро”. Както бе обещала, на представлението го доведе примабалерината Маша Илиева, която в момента преподава на Броснан стъпки и движения за предстоящата му

Кворумът зависи от "Атака", но БСП и ДПС не!

ДПС ще продължава да отстоява плоския данък, каза Местан

    


Местният бабаит от Драгичево Гулит открадна столовете на кафене и си ги сложи в двора

Местният бабаит от Драгичево Гулит открадна столовете на кафене и си ги прибра в двора.

Вчера, във Второ РУП – Перник бил подаден сигнал за откраднати два стола тип градинска мебел от пред кафе в с. Драгичево. Органите на реда започнали разследване и много бързо стигнали до извършителя, местният жител Е.Д./46 г./ по прякор „Гулит” . Мъжът е криминално проявен, познат с множество кражби, телесни повреди, грабеж и унищожаване и повреждане....

Продължава

Издигат нов паметник на преданността и Хачико

Новата статуя изобразява мига, в който кучето Хачико скача към стопанина си - проф. Уено, с радостен поздрав

Ким Чен-ун е избран за депутат със 100% от гласовете

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е избран със 100 процента от гласовете на избирателите за депутат в парламента на Северна Корея на изборите, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.   Всички кандидати за депутати от единствената партия участваща във вота - Корейската трудова партия - също са избрани.   Избирането на Ким Чен-ун за депутат е израз на абсолютната подкрепа на севернокорейския народ и на дълбокото доверие, което хората питаят към него, коментира севернокорейската информационна агенция КЦТА.   Ким Чен-ун участва за първи път в парламентарни избори.   Той беше кандидат от избирателна секция номер 111 подобно на баща си Ким Чен-ир. Вчера кадри показаха там военни да се редят на дълги опашки, за да гласуват.   Избирателен окръг 111 е известен като планината Пекту.Той е разположен близо до китайската граница. Планината е смятана за свещена от севернокорейците, защото се смята, че там е роден основателят на Северна Корея Ким Ир-сен. Историци твърдят, че там е роден и Ким Чен-ир през 1942 г.   Парламентът на Северна Корея има петгодишен мандат и се събира два пъти в годината. Последната сесия на парламента беше през април 2013 г.   На вчерашните избори за първи път в полезрението на медиите като високопоставен държавен служител се появи малката сестра на Ким Чен-ун - Ким Йо-джон, отбелязва Франс прес.   Дамата, която е на 26 години, придружи брат си, когато той отиде да гласува на вота.   За първи път медиите я обрисуват като високопоставен държавен служител, но не уточняват каква е ролята й във властта.   Смята се, че тя е организатор на събитията на кабинета на Северна Корея и трябва да помогне на брат си да консолидира властта си.

Сгащиха двама пияни водачи

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в РУП-Хасково. В ареста до 24 часа са задържани 31-годишен жител на село Гледка и 32-годишен мъж от село Горни Главанак за шофиране в нетрезво състояние. Промилите отчетени с техническо средство „дрегер” са 1,28 и 1,50.

 

 

 

Хасково Новини

Създават най-голямата бабанова компания в света

Ирландската фирма за за плодове Fyffes и американският й конкурент Chiquita са на път да се слеят и да създадат най-голямата бананова компания в...

В Гърция арестуваха роми заради бебе, което не е тяхно

Те твърдят, че им го дала майката, която сега е в затвора

    


Създават най-голямата бананова компания в света

Ирландската фирма за за плодове Fyffes и американският й конкурент Chiquita са на път да се слеят и да създадат най-голямата бананова компания в...

Станишев: Великденска добавка за поне 1 млн. пенсионери (видео)

Великденска добавка трябва да има за поне 1 млн. пенсионери, които получават доход под 251 лв., колкото е линията на бедността. Това заяви на срещата на управляващите с медиите „Открито управление Великденска добавка трябва да има за поне 1 млн. пенсионери, които получават доход под 251 лв., колкото е линията на бедността. Това заяви на срещата на управляващите с медиите „Открито управление" лидерът на БСП Сергей Станишев. Справедливо е да се помага на най-бедните и най-нуждаещите се, подчерта Станишев. Станишев допълни, че ...

За какво се готви Тимошенко?

/КРОСС/Няколко събития от последните дни и седмици подсказват, че макар да не го е обявила официално, Юлия Тимошенко се цели в президентския пост. Дали украинците ще ѝ се доверят и ще забравят старите си съмнения и подозрения? Една запомняща се реч, произнесена на площад Майдан, едно интервю за СиЕнЕн плюс участие в конгреса на Европейската народна партия в Дъблин миналия четвъртък - тези три събития маркираха завръщането на Тимошенко на политическата сцена. Откакто е на свобода, тя се държи като предводителка на бунта, свалил от власт правителството на Янукович. Макар в действителност главните действащи лица в това въстание да бяха съвсем други. И все пак: факт е, че Тимошенко се завърна. Неясно остава обаче каква ще е ролята ѝ занапред. Щефан Мойзер, шеф на киевското бюро на фондация "Фридрих Еберт", вижда две възможности: "Първият сценарий е Тимошенко да се изявява оттук нататък като един вид майка на отечеството и от позицията си на партиен лидер да упражнява влияние върху бъдещите управници, независимо кои са те. Вторият сценарий е Тимошенко да се опита да стане президент на Украйна". Факти и предположения Президентските избори са насрочени за 25 май. Засега Тимошенко не е обявила официално, че ще се кандидатира. В същото време обаче Виталий Кличко, който също се цели в президентския пост, твърди, че Тимошенко лично го е уверила, че възнамерява да се кандидатира

Гърция не се споразумя с кредиторите

Правителството на Гърция не е успяло да постигне споразумение с кредиторите си относно финансовите изисквания по отпускане на следващия транш, предаде БНР. Нови изисквания поставиха експертите на кре...

Домовете за деца в България намаляват - от 140 на 100

За по-малко от четири години домовете за деца намаляха от 140 на 100. Това каза Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ, на Национална конференция „Деинституционализация в България". По думите на Цветанов, от 8 хил. деца в домовете, техният брой                                                                    За по-малко от четири години домовете за деца намаляха от 140 на 100. Това каза Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ, на Национална конференция „Деинституционализация в България". По думите на Цветанов, от 8 хил. деца в домовете, техният брой

Румен Петков не изключи АБВ да стане партия


Бившият вътрешен министър и бивш депутат от БСП Румен Петков, който заедно с Георги Първанов и още 7 активисти на АБВ от петък са с прекратено членство в БСП, не изключи формацията им да се превърне в партия. "След това решение на Националния съвет на БСП такова развитие на събитията аз лично не бих го изключил", каза Петков пред "Нова телевизия" тази сутрин, попитан дали АБВ ще стане партия.

Петков отново разви тезата си, че решението за констатираното прекратяване на членството е...

Има опасност река Соколница да прелее и да наводни село Обручище


Съществува реална опасност от преливане на река Соколница и наводняване на гълъбовското село Обручище.

Всяка пролет реката наводнява селото, защото коритото й е задръстено с отпадъчни продукти от производството на ТЕЦ "Контур Глобул" и от дейността на Мини "Марица изток". Въпреки че миналата година дигите на реката са били възстановени, един прилив ще ги отнесе отново, заяви пред БНР кметът на Оброчище Илия Марков.

Той подчерта, че държавата трябва да отпусне средства за...

ИУ– Варна ще бъде домакин на кандидатстудентска борса

23 български висши училища и образователни организации ще вземат участие в Кандидатстудентската борса за 2014 година в град Варна. Борсата ще се проведе на 12 и 13 март в Икономически университет – Варна (бул. "Княз Борис I"№ 77).

Задържаха тополовградчани за кражба на меден проводник

Двама тополовградчани са задържани за кражба. Момчетата на възраст 18г и 39г са признали пред съдия за кражба на около 25 метра меден проводник от землище в града. Познатите на органите на реда младежи са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Също за кражба на кабел в РУП-Димитровград са задържани двама меричлерци. Познатите на органите на реда мъже на 28г и 39г са откраднали 100 метра телефонен кабел от землището на Меричлери. Образувано е досъдебно производство.

Хасково Новини

Албания отне лиценза на 121 минни компании

Министерството на енергетиката и индустрията на Албания отне лиценза на 121 минни компании след мащабна проверка, съобщава новинарския сайт BalkanInsight.

Закопчаха крадци на казан за ракия

Кражба на казан за варене на ракия е разкрита от служители на Участък „Полиция” – Батановци.

На 12 февруари, от къща на ул. „Детелина” гр. Перник бил откраднат меден казан за изваряване на ракия. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия било установено, че извършители на кражбата са перничаните В.Р./33 г./ и С.И./19 г./ По-големият е криминално проявен, познат с кражба. Двамата са били задържани за 24 ч. с полицейска...

Продължава

Дженифър Анистън мечтае за тялото на Жизел Бюндхен

Това разкри самата звезда пред списание Self

    


Лекари вече проверяват пенсионерите онлайн

От днес всички семейни лекари и лекари по дентална медицина ще могат да проверяват по електронен път дали пациентите им са пенсионери. Мярката се налага заради по-ниската такса от 1 лв., която те плащат при посещение при джипитата.

Български доброволчески отряди се формират в Донецк и Одеса

/КРОСС/ Вече 20 българи са заминали в Украйна като доброволци, за да защитават местните българи в Крим. Инициативата е подета в социалните мрежи и сайтове от представителите на Националистическа партия на България. Една от най-активните групи за привличане на доброволци е във Фейсбук - „Православна зора". Идеята на доброволческото движение е да защити от насилието и агресията на сегашните власти в Украйна живеещите в Крим българи. Лидерът на националистическата партия Симеон Костадинов заяви, че днес в Украйна няма законна управляваща сила, а след свалянето на президента Виктор Янукович властта е преминала в ръцете на екстремистите. По думите на лидера на „Православна зора" Павел Чернев, неговата формация спомага за организирането на изпращане на доброволци в Украйна, а на онези, които не разполагат с достатъчно финансови средства, организацията помага финансово, като заплаща билета до Украйна. Днес в Крим се намират вече 20 български доброволци, съобщи телевизия „Ал Джазира тюрк", като се позовава на свои източници от разузнавателни служби. Българите са част от паравоенното формирование „Доброволец", за което се смята, че е под контрола на руските войски там. Напомняме, основен инициатор на изпращането на българи в Украйна е бившият депутат Павел Чернев, който сега е част от „Православна зора", и Националистическа партия на България, начело със Симеон Костадинов

Мъж уби пенсионерка навръх 8 март

23-годишен преби до смърт пенсионерка във врачанско село. Побоят, довел до смъртта на 79-годишната жена се случил навръх Женския празник 8 март, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пенсионерката е намерена в частен дом около 15:00 часа в село Майор Узуново.
При извършения оглед на местопроизшествието са констатирани видими травматични увреждания. 23-годишен преби до смърт пенсионерка във врачанско село. Побоят, довел до смъртта на 79-годишната жена се случил навръх Женския празник 8 март, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пенсионерката е намерена в частен дом около 15:00 часа в село Майор Узуново. При извършения оглед на местопроизшествието са констатирани видими травматични увреждания.

За треската и гредата в пенсионния модел

В последните дни (както често става преди Коледа и Великден) всички пак се разтичахме - едни да искаме, други да търсим 20-30 лв. за добавки към пенсиите. Ако не успеем - едните ще викаме "Как не ви е срам нищо да не дадете за празника!", а другите ще се оправдаваме с кризата, дефицита и с каквото още се сетим. Ако успеем - първите ще викаме "Как В последните дни (както често става преди Коледа и Великден) всички пак се разтичахме - едни да искаме, други да търсим 20-30 лв. за добавки към пенсиите. Ако не успеем - едните ще викаме "Как не ви е срам нищо да не дадете за празника!", а другите ще се оправдаваме с кризата, дефицита и с каквото още се сетим. Ако успеем - първите ще викаме "Как

Мъж преби до смърт пенсионерка навръх 8 март

23-годишен преби до смърт пенсионерка във врачанско село. Побоят, довел до смъртта на 79-годишната жена се случил навръх Женския празник 8 март, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пенсионерката е намерена в частен дом около 15:00 часа в село Майор Узуново.
При извършения оглед на местопроизшествието са констатирани видими травматични увреждания. 23-годишен преби до смърт пенсионерка във врачанско село. Побоят, довел до смъртта на 79-годишната жена се случил навръх Женския празник 8 март, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пенсионерката е намерена в частен дом около 15:00 часа в село Майор Узуново. При извършения оглед на местопроизшествието са констатирани видими травматични увреждания.

Иззеха 3200 къса контрабандни цигари от колата и дома на перничанин

Пернишки полицаи иззеха 3200 къса контрабандни цигари от колата и дома на перничанин.

Акцията е проведена в края на миналата седмица от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР – Перник. Спецполицаите проверили лек автомобил „БМВ”, управляван от 43-годишният Б.И. от Перник. В колата са намерени и иззети 400 къса различни марки цигари без бандерол. В жилище, обитавано от 43-годишният мъж са открити още...

Продължава

Двама брезнинчани са глобени - шофирали в нетрезно състояние

Двама брезнинчани са глобени, че шофирали в нетрезно състояние в Брезник.

На 08 март, около 23,00 ч. в гр. Брезник бил спрян за проверка лек автомобил „Фиат Пунто”, управляван от местния жител Д.Е./22 г./ При изпробването му за алкохол с техническо средство са отчетени 1,32 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Около 20 минути по-късно, на ул. „Елена Георгиева” органите на...

Продължава

Двама мъже са задържани за дрога

Двама мъже са задържани за съхранение на дрога. Криминалисти от полицейския участък в Любимец са извършили проверка на улица „Ягода”, собственост на 28-годишен мъж. В жилището е бил и негов 20-годишен приятел от село Узунджово. Полицаите са открили 16 грама зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

 

 

Хасково Новини

 

5 хил. безработни получават работа в малките населени места

Продължаваме да държим на мерките за временна заетост. Това заяви днес министър-председателят Пламен Орешарски по време на националната среща на...

Орешарски: Около 5000 работни места ще бъдат открити по програма "Сигурност"

Около 5000 работни места ще бъдат открити по програма "Сигурност", това каза премиерът Пламен Орешарски на Национална среща с медиите "Открито управление".  За първите два месеца на годината от работодателите са заявени с 3600 повече работни места, спрямо първите два месеца на миналата година. Държим на мерките по временна заетост, каза Орешарски. Около 5000 работни места ще бъдат открити по програма "Сигурност", това каза премиерът Пламен Орешарски на Национална среща с медиите "Открито управление". За първите два месеца на годината от работодателите са заявени с 3600 повече работни места, спрямо първите два месеца на миналата година. Държим на мерките по временна заетост, каза Орешарски.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване