Октай Енимехмедов поиска оставката на кабинета

Октай Енимехмедов. Снимка: Сергей Антонов

Нападателят на Ахмед Доган – Октай Енимехмедов – поиска оставката на правителството в съда днес.

“Вашето правителство е надвиснало като черен облак над страната. Вие трябва да подадете оставка, за да изгрее слънце над България”, обърне се Енимехмедов към председателя на ДПС Лютви Местан от съдебната трибуна.

Октай попита лидера на ДПС защо смята атентата срещу Доган за политическа екзекуция. Местан отказа всякакъв коментар по изказването и заяви, че няма води диалог с криминално проявен човек.

Предстои разпит на депутата от ДПС Рамадан Аталай. Преди това показания даде друг народен представител на дивжението – Мустафа Карадайъ, който обезвреди Енимехмедов веднага след нападението. Пред съда Мустафа заяви, че Доган е доказан патриот със своята дейност през последните 23 години.

Статията "Октай Енимехмедов поиска оставката на кабинета" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Пчеларите получиха близо 6 млн. лева

Държавен фонд „Земеделие Държавен фонд „Земеделие" изплати 5 865 000 лева по 976 заявления на пчелари. Това прави 90% усвояемост на бюджета за 2013 г., което е най-високият процент, реализиран досега по програмата. Така националната програма по пчеларство за 2011 - 2013 (НПП) успешно приключи третата година от прилагането си, съобщиха от пресцентъра на Държавен фонд "Земед

Григор Димитров е на крачка от топ 20

Българският тенисист Григор Димитров се изкачи до рекордното 22-ро място в световната ранглиста заради спечелената титла на турнира в Стокхолм в неделя. Прогресът е с шест места. Димитров има 1500 точки в класацията. Това е и най-предното класиране на български състезател в историята. На финала на турнира в Стокхолм Димитров победи 2:6, 6:3, 6:4 третия в света Давид Ферер. След финала българският тенисист обяви, че целта му е до края на година да влезе в топ 20. Той ще участва в още два турнира, в които ще се опита да постигне това. Според Димитров успехът на финала в Стокхолм е много по-важен от това само да вземе шампионска купа. "С такава победа знаеш, че можеш да се мериш с тези момчета (най-добрите в света) и следващия път, когато играеш срещу тях, особено в Големия шлем, ще си добре подготвен", обясни той.

Григор Димитров вече е на крачка от влизане в топ 20

Българският тенисист Григор Димитров се изкачи до рекордното 22-ро място в световната ранглиста заради спечелената титла на турнира в Стокхолм. Прогресът е с шест места. Димитров има 1500 точки в класацията. Това е и най-предното класиране на български състезател в историята. На финала на турнира в Стокхолм Димитров победи 2:6, 6:3, 6:4 третия в света Давид Ферер. След финала българският тенисист обяви, че целта му е до края на година да влезе в топ 20. Той ще участва в още два турнира, в което ще се опита да постигне това. Според Димитров успехът на финала в Стокхолм е много по-важен от това само да вземе шампионска купа. "С такава победа знаеш, че можеш да се мериш с тези момчета (най-добрите в света) и следващия път, когато играеш срещу тях, особено в Големия шлем, ще си добре подготвен", обясни той.

Гърция започва инициатива за справяне с нелегалната имиграция в ЕС


Гърция ще подеме инициатива за справяне с нелегалната имиграция по време на своето ротационно председателство на Съвета на Европейския съюз от началото на следващата година, предаде радио "Атина", цитирано от БТА.

Инициативата ще бъде обсъждана в рамките на планираното днес няколкочасово посещение на гръцкия премиер Андонис Самарас в Малта и Италия.

Гърция е една от страните в ЕС, която има най-големи проблеми с нелегалната имиграция като външна граница на съюза и на...

Р. Кънев сочи Цветанов като лице на проблемите с ГЕРБ

Реформаторският блок или ще има възможността да участва в правителство, което е готово да направи желаните реформи, или няма да участва в други коалиции.

Буфон: Сега Касияс е още по-голям

"Възхитен съм от поведението му в този труден за него момент", заяви стражът на Юве

    


Как сексът подобрява мозъчната дейност

Освен това оргазмът може бързо да блокира сигналите за болки, които отиват към главния мозък

Как сексът подобряваа мозъчната дейност

Освен това оргазмът може бързо да блокира сигналите за болки, които отиват към главния мозък

Митниците се похвалиха със заловена домашна ракия

Казан за варене на ракия. Снимка: БГНЕС (архив)

Митнически и полицейски служители са открили и иззели 156 литра домашна ракия в частен дом в гр. Искър, съобщи пресслужбата на митниците.

Откритите 156 л. ракия, предварително били разпределена в малки разфасовки от 0,5 до 0,7 литра, без документи за платен акциз.

При проверката на митническите служители и МВР Плевен в градчето са намерени и цигари без бандерол от марките „Corsair“, „Diva“ и „Turquoise“ в търговски обект и в паркиран край него автомобил.

400 кутии цигари без бандерол са открили във „Фолксваген Голф” служители на Митническо бюро Габрово съвместно със служители на МВР Габрово. Колата, управлявана от габровец, е проверена след предварително наблюдение. Откритите в нея цигари са от марките “Palladium blue“ и “Turquoise slim”. Срещу шофьора е образувано досъдебно производство.

По закон разрешеното за домашно производство количество ракия с нисък акциз е до 30 литра на домакинство. До това количество се заплаща половината акцизна ставка за етиловия алкохол (550 лева за 1 хектолитър чист алкохол) или 2,20 лв. за литър 40-градусова ракия.

За всеки литър над това количество трябва да се плаща пълната акцизна ставка от 1100 лева за 1 хектолитър чист алкохол или 4,40 лв. за 1 литър 40-градусова ракия.

Статията "Митниците се похвалиха със заловена домашна ракия" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Петролът поскъпнал с 9,8% тази година

Лекият суров петрол WTI се колебае между поскъпването и поевтиняването преди доклад, който най-вероятно ще посочи, че американските запаси са...

Най-малко шестима загинаха при експлозия до влак

/КРОСС/ Най-малко шестима души загинаха и близо 20 бяха ранени днес при експлозия на взривно устройство в близост до пътнически влак в нестабилната югозападна пакистанска провинция Белуджистан. Това заявиха представители на местните власти, съобщи ''Франс прес''. По предварителни данни на полицията устройството е било заложено на релсовия път. Не бяха съобщени други подробности, отбелязва ИТАР-ТАСС. "Това е бомбен атентат срещу пътническия влак. Убити са най-малко шестима души", заяви за АФП вътрешният министър на региона, в който действа местна бунтовническа групировка и който често е атакуван от талибаните.

EDF ще строи два блока на АЕЦ за 18,9 млрд. евро

Френският енергиен гигант "Електрисите дьо Франс" /EDF/ спечели сделка за 18,9 милиарда евро за изграждането на два ядрени реактора във Великобритания.

Болниците ще искат 20% доплащане от пациентите за лечението им

До края на годината болниците ще въведат официално доплащане от 20% на всички дейности, които би трябвало да се поемат напълно от НЗОК. Решението бе взето на лекарския събор през уикенда. То е в отговор на намерението на надзора на касата заради недостиг на средства лечебните заведения да получат само 80% от парите за дейността си през септември.

Партията на Юнкер спечели предсрочните избори в Люксембург

Християнсоциалиститe спечелиха 23 мандата в 60-местния парламент

    


Областна администрация в Бургас с нов главен секретар

На мястото на Милена Лакова от 21.10.2013 г. в областната администрация на Бургас официално встъпи в длъжност новия главен секретар – г-жа Севим Неджатиева. Тя притежава две висши образования – първото е педагогика, а второто – право. Работила е като учител в продължение на 21 години, а от края на 1999 г. е адвокат в адвокатска колегия – Бургас.

Четири общини представиха успешно реализирани европроекти

Успешно реализирани проекти, финансирани по оперативните програми с европейски средства, представиха четири общини от Великотърновска област. Това стана по време на втори пътуващ семинар за журналисти, организиран от Областния информационен център във В. Търново. Представители на регионалните медии имаха възможност да се запознаят на място с резултатите от европроекти в общините Сухиндол, Павликени, Свищов и Полски Тръмбеш. Това е втората поред обиколка на журналисти в областта, преди седмица те бяха запознати с успешни проекти на общините Елен...

„Дунав 8806“ взе „синьото“ дерби в София

Баскетболистките на „Дунав 8806“ започнаха с успех сезон 2013/2014 в НБЛ-жени. Момичетата на Георги Божков победиха „Левски“ с 63:59 след много обрати в София.Домакините успяха да натрупат преднина от 4 точки след 10 минути игра и водеха със 17:13. След това обаче „дунавки“ затегнаха защитата и това логично се отрази на резултата. Така на почивката двата състава се оттеглиха при 25:25.След подновяването на играта, русенският тим продължи силната си серия и поведе. Последваха няколко обрата. 10 минути преди края на срещата все пак отново „Дунав ...

Цветана Пиронкова изпадна от Топ 100 в световната ранглиста


Българката Цветана Пиронкова отпадна от Топ 100 в световната ранглиста по тенис. Пловдивчанката се смъкна до 118-ото място на класацията и има 526 точки.

26-годишната състезателка минава през труден период в кариерата си, като е в серия от разочароващи резултати. За последно тя отпадна още в първия кръг на турнира в Люксембург.

Пиронкова няма победа в основната схема на турнир от "Уимбълдън" насам.

Следващото ѝ участие ще е в Турнира на шампионките в София,...

Променят разписанието на влаковете от Пловдив и Карлово

Причината е ремонт в участъка между гарите Пловдив и Филипово

    


Хванаха 23-годишна да шофира след употреба на наркотици

Полицията в Свищов задържа водач, употребил наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.
Около 00:15 часа е извършена полицейска проверка на лек автомобил ’’Фиат’’, управляван от 23-годишната М.П.
В хода на проверката водачът е изпробван с техническо средство за употреба на наркотични вещества.
Отчетена е положителна Полицията в Свищов задържа водач, употребил наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Около 00:15 часа е извършена полицейска проверка на лек автомобил ’’Фиат’’, управляван от 23-годишната М.П. В хода на проверката водачът е изпробван с техническо средство за употреба на наркотични вещества. Отчетена е положителна

Найденов: Нападките срещу Димитров са заради БАСТА

Бизнесменът Димитър Джоков пък обвини Димитров, че е изкупувал дървесина на цена пет и шест пъти по-ниска, отколкото гражданите

23-годишна хваната да шофира след употреба на наркотици

Полицията в Свищов задържа водач, употребил наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.
Около 00:15 часа е извършена полицейска проверка на лек автомобил ’’Фиат’’, управляван от 23-годишната М.П.
В хода на проверката водачът е изпробван с техническо средство за употреба на наркотични вещества.
Отчетена е положителна Полицията в Свищов задържа водач, употребил наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Около 00:15 часа е извършена полицейска проверка на лек автомобил ’’Фиат’’, управляван от 23-годишната М.П. В хода на проверката водачът е изпробван с техническо средство за употреба на наркотични вещества. Отчетена е положителна

Нападките срещу Емил Димитров са заради БАСТА

Бизнесменът Димитър Джоков пък обвини Димитров, че е изкупувал дървесина на цена между пет и шест пъти по-ниска, отколкото гражданите

4-ма убити по време на сватба в коптска църква в Египет

Четирима души, сред които 8-годишно момиче, са убити по време сватбена церемония на египетските копти в Кайро, съобщи Би Би Си.
Двама въоръжение мотористи са открили безразборен огън срещу гостите на сватбата. По думите на настоятелката на църквата подобен инцидент се случва за първи път в района. Властите са започнали разследване, без все още да Четирима души, сред които 8-годишно момиче, са убити по време сватбена церемония на египетските копти в Кайро, съобщи Би Би Си. Двама въоръжение мотористи са открили безразборен огън срещу гостите на сватбата. По думите на настоятелката на църквата подобен инцидент се случва за първи път в района. Властите са започнали разследване, без все още да

Намереното русо момиче в Гърция - дадено за отглеждане от български роми?

Ромското семейство у което детето било намерено имало "едва" 4 биологични деца

Димитър Благоев с китара открива младежкия джаз фест в Димитровград

С традиционния вече Младежки джаз фестивал продължават Есенните музикални дни в Димитровград. Младежкият фест стартира от 14 ч. днес в актовата зала на ПМГ „Иван Вазов” с концерт на възпитаниците на националната музикална академия „Панчо Владигеров” Димитър Благоев (китара), Станимир Ламбов (китара) и Димитър Сираков (контрабас). Утре от 13 ч. в зрителната зала на езикова гимназия „Д-р Иван Богоров” програмата на младежкия джаз фест продължава с формация от националното музикално училище „Христина Морфова”- Стара Загора: Петя Тонева (вокал), Да...

Интернетът слезе и в софийското метро

Трите мобилни оператори са инвестирали досега около 1,7 млн. евро в проекта

    


Индексите с минимален спад в сутрешната търговия*

Основната активност бе при поименните компенсационни бонове с търговия за 74 хил. лв. от общо 163 хил. лв.

    


Найденов отрече Димитров да е бил фактор

/КРОСС/ Твърдения на браншовици за нагласени търгове за дървесина, които дават преференции на няколко големи играчи на пазара, от седмица върнаха вниманието към бившия зам.-председател на комисията по горите Емил Димитров като „сив кардинал" в сектора, който „коли и беси", докато екс земеделският министър Мирослав Найденов прекланя глава пред схемата. В нея бе намесено и името на бившия футболист Христо Стоичков, посочен като притежател на 150 000 тона дървесина без конкурс с „любезното спомосъществувателство" на Димитров. Найденов, който сам се обяви за жертва на незаконно подслушване в кабинета „Борисов", само месец след като получи три обвинения, продължи да поддържа защитна линия както за себе си, така и за своя „приятел" Емил Димитров. Още преди да учредят партия БАСТА, Найденов предупреждавал Димитров, че ще бъде обект на атаки, а случващото се в последните дни било част именно от тях, стана ясно от интервюто на бившия министър от кабинета "Борисов" в ефира на бТВ. Бившият министър трябваше да отговори на обвиненията на браншовика Димитър Джоков след конкретна среща от февруари 2012-а, на която Димитров се появил неочаквано, „заглушавал" Найденов, а на финала обявил: „Държавата е наша, гората е наша и ще правим каквото си искаме". „Думи конкретно по начина цитирани не са казвани", заяви Найденов

Отнемат таблет на ученик чрез побой в двора на училище

На 19.10.т.г. около 15.10 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение от 17 годишен бургазлия за това, че час по-рано в двора на СОУ «Константин Преславски», младеж му нанесъл три удара в областта на главата и му отнел таблет на стойност 261 лева. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието – това е : 21 год. Т.А. от Бургас, който е задържан за срок от 24 часа. Ограбеният таблет е намерен и върнат на собственика. Работа по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

9 медала от „Стоте войводи” за борците на Димитровград

С 9 медала, 4 от които златни, се върна от 9-тото издание на международния турнир по борба свободен стил за кадети "Стоте войводи" в Сливен спортният клуб по борба „Димитровград”. Шампиони в своите категории станаха: Иван Янков (42 кг), Микяй Наим (54 кг), Велико Великов (63 кг) и Драгомир Димов (100 кг). Делчо Нейчев (46 кг) е с бронзово отличие. Павел Иванов и Веселин Петров при 54-килограмовите загубиха само по една среща и то от съотборника си Микяй и станаха съответно втори и трети. Мирослав Иванов (63 кг) загуби само на финала, също от ди...

Министър Папазов призна за сериозни дефекти по „Дунав мост 2”

Проверка на транспортното министерство е установила около 20 сериозни дефекта по „Дунав мост 2”. Това съобщава пред в. „Монитор” транспортният министър Данаил Папазов. „Не разбирам защо се говори за една дупка на „Дунав мост 2”, след като става дума за много дупки и за цяла серия проблеми”, казва той. Папазов пояснява, че прегледът на трасето се е наложил заради очевидни проблеми - напукванията вече са много, защото отводняването на моста е лошо, водата пролизва под асфалтовата настилка и когато започне да замръзва през зимата, щетите ще са о...

Пострадали при катастрофи и прегазена от каруца се лекуват в областната болница

Стабилизирано е състоянието на 42-годишния мъж от Варна, който пострада при тежка катастрофа между селата Трапоклово и Горно Александрово на 18 октомври. Мъжът е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” - Сливен със съчетана травма на гърди, корем и черепно-мозъчна травма. Състоянието му е стабилизирано, съобщават от болницата. Също в реанимация е приета 51-годишна жена, прегазена от каруца. Пациентката е с травма на гърди и корем, състоянието й е задоволително.   19-годишно момиче...

Медведев: Ръстът на БВП през 2013 г. няма да надхвърли 2%

Страната може да излезе от стагнацията след 3 до 5 години, коментира бившият руски министър на финансите Алексей Кудрин

    


Три пъти по-ниска е заетостта сред младежите у нас спрямо другите страни в ЕС

Средно 5 на сто от младежите на възраст до 24 години през 2012 година са били активни на пазара на труда

    


Два района остават без вода днес във Варна

От ВиК-дружеството във Варна, съобщиха за Moreto.net, че поради аварии без вода ще са следните райони: - част от местност "Св.Никола" от 10 часа до 17 часа ; - част от кв."Трошево " от 10 часа д

Николай Дойнов: Хората в Сирия са оставени без грижа

Журналистът Николай Дойнов разказа за пътуването си до Сирия, часове след като се прибра от разминарта държава. В ефира на „Нова Тв“ Дойнов показа кадри от ужасяващия конфликт в Сирия, който погуби живота на хиляди хора. 

Малко преди екипът на телевизията да пристигне в село на 30 километра от Турция е избухнала кола. „Когато те бомбардират със Журналистът Николай Дойнов разказа за пътуването си до Сирия, часове след като се прибра от разминарта държава. В ефира на „Нова Тв“ Дойнов показа кадри от ужасяващия конфликт в Сирия, който погуби живота на хиляди хора. Малко преди екипът на телевизията да пристигне в село на 30 километра от Турция е избухнала кола. „Когато те бомбардират със

270 000 трудоспособни не са потърсили работа

Над 270 хиляди българи са имали нагласа и готовност да започнат работа през миналата година, но не са потърсили такава, което представлява около 8 процента от работната сила у нас, сочат данни на националната статистика, предаде БНР.

Българин изнасилил и убил литовка в Германия

Студентката се връщала от кино, когато била нападната в храстите

    


Гришо официално е №22 в света, Пиронкова падна с 19 места

/КРОСС/ Григор Димитров се изкачи с 6 позиции напред и стартира настоящата седмица като тенисист №22 в световната ранглиста на АТР. Първата ни ракета вчера сътвори исторически подвиг и хвърли в еуфория хиляди български фенове на спорта, като елиминира третия в света Давид Ферер, за да вдигне първа купа в кариерата си. Това 22-о място на 22-годишния Гришо е рекордно за него в класацията. Лидер е Рафаел Надал, втори Новак Джокович, а Ферер запазва третото си място. В Топ 10 настъпват две размествания. Роджър Федерер измества Томаш Бердих от шеста позиция, а Станислас Вавринка минава с една напред и е 8-и за сметка на Жо-Вилфред Цонга. При жените, обаче, нямаме повод за радост. Цветана Пиронкова загуби мястото си в Топ 100, като отбеляза спад с 19 позиции и сега е 118-а. Начело при дамите е Серина Уилямс, следвана от Виктория Азаренка, Маша Шарапова, Агнешка Радванска и На Ли.  

Как да надхитрим крадците на парно

Част от хитреците излизат наяве с края на отоплителния сезон, когато пристигат изравнителните сметки. Тогава се вижда, че те имат да доплащат солидни суми, защото са заявили много малко потребление и на практика през зимата са се отоплявали на кредит от съседите си. Има обаче и други, които никога не си плащат за потребената енергия и Част от хитреците излизат наяве с края на отоплителния сезон, когато пристигат изравнителните сметки. Тогава се вижда, че те имат да доплащат солидни суми, защото са заявили много малко потребление и на практика през зимата са се отоплявали на кредит от съседите си. Има обаче и други, които никога не си плащат за потребената енергия и

Скандал в сливенско село заради център за деца

Проект за изграждане на Обучителен център за деца в риск скандализира част от жителите на село Ичера. Представители на Община Сливен, която е спечелила проекта, не успяха да вдъхнат доверие в част от хората, информира бТВ. 
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева  

На второто събрание по повод проекта, противницит Проект за изграждане на Обучителен център за деца в риск скандализира част от жителите на село Ичера. Представители на Община Сливен, която е спечелила проекта, не успяха да вдъхнат доверие в част от хората, информира бТВ. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева На второто събрание по повод проекта, противницит

Бежанският проблем няма да се реши бързо, подчерта Цветлин Йовчев

„Има увеличение на миграционния натиск спрямо България”, призна вътрешният министър Цветлин Йовчев след приключването на днешното извънредно заседание на Министерския съвет, посветено на бежанския проблем. Според него е факт усложнена обстановка в Близкия изток и в следващите месеци не може да се очаква да има разрешение на проблема. България е поискала допълнителна помощ от Европейския съюз в размер на 6 милиона евро за справяне с кризата със сирийските бежанци. Очакваме отговор до края на седмицата, уточни вътрешният министър. Йовчев обаче подчерта, че няма начин през българската граница да преминат подозрителни хора, без да бъдат задържани. По думите на министъра системата на границата с Турция е отлична и функционира добре. Българските власти задържат почти 100% от...

Дългът на България за 2012 г. е 18.5% от БВП

Без резерви през 2012 година сектор "Държавно управление" отчита бюджетен дефицит от 592 млн. лева, или 0.8% от БВП. Това показват окончателните данни на Националния статистически институт (НСИ), потвърдени от Евростат, предаде БГНЕС. Дефицитът в подсектор "Централно управление" е в размер на 863 млн. лв. - 1.1% от БВП. Подсекторите "Местно управление" и "Социалноосигурителни фондове" реализират излишък съответно от 203 млн. лева (0.3% от БВП) и 67 млн. лева (0.1% от БВП). Дългът на България за 2012 г. е в размер на 14 388 млн. лв., или 18.5% от БВП. Разликата между предварителните и окончателните данни за дефицита (31.4 млн. лв.) се дължи на получаването на окончателни данни за: постъпленията от данъци, годишните отчети за дейността на държавните болници и публичните дружест...

Нешка Робева смути новото ръководство на "Арена Армеец" с новия си спектакъл "Мистерията Еньовден"

Неуморимата Нешка Робева успя да притесни сериозно новото ръководство на зала „Арена Армеец“ с новия си спектакъл „Мистерията Еньовден“. За предстоящото шоу "Желязната лейди" пожела да бъдат монтирани около 350 квадратни метра екрани, висящи от тавана на най-модерната зала у нас. Това се оказа истинско предизвикателство за екипа, посрещнал и направил концерти на не една и две световни звезди. Преди броени седмици Робева заяви, че с новия си спектакъл "Мистерията Еньовден" ще пречупи всички стереотипи. Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начало 20.00 часа . Цена на билетите от 20 до 50 лева. Билети за „Мистерията Еньовден“ търсете в мрежите на TicketPro, Eventim, на място в зала “Арена Армеец”. ...

Влюбени напуснаха работа, за да построят стъклена къща за $500

27-годишният фотограф Ник Олсън и 23-годишният моден дизайнер Лила Хорвиц са лудо влюбени и осъществяват лудите си мечти. Двамата напуснали работа, за да изградят и да заживеят в къща, направена от рециклирани прозорци. Техният уникален стъклен дом е скрит сред зелени дървета в красивите планини на Западна Вирджиния. На това място била и първата им среща. За да направят своя мечтан дом и да гледат залеза над планините, двамата решили да изградят цялата фасада само от прозорци. По този начин те ще се наслаждават на много естествена светлина, което намалява нуждата от изкуствени източници. За да се сдобият с всичко необходимо, те предприели пътуване, събирайки десетки стари прозорци из региона. Останалата част от къщата е направена от рециклирана дървесина, обзавеждането е дървено и дор...

Откраднати автомобили от паркинг

На 17.10.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за извършено противозаконно отнемане на четири леки автомобила, осъществено от паркинг до административната сграда на «Елкабел» – Бургас. В резултат на бързите полицейски действия на служители от Второ и Пето полицейски управления е констатирано, че автомобилите за времето от 12.00 ч. до 14.00 ч. на 14.10.т.г., чрез използване на влекач са отнети и превозени в сервиз, разположен на бургаската улица «Одрин», стопанисван от 54 годишен бургазлия. Установен и задържан е извършителя на престъпното деяние – това е 55 год. И.И. от с. Желю войвода. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

Lamborghini показа Veneno Roadster

Ще бъдат произведени 9 бройки от откритата модификация

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване