Силно земетресение край Северна Калифорния

Няма опасност от цунами, заяви центърът за предупреждение за цунами в Аляска

На територията на Крим са спрени всички украински телевизии


На територията на Крим е прекъснато излъчването на всички украински телевизионни канали, съобщи ИТАР-ТАСС. На техните честоти се приемат руски канали.

От местните канали предава само държавният телевизионен и радиоканал "Крим". Според министъра на информацията на Крим Дмитрий Полонски украинските телевизии отразяват пристрастно събитията в Украйна и се опитват да нагнетяват обстановката преди референдума за присъединяването на полуострова към Русия и по възможност да го провалят....

Русия е заплашена от нови санкции заради Крим

Със своето неотстъпчиво поведение в кримската криза Москва провокира изостряне на санкциите на ЕС срещу нея в близко бъдеще. Това заяви германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер, цитиран от Odenwälder Zeitung.
Срещу Русия ще бъде въведено следващо ниво санкции, ако по време на разговорите, които ще се проведат в понеделник и вторник, страната не се съгласи на преход към международен формат на подготовка на деескалиране на напрежението.
Санкциите, които заплашват Москва на този етап, са ограничения за пътуване, както и замразяване на банкови сметки за определени лица, отговорни за конфликта с Украйна.

Търсят петима с висок морал да следят бюджета

Търсят се петима българи с “високи нравствени качества, висше икономическо образование и 10 г. опит в макроикономическите анализи или публичните финанси”. Те ще следят изпълнението на бюджета. Изискванията са към членовете на фискалния съвет, който ще бъде създаден с цел независимо наблюдение на бюджетната рамка и поддържане на устойчиви публични Търсят се петима българи с “високи нравствени качества, висше икономическо образование и 10 г. опит в макроикономическите анализи или публичните финанси”. Те ще следят изпълнението на бюджета. Изискванията са към членовете на фискалния съвет, който ще бъде създаден с цел независимо наблюдение на бюджетната рамка и поддържане на устойчиви публични

Проверки за каски и колани започват от КАТ

Служителите на КАТ ще извършват до края на седмицата масови проверки за използване на обезопасителни колани от водачите и пътниците в моторните превозни средства, каски от мотористите и обезопасите...

Астрономи заснеха за пръв път разпадането на астероид

Астрономи успяха за пръв път в историята да заснемат интересно космическо явление – разпадането на отделни части на голям астероид. Уникалното явление е уловено с помощта на космическия теле...

Мартин Шулик: Днес творците се интересуват от зрителите

Словашката кинематография - с ново поколение автори

    


След трудна акция спасиха двама загубили се британци в Пирин

Били начинаещи сноубордисти и ги привлякъл пресният сняг

Румен Петков: Да не бъркаме „Позитано" с БСП

/КРОСС/ Да не бъркаме „Позитано" с БСП, призова в сутрешния блок на Нова тв Румен Петков - един от „самоизключените" членове на партията, които участват в проекта на Георги Първанов АБВ. По думите му струва си да се види този акт на партийното ръководство каква подкрепа е получил. Бившият депутат от Коалиция за България отбеляза, че от общо 181 члена на националното ръководство, за изключването са гласували малко над 80. Според Петков голяма част от представителите са били в коридора, други - в залата, без да гласуват. Затова ставало въпрос за бламиране на лидера Сергей Станишев. Много близки приятели ме поздравиха, в това число и от БСП, заяви по НТВ Румен Петков от АБВ, по повод изключването му от БСП, което той определи като нелепост. Петков разказа, че това изключване станало 24 часа след срещата на Ивайло Калфин с Шулц и Свобода.  „Лицемерие е да излъжеш 700 хил. души за АЕЦ „Белене", а после да ги загърбиш, да излъжеш хората, че ще въведеш данъчна политика, която да отговаря на доходите им, да обещаеш, че ще промениш режима за пушенето в заведенията и да не го направиш", заяви Петков, като избори някои от основните обвинения на АБВ към ръководството на социалистическата партия. Той разкритикува лидера на столетницата Сергей Станишев. Станишев няма спечелени избори; сега каза, че земята ще изкопае, за да ги спечели

Орешарски, Станишев и Местан отговарят на 200 журналисти в НДК

Пресконференция без забранени въпроси ще даде днес премиерът Пламен Орешарски пред 200 журналисти. Събитието е обявено като “Открито управление” и ще се състои в Националния дворец на културата.
Отговори ще дават и лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Пресконференция без забранени въпроси ще даде днес премиерът Пламен Орешарски пред 200 журналисти. Събитието е обявено като “Открито управление” и ще се състои в Националния дворец на културата. Отговори ще дават и лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Летището във Воронеж е затворено

Полетите на международното летище във Воронеж са спрени тази сутрин, заради гъста мъгла.

Три полета са пренасочени към Москва, съобщиха диспечери. Хоризонталната видимост е 250 метра, а на височина само 30 метра. Изискванията са за минимална видимост 800 хоризонтално и съответно 60 метра на височина в ясно време.
Според метеорологичните прогнози мъглата трябва да се разсее през втората половина от деня. През цялата нощ във Воронеж е валял обилен сняг.

Килата обеща: Ставам по-мек!

"Искам да помогна на хората, особено на младите. Това ще е адресирано точно към хората, които се чудят накъде да поемат. Чрез малка инвестиция могат да се вадят дивиденти.", разкрива само част от мащабните си планове Явор.

Спасиха британски туристи в Пирин

/КРОСС/Планински спасители откриха двама изгубили се в Пирин британски туристи, съобщи бТВ. Издирвателната акция е продължила повече от пет часа. Спускайки се по стръмни и опасни терени, мъжете - на 28 и 30 години, се изгубили в мъглата и попаднали на опасен и лавинен терен. Шоу Куктън и Хели Гизбоу нямат почти никакъв опит в планината и са начинаещи сноубордисти. В един момент обаче групата, с която се движат, се отдалечава и се изгубват. Пада гъста мъгла и започва обилен снеговалеж. Приятелите на двамата млади англичани загубват връзка с тях. Спасителите, които се организират светкавично и със специализирана техника и оборудване за преминаване и през лавинни терени, тръгват на акция за издирването им. Оказва се, че двамата са в изключително трудно достъпен участък, с висока лавинна опасност. Издирването и намирането на двамата сноубордисти става бавно заради опасността и за живота на спасителите. След повече от пет часа, около полунощ туристите бяха успешно транспортирани до базата на планинската служба. В планините днес ще е облачно, студено и ветровито с валежи от сняг, по-интензивни в масивите на Южна България. Новата снежна покривка ще е с дебелина 15-20 сантиметра и на места снегът ще достигне до около метър. От планинската служба предупреждават за опасност от лавини.   

Почина последният внук на Хенри Форд

Уилям Клей Форд, последният внук на основателя на корпорацията "Форд Мотър" Хенри Форд, почина на 88-годишна възраст от пневмония, предаде ДПА. 

"Моят баща беше голям бизнес лидер и хуманист, посветил живота си на компанията и на обществото. 

Той беше също така изключително привързан към семейството, добър баща, дядо и прадядо", заяви Уилям Клей Форд-младши, шеф на Съвета на директорите на "Форд Мотър", по повод кончината на баща си. 

Покойният Уилям Клей Форд оглавяваше създадената от дядо му компания в продължение на 57 години.

Той беше също собственик на отбора "Детройт лайънс" от Националната футболна лига на САЩ. 

Преди време списание "Форбс" бе оценило активите му на 1,35 млрд. долара.


Халваджиян: Лошотията се предава, но и добротата също

"Аз имам един скрит талант – да усещам какво иска публиката", казва продуцентът Магърджич Халваджиян в интервю на Наталия Такова от Vesti.bg

Измамница ужили фирма за бързи кредити

Жена от Нова Загора ужили известна фирма за бързи кредити за близо 53 хиляди лева. 
Измамничката С. А. използвала фалшиви договори за заеми. Тя била изправена пред Районния съд в града по обвинения за присвояване в големи размери и за измама, съобщиха магистрати пред “Труд”. Те уточниха, че новозагорката извършвала хладнокръвно и нагло ... Жена от Нова Загора ужили известна фирма за бързи кредити за близо 53 хиляди лева. Измамничката С. А. използвала фалшиви договори за заеми. Тя била изправена пред Районния съд в града по обвинения за присвояване в големи размери и за измама, съобщиха магистрати пред “Труд”. Те уточниха, че новозагорката извършвала хладнокръвно и нагло ...

Пристанище Варна затворено за ненатоварени кораби

Пристанище Варна Изток, Пристанище Варна Запад, както и всички канали в акваторията са затворени за ненатоварени кораби, съобщават от Ръководство на корабни трафик. Причината за ограничението е силният североизточен вятър в района на пристанището, чиято скорост е 8-10 м/сек, и пориви достигащи 13-15 м/сек.

Затвориха нов участък от булевард в Димитровград до 20 юни

Нова временна организация на движението се въвежда от днес в Димитровград. Затворена за движение е отсечката по бул. “Димитър Благоев” от заленчуковия пазар до бившият ресторант „Тракия”, до заведението “Майстор Манол”.

Участъкът е затворен заради изпълнение на т. нар. Воден проект. Забраната за движение важи до 20 юни.

Обходните маршрути, които водачите на МПС могат да ползват са:

- от бул. „Димитър Благоев” – ул. „Иван Вазов” и ул. „Груди Кирков” – бул. „Г. С. Раковски”.

- от бул. „Димитър Благоев” – ул. „Васил Петлешков” – ул. „Хан Аспарух” – ул. „Струга” – бул. „Г. С. Раковски”.

Кръговото кръстовище до ОМV няма да се затваря.

Димитър Димитров

 

Инфлацията в Китай отстъпи до 2% през февруари

Последните данни са поредното доказателство, че китайската икономика забавя темпа си на растеж

    


Турция не иска да плаща такса транзит

Турция настоява нейните превозвачи да не плащат 43 евро такса за транзит през България. Това е едно от исканията, поставени по време на преговорите в Анкара, в които зам.-министърът на транспорта Антон Гинев и екип на ведомството участваха преди дни. Мислим за механизъм, с който да намалим таксата, но и да не ощетяваме бюджета,

Днес да почерпят

Атанас Косев, композитор, става на 80 г. 

Доц. д-р Валентин Кирчев, енергиен експерт, 58 г.

Валентина Петкова, отговорен редактор в отдел "Коментари и анализи" на в. "Труд".

Васил Гюров, музикант, 49 г.

Венета Рангелова, певица.

Проф. д-р Димитър Раденовски, хирург, член на борда на директорите на "Пирогов", 65 г. 

Иван Ласкин, а Атанас Косев, композитор, става на 80 г. Доц. д-р Валентин Кирчев, енергиен експерт, 58 г. Валентина Петкова, отговорен редактор в отдел "Коментари и анализи" на в. "Труд". Васил Гюров, музикант, 49 г. Венета Рангелова, певица. Проф. д-р Димитър Раденовски, хирург, член на борда на директорите на "Пирогов", 65 г. Иван Ласкин, а

Американец се събуди в моргата

/КРОСС/78-годишен американец, който е бил обявен за мъртъв и закаран в погребално бюро, изненадващо се събудил минути преди да бъде балсамиран, съобщава АФП. Уолтър Уилямс е бил признат за мъртъв в сряда вечер след като лекар установил, че той няма пулс. Той е бил закаран в погребално бюро в Лексингтън, щата Мисисипи. Там няколко часа по-късно работници забелязали, че мъртвецът помръдва.  

Евровотът ще е битка за България, не за Европа!

Дончев: При предсрочни избори се връщам в България

    


Кирил ще е новият шеф на Сметната палата - Желев или Ананиев

Съпруг на депутатка сменя Филип Златанов в комисията за конфликт
на интереси 
На фона на изявленията на настоящия шеф на Сметната палата Валери Димитров, че не му пука дали ще остане начело на институцията, публиката е любопитна кой ще го наследи.
БСП и ДПС, които напоследък си позволяват да си вдигат семейни скандали, Съпруг на депутатка сменя Филип Златанов в комисията за конфликт на интереси На фона на изявленията на настоящия шеф на Сметната палата Валери Димитров, че не му пука дали ще остане начело на институцията, публиката е любопитна кой ще го наследи. БСП и ДПС, които напоследък си позволяват да си вдигат семейни скандали,

Животът е по-фантастичен от фантастиката

Черно-бялата стилистика се възражда в киното, споделя Константин Лопушански

    


Самолет удари парашутист във Флорида

/КРОСС/ Странен инцидент във Флорида. Очевидец е заснел как самолет удря парашутист, секунди преди той да стъпи на земята. В резултат любителят на силни усещания е вдигнат във въздуха и пада от няколко метра височина, съобщи Нова тв. Пилотът губи контрол над машината и самолетът се забива в земята. Като по чудо и двамата участници в инцидента са се отървали без сериозни наранявания.

Малайзийският самолет се разпаднал във въздуха?

/КРОСС/ Властите, разследващи изчезването на малайзийския авиолайнер с 239 души на борда, са се фокусирали върху версията за разпадане на машината по време на полета, предаде "Ройтерс". Същевременно издирванията на „Боинг 777" на Малайзийските авиолинии, който е в неизвестност вече над 48 часа, не дават никакви резултати, съобщи официален малайзийски представител. „За съжаление не открихме никакви отломки от самолета, нито пък самия самолет", каза директорът на малайзийската гражданска авиация Абдул Рахман. „Виетнамски самолет забеляза в неделя вечерта отломки край южното крайбрежие, но нямаме потвърждение и за това", добави той. "Фактът, че не сме открили останки, подсказва, че той се е разпаднал на височина над 10 хиляди метра", казал служител, участващ в разследването. „Ако самолетът беше паднал цял от такава височина, разбивайки се от досега с водата, трябваше да има достатъчно количество отломки", допълва той. Според източниците пилотът бил отлично запознат с устройството на „Боинг 777" и е невъзможно той да носи вина за изчезването на самолета. Интерпол съобщи вчера, че най-малко двама от пътниците на изчезналия малайзийски самолет са били с откраднати паспорти, фигуриращи в базата данни на международната полиция

Почина последният внук на Хенри Форд

Уилям Клей Форд оглавяваше компанията, основана от дядо му, в продължение на 57 години

Китайският президент призова всички страни към сдържаност за Украйна


Китайският президент Си Цзинпин е казал на американския си колега Барак Обама, че всички страни трябва да действат със спокойствие и сдържаност в украинската криза, за да се избегне покачване на напрежението, съобщи китайското външно министерство, цитирано от "Ройтерс". "За решаване на кризата трябва да се използват политически и дипломатически средства", е казал Си в телефонен разговор с Обама.

Китай е "отворен" за всяко предложение, което може да подобри положението, и има...

Зимата се завръща

/КРОСС/Зимата се завръща макар и за кратко. Очаква ни силен вятър, сняг и застудяване. В цялата източна половина на страната е обявен жълт код за силен вятър и интензивни снеговалежи, които ще създават условия за виелици. Денят започва с облачно време, а на места в Източна и Централна България вече превалява дъжд и сняг. Още преди обед валежите бързо ще обхванат цялата страна. В крайните северни части и край морето ще вали дъжд и сняг, а в останалите райони мокър сняг, който в повечето райони ще се топи. По-интензивно ще вали в Източна и Южна България, където се очакват количества до 15-20 литра на квадратен метър. На места Предбалкана и Североизточна България все пак ще се образува и снежна покривка до 5-10 сантиметра. На изток ще духа умерен до силен северен вятър и ще има условия за виелици и навявания. Възможно е да се образуват и поледици. Температурите в момента са от 0 до плюс 5 градуса. В София термометрите показват от около нулата във високите квартали около Витоша, до плюс 2 в центъра на града. През деня показанията на термометрите ще останат почти без промяна. Очакват се максимални между 2 и 7 градуса. В планините днес ще е облачно, студено и ветровито с валежи от сняг, по-интензивни в масивите на Южна България. Новата снежна покривка ще е с дебелина 15-20 сантиметра и на места снегът ще достигне до около метър. Въпреки че краят на зимата наближава, условията за зимни спортове стават все по-добри. Опасността от измръзвания и лавини ще бъде повишена

Мощно земетресение с магнитуд 6,9 в Калифорния

Мощно земетресение с магнитуд 6,9 удари бреговете на Северна Калифорния, съобщи Геоложката служба на САЩ.

Тримата от властта отговарят на 200 от медиите

Пресконференция без забранени въпроси ще даде днес премиерът Пламен Орешарски пред 200 журналисти. Събитието е обявено като “Открито управление” и ще се състои в Националния дворец на културата. Освен министър-председателя на въпроси за управлението на страната ще отговарят и лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви ... Пресконференция без забранени въпроси ще даде днес премиерът Пламен Орешарски пред 200 журналисти. Събитието е обявено като “Открито управление” и ще се състои в Националния дворец на културата. Освен министър-председателя на въпроси за управлението на страната ще отговарят и лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви ...

Глобалният дългов пазар достигна 100 трлн. долара

Тревожните данни подчертават все по-значителния спад в трансграничното кредитиране от началото на финансовата криза

    


Разпадане във въздуха става основната версия за изчезването на малайзийския самолет


Властите, разследващи изчезването на малайзийския авиолайнер с 239 души на борда, са се фокусирали върху версията за разпадане на машината по време на полета, предаде "Ройтерс".

Самолетът на малайзийските авиолинии изчезна по време на полет между Куала Лумпур и Пекин в събота в ранните часове.

Вече над 48 часа след катастрофата не са открити останки от самолета в морето. "Фактът, че не сме открили останки, подсказва, че той се е разпаднал на височина над 10 хиляди метра",...

Борсово търгуваните фондове за имоти в САЩ привличат все повече инвестиции

До 6 март в борсово търгуваните фондове за имоти са били вложени 3 млрд. долара, което е с 43% повече от средствата, привлечени през цялата 2013 г.

    


Борисов прекарал година зад граница, Райков - рекордьор по харчове

/КРОСС/ Почти 1 г. е прекарал във визити зад граница Бойко Борисов за трите години и половина, през които бе премиер. Това показва справка за посещенията в чужбина на водените от него делегации, чиито разходи са били за сметка на МС, с която разполага „Монитор". Така през 2010 г. например лидерът на ГЕРБ е бил извън страната в продължение на цели 68 дни. Че огромна част от работното си време Борисов е прекарал в обиколки, констатира и комисията в НС, която проверяваше дейността на Авиоотряд 28. Нейният шеф Венцислав Лаков изчисли, че със своите 267 полета той е прекосил 666 000 км, равняващи се почти на разстоянието до Луната и обратно. Разходите на Борисов за воаяжите му в чужбина възлизат на около 3 млн. лв. В сумата влизат платените от МС харчове за пътуванията, нощувките и дневните на делегациите, но не и на гардовете, чиито разходи се поемат от НСО. За 2009 г. командировъчните възлизат на 10 000 лв., престоите в хотели на 22 000 лв., а за самолетни билети са заминали 2300 лв., за което основният принос е на бившият икономически министър Трайчо Трайков, който е пътувал до Брюксел за 1074,86 лв. До края на мандата на кабинета по тези пера са изразходвани още съответно 73 000 лв., 160 000 лв. и 98 000 лв. При по-далечните дестинации експремиерът е ползвал обикновени линии вместо самолетите на властта. Над 10 000 лв. е струвал билетът му от Лондон до Ню Йорк за рекордно скъпата му визита от 50 бона за сесията на ООН през 2010 г

По електронен път проверяват дали пациентът е пенсионер

От днес всички семейни лекари и лекари по дентална медицина ще могат да проверяват по електронен път дали пациентите им са пенсионери.

Преглед на печата - 10 март

24 часа: Пенсионираме се, без да спираме работа дори за ден Българите вече ще могат да се пенсионират, без да прекъсват работа дори за ден. Сега навършилите години и стаж за пенсиятрябва поне за ден да спрат работата и осигуряването си, за да могат да подадат документи в Националния осигурителен институт, независимо че отговарят на всички условия на закона за придобиване право на пенсия.

С "Т-ROC" концепт "Фолксваген" отново намеква за по-малък SUV от "Тигуан"


С четвърти концептуален автомобил, този път представен в Европа, германският производител на автомобили "Фолксваген", за пореден път намекна, че планира да лансира SUV, който е по-малък от "Тигуан". В Женева концернът показа T-Roc концепт.

Той идва след представените в САЩ "Кросблу", в Китай "Крос купе" и в Индия "Тайгун". Европейският концепт показва нов за "Фолксваген" дизайн и модел лесно трансформиращ се от високопроходимо купе в кабриолет.

T-ROC концепт се задвижва от...

С Т-ROC "Фолксваген" отново намеква за по-малък SUV от "Тигуан"


С четвърти концептуален автомобил, този път представен в Европа, германският производител на автомобили "Фолксваген", за пореден път намекна, че планира да лансира SUV, който е по-малък от "Тигуан". В Женева концернът показа T-Roc концепт.

Той идва след представените в САЩ "Кросблу", в Китай "Крос купе" и в Индия "Тайгун". Европейският концепт показва нов за "Фолксваген" дизайн и модел лесно трансформиращ се от високопроходимо купе в кабриолет.

T-ROC концепт се задвижва от...

Томислав Дончев: Новият председател на Европейската комисия ще бъде десен

Томислав Дончев, водач на листата на ГЕРБ за евроизборите, заяви в предаването „Денят започва" на БНТ, че е получил поканата няколко седмици преди официалното й обявяване, но за мяст...

Започна приемът на заявления за майската сесия на матурите

От днес, 10 март, до 21 март се приемат заявления за майската сесия на държавните зрелостни изпити, напомнят от образователното министерство. Заявленията ще се подават в училищата, в които се обуча...

В Севастопол обявиха руския език за официален

Руският език става официален за водене на държавната документация в Севастопол, това заяви изпълняващият длъжността председател на Севастополската градска държавна администрация (СГДА) Дмитрий Белик...

Кримските татари се надяват на Турция

В продължение на 300 години Крим е част от Османската империя, преди да бъда анексиран от Русия. Тюркското мюсюлманско малцинство днес отново живее на полуострова и е нещо като противотежест на руск...

Бареков: ДПС и „Атака" бяха балансьори, изместих ги, но ще ги поизместя и още

"Не знам защо свързват ТВ7 с мен, тя обслужва тройната коалиция. Благодарен съм на телевизията все пак, че излъчи интервюто с Бисер Миланов-Петното, в което признава, че се е срещал с Бойко Борис...

Ума Търман: След 40 много стари неща започват да ти се виждат нови

Актрисата се завръща на големия екран след 2-годишен отпуск по майчинство

    


Безплатни прегледи за глаукома

В шест града днес започват безплатни прегледи за глаукома. В световната седмица на това коварно заболяване, което може да доведе до слепота, ще се включат над 20 клиники и специализирани кабинети.

Дългоочакваният лаптоп "Правец" на пазара до месец

/КРОСС/ Първите 1000 преносими компютъра "Правец 64М" може да стигнат до българския пазар в рамките на около месец. Те ще се продават в собствен магазин на бизнесмена Бойко Вучев в неназован засега столичен мол, както и онлайн сайта на устройството, съобщи пред "Труд" Вучев. Новината за възраждането на популярната в края на миналия век българска марка се появи преди около половин година. Тогава плановете бяха първите лаптопи да бъдат произведени около Нова година. Вучев обясни пред "Труд", че забавянето се е наложило заради закъсняло финансиране. Засега той гарантира само първите 1000 преносими компютъра, тъй като за толкова е купил части от Тайван, където е бил през декември. Сглобяването и инсталирането на софтуера става в България. По думите на Вучев цената на готовото за ползване изделие ще е под 1000 лева. Под тази граница обаче се продават и доста модели на популярни марки. Вучев е собственик на марката "Правец", която беше свободна от 1991 г. Частите за персоналния компютър обаче изцяло са чужди, тъй като у нас няма производство дори на периферни устройства, както е било за социалистическия "Правец". Процесорът е i7 на "Интел", което е последното засега поколение процесори на известната марка. На пазара ще има три варианта на лаптопа с различни цени според RAM-паметта. Тя ще е 4, 8 или 16 гигабайта. Цената на крайното изделие ще зависи и от дисковата памет, която ще варира

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване