Пълен с ученици ферибот потъва край Южна Корея (СНИМКИ)

Над 100 души са в неизвестност, след като ферибот с 457 души на борда, голяма част от които ученици, започна да потъва в близост до бреговете на Южна...

Алфредо Торес изуми, вдигна единица за танц

Завърналата се Елена с най-ниската оценка в историята на шоуто


Няколкостотин души бяха евакуирани в Бостън заради подозрителни раници


Няколкостотин души бяха евакуирани снощи в Бостън след намирането на две подозрителни раници близо до мястото, където точно преди година по време на маратона бяха извършени атентати, предаде агенция "Франс прес".

Полицията съобщи, че един заподозрян е арестуван, а на място са изпратени сапьорски екипи. Очевидец разказа пред агенцията, че е видял двадесетинагодишен младеж, облечен в черно и с раница. Според източника той казал, че е студент в Масачузетския колеж по изкуствата.

11 хиляди допълнителни места във влаковете за празниците

/КРОСС/ БДЖ ще осигури близо 11 хиляди допълнителни места в 139 влака за предстоящите празници. Повече композиции ще има от четвъртък до вторник. Увеличението ще е основно по дългите направления като София-Русе, Варна и Бургас, които са и най-натоварени, пише „Монитор". Средно около 10% увеличение на пътниците по Великден очакват железопътният и автобусните превозвачи. По празниците най-много пътници в автобусите и влаковете ще има към Русе, Варна и Бургас, сочи справка на „Монитор". Най-голямото търсене е за четвъртък след обяд и през целия петък, коментира Галя Топалова, председател на Националното сдружение на автобусните превозвачи в България. От железницата съобщиха, че основно билети се продават за четвъртък. Повечето потребители си купуват двупосочен билет, защото е по-евтино, коментира още Топалова, като предпочитан за връщането е понеделник по обед. Намалението при билет отиване и връщане е над 20%. Според нея българинът предпочита да празнува в провинцията, затова има повече пътници на Великден, а не на Гергьовден. „До момента има над 33 заявени допълнителни автобуса на столичната автогара", съобщи шефът й Иван Мирославов. По думите му записвания има непрекъснато и се очаква те да достигнат 70. Освен това за сигурността на пътниците на Централна автогара ще има както повече полиция, така и допълнително представители на охранителната фирма

Българското "Пропадане " ли е случаят в Поморие?

Смърт на дете, особено насилствена, не може за един репортер да е просто отразяване на събитие.
Смърт на дете, особено насилствена, фокусира общественото внимание за дни наред, но не като поредната “пикантерия”, която пълни новините. След такива събития хората си задават обикновени въпроси, толкова обикновени, че много често не се сещат за тях Смърт на дете, особено насилствена, не може за един репортер да е просто отразяване на събитие. Смърт на дете, особено насилствена, фокусира общественото внимание за дни наред, но не като поредната “пикантерия”, която пълни новините. След такива събития хората си задават обикновени въпроси, толкова обикновени, че много често не се сещат за тях

Партиите в Гърция дават заявки за победа на предстоящите евроизбори


Политическите партии в Гърция представиха своите листи с кандидати за евроизборите, като основните съперници - консервативната Нова демокрация и радикалната левица СИРИЗА вече дадоха заявка за победа, пишат вестниците, цитирани от БТА.

Искаме тази Гърция, която печели, искаме реформите да приключат, за да стане най-сетне нашата страна една съвременна европейска държава, каза премиерът и лидер на консерваторите Андонис Самарас, представяйки списъка с 42-ма кандидати на партията за...

СКАНДАЛ! Караилиев прави опити да яхне 1 милион лева от спорта

Председателят на общинския съвет на Перник Владислав Караилиев е направил опит да пренасочи почти всички средства, които Министерството на спорта даде на Перник, по инициативата на народния представител Станислав Владимиров – Станката само на едно място – зала "Дружба". Това е станало вчера през деня, в телефонен разговор между Владислав Караилиев – председател на ОС и депутата Станислав Владимиров.

„Обажда ми се Караилиев и иска всички 900 000 лева...

Продължава

Пирло за Джи Сун Парк в биографията си: Той сигурно е първият атомен южнокореец


Италианският футболист Андреа Пирло изрази впечатленията си от силната игра на Джи Сун Парк в мача срещу "Манчестър юнайтед" през 2010 г.

"Този полузащитник сигурно е първият ядрено зареден южнокореец в историята, тъй като обикаляше игрището със скоростта на електрон", пише Пирло в автобиографията си. Спомените му са за мача, в който "Милан" загуби с 0:4 от "Манчестър юнайтед".

Опитният полузащитник се връща десетилетие назад и към друга тежка загуба. През 2004 г....

Мислим грубите храни за по-калорични

Изследване намери връзка между текстурата на храната и възприятията ни


Путин разговаря с Бан Ки-мун

/КРОСС/ Москва очаква от ООН осъждане на силовата акция на Киев срещу протестиращите в Източна Украйна, заяви руският президент Владимир Путин в телефонен разговор с генералния секретар на ООН Бан Ки-мун, предаде ИТАР-ТАСС. „Беше обсъдено критичното развитие на ситуацията в Украйна, рязко изострено във връзка с инициираната от Киев силова операция в югоизточната част на страната", гласи съобщението на пресслужбата в Кремъл. Путин подчерта, че руската страна очаква от ООН и международната общност ясно осъждане на противоконституционните действия от страна на киевските власти.

Майли Сайръс влезе в болница, отменя концерт

Певицата обясни на феновете си в Канзас, че е толкова разочарована, колкото и те

Путин разговаря с Пан Ки-мун

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин, заяви на главния секретар на ООН Пан Ки-мун, че Москва очаква от ООН осъждане на силовата акция на Киев срещу протестиращите в източна Украйна. Това руският президент заяви в телефонен разговор с Пан Ки-мун, предаде ИТАР-ТАСС. „Беше обсъдено критичното развитие на ситуацията в Украйна, рязко изострено във връзка с инициираната от Киев силова операция в югоизточната част на страната", гласи съобщението на пресслужбата в Кремъл.Путин подчерта, че руската страна очаква от ООН и международната общност - ясно осъждане на противоконституционните действия от страна на киевските власти.

ЦИК не смята, че тайната на вота е застрашена

Говорителят на ЦИК Камелия Нейков коментира в сряда, че тайната на вота не е застрашена. Преди ден от Програма ”Достъп до информация” обявиха, че новата функционалност на сайта на комисия стимулира корпоративния вот. Причината е, че всеки работодател би могъл да провери в коя подписка фигурират неговите работници. ”Въпрос на законодателно решение е как да се регулира събирането на подписи оттук нататък, например, да се изисква лична карта при полагането на подпис”, каза Нейкова, но допълни, че мястото да се регулират тези отношения не е Изборния кодекс. Говорителят на ЦИК цитира закона, в който пише, че комисията трябва да осигури възможност на всеки гражданин по ЕГН да установи в коя подписка фигурира. Според нея няма нищо нередно в справката на ЦИК, която е подобна на справките, които се правят чрез сайта на Националната агенция за приходите. Нейкова уточни, че има партии, срещу които няма сигнали, а подписките за независимите кандидати ще се проверяват след 20 април. Музикантът Светльо Витков, който е лидер на партия "Глас народен" каза, че не може да носи отговорност за това, че някой недоброжелател е злоупотребил с чужди данни и че самият той е гневен и възмутен от това, че партията му е замесена. Преди ден се разбра, че десетки музиканти от Софийската филхармония са попаднали в неговата подписка за регистрация за евровота. Междувременно бившият член на ЦИК проф. Михаил Константинов каза пред БНТ, че около 100 фирми в България се занимават с покупко-продажба на лични данни. ”Такива мърляви работи като ЕГН-та отдавна са разпродадени. Истинските хубави лични данни са – къде работите; колко ви е заплатата; колко ви струва апартаментът; кога почивате; колко деца имате и в кое училище ходят. Те служат за всичко, най-невинно за реклама, второ – за изнудване, трето – за каквото поискате, или за да ви вземат жилището, което е масовата практика”, каза Константинов. Според него сигнали за големи проблеми с опазването на личните данни има от 1994 година, когато за първи път е станало ясно, че има злоупотреби. ”В момента между 1/2 и 1/3 от всички лични данни в България са напълно компрометирани. Основната дупка за изтичане на лични данни – след изборите има едни торби, на едни минали избори гледахме някакви малоумни, които носят торбите, и което няма никакво отношение към изборния резултат, защото има едни използвани бюлетини, които са боклук, има обаче други работи – списъците. Там срещу всеки гласувал избирател е написано неговото ЕГН. Тези торби се съхраняват в едно мазе, без никакъв контрол. Всеки може да отиде да си вземе било цяла торба, било колкото иска списъци оттам”, обясни бившият член на ЦИК.

Путин и Медведев се притесняват, че Украйна е на прага на гражданска война

Руският президент Владимир Путин и премиерът на страната Дмитрий Медведев се загрижиха сериозно, че Украйна е поставена на ръба на гражданска война заради ескалацията на напрежението в източните региони. В разговор по телефона с германския канцлер Ангела Меркел Путин е припомнил, че все още не е получил отговор на писмото си до европейски лидери за обезпечаване на сигурността на руските газови доставки за Европа.

Путин: Украйна е пред гражданска война

Руският президент Владимир Путин предупреди, че Украйна е „на ръба на гражданска война”, след като Киев изпрати военни отряди срещу проруските сепаратисти, съобщи Би Би Си.
В телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел той нарече предприетите действия „рязка ескалация”.
Киев обяви началото на „антитерористична операция” в източната част Руският президент Владимир Путин предупреди, че Украйна е „на ръба на гражданска война”, след като Киев изпрати военни отряди срещу проруските сепаратисти, съобщи Би Би Си. В телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел той нарече предприетите действия „рязка ескалация”. Киев обяви началото на „антитерористична операция” в източната част

Кунева: Евроизборите са референдум за мястото на България в ЕС

/КРОСС/ "Предстоящите европейски избори са референдум за мястото на България в ЕС. Ние настояваме, което е полезно за нас, да е важно и за ЕС." Това подчерта на пресконференция на Реформаторския блок в Кърджали водачът на листата на Блока Меглена Кунева. Според нея, България след влизането си в ЕС е спряла присъединителните си процеси към Шенген, еврозоната, Банковия съюз и енергийния съюз на Европа. "Реформаторският блок предлага България да стане съосновател на Европейския енергиен съюз. Това ще осигури поне с 30 % по-ниска цена на газа, защото ЕС ще договаря доставките на едро, като съюз, а не всяка страна на дребно", обясни Кунева и добави, че това ще се отрази на цените на всички продукти по производствената верига. Кунева каза, че Европа усилено работи по иновации, наука и високи технологии, вкл. по модернизиране на селското стопанство и подобряване на породите в животновъдството, и България трябва да влага повече наука в производствата си, за да е конкурентна на европейския пазар. Радан Кънев напомни, че за да се откъсне от енергийната си зависимост от Русия и за да не става заложник на трети страни, България отдавна е трябвало да е изгради алтернативните си трасета за доставки на газ с Турция, Румъния и Гърция. "Ако преди 4-5 години България беше направил това, сега би се намалили цената на газа поне с 15 %", отбеляза той

Инвеститорите в Азия приеха добре новините за растежа в Китай

Интерес в технологичния сектор на континента предизвикаха финансовите резултати на Alibaba


Конкурс за блогъри на тема "Кажи своето мнение за дигиталната комуникация в ЕС"


Екипът по социални медии на Европейската комисия организира конкурс за блогъри , който дава възможност на участниците да представят личното си мнение по оригинален и аргументиран начин.

Кандидатите трябва да отговорят на следните въпроси:

Кой е най-добрият начин, по който Европейският съюз би могъл да общува дигитално със своите граждани? Ако би могъл да направиш едно голямо предложение, свързано с европейската дигитална комуникация, какво би било то?

Награди...

До края на април се подава данъчната декларация за първото тримесечие на 2014 г.

/КРОСС/ Всяко предприятие или самоосигуряващо се лице, което изплаща на физически лица доходи извън тези по трудов договор и е задължено да удържа данък, трябва да подаде декларация за дължими данъци. Декларацията - по чл. 55, ал. 1 от ЗДДФЛ и по чл. 201, ал. 1 от ЗКПО за дължими данъци (образец 4001), се подава в сроковете за внасяне на дължимите данъци. Декларацията се подава и от фирми и самоосигуряващи се лица, които плащат на физически лица доходи по извънтрудови правоотношения или от наем и са длъжни да удържат авансов данък върху тези доходи. Дължимите авансови данъци се декларират в НАП до края на месеца, следващ тримесечието, през което е изплатен доходът, като за доходи, изплатени през четвъртото тримесечие на годината авансов данък не се дължи и съответно не се декларира. Декларацията за дължими данъци (образец 4001) се представя в НАП и за окончателните данъци, удържани върху доходите на чуждестранни физически лица у нас (например върху възнаграждения за услуги, неустойки, обезщетения, стипендии за обучение в България, доходи от лихви и други), както и за окончателните данъци върху доходите от дивиденти и др., дължими от местни и чуждестранни физически лица. Формулярът се подава и за данъци при източника по Закона за корпоративното подоходно облагане, като например данъци върху дивидентите и ликвидационните дялове в полза на чужди фирми и местни дружества, които не са търговци, включително общините

"Пламна" и Одеса - обявиха Одеска народна република

Призоваха жителите да блокират транспортните възли


Пето издание на „Големите пианисти-композитори“

/КРОСС/ В края на май предстои петото издание на „Големите пианисти-композитори" - ексклузивният майсторски клас на проф. Людмил Ангелов, един от най-добрите интерпретатори на Шопен в света.  Маестро Ангелов е носител на награди от редица престижни конкурси, сред които „Сенигалия" - Италия, „Шопен" - Полша, Palm Beach International Competition - САЩ, Piano Masters - Монте Карло. Свирил е със световноизвестни оркестри и диригенти по прочути концертни подиуми - „Линкълн Сентър" в Ню Йорк, "Концертгебау" в Амстердам, залата на Берлинската филхармония, "Музикферайн" във Виена, Московската Консерватория, Консерваторията в Милано, "Аудиторио Насионал" в Мадрид, "Аудиторио Насионал" в Мадрид и др. Въпреки че живее от години в Испания, Людмил Ангелов не е спирал да работи за развитието на талантливите български пианисти, преподавайки като почетен професор в Нов български университет. Майсторският му клас „Големите пианисти-композитори" е плод на дългогодишно партньорство с Нов български университет. Прослушванията за майсторския клас ще се проведат на 25 май в НБУ, където проф. Ангелов ще се срещне с всички желаещи да се включат в новото пето издание. От тях ще бъдат избрани 15 пианисти от България и Балканите

До края на април се подава декларацията за дължими данъци за първото тримесечие на 2014 г.


Всяко предприятие или самоосигуряващо се лице, което изплаща на физически лица доходи извън тези по трудов договор и е задължено да удържа данък, трябва да подаде декларация за дължими данъци. Декларацията – по чл. 55, ал. 1 от ЗДДФЛ и по чл. 201, ал. 1 от ЗКПО (образец 4001), се подава в сроковете за внасяне на дължимите данъци, напомня Националната агенция за приходите.

Декларацията се подава и от фирми и самоосигуряващи се лица, които плащат на физически лица доходи по...

Еврохолд стана поръчител по кредит на Евролийз Ауто за до 15 млн. евро

Kредитната линия от VTB Bank Austria е за оборотно финансиране на лизинговата дейност на кредитополучателя


И Путин предупреди: Украйна е на ръба на гражданска война

Руският президент Владимир Путин предупреди, че Украйна е „на ръба на гражданска война”, след като Киев изпрати военни отряди срещу проруските сепаратисти, съобщи Би Би Си.
В телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел той нарече предприетите действия „рязка ескалация”.
Киев обяви началото на „антитерористична операция” в източната част Руският президент Владимир Путин предупреди, че Украйна е „на ръба на гражданска война”, след като Киев изпрати военни отряди срещу проруските сепаратисти, съобщи Би Би Си. В телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел той нарече предприетите действия „рязка ескалация”. Киев обяви началото на „антитерористична операция” в източната част

Жозеф Дол: Мониторинговите механизми на ЕС за Румъния и България ще продължат


Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол заяви днес, че е разговарял с еврокомисаря по правосъдието Вивиан Рединг, която го уведомила, че механизмът за сътрудничество и проверка за Румъния и България ще продължи, предаде агенция "Медиафакс", цитирана от БТА.

Лидерът на ЕНП уточни на пресконференция, че има "още много да се направи" за независимостта на правосъдието и правовата държава в Румъния и България. В този контекст Дол заяви, че може да е необходим "пакет...

Братята на Пол Уокър ще довършат "Бързи и яростни" 7

Загиналият актьор е заснел приживе най-важните сцени от екшъна


Кораб потъна в Южна Корея, има загинали

Двама души са загинали и 100 са в неизвестност след потъването на ферибот в Южна Корея, съобщава "Би Би Си". На борда на кораба е имало 476 души като 368 от тях са спасени до момента. В момента се извършва и мащабна спасителна операция, която включва 34 кораба и 18 хеликоптера. Фериботът, който превозвал предимно ученици, е пътувал от пристанището в Инчеон, северозападна Южна Корея, към южните острови Йежу. Все още не е ясно какво е причинило потъването на кораба, но според свидетели е имало някакъв сблъсък, след което корабът започнал бързо да изчезва във водата.

КРС: Новите тарифни планове на мобилните оператиро няма да са толкова атрактивни

„До този момент никой не е забранявал на мобилните оператори да тарифират по системата 60 + 1. Сега се дава възможност да се тарифира по системата 30 + 1 – това означава, че колкото говориш, толкова и плащаш”, каза пред Нова телевизия председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Веселин Божков относно новите правила за таксуване „До този момент никой не е забранявал на мобилните оператори да тарифират по системата 60 + 1. Сега се дава възможност да се тарифира по системата 30 + 1 – това означава, че колкото говориш, толкова и плащаш”, каза пред Нова телевизия председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Веселин Божков относно новите правила за таксуване

КРС: Новите тарифни планове на мобилните оператори няма да са толкова атрактивни

„До този момент никой не е забранявал на мобилните оператори да тарифират по системата 60 + 1. Сега се дава възможност да се тарифира по системата 30 + 1 – това означава, че колкото говориш, толкова и плащаш”, каза пред Нова телевизия председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Веселин Божков относно новите правила за таксуване „До този момент никой не е забранявал на мобилните оператори да тарифират по системата 60 + 1. Сега се дава възможност да се тарифира по системата 30 + 1 – това означава, че колкото говориш, толкова и плащаш”, каза пред Нова телевизия председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Веселин Божков относно новите правила за таксуване

Повечето българи са против санкции срещу Русия

/КРОСС/ 37,8% от българите са против налагане на по-сурови санкции срещу Русия. Това става ясно от социологическо проучване на Института за модерна политика (ИМП) за периода 1-12 април 2014 година, в което са участвали 994 респонденти. На въпрос „Трябва ли България да иска по-сурови международни санкции за Русия" 37,8% от анкетираните са категорично против. Подкрепящите тези мерки са едва 7,6%, „по-скоро да" - 8,8% и „по-скоро не" - 21,2%. Близо една четвърт от респондентите не могат да преценят каква трябва да бъде българската позиция по този горещ въпрос от международната политика - 24,7%. По отношение на позициите на парламентарните партии за събитията в Крим и ролята на Русия - 17,5% от анкетираните заявяват, че позицията на БСП по отношение на Русия и Крим е най-близка до тяхното мнение. Други 16,5% споделят позицията на ГЕРБ по тази тема, а 7,6% намират позицията на „Атака" за отговаряща на тяхното мнение. Една пета е делът на анкетираните, които смятат, че твърдата позиция на президента Плевнелиев, който настоява за сурови санкции срещу Русия е адекватна на националните интереси - 19,4%. По-умерената позиция на правителството на Орешарски обаче печели по-голяма подкрепа - 24,7%. 25,3% не споделят нито едната, нито другата позиция. Най-голям е делът на тези, които заявяват, че не могат да преценят позициите на президента и на правителството по тези въпроси - 30,6%

"Дълбоко в деколтето" - една позната история, разказана след 15 години по нов начин.

Преди години книгата „Кръстосани сърца” излезе в България. Когато започнах да преглеждам отново превода към второто издание, текстът ми се изплъзна още от първите страници: роман з...

Венгер: Опитът помага, когато си до стената

Старши треньорът на Арсенал Арсен Венгер, известен с това, че разчита на млади футболисти в тима, призна, че в мача с Уест Хем (3:1) е заложил на опита и този подход не го е подвел. “Когато...

Какво означава “българска работа” според Иво Сиромахов?

Какво означава “българска работа” според Иво Сиромахов? Защо българите преяждат по празници, защо се отнасят с подозрение към другите народи, защо се опитват да надхитрят всички, ...

Сарми с лозов лист в доматен сос

Специалистите от vremezagotvene.bg отново предлагат вкусно, лесно и нетипично ястие. Необходими продукти: 30 лозови листа за плънката: 30-40 мл зехтин 2/3 от стрък праз 1 чаша кафяв ориз 2 скил...

КЗЛД ще проверява два месеца дали е имало нарушения с партийните подписки

2000 лева - това е максималната санкция, която може да бъде наложена заради неправомерно използване на лични данни от физическо лице. А проверката за нарушения ще продължи два месеца. Потвърждението н...

17 катастрофи са регистрирани през денонощието във Варна

17 катастрофи са регистрирани през изминалото денонощие във Варна. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от „Пътна полиция”. При произшествията няма пострадали, нанесени са само материални щети. Трафикът в града е натоварен по основните улици и булеварди.

Лиляна Боянова подписа договор с Би Ти Ви, напусна Тв 7

Водещата вече е пак част от екипа на Би Ти Ви, обявиха вчера от телевизията. Лиляна Боянова само допреди месец четеше новините на Тв 7. Сега ще прави това и на новото работно място. Боянова всъщност и преди е била кадър на Би Ти Ви. Това става след сливането на телевизията с ПРО.БГ, където Лиляна беше лице на централната емисия Водещата вече е пак част от екипа на Би Ти Ви, обявиха вчера от телевизията. Лиляна Боянова само допреди месец четеше новините на Тв 7. Сега ще прави това и на новото работно място. Боянова всъщност и преди е била кадър на Би Ти Ви. Това става след сливането на телевизията с ПРО.БГ, където Лиляна беше лице на централната емисия

Умереното количество алкохол помага за кариерата

Пийването на чашка алкохол по време на събеседване за работа може да е полезно за бъдещото сътрудничество, твърдят германските учени

Кейти Пери: Селфитата са зараза!

Кейти Пери категорично е против селфитата.

Снимаха шофьор да кара с 252 км/ч

Разрешени в тази отсечка са 90 км/ч; глобата на „рекордьора“ е 1300 лв.

България отбелязва Европейския ден на пациента

/КРОСС/ За осма поредна година през април в България ще се проведе Европейски ден на пациента едновременно с всички 28 държави-членки на ЕС. По този повод Българска асоциация за закрила на пациентите ще организира във Военномедицинска академия кръгла маса на тема: "Приоритети на здравеопазването в интерес на пациентите. План за действие 2014-2020 в интерес на пациенти и лекари" . В кръглата маса се очаква да участват министърът на здравеопазването, председателят на НС на НЗОК, управителят на НЗОК, председателят на Комисията по здравеопазване, председателите на БЛС, БЗС, БФС, БАПЗГ, пациентски организации и управители на водещи лечебни заведения и национални консултанти. Събитието ще започне от 12:00 ч. на 17 април 2014 г., в Зала 10 на ВМА. Пресконференция за медиите ще бъде дадена от 14:00 ч. Предварителните теми за дискусии са: •Система за контрол на лечебните заведения и мониторинг на медицинските дейности, употреба на лекарствени продукти, безопасността и правата на пациентите.•Как да има профилактика, ранно откриване и превенция на заболяванията?•Усъвършенстване на здравноосигурителния модел.•Ефективни системи за качество на здравните дейности.•Здравни индикатори за измерване на ефективността на управлението.•Хронични незаразни болести - диалог и партньорство. Ще се обсъди и приеме Меморандум за приоритетите в здравеопазването през 2014 г. и до 2020 г

България скача срещу Брюксел. За пръв път!

За първи път България ще се обяви против предложено от Брюксел решение, което би ощетило страната ни. Постоянните ни представители в Комитета по земеделие са получили указания да гласуват против решение, което може да забави възстановяването на вече разплатени 400 млн. евро, обяви зам.-министърът на земеделието и храните Явор Гечев.

Шефът на КРС: Новите тарифни планове не заблуждават хората

Новите тарифни планове на телекомите не заблуждават хората, но не са по-изгодни. Това заяви председателят на Комисията за регулиране на съобщенията...

Пазарът на ваканционни имоти на о. Корфу се раздвижва

Черна гора и Хърватия са другите дестинации на Балканите, които набират популярност сред чуждите купувачи на имоти


КИА и Субару в партньорство с Vivacom предлагат мобилен офис

Всеки модел на КИА и Субару е оборудван с MiFi портативно безжично устройство


Съкратена шивачка опита да се самоубие

Работничка в шивашки цех опита да се самоубие, след като разбра, че е съкратена, съобщава struma.bg. Вчера сутринта Ж. К. отишла на работа, но управителят я пресрещнал и й казал, че е уволнена. Притеснена жената се прибрала в дома си в кв. "Спартак" в Дупница.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Работничка в шивашки цех опита да се самоубие, след като разбра, че е съкратена, съобщава struma.bg. Вчера сутринта Ж. К. отишла на работа, но управителят я пресрещнал и й казал, че е уволнена. Притеснена жената се прибрала в дома си в кв. "Спартак" в Дупница. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Съкратена шивачка скочи от третия етаж, оцеля

Работничка в шивашки цех опита да се самоубие, след като разбра, че е съкратена, съобщава struma.bg. Вчера сутринта Ж. К. отишла на работа, но управителят я пресрещнал и й казал, че е уволнена. Притеснена жената се прибрала в дома си в кв. Работничка в шивашки цех опита да се самоубие, след като разбра, че е съкратена, съобщава struma.bg. Вчера сутринта Ж. К. отишла на работа, но управителят я пресрещнал и й казал, че е уволнена. Притеснена жената се прибрала в дома си в кв. "Спартак" в Дупница. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Спасиха повечето корабокрушенци край Южна Корея

Според последните информации спасителите са успели да евакуират от претърпелия корабокрушение южнокорейски ферибот 338 души. На борда на кораба те бяха 476. Предполага се, че корабът с водоизместимост 6825 тона се е блъснал в плитчина в 8:58 часа местно време в сряда сутринта.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване