Бултраси причакаха играчите на Ботев

Около 30 запалянковци на „канарчетата“ са разговаряли на висок тон с играчите, като са поискали сметка от няколко футболисти след загубата от Любимец.

Почитаме Св. Мина - покровител на семейството

На днешния ден празнуват носещите имената: Виктор, Виктория (означава победител на латински) и Минчо, Минка

Обменът при държавните поръчки - най-големият теч в държавата според Каролев

Той предложи своя идея, опитал да лансира още през 2009 година. Тогава той е предложил законопроект при който всеки държавен и общински служител, в това число депутатите и служителите на съдебната система, да подава декларация в банковия сектор.

Капитализмът скара Райчев и Минчев

/КРОСС/ Въпросът за истинността на капитализма скара Андрей Райчев и Огнян Минчев в студиото на Нова телевизия тази сутрин. Двамата коментираха прехода в България, ден след като отбелязахме 24 години от 10 ноември 1989 година, и продължаващите антиправителствени протести. Според Огнян Минчев хората са на улицата, защото искат промяна, а статуквото не е поносимо, нито променимо. „24 години след 10 ноември политическата система не функционира. Имаме 20% подкрепа за правителството, а то не може да бъде свалено след месеци на протести", коментира политологът. През последния четвърт век в България остана да управлява посткомунистическият елит, който загуби властта на 10 ноември. Този елит е абсолютно стерилен, милиционерски елит и хората протестират срещу пълния му провал, смята още той. Хората не искат само преразпределение на богатството, а промяна на системата, която не позволява преразпределение, искат истински капитализъм, базиран на пазарна икономика, констатира Огнян Минчев. По думите му „протестиращите млади хора искат да си намерят работа и да останат в България, искат шанс", а действащата у нас паразитна олигархична система няма нищо общо нито с ляво, нито с дясно, а черпи от държавата четвърт век, без да дава. „Българският комунистически елит винаги е бил ерзац елит. Той никога не можа да стане истински национален елит..

Близки винят Гор Видал в педофилия при спор за наследството му

Американският писател Гор Видал бил педофил, съобщи в. “Мейл он сънди”.
Сензационните твърдения са на доведената му сестра - писателката Нина Стрейт, и племенника му - холивудския актьор и режисьор Бър Стиърс.
Поводът е предсмъртното завещание на починалия миналата година писател.








Американският писател Гор Видал бил педофил, съобщи в. “Мейл он сънди”. Сензационните твърдения са на доведената му сестра - писателката Нина Стрейт, и племенника му - холивудския актьор и режисьор Бър Стиърс. Поводът е предсмъртното завещание на починалия миналата година писател.

Основателите на Dia Art искат да спрат търг на Sotheby's

Според ищците на търг ще бъдат предложени дарени на фондацията творби

    


БДЖ търси частници за вагон-ресторантите

В момента “БДЖ-Пътнически превози” разполага с три такива вагона, но те не се движат. “През лятото ги пуснахме във влакове до морето, но за цялото пътуване от София до Варна пристигаха с 20 лева оборот”, което не звучи сериозно, обясни Кръстев. Затова сега вагоните ще бъдат предложени на частни компании, които да плащат наем за тях В момента “БДЖ-Пътнически превози” разполага с три такива вагона, но те не се движат. “През лятото ги пуснахме във влакове до морето, но за цялото пътуване от София до Варна пристигаха с 20 лева оборот”, което не звучи сериозно, обясни Кръстев. Затова сега вагоните ще бъдат предложени на частни компании, които да плащат наем за тях

Теди Москов към студентите: Може да участвате на изборите като политическо движение (видео)


Популярният български режисьор Теди Москов изяви подкрепа към университетските окупации във видео, заснето от протестиращи в НАТФИЗ, където аулата продължава да бъде под техен контрол. "Може да направите алтернативно правителство и да организирате политическо студентско движение, което да участва в изборите."

Театралният режисьор и създател на телевизионното сатирично шоу "Улицата" също така смята, че "тези, които пречат на учебните процеси, не са студентите, а правителството, което...

Съдия разпределен “случайно” в две дела срещу рекламна агенция

Върховен административен съд

За нарушаване на принципа за случайно разпределение на делата във Върховния административен съд (ВАС) предупреждават в своя жалба до съда от Метрополис Груп АД и Агура енд Ко ЕООД, представляващи Консорциум „София Аутдор” ДЗЗД. 

Дружествата обжалват решения на конкурсна комисия в Столична община за отдаване под наем на имоти за поставяне на рекламни билбордове. Комисията е взела решения за два пакета имоти, които отиват при “Пиеро 97 МА” АД, контролирана от Красимир Гергов. Решенията на комисията са обжалвани, като по делата във ВАС е разпределен един и същ съдия – Иван Раденков. 

“Имаме основание да мислим, че решенията на ВАС могат да бъдат опорочени, най-малкото поради факта, че независимо от „ротационния принцип” и двете дела за пакети Б8 и Б9 са разпределени при един и същи съдия. Имаме основание да мислим, че това е индикация за евентуална възможност за оказване на натиск при вземане на решение на тази (последна) инстанция”, се казва в съобщение до медиите, изпратено от „София Аутдор” ДЗЗД.

Заседанието на едно от делата е насрочено за днес. 

Основните искания на консорциума са за отмяна на заповедите за утвърждаване на класирането на участниците в отделните пакети от Конкурса като незаконосъобразни, като се настоява преписката да бъде върната на Столична община за повторно провеждане на конкурса. 

На 1-ва инстанция по делата за двата пакета – Б8 и Б9, има решения, които са в полза на жалбоподателите. На втора инстанция решението е обжалвано от ответника ”Пиеро 97 МА” АД.

От „София Аутдор” ДЗЗД са оспорвали решенията на комисията към Столичната община с няколко аргумента. Според тях комисията е заседавала в незаконен състав, след като в нея са правени няколко промени. Друг мотив е, че процесът по заседаване на комисията, свикване, заседания е изключително неясен. За 13 месеца работа има 1 протокол, който е написан като повествование от трето лице.

“В хода на работа на комисията изцяло незаконосъобразно са били „въведени” нови критерии за оценка на кандидатите, касаещи т. 8.2.1. и 8.2.2. от конкурсните условия видно от лист 9 от Протокола за проведения конкурс, а именно „Членовете на Комисията извършиха оценяването по т.8.2.1. и т.8.2.2., мотивирайки се и със следното: … Извършването на реклама от имоти, публична общинска собственост, има своето специфично значение за формиране общия естетичен облик на града и не може автоматично да се интерпретира като равнозначно с извършването на реклама от частни имоти”. Съгласно чл. 32, ал. 1, т. 4 от Наредбата конкурсната документация може да съдържа единствено условия, които произтичат от закона, от решението на СОС или от заповедта на Кмета на СО. Комисията е „въвела” нови условия, което съставлява съществено нарушение на административнопроизводствените правила, опорочаващо и крайният акт на Кмета на СО за утвърждаване на класирането. Въведените нови критерии са изцяло дискриминационни и в противоречие със законовите изисквания за равнопоставеност на участниците и обективност на оценяването”, се казва в съобщението.

От консорциума се позовават и на решение на Административния съд – София, в което от разпита на свидетели и от представените оценъчни листове става ясно, че са многократно са променяни оценките на едни и същи членове на комисията и то след отваряне на ценовите оферти – Евгени Радев е променил 2 пъти своите оценки, а особеното мнение на Панайот Бончев не е взето предвид.

“Не е ясно как членовете на комисията и водени от какви критерии дават оценките си за показателите по т.8.2 и 8.3 от конкурсната документация. Тези показатели отразяват факти и обстоятелства, които са константни, независимо за кой от пакетите от конкурса е направено оценяването, но едни и същи членове на комисията са давали различни оценки за едни и същи участници по различните пакети. Нашето сдружение получава различни оценки за различните пакети в следните категории”, коментират от консорциума. 

Статията "Съдия разпределен “случайно” в две дела срещу рекламна агенция" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Мариана Бояджиева е избрана за зам.- председател на комисията по култура и медии

Народният представител Мариана Бояджиева от ПГ на „Коалиция за България” е избрана за заместник-председател на парламентарната комисия по културата и медиите. Предложението за избора й бе гласувано от народните представители на 7 ноември.Депутатът ще поеме функциите си от заседанието на комисията на 14 ноември. В събота Мариана Бояджиева организира приемна с великотърновци, като прие и изслуша  10 човека. Основните въпроси към нея бяха от лично естество – като намиране на работа, съдействие за лечение и др. Няколко от посетителите отправиха и п...

Преглеждат безплатно хора с паметови нарушения

Безплатни скринингови изследвания се извършват през ноември в русенската болница, съобщиха от здравното заведение. Те се организирани от специализираният екип на Центъра по клинична невропсихология. Лекарите консултират пациенти с паметови нарушения, затруднения при справяне с ежедневните си дейности и дементни прояви. Дните за безплатни прегледи са 13-ти, 20-ти и 27-ми ноември.Центърът се намира в Терапевтичен блок (стара сграда) на МБАЛ-Русе АД, III етаж, Диагностично-консултативен блок – кабинет № 8. Записване на тел.: 082/887 388....

Марк Маркес: Сбъднах мечтата си по-скоро от очакваното


Испанецът Марк Маркес заяви, че е сбъднал мечтата си, като е спечелил световната титла в MotoGP. Той завърши трети във Валенсия и заслужи първото място.

"Истината е, че бях много нервен преди състезанието, въпреки че на журналистите казах, че не съм. В началото Хорхе Лоренсо опита да направи своето състезание, а аз не знаех какво да направя - да го притискам или не", заяви 20-годишният Маркес, който вече е най-младият световен шампион в MotoGP.

Постижението му е още...

Жители на Банско и Разлог блокират главен път Е-79

Жители на Банско, Разлог и Добринище ще блокират от 16 до 17 ч. главния път Е-79 в района на Симитли с искане да не се отлага изпълнението на проект "Пирин".

Спешна кампания за имунизация срещу детски паралич

/КРОСС/ Започва спешна кампания за имунизация срещу детски паралич. Здравните власти са наредили на личните лекари в цяла България да ваксинират децата, които са пропуснали задължителната имунизация. Мярката се налага, заради опасността сирийски бежанци да внесат полиомиелит у нас. До момента здравните власти не са ртегистрирали случай на детски паралич у нас. Всички деца, които пристигат от Сирия, се ваксинират оше на границата. Шансовете заразата да пламне и у нас обаче нарастват. Най-застрашени са неимунизираните деца. Статистика колко са те обаче няма. До края на месеца мобилни екипи на здравното министерство ще тръгнат по ромските махали и районите с по-голяма концентрация на бежанци, за да имунизират децата. Ще се използва по-старата ваксина, срещу полиомиелит, която се приема през устата. Освен това, заради ситуацията в Сирия, всичките й съседи са предпирели допълнителни мекри за имунизация срещи детски паралич. Вирусът е коварен и се открива трудно предупреждават педиатрите.

Още един наръган чужденец в София; този път малиец

18-годишен тийнейджър от Мали бил жестоко пребит, а след това и наръган с хладно оръжие. Младежът е жив и е приет в болница.

Финансовият министър на Швеция пак намеква за затягане на правилата за банките

Андерс Борг призова банките да разчитат повече на депозитите, отколкото на пазарите за финансирането на ипотечното кредитиране

    


Три читалища получиха подарък за своите празници от БСП

В празниците на три читалища се включиха и дариха членовете на общинското ръководство на БСП през уикенда. Те донесоха със себе си ценни книги, които да останат в читалищните библиотеки за всички жители на селата Присово, Церова кория и Самоводене. На 8 ноември НЧ „Васил Левски” в с.Присово празнува 85-та годишнина от основаването си. На следващия ден НЧ „Развитие” в с.Церова кория и НЧ „Извор” в с.Самоводене празнуваха 130 г. дейност. На всички тях областният и общински председател Валентин Ламбев дари подбрани книги за читалищните библиотеки....

Първата с света плаваща вятърна централа е в Япония

В Япония започна работа първата в света плаваща вятърна електроцентрала. Тя се намира в океана, на двайсет километра от град Нараха, разположен на брега в префектура Фукушима, предаде ИТАР-ТАСС. Централата представлява кула върху понтон, висока 120 метра и с перки, дълги 80 метра. Мощността й е 2 хиляди киловата. Свързана е с първата в света плаваща трансформаторна станция и започна да снабдява с електроенергия пострадалите от цунами райони на Япония, пише БТА. Централата е свързана с енергоразпределителната система на корпорацията "Тохоку илек...

Съдебната реформа буксувала, била непоследователна

Правосъдието е избутвано от дневния ред на НС, оплака се Златанова

    


Бербо напуска Фулъм; не бил щастлив

Тимът на Мартин Йол в момента се намира в много слаба форма и вече е в зоната на изпадащите. Самият Бербатов пък също не може да покаже най-доброто от себе си и има едва един гол във Висшата лига от началото на кампанията.

България ще получи 90 млн. евро от ЕС заради бежанците

Само с тези средства обаче няма да се реши цялостно проблемът, коментира вицепремиерът Зинаида Златанова

    


Още един чужденец е бил пребит и намушкан с нож в София

Поредният случай на нападение над чужденец в столицата бе потвърден от МВР. 

Жертвата е 18-годишен тийнейджър от Мали. Официалната информация бе разпространена от TV7 тази сутрин.

Момчето с инициали А.К. е било жестоко пребито най-напред, а след това и наръгано с хладно оръжие. 












Поредният случай на нападение над чужденец в столицата бе потвърден от МВР. Жертвата е 18-годишен тийнейджър от Мали. Официалната информация бе разпространена от TV7 тази сутрин. Момчето с инициали А.К. е било жестоко пребито най-напред, а след това и наръгано с хладно оръжие.

„Союз“ върна олимпийския огън на Земята

Спускаемият апарат на кораба "Союз ТМА-09М" с трима космонавти от екипажа на Международната космическа станция (МКС) и факела на Игрите в Сочи, се приземи в планирания район в степта на Казахстан, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на Центъра за управление на полетите край Москва. Руснакът Фьодор Юрчихин, италианецът Лука Пармитано и американката Карън Найбърг се завърнаха от мисия на МКС, продължила 166 дни, напомня БТА. С тях на Земята се завърна и факелът с олимпийския огън, който за пръв път в историята на Игрите стигна и до Космоса. В събот...

Авария спря водата по бул. "България" и източно от стадиона

Авария спря водата по бул. "България" (от пресечката с ул. "Любен Каравелов" до Общински пазар) и в района източно от стадион "Ивайло". Заради ремонта по отстраняване на повредата водоподаване няма да има от 9:00 до 15:00 ч., съобщиха от “ВиК Йовковци". Дружеството се извинява за причинените неудобства. При възможност водата ще бъде пусната по-рано....

Стартира благотворителна инициатива за децата на сирийските бежанци

Дарения за децата на сирийските бежанци се събират в детска градина “Червената шапцица”. Организатори на благотворителната кампания са Комисията за защита от дискриминация в Русе и клуб „Добро сърце” при детската градина. Те призовават всички деца и техните родители, желаещи да се включат в акцията, да дарят играчка, книжка, блок за рисуване, моливи или пастели, за да направим още едно дете в трудно положение по-радостно. “Ще се радваме и на рисунки, ако на някого му е трудно да се раздели с играчка. Правим това, защото сме се убедили, че добро...

Почитаме покровителя на семейството Свети Мина

Днес почитаме Свети Мина като покровител на семейството. Името му означава "месечина, луна". Известен Чудотворец, покровител на сираците и бездомните. Свети Мина се смята за патрон и покровител на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома. Св. Мина бил войник в Египет. За вярата след мъчения бил посечен с меч в 296 година при Диоклетиан и Максимиан. Той изповяд...

Каролев: Държавните служители да декларират сметки в чужбина

Владимир Каролев. Снимка: БГНЕС

Икономистът Владимир Каролев предлага всеки държавен и общински служител да дава декларация, която да посочва дали той има сметки, фирми или дялове в чужбина и с нея.

Той обяви това в интервю за “Нова телевизия” във връзка с разследването срещу бившия депутат от ДПС Христо Бисеров.  

По думите му най-големият теч на пари в политиката е от приватизация и обществени поръчки.

“Второто перо е даване на подкупи за назначаване на работа в държавната администрация. Третото перо са подкупите към съдебната система. За да не се хванат парите, те или се дават кеш, или се превеждат по анонимни офшорни сметки в чужбина”, обясни икономистът. 

Той уточни, че обикновено с такива пари се купуват имоти, акции в компании или се харчат.

Каролев не подкрепя окупацията на университетите с мотива, че има студенти, които искат да учат. 

Статията "Каролев: Държавните служители да декларират сметки в чужбина" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Пребиха и наръгаха още един чужденец в София

Поредният случай на нападение над чужденец в столицата бе потвърден от МВР. 

Жертвата е 18-годишен тийнейджър от Мали. Официалната информация бе разпространена от TV7 тази сутрин.

Момчето с инициали А.К. е било жестоко пребито най-напред, а след това и наръгано с хладно оръжие. 












Поредният случай на нападение над чужденец в столицата бе потвърден от МВР. Жертвата е 18-годишен тийнейджър от Мали. Официалната информация бе разпространена от TV7 тази сутрин. Момчето с инициали А.К. е било жестоко пребито най-напред, а след това и наръгано с хладно оръжие.

21 души пострадаха заради изтичане на химикал в Антверпен

Пристанището в Антверпен, Снимка: Reuters, архив

21 души пострадаха заради изтичане на неустановен органичен химикал на пристанището в белгийския град Антверпен, съобщава РИА Новости, позовавайки се на местни медии.

Течът на химикала е станал в неделя срещу понеделник от транспортен кораб. До момента видът на химикала не е установен.

Пострадали са 21 души, които са членове на екипажа на търговския кораб. Двама от тях са настанени в болница в тежко състояние.

До момента няма официално потвърждение под чий флаг е пътувал корабът.

Статията "21 души пострадаха заради изтичане на химикал в Антверпен" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Софийски университет под окупация, заключиха го с катинари и вериги

Софийският университет вече е под тотална окупация. Вериги и катинари заключиха двора на ВУЗ-а, а журналисти, администрация и преподаватели вече не се допускат, съобщава bTV. „Ранобудните студенти" са решили късно снощи да направят тотална окупация и вече достъп до сградата имат само преподаватели, които подкрепят протеста им.

Холивудска звезда чете историята на Созопол

„Тук съм на интензивни снимки и съвсем малко успях да разгледам града, но снощи се разходих по крепостната стена и съм силно впечатлен, градът е не само красив, но с изключителна история, с която ще се запозная, защото кметът на града ми направи специален подарък"- заяви изпълнителя на главната роля на филма „Снайпер5" Том Беринджър. Той и режисьорът Дон Майкъл Пол се срещнаха с кмета на Созопол Панайот Рейзи, който ги поздрави за отличния избор на място за снимки и подари на двамата „История на Созопол" от проф. Божидар Димитров. Панайот Рейзи...

Софийският университет вече е под пълна блокада

Софийският университет вече е под пълна окупация, като снощи е била затворена с катинари и вериги, и вратата към двора. В сградата не се допускат служители на администрацията, които до края на миналата седмица поддържаха нормалната работа на учебното заведение, студенти и преподаватели, съобщи Би Ти Ви.

Ранобудните студенти са решили да се премине към пълната окупация снощи. В сградата се допускат единствено преподаватели, които подкрепят протеста. Студентите са категорични, че...

М. Константинов прогнозира: Ще се изколим!

На народите, на които им е къса паметта, им е дълъг преходът, заяви по БНТ математикът проф. Михаил Константинов. Големият избор е направен, но малките проблеми остават, добави той.

ГЕРБ ще бойкотира заседанието на НС във вторник

ГЕРБ няма да се регистрира във вторник в началото на заседанието, защото първа точка е избирането на нов зам.-шеф на НС от квотата на ДПС на мястото на подалия оставка Христо Бисеров. „Няма да участваме в избор, обслужващ задкулисието, докато ДПС не даде политически отговор за Бисеров", обясни Бойко Борисов на среща с над 250 членове на партията си в Стара Загора. Във вторник ще видим дали този път „Атака" ще гласува пряко за човека на ДПС за заместник-председател на парламента" - коментира лидерът на ГЕРБ. „Натискът от ДПС върху елегантната дама БСП е чудовищен. Дамата се гърчи в страшни конвулсии", каза още той и допълни, че всички министри били на ДПС, левицата имала само един - Ангел Найденов. Стратегията на ГЕРБ да блокират НС този път няма ...

Виж кой спечели два билета за предпремиерата на „Шестият ден“

Премиерата на най-новия български филм „Шестият ден“ е само след няколко дни - на 15 ноември. Много от Вас отговориха правилно на нашия въпрос. Днес на томболен принцип бе изтеглен и победителят. Това е Андриан Боянов. Той ще има възможността да присъства на специалната прожекция на предпремиерата на филма, която ще е на 13 ноември (сряда) от 20:00 часа. Адриан трябва да се свърже с екипа на actualno.com на телефон 0895 79 51 79, за да уточним как да получи наградата си. Честито!      

Втората жертва на Аладин: Нека бъдем по-толерантни!

"Абсолютно е той, като му видях погледа на снимките, ме побиха тръпки"

    


Даваме българско гражданство по-трудно

Трябва да има затягане на режима, по който се предоставя българско гражданство. Това съобщи вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида...

Жители на Банско и Разлог ще блокират Е-79

Митинг под наслов „Стига сте ни лъгали. Искаме развитие на Пиринския край”, организират жители на общините Разлог и Банско.Това става ясно от разпространено писмо до медиите от Инициативен комитет Банско и Инициативен комитет за развитие на Разлог.В знак на протест се очаква да бъде блокирано движението по главен път Е-79 от 16:00 до 17:00 часа днес.Протестиращите настояват, правителството в рамките на 10 дни, да завърши започнатата процедура по промяна на сега действащия план за управление на Пирин, което ще даде възможност за изграждане на вт...

Фотогалерия: Антверпен и Льовен - бижутата на Фландрия


Антверпен

Имало едно време в ниските земи един зъл и алчен великан, който събирал такса от моряците, за да преминат по река Шелда. На онези, които не можели да я платят, им режел дясната ръка и я хвърлял в реката - докато не се появил храбрият герой Силвий Брабо и победил злия великан, като за назидание отрязал великанската му ръка и я хвърлил във водите на Шелда. 

 

Оттам, според легендата, идва името на Антверпен – от холандското "hand" – ръка и 
...

Тенорът Калуди Калудов с фрагменти от Пучини в Бургас

Шедьоври от световната опера ще прозвучат в изпълнение на неповторимия тенор Калуди Калудов на сцената на Държавна опера - Бургас. Концертът ще се проведе на 12 ноември от 19:00 часа. Оперният певец ще си партнира със сопраното Анна Дитри, Йоана Железчева и баритонът Марян Йованоски под акомпанимента на оркестъра на Бургаската опера. Концертът „Калуди Калудов и приятели" ще премине под диригентството на Иван Кожухаров, а концертмайстор ще е Йордан Ковачев. „Калуди Калудов е сред петимата най-известни български оперни певци и е получил редица ...

Набират средства в помощ на деца с редки заболявания във Варна

Пациентски организации набират средства за продължаване на проект в помощ на деца с редки заболявания. През 2014г. проектът е насочен към деца с рядкото заболяване муковисцидоза и техните семейства. Със средства от дарения и в рамките на УМБАЛ “Св.

Затягат режима за български паспорт

Да бъде затегнат режимът за получаване на българско гражданско апелира правосъдният министър Зинаида Златанова. Тя бе категорична, че броят на раздадените български паспорти е скочил тройно и това е тревожно. Вицепремиерката обяви, че има тенденция да получим до 90 млн. европари за бежанската криза, като първите няколко милиона от тях вече са пристигнали.

Раннобудните затвориха СУ, не пускат и преподаватели

Защо не протестирахте като въведоха семестриални такси

Поредно ксенофобско нападение: Пребиха малиец

Малиецът е наръган с остър предмет, по всяка вероятност хладно оръжие

Поредно ксенофобско нападение: Намушкаха малиец

Малиецът е наръган с остър предмет, по всяка вероятност хладно оръжие

Късметлия от Велико Търново е новият тото-милионер

Късметлия във Велико Търново уцели печелившата комбинация във второ теглене на играта 6/49 на БСТ и спечели джакпота от 1 425 854 лева. Участникът е играл с квитанция на стойност 2.90 лв. В първо теглене на 6/49 щастливец от Хасково спечели джакпот от 129 945 лв. Той е играл с квитанция за 2.90 лева. Въпреки това в игрите на СПОРТ ТОТО се очакват атрактивни печалби за следващия 91-ви тираж. За четвъртък в играта 6/42 се очаква да се натрупа сумата от 270 000 лева. В неделния тираж печелившите числа в играта 6/42 бяха 9, 11, 13, 22, 26, 3...

Блатото "Лични причини" или защо високата цена на индустриалния ток сваля правителства, а не скандали а ла Бисеров

Българският политически живот е на патерици, само дето вече и това не е интересно. Хвърчат списъци, замерват се с банкови трансфери и офшорни сметки, два-три дни извинения и обяснения в ефир, оцветява се паметник, посещения в районното, заплахи за Виденова зима. Дежа вю. Всичко това е преживяно, описано стотици пъти. Даже напъните да се възроди истерията около 10 ноември не успяха, че чак Вапцаров извадиха по медиите в надлежни цитати. Щипнете се, за да разберете, че не е сън. Преди няколко дни госпожа от социологическа агенция ми се обади за а...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване