Лекарства може да поскъпнат заради нова регулация на МЗ

Промяна в тарифа за таксите по закона за лекарствата залага увеличаване на финансовата тежест за производителите

    


САЩ: Снежната буря взе жертви, въвеждат извънредно положение в осем щата

Силната снежна буря в САЩ е причинила смъртта на поне шестима души, съобщи Ройтерс. 

Двама са загинали при пътнотранспортни произшествия, свързани с метеорологичните условия, в Мисисипи, а трима в Северен Тексас. 

В Далас пък пожарникар, поел инцидент на заледен път, загинал при падане от мост, когато поднесла кола се блъснала в паркиран автомобил. 

Извънредно положение е въведено в осем щата –

Вирджиния, Мериленд, Северна и Южна Каролина, Джорджия, Алабама, Мисисипи и Луизиана. 

Според данни на националната метеорологична служба през идните денонощия лошото време ще засегне 16 щата в южната и североизточната част на САЩ, от Тексас до Ню Джърси, където живеят над 90 млн. души. 

Бурята може да стане "катастрофално събитие от исторически мащаб", предупреди метеорологична служба от Джорджия. 

Очаква се през идните часове условията да се влошат и снежната покривка да се увеличи. 

Заради снеговалежите всички училища в Северна Каролина и Джорджия са затворени до четвъртък. Много държавни учреждения пък са със съкратено работно време. 

Лондон е подготвен за да посрещне преливането на р. Темза,

заяви късно снощи кметът на британската столица Борис Джонсън. "Проблемът вече отдавна назрява и ние се подготвихме за него", каза той, уверявайки, че за защитата на града са били взети всички необходими мерки и Лондон е подготвен за наводнение възможно най-добре. 

Приготвени са 10 хил. чувала с пясък за издигане на диги по бреговете, каза кметът. 

Заради продължаващите вече втори месец дъждове преляха реките в много райони на Южна Англия, включително и Темза. В столицата засега положението е нормално и няма опасност от наводнение. Градските власти обаче се готвят за евентуална извънредна ситуация.

От началото на 2014 г. насам над Великобритания паднаха най-сериозните валежи за последните близо 250 години.


Един загинал и двама с опасност за живота при катастрофи

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 16 тежки катастрофи с един загинал и 23 ранени, от които 2 с опасност за живота. За района на столицата са станали 95 леки и 4 тежки ...

Георги Лозанов: Най-рискованите зависимости са политическите

Ако един журналист се превърне в политик, той престава по самата си същност да бъде журналист. Двете роли са конфликтни помежду си. Не можеш да ги практикуваш едновременно, коментира пред БНТ шефът на...

Спортното министерство твърди, че е обезпечило напълно българската федерация шейни

Във връзка с притесненията на шефа на българската федерация по шейни на улей и естествени трасета г-н Георги Вергов – едновременно и треньор на Станислав Беньов, адресирани и към държавата о...

Сонда за газ на "Шеврон" се взриви в САЩ

Един човек е пострадал, друг е в неизвестност след взрив на газова сонда, собственост на американския петролен гигант "Шеврон" (Chevron) в щата Пенсилвания.
Представители на Шеврон съобщиха за голям пожар, с който засега противопожарните служби не успяват да се справят.
Причината за инцидента е неизвестна. Сондата е на 80 км южно от Питсбърг.

Зеленият ток между високи цени и нови евроцели

До 30% от потребеният ток в Европейския съюз до 2030 г. трябва да бъде произведен от възобновяеми енергийни източници (слънце, вятър, вода и биомаса). 

Това реши преди седмица Европейският парламент, като позицията му тепърва ще се обсъжда в Европейската комисия и от страните членки. 












До 30% от потребеният ток в Европейския съюз до 2030 г. трябва да бъде произведен от възобновяеми енергийни източници (слънце, вятър, вода и биомаса). Това реши преди седмица Европейският парламент, като позицията му тепърва ще се обсъжда в Европейската комисия и от страните членки.

РБГ: България № 100 по свобода на медиите

Свободата на пресата е намаляла през 2013 г. в страните, засегнати от конфликти, като Мали и Централноафриканската република, но и в демокрации, които "злоупотребяват с аргументи за сигурността", като Съединените щати, твърдят от Репортери без граници (РБГ) в проучване. България е на стотно място от 180 страни.

"Класирането на някои страни, включително демокрации, е повлияно в голяма степен тази година от прекалено широкото тълкувание на понятието "защита на националната сигурност", с което се злоупотребява. Освен това класацията отразява негативното влияние на въоръжените конфликти върху свободата на информацията и заинтересованите страни", каза Люси Морийон (Lucie Morillon), директорка на проучванията в РБГ, по повод публикуването на годишната световна ранглиста на организацията за свободата на пресата, която обхваща 180 страни.
Годишният индекс на класацията, която обобщава нарушенията на свободата на информацията, показва "леко цялостно влошаване" в света миналата година, съобщава неправителствената организация.
От страните, смятани от РБГ за най-опасните в света за журналисти, Сирия е класирана на 177-мо място от 180, както и миналата година, точно преди неизменното трио в дъното на таблицата Туркменистан ( 178-ма) , Северна Корея (179-та ) и последната от разгледаните страни - Еритрея (180-та).
За четвърта поредна година Финландия запазва позицията си на отличник, както и миналата година, следвана от Холандия и Норвегия с разменени позиции.
Между тези две групи от държави, членки на ЕС и разположените в зоните на конфликт няма изненади сред най-засегнатите. Мали с срутва с 22 места до 122-ро, а Централноафриканската република има най-голям спад в класацията като губи 43 позиции - до 109-та.
"На лов за източниците на информация за медиите"
Далеч от тези страни, някои западни демокрации също са нарочени от РБГ, че при тях се усеща, че злоупотребяват с аргументи за сигурността, с цел ограничаване на свободата на информацията".
"Страни, които се определят като правови държави, вместо да дадат пример, остават далече от него", оплаква се организацията от "тревожния упадък на демократичните практики".
Такъв е случаят със Съединените щати, които се срутиха в класацията с 13 места надолу до 43-то, и които асоциацията осъжда за "лова на източниците (на информация за медиите) и лицата, вдигащи тревога".
"2013-та година беше пикова по отношение на натиска върху журналисти и техните източници" в тази страна, каза Люси Морийон по време на среща с медиите.
Осъждането на войника Брадли Манинг на 35 години лишаване от свобода за предаване на Уикилийкс на хиляди документи, или преследването на Едуард Сноудън, който бе в основата на скандала с подслушването, извършвано от Агенцията на национална сигурност на САЩ, "са толкова много предупреждения към тези, които биха изнесли така наречената чувствителна информация, но доказано важна за обществения интерес, и водеща до увеличаването им", според РБГ.
Великобритания губи три места, за да се класира 33-та. Тази страна е особена "илюстрация на това как в името на борбата срещу тероризма" се оказва скандален натиск върху ежедневника "Гардиън", съобщава РБГ.
Франция , която загуби едно място и е 39-та , също имаше "тревожна 2013 г.", според РБГ която сочи решението на френски съд да не приеме записите на разговорите, включващи милиардерката Лилиан Бетанкур и публикациите на информационния сайт Медиапар (Mediapart) и списание Поан (Le Point). Позовавайки се на тези записи именно Медиапар публикува статии, разкриващи данъчни измами, злоупотреби и незаконно финансиране на политическите партии.
Гърция, засегната от икономическата криза и популистките атаки, се срива с 14 места на 99-то. Непосредствено зад нея е България (100-на, спад с 12 места) и запазва последното място сред страните от Европейския съюз, в година, белязана от агресия срещу журналисти от силите на реда по време на демонстрации.
Това класиране се основава на седем показателя: нивото на злоупотреби, степента на плурализъм, независимостта на медиите, средата и автоцензурата, правната рамка, прозрачност и вътрешни структури.

"Фиорентина" стигна финала в Рим

"Фиорентина" се класира за финал за купата на Италия. "Виолетовите" спечелиха с 2:0 реванша срещу "Удинезе" и превъзмогнаха загубата с 1:2 от първия двубой.

Мануел Паскуал откри резултата в 14-ата минута. А Хуан Куадрадо добави второ попадения след час игра. В последната минута "Удинезе" получи и два червени картона - изгонени бяха Емануел Агума "Фиорентина" се класира за финал за купата на Италия. "Виолетовите" спечелиха с 2:0 реванша срещу "Удинезе" и превъзмогнаха загубата с 1:2 от първия двубой. Мануел Паскуал откри резултата в 14-ата минута. А Хуан Куадрадо добави второ попадения след час игра. В последната минута "Удинезе" получи и два червени картона - изгонени бяха Емануел Агума

ПроКредит Банк намалява лихви и такси за новоотпускани бизнес кредити

Новите условия на финансиране правят още по-атрактивни лихвените нива по програма JEREMIE 2

    


Да преодолееш смъртта на брат си

Нейтън Файлър описва емоциите в "Където луната я няма"

    


2001: трус в историята


Главният редактор на "Култура" Тони Николов написа текст за годината, в която започва да излиза "Дневник" - 2001 г. Да си я припомним заедно. Вашите спомени и коментари за 2001 може да споделите на dnevnik@dnevnik.bg и във форума под текста.

Има нещо непосилно в опита да разкажеш една година. Особено ако си я живял, ако е част от теб, ако те е карала да се смееш или да се страхуваш, още повече ако като дете си фантазирал за нея. Какво се мярва пред очите ми при споменаването на...

Къде и кога ще бъдат днес камерите на столичния КАТ


Всеки ден столичният КАТ сменя местоположението на камерите, които следят за нарушения на Закона за движение по пътищата. Списъкът за план-графика за разположението на устройствата се публикува на страницата на отдел "Пътна полиция" към СДВР. От скоро се посочват и часовите пояси за отделните стоянки. За удобство на читателите си "Дневник" публикува местата, където днес ще бъдат камерите.

Мобилни камери:
Цял ден
Бул."Цариградско шосе" срещу фирма "Анкол" с посока вход...

Гледат Явор Бахаров и Радина Кържилова в Белгия и Полша

Двамата актьори като влюбена двойка - така ги гледат вече хора в Белгия, Франция, Полша, Швейцария, Германия, Ирландия. Радина е Беки, а Явор - Слаш, във филма “Тилт”, който вече се разпространява легално по интернет и зад граница. В някои от сайтовете той е сред заглавия като “Изкуплението Шоушенк”, “Хобит”, “Боен клуб”. В немския сайт коментарите Двамата актьори като влюбена двойка - така ги гледат вече хора в Белгия, Франция, Полша, Швейцария, Германия, Ирландия. Радина е Беки, а Явор - Слаш, във филма “Тилт”, който вече се разпространява легално по интернет и зад граница. В някои от сайтовете той е сред заглавия като “Изкуплението Шоушенк”, “Хобит”, “Боен клуб”. В немския сайт коментарите

"Вижън" XS-1 показва вижданията на "Хонда" за компактните автомобили


Прототип, чията задача не е да служи за основа на бъдещ сериен модел, а да покаже вижданията на "Хонда" за компактните автомобили на бъдещето, демонстрира японската марка на приключилото вчера изложение в Индия. От компанията посочват, че компактните модели става все по-важни, защото търсенето им нараства лавинообразно.

Прототипът "Вижън" XS-1 е създаден в тон със стратегията на марката "максимум място за хората, минимум пространство, заето от машината" (man maximum, machine...

Пласидо Доминго е вече в София

Легендарният оперен изпълнител Пласидо Доминго пристигна тази вечер в София заедно със съпругата си Марта Орнелас.

На 14 февруари в "Арена Армеец" ще бъде неговият първи концерт пред българска публика.

Пред организаторите Пласидо Доминго сподели, че от 40 години мечтае да дойде в България и сега мечтата му е факт, съобщиха от  от "Болкън ентъртеймънт".

Певецът разказал, че още в началато на своята кариера е имал удоволствието да работи със страхотни музиканти и артисти от български произход, които са му станали близки приятели. Още тогава си е обещал някой ден да посети нашата страна.

Утре Пласидо Доминго ще има репетиция Софийската филхармония.

Маестрото се подготвя внимателно за всеки свой концерт, а за българската си публика той пожела да подготви специална и много лична изненада, която изисква допълнителни репетиции.


Стиглиц: Мерките за строги икономии възпрепятстват икономическия растеж

Според Нобеловият лауреат освен ако не се променят правителствените политики, периодът на разочарование ще продължи още дълго

    


Шумахер с възпаление на белия дроб

Драмата около Михаел Шумахер продължава с пълна сила. Лекарите в Гренобъл се борят с възпаление на белия дроб, което вероятно е една от причините да спре операцията "събуждане". Седемкратният световен шампион във "Формула 1" е в кома от 45 дни, след като падна тежко на ски и удари главата си. В момента лекарите дават много силни антибиотици на пило Драмата около Михаел Шумахер продължава с пълна сила. Лекарите в Гренобъл се борят с възпаление на белия дроб, което вероятно е една от причините да спре операцията "събуждане". Седемкратният световен шампион във "Формула 1" е в кома от 45 дни, след като падна тежко на ски и удари главата си. В момента лекарите дават много силни антибиотици на пило

Джордж Клуни засегна британците, но спечели покана от Гърция

Ако Джордж Клуни е смятал, че битката за правото на собственост върху произведения на изкуството - тема, представена в неговия филм "Пазители на наследството", е свързана с
миналото, сега вече знае, че това не е така.

Актьорът и режисьор засегна британците, като намекна, че 2500-годишните мраморни фризове от Партенона трябва да бъдат върнати на Гърция, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

На пресконференция Клуни призова за открита дискусия за съдбата на древните фризове, които британският дипломат лорд Елджин е донесъл в Англия преди 200 години. Те са изложени в Британския музей в Лондон.

Съдбата на фризовете е обект на отдавнашни спорове между Великобритания и Гърция. От Британския музей оповестиха, че мраморните фризове са част от световното наследство и че в Лондон могат да се видят безплатно от всички желаещи.

На 64-ото Берлинале Клуни представи своя филм "Пазители на наследството" - разказ за работата на екип от експерти в областта на изкуството, които се борят за спасяването на ценни произведения, откраднати от нацистите. Гръцка журналистка го попита дали древногръцките антики, изложени в европейски музеи, и по-специално фризовете от Партенона, които се съхраняват в Британския музей, не трябва да бъдат върнати на Гърция.

"Да, това би била добра идея, имате право от ваша гледна точка", отговори просто Клуни, цитиран от гръцката преса. С този отговор от около петнадесетина думи холивудската звезда си спечели признанието на гърците и цели страници, дори първи страници на гръцките вестници от уикенда насам са посветени на думите му.

Благодарността на гърците достигна кулминацията си снощи с писмо на министерството на културата до актьора, с което той беше поканен официално да прекара "няколко дни в Гърция". "От името на всички гърци ви отправяме голямата си благодарност за вашите думи", пише министърът на културата Панос Панайотопулос.

"Надявам се да приемете поканата да прекарате няколко дни в Гърция, за да видите множество гръцки съкровища от античността, запазени под средиземноморското слънце. И, разбира се, да посетите новия музей на Акропола срещу свещената скала, където един площад очаква завръщането на мрамора на Партенона от недоброволното му изгнание", допълва министърът.

Гърция се бори от десетилетия за връщането на фриз, дълъг 75 метра, който бил изнесен през 1803 г. от британския дипломат Лорд Елгин, докато страната все още е част от Османската империя.


Левски изскочи сред училищни вехтории

Портрет на Левски на около 130 г. изникнал из вехториите на училищния таван на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в село Ковачево.

Обама сравни Лондон и Париж с двете си дъщери

Имам четири деца, което още повече усложнява избора, но Франция не претендира за специален статут, отвърна пък Франсоа Оланд

Григор се измъчи, но би руснак в Ротердам

Григор Димитров стартира с победа турнира в Ротердам. Но триумфът срещу руснака Дмитрий Турсунов дойде повече от трудно - 6:2, 1:6, 6:4.

Българската звезда се справи лесно в първия сет с 28-ия в световната ранглиста. Но допусна по същия начин да бъде надигран във втората част. Третият сет беше и най-оспорван. Там Димитров демонстрира, че вече е Григор Димитров стартира с победа турнира в Ротердам. Но триумфът срещу руснака Дмитрий Турсунов дойде повече от трудно - 6:2, 1:6, 6:4. Българската звезда се справи лесно в първия сет с 28-ия в световната ранглиста. Но допусна по същия начин да бъде надигран във втората част. Третият сет беше и най-оспорван. Там Димитров демонстрира, че вече е

МВР предупреждава: Мними полицаи искат пари

Мними полицаи искат по телефона пари като доказателство, за да могат уж да задържат телефонни измамници. Новата схема работи на принципа "Крадецът вика - дръжте крадеца" и става все по-голяма опасност за лековерните хора в големите градове на страната, предупреждават от полицията.

Километрични опашки от ТИР-ове на "Капитан Андреево"

Товарни камиони чакат с дни, за да преминат в Турция

    


"Борусия" (Дортмунд) на полуфинал за купата

"Борусия" (Дортмунд) се класира на полуфинал за купата на Германия. Девет минути преди края на гостуването срещу "Айнтрахт" във Франкфурт габонският нападател Пиер-Емерик Обамеянг вкара с глава победния гол - 1:0. Веднага след това ексцентричният футболист направи салтото с марка "полуфинал".

"Ще играем с нож между зъбите и ще стигнем до мача за "Борусия" (Дортмунд) се класира на полуфинал за купата на Германия. Девет минути преди края на гостуването срещу "Айнтрахт" във Франкфурт габонският нападател Пиер-Емерик Обамеянг вкара с глава победния гол - 1:0. Веднага след това ексцентричният футболист направи салтото с марка "полуфинал". "Ще играем с нож между зъбите и ще стигнем до мача за

Сложните операции ще се правят само в суперболниците

Скъпоструващите модерни изследвания и операции да се правят само в определени лечебни заведения. Това предвижда Националната здравна стратегия за периода 2014-2020. В момента документът се разглежда о...

Царевец се руши

Всичко тече, всичко се променя и дори камъкът и желязото се поддават на мощта на природата. На нейната "мушка" се оказва и най-посещаваният туристически обект в България - Царевец. Вековните...

Религиозен календар за 12 февруари

Св. Мелетий, архиеп. Антиохийски. Св. Антоний, патр. Константинополски
  Св. Мелетий живял във време, когато се разпространявали ересите на Арий и Македоний. Избран за епископ на Антиохия, той всеотдайно проповядвал Христовата вяра. На свиканите два Вселенски събора пламенно се борил да усмири враждите между християни и ариани.      
Еретиците не Св. Мелетий, архиеп. Антиохийски. Св. Антоний, патр. Константинополски Св. Мелетий живял във време, когато се разпространявали ересите на Арий и Македоний. Избран за епископ на Антиохия, той всеотдайно проповядвал Христовата вяра. На свиканите два Вселенски събора пламенно се борил да усмири враждите между християни и ариани. Еретиците не

Мними полицаи искат пари като доказателство уж да хванат ало измамници

Мними полицаи искат по телефона пари като доказателство, за да могат уж да задържат телефонни измамници. Новата схема работи на принципа Мними полицаи искат по телефона пари като доказателство, за да могат уж да задържат телефонни измамници. Новата схема работи на принципа "Крадецът вика - дръжте крадеца" и става все по-голяма опасност за лековерните хора в големите градове на страната, предупреждават от полицията. Вече има засечен подобен случай в столицата от началото на годи...

Белгия близо до даване на право на евтаназия и за деца

Закон ще отмени възрастовите ограничения за тази стъпка

    


EVN: ДКЕВР ни кара без инвестиции да подобряваме качеството на тока

Поддръжката на мрежата на дружеството годишно струва 130 млн. лева

    


"Реал" пак би "Атлетико" с две дузпи на Роналдо

"Реал" спечели за втори път градското дерби срещу "Атлетико" и се класира на финал за Кралската купа.

Отново големият сблъсък мина под знака на емоциите. След 3:0 на "Бернабеу" двата отбора не спираха да ритат, блъскат, обиждат. А след само четвърт час игра всичко беше ясно - реферът даде две дузпи в в 7-ата и 15-ата минута за "Реал". За майстор "Реал" спечели за втори път градското дерби срещу "Атлетико" и се класира на финал за Кралската купа. Отново големият сблъсък мина под знака на емоциите. След 3:0 на "Бернабеу" двата отбора не спираха да ритат, блъскат, обиждат. А след само четвърт час игра всичко беше ясно - реферът даде две дузпи в в 7-ата и 15-ата минута за "Реал". За майстор

Внимавайте! Нашенка сваля мачовци с чуждо лице!

Българинът Ивайло се извини на британската гражданка Дона, която с ужас установила, че българка е откраднала идентичността й от Facebook, за да му се хареса. Явлението, зачестило напоследък, стана известно като "catfishing".

Eдна жертва по родните пътища

23 души са ранени в катастрофи за денонощието

    


САЩ: Снежната буря взе жертви

Лондон е подготвен да посрещне преливане на р. Темза заяви пък кметът на британската столица Борис Джонсън

Няма да ставам вътрешен министър!

Няма да ставам министър на вътрешните работи. Това заяви в интервю за BPost.bg депутатът от БСП и председател на вътрешната комисия в Народното събрание Атанас Мерджанов. Според него, публикациите в медиите, че след изборите той ще наследи Цветлин Йовчев в МВР, са крайно несериозни интерпретации, които не отговарят на истината.

Колко плащат държавите за олимпийски медал?

Държавите оценяват различно спортния подвиг на Олимпиада - с пожизнена премия, еднократно отличие след получен медал, или спонсорски договор.

"Челси" се спъна, Тонев не играе

"Челси" пропусна да дръпне в класирането на конкурентите за титлата, след като се спъна при гостуването на "Уест Бромич" - 1:1. Едва за втори път през сезона Джон Тери не игра за тима на Жозе Моуриньо и победата избяга три минути преди края.

В последните секунди на първото полувреме сръбският защитник Бранимир Иванович вкара дежурния си гол. Три "Челси" пропусна да дръпне в класирането на конкурентите за титлата, след като се спъна при гостуването на "Уест Бромич" - 1:1. Едва за втори път през сезона Джон Тери не игра за тима на Жозе Моуриньо и победата избяга три минути преди края. В последните секунди на първото полувреме сръбският защитник Бранимир Иванович вкара дежурния си гол. Три

Клошар хвърли в смут институциите в Ямбол

Мъжът е без лични документи и спи в изоставени сгради

    


Шофьорите на "Капитан Андреево" затварят границата напълно?

Ако до днес няма решение на проблема ни, затваряме границата напълно. Няма да пускаме никой да преминава. Няма какво повече да губим. Това заявиха пред БНТ протестиращи на границата с Турция шофьори ...

EVN поиска до 9% поскъпване на тока, иначе може да има режим след време

Специално за дружествата от групата на EVN има нужда от увеличение на цената на тока от 7-9% от 1 юли. Бяхме свидетели как на три пъти се намали цената на тока, а през последните осем години токът е п...

Пътищата в страната на места са мокри

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки места са мокри и заснежени със заледени пътни участъци, съобщават от АПИ. АМ "Тракия": област Паза...

Ани Салич чете новините с Николай Дойнов

В Би Ти Ви продължава смяната на ръководни кадри. Вчера следобед след продължителен разговор с новия шеф Павел Станчев от телевизията си е тръгнал програмният директор Апостол Пенчев. Раздялата е по взаимно съгласие.

Пенчев отговаря за програмата още от времето на американския шеф Албърт Парсънс, който беше назначен от В Би Ти Ви продължава смяната на ръководни кадри. Вчера следобед след продължителен разговор с новия шеф Павел Станчев от телевизията си е тръгнал програмният директор Апостол Пенчев. Раздялата е по взаимно съгласие. Пенчев отговаря за програмата още от времето на американския шеф Албърт Парсънс, който беше назначен от "Нюз корпорейшън" -

Анкета: Трябва ли да премахнем плоския данък?

Дебатът за бъдещето на данъчната система отново завладя социалните мрежи

    


Кортни Кокс: Искам Дейвид да бъде щастлив!

Ппоказва красивите си лице и душа в новия брой на сп. "MORE"

    


Шестима убити от лавини в САЩ

Шестима души загинаха във вторник от лавини в планините на щатите Колорадо , Юта и Орегон, съобщи Си Ен Ен.

Без вода днес в "Младост" 4 и "Княжево"

"Софийска вода" ще отстранява повреди по мрежата си

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване