Показен арест на Мангъра в центъра на София

Пеньо Мангъров - Чешкия е признат за виновен за две поръчкови убийства, извършени в Прага през 1998 и 1999 г., и е осъден задочно на 30 г. затвор в Чехия.

Сирийската опозиция се съгласи да преговаря с правителството на срещата в Женева

Подкрепената от Запада сирийска опозиция се е съгласила да участва в международните мирни преговори в Женева, обяви Сирийската национална коалиция в изявление от понеделник сутринта. В изявлението от опозицията отново посочват условия, които трябва да бъдат изпълнени преди разговорите, които имат за цел да прекратят гражданската война, продължаваща две години и половина, като създадат преходни управляващи органи.

Какво е общото между марихуаната и акупунктурата?

Използват се от хилядолетия като лечебни средства

    


Индиец с 12 пръста не може да си намери работа

/КРОСС/ 48-годишен индиец печата над 100 думи в минута. Поради рядко генетично заболяване Виджай Сингх има по шест пръста на всяка ръка, но въпреки бързината, с която набира текст, той не може да си намери работа. Британски медии съобщават, че автобиографията му е отклонена от над 50 различни компании. Според мъжа, причината за неуспеха му е тривиален сексизъм - повечето работодатели предпочитат да наемат за секретарка хубава жена, а не мъж с шест пръста на ръцете.След неуспешните опити да намери работа в родината си, Виджай решил да потърси късмета си във Великобритания. Заболяването на Сингх се нарича полидактилия. Обикновено то се проявява с появата на допълнително кутре, което доста често придобива невероятни форми. Момче в Индия поставим световен рекорд в Гинес - той е роден с 34 пръста на ръцете и краката. За разлика от Виджай Сингх, чиито пръсти функционират добре, момчето, като повечето хора с полидактилия, трябваше да се отървете от допълнителните си пръсти на ръцете.

Намаляваме данъка с таксата за детска градина

През 2014 г. ще бъдат обсъдени различни варианти за подпомагане на семействата с деца. Една от възможностите е да се приспада таксата за детска градина от данъчната основа.

Тежка катастрофа едва не взриви метан станция

Тежка катастрофа между влекач и пикап едва не взриви метан станция край Благоевград, Около 17 часа влекач "Мерцедес", движещ се в посока ГКПП Станке Лисичково, се блъска във Форд пикап, който слиза от магистралата и прави обратен завой в посока кв. "Грамада". След като удря пикапа влекачът се отклонява наляво и се блъска в метан станцията при МЕТРО, съобщава БГНЕС. Влекачът е съборил две от носещите колони на газ станцията, спрял е на около 7 м от цистерната с метан. Движението в района е затруднено. На този етап няма данни за пострадали...

Диана Найденова: Напуснах Кеворкян ужасена

Водещата Диана Найденова си е тръгнала от предаването Водещата Диана Найденова си е тръгнала от предаването "Всяка неделя" по Нова тв след скандал, след като беше част само от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян, пише в. "Труд". "Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип", обяснява Найденова. Според нея

Отвориха новото кръгово кръстовище по бул. „Пейо Яворов“

Новото кръгово кръстовище по бул. „Пейо Яворов“ в Благоевград вече е факт. От днес, точно в 13:20 часа, пътното съоръжението е пуснато в пробна експлоатация. Очакванията на експертите от общинска администрация са трафикът в района значително да бъде облекчен, а десетки хиляди благоевградчани, живеещи в прилежащите квартали, да могат по-бързо и безопасно да се предвижват. В кръстовището има две ленти за движение, пешеходни острови, а обособеният ринг ще бъде озеленен.Новото кръгово кръстовище е част от инвестиционната програма на кмета Камбитов ...

Локо Пд би "моряците" и влезе в тройката

Локомотив Пловдив победи Черно море с 1:0 в последна среща от от 17-ия кръг на "А" група и със събрания актив от 31 точки излезе на трето място във временното класиране.

Прокуратурата проверява как се дава статут на бежанец


Върховната административна прокуратура започна проверка в Държавната агенция за бежанците и в Дирекция "Миграция" на Министерство на вътрешните работи  за това как се работи по предоставянето на статут на бежанец на чужденци, съобщиха оттам. 

Причина за проверката е обществената значимост на тази дейност. Обвинителите ще проучат как двете институции прилагат Закона за убежището и бежанците, Закона за чужденците в Република България и подзаконовите нормативни актове.
...

Прокуратурата проверява как се се дава статут на бежанец


Върховната административна прокуратура започна проверка в Държавната агенция за бежанците и в Дирекция "Миграция" на Министерство на вътрешните работи  за това как се работи по предоставянето на статут на бежанец на чужденци, съобщиха оттам. 

Причина за проверката е обществената значимост на тази дейност. Обвинителите ще проучат как двете институции прилагат Закона за убежището и бежанците, Закона за чужденците в Република България и подзаконовите нормативни актове.
...

Протестът блокира движението от СУ до паметника на Левски

Около 150 протестиращи с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски и разпускане на 42-рото Народно събрание са се събрали в центъра на столицата към 19:30 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Протестиращите са спрели движението по столичния булевард "Васил Левски" и бул. "Цар Освободител" от Ректората на Софийския университет Около 150 протестиращи с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски и разпускане на 42-рото Народно събрание са се събрали в центъра на столицата към 19:30 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Протестиращите са спрели движението по столичния булевард "Васил Левски" и бул. "Цар Освободител" от Ректората на Софийския университет

Зад маската на президентската сбирка

Срещата при президента Росен Плевнелиев на държавници и председатели на парламента от годините на прехода по повод 24 години от началото на демократичните промени у нас на 10 ноември 1989 г. бе добър повод за него да направи равносметка за близо двете години пребиваване на „Дондуков” 2.

Серхио Перес напуска „Макларън"

/КРОСС/ Пилотът на „Макларън" Серхио Перес ще напусне отбора след края на сезона, съобщава британската преса. Очаква се официалното потвърждение на новината да бъде направено съвсем скоро. Очаква се мястото на мексиканеца да бъде заето от Кевин Магнусен.

Протестиращи блокираха движението от СУ до паметника на Левски

Около 150 протестиращи с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски и разпускане на 42-рото Народно събрание са се събрали в центъра на столицата към 19:30 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Протестиращите са спрели движението по столичния булевард Около 150 протестиращи с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски и разпускане на 42-рото Народно събрание са се събрали в центъра на столицата към 19:30 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Протестиращите са спрели движението по столичния булевард "Васил Левски" и бул. "Цар Освободител" от Ректората на Софийския университет

С редица инициативи варненчета отбелязаха "Световните дни на действие на Екоучилища"

Световните дни на действие на Екоучилища бяха отбелязани с поредица от екоинициативи в ЦДГ №13 „Звездичка” под мотото „Добро за природата – добро за нас”. Организирано и мотивирано деца, педагози и родители се включиха в дейностите,отбелязващи събитието.

Още един с обвинение за побоя над Метин

Още един младеж бе задържан за жестокия побой над Георги Димитров - Метин в центъра на София в събота вечер.
Пострадалият все още е с опасност за живота, засега няма да бъде извеждан от кома, съобщиха от Военномедицинската академия вчера. Това може да стане днес или утре по преценка на лекарите. В ареста е Джоно Младенов, който заедно... Още един младеж бе задържан за жестокия побой над Георги Димитров - Метин в центъра на София в събота вечер. Пострадалият все още е с опасност за живота, засега няма да бъде извеждан от кома, съобщиха от Военномедицинската академия вчера. Това може да стане днес или утре по преценка на лекарите. В ареста е Джоно Младенов, който заедно...

Портних разваля договора за палмите във Варна

Поддръжката на едно растение годишно струва 3000 лева

    


Fitch предупреждава Кипър

Американската агенция предупреди, че може да намали кредитния рейтинг на страната

    


И камила с коронавирус в Саудитска Арабия

Министерството на здравеопазването на Саудитска Арабия съобщи, че камила е дала положителен резултат от тест за коронавируса MERS. Това е първият случай на животно, заразено с този вирус, който е взел вече 64 жертви в цял свят.

Трупове висят по дървета и плуват след тайфуна във Филипините (обновена, снимки)

Трупове висят по дърветата, лежат насред развалините или плуват във водата.
Това е картината от филипинския град Таклобан. Той е почти изцяло изтрит от лицето на земята от супертайфуна Хаян, пише в. “Индипендънт”.
Най-мощният регистриран в историята тайфун връхлетя азиатския архипелаг в петък и събота. Жертвите може да се окажат 12 000. Трупове висят по дърветата, лежат насред развалините или плуват във водата. Това е картината от филипинския град Таклобан. Той е почти изцяло изтрит от лицето на земята от супертайфуна Хаян, пише в. “Индипендънт”. Най-мощният регистриран в историята тайфун връхлетя азиатския архипелаг в петък и събота. Жертвите може да се окажат 12 000.

КНСБ и КТ "Подкрепа" обединяват стачните си комитети

КНСБ и КТ "Подкрепа" правят общ национален стачен комитет. Причината - необходимостта от съвместни действия при създалата се сложна социално-икономическа ситуация в страната, съобщиха от синдикалните централи, предава bTV. Това решение е взето на проведения Консултативен съвет на двете конфедерации. Съвместните им действия ще бъдат обявени в сряда от лидерите на двата синдиката - Пламен Димитров и Константин Тренчев. На 1 ноември „Ранобудните студенти" призоваха за общонационална стачка. Такава се проведе в нед...

Рокаджия разстреля трима от бандата си

/КРОСС/ Иранския рок музикант, който живее в Ню Йорк, застреля трима от членовете на своята банда, рани още един човек, след което се самоуби. Раненият мъж е хоспитализиран. Състоянието му е стабилно. Полицията не съобщава името на изпълнителя. Според предварителни данни всички жертви са членове на сформираната преди две години банда Yellow Dogs. Според New York Daile News, разразилата се кървава драма може да се дължи на желанието на останалите музиканти да напуснат групата.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето съдържанието на емисията в 19 часа: 

- КНСБ и КТ "Подкрепа" правят общ национален стачен комитет заради създалата се социално-икономическа ситуация в страната и необходимостта от съвместни действия.

- В бюджета трябва да има специално перо за справяне с бежанския проблем.

- Областната управа на Благоевград подкрепя исканията...

Няма опасност ЕК да открие наказателна процедура срещу България заради програма "Околна среда"

Няма опасност ЕК да открие наказателна процедура срещу България за управлението на средствата по програма "Околна среда". Ширин Уилър, говорител на еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хан обяви, че „не може да каже, че има проблем с обществените поръчки, но се водят закрити разговори по въпроса със страната ни”.

Кортежът на либерийския президент използван за контрабанда на наркотици

Началникът на кортежа на либерийския президент е бил арестуван заради подозрения, че е използвал автомобил, предназначен за транспорт на Елън Джонсън Сърлийф, за контрабанда на наркотици. 
Това съобщи Либерийската служба за борба с наркотиците, цитирана от ИТАР-ТАСС. 
По данни на службата, Пери Доло е опитал да прекара близо 300 килограма Началникът на кортежа на либерийския президент е бил арестуван заради подозрения, че е използвал автомобил, предназначен за транспорт на Елън Джонсън Сърлийф, за контрабанда на наркотици. Това съобщи Либерийската служба за борба с наркотиците, цитирана от ИТАР-ТАСС. По данни на службата, Пери Доло е опитал да прекара близо 300 килограма

Предстоящи събития в страната за утре, 12 ноември

***София /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с 37 първокурсници, одобрени за еднократна финансова помощ в размер на 627 лева в рамките на инициативата на държавния глава „Подкрепи една мечта". Инициативата ще се проведе на „Дондуков" 2. ***София /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание. ***София /КРОСС/ От 10.30 часа в Министерство на земеделието и храните, зала 400 Изпълнителната агенция по горите ще проведе семинар-пресконференция за представяне на Проект „Ефективно и качествено обучение на служителите от държавната горска администрация за по-компетентно и професионално изпълнение на техните задължения". ***София /КРОСС/ От 11.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция за представяне на „Национална гражданска инициатива в подкрепа на исканията за изменение в чл.65, ал.1 от Конституцията във връзка с избора на Народни представители на български граждани с двойно гражданство, за изменение и допълнение на Изборния кодекс и за изменение на чл.150, ал.1 от Конституцията". Сред участниците са президентът на КТ „Подкрепа"д-р Константин Тренчев, Димитър Гочев, бивш дългогодишен конституционен и международен съдия. ***София /КРОСС/ От 10.00 часа в БТА Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура" ще представи проекта „Създаване на речна информационна система в българската част на р. Дунав - БУЛРИС"

Протестите продължават 151-ви ден


Днес е 151-вият ден от началото на протестите срещу непрозрачното управление.

Започналите на 14 юни акции на гражданското недоволство, провокирани от избора на депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на ДАНС, в последните седмици са съпътствани от студентска окупация на висшите училища.

Както и в предишни дни протестиращите блокираха около 19 часа движението пред Софийския университет "Св. Климент Охридски", окупиран изцяло от студентите от тази сутрин. Множеството...

4 екипа в „Енерго Про“ отстраняват аварии в извънработно време

Четири екипа от по двама електромонтьори ще са на дежурство за отстраняване на аварии в извънработни време през зимата в Разградско. Това съобщиха от пресслужбата на „Енерго Про“ днес. Компанията е осигурила 52 електромонтьора, разпределени в 26 екипа. Аварийните екипи разполагат с общо 26 напълно оборудвани автомобила, както и 5 специализирани автомобили. От дружеството обявиха всички мероприятия, свързани с подготовката на съоръженията за зимния период. На територията на област Разград са извършени 899 км обходи и са направени 15 км просеки. ...

92-ма задържани при акция на СДВР срещу нелеганите имигранти

От СДВР са задържали 92 души през последните 4 дни при акции за контрол на незаконно пребиваващите чужденци в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При акциите са проверени общо 791 човека. Извършват се проверки на адреси в централната част на София, известни като уязвими. Задържаните са предадени на дирекция "Миграция" От СДВР са задържали 92 души през последните 4 дни при акции за контрол на незаконно пребиваващите чужденци в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. При акциите са проверени общо 791 човека. Извършват се проверки на адреси в централната част на София, известни като уязвими. Задържаните са предадени на дирекция "Миграция"

Заядливият началник е вреден за имунната система

Подлагайки подчинените си на постоянен стрес, той вреди на здравето им

    


18-годишният малиец пребит от каналджии?

София /КРОСС/ Столичните криминалисти работят по нова версия за побоя над 18-годишния малиец - опит за извеждане на чужденци през граница.Според събраните до момента данни е установено, че около 18 часа снощи той и негов познат - 20-годишен от Гвинея, са имали среща с български гражданин. Срещата била осъществена пред хотел в столицата, двамата чужденци са имали предварителна информация, че българинът се е занимавал с извеждане на хора от страната до Сърбия срещу 1000 евро на човек. След кратък разговор и проверка за наличната сума, двамата се качили в посочения от българския гражданин автомобил и потеглили в посока ж.к. „Люлин". Според обясненията на гвинееца, малко по-късно завили по черен път, където били застигнати от друг автомобил и принудени да спрат. Докато от колата излизали двама маскирани и въоръжени, той успял да предаде незабелязано наличните в него 4000 евро на 18-годишния. После непознатите го принудили да излезе от колата, взели насила връхната му дреха, в която носел документи и 75 долара. Когато нападателите разбрали, че в него не са търсените пари, го качили на автомобила си и го откарали в безлюдна местност близо до комплекса, откъдето той успял да се прибере в дома в кв. „Овча купел". По информация на пострадалия 18-годишен младеж от Мали, след като останал сам, двамата маскирани го били и принудили да им даде наличната сума. После успял да избяга. Работата по изясняването на всички обстоятелства около инцидента продължава.

Ранобудните студенти от цялата страна окупират парламента

"Ранобудните студенти" от цялата страна възнамеряват да окупират утре Народното събрание с искане за оставка, предаде БГНЕС. Това съобщиха протестиращи от безсрочно окупираната 5-та аудитория на Пловдивския университет за Дарик радио. Студенти от пловдивските ВУЗ-ове тръгват още тази вечер към София и призовават всички граждани да се присъединят към тях. Окупацията на парламента започва в 10. 30 часа. Във Фейсбук пловдивските студенти пуснаха следното съобщение: “Днес вечерта всички Ранобудни студенти от Пловдив тръгваме към София! В аудиторията ще останат само няколко колеги, които да поддържат окупацията. Утре от 10:30 Ранобудните студенти от цяла България ще ОКУПИРАМЕ Народното Събрание до оставка! ПРИЗОВАВАМЕ всички български граждани да се присъединят утре - Вторник - о...

Ново напрежение в Карлово: Мюфтийството иска още един имот в града

Нов скандал тресе Карлово. На 15 ноември от 11.30 часа в Районния съд на подбалканския град ще се гледа дело по предявен иск от страна на Мюсюлманско вероизповедание-София за реституцията на несъществуващ в градоустройствения план на Карлово имот. Делото ще се гледа на първа инстанция, предаде БЛИЦ. Според нотариалния акт на Главно мюфтийство от 1923 година, издаден от тогавашния Карловски съд, въпросният имот се намира на гърба на читалище „Васил Левски” и е около половин декар. В момента зелената площ е публично-общинска собственост. Според стари местни жители някога на мястото е имало джамия. Хората настръхнаха след тази новина, готвят се да протестират пред съда. В събота над 3 хиляди карловци и хора от цялата страна излязоха на неполитически протест заради решението на О...

БДФ отличи най-големите дарители през 2013 г.

Въпреки финансовите трудности, предизвикателствата и тежките времена, в които живеем, голяма част от българите отделят от средствата си, за да помогнат на по-нуждаещите се от тях, каза президентът Плевнелиев

Ежедневни проверки на чужденците от СДВР, 92-ма задържани

От СДВР са задържали 92 души през последните 4 дни при акции за контрол на незаконно пребиваващите чужденци в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При акциите са проверени общо 791 човека. Извършват се проверки на адреси в централната част на София, известни като уязвими. Задържаните са предадени на дирекция От СДВР са задържали 92 души през последните 4 дни при акции за контрол на незаконно пребиваващите чужденци в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. При акциите са проверени общо 791 човека. Извършват се проверки на адреси в централната част на София, известни като уязвими. Задържаните са предадени на дирекция "Миграция"

Инциденти във Варшава в Деня на независимостта

Десетки хиляди души участваха днес във Варшава в демонстрации по призив на крайната десница в деня, когато Полша чества Деня на независимостта.

Надраскаха предно панорамно стъкло на автомобил

Проверка е образувана за увреден автомобил – съобщават от полицията в Разград. Колата „Рено Лагуна” била оставена на паркинг пред жилищен блок по улица „Княз Борис” в Разград. На 10 ноември 48-годишният й собственик я намерил с надрано с твърд предмет предно панорамно стъкло.   Щетите са в процес на изясняване. ...

Строителството на „Южен поток” в Сърбия започва на 24 ноември

/КРОСС/ Работните дейности по изграждането на газопровода „Южен поток" в Сърбия започват на 24 ноември. Това съобщи днес в Белград министър-председателят на балканската държава Ивица Дачич след разговорите с ръководителя на руската компания „Газпром" Алексей Милер, предаде ИТАР-ТАСС. „Със строителството на „Южен поток" Сърбия остава ангажирана към изпълнението на енергийното споразумение, което подписахме с Русия", изтъкна Дачич.

От началото на следващата година миноносецът “Дръзки” отново ще бъде достъпен за посетители

От началото на следващата година миноносецът “Дръзки” отново ще бъде достъпен за посетители. Това каза за Радио „Фокус” – Варна Марияна Кръстева, директор на Военноморския музей във Варна, на територията на който се намира кораба. Това ще стане възможност чрез ремонт, средства за който са отпуснати от Министерство на отбраната, добави Кръстева.

Тарашат бежанците, арестуваха 28 чужденци

28 чужденци без документи и с неустановен статут са били задържани в столичните районни управления след акция на СДВР.

Поредна вечер с протести

За поредна вечер недоволни от кабинета „Орешарски" излязоха в центъра на София с искане за незабавна оставка на правителството и предсрочни избори. По традиция напоследък хората се събират около Ректората на Софийския университет, за да изразят своята подкрепа към студентите, окупирали университета. Спряно е движението по булевард "Васил Левски" и бул. "Цар Освободител" от Ректората до паметника на Васил Левски, съобщиха от пресцентъра на Столична община. По-рано контрапротестиращите поискаха „полицията да се намеси за възстановяване на учебния...

Миньорци: Скоро ще има трупове по стадионите

Феновете на Миньор изпратиха декларация до медиите, в която се предупреждава, че скоро ще има трупове по стадионите.

  До Министъра на вътрешните работи
До Сдружението на фенклубовете
До всички медии

Декларация
от фенклуба на ФК Миньор (Перник)

Уважаеми г-да,

Ние привържениците на Миньор (Перник) остро осъждаме акта на насилие и опита за убийство на наши колеги по време на футболен мач в Ихтиман. Нищо неподозиращи зрители, сред които жени и малки деца бяха атакувани в гръб по най-долния начин. С бомби, тръби, боксове, пръти и палки бе направен опит...

Продължава

Диана Найденова пред "Труд": Напуснах господин Кеворкян ужасена

Водещата Диана Найденова постави рекорд по краткотрайна тв изява в предаването “Всяка неделя” по Нова тв. Тя си тръгна оттам след скандал, след като беше част само от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян.
“Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип”, Водещата Диана Найденова постави рекорд по краткотрайна тв изява в предаването “Всяка неделя” по Нова тв. Тя си тръгна оттам след скандал, след като беше част само от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян. “Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип”,

СДВР се зае с нелегалните

/КРОСС/ СДВР се зае с бежанците по столичните улици. От няколко дни полицаи обикалят рисковите зони на София, спират всеки подозрителен индивид и ако установят, че не е изряден, го прибират. Само за последните четири дни са проверени общо 791 лица, от тях 92-ма са задържаните в полицейските управления и предадени на дирекция "Миграция", съобщиха в следобедните часове от СДВР. По-късно столичните полицаи бяха още по-конкретни - До 17 часа днес в централната градска част са проверени общо 96 лица, като 28 от тях били задържани.

Би Би Си: България протестира, студентите заключиха СУ

Концерт в подкрепа на Ранобудните студенти  Снимка: Сергей Антонов

Окупираният Софийски университет влезе в новините на световната служба на Би Би Си. 

В българската столица София студенти заключиха с вериги вратите на най-големия университет на страната, докато антиправителствените протести продължават, пише британската медия.

В обширен материал Би Би Си съобщава, че студентите обявиха “обща и ефективна окупация” до оставката на правителството, след като от три седмици държат окупирана зала 272 в СУ.

Хиляди се включиха в шествието на студентите в центъра на София в неделя. Бунтовете срещу бедността и корупцията в най-бедната страна на ЕС продължават, независимо от факта, че последните парламентарни избори в България бяха през май. Подкрепяното от социалистите технократско правителство, водено от премиера Пламен Орешарски, губи подкрепа на фона на твърденията за корупционни връзки с бизнес групи. Предишното правителство на Бойко Борисов също се сблъска с подобни протести, съобщава Би Би Си.

Статията "Би Би Си: България протестира, студентите заключиха СУ" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Студенти от цялата страна ще окупират парламента

Студенти от пловдивските ВУЗ-ове тръгват още тази вечер към София и призовават всички граждани да се присъединят към тях

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване