Безплатен семинар на тема "Отровните родители“ ще се проведе във Варна

Семинар на тема "Отровните родители“ ще се проведе в „Младежки дом, зала 17 на 6 април от 16:30 часа с вход свободен, научи Moreto.net. Родителите ни са посели у нас емоционални семена — семена, които порастват заедно с нас.

Станка Златева - европейска шампионка за шести път!

/КРОСС/ Най-добрата българска състезателка в борбата Станка Златева отново е европейска шампионка. След близо две години отсъствие тя се завърна към големия спорт с титлата в категория до 75 килограма във Вантаа, Финландия. Така за шести път Златева е най-добрата на Стария континент. Българката спечели с 4:2 срещу Василиса Марзилюк от Беларус.    

Новият посланик на САЩ в ЕС: Украинската криза може да засили евроинтеграцията


Новият посланик на САЩ в ЕС Антъни Лудзато Гарднър заяви, че кризата в Украйна може да засили европейската интеграция и трансатлантическите връзки, предаде агенция "Франс прес". "ЕС е много ефикасен партньор", каза пред журналисти в Брюксел Гарднър, който встъпи в длъжност през март.

По повод европейската реакция на руските действия в Украйна дипломатът посочи, че тя е била впечатляваща въпреки различаващите се мнения на 28-те и въпреки факта, че различните европейски членки са...

Станка Златева стана европейска шампионка за шести път


Българката Станка Златева спечели европейската титла по борба за шести път. След близо две години отсъствие тя се завърна към големия спорт с титлата в категория до 75 килограма във Вантаа, Финландия.

Златева спечели с 4:2 срещу Василиса Марзилюк от Беларус. Финалът започна неприятно за българката, като още в началото съперничката й направи успешна атака и взе две точки.

В края на първата част Златева изравни. Тя направи обрат с хубава атака във втората част и запази...

Станка Златева се върна с титла

Станка Златева се върна в голямата игра с титла на европейското по борба във Финландия. След 602 дни отсъствие от състезания трикратната носителка на приза “Спортист №1 на България” триумфира с шесто злато на континента.
Във финала Василиса Марзалюк (Беларус) беше в страната на чудесата само в първата минута, когато поведе с 2:0. Но едва с два мес Станка Златева се върна в голямата игра с титла на европейското по борба във Финландия. След 602 дни отсъствие от състезания трикратната носителка на приза “Спортист №1 на България” триумфира с шесто злато на континента. Във финала Василиса Марзалюк (Беларус) беше в страната на чудесата само в първата минута, когато поведе с 2:0. Но едва с два мес

Младеж издъхна на пътя Балчик-Добрич

21-годишен младеж от село Гурково загина в пътен инцидент между Балчик и Добрич, шофьорът имал само година стаж зад волана.

Челси представи новите екипи с уникална реклама /видео/

/КРОСС/ Английският гранд Челси представи новите си екипи, с които ще играе през следващия сезон посредством една доста оригинална видео реклама. Мотото на кампанията е "Завинаги сини" и разбира се е дело на Adidas. Гласът зад кадър, който разказва малка история, пък е на мениджъра на отбора Жозе Моуриньо. В промоционалното видео което участват Еден Азар, Оскар, Гари Кейхил, Петер Чех и дори спряганият за напускане Фернандо Торес. video:http://www.youtube.com/watch?v=K44k9GTx6nc

И Стоичков в Града на легендите

Огромен билборд с лика на Христо Стоичков бе поставен на блок 150 на пловдивския кв. “Пловдив”. Камата е вторият изобразен след славния гимнастик Йордан Йовчев, с когото бе поставено началото на инициативата на районния кмет Костадин Димитров “Град на легендите”.   Откриването на билборда със Стоичков бе уважено от неговия кум Атанас Узунов (вляво) Огромен билборд с лика на Христо Стоичков бе поставен на блок 150 на пловдивския кв. “Пловдив”. Камата е вторият изобразен след славния гимнастик Йордан Йовчев, с когото бе поставено началото на инициативата на районния кмет Костадин Димитров “Град на легендите”. Откриването на билборда със Стоичков бе уважено от неговия кум Атанас Узунов (вляво)

Свиленски: Има нужда от нов Закон за движение по пътищата

/КРОСС/ Депутатът от БСП - Георги Свиленски заяви в предаването по БНТ1 „Още от деня", че основният фактор за верижните катастрофи от онзи ден е, че българинът мисли, че е велик шофьор и в отговор на това често изпуска контрола върху автомобила си. "Максималната скорост трябва да е такава, че да няма автопроизшествия", допълни той. Станислав Иванов, депутат от ГЕРБ каза, че несъобразената скорост от пътя е причинител на едва 22% от ПТП-тата в страната, неспазването на дистанция - 17%, а ПТП-тата от неспазване на ограничена скорост се равняват на едва 0,1% от общия брой. Заради превишена скорост загиват 0,3% от жертвите на пътя. През първото тримесечие на 2014 г. жертвите на катастрофи са с 93 повече, отколкото тези през същия период на 2013 г. Това е така, според Станислав Иванов, защото ГЕРБ са изкарали полицаите на пътя, а БСП ги карат да пазят парламента. "Тази хипотеза е абсолютно несъстоятелна", твърди в отговор Свиленски, защото тези полицаи пред парламента не са били от пътна полиция, а от жандармерията. Той, от своя страна, нападна Иванов, че ПП ГЕРБ са докарали протестиращите пред парламента. Сега нямало протести, защото парите на ГЕРБ свършили. Иванов защитава приетата от ГЕРБ максимална разрешена скорост за движение по автомагистрали - 140 км/ч, защото повечето ПТП-та не са станали на магистрала, а на други пътища

Обама подписа законите за санкции срещу Русия и помощ за Украйна

1 милиард долара финансова помощ ще получи Украйна след като одобреният от американския Конгрес законопроект бе подписан официално от президента Барак Обама. След като сложи подписа си под документа, държавният глава даде съгласието си и за тежките икономически санкции срещу Русия заради анексирането на Крим.

Станка ликува с шеста европейска титла

Станка Златева триумфира за шести път с европейската титла. 
Във финала при 75-килограмовите на първенството на континента във Вантаа (Финландия) шампионката победи Василиса Марзалюк (Беларус), пета от олимпиадата Лондон 2012, трета от световното и европейското съответно през 2012-а и 2013-а, с 4:2.

Станка Златева триумфира за шести път с европейската титла. Във финала при 75-килограмовите на първенството на континента във Вантаа (Финландия) шампионката победи Василиса Марзалюк (Беларус), пета от олимпиадата Лондон 2012, трета от световното и европейското съответно през 2012-а и 2013-а, с 4:2.

Орешарски: Българският пазар е отворен за виетнамски инвестиции

Българският пазар е отворен за Виетнам, за виетнамските инвестиции, за виетнамските търговци. Можем по своеобразен начин да служим като предмостие за...

Искаш да си еврокомисар? Трябва да си оптимист!

Георгиева: Видях такива трагедии, че нямам способността да се оплаквам

    


Lufthansa иска възобновяване на преговорите със стачкуващите

Германската авиокомпания изключи варианта да отстъпи пред исканията на пилотите, чиято тридневна стачка доведе до анулирането на 3 800 полета

    


Концертът на Бочели РАЗПРОДАДЕН

Два месеца преди Андреа Бочели да пренесе българските фенове на едно по-добро духовно измерение, концертът му е напълно разпродаден. Капацитетът на „Арена Армеец” е пред изчерпване, като се очаква организаторите да пуснат ограничен брой билети на цена от 180 лв., научи „Монитор”.

Радослав Козлеков загуби доверието и на своите в автомобилната федерация


Председателят на автомобилната федерация (БФАС) Радослав Козлеков загуби доверието и на своите. Това е основният извод от проведеното общо събрание, на което решенията бяха приемани с мнозинството на опозицията.

Приети бяха оставките на двама членове на Управителния съвет Георги Петров и Камен Михайлов, но на тяхно място не бяха назначени нови членове. Предложените Иван Шопов и Дилян Попов си направиха самоотвод, защото не искат да работят в екип, който е загубил доверието на...

Добрев: Тежестта на закона, която понесе Златанов, трябва да се стовари и върху политиците

/КРОСС/ "Действително, присъдата на Филип Златанов от вчера е сериозна, но това е присъда за управлението на ГЕРБ, за стила и начин на мислене, който беше опроверган и осъден. Този начин на мислене трябва да бъде тотално отхвърлен и забравен", заяви по БНТ Кирил Добрев, депутат от Коалиция за България. Той каза, че работата на парламентарната комисия опровергала стария виц, че ако искаш една работа да не се свърши, трябва да се направи комисия. "Вчера ми беше малко мъчно за Златанов, но днес съм гневен на неговия патрон Бойко Борисов", добави той. "Борисов каза, че е добре да има осъдени висши държавни служители. Аз питам, не е ли добре да има и осъдени висши политици? Бивши хора от ГЕРБ потвърдиха категорично, че натиска върху тях е оказван от Цветан Цветанов и Искра Фидосова. Искам да видя осъдени политици. Тази работа не трябва да я оставяме до тук. Колегите от ГЕРБ от сутринта говорят глупости и не си правят елементарния труд да погледнат доказателствата", категоричен беше Добрев. "Всяка една поръчка, която Златанов е изпълнявал, е имала конкретен поръчител. 103 пъти за 6 месеца той е бил в кабинета на Искра Фидосова", обяви още Добрев и добави: "Имаме ясни имена, които стоят зад поръчката и силата на закона трябва да се стовари и върху политиците." "Съжалявам, че тази тема я дъвчим толкова време. Тефтерът е бомба със закъснител. Имаме престъпление извършено по служба

14-годишно момче се е удавило във водите на Дунав

Момчето, заедно с трима свои приятели, се е опитало да премине отходен градски канал, който се влива в реката

Здравните инспектори във Варна пак се вдигат на протест в понеделник

В Деня на здравния работник - 7 април, инспектори от Регионалната здравна инспекция във Варна отново ще протестират символично. Още през февруари служители на учреждението излязоха от кабинетите си за половин час в знак на несъгласие с ниското заплащане, което получават, както и от лошата материална база.

12-a партида химически оръжия е изнесена от Сирия

Работата по операцията е била прекъсната на 20 март

Станка Златева с шеста европейска титла

Станка Златева спечели шеста европейска титла. Във финала в категория до 75 килограма при жените на европейското първенство по борба във Вантаа, Финландия, тя победи с 4:2 Василиса Марзалюк от Беларус.
Успехът на Станка идва след двегодишно отсъствие от тепиха.
Мачът започна лошо за Златева, като Марзилюк осъществи двуточкова атака в самото начало. Станка Златева спечели шеста европейска титла. Във финала в категория до 75 килограма при жените на европейското първенство по борба във Вантаа, Финландия, тя победи с 4:2 Василиса Марзалюк от Беларус. Успехът на Станка идва след двегодишно отсъствие от тепиха. Мачът започна лошо за Златева, като Марзилюк осъществи двуточкова атака в самото начало.

САЩ финансирали тайно “кубински Туитър”

/КРОСС/ Нов скандал предизвика неприятности на администраицията на американския президент Барак Обама. Белият дом беше остро критикуван от опоненти за тайното финнасиране на кубинска социална мрежа, подобна на Туитър. Целта на проекта била да провокира политическо напрежение и да дестабилизират комунистическото управление. Сунсунео - това е името на кубинската социална мрежа, която функционирала от 2009 до 2012 година, показва разследване на информационната агенция Асошиейтед Прес. Сунсунео е кубински жаргон за колибри - знакът на популярния по цял свят Туитър. Мрежата заобикаля интернет ограниченията в Куба чрез услуга с текстови съобщения и е разработена от Американската агенция за международно развитие. Участието на Съединените щати е било прикрито чрез създаването на фирми в Испания и на Кайманските острови, които да заличат следите до американските сървъри. В пика на популярността си мрежата е имала 40 хиляди потребители. "Беше много удобна услуга. Вписваш се и можеш да пишеш до 140 символа и просто натискаш - изпрати. Беше безплатно", отбеляза Ернесто Гера - бивш потребител на Сунсунео Потребителите на кубинския Туитър не са знаели, че той е дело на американска агенция, нито пък, че за тях се събират данни, които могат да бъдат използвани с политически цели. Не е ясно и дали схемата е законна в Съединените щати, където за подобна програма се изисква одобрение от Конгреса и президента

В България няма етническо разделение, смята Томислав Дончев

В България етническо разделение няма. Трябва да има теми, където да има по-малко сблъсък и дори единение – теми, които са критични, които са свързани с националната сигурност. Това каза в ин...

Първа копка на път между Ковачевица и Горно Дряново

/КРОСС/ „Това е първата голяма инвестиция в горска пътна мрежа в района от 15 години насам и е един от най-значимите проекти в програмата за развитие на Югозападното държавно предприятие за 2014 г.", заяви министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков по време на първа копка за изграждането на алтернативен горски автомобилен път между селата Ковачевица и Горно Дряново, община Гърмен, област Благоевград. Пътят е с дължина близо 15 километра и осигурените средства за неговото изграждане са в размер на 4,9 млн. лева. През тази година на територията на Югозападното държавно предприятие е предвидено изграждането на 8 горски пътища с обща дължина над 54 км на стойност около 18 000 000 лева. Средствата се осигуряват от фонд "Инвестиции в горите". Министър Греков подчерта, че с изграждането на новия горски път ще се разкрият работни места и ще се подпомогне изпълнението на лесовъдските дейности. По него ще могат да се движат и пожарни коли, за да се осигури бърза реакция при пожари в горските масиви. „През зимните месеци по този път ще се извозва и добитата дървесина, което ще доведе до по-ритмично снабдяване на населението и фирмите от дървообработващия бранш с дървен материал", допълни министърът.  

Бареков: Орешарски на няколко пъти излъга за парите за пострадалите в Дивотино

Орешарски е лъжец, на няколко пъти той излъга за парите за Дивотино, това обяви лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков при откриването на втория офис на партията в Перник. Той обясни, че премиерът му е обещал лично да отдели в бюджета за тази година 2 млн. лв. за пострадалите от земетресението в пернишкото село през май 2012 г.

Орешарски е лъжец, на няколко пъти той излъга за парите за Дивотино, това обяви лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков при откриването на втория офис на партията в Перник. Той обясни, че премиерът му е обещал лично да отдели в бюджета за тази година 2 млн. лв. за пострадалите от земетресението в пернишкото село през май 2012 г.

Над 240 вещи от Титаник ще бъдат продадени на търг в интернет

Очаква се за лотовете да бъдат платени между 700 хил. и 1 млн. долара.

    


Брюкселската полиция разпръсна 25 000 протестиращи с водни оръдия

Полицията в Брюксел използва водни оръдия и сълзотворен газ, за да разпръсне протестиращи.

Демонстрантите се бяха събрали на протест срещу мерките от икономии, прилагани във всичките 28 държави-членки на Европейския съюз. Те настояваха и за по-добри заплати за работещите мъже и жени в ЕС, съобщава „Ей Би Си Нюз“.

Организаторите очакваха около 40 000 души да вземат участие в демонстрацията , но говорителката на полицията в Брюксел съобщи, че на протеста е имало около 25 000.

Днешната демонстрация е блокирала движението в града, а една от най-горещите точки е била близо сградите на Европейския парламент. По време на протеста се е стигнало и до сблъсъци с органите на реда- срещу демонстрантите са използвани сълзотворен газ и водни оръдия.

Полицията съобщава за един ранен демонстрант, който получил нараняването си, защото камъкът, който се опитал да хвърли, го ударил по главата. Репортер на „Асошиейтед Прес“ предаде, че е имало няколко души, които са били ранени, включително един полицай.

Не може счетоводителки да проверяват правни въпроси

Сметната палата няма правомощия да прави одити на Инспектората на Висшия съдебен съвет. Това заяви пред BPost.bg главният съдебен инспектор в оставка Анна Караиванова. Тя бе категорична, че не може счетоводителки да се занимават с правни въпроси.

Citroen разкри седан с 300 к.с.

Концептуалният DS 5LS R ще бъде показан на автосалона в Пекин

    


ЕК с писмо до Стойнев във връзка с енергийния сектор

Европейската комисия изрази тревога от започналата процедура по отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества у нас и предупреди за евентуални мерки срещу България. Комисарят по енергетиката Гюнтер Йотингер е изпратил писмо до ресорния министър Драгомир Стойнев, в което изразява тревогата си от този проблем, както и от липсата на реформи в сектор "Електроенергия".

Бареков: Орешарски е лъжец, на няколко пъти излъга за парите за Дивотино

Орешарски е лъжец, на няколко пъти той излъга за парите за Дивотино, това обяви лидерът на Орешарски е лъжец, на няколко пъти той излъга за парите за Дивотино, това обяви лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков при откриването на втория офис на партията в Перник. Той обясни, че премиерът му е обещал лично да отдели в бюджета за тази година 2 млн. лв. за пострадалите от земетресението в пернишкото село през май 2012 г.

Орнитология и Стендал в нов сериал

Литературното произведение “Игуменката от Кастро” на легендарния френски автор Стендал е централно вдъхновение за новия италиански сериал “Ястребът и гълъбицата”. Романтичната визия за италианските разбойници от XVI век като агенти на промяната и опозиция на жестоките държавници стои в основата на сценария на костюмната тв драма. Европейската Литературното произведение “Игуменката от Кастро” на легендарния френски автор Стендал е централно вдъхновение за новия италиански сериал “Ястребът и гълъбицата”. Романтичната визия за италианските разбойници от XVI век като агенти на промяната и опозиция на жестоките държавници стои в основата на сценария на костюмната тв драма. Европейската

Промяна в движението из цяла София през идните дни

Около "Площад на авиацията", на бул.”Никола Мушанов”, по бул. „България” от бул. „Витоша” до трамвайно ухо „Борово” и на други места шофьорите ще се движат по различни начини

Всички треперят пред Кобрата - четвърти съперник за Пулев

/КРОСС/ Невероятно, но факт, Кубрат Пулев има нов съперник за мача в събота. След отказа на Илайджа Маккол и Джоуи Давейко, се оказа, че и Дани Хюз няма да може да излезе на ринга срещу българина.  Англичанинът Дани Хюз има проблеми с документите и не е получил разрешение да се боксира от местната федерация. Той е съобщил новината на германските мениджъри на Кобрата тази сутрин. Хората на Пулев реагираха веднага и намериха заместник. Това е 39-годишният хърватин Ивица Перкович. Ветеранът има 20 победи (15 с нокаут) и 23 загуби. Той е висок 193 см и тежи между 115 и 125 кг.  

Не допуснаха Дарт Вейдър до президентския вот в Украйна, подправил документите си

Украинските власти отхвърлиха кандидатурата на мъж, наричащ се Дарт Вейдър, да участва в президентските избори на страната, съобщи Би Би Си. Мъжът, който се появява в костюм на известния герой от "Междузвездни войни" и често е придружаван от други хора, облечени в костюми от фантастичната филмова поредица,

ЕС обмисля да отложи планирана среща с Турция, за да избегне ново напрежение


Европейският съюз планира да отложи среща с Турция заради безпокойства, че може да се стигне до по-нататъшно влошаване на отношенията на фона на нарастващите критики на европейски представители към Анкара заради задълбочаващ се авторитаризъм в Турция, съобщи "Хюриет дейли нюз", позовавайки се на европейски дипломат.

Отношенията между Анкара и Брюксел стават все по-напрегнати, но ако срещата се състои, както беше планирано, това би влошило нещата, посочил дипломатът от ЕС пред...

Скоро Светият синод ще получи храм-паметника "Св. Александър Невски"

/КРОСС/ Днес Комисията по вероизповеданията и парламентарна етика към Народното събрание проведе изнесено заседание в Плевен. В пресконференцията, която се състоя преди началото на заседанието в хотел Ростов, участваха д-р Пламен Славов - председател на Комисията по вероизповеданията в парламента, народният представител от Коалиция за България от Първи избирателен район - Благоевград Емил Костадинов и депутатите от БСП Петър Дулев и Васил Антонов, който беше домакин на срещата. Д-р Славов сподели, че заедно с всички проблеми, по които работи комисията, тя има готовност при решение от страна на председателския съвет на Народното събрание, да внесе за обсъждане и Етичен кодекс на народния представител, за който вече има в суров вид съгласуван вариант с юристите на администрацията на парламента, предаде Дарик. Освен това той отчете направеното от комисията като водеща по внесените предложения по изменение и допълнение на Закона за вероизповеданията. Той каза, че единият от внесените до сега на законопроекти е този, свързан с желанието на Светия синод на българската православна църква, да получи собствеността на патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" в София. Д-р Пламен Славов уточни, че законопроектът е внесен в отговор на водени разговори от Светия синод с ръководството на предишното Народно събрание

Уранодобивът у нас може да се поднови, ако НС и МС решат

„Атака" внася проекторешение за възстановяването му

    


„ЦСКА Завинаги” иска да строи нов стадион

Преди два дни шефът на ЦСКА Александър Томов обяви, че в близките два месеца ще бъде проведен публичен търг за реконструкцията на стадион “Българска армия”. На него Томов обяви, че ще участват германска и френска компании.

Уранодобивът у нас може да се поднови, ако НС и МС решат

"Атака" внася проекторешение за възстановяването му

    


Състоянието на Габриел Гарсия Маркес е стабилно

/КРОСС/ Здравното състояние на известния колумбийски писател Габриел Гарсия Маркес, който бе хоспитализиран заради белодробна инфекция и обезводняване, е стабилно, предаде агенцията Notimex, цитирана от Риа Новости. Маркес е постъпил в клиниката в понеделник, където е лекуван с антибиотици. Синът на писателя Гонсало смята, че баща му може да се върне у дома през следващите дни. По информация, предоставена от семейството, Маркес е прекарал спокойно отминалата нощ, но въпреки това лечението му продължава. Маркес е най-популярният испаноезичен писател от времето на Сервантес. На 87 години той продължава да радва своите читатели.    

Разкриха кражба на ток във вила край Варна

На 3 април, при извършване на проверка във вилен имот, намиращ се в местност "Боровец - Юг", от страна на служител в електроразпределително дружество, е установено неправомерно присъединен към електропреносната мрежа, с което се създават условия за манипулации на отчетеното потребление на елктрическа енергия.

Бареков: Ако получа доверие, ще внасям цялата си заплата в държавния бюджет (обновена)

Орешарски е лъжец, на няколко пъти той излъга за парите за Дивотино. Това обяви Николай Бареков при откриването на втория офис на България без цензура в Перник. "Цялата си заплата ще вн...

Принц Чарлс награди посмъртно Пламен Петков, който загина, спасявайки дете

На церемония в Бъкингамския дворец британският престолонаследник принц Чарлс връчи на майката на Пламен Петков кралския Орден за храброст, с който синът й беше удостоен посмъртно. Пред “По ...

Да на ЕС, но не против Русия, отсече Първанов

Позицията на АБВ е: „Да на ЕС, но не против Русия”. Това каза Георги Първанов предаде Радио „Фокус”-Варна. По време на среща с обществеността в град Суворово,...

Ердоган нападна Конституционния съд заради достъпа до Туитър

Турският премиер Ердоган критикува решението на Конституционния съд за премахване на забраната за достъп до социалната мрежа Туитър, предаде Ройтерс. Ердоган посочи, че съдът е трябвало да отхвърли искането за възобновяването на достъпа до сайта. Съгласихме се с решението, но аз не уважавам това решение, каза Ердоган на пресконференция преди да замине на посещение в Азербайджан. Решението трябваше да се отхвърли по процедурни причини, посочи премиерът. Вчера Дирекцията по телекомуникации в Турция отмени забраната за достъп до социалната мрежа Туитър, след като в сряда Конституционният съд постанови, че наложената преди две седмици забрана нарушава свободата на изразяване. В петък път турски съд нареди да бъде отменена и забраната за достъп до сайта за видеообмен Ютюб, съобщи турският телевизионен канал НТВ. Съдът в Анкара обаче настоя достъпът до 15 видеозаписа да остане блокиран, информира Анадолската агенция. Решението на съда бе издадено след подадена жалба от Асоциацията на турските адвокатски колегии. На 27 март турското правителство нареди да бъде блокиран достъпът до Ютюб след разпространението на пиратски запис от заседание на разговор, в който турски отговорни представители обсъждат хипотезата за военна намеса на Турция в Сирия.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване