София ще се топли с гориво от боклука си

До 2,5-3 години София ще се отоплява с гориво, произведено от боклука й. В момента проектът е на идейно ниво, избран е и консултант – датска фирма „Рамбол“. Очаква се така не само да се реши проблемът с отпадъците, но и да се задържи цената на парното.

Европарите по "Околна среда" били пред спиране (Обзор)

Европейската комисия може да открие наказателна процедура срещу България заради нарушения при финансирането на проекти по оперативната програма “Околна среда” (ОПОС), което да доведе до финансови корекции или дори цялостно спиране на средствата по програмата. Това съобщи вчера вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова на кръгла мас Европейската комисия може да открие наказателна процедура срещу България заради нарушения при финансирането на проекти по оперативната програма “Околна среда” (ОПОС), което да доведе до финансови корекции или дори цялостно спиране на средствата по програмата. Това съобщи вчера вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова на кръгла мас

Сидеров: Плевнелиев трябва да се разследва като Бисеров

От официалната информация Сидеров е разбрал, че в случая с Бисеров става дума за подозрения за пране на пари и укриване на доходи. Същите подозрения ги има и към Росен Плевнелиев, защо прокуратурата не иска неговия имунитет и не води същите действия, не би трябвало да има разлика, смята лидерът на "Атака".

Алегри остава начело на Милан

/КРОСС/ Старши треньорът на италианския футболен клуб Милан Масимилиано Алегри ще остане на поста си, съобщават местни медии.Президентът на „росонерите" Силвио Берлускони и вицепрезидентът Адриано Галиани са обсъждали евентуалната смяна на треньора, но са стигнали до заключението, че 46-годишният специалист трябва да остане на поста си. По-рано беше съобщено, че Алегри може да подаде оставка заради слаби резултати, постигнати от отбора. След 12 кръга тимът се намира на 11-о място в класирането с 13 точки в актива си. За наследник на специалиста се спрягаше името на бившия футболист Фелипо Индзаги, който в момента ръководи младежкия отбор на Милан.

Двама сирийци загинаха на път за България

Двама сирийски граждани са загинали при пътен инцидент близо до градчето Лалапаша, вилает Одрин, на десетина километра от границата с България, съобщиха местни. Катастрофата станала миналия уикенд. Трафикантите карали около 20-ина бегълци в камион със закрита каросерия, когато возилото се обърнало в канавка. 
Двама сирийски граждани са загинали при пътен инцидент близо до градчето Лалапаша, вилает Одрин, на десетина километра от границата с България, съобщиха местни. Катастрофата станала миналия уикенд. Трафикантите карали около 20-ина бегълци в камион със закрита каросерия, когато возилото се обърнало в канавка.

Варна къса скъпия договор за палмите

Варна ще прекрати договора за поддръжката на прословутите палми. Новият кмет Иван Портних (ГЕРБ) установи, че общината е платила шест пъти за екзотичните дървета, които красят центъра на града само през лятото. Преди пет години 85 палми бяха купени за 280 000 лв. После обаче тогавашният кмет Кирил Йорданов сключи договор за поддръжката им. Варна ще прекрати договора за поддръжката на прословутите палми. Новият кмет Иван Портних (ГЕРБ) установи, че общината е платила шест пъти за екзотичните дървета, които красят центъра на града само през лятото. Преди пет години 85 палми бяха купени за 280 000 лв. После обаче тогавашният кмет Кирил Йорданов сключи договор за поддръжката им.

Най-използваните думи в нета са …

Анализаторската агенция The Global Language Monitor състави 14-ия годишен рейтинг на най-често използваните думи, фрази и имена в англоезичния интернет. Според класацията най-популярната английска дума е кодовото обозначение за недостъпна уеб страница „404", което на жаргон означава „провал".

Най-тежкият българин търпи страшни болки, иска да се самоубие

270-килограмовият Иван Генов от Стражица, най-тежкиян мъж у нас,  преди дни е изписан от столична болница с огромни течащи рани на крака, защото свършила клиничната пътека. Когато му се налага да излиза, викат на помощ пожарната. Само в Германия имало скенер гигант, където открили рядкото му заболяване. 270-килограмовият Иван Генов от Стражица, най-тежкиян мъж у нас, преди дни е изписан от столична болница с огромни течащи рани на крака, защото свършила клиничната пътека. Когато му се налага да излиза, викат на помощ пожарната. Само в Германия имало скенер гигант, където открили рядкото му заболяване.

Рок певец изби бандата си и се самоуби (снимки)

Иранският рок певец Раефе Акбар застрела четирима членове на бандата си и после се самоуби, защото е бил хванат да продава оборудването на бенда в Бруклин.

Над 10 000 жертви е взел тайфунът Хайян, опасява се ООН

ООН вече е отпуснала 25 милиона долара за хуманитарна помощ

    


ООН: Тайфунът „Хаян” е най-разрушителният за последните 100 години

/КРОСС/ Тайфунът „Хаян", който връхлетя Филипините миналия уикенд, е най-разрушителният за последните 100 години. Това съобщи пред журналисти днес ръководителят на отдела за координация и ответни действия към Службата на ООН за координация на хуманитарните въпроси Джон Гинг. "Доколкото разбираме, трагедията е засегнала 9,8 милиона души. По скалата на унищожаване това е най-силният тайфун за близо 100 години", каза той. По думите му редица райони на страната са напълно опустошени, а около 600 000 души са останали без дом. Според Гинг, заместникът на генералния секретар на ООН по хуманитарните въпроси Валери Амос е заминала за Филипините, за да направи оценка на ситуацията в страната. По думите му днес Амос е обявила за отпускането на 25 милиона долара за закупуване на стоки от първа необходимост за населението, което се намират в беда."Сега всичките ни усилия са насочени към ускоряване на предоставянето на хуманитарна помощ в голям мащаб", добави Гинг. Той подчерта, че засегнатото население се нуждае главно от храна, лекарства и временно убежище. "Нашият приоритет е да се предотврати по-нататъшно влошаване на ситуацията в областта на здравеопазването. Над 10 000 души са загинали и трябва своевременно да бъдат погребани", подчерта той. Гинг добави, че е изключително важно и да се осигури на жителите средства за пречистване на водата

Седем медала за бургаските полицаи

С общо седем медала от Международния фестивал на бойните изкуства се завърна Централният полицейски карате и джу-джуцу клуб в Бургас, ръководен от инспектор Венелин Русинов. В състезанието участваха повече от 200 бойци от 40 клуба от страната. В дисциплината „полицейска лична защита” братята Яни и Венелин Русинови и  Петко Георгиев завоюваха второ място, а вторят отбор, съставен от Петко Димитров и Милен Джиналийски застана на третото място на почетната стълбичка. В дисциплината „джу-джуцу – файтинг” играещият треньор Венелин Русинов...

Dow с нов, 35-и рекорд за годината

Загуби отчитат преди всичко някои интернет компании

    


Диана Найденова: Напуснах Кеворкян ужасена

Водещата Диана Найденова си тръгна от предаването "Всяка неделя" по Нова тв, след като беше част от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян. "Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип", обясни тя пред "Труд". Според нея за водещия "чуждото мнение е неприемливо". „Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка", допълни Найде...

Виж дивана!

Добрият диван никак не е евтин. Това е известен принцип, доказал се в практиката. В качествената мека мебел участват поне десет други продукта - корпус, различни видове пълнежи, тапицерии, евентуални механизми. При някои от дизайнерските фабрики се използват високи и скъпи производствени технологии. Добрият диван никак не е евтин. Това е известен принцип, доказал се в практиката. В качествената мека мебел участват поне десет други продукта - корпус, различни видове пълнежи, тапицерии, евентуални механизми. При някои от дизайнерските фабрики се използват високи и скъпи производствени технологии.

Лил от Стъклената къща влиза във "ВИП брадър"

Лил, както е известна Лилия Иванова - простосмъртната съквартирантка в Стъклената къща, най-сетне ще се смеси със звездните участници във “ВИП брадър”. По план тя трябва да влезе тези дни в Къщата в Нови хан, преди шоуто да приключи, научи “Труд”. Управителката на нощен клуб от Благоевград беше част от рекламната кампания на шоуто на Нова тв Лил, както е известна Лилия Иванова - простосмъртната съквартирантка в Стъклената къща, най-сетне ще се смеси със звездните участници във “ВИП брадър”. По план тя трябва да влезе тези дни в Къщата в Нови хан, преди шоуто да приключи, научи “Труд”. Управителката на нощен клуб от Благоевград беше част от рекламната кампания на шоуто на Нова тв

Кметът на община Бяла награди победителите в конкурса „Паметта на водата“

Кметът на община Бяла Анастас Трендафилов лично връчи наградите на победителите в поетичния конкурс „Паметта на водата“. Награждаването се състоя на 8 ноември в салона на НЧ “Пробуда- 1928“ гр. Бяла. Стихотворението „Да помълчим“ на Павлина Йосева от София, бе категоричен фаворит на журито и спечели първото място.

Приеха оставка в щангите


Управителният съвет (УС) на Българската федерация по вдигане на тежести (БФВТ) прие оставката на Красимир Орманов, който подаде сигнал до Спортното министерство за нередности според него в работата на централата. Досегашният член на ръководството атакува БФВТ и сам декларира желанието си да напусне. Документално излизането му от УС обаче трябва д Управителният съвет (УС) на Българската федерация по вдигане на тежести (БФВТ) прие оставката на Красимир Орманов, който подаде сигнал до Спортното министерство за нередности според него в работата на централата. Досегашният член на ръководството атакува БФВТ и сам декларира желанието си да напусне. Документално излизането му от УС обаче трябва д

Студентските съвети искат дискусии, не окупация

Те предлагат компромис на Ранобудните студенти

    


Изчезналата 14-годишна моделка се прибра вкъщи

Изчезналата 14-годишна моделка Мила Тодорова се прибра вкъщи, пише Изчезналата 14-годишна моделка Мила Тодорова се прибра вкъщи, пише "България днес". Миналата събота тя паникьоса близките си, като не се прибра вкъщи. Сега майка й Ива Георгиева вече е спокойна. Мила и брат й живеят с с баба си, която си грижи за тях. В петък вечерта на 1 ноември Мила изчакала своята роднина да заспи и излязла с приятели. Н

NTV иска нова система за измерване на аудиторията

ТВ индустрията трябва да се ангажира с инвестиция, за да има чисто нова и модерна система за измерване на аудиторията, която да отразява вярно резултатите на медиите и на която всички да имат доверие, каза Красимира Василева, директор продажби на Нова Броудкастинг Груп

Студентите планират окупация на Парламента

Ранобудните студенти от Пловдивския университет заминават в понеделник вечер за София, за да се включат в предвидената окупация на Народното събрание - вторник в 10:30 часа.

Ураган взе жертва в Хърватия

Вятър със скорост 61 метра в секунда нахлу в северните райони на Хърватия. В град Вараждин дърво падна и уби човек.

КАТ-Дупница в нарушение заради министър

Патрулната кола, охраняваща района пред дупнишката гимназия "Христо Ботев", където в понеделник беше просветният министър проф. Анелия Клисарова, паркира на място за инвалиди. То бе обозначено със съответния знак и символи. Лично назначеният преди седмица шеф на КАТ-Дупница инспектор Радослав Боюклийски ръководеше охраняващия екип. Патрулната кола, охраняваща района пред дупнишката гимназия "Христо Ботев", където в понеделник беше просветният министър проф. Анелия Клисарова, паркира на място за инвалиди. То бе обозначено със съответния знак и символи. Лично назначеният преди седмица шеф на КАТ-Дупница инспектор Радослав Боюклийски ръководеше охраняващия екип.

258 милиона са изхарчени по бежанците до този момент

 Досега направените разходи за влизащите в страната ни бежанци възлизат на 258 млн.лв., заяви на пресконференция в Перник военният министър Ангел Найденов.
Около 6 млн.лв. ще струва изграждане на инженерно-техническо съоръжение на южната ни граница, каза още Найденов, цитиран от БТА. Един милион лева струва прокарването на пътища и още 5 млн. лв. е стойността на самото съоръжение. Средствата ще постъпят от европейски фондове целево или от държавния бюджет.
По думите му...

Продължава

Поредна алоджийка с условна присъда за неплатени данъци

Поредна присъда за неплатени данъци произнесе Окръжен съд-Разград за жена, която е получавала доходи от чужбина без да ги декларира. Между 2008 г. и 2011 г. 39-годишната Неврие Рушуд от Ясеновец получавала пари от граждани на Турция, Великобритания след разговори с тях по интернет. Общата сума е в размер на 48 524,26 лв., за които според Закона за облагане на физическите лица  е трябвало да плати 4464,23 лв. налог. Тя обаче не ги декларирала, пред съда нейната адвокатка пледира, че е сторила това от незнание, тъй като е с основно образование, н...

Автосервизите искат правилник за дейността си

София /КРОСС/ Да се регламентира дейността на сервизите, извършващи ремонт на автомобили, вноса и продажбата на резервни части за тях. Това ще настояват да залегне в промените на Закона за движение по пътищата от Националната асоциация на сервизите извършващи авторепаратура и Съюзът на автосервизите . Според браншовите организации това са основни предпоставки за гаранция на доброто техническо състояние на автомобилите, от което зависи безопасността на движението по пътищата. Обсъждането започна в Бургас и ще продължи във всички големи градове у нас. 63% от колите у нас са над 15-годишни .За да се гарантира безопасността на пътя дейността на всички автосервизи трябва да излезе "на светло".Според браншовите структури само законодателни промени ще гарантират отразяване на всяко действие по колата в сервизна книжка "И да носи отговорността за свършената работа. Разбирате, че за да носи отговорност, той не може да извърши ремонта с вашите резервни части, които му ги носите в торбичка или в багажника", заяви председателят на съюз „Автосервизи" Емил Германов. „За всеки ремонт да се извършва, да се дава гаранция, независимо колко е голяма тази гаранция", допълва Иван Вълков от Комисията по транспорта в НС. Собственици на автомобили подкрепят идеята. Валентин Димитров има автосервиз от години. Готов е да гарантира за труда си, но смята,че резервните части може да се окажат проблем в обсъждането на промените

Олимпийският огън се върна на Земята

Олимпийският огън се върна на Земята. Трима космонавти от екипажа на Международната космическа станция се върнаха на Земята след 166 дни в Космоса. Те донесоха олимпийския огън обратно на планетата след историческата му разходка в Космоса.

Малайзия изчаква съда преди да преговаря за осъдените на смърт българи


Малайзия ще обсъжда с България въпроса с осъдените на смърт там български граждани едва след като се изчерпат възможностите на съдебната система на страната. Това е казал малайзийският външен министър Дато Сри Анифа Аман на среща с българския си колега Кристиян Вигенин, съобщи МвНР. 

Иван Костов и Георги Бакалов бяха осъдени точно преди година на най-тежкото наказание - смърт, заради наркотрафик. 

Вигенин, който проведе срещата в рамките на форума за евро-азиатско...

Спътникът ГОЦЕ падна в Тихия океан

Спътникът ГОЦЕ падна в Тихия океан рано сутринта в понеделник, предаде Ройтерс.
Преди това по-голямата му част изгоря при неговото навлизане в земната атмосфера. Сателитът GOCE - Gravity field and steady-state Ocean Circu- lation Explorer изследваше гравитационното поле на Земята.








Спътникът ГОЦЕ падна в Тихия океан рано сутринта в понеделник, предаде Ройтерс. Преди това по-голямата му част изгоря при неговото навлизане в земната атмосфера. Сателитът GOCE - Gravity field and steady-state Ocean Circu- lation Explorer изследваше гравитационното поле на Земята.

ЕС ни съди за перките край Калиакра

Делото срещу България заради ветрогенераторите край Калиакра влиза в съда. Колежът на комисарите в Европейския съюз ще внесе жалбата до дни, заяви министърът на околната среда и водите Искра Михайлова в Каварна вчера.

В Пакистан гръмнаха издирван от САЩ терорист

Близо до Исламабад, столицата на Пакистан, е бил открит трупът на Насируддин Хакани, финансистът на пакистанската терористична групировка с фамилното му име, предаде Би Би Си. Не е ясно кой и защо е убил Насируддин, който e един от синовете на основателя на групировката Джалалуддин Хакани.

Трябва референдум за продажбата на земя, настоява Сидеров

Бързо да направим подписката, зове националистът

    


Трябва референдум за земята, настоява Сидеров

Бързо да направим подписката, зове националистът

    


Диана Найденова ужасена от Кеворкян

София /КРОСС/ Водещата Диана Найденова постави рекорд по краткотрайна тв изява в предаването "Всяка неделя". Тя си тръгна оттам след скандал, след като беше част само от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян."Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип", обясни тя пред "Труд". Според нея за водещия "чуждото мнение е неприемливо". Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка, допълни Найденова.Самата тя беше поканена от Кеворкян да прави рубриката си "Челюсти" и се появи във "Всяка неделя" на 27 октомври.До приключването на броя Кеворк Кеворкян не вдигна мобилния си телефон. А от Нова тв не пожелаха да коментират скандала.Преди да се присъедини към екипа на "Всяка неделя", Найденова беше в дълга почивка, след като водеше предаване в ТВ7. По-рано беше част от екипа на "Нека говорят" по Би Ти Ви, както и от Дарик радио.Това не е първата дама, с която Кеворкян работи след възраждането на предаването си по Нова тв преди повече от година. Още съвсем в началото за известно време част от екипа му беше и водещата на новините по Нова тв Даниела Тренчева, но тя тихомълком се оттегли.

Връщаме европари за екология

България може да връща пари за екопроекти или ЕК може да спре изцяло финансирането по програма „Околна среда”. За това предупреди вицепремиерът Зинаида Златанова на дискусия с кметове от Националното сдружение на общините в Република България.

"Локомотив" (Пловдив) влезе в тройката с победа над "Черно море"


Футболистите на "Локомотив" (Пловдив) спечели с 1:0 домакинството си на "Черно море" и се изкачиха до трето място във временното класиране след 17-ия кръг на А група.

Единственото попадение в мача беше изработено от двамата братя в състава на "железничарите" - Тижани и Аймен Белаид. Първият центрира от ъглов удар, а вторият вкара в 15-ата минута.

"Черно море" започна по-активно срещата и в шестата минута вратарят Йордан Господинов трябваше да спасява изстрел на Симеон...

"Локомотов" (Пловдив) влезе в тройката с победа над "Черно море"


Футболистите на "Локомотив" (Пловдив) спечели с 1:0 домакинството си на "Черно море" и се изкачиха до трето място във временното класиране след 17-ия кръг на А група.

Единственото попадение в мача беше изработено от двамата братя в състава на "железничарите" - Тижани и Аймен Белаид. Първият центрира от ъглов удар, а вторият вкара в 15-ата минута.

"Черно море" започна по-активно срещата и в шестата минута вратарят Йордан Господинов трябваше да спасява изстрел на Симеон...

Разширяват апартаменти с пристройки към балконите

Нова мода в строителството се забелязва във Велико Търново. Собственици разширяват апартаментите си, като изграждат масивни пристройки към стари кооперации от първия до последния етаж.
Находчивите стопани променят балконите, като ги надстрояват напред, и така жилищата им набъбват с по двайсетина квадратни метра. От кметството в старата столица Нова мода в строителството се забелязва във Велико Търново. Собственици разширяват апартаментите си, като изграждат масивни пристройки към стари кооперации от първия до последния етаж. Находчивите стопани променят балконите, като ги надстрояват напред, и така жилищата им набъбват с по двайсетина квадратни метра. От кметството в старата столица

Сидеров: Референдумът за продажба на земя е важен и трябва да се проведе

Референдумът за продажба на земя на чужденци е важен и трябва да се проведе, коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти в Ботевград, където тази вечер има среща с обществеността на тема "Да спасим земята на българите". Миналата седмица "Атака" внесе в деловодството на Народното събрание уведомление от инициативен комитет за подписка за произвеждане на национално допитване с въпрос "Да се продава ли българска земя на чужди физически и юридически лица". Искаме да направим подписката, да се види мнението на българския народ и парла...

Виж дивана!

Добрият диван никак не е евтин. Това е известен принцип, доказал се в практиката. В качествената мека мебел участват поне десет други продукта - корпус, различни видове пълнежи, тапицерии, евентуални механизми. При някои от дизайнерските фабрики се използват високи и скъпи производствени технологии. Добрият диван никак не е евтин. Това е известен принцип, доказал се в практиката. В качествената мека мебел участват поне десет други продукта - корпус, различни видове пълнежи, тапицерии, евентуални механизми. При някои от дизайнерските фабрики се използват високи и скъпи производствени технологии.

ЦСКА чака играч от "Ливърпул"

ЦСКА очаква на проби футболист, който е имал професионален договор с "Ливърпул". Името му е Тони Силва - 20-годишен португалец, който до лятото е бил във втородивизионния английски "Барнзли". Той е от академията на "Бенфика", изкарал е няколко месеца в младежки формации на "Челси", а между 2009-а и 2011-а е в "Ливърпул", но не стига до първия отбор ЦСКА очаква на проби футболист, който е имал професионален договор с "Ливърпул". Името му е Тони Силва - 20-годишен португалец, който до лятото е бил във втородивизионния английски "Барнзли". Той е от академията на "Бенфика", изкарал е няколко месеца в младежки формации на "Челси", а между 2009-а и 2011-а е в "Ливърпул", но не стига до първия отбор

Съдът не даде училище на мюфтийството

Окръжният съд в Добрич отхвърли искането на Главното мюфтийство да придобие общинска сграда, която е част от основно училище. Делото е със значителен обществен интерес, тъй като засяга едно от най-старите учебни заведения в града - ОУ "Хр. Смирненски", а искът е на сериозна стойност - 384 000 лв.
Постройката е 630 кв. м, но към нея има и терен от Окръжният съд в Добрич отхвърли искането на Главното мюфтийство да придобие общинска сграда, която е част от основно училище. Делото е със значителен обществен интерес, тъй като засяга едно от най-старите учебни заведения в града - ОУ "Хр. Смирненски", а искът е на сериозна стойност - 384 000 лв. Постройката е 630 кв. м, но към нея има и терен от

Безредици на шествието на националистите във Варшава /видео/

/КРОСС/ Участниците в „Марша на независимостта", организиран от полските националистични и десни организации във Варшава, подпалиха полицейска кабина и кофа за боклук в близост до посолството на Руската федерация, което е по маршрута на шествието, съобщават руски медии. От посолството съобщават, че територията му не е засегната. От полската полиция използваха водомет и гумени куршуми срещу демонстрантите. В района, където преминава шествието, има стотици полицаи, въоръжени със специални средства, десетки камиони и водни оръжия/ „Маршът на независимостта" се организира всяка година по случай Деня на независимостта. Тазгодишният поход започна мирно, но прерасна в насилие, след като десетки младежи с качулки и футболни шалове се отделиха от шествието и нападнаха намиращи се наблизо леви радикали.Според полицията двама служители на реда са ранени. Няколко души са арестувани. video:http://www.youtube.com/watch?v=0l9gA_ECezo

За годишнината от битката при Варна над 1000 души посетиха „Владислав Варненчик”

Стотици варненци и гости на града използваха хубавото време, за да посетят Парк-музей "Владислав Варненчик" в деня на отворени врати, посветен на 569-та годишнина от Битката при Варна (10.XI.1444 г.) Демонстрации и разказ за рицарските занаяти бяха подготвили уредниците от музея за всички гости.

Крадци тарашили дома на български посланик

Крадци са тарашили в дома на българския посланик в Полша Василий Такев през нощта на 9 септември. Това съобщи вчера електронното издание на местния вестник „Газета Виборча”, като информацията бе потвърдена и от Външно министерство.

Потрес! Багерът на ДЛВ счупи нови плочки и изсипа тиня на кръстовището за крепостта „Кракра”

 В центъра на Перник по поръчка на Община Перник се извършват безчинства, за които zaPernik.com сигнализира неведнъж. Приближената до кмета Росица Янакиева фирма ДЛВ продължава да скандализира живущите в центъра на Перник с безчинствата си, вършейки се пред затворените очи на Община Перник.

Багерът на фирма ДЛВ, който според информация на Община Перник почиствал коритото на река Струма изкърти нови плочки и изсипа тиня до крепостта „Кракра” в центъра...

Продължава

Маскирани биха и ограбиха младежи от Мали и Гвинея (Обзор)

Малиец и гвинеец станаха жертва на грабеж след среща с трафикант на хора в София. За поредното нападение над мургави чужденци у нас съобщиха очевидци. МВР го потвърди. 
 18-годишният младеж от Мали бил приет в поликлиника с охлузни рани по лицето и краката. След преглед бил освободен. За другаря му от Гвинея вчера почти нищо не се разбра. 
Нападе Малиец и гвинеец станаха жертва на грабеж след среща с трафикант на хора в София. За поредното нападение над мургави чужденци у нас съобщиха очевидци. МВР го потвърди. 18-годишният младеж от Мали бил приет в поликлиника с охлузни рани по лицето и краката. След преглед бил освободен. За другаря му от Гвинея вчера почти нищо не се разбра. Нападе

Данъчни ровят имотите на бившия кмет на Варна

Недвижимите имоти на бившия кмет Кирил Йорданов са обект на проверка от служители на Националната агенция по приходите във Варна.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване