Мистър Бийн стана офицер на ордена на британската империя

/КРОСС/ Британският актьор Роуън Аткинсън, който създаде неповторимия образ на Мистър Бийн, бе отличен с приза Офицер на ордена на британската империя. Отличието му беше връчено лично от британската кралица Елизабет Втора за плодотворната му кариера, в която той разсмиваше неудържимо нейните поданици, предаде „Франс прес". 59-годишният Аткинсън се въздържа от всякакви изявления и не приложи никой от своите скечове по време на тържественото връчване на отличието в Бъкингамския дворец. Екранният образ, който комикът създаде, заслужено му донесе световна слава през 90-те години на миналия век. Той наложи по неповторим начин своя "Мистър Бийн" - нескопосникът с вечните гафове, с окъсяло сако и панталони и с единствен приятел - плюшеното му мече Теди.

Русата Златка стана съквартирантка на "Брадърите"

Златка Райкова позната на всички като „Русата Златка“ влезе тази вечер в Къщата на ВИП-Брадър.

Преди да отиде при Брадърите,тя обесни пред Ники Кънчев „Искам да бъда себе си“.

Златка каза,че ще „меле брашно“ със своята адашка-Златка Димитрова (Черната Златка).

Днес Димитрова се завърна от погребението на баща си,който почина в бургаската.. Златка Райкова позната на всички като „Русата Златка“ влезе тази вечер в Къщата на ВИП-Брадър. Преди да отиде при Брадърите,тя обесни пред Ники Кънчев „Искам да бъда себе си“. Златка каза,че ще „меле брашно“ със своята адашка-Златка Димитрова (Черната Златка). Днес Димитрова се завърна от погребението на баща си,който почина в бургаската..

Нигерия разби фабрика за бебета, освободи шест бременни

"Миналата седмица спасихме шест момичета в различен стадий на бременност от нелегална фабрика за бебета в Порт Харкорт." - каза Джой Еломоко от полицията в региона Имо на АФП. "Арестувахме собственичката на клиниката, която ни оказва съдействие" - допълни още тя. Акцията е в следствие на арест на жена в близкото селище Оуери на 15ти октомври.

Военна прокуратура разпитва 2 часа Борисов

/КРОСС/ Бившият премиер Бойко Борисов е прекарал близо 2 часа във Военноокръжна прокуратура, отговаряйки на въпроси за действията на тежковъоръжените части, обсадили къщата на Чакъра край Харманли преди 10 години. Той бе главен секретар тогава и ръководеше атаката на силите на реда. Тя последва хайка за Чакъра, който се криеше от властите, като отказваше да изтърпи присъда за кражба.Обкръжен от полицаи в къщата си, Чакъра отказа да се предаде и започна да стреля. Повиканото подкрепление барети сломи съпротивата му, откривайки по него огън с гранатомет. В щурма участваха над 100 служители на МВР с Бойко Борисов начело. Под мощния обстрел къщата пламна.А когато стрелбата утихна, се установи, че Чакъра е загинал. Борисов публично пое отговорност за случилото се. Пресцентърът на МВР съобщи, че издирваният престъпник се е самоубил.Образуваното досъдебно производство беше прекратено със заключение, че ченгетата не са извършили престъпление. Пловдивски военни магистрати постановиха, че Чакъра стрелял по униформените, минирал подстъпите към вилата си и накрая се самовзривил с граната, за което служителите на МВР нямат вина.През февруари т.г. обаче Европейският съд по правата на човека осъди България да плати 50 000 евро на вдовицата и синовете на загиналия. Мотивите: нарушено е правото му на живот, властите не са приложили стандарта за "абсолютна необходимост" при употреба на сила. Евросъдът посочи и че в България не е имало ефективно разследване на случая

Ученикът касапин с второ обвинение

С още едно обвинение се сдоби 16-годишният Иван Генчев, който преди седмица намушка 12 пъти с нож приятеля си Искрен Ангелов. Освен за опит за убийство той ще отговаря и за кражба на портфейла на жертвата. В него имало 280 лв. Към тях разследващи добавят стойността на кожения калъф и други дреболии и изчисляват кражбата на 350 лв... С още едно обвинение се сдоби 16-годишният Иван Генчев, който преди седмица намушка 12 пъти с нож приятеля си Искрен Ангелов. Освен за опит за убийство той ще отговаря и за кражба на портфейла на жертвата. В него имало 280 лв. Към тях разследващи добавят стойността на кожения калъф и други дреболии и изчисляват кражбата на 350 лв...

Решават делото за вота след 12 ноември

При гласуването в Турция на последните парламентарни избори не е имало съществени нарушения. До този извод достигнаха тримата експерти, назначени от Конституционния съд (КС) по делото за касиране на вота в южната ни съседка.  От експертизата става ясно, че според избирателните списъци през май в Турция са гласували 65 241 души, а според ... При гласуването в Турция на последните парламентарни избори не е имало съществени нарушения. До този извод достигнаха тримата експерти, назначени от Конституционния съд (КС) по делото за касиране на вота в южната ни съседка. От експертизата става ясно, че според избирателните списъци през май в Турция са гласували 65 241 души, а според ...

ДАТО търси подслушвачи

Държавна агенция “Технически операции” обяви конкурс за подслушвачи. Заповедта е от 28 октомври и е публикувана на сайта на МВР. Кандидатите имат тридневен срок да си подадат документите. Изискването към бъдещите спецагенти е да са български граждани и да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер. Трябва и да имат висше образование. Държавна агенция “Технически операции” обяви конкурс за подслушвачи. Заповедта е от 28 октомври и е публикувана на сайта на МВР. Кандидатите имат тридневен срок да си подадат документите. Изискването към бъдещите спецагенти е да са български граждани и да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер. Трябва и да имат висше образование.

Френско-британски консорциум потвърди: Има проблеми с Дунав мост 2, но не са опасни

Конструкцията на Дунав мост 2 е абсолютно стабилна, тя е с гаранция 120 г. и по нея няма никакви дефекти. Внушенията за сериозни проблеми започнаха от румънски медии, след като Конструкцията на Дунав мост 2 е абсолютно стабилна, тя е с гаранция 120 г. и по нея няма никакви дефекти. Внушенията за сериозни проблеми започнаха от румънски медии, след като "24 часа" съобщи на 13 октомври т.г., че в едно от платната на моста е зейнала дупка и че съоръжението е проверявано от комисия на Агенция "Пътна инфраструктура". В сряда но

Касапинът от "Надежда" мълчи пред съда

Още двама свидетели, присъствали на огледи на местопроизшествия, трябва да бъдат разпитани по делото срещу двойния убиец Владимир Бошнаков (30 г.), наричан още Касапинът от “Надежда”. Това реши състав на Софийския апелативен съд, който гледа жалбата на Бошнаков срещу присъдата му от първа инстанция - доживотен затвор без замяна. Още двама свидетели, присъствали на огледи на местопроизшествия, трябва да бъдат разпитани по делото срещу двойния убиец Владимир Бошнаков (30 г.), наричан още Касапинът от “Надежда”. Това реши състав на Софийския апелативен съд, който гледа жалбата на Бошнаков срещу присъдата му от първа инстанция - доживотен затвор без замяна.

10 гръцки полицаи в тясна връзка със "Златна зора"

/КРОСС/ Полицията в Гърция призна за съществуването на връзки между полицаи и неонацистката партия „Златна зора" съобщи "Франс прес". "Общо 15 полицаи бяха арестувани за различни престъпления, като 10 от тях имаха преки или непреки връзки с активисти на „Златна зора", заяви пред журналисти ръководителят на службата за вътрешна сигурност на полицията Панайотис Статис. Той даваше отчет за вътрешно разследване, наредено през септември след убийството на рапър-антифашист от член на „Златна зора".Между 2009 и 2013 г. е имало много голямо увеличение на участия на полицаи в инциденти с насилие и специално през 2012 г., посочи Статис.

Русата Златка влезе във "ВИП Брадър"

Златка Райкова позната на всички като „Русата Златка“ влезе тази вечер в Къщата на ВИП-Брадър.

Преди да отиде при Брадърите,тя обесни пред Ники Кънчев „Искам да бъда себе си“.

Златка каза,че ще „меле брашно“ със своята адашка-Златка Димитрова (Черната Златка).

Днес Димитрова се завърна от погребението на баща си,който почина в бургаската.. Златка Райкова позната на всички като „Русата Златка“ влезе тази вечер в Къщата на ВИП-Брадър. Преди да отиде при Брадърите,тя обесни пред Ники Кънчев „Искам да бъда себе си“. Златка каза,че ще „меле брашно“ със своята адашка-Златка Димитрова (Черната Златка). Днес Димитрова се завърна от погребението на баща си,който почина в бургаската..

Шефът на Газпром идва за преговори за Южен поток

България и Русия договарят финансирането на българския участък от газопровода "Южен поток".

Държавата дължи над 1 млрд. лв. за здравни вноски

Ако държавата не гарантира, че болниците ще получат всичко, дължимо от Здравната каса, в рамките на 60-дневен срок, от средата на ноември лекарското съсловие започва ефективни протестни действия. Това стана ясно след заседание на Обществения съвет по проблемите в здравеопазването, който освен съсловни организации, включва работодатели, синдикати и представители на пациентите.

САЩ: Европа се шпионира сама

Съединените щати категорично отхвърлиха във вторник последните обвинения за прихващане на комуникациите в Европа. Всъщност данните им “предоставяли” европейските разузнавателни агенции, предаде Франс прес.

Взрив в Карлово след любовна драма

Центърът на Карлово бе разтърсен от взрив на газова бутилка. При инцидента, станал в късния следобед днес, няма пострадали. 

Газовата бутилка е била взривена умишлено пред дома на Красимир Иванов заради любовна драма между неговата майка и приятеля Ангел Шаманов.

Центърът на Карлово бе разтърсен от взрив на газова бутилка. При инцидента, станал в късния следобед днес, няма пострадали. Газовата бутилка е била взривена умишлено пред дома на Красимир Иванов заради любовна драма между неговата майка и приятеля Ангел Шаманов. "Чу се бум и всичко се разтресе, много се изплашихме", разказа Петрива Ветрило

Изгонен мъж взриви газова бутилка пред дома на изгората си

Центърът на Карлово бе разтърсен от взрив на газова бутилка. При инцидента, станал в късния следобед днес, няма пострадали. 

Газовата бутилка е била взривена умишлено пред дома на Красимир Иванов заради любовна драма между неговата майка и приятеля Ангел Шаманов.

"Чу се бум и всичко се разтресе, много се изплашихме", разказа Петрива Ветрило Центърът на Карлово бе разтърсен от взрив на газова бутилка. При инцидента, станал в късния следобед днес, няма пострадали. Газовата бутилка е била взривена умишлено пред дома на Красимир Иванов заради любовна драма между неговата майка и приятеля Ангел Шаманов. "Чу се бум и всичко се разтресе, много се изплашихме", разказа Петрива Ветрило

Без категория при заплатите в МВР

Категориите на служителите на МВР да се премахнат и те да работят като останалите държавни служители, предвижда новият проект за закон на МВР, който правителството прие вчера и предложи на Народното събрание.
Досега полицаите и останалите служители на МВР бяха разделени в 6 категории - А,Б,В,Г,Д и Е, и от тях зависеше размерът на заплатата им... Категориите на служителите на МВР да се премахнат и те да работят като останалите държавни служители, предвижда новият проект за закон на МВР, който правителството прие вчера и предложи на Народното събрание. Досега полицаите и останалите служители на МВР бяха разделени в 6 категории - А,Б,В,Г,Д и Е, и от тях зависеше размерът на заплатата им...

Брахими разговаря с Башар Асад в Дамаск

Не се съобщават подробности от разговора

Най-странните фетиши, за които не сте чували

За някои хора сексуалното удоволствие е свързано с много странни неща

    


Откраднаха ордените на Йованка Броз

КРОСС/ От гроба на вдовицата на югославски лидер Йосип Броз Тито - Йованка Броз, са откраднати пет военни награди, принадлежащи на покойната, съобщи „Франс прес". Отличията са изчезнали наскоро след нейното погребение, което се състоя в мавзолея на Тито в Белград в събота, 26 октомври. По време на траурната церемония ордените, които Йованка Броз е получила за участието си в партизанското движение, ръководено от Тито по време на Втората световна война, са били изложени на показ.Повече подробности около кражбата, която е била констатирана днес, не се съобщават. Йованка Броз, третата съпруга на Йосип Броз Тито, починал от сърдечен удар на 20 октомври 2013 година. Тя бе погребана с пълни военни почести в събота. На траурната церемония присъстваха около 4 000 човека.

ООН пак с резолюция срещу ембаргото на Куба

Генералната асамблея на ООН гласува резолюция за отмяна на търговската блокада на САЩ срещу Куба, приета от 188 държави. Срещу нея се обявиха САЩ и Израел.

Гласуваха пак безплатен транспорт за полицаите

Правителството е одобрило промените в Закона за МВР, от 99% са предложения на синдзикалните организации, съобщи зам. вътрешният министър Васил Маринов.

НДК не плащал данъци

Оживена и трудна кореспонденция тече от месеци между НДК и НАП, научи "24 часа" от свои източници във финансовото министерство. Причината са две ревизии на данъчните - едната от 2011 г. и втората - от началото на тази година. И двете установили задължения към държавата. И двете са завършили с ревизионни актове. Визираните дължими от НДК суми са внушителните 11 млн. лева, и то без лихвите заради забавата. Инспекторите установили, че дворецът не е платил дължими данъци за доходи от наеми. НДК в момента обжалва акта. Спорът ще се решава от две мин...

До утре се подават молби за помощи за отопление

Утре, 31 октомври, изтича крайният срок за подаване на молби-декларации  за отпускане на целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2013/2014 г. – съобщават от Регионалната дирекция „Социално подпомагане“. Документите  се подават в дирекциите „Социално подпомагане” по постоянен адрес. Към 25 октомври са приети общо 9351 молби -декларации  в областта. Най-голям е броят на желаещите да се отопляват с твърдо гориво – 8 632 семейства, с ел.енергия – 170, с топлоенергия – 53, с природен газ – 11 семейства. До момента са издад...

Изместват спирка на градския транспорт на ул. "Д-р Атанас Москов” в София

Измества се съществуващата двупосочна спирка на ул. „Д-р Атанас Москов” в посока изток с 30 м от кръстовището с бул. „Александър Малинов”, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Изместването ще бъде от 1 ноември 2013 г. до 1 юли 2014 г. Това се налага във връзка с изграждането на метрото в „Младост”. Измества се съществуващата двупосочна спирка на ул. „Д-р Атанас Москов” в посока изток с 30 м от кръстовището с бул. „Александър Малинов”, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Изместването ще бъде от 1 ноември 2013 г. до 1 юли 2014 г. Това се налага във връзка с изграждането на метрото в „Младост”.

Търси се най-личният ерген в родината

Според допитване в интернет се търсят свободните мъже в различни категории - шоубизнес, спорт, бизнес и политика.

Съветници говорят с депутати за вторични суровини

Общински съветници от Варна ще говорят с местните депутати по въпроса за присъствието на пунктове за вторични суровини в града ни. Това решение бе взето по време на днешното редовно заседание на местния парламент. Депутатите от Варна ще трябва да предложат законодателни промени по въпроса.

БСП чака лидера за мораториума

БСП чака лидера си Сергей Станишев да се върне от Израел, за да вземе окончателно решение дали да подкрепи искането на ДПС за сезиране на Конституционния съд за мораториума за продажба на земя на чужденци до 2020 г., научи “Труд”. Очаква се днес Станишев да води заседание на Изпълнителното бюро на партията. В същото време ДПС удължи срока, който да БСП чака лидера си Сергей Станишев да се върне от Израел, за да вземе окончателно решение дали да подкрепи искането на ДПС за сезиране на Конституционния съд за мораториума за продажба на земя на чужденци до 2020 г., научи “Труд”. Очаква се днес Станишев да води заседание на Изпълнителното бюро на партията. В същото време ДПС удължи срока, който да

Доклад: Българите се топят бързо

В Източна Европа продължава спадът на населението, който е най-голям в България и Молдова - 0,8 процента, твърди годишният доклад на ООН за световното население. В Украйна се отбелязва 0,6 процента спад на населението, в Сърбия, Беларус и Литва - 0,5%.

Най-голям прираст на населението се отбелязва в Оман и Катар, където през следващите 2 г. В Източна Европа продължава спадът на населението, който е най-голям в България и Молдова - 0,8 процента, твърди годишният доклад на ООН за световното население. В Украйна се отбелязва 0,6 процента спад на населението, в Сърбия, Беларус и Литва - 0,5%. Най-голям прираст на населението се отбелязва в Оман и Катар, където през следващите 2 г.

Ливан се нуждае от милиарди заради бежанците

Ливан се нуждае от допълнителни 2,6 милиарда долара, за да покрие разходите от бюджета, свързани с притока на бежанци от Сирия, заяви днес временно изпълняващият длъжността финансов министър на страната Мохамед Сафади.

11 температурни рекорда са измерени в България

В последния ден на месец октомври минималните температури ще са между 6° и 11°, в София 7°, а максималните между 16° и 21°, в крайните югозападни райони до 24°, в София 19°

БЛС: Лекарите готови да протестират ефективно

Българският лекарски съюз постави ултиматум на държавата. Лекарите ще протестират ефективно, ако до 8 ноември не бъдат гарантирани плащанията за болниците и бюджетът на касата не бъде увеличен.

НДК дължи над 11 млн. лв. данъци

София /КРОСС/ Оживена и трудна кореспонденция тече от месеци между НДК и НАП, научи "24 часа" от свои източници във финансовото министерство. Информацията не бе отречено и от източници в НДК. Причината са две ревизии на данъчните - едната от 2011 г. и втората - от началото на тази година. И двете установилизадължения към държавата.И двете завършили с ревизионни актове.Визираните дължими от НДК суми са внушителните 11 млн. лева, и то без лихвите заради забавата. Инспекторите установили, че дворецът не е платил дължими данъци за доходи от наеми. НДК в момента обжалва акта. Спорът ще се решава от две министерства- финансовото и културното. Най-вероятно, част от сумите ще бъдат опростени по давност, а ще се стигне и до запори, но не на сградата, а на банкови сметки, или бъдещи вземания.

Среща с боса след трета издънка на "Ботев" (Пд), Мъри спокоен

Предявилият мераци дори за титла “Ботев” (Пд) допусна трета поредна издънка - след загубите от “Локо” (Сф) и “Левски”, завърши 1:1 с опашкаря “Пирин” (Гоце Делчев). Така “жълто-черните” вече изостават на 10 т. от първото място. А след двубоя старши треньорът Станимир Стоилов сподели, че предстои среща на високо равнище със собственика Цветан Предявилият мераци дори за титла “Ботев” (Пд) допусна трета поредна издънка - след загубите от “Локо” (Сф) и “Левски”, завърши 1:1 с опашкаря “Пирин” (Гоце Делчев). Така “жълто-черните” вече изостават на 10 т. от първото място. А след двубоя старши треньорът Станимир Стоилов сподели, че предстои среща на високо равнище със собственика Цветан

Шкумбата за протеста

„Най-големият успех на протеста е обединението на различни хора, с най-различни протести и различен начин на живот. Това е урок по демокрация на нашите деца към нас, техните родители“, казва Шкумбата. Вижте какво мисли той за протестите

The post Шкумбата за протеста appeared first on Noresharski.com.

"Ботев" се клати след нов провал

"Ботев" се разклати след трети пореден мач без успех - 1:1 в Гоце Делчев с последния в класирането "Пирин". Соченият сред фаворитите за титлата пловдивски тим спечели само една точка в последните 3 мача и изостана сериозно от лидерите.


Спортният директор Александър Александров призна, че се чака среща на собственика Цветан Василев с ръководств "Ботев" се разклати след трети пореден мач без успех - 1:1 в Гоце Делчев с последния в класирането "Пирин". Соченият сред фаворитите за титлата пловдивски тим спечели само една точка в последните 3 мача и изостана сериозно от лидерите. Спортният директор Александър Александров призна, че се чака среща на собственика Цветан Василев с ръководств

Два дни Разград празнува Деня на народните будители

Два дни Разград ще празнува Деня на народните будители. Първото събитие, посветено на празника, ще се случи в ЦДГ№2“Лудогорче“. Там утре от 10,00 ч. е насрочена празничната изява „Будители“, подготвена от малчуганите и техните преподаватели. В 12,00 ч. в хотел „Лес“ ще се проведе кръгла маса – обществен форум за образование. Вечерта от 18,00 ч. в сградата на читалище „Развитие 1869“ ще е ритуалът по връчване на Наградата на името на Никола Икономов, последван от празничен концерт „Духът на времето“...

Ордени на Броз откраднати след погребението й

За изчезването им е съобщил директорът на Югославския исторически музей. Кражбата е установена вчера

Чобанов дава надежда за коледна добавка на пенсионерите

Правим всичко възможно да има коледна добавка за пенсионерите и мисля, че ще има, заяви финансовият министър Петър Чобанов пред журналисти в парламента, след като внесе проектобюджета за следващата година, предаде БТА. Той разговаря с председателя на Народното събрание Михаил Миков, който го информира, че парламентът ще предостави ресурс от 12 милиона лева на тазгодишния бюджет.

Стоичков: Меси е прекалено уморен

Наставникът на Барселона Херардо Мартино заяви миналата седмица, че не се притеснява за Меси, но според Стоичков проблемът с формата на Лео се намира в натрупаната умора в играча.

Жените се заглеждат често по... жени

Сравняват "срещу какво са изправени"

    


Студентите готвят шествие за Деня на будителите

София /КРОСС/ За втора поредна вечер протестиращите студенти излязоха на шествие по софийските улици в знак на протест срещу правителството. Пред сградата на парламента младите хора седнаха с гръб към сградата и си запушиха ушите. По думите им по този начин изразяват недоволството си срещу управляващите, които остават глухи за исканията им.И тази вечер студентите блокираха ключови улици и кръстовища в столицата. Първоначално бяха затворени улиците пред Ректората. След това потеглиха на шествие, по време на което блокираха движението по бул. „Раковски" пред сградата на Театралната академия. Там шествието премина без скандирания в знак на солидарност с колегите си от НАТФИЗ, които репетират за важно представление.Студентското шествие беше водено от транспарант с надпис: „Липса на морал, общество пред провал".Студентите планират в деня на народните будители на 1 ноември да излязат на шествие от обяд с участието на представители на окупираните ВУЗ-ове.

Русата Златка влезе във "ВИП Брадър", иска да е себе си

Златка Райкова - Русата Златка, влезе тази вечер в Къщата на "ВИП Брадър" с думите: "Искам да бъда себе си". Златка каза, че ще "меле брашно" със своята адашка - Златка Димитрова, известна като Черната Златка. Тя се се завърна от погребението на баща си, който почина в бургаската болница и в тежко психическо състояние. Двете Златки делиха един мъж - Благой Димитров, известен като Багата. След влизането на Златка Райкова започнаха номинациите очи в очи на съквартирантите. Първият номиниран за тази седмица е Станка Златева, която бе начело на падналия тийм. Част от номинационната игра бе брадърите да висят над огромен басейн, пълен с ванилов сладолед. Правилото на играта са съквартирантът, който е дал верен отговор да цопне във вкусотията,от която трябва да извади буква.Нея трябва да л...

Subaru подготвя SUV офанзива

Японците от Subaru разкриха първи тийзъри на любопитен прототип, който ще покажат по време на започващото следващия месец автомобилно изложение в Токио. Проектът се нарича LEVORG и изглежда, че доста се доближава по стил до Legacy. Описван като „спортен туристически автомобил“, първият прототип демонстрира как ще изглежда бъдещ сериен модел, който ще бъде пуснат следващата година. Означението LEVORG пък е резултат от комбинацията на думите “Legacy”, “Revolution” (няма нужда от превод) и “Touring” (т.е. туристически). Съответно прототипът ще се появи с нов, напречно разположен 1.6-литров турбо двигател с директен инжекцион. Автомобилът ще бъде екипиран с новото поколение асистент EyeSight, който разполага с нови функции за безопасност. Междув...

Volvo C70 си отива. Ще го наследи Concept Coupe

Въпреки елегантния си стил Volvo C70 не е особено силен по отношение на продажбите, в резултат на което от компанията ще го свалят от производство. Представител на ръководството на компанията обаче бърза да допълни, че наследник ще има, и то „възможно най-скоро“.  Новината не би трябвало да е чак такава изненада, тъй като още през 2011 година Volvo разкри плановете си да спре производството на С70 в резултат на слабите продажби на купето. Хакан Самуелсон, директор във Volvo, допълва обаче, че съвсем скоро ще има ново купе и то ще бъде базирано на наистина красивия Concept Coupe, показан във Франкфурт миналия месец. Това обаче далеч не е всичко, което очакваме от шведската компания. Volvo се подготвя да представи следващото поколение на ХС90, което е описвано от Самуелсон ...

Сомалийски терористи осъдени в Испания

Шестима сомалийци, обвинени за това, че през януари 2012 г. са се опитали да отвлекат кораб на испанските ВМС, участващ в антипиратската мисия в Аденския залив и Арабско море, бяха осъдени днес от Испанския върховен съд на затвор за срокове между 8 и 12 години.

"Лудогорец" взе своето срещу девет от "Черноморец"


Шампионът "Лудогорец" постигна победа над "Черноморец" с 2:0 като гост и продължава преследването на лидера в А група "Литекс".

Отборът от Разград имаше предимство в срещата от 15-тия кръг, която "акулите" завършиха с девет души заради изгонването на Яни Пехливанов и Николай Павлов.

"Лудогорец" стигна до успеха с голове на Роман Безяк и Върджил Мисиджан във всяко от полувремената и вече е с 34 точки в актива си, колкото има и "Литекс". "Черноморец" се смъкна на 12-а...

ГЕРБ се отказаха от тактиката вот до дупка

/КРОСС/ От ГЕРБ се отказват от идеята всяка седмица да искат вот на недоверие към правителството. Това обяви заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. Той допълни, че все пак ще има следващ вот, който вероятно ще е за бюджет 2014."Когато бюджетът е в този вариант, който се предлага, аз мисля, че много от нещата ще лъснат като един популизъм и като финансово необезпечени секторни политики. Това е една от възможните теми. На този етап ще задържим малко този темп, както каза и нашият лидер, всяка седмица да искаме вот на недоверие", посочи Цветанов, цитиран от bTV.   Снимка: Булфото, всички права запазени

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване