ЕРП-та между чук и наковалня

Фразата "държавен произвол" придоби напълно ново значение през изминалата седмица, пише Калоян Стайков в анализ за ИПИ

Тайна среща между президента и шефа на EVN се осъществила във Виена

Докато у нас тече процедура по отнемане на лицензите на енергийните монополи, тъй като отказват да изплатят дължимите 347 млн. лева на НЕК,...

Преустановено водоподаване в Габрово

Във връзка с изпълнение на дейности по Водния цикъл, ще бъде преустановено водоподаването от 8.00 до 17.00 ч. на района от кв. Любово до кв. Бичкинята. След 13.00 ч. е възможно да бъде нарушено во...

Габровец е изнудван с пари за да му бъдат върнати откраднати документи

48-годишният мъж сигнализирал в полицията, че неизвестни лица го изнудват за пари ако искал да му бъдат върнати откраднати при грабеж документи.  Той обяснил, че преди около седмица от жилищ...

Андреа Бочели и Вероника Берти си казаха "да" на романтична церемония

Тосканският тенор Андреа Бочели сключи брак с дългогодишната си любов Вероника Берти. Двойката си каза "да" на романтична церемония в църквата "Пресвета Богородица" на пристанищет...

Смъртни присъди за 529 поддръжници на "Мюсюлмански братя" в Египет

Съдът в Египет осъди на смърт 529 поддръжници на "Мюсюлмански братя" - движението, което подкрепяше сваления президент на страната Мохамед Морси. Присъдата бе произнесена по време на второто...

Ето'о пропуска първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига

Нападателят на Челси Самуел Ето'о ще бъде извън терените през следващите 10-15 дни, след като получи контузия по време на победата над Арсенал с 6:0, предаде БГНЕС Камерунският футболист откри резу...

Залезът на Форбс

Стюарт Пинкертън е бивш заместник-главен редактор на Форбс и бивш заместник-главен редактор на Уолстрийт Джърнъл. В интервю за списание Адуийк на въпроса кога според него е започнал упадъкът на Форбс...

Як хеви метъл и четирима големи в Metal All Stars

Четирима велики забиха снощи на една сцена, но от компанията отсъстваше любимецът на повечето в залата. Часове преди началото на шоуто се разбра, че Фил Анселмо (Pantera, Down) няма да участва, както ...

Украйна изтегля военните си от Крим

Решението е взето заради руските военни заплахи

    


Разпитаха Първанов на делото срещу ген. Киров, не отговорил на въпроси за финансирането на НРС

Военният съд в София разпита бившия президент Георги Първанов по делото срещу бившия началник на Националната разузнавателна служба (НРС) ген. Кирчо Киров.Ген. Киров е обвинен в присвояване на 4,7 млн. лева през 2007-2011 г. Разследването започна през 2012 г. след сигнал, пратен от сегашния шеф на НРС ген. Драгомир Димитров. Военният съд в София разпита бившия президент Георги Първанов по делото срещу бившия началник на Националната разузнавателна служба (НРС) ген. Кирчо Киров.Ген. Киров е обвинен в присвояване на 4,7 млн. лева през 2007-2011 г. Разследването започна през 2012 г. след сигнал, пратен от сегашния шеф на НРС ген. Драгомир Димитров.

Полицията продава коли от 365 до 504 лв.

Полицията разпродава стари коли между 356 лв. и 504 лв. Това се вижда от част от отговорите, които МВР изпрати до "Труд" по Закона за достъп до обществена информация (ЗДОИ). В средата на декември 2013 г. МВР бе запитано колко коли е продало, по какъв ред, на кои физически или юридически лица в периода от 2008 г.

Откраднаха бадемови дръвчета от градина в с.Гълъбец

На 22.03.т.г. около 17.50 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 30 годишен мъж за това, че от градината му с площ 6,5 декара, разположена в землището на с. Гълъбец за времето от 14.02.т.г. до 22.03.т.г. е извършена кражба на 200 бадемови дръвчета от общо 240 насадени през месец октомври миналата година. По данни на бургазлията стойността на откраднатите фиданки е около 800 лева. Работата по случая продължава

Помориецът Емил Илчев победи петкратен световен шампион

Emil-Ilchev-Pomorie_Krasimir-Kostadinov-650x430

Поморийският клуб по канадска борба „Железни ръце” спечели три медала на държавното първенство по канадска борба,  провело се през уикенда  в НЧ “Oтец Паисий” Созопол. Шампионатът събра рекордните 450 състезатели от 33 клуба. Публиката имаше възможност да гледа на живо схватките между  11 бивши и настоящи световни шампиони, сред които бяха Вероника Бонкова, Цветан Гашевски, Георги Гайдарджиев и Красимир Костадинов.

Захари Стоянов  донесе злато за „Железни ръце” след борбите с дясна ръка при хората с увреждания в категория над 80 кг.

В категория мъже до 100кг. лява ръка, Емил Илчев  помете всички свои съперници включително и петкратния европейски и световен шампион Красимир Костадинов от Тутракан и донесе други два медала за Поморие.

През изминалата година канадската борба е най-успешният  неолимпийски  спорт за България с общо 43 медала от европейски и световни първенства. В момента световната федерация прави постъпки армрестлинга да бъде  включен в програмата на параолимпийските игри.

За първи път републиканско първенство у нас протече по специална електронна система, която бе под надзора на  генералния секретар на световната федерация Мирча Симонеску. Главен съдия на турнира пък бе британецът Дейвид Шийд, който е арбитър №1 в света.

66-22-01-kRASIMIR-KOSTADINOV-vs-EMIL-ILCHEV

10 години “Несебър нюз”

Преди 10 години, заедно с пролетта, на 20 март 2004 ,година в необятното интернетпространство се появи Електронното издание за Несебър и региона- Несебър нюз-www.nessebar-news.com. Предназначено за определен кръг читатели, изданието бързо придоби популярност и стана необходим и търсен източник за разнообразна и качествена информация, свързана с община Несебър, бургаския регион, страната и света.

За това време  изданието, дело на фирма „Аристидов“, с постоянната грижа на нейния управител Хари Аристидов претърпя обновление от 24 май 2011 година в сегашния му вид.

Тук може да се види първият публикуван материал на 20 март 2004 година, а в архива на изданиено в различни секции са запазени хиляди материали:

http://nessebar-news.com/news/index.php?action=show&type=news&id=1

Кръглата годишнина бе отбелязана  скромно, както подобава – с добри приятели. От няколко възможности, за целта бе избран екипът на обичания несебърски вестник „Слънчев бряг“, с който Несебър нюз активно се сътрудничи през всичките тези десет години.

Управителят на „ Несебър нюз “ ЕООД Красимир  Косев връчи Юбилейни грамоти,отбелязващи годишнината на Управителя на фирмата, издаваща вествика-Мара Момчилова, на Отговорния редактор Максим Момчилов и на фотографа на редакцията Любен Манолов за изключителен принос в развитието и утвърждаването на изданието. Заедно с грамотите те получиха и екземпляр на второто издание на Албум „Несебър“, който излезе от печат наскоро, под редакцията на Издателска къща Несебър нюз.

Независимо,че екипът на  редакцията бе изненадан с импровизираното тържество ,той реагиара адекватно и спретна малък коктейл, в основата на който се оказа 50-годишно неназовано питие, запазено от първите години на вестник „Слънчев бряг“.

Radiomilena.com честити празника на г-н Красимир Косев, управител на несебърското електронно издание, с което си сътрудничим още от създаването!

Георги Първанов на разпит като свидетел на ген. Кирчо Киров

Георги Първанов, Румен Петков, Димо Гяуров и Бриго Аспарухов пристигнаха във Военния съд на разпит по делото срещу ген. Кирчо Киров, бившия директор на Националната разузнавателна служба (НРС).

Помориец изгоря при пожар

На 21.03.т.г. около 22.50 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за горяща стопанска постройка /дървена барака с площ 5 кв.м./, разположена в местността «Пальокастро» край Поморие. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. При разчистване на изгорелите останки е открит силно обгорял мъжки труп, чиято самоличност е установена трудно, поради високата степен на изгаряния. Констатирано е, че трупът е на собственика на постройката – 50 -годишния К.П. от Поморие. По първоначални данни К.П. системно употребявал алкохол, като вероятна причина за пожара е липса на контрол върху горяща печка с твърдо гориво. Трупът на К.П. е откаран за аутопсия в катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

Клисарова: Бизнесът влиза във Фонд "Научни изследвания"

"Образованието и бизнесът да говорят на един език"

    


Александра Жекова превзе белите писти с пиринска носия

Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова успя за пореден път да ни накара да се почувстваме горди, че сме българи като покори планината с автентична народна носия. Александра Жекова застана пред обектива, за да покаже красотата на българската традиция в подкрепа на кампанията „Преоткрий традициите“. Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова успя за пореден път да ни накара да се почувстваме горди, че сме българи като покори планината с автентична народна носия. Александра Жекова застана пред обектива, за да покаже красотата на българската традиция в подкрепа на кампанията „Преоткрий традициите“.

EVN ограничи ВЕИ-мощностите с 40% за днес

EVN България Електроразпределение разпореди на всички ВЕИ централи, присъединени към електроразпределителната мрежа в Югоизточна България, да ограничат мощността си с 40% и да работят с мощност до 60% от инсталираната мощност за времето от 10:00 до 16:00 часа днес, съобщиха от дружеството.

Украинци ще могат да живеят в Крим с разрешение за пребиваване

/КРОСС/ Гражданите на Украйна, желаещи да живеят в Крим, ще имат тази възможност, но само с разрешение за пребиваване. Всички украински граждани, които не желаят да получат руско гражданство на територията на полуострова, ще могат да подадат молба в едномесечен срок и да оформят разрешение за пребиваване. Това съобщи главата на Федералните миграционни служби на Русия - Сергей Калюжни. По думите му, гражданите на Украйна, които не желаят да получат руско гражданство и паспорт на РФ, трябва да заявят това в едномесечен срок. „След това ще бъде необходимо да се оформи разрешение за пребиваване и те ще могат да живеят там, където са живели до този момент. В тази процедура няма да има никакви юридически проблеми и спънки", увери Калюжни на брифинга в РИА Новости.    

Русия се връща към времената на Брежнев и това е абсурдно


"Записки на реваншиста" - така е кръстил коментара си за завоя, който направи Русия в развитието си, руският журналист Григорий Ревзин. Той е публикуван на страницата му във Фейсбук. Предлага ме ви текста, опитващ се да намери отговор на въпроса защо се стигна дотук и какво предстои.

В историята на войните изгубилата страна винаги се е опитвала да усвои преимуществото на победителя, за да вземе след това реванш. Ако смятаме, че студената война беше именно война и СССР я изгуби, то...

"Зелени" индекси в ранната търговия на БФБ

В ранната търговия днес (24 март) индексите на Българската фондова борса (БФБ-София) бяха с ръстове. SOFIX се повиши с 1,01%, достигайки до...

Тежка катастрофа по пътя Поморие-Ахелой

На 24.03.т.г. около 03.20 ч. на пътната отсечка Поморие – Ахелой, на около 400 м. от кръстовището за с. Каменар, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил „БМВ 318 I”, с ямболска регистрация, управляван от неправоспособния водач – С.А., 21- годишен от Поморие, движещ се от Поморие за Ахелой. При пристигане на полицейските служители от „Пътна полиция”, С.А. е бил извън автомобила, а на задната седалка се намирали : 27- годишният Т.Т., 19- годишният Ф.Й. и 19- годишният А.С., и тримата от Поморие. Четиримата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ – Бургас, както следва : С.А. – в отделение „Ортопедия” със счупена подбедрица, без опасност за живота като, Т.Т. в „Реанимация” с непосредствена опасност за живота, Ф.Й. в „Реанимация”, с опасност за живота и А.С. в „Неврохирургия”, с опасност за живота. От четиримата потърпевши е взета кръв за химичен анализ. Работата по случая продължава.

 

 

14 първи награди завоюваха възпитаниците на Музикалното училище

14 първи награди завоюваха възпитаниците на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров”,  на проведения през уикенда в Бургас национален  конкурс „Върбан Върбанов”. Изданието е 12-то  поред и е за най- добро изпълнение на българска музикална творба. 150 деца от цяла България- инструменталисти и певци, разделени в три възрастови групи, мериха сили на сцените в Бургас. Тази година Министерството на културата отпусна 21едногодишни стипендии, като 7 от тях бяха присъдени на ученици от НУМСИ.

XXII национален конкурс за най-добро изпълнение на българска музикална творба се организира от Национално училище за музикално и сценично изкуство “проф. Панчо Владигеров”  със съдействието на Министерство на културата, Областна Администрация и Община Бургас.

Конкурсът е включен в програмата за закрила на даровити деца. Специалната награда на конкурса и наградата на Кмета на Бургас спечели Филип Ставров  от Стара Загора, който е на 9 години и свири на пиано.

 

Стотици тонове мазут се изляха в Мексиканския залив

Около 640 тона нефтопродукти са изтекли във водите на Мексиканския залив, след като товарен кораб се сблъска с шлеп близо до крайбрежието на САЩ.

Рогоносецът от Варна искал да убие и майка си

Рогоносецът от Варна, който искаше да се самоубие, след като приятелката му му изневерила накуп с двама от аверите му, се канел да убие и майка си. Това разказаха пред „Монитор” съседи на 33-годишния мъж от блока му на ул. „Цани Гинчев”.

Първанов, Петков, Гяуров и Аспарухов свидетелстват по делото срещу ген. Кирчо Киров


Георги Първанов, Румен Петков, Димо Гяуров и Бриго Аспарухов пристигнаха във Военния съд на разпит по делото срещу ген. Кирчо Киров, бившият директор на Националната разузнавателна служба (НРС), съобщи БГНЕС.

Четиримата се явяват като свидетели на ген. Киров. Първи пристигна Димо Гяуров, след него Румен Петков и накрая Първанов и Аспарухов. Четиримата проведоха кратък разговор и се насочиха към съдебната зала.

Ген. Киров е обвинен в присвояване на 4,7 млн. лева в периода...

Тютюнопроизводители с протести заради ниските цени

Ако до 72 часа няма решение, производители ще блокират НС

    


Остава една седмица за деклариране на корпоративните данъци

Една седмица остава до крайния срок, в който трябва да бъдат подадени данъчните декларации по Закона за корпоративното подходно облагане, напомнят от...

Фонд "Хр. Касъров” основава българско училище в Одрин

Първоначално в къщата, подарена от Касърови, се помещава Българското централно основно училище в Одрин. По–късно тя се заема от Девическото педагогическо училище

Жена – заключена, заплашвана и бита от мъжа си

На 20.03.т.г. около 22.00 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за това, че в апартамент, разположен във вх. 3 на бл. 77 в бургаския комплекс «Меден Рудник», 36 годишния Г.Я. държал против волята й от няколко дни приятелката си Г.Г., 32 годишна, с която имат общо дете на 4 години. Незабавно отзовалите се на сигнала полицейски служители констатирали, че жената се намира в апартамента и я освободили – установено е, че Г.Я. и Г.Г. се скарали преди време, като жената взела детето си и отишла да живее при майка си. На 17.03.т.г. Г.Г. е закарана насила с автомобил до предишния си апартамент от Г.Я., където е заключена и държана против волята в продължение на четири дни, като е заплашвана и бита от мъжа си. По време на задържането детето е пребивавало при баба си. Г.Я. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. По случая  е образувано досъдебно производство.

Зърнени Храни, ЦКБ и ПИБ с най-големи ръстове в началото на сесията*

Съотношението печеливши/губещи акции на борсата е 20/6, а при 5 позиции няма промяна

    


ЕС иска да затвори данъчните вратички за Google&Co

Комисарят по конкуренцията Хоакин Алмуния е свикал специална работа група, която да проучи темата и да предложи решения

    


Сирийските бежанци – „завинаги наши”

Малмстрьом попари надеждите на страната ни

Георги Първанов и Румен Петков на разпит като свидетели на ген. Кирчо Киров

Ген. Кирчо Киров е обвинен в присвояване на 4,7 млн. лева през 2007-2011 г.

Eврокомисията ни дала милиони: Интегрирайте бежанците!

Еврокомисарарят Сесилия Малмстрьом е на инспекция у нас

    


Дядка гръмна двама с незаконна пушка

Двама души са пострадали и са настанени в болница след битов скандал в дупнишкото село Дяково. 67-годишен мъж гръмнал с незаконната си ловна пушка брат си и техен роднина. Мъжете са прегледани в дупнишката болница, където останал само единият. Другият, който е с рана в корема, е настанен в болница в столицата.

КЗК нямала право да оценява типовите договори на веригите

Тези договори са актове от частно-правен характер и тяхната оценка противоречи на правилата за свободна инициатива, припомня регулаторът

    


Френските социалисти с тежко поражение на местните избори

Тези избори бележат „края на двуполюсния модел във френския политически живот“, заяви лидерката на френския Национален фронт Марин льо Пен

Държавата изплатила 35 млн. лв. за доставки на ваксини

35 391 683 лв. е изплатила държавата по договори на доставчиците на ваксини за 2012 година, сочи справка за БГНЕС от Министерството на здравеопазването по достъп до обществена информация. Общата стойност по договорите е 37 076 664 лв.

Пенсиите през април ще се изплащат по нов график заради празниците


Националният осигурителен институт (НОИ) съобщи, че заради празничните и почивни дни през април изплащането на пенсиите чрез пощенските станции ще започне на 4 април (петък) и ще приключи на 17 април (четвъртък).

Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция. Преводите на сумите за априлските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 4...

Мъри и Федерер взеха бързи победи в Маями


Двама от фаворитите на мастърса в Маями – Анди Мъри и Роджър Федерер, се класираха с лекота за четвъртия кръг.

Защитаващият титлата си британец надделя над Фелисиано Лопес с 6:4, 6:1 и записа девета победа в девет мача срещу испанския си съперник.

"Движех се добре и ретурите ми бяха на ниво. Срещу Фелисиано никога не е лесно, защото той умее много добре да накъсва ритъма", заяви Мъри, който преследва трети трофей в Маями след 2009 и 2013 г.

Олимпийският шампион...

Предстоящи футболни срещи на Стадион Поморие

Юноши старша възраст от отбора на ОФК “Поморие” приемат ФК “Розова долина” Казанлък на 26.03.2014 г. /сряда/, от 15:00 часа на Стадион Поморие.

На 29.03.2014 г./събота/, от 15:00 часа на Стадион Поморие ФК “Мастер” приема като домакини отбора на ОФК “Несебър”.

На 30.03. 2014 г./неделя/,  от 15:30 часа на Стадион Поморие ще се проведе домакинска среща на мъжкия отбор на ОФК “Поморие” и ФК “Странджанец” Царево.

Трима загинали при катастрофи за ден

От началото на годината са загинали 117 души

Първанов и Петков хвалят пред съда подсъдимия ексшеф на НРС Кирчо Киров

Бившият държавен глава Георги Първанов и ексвътрешният министър в кабинета "Станишев" Румен Петков похвалиха пред Софийския военно-окръжен съд в понеделник бившият директор на Националната разузнавателна служба (НРС) Кирчо Киров. Двамата са били питани от магистратите за впечатленията им от работата на НРС по времето на подсъдимия за длъжностно присвояване на 4.7 млн. лева през 2007-2011 г. Тъй като делото е секретно разпитите на Първанов и Петков, както и на предшествениците на Киров – Бриго Аспарухов и Димо Гяуров, бяха при закрити врати. По думите на Първанов пред журналисти извън съдебната зала "по времето на Киров службата е била засилена и е имало успешни действия". "Бих се изкушил да кажа, че разузнавателната служба, като и българската дипломация, както обществото ни като цяло, действаха синхронно и в крайна сметка успяха да постигнат най-големият дипломатически успех в началото на 21-и век – освобождаването на медицинските ни сестри от Либия", добави още бившият президент. Запитан за спомените му по отношение на финансовата издръжка на разузнаването, той лаконично каза, че "лично никога не е имал отношение към финансирането на службата, още по-малко пък към детайли за конкретни акции". Аспарухов и Гяуров, които ръководеха НРС между 1991 г. и 2003 г. бяха категорични, че по тяхно време отклоняването на средства от бюджета на службата не е било възможно. По думите им въпросите на съда и защитата на Киров са били насочени точно в тази посока. "С отговора си ме карате да изкажа отношение по повод подсъдимия. За да не изразявам отношение ще ви кажа, че по мое време това не беше възможно да се случи", заяви Гяуров пред журналисти, запитан дали е било възможно да са извършвани подобни разходи, без те да бъдат контролирани. Според Бриго Аспарухов пък не е възможно да има разходи, които да не се контролират и да доведат до възможни злоупотреби. Той обясни как се отпуска бюджетът на НРС и каза, че по негово време всяка година през януари назначавал ревизионна комисия извън службата – от МО и МВР и така е имал "трето око", което наблюдавало финансовата дейност на институцията. Аспарухов използва случая, за да коментира и липсата на специален закон за дейността на НРС: "Всеки президент през целия преход, всеки кабинет до сега нямат интерес (да има закон – бел.ред.), защото тези институции и изобщо на тяхната дейност се гледа като на институции, които могат да бъдат използвани за партийни, лични, корпоративни и всякакви други цели, но не и за национални интереси. Това говори, че преходът не е свършил, това говори, че ние ферментираме по пътя на демокрацията все още". Самият Киров заяви пред медиите, че и четиримата свидетели, разпитани в понеделник, са били "полезни посвоему". Показанията на Първанов, Петков, Аспарухов и Гяуров бяха поискани от защитата на подсъдимия, тъй като прокуратурата отказа да ги събере по време на разследването. По думите на Киров разпитът на бившия президент бил наложителен, тъй като службата е функционирала "под неговото непосредствено ръководство", когато Първанов е бил "отговорен, първи човек в държавата – неговото мнение не е без значение". Помолен да коментира думите му, че лично не е имал отношение към инансирането на НРС, Киров бе лаконичен: "Пряко да, но отношение към операциите, които службата е провеждала – имаше". "Имаме много активна съвместна дейност в периода, в който беше министър, а и след това", каза подсъдимият, визирайки Румен Петков. Допълни и, че бившият МВР шеф е основател на институт за международна сигурност и неговата дейност е пряко свързана с националната сигурност на страната. "Начинът на отчитане е един и същ съгласно два вътрешни документа от 1995 г., които не са променяни нито при генерал Гяуров, нито при мен", заключи Кирчо Киров, помолен да сравни периодите, в които разузнаването е било ръководено от Аспарухов, от Гяуров и накрая от него. Делото срещу Киров бе образувано, след като през пролетта на 2012 г. лидерът на парламентарно представената тогава партия РЗС Яне Янев шумно разгласи, че има доклад за нарушения в НРС, които засягали Киров, а освен това имало данни за "ловни оргии" на последния президент Георги Първанов. В крайна сметка прокуратурата обвини само Киров в това, че като директор на НРС за пет години присвоил над 4.7 млн. лева. За улесняване на присвояването, генерал Киров съставил повече от хиляда и сто официални финансови документи, с цел да бъдат използвани за доказване на несъществуващи служебни разходи.

Първанов, Румен Петков, Димо Гяуров и Бриго Аспарухов на разпит по делото срещу Кирчо Киров

Георги Първанов, Румен Петков, Димо Гяуров и Бриго Аспарухов се явиха в понеделник в Софийския военно-окръжен съд, който гледа делото срещу бившия шеф на Националната разузнавателна служба (НРС) Кирчо Киров за присвояване на 4.7 млн. лева през 2007-2011 г. Четиримата бяха призовани като свидетели, но разпитите им се провеждат при закрити врата, тъй като делото е секретно. Разследването срещу Киров започна през 2012 г. след сигнал, пратен от сегашния шеф на НРС ген. Драгомир Димитров. Според обвинението по времето на Киров във финансовите документи на службата са отразявани несъществуващи разходи за националната сигурност.

Лагард: Китай се нуждае от по-екологични мерки за стимулиране на растежа

Страната се очертава като стабилизираща сила в глобалната икономика, коментира шефът на МВФ

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване