Борисов: Готвят се провокации с подписката за референдума

„До мен достигна информация, че се готвят провокации с подписката за референдума. Затова, за всеки случай, ще съберем повече от необходимите подписи". Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук. Вчера Борисов предаде на Георги Близнашки над 500 000 подписа в подкрепа на референдума за изборните правила, събрани от партията.

България се представя в Княжество Лихтенщайн на 11 март 2014

Република България поддържа дипломатически отношения с Княжество Лихтенщайн от 77 години. За първи път в новата история на дипломатически отношения между двете страни, България ще се представи със своята култура и възможности за бизнес в Княжество Лихтенщайн.
Събитието се организира по инициатива на посланик д-р Меглена Плугчиева, Република България поддържа дипломатически отношения с Княжество Лихтенщайн от 77 години. За първи път в новата история на дипломатически отношения между двете страни, България ще се представи със своята култура и възможности за бизнес в Княжество Лихтенщайн. Събитието се организира по инициатива на посланик д-р Меглена Плугчиева,

Да се опариш от изгодна сделка

Бургазлии купуват имоти за живеене, а плащат промишлен ток и вода

    


Дженифър Анистън не харесва фигурата си

Актрисата Дженифър Анистън разкри, че завижда за телата на моделите и има притеснения за собствената си фигура.

Полицията издирва 33-годишния Илиян

Вече седмица столичната полиция издирва 33-годишният Иван Тодоров. Той е избягал от психиатрична клиника на ул. „д-р Любен Русев”, където бил настанен за лечение и от тогава е неизвестност.

Без ток във Варна и областта утре ще са...

Поради профилактика и неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, утре - 11 март - вторник, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 16:00 ч. - гр.Варна - карето: ул.”Д-р Пискюлиев”, ул.

ЦСКА: Ще сезираме БФС, а при нужда и УЕФА заради расистки обиди на Гаджев


ЦСКА обяви, че ще се обърне към БФС заради расистки прояви на Владимир Гаджев в дербито с "Левски" Червените твърдят, че полузащитникът на сините и националния отбор е обиждал тъмнокожите играчи в състава на Стойчо Младенов в последните две срещи.

"ЦСКА е клуб, който спазва всички норми и наредби, наложени от УЕФА и БФС. Вследствие на това нашият клуб няма как да подмине грубите прояви на расизъм от един играч на съперника в две поредни дербита. ЦСКА София ще сезира съответните...

Рецидивист получи 13-та присъда, обрал скътани пари на старец

13-та присъда записа в досието си един от най-известните обитатели на бургаския затвор - Велко Маринчев. Той ще лежи 7 години, затова че прибрал по-голямата част от спестяванията на  84-годишен бургазлия. 

На 4 януари 2012 Маринчев се представил пред стареца като служител на фирма за социални дейности, която инвестирала средства на възрастни хор 13-та присъда записа в досието си един от най-известните обитатели на бургаския затвор - Велко Маринчев. Той ще лежи 7 години, затова че прибрал по-голямата част от спестяванията на 84-годишен бургазлия. На 4 януари 2012 Маринчев се представил пред стареца като служител на фирма за социални дейности, която инвестирала средства на възрастни хор

Първанов: Силово не можеш да задържиш електората и членския си състав

Политиката в България все повече започва да се превръща в средство за облагодетелстване и разрешаване на лични проблеми вместо тези на хората. Ние ще се опитаме да реабилитираме политиката и да я върнем към функциите, за които тя е създадена. Това каза пред журналисти и симпатизанти на АБВ в Шумен Георги Първанов, съобщиха от пресцентъра на АБВ. Политиката в България все повече започва да се превръща в средство за облагодетелстване и разрешаване на лични проблеми вместо тези на хората. Ние ще се опитаме да реабилитираме политиката и да я върнем към функциите, за които тя е създадена. Това каза пред журналисти и симпатизанти на АБВ в Шумен Георги Първанов, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

Искат 1 млн. кръвнина за смъртта на Ангел от Катуница

Родителите на 19-годишния Ангел Петров от Катуница, който беше прегазен от Симеон Йосифов по време на размириците в селото са предявили безпрецедентен иск от 1 милион лева за смъртта на момчето. Делото е в Софийския градски съд, а претенциите са спрямо застрахователна компания, която е сключила "Гражданска отговорност" с буса, премазал момчето преди 3 г. по време на размириците в селото.

Израелски граничари застреляха йордански съдия

Израелски граничари са застреляли йордански съдия, а впоследствие са обяснили, че причината за инцидента е опитът му да отнеме пушката на израелски войник, съобщи АП, цитирани от БТА. Това се е случило на граничния Аленби пункт между Западния бряг и Йордания в понеделник сутринта. Мъжът е идвал от Йордания към Западния бряг. Първоначално той бе идентифициран като 40-годишен палестинец, но по-късно стана ясно, че е йорданец, работил като съдия в Аман от 2009 година. Името му е Раед Зуетер. Израелски полицейски говорител каза, че инцидентът се разследва. Полицията разследва версията за "националистически" мотивиран инцидент. Престрелки на този граничен пункт са рядкост, съобщава АП. Израел и Йордания подписаха мирен договор преди 20 години и техните служби за сигурност поддържат тесни връзки. Пунктът се обслужва съвместно от Израел, Йордания и Палестинската власт. Той е главният граничен пункт за палестинци от Западния бряг, пътуващи за Йордания, използва се също за превоз на стоки между Израел, Западния бряг и Йордания, както и от чуждестранни дипломати и туристи. На израелци не е разрешено да преминават през него. Говорител на йорданското външно министерство каза, че властите се опитват да получат повече подробности за инцидента от израелската страна. Бащата на съдията - Алаа Зуетер, каза, че е отишъл в съда днес да се види със сина си, но не го намерил на работното му място и по-късно научил от медиите какво се е случило. "Не знаех, че той е тръгнал към Западния бряг, нито каква работа е имал синът ми там", каза бащата през сълзи по телефона. Около половината от населението на Йордания са палестинци, а много палестинци на Западния бряг имат йорданско гражданство. Автономната палестинска власт на Западния бряг осъди убийството на съдията и настоя за независимо разследване. Палестинците подчертаха, че "това убийство е поредно от серията нарушения на човешките права в Палестина".

Най-сетне! Делото "САПАРД" тръгна от третия опит

Специализираният наказателен съд отхвърли искането на защитата по мегаделото "САПАРД" да върне обвинителния акт на прокуратурата. След два неуспешни опита съдия Пламен Панайотов даде ход по същество на процеса за източването на близо седем и половина милиона лева от европейската програма, съобщи БНР.

Подсъдими са бизнесменът Марио Николов ... Специализираният наказателен съд отхвърли искането на защитата по мегаделото "САПАРД" да върне обвинителния акт на прокуратурата. След два неуспешни опита съдия Пламен Панайотов даде ход по същество на процеса за източването на близо седем и половина милиона лева от европейската програма, съобщи БНР. Подсъдими са бизнесменът Марио Николов ...

Възстановяват уличното осветление по "Цариградско шосе"

София /КРОСС/ Започна възстановяването на уличното осветление в участъка от хотел „Плиска" до Орлов мост, съобщиха от Столична община. Екипи на „Улично осветление" извършват поетапно възстановяване на липсващ захранващ кабел с дължина общо 1150 метра. Ще бъде възстановено захранването на електрическите стълбове в района. При профилактика и контрол на системата за външно осветление екипи на „Улично осветление" са установили липсата на захранващия кабел в участъка от хотел „Плиска" до Орлов мост на бул."Цариградско шосе". Възстановяването започна днес и ще приключи до десетина дни.    

Внесоха 561 528 подписа за изборен референдум

561 528 подписа внесе Инициативният комитет за провеждане на референдум едновреннно с евровота. Хората в папките настояват да се проведе допитване до народа с въпроси за изборна реформа - дали да има задължително гласуване, мажоритарен избор и електронен вот.

ГЕРБ подкрепиха неиздигнатата гражданска кандидатура на Цветозар Томов за член на ЦИК

Въпреки че гражданските организации все още не са издигнали своя номинация за член на Централната избирателна комисия (ЦИК), в понеделник ГЕРБ подкрепиха гражданската кандидатура на Цветозар Томов. Парламентарната група на ГЕРБ "ще подкрепи в пленарна зала номинацията на социолога Цветозар Томов за член на Централната избирателна комисия от гражданската квота", се казва в прессъобщението. "Томов е номиниран от редица неправителствени организации. ГЕРБ подкрепа номинацията на Томов като гарант за честност и прозрачност на предстоящите избори", пишат още от пресцентъра на партията, без да уточняват пред кого е направена тази номинация и в какъв формат. В отговор на въпрос на Mediapool от Народното събрание заявиха, че номинация на социолога, който е част от Гражданския съвет на Реформаторския блок, не е внасяна. Неправителствените организации трябва да излъчат своите номинации до вторник, а партиите - до четвъртък. Решението на ГЕРБ да изпреварят събитията с подкрепа на все още неиздигната кандидатура е интересно и поради факта, че Цветозар Томов е един от най-непримиримите критици на ГЕРБ и автор на едни от най-острите коментари за тяхното управление.

Татяна Ангелова е новият зам.-шеф на фонд "Земеделие"

От началото на тази година Татяна Ангелова е директор на дирекция "Инвестиционни схеми за подпомагане" във фонда

Калфин: Чий депутат в момента е Делян Пеевски?

Евродепутатът и водач на листата на АБВ Ивайло Калфин коментира срещата-отчет, която управляващите страната в лицето на Пламен Орешарски, Сергей Станишев и Лютви Местан проведоха с по-голяма част от в...

Историческият музей в Пазарджик с предстояща изложба

"Една от най-интересните изложби, които планираме, носи името „Спасени археологически ценности”, каза директорът на Регионален исторически музей-Пазарджик Борис Хаджийски пред...

Комисията, изготвила доклада за оградата, има 3 дни да се запознае със становищата на МО и МВР

Пламен Орешарски дава тридневен срок на Комисията, изготвила Доклад относно преградното съоръжение на българо-турската граница, да се запознае със становищата по въпроса. Докладът на Комисията е гото...

Бойко Борисов: Готвят се провокации с подписката за референдума

„До мен достигна информация, че се готвят провокации с подписката за референдума. Затова, за всеки случай, ще съберем повече от необходимите подписи". Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Вчера Борисов предаде на Георги Близнашки „До мен достигна информация, че се готвят провокации с подписката за референдума. Затова, за всеки случай, ще съберем повече от необходимите подписи". Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Вчера Борисов предаде на Георги Близнашки

Борисов: Готвят се провокации с подписката за референдума

„До мен достигна информация, че се готвят провокации с подписката за референдума. Затова, за всеки случай, ще съберем повече от необходимите подписи „До мен достигна информация, че се готвят провокации с подписката за референдума. Затова, за всеки случай, ще съберем повече от необходимите подписи". Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Вчера Борисов предаде на Георги Близнашки

Подписите за референдума са в парламента, той има 3 месеца да се произнесе

Инициативен комитет внесе точно 561 528 подписа за провеждане на референдум за изборната система по въпросите, формулирани от президента Росен Плевнелиев в края на януари. По закон парламентът е задължен да свика национално допитване до 3 месеца, ако това поискат 500 хиляди граждани. Тепърва обаче предстои проверка за автентичността на подписите.

Шествие, водено от членове на инициативния комитет потегли малко след 16 ч. от входа на Софийския университет по жълтите павета към...

Спецсъдът отказа да върне "САПАРД" на прокуратурата, делото започва по същество

Специализираният наказателен съд отхвърли искането на защитата по мегаделото Специализираният наказателен съд отхвърли искането на защитата по мегаделото "САПАРД" да върне обвинителния акт на прокуратурата. След два неуспешни опита съдия Пламен Панайотов даде ход по същество на процеса за източването на близо седем и половина милиона лева от европейската програма, съобщи БНР. Подсъдими са бизнесменът Марио Николов ...

Газ и шоколад - икономическата битка за Украйна


Украинската икономика е в пълен хаос. Националната валута - гривнята - загуби близо 20% от стойността си през последния месец. Резервите от чуждестранна валута се свиха до 15 милиарда долара въпреки налагането на капиталов контрол. Банковите депозити намаляха с над 3% през първата половина на февруари и от началото на революцията властите наложиха ограничения на по-нататъшните тегления на вложения. Данъчните приходи спаднаха рязко и изплащането на пенсиите се бави, разказва британското списание...

Промишленото производство с ръст от 1.4% през януари

Промишленото производство нараства с 1.4% през януари в сравнение с декември 2013. Това сочат предварителните данни на НСИ. През януари 2014 г. увеличение спрямо предходния месец е регистрирано в производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ - с 3.

Видео от читател на "24 часа" подобри рекорда в Youtube канала ни

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Българо-руската комисия ще обсъжда и АЕЦ "Белене" на заседанието през април


В междуправителствената комисия и на бизнесфорума България - Русия, планирани за 6 и 7 април, ще бъде дискутиран и проектът за  АЕЦ "Белене", съобщи в Плевен депутатът от "Коалиция за България" Красимир Янков, който е зам.-председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, цитиран от БТА.

Той уточни, че тази тема за дискусия е била посочена и от българската, и от руската страна. 

Все още арбитражното дело за АЕЦ "Белене" е факт - надяваме се, че...

Издирват мъж, избягал от психиатрична клиника

Столичното Първо РУП издирва 33-годишния Иван Лъчезаров Тодоров, който е в неизвестност от 4 март т.г.. Мъжът е избягал от психиатричната клиника на ул. „д-р Любен Русев”, където бил настанен за лечение, съобщи МВР.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Иван Тодоров е висок 197 см, Столичното Първо РУП издирва 33-годишния Иван Лъчезаров Тодоров, който е в неизвестност от 4 март т.г.. Мъжът е избягал от психиатричната клиника на ул. „д-р Любен Русев”, където бил настанен за лечение, съобщи МВР. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Иван Тодоров е висок 197 см,

Издирват мъж, избягал от психиатрия

Столичното Първо РУП издирва 33-годишния Иван Лъчезаров Тодоров, който е в неизвестност от 4 март т.г.. Мъжът е избягал от психиатричната клиника на ул. „д-р Любен Русев”, където бил настанен за лечение, съобщи МВР.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

Иван Тодоров е висок 197 см, Столичното Първо РУП издирва 33-годишния Иван Лъчезаров Тодоров, който е в неизвестност от 4 март т.г.. Мъжът е избягал от психиатричната клиника на ул. „д-р Любен Русев”, където бил настанен за лечение, съобщи МВР. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Иван Тодоров е висок 197 см,

Chrysler изтегля над 25 000 автомобила заради проблем със спирачките

Американската компания Chrysler Group обяви, че ще изтегли 25 250 автомобила с висока проходимост (SUV) в световен мащаб от марките Jeep и Dodge. ...

Реформаторите представят листата си за евровота на 22 март

София /КРОСС/ На 22 март Реформаторският блок ще представи листата си за предстоящите през месец май избори за Европейски парламент. Това обяви на пресконференция лидерът на ДСБ Радан Кънев. Той отново заяви, че неговите фаворити за водачи са Меглена Кунева (председател на Движение "България на гражданите") и Светослав Малинов (и сега евродепутат на ДСБ).„Ние много внимателно слушахме двамата кандидати за председател на ЕК, много внимателно слушахме и другите изказвания. Има две тенденции - едната е много добра за България. Засилване на общата външна политика, засилване на общата енергийна политика. Има друга тенденция, изключително тревожна за България и тя е сближаване единствено между страните в еврозоната и стъпки напред към т.нар. Европа на две скорости, която не може да бъде на две, тя неизбежно ще бъде на три, и балканите - България, Румъния и Сърбия в бъдеще са изправени пред заплахата да бъдат непълноценни членове на ЕС. За да се борим с такава перспектива ние имаме нужда да изпратим най-доброто, с което България разполага в Брюксел, да изпратим хора, които не искат да се снимат с даден европейски политик, а с които европейските политици с радост биха се снимали, каза Кънев, коментирайки снимките на представителите на ГЕРБ с германския канцлер Ангела Меркел по време на конгреса на Европейската народна партия в Дъблин

Орешарски: Ако накажем Русия, ще се самонакажем

"В тази доста конфронтационна среда между Русия и ЕС нашата позиция трябва да бъде по-балансирана", заяви премиерът Пламен Орешарски в понеделник. Той потвърди, че София не подкрепя налагането на сериозни санкции срещу Русия, защото е "между страните, които ще понесат най-много щети, ако се отиде на вариант някои от участниците в конфликта да бъдат наказвани". "Ако се отиде на вариант, някои от участниците в конфликта да бъдат наказвани, това ще доведе до наказания за страни-членки. Подобна позиция заявиха още някои премиери. В ситуация, близка до тази, са още четири – пет държави. Това дава основание да смятаме, че не сме сами", каза премиерът Пламен Орешарски. В същото време Европейската комисия обяви, че е започнала предварителна подготовка за възможни санкции спрямо Русия. Миналата седмица лидерите на ЕС решиха да преустановят преговорите с Русия по визови въпроси и да бойкотират срещата на Г-8 в Сочи заради военната й интервенция в Украйна. Френският външен министър Лоран Фабиюс обаче даде заявка, че ако тези мерки не дадат резултат, могат да последват нови - срещу руски бизнеси и хора, близки до президента Владимир Путин. България вече подкрепи чрез визитата на външния министър Кристиан Вигенин в Киев новите украински управляващи и на теория заема твърда позиция в подкрепа на териториална цялост на Украйна, но обяви резерви срещу евентуални санкции срещу Москва. В понеделник Орешарски потвърди, че посещението на Вигенин в Киев е било съгласувано с него и отхвърли критиките на ДПС и среди от БСП към външния министър. Премиерът акцентира обаче само на целта да бъде защитено българското малцинство в Украйна, а не на срещите на първия български дипломат с оспорваните от Москва нови лидери на страната. "Прецених, че при едно малцинство от 250 000 българи, по някои данни и повече, си заслужава да се следи внимателно какво става, особено в контекста на първите действия на новата украинска власт, която отмени закона за езиците, въпреки че се говореше, че това няма съществено значение. Това е сигнал за бъдещи действия, който ние не одобряваме", каза Орешарски. Станишев: България ще бъде най-засегната от нова студена война Лидерът на БСП Сергей Станишев от своя страна коментира, че България "ще бъде най-засегната от подобна ескалация, в това число и от една нова студена война". "Нито ЕС, нито САЩ ще решат проблемите в Украйна, ако властите не създадат условия хората от различен етнически произход - от Запада, от Юга, да се чувстват равнопоставени граждани", каза Станишев. "Не подкрепяме и осъждаме всяко действие, от която и да е страна, което нагнетява ескалация - било то военна, политическа или икономическа", каза още лидерът на европейските социалисти. Станишев посочи, че в Украйна живеят между 250 и 300 000 българи и заяви, че те трябва да знаят, че българската държава стои зад техните права и интереси и ще направи всичко необходимо те да бъдат защитени. Местан: Искаме си своето за езика на малцинствата Лидерът на ДПС Лютви Местан от своя страна свърза кризата в Украйна с отказа да бъде разрешена предизборна агитация на майчин език в България. Отбелязвайки различията с БСП и ГЕРБ по тази тема, Местан посочи, че украинското правителство няма право да ограничава правото на българското малцинство да се изразява на неговия език. "Когато ние всички се противопоставяме на всякакви законови ограничения от украинския парламент спрямо българския език, ние не провокираме напрежение в Украйна. Ние си искаме своето. Търся пряката връзка на проблема във вътрешнополитически план. Не самият факт на поставянето на проблеми е източник на решение, а нерешаването на проблема", каза Местан. В края на миналата седмица БСП изненадващо вкара ДПС в декларация, озаглавена "Срещу омразата", като се противопостави на "злоупотребата с искания за задължително изучаване на майчин език". "В декларацията на БСП може би се визира емоцията, с която бяха изразени някои позиции в пленарна зала, но емоционалността сама по себе си не е език на омразата, в съдържателен план нямаме омраза и провокиране на напрежение. Видяхме много колеги, които мълчаха, но гласуваха дискриминационно. Смятам, че второто е източник на напрежение. Искам да успокоя наши опоненти, които в тези различия ще съзрат риск за стабилността на кабинета. Коректно признах, че това е проблем“, каза Лютви Местан.

Предлагат Ситнилски за уволнение

Дисциплинарното дело срещу бившия зам.-главен прокурор Камен Ситнилски е приключило и на 7 март следобед в деловодството на ВСС е внесено предложение той да бъде дисциплинарно освободен. ВСС ще го обсъжда и гласува още през следващата седмица - на 13 март. За да бъде уволнен член на съвета, е нужно съгласието на минимум 17 от 25-имата във ВСС.

Не допуснаха опасна боя за коса на европейския пазар

Опасна боя за коса не е допусната на европейския пазар. Информацията е от седмичния доклад на ЕК за вредни стоки за потребителите. 


Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS


Става въпрос за италианска марка боя. В нея експертите са открили съставки, които не отговарят на европейските изискван Опасна боя за коса не е допусната на европейския пазар. Информацията е от седмичния доклад на ЕК за вредни стоки за потребителите. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Става въпрос за италианска марка боя. В нея експертите са открили съставки, които не отговарят на европейските изискван

25 ранени при сблъсък на три трамвая в Ротердам

До момента знаем, че три трамвая са се сблъскали", заяви говорителят на местната полиция Весел Столе. Той допълни, че инцидентът е станал към 12:50 часа местно време на натоварено кръстовище в южната част на града. 
Около 25 души са пострадали при инцидента, допълни същият източник, без да уточнява естеството на нараняванията.
До момента знаем, че три трамвая са се сблъскали", заяви говорителят на местната полиция Весел Столе. Той допълни, че инцидентът е станал към 12:50 часа местно време на натоварено кръстовище в южната част на града. Около 25 души са пострадали при инцидента, допълни същият източник, без да уточнява естеството на нараняванията.

Проточен бойлер подпали апартамент във Варна

На 8 март около 15:20 часа, е получен сигнал за пожар в апартамент на ул. “Неофит Бозвели” във Варна. Вследствие на късо съединение в проточен бойлер е възникнал инцидента, при който са опушени 5 кв. м. стени. Няма пострадали хора.

Смятаме, че общата селскостопанска политика е от полза за всички

91% от българите са на мнение, че новата Обща селскостопанска политика (ОСП) е от полза за всички европейски граждани, а не само за земеделските...

САЩ могат да засилят още свиването на количествените улеснения

Щатите никога не могат да се върнат към предишните си нива на растеж, смята Чарлз Плосър

    


Подписите за референдум тръгнаха към НС

Около 150 души се събраха на шествието за внасяне на подписите в парламента за референдум за промени в изборния кодекс. Подписите ще бъдат предадени в сградата на Народното събрание, за да бъдат предоставени на ГРАО.

Татяна Ангелова поема САПАРД и „Държавни помощи”

Татяна Ангелова е назначена за зам.-изпълнителен директор с ресор „Държавни помощи” и програма САПАРД, съобщиха от Министерството на земеделието.
Тя е родена в град Пловдив на 12 януари 1980 г. През 2001 г. завършва бакалавърска степен по „Тропично и субтропично земеделие” в Аграрния университет в Пловдив, Татяна Ангелова е назначена за зам.-изпълнителен директор с ресор „Държавни помощи” и програма САПАРД, съобщиха от Министерството на земеделието. Тя е родена в град Пловдив на 12 януари 1980 г. През 2001 г. завършва бакалавърска степен по „Тропично и субтропично земеделие” в Аграрния университет в Пловдив,

Валутни курсове на БНБ за 11 март 2014 година

Валутни курсове на БНБ за 11 март 2014 година.

Развиваме бизнеса си с Ирак

Двустранните ни отношения с Ирак могат да претърпят много по-добро развитие от  равнището, на което са в момента. В това са убедени от...

Цигани и футболисти се млатиха пред кръчма в Мездра

Десетки футболисти и цигани са се включили в меле пред дискотека в Мездра. Голяма част от тях са се оказали зад решетките, а полицията в града нищи причините, довели до разпрата.

УНИЦЕФ организира работилница за родители в Ловеч

С подкрепата на УНИЦЕФ България в края на март в Ловеч ще стартира вторият етап на "Работилница за родители - да пораснем заедно". В нея могат да вземат участие родители на деца от 0 до 4 го...

Медийно събитие без значение

Днес се проведе среща без какъвто и да е ефект между триадата Местан, Станишев и Орешарски с каймака на българските медии. Защо, защо, защо? Вместо пресконференция се получи седянка с участието на медийни босове, журналисти и политици. От тази среща нямаше никакъв смисъл за аудиторията, защото каквото и да попитат властта и каквото и да отговори тя, бъдещето й е обречено. Хоризонтът на правителството е до евроизборите, а след това със силата на българските граждани и техния вот ще последва разтурване на парламента. Какви обещания може да даде Орешарски при положение, че няма политическа воля да извърши реформите, които бяха обещани!?Иначе самата аранжировка на срещата между властта и медиите показва, че тези управляващи, които се криха по дупките все пак имат желание да демонстрират прозрачност в стила на товорищ Путин и Уго Чавес. За жалост нито един от тримата няма качествата на гореизброените политици. И все пак - едно достойнство. Реториката на Местан, мрънкането под нос на Станишев и академичната ретроспективност на Орешарски могат на унищожат журналистическото либидо и на най-яростния блогър-протестър. Коментар на Николай Бареков Снимка: Булфото, всички права запазени  

Татяна Ангелова поема програма САПАРД

Татяна Ангелова е назначена за зам.-изпълнителен директор с ресор „Държавни помощи” и програма САПАРД, съобщиха от Министерството на земеделието.
Тя е родена в град Пловдив на 12 януари 1980 г. През 2001 г. завършва бакалавърска степен по „Тропично и субтропично земеделие” в Аграрния университет в Пловдив, Татяна Ангелова е назначена за зам.-изпълнителен директор с ресор „Държавни помощи” и програма САПАРД, съобщиха от Министерството на земеделието. Тя е родена в град Пловдив на 12 януари 1980 г. През 2001 г. завършва бакалавърска степен по „Тропично и субтропично земеделие” в Аграрния университет в Пловдив,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване