Мис Джуки иска "бой по ЛеФски"

Мис Джуки пак се изложи. Новоизлюпената „репортерка” се опитва да впечатлява с остроумни постове във „Фейсбук”. Копието на Патето Яки е готова на всичко, за да стане известна, но преди това не е лошо да знае, че името на Левски не се пише ЛеФски!

Пътна обстановка в страната - 11 март

Състояние на автомагистралите: АМ „Тракия”: Област Пазарджик: Във връзка с извършване на ремонтно-възстановителни работи на виадукт при км 67+027 на два етапа е въведена временна организация на движението. При извършване на първи етап от дейностите /ремонтни работи на ляво пътно платно/ в посока от Бургас към София, движението на тежкотоварните автомобили над 12 тона, включително с ремаркета и полуремаркета, се пренасочва по следния маршрут: гр.

Плевнелиев в Катар: През България да минава газ за Европа

България да бъде разпределителен център на газ от Катар за Европа. Това предложение ще отправие президентът Росен Плевнелиев към емира на арабската държава по време на официалното си посещение в Доха.

Парламентът заседава извънредно

Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда гласуването на поправки в седем закона.
На първо гласуване са Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците, Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда гласуването на поправки в седем закона. На първо гласуване са Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците,

Хърватия готви закон за опрощаване на личните задължения

Властите в Хърватия подготвят законопроект, който ще позволи на 268 000 души да бъдат опростени задълженията им към банките. Става въпрос за задължения от 100 000 куни, което прави 13 000 евро.

Квартал "Чайка" без вода

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха за Moreto.net, че поради повреда абонатите от квартал "Чайка" ще бъдат без вода от тази сутрин. От дружеството не се ангажират да посочат до кога ще бъде отстранена повредата.

Парламентът заседава извънредно днес

Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда гласуването на поправки в седем закона.
На първо гласуване са Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците, Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда гласуването на поправки в седем закона. На първо гласуване са Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците,

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Акцентите, които медиата ще следи днес:


Отвлякоха журналисти в Крим

/КРОСС/ Неидентифицирани нападатели са отвлекли журналисти в Крим, съобщи организацията "Репортери без граници" и предупреди, че извършителите на нападения срещу медии се опитват да превърнат региона в "новинарска черна дупка", предаде Ройтерс. Олена Максименко от в. "Украинска седмица" е изчезнала заедно с Катерина Бутко и Александра Рязанцева, активистки от протестите на "Майдан"-а, които подкрепят новата власт в Киев, предаде БНР. Трите жени били отведени от войници без отличителни знаци, които на контролно-пропускателен пункт видели на ръката на една от жените татуировка, свързана с "Майдан"-а.  

Треньор пропуснал да потвърди Анев за масовия старт в Поклюка

Треньорът на националния отбор Георги Фъртунов е пропуснал да потвърди Красимир Анев за участие в масовия старт и затова най-добрият ни биатлонист е пропуснал последното състезаие в програмата на световната купа по биатлон, който се състоя в Поклюка (Слвн).

Там българинът записа 18-о и 17-о място в спринта и преследването и заслужи правото да Треньорът на националния отбор Георги Фъртунов е пропуснал да потвърди Красимир Анев за участие в масовия старт и затова най-добрият ни биатлонист е пропуснал последното състезаие в програмата на световната купа по биатлон, който се състоя в Поклюка (Слвн). Там българинът записа 18-о и 17-о място в спринта и преследването и заслужи правото да

40 лв. бонус за Великден за най - бедните пенсионери

/КРОСС/ По 40 лева трябва да получат за Великден най-бедните пенсионери. Кабинетът вече е осигурил 40 млн. за бонусите, информира "Стандарт". Очаква се парите да зарадват 1 046 000 възрастни преди най-големия християнски празник. Тези хора живеят под прага на бедността, който е 251 лева. Това са възрастните, които взеха по 50 лв. добавки преди Коледа. Министрите търсят още 13 млн. лв., за да запазят размера им. Великденските и коледните добавки за най-бедните пенсионери стават традиционни, обявиха лидерите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан по време на среща с медиите "Открито управление" в НДК. "Това не е предизборно обещание. Ще продължим с политиката на социално размразяване", увериха двамата лидери.    

Федерер и Мъри с трудни победи в Индиън Уелс

Британецът се измъкна като по чудо от ранно отпадане

    


Кифлите и вафлите могат да доведат до инфаркт и инсулт

/КРОСС/ Кифлите от магазина, вафлите, сухите пасти и всички останали дълготрайни сладки и соленки от магазина могат да доведат до инфаркт и инсулт. Причината е, че трансмазнините, с които те са приготвени, увеличават нивата на лошия холестерол, затлачват кръвоносните съдове с плаки, те започват да се пукат, а при запушването им може да се стигне до удар в мозъка или остри сърдечни пристъпи. Това стана ясно по време на дискусия за вредата от тези съставки, която се проведе в София, информира "Монитор". Трансмастните киселини, както е по-правилно да се наричат трансмазнините, удрят най-вече сърдечносъдовата система, тъй като променят липидния профил. Това обясни доц. Веселка Дулева, национален консултант по хранене и началник-отдел „Хранене" в Националния център по обществено здраве и анализи. За разлика от трапезния маргарин, не се знае какво точно има в съставките на промишления, с който се приготвят пакетираните сладкиши, сладките и почти всички тестени и сладки изделия, обясни доц. Пантелей Денев, заместник-ректор по научната част на Университета по хранителновкусова промишленост в Пловдив. Новите технологии, по които се приготвя трапезният маргарин, не позволяват използването на частичното хидрогениране, чрез което се постига мекотата на палмовото масло, за да може то да се маже върху филията, поясни доц. Денев. По думите му обаче няма гаранция как точно се приготвят маргарините за производителите на сладкиши

Депутатите заседават извънредно днес

/КРОСС/ Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. Програмата ще продължи с гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците и гласуване на Законопроект за Фискален съвет. В рамките на извънредното заседание ще проведат втори гласувания на на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за кредитните институции; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравословни и безопасни условия на труд; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за интеграция на хората с увреждания; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Административнопроцесуалния кодекс и гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки.    

Греков отрича да има чистка в ДФЗ

Близо 40 % от малките фермерски стопанства от 2007 до 2010 г. са отпаднали, ликвидирани са. Това ни даде основание да помислим за нова програма, която да помага на малките стопани. Това заяви пред ...

Mt Gox си осигури временна защита от фалит в САЩ

Мярката ще бъде в сила, докато бъде даден ход и на производството по несъстоятелност на борсата за биткойни в Япония

    


"Милан" ще се бори с историята в Мадрид, "Арсенал" ще търси чудо в Мюнхен


Дори в най-силните си години "Милан" винаги е играл трудно в Испания. А когато се намира в един от най-слабите си сезони, ситуацията изглежда още по-обезсърчаваща преди гостуването на "Атлетико" (Мадрид) в реванша от осминафиналите на Шампионската лига. 

В 24 официални мача като гости на испански отбори "росонертите" са допуснали 15 загуби и са спечелили едва четири победи. Освен срещу грандовете "Реал" и "Барселона", отборът от Милано е изпитвал трудности срещу "Депортиво" (Ла...

Откриха арсенала на партизанката Соня

Жена от София се натъкна на бойни пистолети, пушка и боеприпаси от Втората световна война, докато чистеше наследствената си къща в центъра на Стара Загора.
58-годишната жена предала целия арсенал в полицията. По-късно станало ясно, че дамата е снаха на легендарната старозагорка Недялка Костова, по-известна с партизанското си име Соня.
Жена от София се натъкна на бойни пистолети, пушка и боеприпаси от Втората световна война, докато чистеше наследствената си къща в центъра на Стара Загора. 58-годишната жена предала целия арсенал в полицията. По-късно станало ясно, че дамата е снаха на легендарната старозагорка Недялка Костова, по-известна с партизанското си име Соня.

11 март в историята

Събития 1502 г. — Исмаил I Сефевид става шах на Персия. 1542 г. — Испанският конкистадор Алваро де Вака достига град Асунсион. 1669 г. — Започва най-силното 4-месечно изригване на вулкана Етна (Италия) — загиват 20 000 души.

Полски кмет: Българите са цветнокожи

/КРОСС/ "Българи, румънци или някакви си там африканци ли ще ни диктуват тук, на стопаните на тези земи къде да застанат, как да застанат и те ли са тук господари? Не дай Боже да го пипнеш, веднага подозрения за расизъм и за неравноправно отношение!" Това пита в емоционално изказване пред сесия на местния съвет в полския град Ленчна кметът Теодор Кошарски. Градоначалникът направил изказването при обсъждане на правилата за търговия на градския пазар и за да посоли още манджата, казал, че общината няма да загуби нищо, "ако цветнокожите не дойдат да търгуват". Кошарски бил записан с мобилен телефон от общинския съветник в Ленчна Себастиян Павлак по време на сесия в края на август 2013 година. Кметът обяснявал на съветниците защо трябва да бъдат променени начините на събиране на такси от двата градски пазара. Аргументирал се, че основният проблем за общината са чужденците, които се възползвали от досегашния режим, при който инкасаторите събират такса не за площ, а за щанд. Кметът се пуснал като таен клиент и всеки понеделник посещавал пазарите, за да види каква е ситуацията. И докато разказвал наблюденията си, обяснил на съветниците, че ако не му вярват, може да повика инкасаторите да разкажат за всекидневните си пречки "с тези, така да се каже, търговци с по-тъмна кожа"

Пътищата в областта проходими

Пътищата в региона са проходими при зимни условия. В ранните часове днес специализирани машини са почиствали падналия сняг по републиканската пътна мрежа. Няма затворени участъци от тях, отчетоха от Областно пътно управление.

В 8:00 часа отпадна наложеното временно ограничение на движението на товарни превозни средства над 3,5 тона по пътя Кърджали – Хасково. Мярката бе взета късно снощи заради голямото количество паднал сняг.

Специализирани коли на Областно пътно управление са се притекли на помощ в ранните часове днес на закъсали тирове в района на Тополовград.

Тази сутрин в 7:30 часа се е  преобърнал багер на пътя между Димитровград – Хасково, до разклона за село Крепост.

Димитър Димитров

Хаос на изборите прогнозира проф. Константинов

Опасенията му са свързани с подменения състав на ЦИК

    


Слънцето се показва

Облачността от север ще се разкъсва и намалява, а валежите в Южна България ще спрат. След обяд над по-голямата част от страната вече ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен северен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 5° и 10°, в София около 5°. Такава е прогнозата за времето на Националния ... Облачността от север ще се разкъсва и намалява, а валежите в Южна България ще спрат. След обяд над по-голямата част от страната вече ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен северен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 5° и 10°, в София около 5°. Такава е прогнозата за времето на Националния ...

Слънцето ще изгони облаците

Облачността от север ще се разкъсва и намалява, а валежите в Южна България ще спрат. След обяд над по-голямата част от страната вече ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен северен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 5° и 10°, в София около 5°. Такава е прогнозата за времето на Националния ... Облачността от север ще се разкъсва и намалява, а валежите в Южна България ще спрат. След обяд над по-голямата част от страната вече ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен северен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 5° и 10°, в София около 5°. Такава е прогнозата за времето на Националния ...

Крим завзема украинския флот в Севастопол

Съветът за сигурност на ООН се събра, за да обсъди ситуацията в Украйна за пети път в последните десет дни

На всеки удар може да се отвърне, освен на слънчевия

/КРОСС/ Емил Кротки, руски и съветски поет, сатирик, фейлетонист: На всеки удар може да се отвърне, освен на слънчевия

И третият сняг ни изненада

Това, че снегът е изненадал пътните фирми и служби, отдавна не може да мине за новина в България. У нас първият снеговалеж винаги изненадва - я снегорините няма да са готови, я пясъкът и лугата ще са в недостиг, я нещо друго. Но да те изненада третият за зимата сняг е нещо ново. Подлъгана от безснежната зима,

Десет години след атентатите Испания се страхува от "вълци единаци"


Десет години след ислямистките атентати в Мадрид, отнели живота на 191 души, все повече млади мюсюлмани, скрити в апартаменти или в интернет пространството, се радикализират и карат испанските власти да се страхуват от действията на т.нар. вълци единаци, пише Анна Куенка от "Франс прес".

"Оценката на заплахите се концентрира от години върху вероятен риск от атентат", заплаха, "подобна на онази, с която се сблъскват съседните страни", заяви държавният секретар по въпросите на...

Телевизионно утро

/КРОСС/ Нова ТВ, "Здравей, България" Тема: Повишение на депутатската заплата - да или не? Тема:Възможно ли е самолет да се изпари във въздуха? Версии за мистериозно изчезналия Боинг на Малайзийските авиолинии Тема:Михаил Константинов предупреждава за хаос на изборите. Защо? Тема:На живо - Изтичане на газ ли е причината за взривената къща в Севлиево? Тема:Пожарна кола от бъдещето влиза сред пламъците и гаси пожара отвътре. Тема:Как държавата може да помогне на самотно живеещите възрастни хора? Тема:Нико Тупарев разкрива кой ще танцува в „Денсинг старс" Тема:На финала - в „Големите надежди" - новите звезди на България   БНТ1, "Денят започва" Тема: Как се събужда столицата след мартенския сняг - проследете на живо обстановката в София. Има ли затворени пътища в страната? Тема: На живо: КАТ в акция - какви проверки ще правят служителите на Пътна полиция. Тема: Ще остане ли болницата в Благоевград без лекари в Спешното отделение? Тема: Защо Павел Чернев събира доброволци за наблюдатели на референдума в Крим? Тема: За реформата в земеделието и как ще бъдат осигурени повече пари за малките производители - гост в студиото на предаването ще е министър Димитър Греков. Тема: По стъпките на големите тенисисти - младата надежда Адриан Андреев

Три журналистки похитени в Крим

Три журналистки са били отвлечени от неизвестни в Крим, съобщава правозащитната организация "Репортери без граници", цитирана от БНР.

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.От 14:00 Народното събрание ще проведе извънредно заседание. София.От 10:00 часа в Университет по архитектура, строителство и геодезия, заседателна зала 205 на Хидротехнически факултет, министър Десислава Терзиева ще открие Дискусионен форум за проектирането на пътната част на Лот 3 от АМ „Струма". София.От 11:00 часа, в зала 702, в сградата на АПИ, ще бъдат отворени ценовите оферти за разработване и въвеждане на управленска информационна система (УИС) за мониторинг и оценка на изпълнението на проектите на АПИ, финансирани по оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г. София.От 11:00 часа 2014 г. в ПСПВ „Бистрица" Софийска вода" ще представи обновените съоръжения в пречиствателна станция за питейни води „Бистрица". София.От 11:00 часа в Столична Община ще се проведе Заседанието на комисията по Околна среда на СОС. София.От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на „Академика БГ" на тема: „Правописен маратон за студенти - начало на тазгодишното издание на инициативата „Бъди грамотен". София.От 12:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: Електорални нагласи два месеца и половина преди Евроизборите". Участници в пресконференцията са: Юлий Павлов и Владимир Полеганов. София

Вестниците пишат..

/КРОСС/ Водещи заглавия в печата в. Труд - Нова война за пушенето на закритов. 24 часа - По € 1250 пряка субсидия за фермери с до 10 дка земяв. Стандарт - 40 лв. бонус за Великденв. Новинар - Французи идват да си мерим винатав. Дума - Брюксел отлага преговорите с Русия за „Южен поток"в. Сега - Здравното министерство иска заведенията с тютюнев дим временно да се затварят в. Телеграф - Европа въвежда трети полв. Монитор - Кифлата от магазина = на инфаркт или инсултв. Земя - Сергей Станишев: Пенсионерите с бонуси всяка годинав. Всеки ден - Защо си прерязах венитев. България днес - НЛО дебне над Витошав. Капитал - Млада българска компания привлече 2.4 млн. долара финансиранев. Преса - Фонд „Земеделие" затлачи 1200 проекта за 228 млн. лв Водещи заглавия на вътрешните страници Юристка, наблюдател и социолог в битка за ЦИК в. Труд - стр. 3В БСП не са обсъждали депутатските заплати в. Труд - стр. 3Проверяват саламите за конско в. Телеграф - стр. 14Изпълнихме плана за ВЕИ в. Телеграф - стр. 14Европа отлага преговорите за „Южен поток" - в. 24 часа - стр. 4Внесоха подписите за референдума - в. 24 часа - стр. 5Започна надпреварата за членове на ЦИК - в. Дума - стр. 2МАЯ МАНОЛОВА: КАБИНЕТЪТ СЕ РАЗПЛАЩА С ОБЩИНИТЕ И С БИЗНЕСА - в. Дума - стр. 2Нови 5 хил. работни места в сигурността - в. Дума - стр. 3Лидерът на БСП: Политиката на консерваторите в ЕС отблъсква - в. Дума - стр

Рождениците днес..

/КРОСС/ Бисер Деянов, балетен артист и хореограф, 65 г. Проф. Здравко Митков, режисьор, директорка Сатиричния театър, 62 г. Илиян Йончев, областен управител на Плевен, 38 г. Врачански митрополит Калиник, 83 г. Мартин Чой, български състезател по мотоциклетизъм на писта, 30 г. Епископ Христо Пройков, апостолически екзарх, председател на Епископската конференция на католическата църква в България, 68 г. Проф. Здравко Митков, режисьор, директор на Сатиричния театър Иван Даков, зам. областен управител на Враца Илия Баташки, директор на МВР болница.бивш депутат  

Валежите спират, но остава хладно

От североизток валежите ще отслабват и ще спират. Ще духа северен вятър, в Източна България – умерен, по морския бряг временно и силен, съобщиха от НИМХ.

Минималните температури ще са от минус 2° до 3°, в София около минус 1°. Облачността от север ще се разкъсва и намалява. Сутринта вятърът ще отслабне. Към обяд и в южните райони валежите от дъжд и сняг напълно ще спрат, а над останалата по-голяма част от страната вече ще е предимно слънчево. Температурите ще се повишат и максималните ще са от 5° до 10°, в София около 5°.

До обяд над Рило-Родопския масив ще прехвърча сняг, а следобед облачността и там ще се разкъса, а над Стара планина вече ще е предимно слънчево. Вятърът ще е умерен и силен от север, по най-високите върхове от изток-североизток.

По морския бряг през деня облачността от север ще се разкъсва и намалява. Вятърът ще е умерен до силен от север.

11 март в историята

/КРОСС/ 1502 г. - Исмаил I Сефевид става шах на Персия. 1542 г. - Испанският конкистадор Алваро де Вака достига град Асунсион. 1669 г. - Започва най-силното 4-месечно изригване на вулкана Етна (Италия) - загиват 20 000 души. 1702 г. - Излиза първият брой на английския Дейли кърънт - първият ежедневен вестник в света. 1780 г. - Руската императрица Екатерина II обявява неутралитет във войната между Англия и САЩ. 1801 г. - Императорът на Русия Павел I е нападнат от бивши офицери, принуден да подпише абдикация в полза на сина си Александър I и е убит. 1810 г. - Наполеон се жени за австрийската ерцхерцогиня Мария-Луиза. 1835 г. - В Габрово приключва строеж на часовникова кула. 1864 г. - По време на голямо наводнение в Шефилд (Англия) загиват 250 души. 1905 г. - Официално е открито Парижкото метро. 1907 г. - В София е убит министър-председателя Димитър Петков. 1907 г. - Съставено е двадесет и осмото правителство на България, начело с Димитър Станчов. 1912 г. - Българското правителство на Иван Гешов взема решение за закупуване на първите два самолета за българската армия. 1913 г. - По време на Балканската война започва Одринската операция, при която Втора българска армия, заедно със сръбски войскови части, след щурмуване на източния сектор, превзема Одринската крепост. 1917 г. - Първата световна война: 50 000 британска и индийска войска, ръководена от ген. Стенли Мауд напада Багдад и пленява 9 000 турски войници. 1935 г. - В Германия са създадени военновъздушните сили Луфтвафе

Прогноза за времето - 11 март

Облачността от север ще се разкъсва и намалява. Сутринта вятърът ще отслабне. Към обяд и в южните райони валежите от дъжд и сняг напълно ще спрат, а над останалата по-голяма част от страната вече ще е предимно слънчево. Температурите ще се повишат и максималните ще са от 5° до 10°, в София около 5°.

Не сменяйте още зимните гуми!

Не сменяйте зимните гуми с летни, съветват от Агенцаия "Пътна инфраструктура". Оттам успокоиха, че всички автомагистрали са почистени и над 1000 машини на снегопочистващи фирми са излезли тази нощ по пътищата на страната, за да ги обработят.

Св. Софроний Врачански

/КРОСС/ Аз, грешний в человецех, родих ся на село Котел от отца Владислава, а от матери Мария и положили первое имя мое Стойко. И като съм бил три лета, преставила ся мати моя. И отец мой поял другою жену, що беше люта и завистлива. И родил сас нея мужеское дете и токмо свое дете гледаше, а мене все отритваше. И като бях девят години, подадоха ме на книжное учение. По-напреди не би возможно да пойду на учение, почто повише болен и немощен бях. И като поидох на учение, голямое прилежание и остроумие имах. И вскоре изучих ся простое чтение. Понеже у Болгария не има философское учение на славенския язик, наченах да учим по греческий язик и изучих Октоих. Като наченах Псалтир, прииде вест, како са преставил отец мой на Цариград от чумата в лето 1750. Останах аз без отца и без матер. Тогива бях 11 години. Тогива ме узе стрий моя наместо сина, почто не имаше чада, и предаде мя на занаят. И като бих седемнадесят години, престави ся и стрий, и стрина моя, наскоро един сас другий. Ала и стрий мой на Цариград умре, понеже бяха и двоицата джелепи. И понудиша ме должници и ортаци неговии да пойда на Цариград наместо сина его да соберем, що имаше да узема он пари от касапите по джелепское обичай. Ала като са касапите повсъде разнесени по Цариград и по Анадолская страна? У един ден хочехме сас едного ортака неговаго да поидем у Анадолская страна. И поидохме на скелята да проминем сас ладия

"Ботев" е шампион на големите

Умението да се печелят тежки мачове ще реши битката около върха във втората фаза в "А" група. Показателна става таблицата от двубоите само в топ 7 от първата част на шампионата.
Номер 1 във великолепната седмица е "Ботев". Независимо че хората на Станимир Стоилов изостават с 12 точки от върха в реалното класиране, явно силата им е в дербитата.
Че Умението да се печелят тежки мачове ще реши битката около върха във втората фаза в "А" група. Показателна става таблицата от двубоите само в топ 7 от първата част на шампионата. Номер 1 във великолепната седмица е "Ботев". Независимо че хората на Станимир Стоилов изостават с 12 точки от върха в реалното класиране, явно силата им е в дербитата. Че

Парламентът трябваше да прати депутати, които да наблюдават референдума в Крим

„Това са местни формирования, сформирани от населението на Крим и властта. Има хора, които заминаха натам. Основната тема, която ни вълнува нас, тези, които заминаваме, е референдумът - него...

Семейство с 5 деца иска от държавата не помощи, а облекчения за учебници и спорт

“Не искаме социални помощи, а ясно изразени жестове от държавата. С тях тя да прави комплимент на многодетните семейства, а не да им дава милостиня. Има практични неща, които могат да помогнат на родители като нас”, казват Петър и Марина Морчеви от Бургас. Те са родители на 5 деца и са пълни с идеи как животът им и този на семейства като тяхното. “Не искаме социални помощи, а ясно изразени жестове от държавата. С тях тя да прави комплимент на многодетните семейства, а не да им дава милостиня. Има практични неща, които могат да помогнат на родители като нас”, казват Петър и Марина Морчеви от Бургас. Те са родители на 5 деца и са пълни с идеи как животът им и този на семейства като тяхното.

Япония продължава да залага уверено на гъвкавата парична политика

Икономиката продължава да се възстановява умерено, посочиха от централната банката

    


Трамвайно депо ще приюти класическата музика

Над 18 ярки музикални събития ще бъдат представени от 12 март до 18 юни на „Европейски музикален фестивал“. Изпълненията включват разнообразни форми на класическата музика – симфонични и камерни концерти, танго, джаз и европейски фолклор.

Зенит уволни Спалети

Сергей Семак замени италианеца начело на руския клуб

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване