Гонзо пак тренира с „моряците”, Венков под въпрос срещу Литекс

Въпреки неяснотата, която витае около бъдещето на Георги Иванов-Гонзо, той за пореден път се показа като професионалист и тича наравно с играчите по време на тренировката на тима на стадион „Младост” днес. Заниманието на варненци е предпоследно преди гостуването срещу Литекс в четвъртък.

САЩ ще продължи сътрудничеството си с Русия

/КРОСС/ САЩ ще продължи сътрудничеството си с Русия по унищожаването на сирийските химически оръжия и преговорите по иранската ядрена програма. Това заяви по време на пресконференция прессекретарят на американския държавен глава Джей Карни."Имаме много важно партньорство с Русия по отношение на унищожаването на сирийските химически оръжия . Имаме важно сътрудничество с Русия по други въпроси, включително преговорите с „шесторката" по иранската ядрена програма. Ние възнамеряваме да продължим да работим с всички наши партньори по тези въпроси", каза Карни .

Д-р Алексиев напуска политиката! Не съм съгласен с БСП, АБВ не са ми симпатични!

Вчера подадох заявление за напускане на БСП, каза пред репортер на zaPernik.com д-р Александър Алексиев, бивш общински съветник на БСП в Перник.

Не съм съгласен нито със сегашното ръководство на БСП, нито са ми симпатични АБВ”, каза д-р Алексиев. „Когато нещо не е в хода на моята логика, вие знаете, че не съм човек, който може да бъде управляван”, допълни той.

Решението да напусна БСП отдавна зрее в...

Продължава

Дирят тлъста застраховка или огромен дълг на някой в боинга

Разследването на изчезналия малайзийски боинг се е съсредоточило върху всеки един човек на борда с цел намиране на “каквато и да е следа”. До този вариант се стигнало, след като стана ясно, че за двамата пътници, пътували с фалшиви паспорти, няма индикации да са терористи, пише в. “Индипендънт”.
“Търсенето продължава, Разследването на изчезналия малайзийски боинг се е съсредоточило върху всеки един човек на борда с цел намиране на “каквато и да е следа”. До този вариант се стигнало, след като стана ясно, че за двамата пътници, пътували с фалшиви паспорти, няма индикации да са терористи, пише в. “Индипендънт”. “Търсенето продължава,

„ЕС предлага на Украйна да я превърне в една нова Гърция”

/КРОСС/ Бунтът в Киев свърши със свалянето на некомпетентния президент Янукович. След това стана ясно, че Украйна е нежизнеспособна държава поради нейното антагонистично политическо и културно разделение и постоянната липса на енергия за задвижване на нейната икономика, пише перуанското издание „Ла примера".Интересното, в развитието на този национален срив е, че Европейският съюз, който без да знае как да се измъкне от собствената си криза, се предлага в качеството на спасител на Украйна.Единственото, което ЕС може да предложи на Украйна е въвеждането на строга финансова дисциплина с Валутен борд като условие за предоставяне на финансова помощ, която страната няма да може да изплати. С една дума, това, което предлага ЕС, е да превърне Украйна в една нова Гърция.Русия, напротив, предложи $ 15 милиарда, включително сваляне на цената на газта, която й продава, с 1/3. Но това изобщо не впечатли демонстрантите, които продължиха да протестират и да искат да се интегрират към ЕС, което е все едно да се качат на „Титаник" и да потънат като Гърция.Според ръководството на Русия бунтът на улицата в Киев е държавен преврат, насърчаван от НАТО

Стойнев: България не се отказва от "Южен поток"

Газопроводът "Южен поток" е стратегически проект от национално значение за Министерство на икономиката и енергетиката.  Ние настояваме за...

Кунева води Реформаторите за изборите

Листата на Реформаторския блок за евровота вероятно ще е подредена според “тежестта” на партиите в него на последния парламентарен вот и според разпознаевамостта на кандидатите по данни на вътрешната социология. Това научи “Труд” от участници в ръководните органи на коалицията. Очаква се да няма изненада за водаческото място и то да бъде заето от л Листата на Реформаторския блок за евровота вероятно ще е подредена според “тежестта” на партиите в него на последния парламентарен вот и според разпознаевамостта на кандидатите по данни на вътрешната социология. Това научи “Труд” от участници в ръководните органи на коалицията. Очаква се да няма изненада за водаческото място и то да бъде заето от л

Външният министър препоръча българите да избягват пътувания в Крим


По време на посещение в Ямбол министърът на външните работи Кристиан Вигенин посочи, че не е желателно български граждани да пътуват в Крим в този момент, предаде БНР. Според него референдумът в Крим е с предвидим резултат и само ще успее да фиксира определени настроения, но не това е начинът за излизане от политическата криза.

"Ние бихме искали да видим единна Украйна, независима, неразпокъсана, така че натам са насочени усилията ни. Заедно с партньорите ще се опитаме да го...

КЗК наложила санкции за над 8,5 млн. лв. за 2013-а

През 2013 г. КЗК образува общо 1553 производства по прилагането на Закона за обществените поръчки, Закона за концесиите и Закона за защита на конкуренцията (ЗЗК). С постановените 1327 решения КЗК наложи глоби и имуществени санкции с общ размер 8 587 877 лв.

90 630 души на прицела на ДАНС

90 630 души и 837 сделки са били проучени от агенти на ДАНС през изминалата година, сочи докладът на службата, публикуван на сайта днес.

Финансовото разузнаване, което е в рамките на агенцията, проверило 2233 уведомления за съмнителни операции на обща стойност 2,532 млрд. евро.










90 630 души и 837 сделки са били проучени от агенти на ДАНС през изминалата година, сочи докладът на службата, публикуван на сайта днес. Финансовото разузнаване, което е в рамките на агенцията, проверило 2233 уведомления за съмнителни операции на обща стойност 2,532 млрд. евро.

Защо телефоните на пътниците от изчезналия боинг продължават да звънят?

/КРОСС/ Мобилните телефони на 19 от пътниците на изчезналия боинг продължават да звънят. Това твърдят хора, опитали да се свържат с близките си, пише в. "Вашингтон пост". Логичното е тези телефони да не функционират, ако се намират под вода или ако самолетът се е разпаднал на части, пише вестникът. Китайски сайт посочва, че семействата заявяват, че няколко телефонни номера са още активни. Те опитали да влязат в контакт с властите, за да проследят телефоните и да намерят следите на самолета, но за момента не са получили отговор. Роднина споделя, че профилът на зет му в китайската социална мрежа QQ до понеделник показвал, че той е онлайн. Той обаче не отговарял на съобщения. След четири дни не трябва ли батериите на телефоните да са паднали? Не е задължително. Батериите на смартфоните рядко издържат над 24 часа, но тези на по-старите джиесеми държат много повече. Ако смартфонът е в режим "Самолет", то батерията му би издържала по-дълго, но телефонът няма да звъни, което слага край на тази теория. Ако батериите са паднали, не трябва ли обажданията да отиват направо в гласовата поща? По принцип да, но превключването към гласова поща е различно според мобилния оператор. При някои доставчици телефонът звъни веднъж или два пъти, преди да отиде в гласовата поща или да изключи. Това може да обясни твърденията, че джиесемите звънят, преди връзката да прекъсне. Някои твърдят, че телефоните звънят ли, звънят

Засега няма натровени деца от "синьото" мляко в Асеновград

Все още не може да се каже със сигурност дали в прясното мляко е попаднала мишеморка

Добрият външен вид помага в бизнеса. Но само на мъжете

Инвеститорите предпочитат презентации от мъже, установи проучване

    


ЕП отхвърли доклад за равенството между половете

В документа се призовава да се гарантира еднакво възнаграждението за една и съща позиция

Плашат Оланд със смърт заради операцията в Мали

/КРОСС/ Френската прокуратура започна разследване на заплахите, постъпили по адрес на държавния глава на страната Франсоа Оланд във връзка с продължаващите операции на френските войници в Мали и ЦАР. Според „Франс прес" за заплахите е станало ясно във вторник, след появата им в интернет. С разследването на случая се е заело антитерористическото подразделение на главното управление на съдебната полиция. Припомняме, че днес на сайта Медийна платформа на муджахидините", за който се смята, че е свързан с „Ал Кайда", се появи документ, който призовава да бъде "отсечена главата на атеизма и престъпността и да бъде тероризирано нейното прокълнато правителство"."Нито Оланд, нито неговите войници ще познаят мир във Франция, докато мюсюлманите в Мали и ЦАР не бъдат оставени на мира", се казва в текста, където се призовават привържениците на джихада във Франция "да поемат по стъпките на Мохамед Мера". Мохамед Мера е джихадист от алжирски произход, който през март 2012 г. застреля 7 души в Югозападна Франция, твърдейки, че отмъщава за смъртта на палестински деца и беше убит при престрелка с полицията.

Предлагат по-висока цена на водата в София и Пловдив

Концесионерът на столичното ВиК “Софийска вода” е внесъл в ДКЕВР искане за увеличение на цената на кубик от 1,47 лв. на 1,61 лв. без ДДС. Това е ръст от 9,52%, или 14 ст. на кубик. Ако бъде одобрено, новите цени на водата ще са в сила от 1 юли т.г.
Причина за увеличението е новият бизнес план на дружеството, който предвижда 80 млн. лв. инвестиции Концесионерът на столичното ВиК “Софийска вода” е внесъл в ДКЕВР искане за увеличение на цената на кубик от 1,47 лв. на 1,61 лв. без ДДС. Това е ръст от 9,52%, или 14 ст. на кубик. Ако бъде одобрено, новите цени на водата ще са в сила от 1 юли т.г. Причина за увеличението е новият бизнес план на дружеството, който предвижда 80 млн. лв. инвестиции

Банките ще изготвят план за възстановяване в случай на финансови затруднения

Всяка банка ще изготвя план за възстановяване в случай на финансови затруднения. Това предвиждат промени в Закона за кредитните институции, които...

Защо още звънят джиесемите на пътниците на изчезналия боинг?

Мобилните телефони на 19 от пътниците на изчезналия боинг продължават да звънят, уверяват хора, опитали да се свържат с близките си, пише в. “Вашингтон пост”. Логичното е тези телефони да не функционират, ако се намират под вода или ако самолетът се е разпаднал на части, пише вестникът. Китайски сайт посочва, че семействата заявяват, Мобилните телефони на 19 от пътниците на изчезналия боинг продължават да звънят, уверяват хора, опитали да се свържат с близките си, пише в. “Вашингтон пост”. Логичното е тези телефони да не функционират, ако се намират под вода или ако самолетът се е разпаднал на части, пише вестникът. Китайски сайт посочва, че семействата заявяват,

Георги Иванов подготвя "Черно море" за гостуването на "Литекс"


Георги Иванов-Гонзо и днес беше начело на "Черно море". Треньорът изведе варненци за тренировка преди гостуването на "Литекс" в четвъртък.

Засега няма развитие около евентуалното преминаване на специалиста в "Левски". Ръководството на "Черно море" вече обяви, че ще преговаря със сините, но сделка към момента не е обявена.

Защитникът Михаил Венков се подготвя на облекчен режим. Опитният футболист до последно ще е под въпрос за срещата с "Литекс", обявиха от клуба.
...

След разочарованието от София и Букурещ Хърватия ще зададе темпа на разширяването в ЕС


В ЕС цари умора от разширяването и развитието на Хърватия като страна членка до голяма степен ще определи как ще продължи този процес в ЕС, особено след разочарованието от България и Румъния. Това заяви проф. д-р Екхарт Щратеншулте, директор на Европейската Академия - Берлин, германска неправителствена организация, и преподавател в Свободния университет в Берлин, пред журналисти в Берлин.

"При присъедининяването на България и Румъния към ЕС, много от предпоставките не бяха изпълнени...

20 евреи, преживели Холокоста, членуват в "Шалом" Варна

Във варненската организация на евреите „Шалом“ членуват 160 души, от които 20 са оцелелите от Холокоста. Това сподели за Дарик председателят на организацията Олег Калдерон. Нашата медия го потърси във връзка с отбелязаната вчера годишнина от спасяването на българските евреи.

Мишата отрова полепнала по черпака в кухнята

Децата, които пиха "синьо мляко" в детска градина в Асеновград, са добре. 12 от пробите вече са готови и не са показали отравяне. Прокуратурата разследва как е попаднала отровната таблетка в кухнята на детското заведение и дали нарочно няко не е лепнал таблетката за черпака.

Медии: Президентски избори в Украйна може и да няма

/КРОСС/ Президентските избори в Украйна, насрочени от Върховната Рада за 25 май, може да бъдат отложени за по-късна дата или отменени. Това съобщи "РБК-Украина", позовавайки се на източници от партия „Отечество". "Вероятността президентските избори да не се проведат на 25 май е много висока. Тези избори зависят от ситуацията в Крим. Ако тя се развива по изключително негативен за нас сценарий, то президентските избори в обозримо бъдеще няма да има изобщо", споделя източникът пред изданието. В същото време той не бе в състояние да обясни дали и.д. президент Александър Турчинов ще остане на поста до провеждането на изборите. Източници на изданието от Партията на регионите също потвърдиха думите на представителя на "Отечество". "Съмнявам се, че на 25 май ще се проведат президентски избори - и по политически, и по организационни , и по финансови причини. По-скоро Радата ще гласува за отмяна на обявените срокове", каза депутатът от Партията на регионите. В същото време стана известно, че във Върховната Рада е регистрирани проект на закон, според който датата на предсрочните президентски избори може да се премести на 7 декември 2014 г.

Европарламентът затяга правилата за борба срещу прането на пари


Имената на крайните собственици на компании и тръстове ще трябва да бъдат публикувани в публични регистри в страните от Европейския съюз, съгласно приетите от Европейския парламент във вторник правила за борба с прането на пари, съобщиха от пресслужбата на институцията.

Според приетите на първо четене промени в директивата за борбата срещу прането на пари, информацията за крайните собственици на правни субекти като дружества, фондации, холдинги и тръстове ще трябва да се публикува в...

Жекова трети път влиза в топ 3 за Големия глобус

Александра Жекова за трети път в кариерата си има шанс да влезе в Топ 3 на крайното класиране за Световната купа по сноубордкрос. Петата от олимпийските игри Сочи 2014 ликува с бронз от надпреварата в швейцарския курорт Вейсоназ. Това е трети подиум за нея в сезона и общо 16-и в кариерата.
Със спечелените 500 точки българката влезе в челната тройк Александра Жекова за трети път в кариерата си има шанс да влезе в Топ 3 на крайното класиране за Световната купа по сноубордкрос. Петата от олимпийските игри Сочи 2014 ликува с бронз от надпреварата в швейцарския курорт Вейсоназ. Това е трети подиум за нея в сезона и общо 16-и в кариерата. Със спечелените 500 точки българката влезе в челната тройк

Мария Капон за Росица Янакиева пред "За Перник": Някак не е почтено да атакуваш Европейския съюз, докато харчиш парите на европейските данъкоплатци

След разкритието на zaPernik.com за антиевропейското изказване на кмета на Перник Росица Янакиева по руския тв канал РОССИЯ 24 водещи политици от страната коментираха скандала.

"Изненадвам се, че новата партия на г-жа Янакиева, при така изложените аргументи, ще издига листа за Европейските избори. Не знам дали тя е споделяла своите виждания с г-н Ивайло Калфин и как гледа той на тях”, каза пред „За Перник” г-жа Мария Капон от Единна народна...

Продължава

Десерт "Ягодов романс"

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кой готви 

Вторият десерт Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Вторият десерт

Новините от Китай притесниха американските инвеститори

"Акциите са на позиция на изчакване около рекордните си стойности за всички времена“, коментира анализатор

    


КТБ сезира Цацаров за набеждавне срещу "Протестна мрежа"

Председателят на КТБ АД Цветан Василев е пуснал сигнал до главния прокурор за набеждаване срещу Антоанета Цонева, Николай Стайков и Асен Генов седмици след като те внесоха сигнал срещу него, съобщава "Стандарт".

Резултатите от проверката на газовата мрежа в Севлиево ще излязат до седмица

Севлиево /КРОСС/ Заключението от проверката на газопреносната мрежа в Севлиево ще излезе в началото на следващата седмица. Това съобщи инж. Стефко Стайков от Инспекцията за държавен технически надзор във Велико Търново. Инцидентът, отнел живота на 11-годишно момче, взриви спокойствието в града, който е газифициран вече десетина години. Подозренията на хората, че изтичането на метан от мрежата и първоначалната информация, която сочи, че заради аварирала тръба по трасето е последвал разрушителния взрив, хвърли в паника жителите на града и хората от квартала, където стана експлозията.Оказва се, че спуканата тръба е преминавала под тротоара на взривената къща, а газът е проникнал през мръсния канал на жилището. Кметът на Севлиево Иван Иванов подчерта, че са взети всички мерки за безопасност и призова хората към спокойствие.Управителя на дружеството увери, че никъде няма изтичане на природен газ, съобщи БНР.

Раздяла в туитър: Разпада ли се връзката между Григор и Маша?

Доскоро Григор Димитров и Мария Шарапова, звездната двойка на тениса, се следяха един друг в туитър. Мария следваше Григор. Той следваше нея.
Вече не е така. Двамата не са в списъците си с последователи. За тези, които не ползват туитър - това значи, че не следят постоянно потока от информация и комуникация на другия в мрежата. А там хубавата Доскоро Григор Димитров и Мария Шарапова, звездната двойка на тениса, се следяха един друг в туитър. Мария следваше Григор. Той следваше нея. Вече не е така. Двамата не са в списъците си с последователи. За тези, които не ползват туитър - това значи, че не следят постоянно потока от информация и комуникация на другия в мрежата. А там хубавата

Безработни стават охранители

Другата седмица Министерският съвет трябва да обяви критериите и обхвата на програма „Сигурност“, по която ще се назначават безработни, регистрирани на пазара на труда, като охранители.

Как са се променили източноевропейците за 5000 г.

Изводите на учените се основават на анализ на генетичните особености на древното и съвременното население на Източна Европа

Световният дълг е над 100 трилиона долара

Световният дълг надхвърли 100 трилиона долара. Това сочат данните на банката за международни разплащания. Размерът на дълга се е увеличил с 40 % спрямо средата на 2007 година, когато започна икономическата криза. Увеличението на дълговете с 30 трлн.

Рейтингът на Путин скочи след офанзивата в Крим

Руският президент Владимир Путин доближава отново своето най-високо равнище на популярност от преизбирането си през май 2012 г., предимно благодарение на намесата в Украйна. Това показват проучвания на основните руски социологически агенции, цитирани от Франс прес.

Розовият домат оцеля

Отпадна опасността любимият на милиони българи розов домат от бабините градини да изчезне. Евродепутатите отхвърлиха вчера предложението на Европейската комисия за въвеждане на регламент относно производството и предлагането на пазара на растителен репродуктивен материал, по-известен като регламента за семената.

Изчезналият малайзийски боинг летял в противоположна посока?

Това съобщава официален източник от военно-въздушните

Пъстърви ще контролират качеството на питейната вода в София

Пъстърви ще следят за качеството на питейната вода в София. Концесионерът „Софийска вода” представи чисто новия си контролен център в пречиствателната станция в Бистрица, който р...

Росица Янакиева се паникьоса след руската ни бомба!

zaPernik.com направи поредния си журналистически удар! След като днес публикувахме видео от антиевропейското си изказване на Росица Янаикева – кмет на Перник и лице на проекта АБВ, новината гръмна в най-големите медии на България.

Новината на zaPernik.com бе разработена във вестник 24 часа, националната телевизия бТВ, сайтовете Blitz.bg, offnews.bg, clubz.bg и други. Това са сериозни медии с огромна аудитория, които разработиха публикуваната от...

Продължава

Рекламите по Диема най-кресливи

Рекламите, които вървят в делничните дни по Диема, са с около 4 децибела по-силни, отколкото останалата част от програмата. Най-високите стойности на звука на т.нар. заставки, с които се рекламират собствените продукции по кабелния канал, стигат до 10 децибела над средното за програмата.
Това са част от установените нарушения при замерване Рекламите, които вървят в делничните дни по Диема, са с около 4 децибела по-силни, отколкото останалата част от програмата. Най-високите стойности на звука на т.нар. заставки, с които се рекламират собствените продукции по кабелния канал, стигат до 10 децибела над средното за програмата. Това са част от установените нарушения при замерване

Кунева: Правителството бяга от отговори за работните места, корупцията и сигурността

В много страни в Европа, когато се види, че доверието към управляващите пада, се правят избори. Дали кабинетът „Орешарски” може да изкара пълен мандат, зависи от решимостта на правителството за реформи – по тях ще отсъдят българските граждани.

203 акции на ДАНС, под лупа 20 796 фирми

90 630 човека, 837 сделки и 20 796 фирми са били проверени от спецагентите на Държавната агенция “Национална сигурност”. Това показват данните от годишния  доклад, публикуван вчера.
ДАНС са приложили 26 656 разузнавателни способа, като са ползвани общо 1870 СРС по общо 2287 искания, показва статистиката. 
 Съвместно с МВР, прокуратурата и... 90 630 човека, 837 сделки и 20 796 фирми са били проверени от спецагентите на Държавната агенция “Национална сигурност”. Това показват данните от годишния доклад, публикуван вчера. ДАНС са приложили 26 656 разузнавателни способа, като са ползвани общо 1870 СРС по общо 2287 искания, показва статистиката. Съвместно с МВР, прокуратурата и...

Предстоящи събития в страната за утре, 12 март

***София /КРОСС/ Вицепрезидентът Маргарита Попова ще присъства на заключителния етап на състезанието „Народните будители и аз" и ще поздрави финалистите и организаторите на проекта, който се реализира под неин патронаж. Събитието ще се състои от 12.00 ч., в Профилирана гимназия с интензивно изучаване на румънски език „Михай Еминеску" - сградата на 123 СОУ „Стефан Стамболов", (ул. "Братин дол" № 26). ***София /КРОСС/ Министерството на труда и социалната политика ще се включи в инициативата "Мениджър за един ден". Министър Хасан Адемов ще присъства на церемонията по откриването, която ще се състои от 9:00 часа в хотел "Шератон". След официалното откриване учениците ще се запознаят с работата и структурата на министерството, Агенция по заетостта, Главна инспекция по труда, Агенция за социално подпомагане и Държавна агенция за закрила на детето. ***София /КРОСС/ Националната инициатива „Министър за един ден", организирана от фондация „Джуниър Ачийвмънт България", ще се проведе в Министерството на отбраната. На стола на министъра на отбраната Ангел Найденов и на началника на политическия кабинет Иван Жерков ще седнат ученици, които заедно със своите екипи ще се запознаят със структурата, дейността, функциите и механизма за вземане на решения във ведомството. ***София /КРОСС/ От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание. ***София /КРОСС/ От 10

Кийт Ричардс работи над книга за деца

/КРОСС/ Легендарният китарист на британската рок група The Rolling Stones Кийт Ричардс работи над книга за деца, съобщава CBS. Очаква се книгата да се появи на пазара през есента. Тя ще се нарича "Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar". Гас Дюпри, посочва Ричардс, е любимият ми дядо, а книгата се базира на спомените му за този прекрасен човек. 70 -годишният китарист многократно е заявявал, че е Дюпри , който е свирил в британския джаз оркестър Gus Dupree and his Boys, е оказал огромно влияние върху музикалните му вкусове и е събудил интереса му да свири на китара. Илюстрациите ще бъдат направени от дъщерята на китариста.

Спартак Варна почва подготовка за Добруджа

Футболистите на Спартак (Вн) започват днес подготовка за гостуването на Добруджа от 16-ия кръг на Б група. Играчите бяха наградените с един почивен ден след убедителната победа с 3:0 над Пирин (Разлог) миналата неделя. Днешното първо занимание за седмицата ще се проведе на Спортен комплекс „Локомотив”.

Приз за дете от Плевен, спасило русначе от удавяне

10-годишният Виктор решил да помогне, без да се колебае и за миг

    


Дават под наем 90 павилиона на Женския пазар

90 павилиона на Женския пазар в София ще се отдават под наем. Те са в шест сгради, които се строят в момента в участъка между улиците „Св. св. Кирил и Методий” до „Екзарх Йосиф”. Решение за обявяването на конкурс от общинското дружество „Пазари Възраждане” трябва да вземе утре на сесията Столичният общински съвет.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване