Мъж е убит в София

Свидетели обаче заявяват

Според украинския външен министър положението на руската граница е взривоопасно

Напрежението между Русия и Украйна е взривоопасно, а рискът от война между двете съседни страни е по-висок от всякога. За това предупреди украинският външен министър Андрей Дешчица, като осъди разполагането на руски войски по източната граница на страната.

Психолог: Ситуацията в България изглежда доста шизоидна

/КРОСС/ Ситуацията в страната в последните години изглежда доста шизоидна, но когато виждаш хора, които прескачат от тема на тема и които говорят едно, а вършат нещо съвсем друго няма как да не ти хрумне подобна диагноза и си поставяш въпроса защо. Това каза пред БНР психологът Иван Игов.От една страна, според мен това е крещящата липса на компетентност. Докато по-възрастните сме свикнали още от годините на соца да чуваме едни лозунги, да ни обясняват колко сме демократични, какво се прави за нас, то младите хора някак си не могат да го възприемат и започва да им писва и от това, че политиците, които са на власт, не разбират демократичните и нормалните послания към тях. Не разбират, че всъщност отчуждават, отблъскват всички трезвомислещи в тази държава. Понякога си мисля, че го правят нарочно, защото точно преди избори тази шизофренна обстановка се изостря. Хората биват отблъснати от изборите, отиват да гласуват точно тези твърди ядра, на които те разчитат и така сметките са чисти, обясни психологът.

Венгер проведе среща с футболистите си, напуска Арсенал?

/КРОСС/ Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер проведе среща с футболистите си след като "Топчиите" бяха унижаващо разгромени от Челси с 6:0. Специалистът и играчите обсъдили проблемите в отбора и пропуските, довели до срамната загубa, предаде Telegraph. Венгер не се яви на пресконференцията след злополучния мач, като същевременно отмени и срещата с представителите на медиите, предвидена за днес. Според слухове в мрежата френският специалист обмисля да напусне тима след края на сезона. Въпреки, че договорът му изтича през лятото и ръководството на тима желае той да бъде подновен, Венгер все още не е обявил съгласието си да остане начело на Арсенал.    

Глоба, ако се качим в нелегална маршрутка

Клиентите на нелегалните маршрутки също да отнасят солени глоби. Това предлагат от Националното сдружение на автобусните превозвачи. В момента глоба от 1500 лв. се налага само на водачите, а колите им се спират от движение за 6 месеца. При повторно нарушение санкцията се увеличава двойно.

Цените ще падат още

Цените в България ще продължат да падат и през 2014 г., гласи един от основните изводи в тримесечния икономически анализ на УниКредит Булбанк. Очакваната средногодишна инфлация е минус 0,8%. За сравнение Националният статистически институт отчете намаление на цените с 1,6% за 2013 г.










Цените в България ще продължат да падат и през 2014 г., гласи един от основните изводи в тримесечния икономически анализ на УниКредит Булбанк. Очакваната средногодишна инфлация е минус 0,8%. За сравнение Националният статистически институт отчете намаление на цените с 1,6% за 2013 г.

Ябълки до икона на Богородица даряват с рожби

Една жена ридае в храма на асеновградското с. Горни Воден - дошла е отдалече, но закъсняла за празника на Богородица. От благодатния хляб няма и троха. Богомолката приема това като лош знак, че няма да бъде чута молбата  за рожба. Възрастният свещеник се опитва да я утеши, като  дава ябълка, оставена в дар пред изображението на Божията майка. Една жена ридае в храма на асеновградското с. Горни Воден - дошла е отдалече, но закъсняла за празника на Богородица. От благодатния хляб няма и троха. Богомолката приема това като лош знак, че няма да бъде чута молбата за рожба. Възрастният свещеник се опитва да я утеши, като дава ябълка, оставена в дар пред изображението на Божията майка.

Правителството осигури 6 милиона лв. за 51 малки болници

Правителството е осигурило за 2014 година 6 млн. лева за дофинансирането на общо 51 малки болници по методиката за спешната помощ, изработена съвместно с НСОРБ и здравното министерство. Това стана ясно при посещението на министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева в Кърджари. Според нея проблемът с недостига на лекари в малките населени места Правителството е осигурило за 2014 година 6 млн. лева за дофинансирането на общо 51 малки болници по методиката за спешната помощ, изработена съвместно с НСОРБ и здравното министерство. Това стана ясно при посещението на министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева в Кърджари. Според нея проблемът с недостига на лекари в малките населени места

Четири температурни рекорда бяха отчетени днес


Четири температурни рекорда бяха отчетени днес, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

В Оряхово са регистрирани 24.5 градуса, като предишният рекорд от 24.2 градуса е отчетен през 2008 година. Ловеч е следващият слънчев град, като температурният рекорд там е изравнен с този от 1987 година - 25.6 градуса.

В Свищов термометрите са показвали 26.8 градуса, а предишният температурен рекорд от 24.6 градуса е отчетен в града през 1987. 26.7...

Убиха мъж до мол в елитен квартал в София!

Стрелба в столичен квартал доведе до един убит.

Нети отново на върха в „Като две капки вода“

Нейното превъплъщение в Сюзън Бойл и изпълнението ѝ на I Dreamed a Dream от мюзикъла „Клетниците“ получиха най-много зрителски гласове

Овца и водещи без панталони в „Като две капки вода“

Как ще се справят звездите със своите превъплъщения тази вечер и какви оценки ще им бъдат поставени, гледайте „Като две капки вода” в момента по Нова ТВ

Лавров: Формирането на легитимна власт трябва да бъде главна цел на Киев

/КРОСС/ Преди за подписва политическата част на споразумението за асоцииране към ЕС, Киев би трябвало да сформира легитимна власт, смята дипломат № 1 на Русия Сергей Лавров. По думите на министъра, подписването на документа между Киев и Брюксел се е състояло в период, когато новата власт на Украйна още не е сформирана.„Бяха обявени президентски избори, при това не за декември, както това се изискваше от споразумението от 21 февруари, а за края на май. До изборите трябва да се проведе конституционна реформа. И може би най-правилното би било, бих казал, най-етично по отношение на собствения народ, би било да се дочака по-легитимна ситуация в Киев, преди да се подписват от името на цялата държава каквито и да било споразумения", посочва Лавров, предаде РИА „Новости".

Зрителка оценява вместо Маги в „Като две капки вода”

Как ще се справят звездите със своите превъплъщения тази вечер и какви оценки ще им бъдат поставени, гледайте „Като две капки вода” в момента по Нова ТВ

Шишковиц – ортак на олигарха Прокопиев

Изпълнителният директор на австрийския холдинг EVN Щефан Шишковиц, за когото „Телеграф" съобщи вчера, че се е срещнал тайно миналия четвъртък с президента Росен Плевнелиев във Виена, се оказа ортак на семейния приятел на държавния глава Иво Прокопиев. Енергийният олигарх и Шишковиц са свързани от бизнесначинания и участия в едни и същи организации.

Треньорът на "Септември" (Симитли): Феновете на "Миньор" не са европейци

Треньорът на "Септември" (Симитли) Спас Стоименов заяви, че с нищо не е провокирал гнева на феновете на "Миньор". Както вече е известно, тимът от Симитли спечели гостуването в Перник с 1 : 0, а след края на мача фенове на домакините атакуваха гостите с камъни и бутилки.

Изпълнителния директор на "Миньор" Валентин Лазаров обвини Стоименов, че е подтикнал миньорци да направят това.

"На първо място искам да кажа, че не му прави...

Продължава

Три отбора от Варна намериха място в Топ 6 на републиканското по водна топка

Три отбора от Варна се класираха за финалната шестица на републиканското първенство по водна топка за мъже. Ватерполистите на Черно море и Комодор завършиха втори и трети в квалификационна група Б и така намериха място сред най-добрите шест.

Втори джакпот над 5 милиона лева за година във Варна

Варна се оказва късметлийски град за тотомилионерите - за малко повече от година за втори път в града падна солидна печалба.
В 24-тия тираж късметлия, пуснал фиш във Варна, забогатя с 5 583 081 лева от второ теглене на “6 49”. Неизвестният милионер, който е първи за тази година с пари от тотото, пуснал обикновен фиш за 2,80 лева, като печелившата Варна се оказва късметлийски град за тотомилионерите - за малко повече от година за втори път в града падна солидна печалба. В 24-тия тираж късметлия, пуснал фиш във Варна, забогатя с 5 583 081 лева от второ теглене на “6 49”. Неизвестният милионер, който е първи за тази година с пари от тотото, пуснал обикновен фиш за 2,80 лева, като печелившата

Отборът на Пулев питал защо се избягва мач с Кличко


Германският отбор на боксьора Кубрат Пулев се е обърнал с остър тон към международната федерация, съобщи "Нова телевизия". От "Зауерланд" поискали да разберат защо се отбягва мач с Владимир Кличко за световната титла.

Ръководителите на отбора припомнили, че българският професионален боксьор е пълноправен претендент за титлата.

Мениджърът на Пулев - Хаген Дьоринг, заявил, че състезателят в тежка категория все пак ще се боксира на 5 април на галавечер в Германия. Очаква...

Шпионирай колегите, дори когато не си на работа

Изобретиха нова джаджа, която следи какво става на бюрото ти

    


Идва дъжд и вятър

Атмосферното налягане ще остане

Японска гъба предпазва от ракови заболявания

Всеки знае, че гъбите са полезна, питателна и нискокалорична храна, която е чудесна добавка към хранителния ни режим.

Изчезналият боинг се разбил в Индийския океан

Изчезналият самолет на Малайзийските авиолинии е паднал в Индийския океан, съобщи премиерът на страната Наджиб Разак, предаде Ройтерс. Авиокомпанията е уведомила близките, че никой от 239-те пътници на борда не е оцелял. Текстът на SMS-а до семействата на жертвите гласи че "без никакво разумно съмнение" може да се приеме, че самолетът е загубен и няма оцелели.

Бареков: Всяка атака ме прави все по-уверен

/КРОСС/ "Да се хванем за ръце и този път да направим нещо наистина добро. Да оставим след нас една по-хубава и по-добра България", призова дупничани лидерът на ПП "България без цензура" Николай Бареков. "Виждате какъв негативизъм и помии се изляха върху главата ми, когато обявих, че влизам в политиката срещу цялата система. Всяка такава атака ме прави все по-уверен, че пътят е правилен и имам вашата подкрепа", обърна се той към дупничани и бе категоричен, че само гласовете за "България без цензура" дават пълна гаранция, че ДПС ще бъде извадена от властта. "Имам самочувствието да кажа, че съм първият общественик, който чу гласа на хората, показа ги по телевизията и зная в детайли проблемите на всеки български гражданин - на майките, на децата, на възрастните хора. Двата основни проблема са липсата на работа и ниските заплати", заяви лидерът на "България без цензура". Той разкритикува политиците до момента за това, че са били далече от дневния ред на българина. По традиция срещата с хората започна с есето на зам.-председателя на ББЦ Росен Петров за народа старец и за гериозма на дедите ни, който е подписал с кръв правото ни да искаме по-достоен живот. "Да покажем че никой не може да спре българския народ, когато реши да се обединява в една битка", призова от сцената Росен Петров.  

Най-важните новини от деня, понеделник, 24 март

Сделките с акции на ЦСКА преобладаваха на БФБ Сделките от публичното предлагане на акции на ЦСКА преобладаваха в търговията на БФБ-София, но при...

ЕК разследва заемите за студенти на Острова

/КРОСС/ Европейският комисар по образованието, култура, многоезичие и младежта Андрула Василиу обяви, че започва официално разследване на решението на Лондон за временно спиране на заемите за издръжка за румънски и български студенти, предаде "Медиафакс".В отговора на въпрос, отправен от румънския евродепутат Ренате Вебер, Василиу посочва, че вследствие на подадената информация и оплаквания, получени в комисията, се е появило съмнение за начина, по който британските власти са се заели с този въпрос.Еврокомисарката уточнява, че било взето решение да започне официално разследване и ще бъдат поискани допълнителни обяснения от Лондон. През ноември 2013 г. британските власти взеха решение за временно спиране на заемите за издръжка за студенти от България и Румъния, за да проверят легитимността им, след като броят им се бил увеличил рязко.

Дупките в София влизат в електронен регистър

Дупките по пътищата на София, маркировката, светофарите, тротоарите и уличното осветление ще бъдат заснети и отразени в единна информационна система на общината.
Кметството е обявило обществена поръчка за фирма, която да изработи и внедри електронния регистър. Прогнозната стойност на системата е 375 000 лв.
Целта на системата е да се установи със Дупките по пътищата на София, маркировката, светофарите, тротоарите и уличното осветление ще бъдат заснети и отразени в единна информационна система на общината. Кметството е обявило обществена поръчка за фирма, която да изработи и внедри електронния регистър. Прогнозната стойност на системата е 375 000 лв. Целта на системата е да се установи със

Visa и MasterCard работят отново с руските банки

Visa и MasterCard ще работят отново с руските банки. Американските компании ще работят само с SPM Bank и InvestCapitalBank. Междувременно услугите...

Киев изтегли войските си от полуострова

Временният украински президент Олек­сандър Тур­чинов нареди на украинските военни части да се изтеглят от територията на Крим заради заплахата за живота на украинските военнослужещи и техните семейства, предадоха агенциите. По думите на Тур­чинов Нацио­налният съвет за сигурност и отбрана на Украйна е предприел тази крачка по съвет от министерството на отбраната в Киев.

Увеличават ЦИК с 1 до 3-ма, за да са доволни всички

Съставът на ЦИК може да бъде увеличен с 1 до 3-ма души. Такава спешна промяна на току-що приетия нов Изборен кодекс са обсъдили БСП и ДПС .  Идеята е възникнала на срещата при президента между Бойко Борисов и Лютви Местан преди заседанието на КСНС. Тя бе публично оповестена на излизане от лидера на ДПС. Съставът на ЦИК може да бъде увеличен с 1 до 3-ма души. Такава спешна промяна на току-що приетия нов Изборен кодекс са обсъдили БСП и ДПС . Идеята е възникнала на срещата при президента между Бойко Борисов и Лютви Местан преди заседанието на КСНС. Тя бе публично оповестена на излизане от лидера на ДПС.

Многодетно семейство иска по-справедлива подкрепа

Бургас /КРОСС/ Родители на пет деца от Бургас призовават правителството да обърне серизно внимание на законовите и нормативни уредби за помощите и подкрепа на многодетните семейства. Идеите им са не държавата да дава финансови помощи, с каквито често се злоупотребява от малцинствените групи, а да помага с облекчения за учебници, спорт, кредитни облекчения и дори синя зона за фамилните возила.Семейство на Петър и Марина е шумно, емоционално, многолюдно, модерно и весело. Двойката живее със своите пет деца в щастие и сговор. Петър и Марина са с добри финансови възможности, но имат нови идеи, които биха били от помощ за всяко българско семейство, което има планове за повече членове на семейството си и хубав живот в България - обикновени, прости жестове от страна на държавата.Така например, те предлагат да се осигуряват безплатни учебници за децата, родени след третото в семейството, да имат възможност за безплатни посещения на извънкласни дейности, както и да ползват безплатно паркомясто в синя зона.Сред предложенията на младото семейство са държавата да предостави повече бази за спорт, за езда, за приложни изкуства. Оказва се, че за техните идеи отговорът е един - "няма нормативна уредба".Идеите на Петър и Марина са елементарни. Семейство Морчеви искат не помощи, а облекчения за учебници и спорт. Защото искат децата им да бъдат не само добре облечени и нахранени, но и да живеят образовани в България

Малстрьом: Не сте готови за бежанска криза, Орешарски съгласен

Като страна не бяхме достатъчно подготвени за бежанската вълна. Вече сме по-напред, но имаме още много работа да свършим, за да отговорим на стандартите, които очакват от нас както бежанците, така и...

Касъка с нова джамия и старо минаре

Родопското село събра за строежа й над 130 хил. лв. от дарения

    


Сидеров: Българите в Крим ги е страх от украинците

/КРОСС/ "Българските политици, освен мен, не се съобразяват с мнението на българите в Крим." Това каза в предаването на ТВ7, „Дневен ред" лидерът на Атака Волен Сидеров. "Българите в Крим категорично са „за" резултатите от референдума. Тях ги е страх от украинците. Казват: „Като дойдат майдановците, ще ни избият. Затова искаме спокойствие чрез присъединяване на Русия", добави Сидеров. "С днешното решение на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) се дава картбланш да се подкрепят санкции срещу Русия. Казах на президента да не ме включва в такова решение. На това заседание имахме шанс да вземем решение за налагане на вето на санкции срещу Русия. България можеше да изиграе един хитър дипломатически ход, но това не е на нивото на политиците ни. Ако аз бях премиер, щях да го направя и да извлека големи дивиденти за България", заяви националистът. "Крайно време е да се създаде един нов политически елит. Сегашният е на много ниско ниво. Чух вътре мнения: „Ние не можем да повлияем". Как не можем да повлияем, нали сме пълноправен член на Европейския съюз. Сега в Европа имаме едни безлични лидери, които слушат какво им се казва от Вашингтон. Затова позицията на „Атака" е, че Европейският съюз трябва да се еманципира от САЩ, а не да бъде техен придатък

Йовчев: Има риск за глобалната и регионална сигурност

Ситуацията в Украйна създава рискове и за регионалната и за глобалната сигурност и в никакъв случай не трябва да я подценяваме. Това каза вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев, след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност.

Самозапалилият се Димитър: Постъпката ми беше глупост

Самозапалването ми беше глупост. Сега благодаря на Господ, че съм жив. Това каза пред TV7 Димитър Димитров, който преди година се самозапали пред президентството.   „Системата убива малкия бизнес. Въведоха се изисквания, евростандарти. Един съсед в Дупница пускаше жалби, че вдигам шум. Община Дупница ме заплашваха и нямах право да работя. Самозапалването ми беше глупост. Сега благодаря на Господ, че съм жив. Това каза пред TV7 Димитър Димитров, който преди година се самозапали пред президентството. „Системата убива малкия бизнес. Въведоха се изисквания, евростандарти. Един съсед в Дупница пускаше жалби, че вдигам шум. Община Дупница ме заплашваха и нямах право да работя.

Димитър Димитров: Самозапалването ми пред президенството беше глупост

Самозапалването ми беше глупост. Сега благодаря на Господ, че съм жив. Това каза пред TV7 Димитър Димитров, който преди година се самозапали пред президентството.   „Системата убива малкия бизнес. Въведоха се изисквания, евростандарти. Един съсед в Дупница пускаше жалби, че вдигам шум. Община Дупница ме заплашваха и нямах право да работя. Самозапалването ми беше глупост. Сега благодаря на Господ, че съм жив. Това каза пред TV7 Димитър Димитров, който преди година се самозапали пред президентството. „Системата убива малкия бизнес. Въведоха се изисквания, евростандарти. Един съсед в Дупница пускаше жалби, че вдигам шум. Община Дупница ме заплашваха и нямах право да работя.

Аня Пенчева: Бях почти сляпа

В предаването на бившия си съпруг актрисата извади от дамската си чанта голяма лупа, която й помагала да чете.

България не признава референдума в Крим

Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) обяви за нелегитимен референдума в Крим за присъединяването на полуострова към Русия. Това стана вчера на продължилото повече от 4 часа съвещание на президента Росен Плевнелиев, председателя на НС Михаил Миков и премиера Пламен Орешарски с лидерите на четирите парламентарно представени партии, министри и директорите на няколко служби за сигурност.

Подсъдимият за убийството на Хюлия не иска да излиза от килията

Обвиняемият за отвличането и убийството на Хюлия Маджар от Белоградец Иван Тодоров пожела да остане в ареста, докато завърши съдебният процес срещу него. Това стана ясно във Варненския окръжен съд вчера.
Пред магистратите 25-годишният младеж, който беше екстрадиран в понеделник от Холандия, заяви, че не иска да излиза на свобода заради... Обвиняемият за отвличането и убийството на Хюлия Маджар от Белоградец Иван Тодоров пожела да остане в ареста, докато завърши съдебният процес срещу него. Това стана ясно във Варненския окръжен съд вчера. Пред магистратите 25-годишният младеж, който беше екстрадиран в понеделник от Холандия, заяви, че не иска да излиза на свобода заради...

Заседание на Временна анкетна комисия

Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, довели до внезапното подаване на оставка от Христо Дамянов Бисеров от всички заемани постове в Народното събрание и политическата партия "Движение за права и свободи", в резултат на негови действия, след които са образувани наказателни производства за престъпления, свързани с изпиране на пари, подаване на декларации с невярно съдържание и други, както и потенциалното неправомерно изтичане на информация от българските служби за сигурност към "Боянските сараи", както и всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за скандална кореспонденция и среща между председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и Бисер Миланов, известен като Петното

1.Изслушване на служители от Националната служба за охрана.

2.Изслушване на Бисер Миланов.

Русия се чувства излъгана от Запада – защо?

Австрийски политолог: Това обаче не оправдава подхода на Русия в Крим

    


Задържаха мъж с марихуана до училище във Варна

Мъж е спипан от полицията с плик с 15.60 грама марихуана в себе си в близост до училище в „Младост“. Той е прибран за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, казаха за Moreto.net от ОД на МВР – Варна. 20 – годишен варненец пък е задържан за грабеж на 980 лева, извършен пред сградата на голям търговски център миналия четвъртък.

Откритията на българка дават надежда за болни от рак

Нора и екипът ѝ откриват молекули, които могат да забавят разпространението на рака на кожата

Откритията на българка дават надежда за болни от рак

Нора и екипът ѝ откриват молекули, които могат да забавят разпространението на рака на кожата

БМВ "кацна" зад блок, паднало от паркинг

БМВ "кацна" неочаквано в ливада зад блок в центъра на Смолян. Колата паднала от поне 10 метра от паркинг над ливадата. По чудо няма пострадали, нито пък има щети по колата, само са спукани предните гуми. От блока се дивят как колата не се е озовала в апартаментите им, тъй като ливадата, на която е паднала, е на височината на първия етаж. 
БМВ "кацна" неочаквано в ливада зад блок в центъра на Смолян. Колата паднала от поне 10 метра от паркинг над ливадата. По чудо няма пострадали, нито пък има щети по колата, само са спукани предните гуми. От блока се дивят как колата не се е озовала в апартаментите им, тъй като ливадата, на която е паднала, е на височината на първия етаж.

Бившият норвежки премиер става генсек на НАТО?

Бившият норвежки премиер Йенс Столтенебег може да стане генерален секретар на НАТО на мястото на Андерс Фог Расмусен. Оттеглилият се заради загубата на парламентарните избори през 2013 г. скандинавец е подкрепен от британския премиер Дейвид Камерън, германския канцлер Ангела Меркел и президентите на САЩ и Франция Барак Обама и Франсоа Оланд, пише италианският в. Република.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков разговаря с делегация на Дружеството на бесарабските българи .

Председателят на Народното събрание Михаил Миков разговаря на 24 март 2014 г. с делегация на Дружеството на бесарабските българи „Св. св. Кирил и Методий” от Болград - Украйна. Българите там са потомци на изселници от Ямболско и Сливенско.

На срещата бяха поставени въпроси, свързани с осигуряване на възможности за изучаване на български език в неделни училища по програмата „Роден език и родинознание”. Има много деца, желаещи да изучават български език, отбелязаха гостите в отговор на питане на председателя на парламента Михаил Миков.

Подобряването на транспортните връзки между България и Болград, както и процедурите за кандидатстване и предоставяне на българско гражданство, бяха също сред темите, обсъдени на разговора. Изразено бе желание за побратимяване с български общини.

Председателят на Народното събрание предложи конкретни решения за подпомагане на българското малцинство в Украйна.


Спешните отделения вече получават парите за обслужен пациент

Започнало е превеждането на парите на спешните отделения на болниците за дейност за обслужен пациент. Това каза министърът на здравеопазването Таня...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване