Какво прави един офис по-уютен и специален

Помещенията, които ще зарадват вашите служители

    


Honda показа уникален нов мотоциклет, наподобяващ Батмобил

/КРОСС/ Honda разпространи информация за новия си мотоциклет, който впечатлява с невероятен външен вид и доста наподобява на батмобила на комиксовия супергерой Батман, предаде BBC. Мотоциклетът носи името NM4 Vultus и на този етап е все още концепция. С футуристичен дизайн и конструкция турър, моторът е оборудван с диодна осветителна система, и двуцилиндров 745 кубиков двигател, комбиниран с роботизирана предавателна кутия, която позволява избор между механичен и автоматичен режим на превключване на скоростите.  

Hyundai представи новата Sonata

Премиерата на новото поколение на модела се състоя в Южна Корея

    


Обама: Европа не е бойно поле между Запада и Изтока

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че въпреки анексирането на Крим, Европа не трябва да се разглежда като бойно поле за надмощие между Изтока и...

Първанов се срещна с кмета на Богданов дол

/КРОСС/ Лидерът на АБВ Георги Първанов проведе в офиса на граждансакта инициатива в столицата среща с новоизбрания кмет на с. Богданов дол Петър Теофилов.Първанов поздрави Петър Теофилов за неговата победа на частичните местни избори, като подчерта, че резултатът от вота е в следствие не само на политическата подкрепата, но и на личните качества и авторитет на Теофилов пред жителите на с. Богданов дол. Петър Теофилов благодари на Георги Първанов и АБВ за категоричната и твърда подкрепа и изрази надежда, че ръководеното от него населено място ще може да разчита на сътрудничество с гражданската инициатива и по реализирането на проекти свързани с обновяването на ВиК в съоръженията в района.Ангажимент за съдействие по случая бе поет от ръководството на АБВ и нейния лидер Георги Първанов.    

Варненските земеделци взели 9 облекчени кредита от общо 40 за Североизточна България

Земеделски производители от Североизточна България са получили 40 облекчени кредита от търговските банки общо за почти 17,5 млн. лв. за реализиране на проекти по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Заемите с облекчени условия са обезпечени със средства от Националния гаранционен фонд (НГФ) в общ размер на близо 14 млн.

Познахте ли Памела Андерсън?

"В началото мислех, че изглеждам като Андерсън Купър.", споделя Памела пред американското издание на списание Elle, "но сега се чувствам много по-силна отпреди."

Със знака Овен идва новата (астрологична) година

В астрологията новата година започва с пролетното равноденствие, което тази година настъпи на 20 март.Задава се времето на слънчевия знак Овен. Той символизира раждането и е “бебето” на Зодиака. Точно както новороденото, представителите на тази зодия се интересуват само от себе си. Те откриват с наслада, че имат палчета и пръсти, че ... В астрологията новата година започва с пролетното равноденствие, което тази година настъпи на 20 март.Задава се времето на слънчевия знак Овен. Той символизира раждането и е “бебето” на Зодиака. Точно както новороденото, представителите на тази зодия се интересуват само от себе си. Те откриват с наслада, че имат палчета и пръсти, че ...

Европейският парламент организира състезание за учениците от Перник, Благоевград и Кюстендил

Информационното бюро на Европейския парламент (ЕП) в България организира регионално състезание за училища от областите Благоевград, Кюстендил и Перник за участие в програмата "Евроскола". Въпросите в състезанието ще бъдат по текущи теми от национален и европейски интерес с акцент върху предстоящите избори за ЕП през тази година.

Състезанието ще се състои в Благоевград на 12 април 2014 г. Отборите, класирани на първите места, ще получат за своите училища...

Продължава

Мним лекар взе 2000 лв. от 83-годишен мъж

Измамник убедил възрастния мъж, че парите трябват за операция

    


Убиецът на Хюлия трепери, иска да си седи в ареста

Иван Тодоров, обвинен за убийството на Хюлия Маджар, сам поиска да остане зад решетките. Като мотив той изтъкна, че се страхува за своята безопасност. Преди Тодоров да каже волята си, адвокатът му заяви, че не възразява срещу искането на прокуратурата за най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

Глобяват Роналдо със сума, която изкарва за 15 минути

/КРОСС/ Дисциплинарната комисия на Испанската футболна федерация ще накаже звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за изказванията му срещу рефера Ундиано Майенко в дербито с Барселона. Португалецът изригна заради двете дузпи в полза на каталунците и червения картон на Серхио Рамос. Той обяви, че победата на "блаугранас" е по "техния си начин", визирайки решенията на Майенко. Тези негови думи няма да останат ненаказани и той ще отнесе финансова глоба. Но с оглед на заплатата му, тя е направо смешна. Санкцията ще е 601 евро, защото не се е случвало скоро португалецът да е наказван за изказвания срещу съдиите. В Испания изчислиха, че това са парите, които звездата на Реал изкарва за 15 минути, при това, без да е в "работно време". Годишната му заплата е 20 млн. евро. И Серхио Рамос, който също изригна срещу рефера, ще отнесе глоба. Тя обаче е 3300 евро, защото неговите думи са определени като по-остри от комисията, предаде Гонг.  

Ултиматум на тютюнопроизводители към правителството: 72 часа, след това блокада

Тютюнопроизводители от страната определиха ултиматум на кабинета да вземе окончателни решения за проблемите им. Фермерите дадоха срок от 72 часа и заплашиха, че след това ще блокират парламента и ще запалят пред входа неизкупената си продукция. Един отчаян протестиращ даже се закани да се самозапали, предаде БНР.
Над 300 земеделски производители Тютюнопроизводители от страната определиха ултиматум на кабинета да вземе окончателни решения за проблемите им. Фермерите дадоха срок от 72 часа и заплашиха, че след това ще блокират парламента и ще запалят пред входа неизкупената си продукция. Един отчаян протестиращ даже се закани да се самозапали, предаде БНР. Над 300 земеделски производители

Ислямисти отново отправят призив за убийство на френския президент

Джихадистка групировка поднови призива си към мюсюлманите да бъде убит френският президент Франсоа Оланд заради военните интервенции на Франция в Африка, предаде Франс прес, като се позова на групата за наблюдение на терористични сайтове SITE. Свързаният с Ал Каида сайт Ал Минбар Джихади Мидиа Нетуърк (Al Minbar Jihadi Media Nertwork) отправи призив към мюсюлманите да засилят атаките във Франция и срещу френски обекти по света в подкрепа на мюсюлманите в Мали и Централноафриканската република. "Подкрепа за мюсюлманите в тези страни е лесна задача за всеки честен човек, защото посолствата на Франция окупират земи на мюсюлмани", гласи въведението в текста на сайта. В неговия форум има 22 послания в подкрепа на кампанията, включително призиви за терористични атаки във Франция и за убийство на президента Франция Оланд. "Нито Оланд, нито войниците му не ще имат мир, докато мюсюлманите в Мали и Централноафриканската република не могат да живеят нормално в страните си", гласи едно от посланията. При предишни подобни призиви Франсоа Оланд е заявявал, че страната му е заплашвана не за първи път и че проявява изключително голяма бдителност, напомня АФП.

Соченият за убиец на Хюлия сам поиска да остане в ареста

Обвиненият в убийството на Хюлия Маджар – Иван Тодоров, сам поиска да остане в ареста при гледането на мярката му за неотклонение ”задържане под стража”, съобщи Дарик.
Като мотив заподозреният посочи, че се страхува за своята безопасност. Той настоя също да бъдат разпитани посочените от него лица.
Преди Тодоров да поиска от съдията да остане в Обвиненият в убийството на Хюлия Маджар – Иван Тодоров, сам поиска да остане в ареста при гледането на мярката му за неотклонение ”задържане под стража”, съобщи Дарик. Като мотив заподозреният посочи, че се страхува за своята безопасност. Той настоя също да бъдат разпитани посочените от него лица. Преди Тодоров да поиска от съдията да остане в

Няма пари за психодиспансерите в цялата страна

Няма пари за психодиспансерите в цялата страна. От началото на година лечебниците, които приемат спешните психиатрични случаи, не са получавали нито стотинка от Министерството на здравеопазването. Центърът за психично здраве „Проф.

Уличеният в убийството на Хюлия сам поиска да остане в ареста, страхува се за себе си

Обвиненият в убийството на Хюлия Маджар – Иван Тодоров, сам поиска да остане в ареста при гледането на мярката му за неотклонение ”задържане под стража”, съобщи Дарик.
Като мотив заподозреният посочи, че се страхува за своята безопасност. Той настоя също да бъдат разпитани посочените от него лица.
Преди Тодоров да поиска от съдията да остане в Обвиненият в убийството на Хюлия Маджар – Иван Тодоров, сам поиска да остане в ареста при гледането на мярката му за неотклонение ”задържане под стража”, съобщи Дарик. Като мотив заподозреният посочи, че се страхува за своята безопасност. Той настоя също да бъдат разпитани посочените от него лица. Преди Тодоров да поиска от съдията да остане в

Организират благотворителен концерт за радомиреца Иво в Двореца на културата

Благотворителен концерт "Да помогнем на Иво" организират в Дворец на културата в Перник, научи ZaPernik.com.

12-годишният радомирец Иво Ивов страда от рядко заболяване и се нуждае от животоспасяваща операция в Германия или Турция. 

Гражданското общество в пернишко активно се включва с редица инициативи в събирането на пари за операцията на Иво.

Благотворителният концерт ще се състои на 28 март (петък) от 19 часа в Двореца на културата....

Продължава

Наркобосът Шарич: Всичко е една голяма лъжа, невинен съм

Балканският наркобос Дарко Шарич, който беше арестуван миналата седмица, пледира невинен срещу обвиненията за трафик на 5,7 тона кокаин от Южна Америка до Европа и в пране на най-малко 30 милиона долара, съобщи АП.
Шарич заяви пред съдиите, че „всичко е една голяма лъжа”. Това бе първата му поява след ареста и укриването му в продължение на Балканският наркобос Дарко Шарич, който беше арестуван миналата седмица, пледира невинен срещу обвиненията за трафик на 5,7 тона кокаин от Южна Америка до Европа и в пране на най-малко 30 милиона долара, съобщи АП. Шарич заяви пред съдиите, че „всичко е една голяма лъжа”. Това бе първата му поява след ареста и укриването му в продължение на

Бивш депутат от ГЕРБ напуска партията

/КРОСС/ Бившият депутат от ГЕРБ и бивш общински председател на партията Ангел Даскалов напуска партията. Той се мотивира с недоволство от случващото се на местно ниво. Даскалов уточнява, че имал предложения от други партии и ще остане в политиката.   

Ангел Даскалов напуска ГЕРБ

Бившият депутат и общински председател на ГЕРБ-Велинград Ангел Даскалов напусна партията, съобщи Фокус.
В декларация той заявява, че случващото се на местно ниво във Велинград не му допада.
„Не се промениха нещата в областта на дърводобива, тъй като нашият район е свързан с него. Не можахме да се преборим, а и не виждам начин това да се случи. Бившият депутат и общински председател на ГЕРБ-Велинград Ангел Даскалов напусна партията, съобщи Фокус. В декларация той заявява, че случващото се на местно ниво във Велинград не му допада. „Не се промениха нещата в областта на дърводобива, тъй като нашият район е свързан с него. Не можахме да се преборим, а и не виждам начин това да се случи.

СЕМ глоби ТВ7 заради водеща без бельо

СЕМ наложи 2 глоби от по 3000 лв. на ТВ 7, след като водещите на сутрешния блок Диана Радева и Витомир Саръиванов представиха и коментираха клип от ютюб, в който мексиканската репортерка Андреа Вилаш свалила бельото си по време на интервю с местна група. 
 Излъченият клип е в разрез с понятието за “добри нрави”, смятат от СЕМ, заради това налагат СЕМ наложи 2 глоби от по 3000 лв. на ТВ 7, след като водещите на сутрешния блок Диана Радева и Витомир Саръиванов представиха и коментираха клип от ютюб, в който мексиканската репортерка Андреа Вилаш свалила бельото си по време на интервю с местна група. Излъченият клип е в разрез с понятието за “добри нрави”, смятат от СЕМ, заради това налагат

Бомбата под колата на пловдивската адвокатка може да предупреждава мъжа й

Бомбата, поставена под автомобила на пловдивската адвокатка Евелина Божикова, може да е била предупреждение и към съпруга й Севдалин Божиков, пише в. "Марица". Разследващите полицаи не изключват възможността апелативният съдия всъщност да е бил мишена на атентаторите. Той работи в търговското отделение на Апелативна прокуратура-Пловдив и през него Бомбата, поставена под автомобила на пловдивската адвокатка Евелина Божикова, може да е била предупреждение и към съпруга й Севдалин Божиков, пише в. "Марица". Разследващите полицаи не изключват възможността апелативният съдия всъщност да е бил мишена на атентаторите. Той работи в търговското отделение на Апелативна прокуратура-Пловдив и през него

Наркобосът Шарич: Невинен съм! Всичко е една голяма лъжа

Балканският наркобос Дарко Шарич, който беше арестуван миналата седмица, пледира невинен срещу обвиненията за трафик на 5,7 тона кокаин от Южна Америка до Европа и в пране на най-малко 30 милиона долара, съобщи АП.
Шарич заяви пред съдиите, че „всичко е една голяма лъжа”. Това бе първата му поява след ареста и укриването му в продължение на Балканският наркобос Дарко Шарич, който беше арестуван миналата седмица, пледира невинен срещу обвиненията за трафик на 5,7 тона кокаин от Южна Америка до Европа и в пране на най-малко 30 милиона долара, съобщи АП. Шарич заяви пред съдиите, че „всичко е една голяма лъжа”. Това бе първата му поява след ареста и укриването му в продължение на

Георги Гайдарджиев спечели 18-та шампионска титла по канадска борба

/КРОСС/ Георги Гайдарджиев спечели 17-та и 18-та си шампионска титла по канадска борба. 24-годишният благоевградчанин стори това на Държавното първенство, което се проведе на 22-23.03.2014 г. в гр. Созопол. Георги, който е Спортен талант на „Еврофутбол" за втора поредна година, се окичи с два златни медала в категория до 65 кг - на лява и дясна ръка. Това му даде възможност за участва и в абсолютната категория, където е 4-ти (тук участват 17-те най-добри състезатели в този спорт у нас). Спортният клуб на Гайдарджиев, "Спартак", пък взе две първи места в отборния шампионат - за юноши и девойки и за мъже и жени.Друг Спортен талант на българския букмейкър - Васка Благоева, може да се похвали с три бронзови медала и едно четвърто място в отборния спринт от Държавното първенство по ски бягане (20-23.03.2014 г., Банско). Състезателката на НСА постигна третите места в късия спринт на 1,5 км класически стил, на 5 км отново в класическия стил и на 5 км свободен стил. Бронзов медал грабна и Виолета Генчева от Държавното първенство по джудо за жени, което се проведе в тренировъчната зала на арена „Армеец" през уикенда. Шампионата започна ударно за 19-годишната състезателка, която спечели две победи с ипон. Третата се оказа препъни камъка по пътя към титлата, заради загубата с наказание. В спора за третото място Вили надигра отново с чиста победа представителка на ЦСКА

Стрес – активиране на всички ресурси при заплаха

Как точно реагира организмът при опасност?

    


Още преди 13 г. сплашвали бившия правосъден зам.-министър Севдалин Божиков

Бомбата, поставена под автомобила на пловдивската адвокатка Евелина Божикова, може да е била предупреждение и към съпруга й Севдалин Божиков, пише в. Бомбата, поставена под автомобила на пловдивската адвокатка Евелина Божикова, може да е била предупреждение и към съпруга й Севдалин Божиков, пише в. "Марица". Разследващите полицаи не изключват възможността апелативният съдия всъщност да е бил мишена на атентаторите. Той работи в търговското отделение на Апелативна прокуратура-Пловдив и през него

Бивш депутат и шеф на ГЕРБ-Велинград напусна партията

Бившият депутат и общински председател на ГЕРБ-Велинград Ангел Даскалов напусна партията, съобщи Фокус.
В декларация той заявява, че случващото се на местно ниво във Велинград не му допада.
„Не се промениха нещата в областта на дърводобива, тъй като нашият район е свързан с него. Не можахме да се преборим, а и не виждам начин това да се случи. Бившият депутат и общински председател на ГЕРБ-Велинград Ангел Даскалов напусна партията, съобщи Фокус. В декларация той заявява, че случващото се на местно ниво във Велинград не му допада. „Не се промениха нещата в областта на дърводобива, тъй като нашият район е свързан с него. Не можахме да се преборим, а и не виждам начин това да се случи.

Буря от салса се очаква на предстощия салон на изкуствата в Перник

В деня, посветен на танцовото изкуство, ще се представи една от най-новите школи в Перник "Salsa la Tormenta".

Salsa la Tormenta в превод от испански означава „салса бурята“. Тук се изучават кубински танци, но и всеки може да се забавлява и да намери истински приятели.

Школата официално започва своята дейност през месец март 2011 г. в град Перник, а от ноември 2013 г. се провеждат занимания за малки и големи и в гр. Брезник. Ръководителите на школата – Кирил Борисов и Деница Димитрова са с дългогодишен танцов опит в различни стилове. Любовта си към...

Продължава

Вълната на лошите кредити е отминала, според частните съдебни изпълнители

/КРОСС/ За първи път от 2006 г. насам броят на образуваните в страната изпълнителни дела намалява. Това показва статистиката на Камарата на частните съдебни изпълнители (КЧСИ) за миналата 2013 година. Ако от 2006 г. делата бележат устойчив ръст с 20% всяка година, то 2013 г. е първата, в която тенденцията се обръща и се отчита спад с 16% в сравнение с 2012 г., се сочи в прессъобщение на Камарата. Според ЧСИ цифрите от тази статистика за миналата година са сигнал, че най-тежкият етап от кризата е зад гърба ни и страната се съживява икономически. 185 000 е общият брой на образуваните дела за м. г. Най-многобройни са тези в полза на бизнеса - 104 500 или 57% от всички дела. В полза на банките са 21% от делата или едва 39 000. Следват делата в полза на гражданите - 25 000. 18 500 са образуваните дела в полза на държавата, като около три четвърти от тях са публични вземания, а останалите - частни. Най-изявен е спадът на делата на банките - около 22%. В същото време обаче значителна част от събраните средства са в тяхна полза, което подсказва, че става въпрос за големи корпоративни клиенти. Намалението на делата на банки ясно показва и че вълната на лошите кредити е отминала. Единственото увеличение за 2013 г. Камарата отчита при делата в ползи на граждани. 16 милиона лева от неизплатени заплати са получили през 2013 г. работници и служители, благодарение на частните съдебни изпълнители (ЧСИ). Възстановени са и 3 милиона лева издръжки на деца

КСНС: България не признава резултатите от референдума в Крим

Кризата в руско-украинските отношения поставя на изпитание и икономическата, и енергийната сигурност на страната

    


Тютюнджии дадоха 72 часа. Ще се палят пред парламента!

Тютюнопроизводителите отново обявиха готовност да излязат на протест заради бездействието на властта по отношение на техните проблеми. Хората, които се разбунтуваха още в края на м.г, поставиха ултиматум на управляващите, че ако до 72 часа не предприемат нещо, ще блокират парламента, където ще запалят продукцията си. Тютюнджии отново заплашиха, че ще се самозапалят.

Куклен театър ще пренесе децата на Перник в света на Лео - лъвското сърце

Театралният куклен спектакъл "Лео - лъвското сърце" ще се изиграе на сцената на общинския младежки дом в Перник, научи ZaPernik.com.

В една истинска детска градина едно неистинско плюшено лъвче мечтае да стане истински лъв. Попадайки в истинската пустиня разбира, че истинските неща са там, където те обичат!

Спектакълът е за деца над 3 години. Той ще се изиграе на 29 март (събота) от 11 часа в общинския младежки дом в Перник. Цената на...

Продължава

Рублата стана официална валута в Крим

От днес всички данъци и социални плащания ще се превеждат в руски пари

Бившите директори на разузнаването свидетелстваха, че по тяхно време не можело да се отклоняват пари (видео)


Двама бивши директори на Националната разузнавателна служба (НРС) - Димо Гяуров и Бриго Аспарухов, свидетелстваха по делото срещу бившия директор на разузнаването Кирчо Киров. И двамата заявиха след заседанието, че по тяхно време са действали стриктни правила за отчитане на средствата. 

Киров е обвинен Ген. Киров е обвинен в присвояване на 4.7 млн. лева в периода 2007 - 2011 г.  
Разследването започна през 2012 г. след сигнал, пратен от сегашния шеф на НРС ген. Драгомир...

Агитират ни в нета и "от врата на врата"

Стигни до избирателя и виртуално, и реално - това, изглежда, ще е стратегията на повечето партии за спечелване на максимум народна любов за европейските избори на 25 май, показа проверка на “Труд”.
Ударна кампания в социалните мрежи в интернет планират партиите. Инвестицията на време и усилия в “модерните” канали за агитация изглежда приоритет за Стигни до избирателя и виртуално, и реално - това, изглежда, ще е стратегията на повечето партии за спечелване на максимум народна любов за европейските избори на 25 май, показа проверка на “Труд”. Ударна кампания в социалните мрежи в интернет планират партиите. Инвестицията на време и усилия в “модерните” канали за агитация изглежда приоритет за

Студът не плаши Миранда Кер, снима се гола на -5 градуса

Въпреки ужасния студ от минус 5 градуса, Миранда Кер прекара цели 5 часа гола пред обектива на фотограф. Манекенката снимала реклама край швейцарско езеро при изключително ниски температури. Противно...

Вивиан Уестууд: Вегетарианската диета лекува всичко

Британската дизайнерка Вивиан Уестууд смята, че вместо да поглъщаме купища лекарства, за да се поддържаме здрави, трябва просто да се храним с повече зеленчуци. 72-годишната жена е на мнение, че веге...

Борджиите – страстни, опасни и смъртоносни

Издателство „Ентусиаст“ публикува втора книга от поредицата, посветена на прочутата династия След успеха на дебютния роман на Сара Пул „Отровителката на Борджиите&ld...

Въпреки затоплянето на времето било рано да се пръска срещу кърлежи

Според Пролетка Нинкова, управител на Дезинфекционна станция – Видин, все още е рано да се обработват тревните площи в града. “Обикновено сезонът за обработка е според метеорологи...

Орешарски: Няма голяма вероятност за широкомащабни санкции

Коментирахме всички възможни икономически рискове и считаме, че на този етап не е голяма вероятността за широкомащабни санкции. Това каза премиерът Пламен Орешарски след заседанието на Консултативния ...

Регионална библиотека - Варна включва Instagram в „Маратон на четящите хора“

Конкурс за снимка или видеоклип, представящи любим автор или литературно произведение на любимо място в едно изречение, посредством социалната мрежа Instagram, организира Регионална библиотека „Пенчо Славейков“ - Варна. Инициативата е част от тазгодишното 12 – то издание на „Маратон на четящите хора“, което ще се състои на 23 – ти април.

София минава на контейнери иглу за хартия, пластмаса и стъкло

Разделното събиране на отпадъци в София вече ще става в контейнери тип "иглу". Те ще бъдат поставени във всички райони на столицата до края на годината. Първите такива контейнери ще бъдат поставени до края на месеца в кварталите "Люлин", "Връбница" и "Подуене", съобщи Георги Славчев, прокурист на най-голямата организация за разделно събиране на отпадъци от опаковки "Екобулпак". Новите жълти и сини контейнери тип иглу са с по-голяма височина от сегашните по улиците, а отворът им е тесен. В тях ще се поставят пластмасовите и хартиените отпадъци. В подобен зелен контейнер ще се изхвърлят стъклените отпадъци. Според специалисти в новия тип кофи отпадъкът ще е защитена от вандали, метеорологични условия, замърсяване с битов отпадък и от кражби. Надявам се по-малко да могат да крадат клошарите от новите контейнерите, защото това е много сериозен проблем, който демотивира хората да събират разделно, каза Славчев.

Санкции срещу Русия докато се откаже от Крим, настояват реформаторите

Блокът преставал да бъде блок от партии и в него вече нямало скандали

Дидо от Д2, Ваня Щерева, Людмила Сланева и Кирил Ефремов четат разкази в Перник

Популярните артисти ще гостуват във формата "Пощенска кутия за приказки" на Гери Турийска в рамките на Салона на изкуствата.

Дидо от Д2, певиците Ваня Щерева и Людмила Сланева и актьорът Кирил Ефремов ще четат разкази в Перник. Популярните артисти ще гостуват в специалното издание на "Пощенска кутия за приказки". Водещ ще бъде Гери Турийска, която е и автор на идеята за формата. Текстовете са забавни, а изпълнението на четящите превръща тези събития в забавни купони, споделя Гери.

Проектът стартира преди няколко години с един текст, написан от самата Гери и Стоян Динков-...

Продължава

15 години от бомбардировките на НАТО в Сърбия

Най-новите събития в Украйна и в Крим потвърдиха старото политическо правило, че несправедливата употреба на сила се връща като бумеранг към първоначалните си извършители, пише белградският в. „Политика“

15 години от бомбардировките на НАТО в Сърбия

Най-новите събития в Украйна и в Крим потвърдиха старото политическо правило, че несправедливата употреба на сила се връща като бумеранг към първоначалните си извършители, пише белградският в. „Политика“

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване