Три варненски местности без ток днес

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес - 10 март - понеделник, без електрозахранване ща останат три варненски местности, съобщиха от Енерго-про за Moreto.net. От 8:30 до 12:30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването на част от местност "Траката", местност "Голяма могила", местност "Узун Алан".

Петролът започва новата седмица с понижение

Само за часове черното злато заличи натрупания в петък ръст

    


Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата

/КРОСС/ Франсоа-Мари Ару, известен повече под псевдонима си Волтер, е френски писател и философ, един от символите на епохата на Просвещението: "Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата."

Плевнелиев привлича инвестиции от Катар

Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Катар в периода 10-12 март, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
Продължаването на политическия диалог на най-високо равнище, осъвременяването на договорно-правната база чрез подписването на нови двустранни споразумения, както и представянето на възможностите за инвестиции в Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Катар в периода 10-12 март, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Продължаването на политическия диалог на най-високо равнище, осъвременяването на договорно-правната база чрез подписването на нови двустранни споразумения, както и представянето на възможностите за инвестиции в

Прогноза: Банките ще финансират по-малко от имотната цена

Хърсев: При цена от 100 хил. досега са отпускали 70 хил., вече до 50%

    


Прогноза: Банките ще дават по-малко от цената на имота

Хърсев: При цена от 100 хил. досега са отпускали 70 хил., вече до 50%

    


Пътна обстановка в страната - 10 март

Републиканските пътища са проходими при зимни условия, съобщиха от Агенция пътна инфраструктура за Moreto.net. Температурите в страната са в интервала от -7 С° до +8 С°.Времето над страната е облачно. Слаб до умерен вятър духа в областите: Силистра, Русе, Видин, Смолян, Кюстендил, Бургас и Шумен.

Убитото дете казало на майка си: Мирише ми на газ!

Детето, което загина при взрив на газ в Севлиево, е казало ден преди инцидента на майка си, че му мирише на газ.

Зимата се завърна!

Снежната покривка в областния град към момента е 4 см, съобщиха от Метеорологичната станция в Хасково. Жълт код е обявен за региона.

Температурата е 2 градуса по Целзий. Минималната за деня бе 0,5 градуса измерена в 7:30 часа тази сутрин, допълниха метеоролозите.

Вятърът ще е слаб до умерен – от  5,0 м/с до 5, 5 м/с.

В по-късните часове се очаква температурите да достигнат до 3 – 4 градуса  по Целзий.

Синоптиците прогнозират валежите от сняг да спрат в полунощ.

Анжелина Янева

Един работещ вече издържа повече от един пенсионер

/КРОСС/ НОИ извади поредната тъжна статистика, според която един осигурен у нас вече издържа повече от един пенсионер. Данните на осигурителния институт сочат, че работещите са с почти 600 000 повече от представителите на третата възраст. Но пък не малка част от заетите работят временно или на непълно работно време. Това означава, че внасят осигуровки върху суми, много под средния осигурителен доход и не за цяла година, пише в. Сега. След преизчисляване на броя на осигурените към пълна заетост се оказва, че той драстично намалява, показват цифрите на НОИ. Негативната тенденция е от години, като само през 2008 г. условният брой осигурени на пълен работен ден успява леко да надвиши броя на пенсионерите. Тежката демографска ситуация не се е променила и през 2013 г., въпреки отчетените с над 50 000 повече осигурени. През 2013 г. вноски са правили 2 710 502 души, от които 220 000 са се самоосигурявали. Година по-рано осигурените са били 2 659 190. В края на м.г. НОИ отчита 2.18 млн. пенсионери. Това означава, че т.нар. коефициент на зависимост, който отчита колко пенсионери се падат на 100 осигурени, е бил около 80%. При преизчисляване на броя на осигурените с работно време, които са около 2.5 млн. души, на базата на 8-часов работен ден и цяла година заетост обаче те се оказват едва около 1.95 млн. При тези сметки двама работещи на четири часа, които получават по 300 лв., се броят за един с доход от 600 лв. Средният осигурителен доход на самоосигуряващите се пък е едва 443 лв

Общините създават фонд "Солидарност" за помощ при бедствия

Парите ще се ползват при земетресения, наводнения и финансови корекции на европроекти

    


Правителството се среща с медиите за "Открито управление"


Национална среща на правителството с медиите под надслов "Открито управление" ще се състои днес от 11 часа в НДК. Тя трябваше да се проведе на 6 март, но беше отложена, заради присъствието на министър-председателят Пламен Орешарски на извънредния Европейски съвет, на който държавните и правителствени ръководители ще обсъдят ситуацията в Украйна.

Освен премиерът Орешарски, на срещата ще присъстват и лидерите на партиите, подкрепящи кабинета - председателят на БСП и президент на ПЕС...

Депутатите спестили всеки втори лев

/КРОСС/ Над 52% са реализираните икономии на НС за 2013 г. Това показва отчетът за изпълнението на миналогодишния 50-милионен бюджет на законодателния храм, пише в. Монитор. Спестената сума от над 25 млн. лв. е рекордна. През 2010 г. и 2011 г. под ръководството на Цецка Цачева икономисаните средства възлизаха на 10-15 млн. лв. Трябва да се отчете обаче и фактът, че НС, което през по-голямата част на 2013 г. се ръководеше от Михаил Миков, не функционираше доста дълго време след падането от власт на кабинета „Борисов". Самият Миков обяви неотдавна, че парламентът ще допринесе за раздадените коледни добавки на пенсионерите с 12 млн. лв., които били спестени от проекта за нова пленарна зала в бившия Партиен дом. Въпреки че НС се лиши от тези средства, идеята за преместването на депутатите там не е във фризера, става ясно от скорошно обявление за обществена поръчка за строителен надзор на преустройството на зала „Света София".    

Плевнелиев в Катар, подписва нови двустранни споразумения

Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Катар в периода 10-12 март, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
Продължаването на политическия диалог на най-високо равнище, осъвременяването на договорно-правната база чрез подписването на нови двустранни споразумения, както и представянето на възможностите за инвестиции в Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Катар в периода 10-12 март, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Продължаването на политическия диалог на най-високо равнище, осъвременяването на договорно-правната база чрез подписването на нови двустранни споразумения, както и представянето на възможностите за инвестиции в

Ново еврозаконодателство може да изсветли наличието на трансмазнини в храните

Ако употребата на хидрогенирани масла бъде забранена, всички възможности за лобизъм ще отпаднат, заяви евродепутатът Антония Първанова

    


Руски печат: Отказ от Украйна ще е самоубийство за Русия

Русия заложи на "енергийно оръжие" и днес то действа в буквалния смисъл

    


Допълнително 6 млн. лева за 50 малки болници

/КРОСС/ 50 болници в отдалечените райони ще си разделят допълнителни 6 млн. лв. тази година. Това означава, че едно лечебно заведение ще получи средно по 120 000 лв., пише в. Монитор. Допълнително финансирани ще бъдат само общински болници, които се намират на над 40 км от областна лечебница, а делът на възрастното население и безработица е над средното за страната. От Министерството на здравеопазването все още не са обявили кои лечебни заведения ще получат подкрепа, за да продължат да съществуват. На изискванията обаче отговарят болниците в Харманли, Белоградчик, Тополовград, Свиленград, Карнобат, Гоце Делчев, Ардино, Трявна, Белене. Практиката да се дават допълнителни пари на болници в отдалечени и рискови райони съществуваше до 2009 година, когато беше прекратена. Тогава финансиране получаваха 72 болници. В годините, в които за малките лечебници не се отделяха допълнително пари, болниците в Бобовдол, Радомир, Брезник, Дряново фалираха. Заради липсата на допълнителна финансова инжекция някои от лечебните заведения се преобразуваха в медицински центрове. От здравната каса заявиха, че няма да режат от парите за болниците, както обяви министърът на здравеопазването Таня Андреева. Тази година бюджетът на НЗОК е с 13% по-голям в сравнение с предходната година. Средствата за болниците са разпределени за 12-те месеца на годината, а не както през 2013 г., когато сумата беше разпределена само до октомври. Освен това в резерва на НЗОК има 1,3 млрд. лв

3 см е снежната покривка в областта, няма затворени пътища

3 сантиметра е снежната покривка в областта. Най-много сняг вали в Хасково, Тополовград и Харманли, отчетоха за Хасково Новини от Областно пътно управление. През последните часове дежурния екип е получил сигнал за непочистен пътен участък Хасково – Симеоновград.

Специализирани машини на Областно пътно управление вече почистват засегнати от снега райони. Няма затворени участъци от републиканската пътна мрежа. Не са въведени и ограничения на движението.

Пътната настилка в региона е мокра. От Областно пътно управление приканват шофьорите да бъдат внимателни.

Снежната покривка в областния град е 3 – 4 сантиметра, по данни на метеорологичната обсерватория. Снегопочистващи машини са в готовност да излязат при нужда. Приоритетно ще се почистват основните булеваррди и улици, информираха от общината.

Нормална е пътната обстановка в Димитровград. В готовност са да излязат да почистват специалицираните машини при нужда. Снегът е мокър, към момента снеговалежът в Димитровград е спрял, информира зам.-кметът на общината Светослав Стойков. Спокойна е ситуацията и в останалите населени места в общината, отчете той.

Димитър Димитров

Кой колко автомобила е продал през 2013 г. в България?

В топ 5 на най-успешните марки влизат Dacia, Volkswagen, Toyota, Peugeot и Skoda, показват данни на КАТ

    


Летището във Воронеж е затворено

Полетите на международното летище във Воронеж са спрени тази сутрин, заради гъста мъгла.

Григор с летящ старт в Индиън Уелс, очаква го нова среща с Гулбис

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с добрата си игра. След като преди седмица завоюва титлата в Акапулко, Мексико, днес той стартира великолепно участието си на "Мастърс" турнира в Индиън Уелс. В среща от втория кръг 22-годишният хасковлия победи холандеца Робин Хаасе с 6:4, 6:3 и по този начин си осигури нова среща с

И Интерпол търси изчезналия до Виетнам самолет

Виетнамските спасители не откриха предполагаемите отломки от лайнера. ФБР и Интерпол се присъединиха към разследването на причините за изчезването на лайнера във водите на Южнокитайско море.

Японският растеж през четвъртото тримесечие бе ревизиран до 0,2%

Новите данни подхраниха очакванията, че кабинетът на Шиндзо Абе ще увеличи още мащабните си стимули за икономиката

    


Великденските добавки от депутатските заплати

/КРОСС/ Добавките към пенсиите за Великден може да дойдат от икономиите на парламента за миналата година. Те са в размер на 27 млн. лева, показа отчетът на Народното събрание, информира „Стандарт". Тези пари ще отидат в бюджета на държавата. От НС уточняват, че заседания не е имало малко повече от два месеца. За този период са били спестени близо два милиона лева. От икономии на парламента са били платени добавките към пенсиите за Коледа. Парите са спестени от неосъществения ремонт на бившия партиен дом. "Възможно е и сега икономисаните пари да отидат за планираните бонуси за пенсионерите за Великден. Все още обаче не са водени подобни разговори", довериха депутати от левицата пред "Стандарт". Преди дни премиерът Пламен Орешарски изрази надежда, че ще се намерят пари за най-бедните пенсионери. Планираните разходи за миналата година са били 53 млн. лева, а реализираните икономии са били в размер на 52%. От 21 май до 30 ноември са били спестени и 400 000 лева от депутатски заплати заради отсъствия. Голяма част от сумата е икономисана от възнагражденията на представителите на ГЕРБ, показва справка, изготвена за "Стандарт" преди време.      

Георги Кадиев: Ако в БСП продължим да изключваме, може да съм следващият

- Какви са аргументите ви да не подкрепите решението на Националния съвет на БСП, което потвърди "самоизключването" на Георги Първанов, г-н Кадиев?
- Не мисля, че в този момент трябва да се занимаваме с вътрешнопартийни проблеми. Прекалено лични станаха тези отношения. Сега е време за послания, каузи, верни управленски решения - Какви са аргументите ви да не подкрепите решението на Националния съвет на БСП, което потвърди "самоизключването" на Георги Първанов, г-н Кадиев? - Не мисля, че в този момент трябва да се занимаваме с вътрешнопартийни проблеми. Прекалено лични станаха тези отношения. Сега е време за послания, каузи, верни управленски решения

В Мексико убиха наркобос, смятан за мъртъв от 2010 г.

Най-издирваният наркобарон Хоакин Гусман беше заловен миналия месец

Перу и Дубай - рай за мафиоти бегълци

/КРОСС/ Българското правосъдие е не само мудно, но и пълно с "дупки", които престъпниците умело използват, за да се изплъзнат от лапите му. Затова не един и двама осъдени бандити, вместо да търкат наровете в затвора, събират тен в топлите страни. И така на практика доказват колко истина има в поговорката: "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони". Бегълците от родното правосъдие напоследък станаха толкова много, че вече се залага към кой рай за изчезнали бандити са запрашили. Къде се крият мафиотите "в пенсия"? В специален репортаж в. "Стандарт" описва "резерватите" за бегълци по света. Латинска и Южна Америка са рай на БГ мафиотите, които бягат от Темида. Поне ако се вгледаме в списъка на държавите, с които страната ни няма подписани споразумения за екстрадиция. Топдестинациите са Колумбия, Венецуела, Бразилия, Еквадор, Перу, Чили, Аржентина, Уругвай, Парагвай и Боливия. За бандити, занимаващи се с трафик на кокаин например, Венецуела, Парагвай, Боливия и Бразилия биха били прекрасни дестинации. В Африка също има "резервати" като Египет, Мароко, Нигер, Нигерия. Поне така изглежда на книга. Ако питате мафиотите обаче, те ще кажат, че единственото добро място за бегълци на Черния континент е ЮАР. Независимо че с тази държава страната ни има договор за екстрадиция, не един и двама осъдени и БГ престъпници са "потънали" там. И досега няма нито един случай на върнат издирван нашенец от там

Странен сън кара Татяна да промени своя песен

"Този сън ме накара да взема едно решение. Песента ще я има много скоро, но ще направим малко промени с Оцко, които много ясно чувах в съня си. Знам, че това е някакъв знак в положителна посока.", пише певицата

Британски туристи се загубиха в Пирин

Планински спасители откриха двама изгубили се в Пирин британски туристи, съобщи бТВ. Издирвателната акция е продължила повече от пет часа. Спускайки се по стръмни и опасни терени, мъжете - на 28 и...

Изясняват причините за взрива в Севлиево, отнел живота на 11-годишно момиче

Взрив отне живота на 11-годишно момче в Севлиево вчера. 15-годишната му сестра е с опасност за живота в "Пирогов" и се бори за живота си. Оказва се, че родителите на двете деца са на гурб...

Томислав Дончев: Новият председател на Европейската комисия ще бъде десе

Томислав Дончев, водач на листата на ГЕРБ за евроизборите, заяви в предаването „Денят започва" на БНТ, че е получил поканата няколко седмици преди официалното й обявяване, но за мяст...

Църквата почита паметта на Света Галина

На 10 март Православната църква почита паметта на Света мъченица Галина. Тя пострадала при управлението на император Деций Траян в гр. Коринт (дн. Гърция) и била последователка на Св. мъч. Кодрат. Областният управител на областта предприел гонения на християните, при което пострадали много мъже и жени, верни на Христовата вяра.

Плевнелиев е на официално посещение в Катар до 12 март


Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Държавата Катар от 10 до 12 март, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Продължаването на политическия диалог на най-високо равнище, осъвременяването на договорно-правната база чрез подписването на нови двустранни споразумения, както и представянето на възможностите за инвестиции в България, ще бъдат във фокуса на срещите на държавния глава в Доха.

В рамките на посещението си президентът Росен...

Парти зона с The Bedlam Club

Музикалната сцена от СФФ на 10 март

    


71 години от спасяването на българските евреи

/КРОСС/ Днес еврейската общност в София ще отбележи 71-годишнината от спасяването на българските евреи и почитане паметта на жертвите на Холокоста, включително 11 343 души от Северна Гърция и Югославия, депортирани в нацистките лагери на смъртта. От 11:00 часа пред мемориалната плоча, намираща се до сградата на Народно събрание, ще се проведе възпоменателна церемония. В нея ще участват председателят на българския парламент Михаил Миков, кметът на София Йорданка Фандъкова, председателят на Организация на евреите в България "Шалом" Максим Бенвенисти, български евреи, спасени от депортация в нацистките лагери на смъртта по време на Холокоста, народни представители, представители на димпломатическите мисии и на български и международни институции, неправителствени организации, ученици и граждани. Представители на Организация на евреите в България "Шалом" ще поднесат венци и цветя пред паметника на Димитър Пешев в градинката на църквата "Свети Георги Победоносец" в София и пред паметната плоча на дома, в който е живял Димитър Пешев в София.  

Сняг, вятър и преспи на места в страната

Най-тежко се очаква да е в източната половина от страната

Григор стартира с победа в Индиън Уелс, очаква го нова среща с Гулбис

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с добрата си игра. След като преди седмица завоюва титлата в Акапулко, Мексико, днес той стартира великолепно участието си на Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с добрата си игра. След като преди седмица завоюва титлата в Акапулко, Мексико, днес той стартира великолепно участието си на "Мастърс" турнира в Индиън Уелс. В среща от втория кръг 22-годишният хасковлия победи холандеца Робин Хаасе с 6:4, 6:3 и по този начин си осигури нова среща с

Двама загинали в катастрофи за денонощие

10 тежки ПТП-та са станали в страната

    


Орешарски, Станишев и Местан заедно пред журналисти

/КРОСС/ Премиерът Пламен Орешарски и лидерите на партиите, които подкрепят парламента - Сергей Станишев и Лютви Местан, ще участват в срещата „Открито управление". Тя е първа в този формат в рамките на управлението на кабинета „Орешарски", като заедно тримата застанаха пред журналисти след съвместния семинар в Боровец, когато БСП и ДПС потвърдиха подкрепата си за кабинета. Форумът „Открито управление" ще се проведе, след като през почивните дни „прехвърчаха искри" между двете партии заради различните им позиции по темата за агитацията на майчин език по време на предизборните кампании. Срещата ще се проведе в НДК - точно в залата, където правителството организира първата си среща с бизнеса и където по традиция се провеждат пресконференциите в изборните нощи. Още с встъпването си кабинетът „Орешарски" се обяви за прозрачност при управлението, затова и бе въведен т.нар. „блиц" контрол на министрите и премиера, при който Пламен Орешарски отговаря на депутатски въпроси от трибуната в пленарната зала, а всички министри - пред народните представители в ресорните комисии.  

Половин милион граждани поискаха от парламента референдум за изборните правила


Подписката, с които гражданите задължават Народното събрание да свика референдум за изборните правила, ще бъде внесена днес в парламента. Това ще стане с шествие от Софийския университет "Св. Климент Охридски" до сградата на парламента.

Събрани са около 550 хиляди подписа, съобщи в събота проф. Георги Близнашки, който оглавява инициативния комитет за организиране на допитване по инициатива на президента Росен Плевнелиев.
В неделя пък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов показа папките...

Напрежението в Източна Европа продължи да подкрепя златото

Цената на жълтия метал се покачи с над 1% през последната седмица въпреки позитивните данни за икономиката на САЩ

    


Нахлува по-студен въздух, ще има валежи от сняг

Днес ще продължи да духа умерен и силен североизточен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Ще бъде облачно с валежи, предимно от сняг. Ще се образува снежна покривка и на места в източната половина от страната ще има условия за преспи и навявания.
Температурите ще се понижават и ще бъдат без съществен дневен ход – между минус 1° и 4°. Днес ще продължи да духа умерен и силен североизточен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Ще бъде облачно с валежи, предимно от сняг. Ще се образува снежна покривка и на места в източната половина от страната ще има условия за преспи и навявания. Температурите ще се понижават и ще бъдат без съществен дневен ход – между минус 1° и 4°.

Заявления за матура ще се подават от 10 до 21 март

Документите се подават в училищата, в които се обучават дванадесетокласниците

    


Телевизионно утро

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва" Тема: Жандармерията срещу битовата престъпност. Какви са резултатите? Гост: Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров Тема:Нови правила за кредитите. Защитени ли са правата на потребителите? Тема:Десницата преди Европейските избори. Гост: Томислав Дончев Тема:Ще се отдели ли Крим от Украйна? Марио Гаврилов от мястото на събитието Тема: И още за кризата и последствията за България Гости: Илиян Василев и Михаил Константинов Тема: Да изчезнеш за 19 минути. Какво се случи с малайзийския самолет, който се изгуби край бреговете на Виетнам БТВ, „Тази сутрин" Тема: Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов за луксозните партийни имоти, за пътуването до Америка и акциите на МВР; Тема: Защо въпреки забраната, заведенията са пълни с пушачи? Крив ли е законът? Тема: Опасни ли са асансьорите в България и кое налага масовата проверка на водомери и електромери? Тема: На живо: бунт в Елешница! Кой отне земята на хората от родопското село? Тема: След 9: урок по „чистознание" със синоптика Емил Чолаков и Иван Тишев от „Революция Z";   Нова телевизия, „Здравей, България" Тема: На живо от селото на кмета - шериф - отиде ли си престъпността? Капан ли е идеята безработни да стават полицаи? Тема: Къща се взриви и уби дете в Севлиево. На живо - кой е виновен за трагедията? Тема: Ултраси опитали да свалят Орешарски

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Акцентите днес:

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.От 09:30 ч. в „Сентръл парк хотел" - София, на бул. „Витоша"106 заместник-председателите на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова ще вземат участие в национална конференция, посветена на деинституционализацията на деца с увреждания -„Деинституционализацията в България". София.От 10.00 часа в „Гранд хотел София", зала София евродепутатът и председател на НДСВ д-р Антония Първанова организира кръгла маса на тема „Има ли трансмазнини в българските храни?". София.От 11.00 ч. пред мемориалната плоча, намираща се до сградата на Народно събрание (източната страна, до служебния вход на НС) ще се проведе възпоменателна церемония по повод Деня на спасението - 10 март, отбелязване на 71 години от спасяването на българските евреи и почитане паметта на жертвите на Холокоста, както и на 11343 евреи от Северна Гърция и Кралство Сърбия, депортирани в нацистките лагери на смъртта през 1943 г. В церемонията ще участват председателят на българския парламент Михаил Миков, кметът на София Йорданка Фандъкова, председателят на Организация на евреите в България „Шалом" Максим Бенвенисти. Представители на Организация на евреите в България „Шалом" ще поднесат венци и цветя пред паметника на Димитър Пешев в градинката на църквата „Свети Георги Победоносец" в София и пред паметната плоча на дома, в който е живял Димитър Пешев в София, ул

Температурите се понижават, ще има валежи от сняг

Днес ще продължи да духа умерен и силен североизточен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Ще бъде облачно с валежи, предимно от сняг. Ще се образува снежна покривка и на места в източната половина от страната ще има условия за преспи и навявания.
Температурите ще се понижават и ще бъдат без съществен дневен ход – между минус 1° и 4°. Днес ще продължи да духа умерен и силен североизточен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Ще бъде облачно с валежи, предимно от сняг. Ще се образува снежна покривка и на места в източната половина от страната ще има условия за преспи и навявания. Температурите ще се понижават и ще бъдат без съществен дневен ход – между минус 1° и 4°.

В Крим представят проект за приемане на рублата

Местната власт обеща на кримските татари участие в управлението и парични помощи

В Крим спряха напълно украинските телевизии

Обяснението на властите е, че манипулирали мнението на местните хора преди референдума; вместо тях се излъчват руски тв канали

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване