Щетите от сивата икономика - над 12,4 млрд. лева за 5 години

БСК: Наблюдава се срутване на данъчните приходи

    


Германски евродепутат: Налага се политически контрол над българската Сметна палата

/КРОСС/ Германският евродепутат Ингеборг Гресле, член на комисията по бюджетен контрол в ЕП, помести прессъобщение на сайта на Групата на ЕНП, в което алармира за опитите за налагане на пълен политически контрол над българската Сметна палата от страна на сегашния кабинет. Материалът на Гресле е озаглавен:"Българското правителство слага ръка на независимостта на националната сметна палата" В съобщението госпожа Гресле посочва причината за своята голяма загриженост за независимостта и доверието в българската Сметна палата. Говорителката на Европейската народна партия в комисията по бюджетен контрол има предвид разглеждането на първо четене в Народното събрание на закона за реорганизацията на българската Сметна палата. "Сегашната Сметна палата с нейните трима членове професионално е на добро ниво, независима е и има мандат до 2017. Сега да бъде преустройвана в политически деветчленен орган, да се зачеркне съответния професионален опит и по този начин да се извършат политически назначения, е сериозна загуба на доверие в тази важна организация ", изтъква Инге Гресле. Според нея, очевидно е, че целта е Сметната палата да бъде направена политически зависима "в страна, за която Европейската комисия отбеляза в последния си мониторингов доклад, че са нужни допълнителни усилия за напредък в борбата срещу корупцията и пълна независимост в борбата срещу организирана престъпност

Жена от Белоградчик пуска порно снимки на децата си

В профила във "Фейсбук" на 32-годишната жена от град Белоградчик са публикувани порнографски снимки на нея и на двете й малолетни дъщери

Майка пусна във Фейсбук порно снимки на малолетните си дъщери

/КРОСС/Жена от Белоградчик е публикувала порнографски снимки на двете си малолетни дъщери. За случая съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Видин. Вчера криминалисти получили сигнал, че във Фейсбук профила на 32-годишната М.Д. от град Белоградчик са публикувани порнографски снимки на нея и на двете й малолетни дъщери.Сигналът е подаден от разтревожени граждани. За случая са уведомени служителите на отдел „Закрила на детето" при дирекция „Социално подпомагане" - Белоградчик. Работата на разследващите продължава под ръководството на Районна прокуратура-Белоградчик. Засега няма информация как ще бъде санкцонирана майката.

Издирват момиче, променя цвета на косата и очите си

Полицията издирва Каролина Ангелова Илиева на 16 години от село Оброчище, Община Балчик, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Добрич.
Момичето е на видима възраст 15-18 години, ръст 160 см., слабо телосложение, очи кафяви, коса - права, черна, дълга до раменете. В деня на изчезването си е била облечена в сиво яке и сиви дънки. Полицията издирва Каролина Ангелова Илиева на 16 години от село Оброчище, Община Балчик, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Добрич. Момичето е на видима възраст 15-18 години, ръст 160 см., слабо телосложение, очи кафяви, коса - права, черна, дълга до раменете. В деня на изчезването си е била облечена в сиво яке и сиви дънки.

Виена остава най-добрият град за живеене в света

Виена остава най-добрият град за живеене в света, констатира международната класация Quality of Living 2014 на консултантската компания "Мърсър". Публикуваното в сряда допитване се провежда всяка година сред работещи в чужбина висши мениджъри и служители и оценява качеството на живот в 223 големи града.   Виена е абсолютният водач за пети пореден път, следвана от Цюрих, Оукланд, Мюнхен и Ванкувър. На последно място традиционно е Багдад.   Проучването на "Мърсър" обхваща условията за живот в градовете в десет категории, между които политическа и социална обстановка, икономически условия, образование, обществени услуги и транспорт. Първите пет града се класират с много малка разлика. Австрийската столица печели точки най-вече в областта на жилищните условия и обществения транспорт, но също и заради голямото разнообразие от ресторанти.   Това, че градът за пореден път е отличен за високото си качество на живот, е отличие и същевременно отговорност. Защото Виена направи инвестиции и в тежки периоди. Това отличие е доказателството, че “виенският път” е верният, каза по този повод кметът Михаел Хойпл.

Нови записи: Бойко праща адвокат на Петното

Целта е била да не излизат нови доказателства за връзката между двамата

Най-малко 7 убити в Киев, САЩ налага санкции (видео + снимки)

Най-малко 7 души загинаха днес сутринта на площад „Независимост” в украинската столица Киев, след като специалните части „Беркут” атакуваха протестиращите, предаде Униан.  
Телата на петимата загинали бяха преместени до кафето срещу хотел „Казацкий” на площада, откъдето ще ги извозят катафалки. Има много ранени протестиращи. Най-малко 7 души загинаха днес сутринта на площад „Независимост” в украинската столица Киев, след като специалните части „Беркут” атакуваха протестиращите, предаде Униан. Телата на петимата загинали бяха преместени до кафето срещу хотел „Казацкий” на площада, откъдето ще ги извозят катафалки. Има много ранени протестиращи.

"Оледало на времето" на Балет "Арабеск" с премиера в Музикалния театър

/КРОСС/ На 26 февруари в Музикален театър ще бъде представен спектакълът „Огледало на времето" - копродукция на Балет „Арабеск" и „Креди Арте"ООД, обединяващ усилията на талантливите творци в лицето на Пета Диманова като композитор, Асен Наков - хореограф, Димитър Димитров - сценограф и Димитър Кабаков - драматург" Многообразният съвременен свят. Объркан, пренаселен от хора, вещи, информация и шум. Невъзможност да останеш сам за малко, макар че всеки от нас всъщност е много САМ. И колкото повече ни заобикаля многотията, толкова повече се затваряме вътре в себе си. Докато застанем пред едно обикновено огледало и не можем да разпознаем образа, който виждаме отсреща.А Огледалото е коварна работа. Уж само отразява, уж е мълчаливо и пасивно, а всъщност непрекъснато ни дебне в очакване. Докато дойде момента, в който разтваря вратите си и ни поглъща. И какво може да ни се случи ТАМ?Дебнат ни Тъмни и Светли Богове и пространства.Дебне ни собствената ни Душа, в очакване да я разпознаем, приемем, да я обичаме.Някъде назад или напред във Времето.В други, паралелни светове.Ако огледалото наистина е врата към други пространства:Готови ли сме на прекрачим границата, да преминем отвъд, без да се загубим, без да продадем душата си, без да изгубим пътеката за връщане

Най-умната врана в света

Всички знаем, че птиците от семейство Вранови са изключително умни, но тази новокаледонска врана надминава и най-смелите очаквания. Логическият тест, който тя минава с лекота е описан, като „един от най-сложните тестове, на които е подлаган разума на животно, в историята“.

Филип Хофман завещал всичко на майката на децата си

Актьорът Филип Сиймур Хофман, който почина на 2 февруари в Манхатън от свръхдоза, завещава цялото си състояние на майката на трите си деца - Мериън Мими О’Донъл, съобщава celebritynetworth.com.
Малко преди смъртта на актьора двамата се бяха разделили след 14-годишна връзка.
Хофман е съставил завещанието си през октомври 2004 г. Актьорът Филип Сиймур Хофман, който почина на 2 февруари в Манхатън от свръхдоза, завещава цялото си състояние на майката на трите си деца - Мериън Мими О’Донъл, съобщава celebritynetworth.com. Малко преди смъртта на актьора двамата се бяха разделили след 14-годишна връзка. Хофман е съставил завещанието си през октомври 2004 г.

Възстановяването на еврозоната от кризата остава лабилно


Икономиката на еврозоната се възстановява въпреки лек изненадващ спад на ключовия показател за бизнес активността, който се изчислява от компанията Маркит (Markit), предаде ДПА.

Индексът на мениджърите по доставките (Пи Ем Ай - PMI), измерващ активността в производствения сектор и сектора на услугите във валутния съюз, е спаднал до 2-месечен минимум от 52.7 този месец спрямо 52.9 през януари.

"Спадът на индекса за еврозоната е напомняне, че възстановяването на икономиката...

Издирват момиче, сменя си цвета на очите и косата

Полицията издирва Каролина Ангелова Илиева на 16 години от село Оброчище, Община Балчик, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Добрич.
Момичето е на видима възраст 15-18 години, ръст 160 см., слабо телосложение, очи кафяви, коса - права, черна, дълга до раменете. В деня на изчезването си е била облечена в сиво яке и сиви дънки. Полицията издирва Каролина Ангелова Илиева на 16 години от село Оброчище, Община Балчик, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Добрич. Момичето е на видима възраст 15-18 години, ръст 160 см., слабо телосложение, очи кафяви, коса - права, черна, дълга до раменете. В деня на изчезването си е била облечена в сиво яке и сиви дънки.

Крадци натовариха две каруци с павета от улиците на Средец

/КРОСС/ На 18.02.т.г. около 21.40 ч. в Районно управление "Полиция" - Средец е получено съобщение за извършвана кражба на павета, собственост на Община Средец - задържани са 37 год. С.М. и 48 год. М.Я., и двамата от Средец, с две натоварени с павета каруци. При извършения оглед са установени общо 165 павета. По случая образувано бързо полицейско производство.  

Фенове се разграничиха от погрома над Джумая джамия

Фенклубовете в Пловдив са започнали вътрешно разследване и се съмняват, че в нападението има замесени политически сили

Разделени корейски семейства се срещнаха за пръв път от десетилетия


Стотици граждани на Северна и Южна Корея, разделени след корейската война през 50-те години, се срещнаха за пръв път от десетилетия. Над 100 южнокорейци, повечето от които вече на преклонна възраст, бяха закарани с автобуси до Северна Корея, където се провеждат срещите. Те ще продължат до 25 февруари.

Би Би Си отбелязва, че в понеделник започват съвместни военни учения между САЩ и Южна Корея. По-рано КНДР заплаши да отмени срещите, ако ученията се проведат.

В четвъртък към...

Скоро ще се приеме Изборният кодекс, уверен е Стоилов

БСП: В следващ период да се обсъдят въпросите за референдум

    


Филип Хофман завещал всичко на майката на децата си

Актьорът Филип Сиймур Хофман, който почина на 2 февруари в Манхатън от свръхдоза, завещава цялото си състояние на майката на трите си деца - Мериън Мими О’Донъл, съобщава celebritynetworth.com.
Малко преди смъртта на актьора двамата се бяха разделили след 14-годишна връзка.
Хофман е съставил завещанието си през октомври 2004 г. Актьорът Филип Сиймур Хофман, който почина на 2 февруари в Манхатън от свръхдоза, завещава цялото си състояние на майката на трите си деца - Мериън Мими О’Донъл, съобщава celebritynetworth.com. Малко преди смъртта на актьора двамата се бяха разделили след 14-годишна връзка. Хофман е съставил завещанието си през октомври 2004 г.

ВСС: Протестът в Пловдив беше натиск над съда

Висшият съдебен съвет прие декларация, с която осъжда протестните действия, провели се пред Съдебната палата в Пловдив на 14 февруари 2014 г. Протестът пред Съдебната палата в Пловдив е пряк натиск над съда, категорични са членовете на ВСС.

ВСС осъди натиска над съда покрай размириците в Пловдив

Висшият съдебен съвет прие в четвъртък декларация, с която осъди опитите за натиск над състава на Пловдивския апелативен съд, който разглежда делото за вакъфските имоти.   “Без да отрича правото на гражданите на мирни събирания, както и правото на свободно изразяване на мнения, Висшият съдебен съвет намира, че протестът премина във форма на пряк натиск по отношение на съда. Такъв натиск е недопустим, независимо от декларираните цели на неговите организатори”, се казва в документа.   ВСС напомня, че подобни демонстрации се провеждат за втори път пред Пловдивската съдебна палата, но този път се е стигнало до груби нарушения на обществения ред. В декларацията се напомня, че съдът прилага законите, а не ги създава.   “В този смисъл работата на съда не може да бъде използвана за реализиране на политически цели, както и за създаване и поддържане на напрежение между гражданите. Всяка форма на натиск по отношение на съдиите е посегателство върху независимостта на правосъдието и така – върху конституционния ред. Такъв натиск не може и няма да бъде толериран”, завършва декларацията.   В началото на седмицата декларация в същия дух бе оповестена и от Съюза на съдиите в България.   По време на дебата около приемането на документа главният прокурор Сотир Цацаров обясни, че в мотивите на искането за разрешаване на протестни действия демонстрантите са написали, че става дума за "предотвратяване на незаконно съдебно решение".   “Имах възможност да кажа на представителя на общинските власти, разрешил протеста, че слава Богу, не той определя какво е законно”, каза Цацаров пред колегите си. Той допълни, че в случая става дума за елементарно реализиране на политически цели.   По-рано Цацаров призна, че е един от инициаторите за приемане на декларация, но не защото е от Пловдив, а защото знае, че това е един толерантен град, в който не е прието да се нападат джамии.   Правосъдният министър Зинаида Златанова припомни, че през лятото на 2013 година е имало демонстрация пред Съдебната палата в София с искане да не се допуска екстрадицията в САЩ на Гергана Червенкова в САЩ.   "Тогава нямаше адекватна реакция за това, това е недопустимо, това е толкова лошо, колкото и министри да раздават присъди. Подкрепям декларацията", каза Златанова.

Facebook купува WhatsApp за 19 млрд. долара

Facebook ще придобие бързоразвиващото се приложение за чат услуги WhatsApp за космическата сума от 19 млрд. долара. Историческата по своите мащаби сделка ще доближи най-голямата социална мрежа в света до сърцето на мобилните комуникации и може да привлече още млади потребители, предаде Ройтерс. Това е най-голямата сделка в историята на социалната мрежа от нейното създаване. Според условията на сделката Facebook трябва да плати млрд. долара в брой, 12 млрд. долара в акции и ценни книжа за 3 млрд. долара, които собствениците на WhatsApp ще получат след няколко години. Общата сума е по-голяма от тази, която Facebook получи от собственото си IPO и показва стремежа на компанията да навлиза на пазара за услуги за размяна на съобщения. WhatsApp, основана от Ян Коум - украински имигрант, зарязал колежа, и випускника на Станфорд Брайън Ектън, се превърна в сбъдната приказка на Силиконовата долина. За пет години приложението привлече около 450 млн. потребители, като 70% от тях са активни всеки конкретен ден. Обемът на съобщения, препратени чрез WhatsApp, догонват по обем SMS-те в света. Мобилното приложение показва и стабилен ръст от 1 млн. нови потребители месечно. "Никой в историята никога не е правил нещо подобно", заяви на пресконференция Марк Цукербърг. Цукерберг, който през един уикенд на 2012 г. приключи сделката по придобиването на популярния фото-хостинг Instagram за 1 млрд. долара, разкри в сряда, че направил предложение на Коум едва преди десет дни по време на вечеря.

Джулия Робъртс с ново изпитание, майка ѝ е болна от рак

Двойна семейна трагедия мъчи кинозвездата Джулия Робъртс. Тези дни стана ясно, че 80-годишната майка на „красивата жена“ Бети Лу се бори с рак на белите дробове. „Нешънъл Инкуайърър“ съобщава, че актрисата е съкрушена и се опитва да се съвземе от новината.
Ракът на Бети Лу е бил открит по време на рутинен преглед през ноември. Новината за Двойна семейна трагедия мъчи кинозвездата Джулия Робъртс. Тези дни стана ясно, че 80-годишната майка на „красивата жена“ Бети Лу се бори с рак на белите дробове. „Нешънъл Инкуайърър“ съобщава, че актрисата е съкрушена и се опитва да се съвземе от новината. Ракът на Бети Лу е бил открит по време на рутинен преглед през ноември. Новината за

Украинският парламент обяви спешна евакуация

Киев/КРОСС/Украинският парламент обяви спешна евакуация, в резултат на което депутати и служители напускат сградата на Върховната Рада, предаде Интерфакс. В сградата на правителството в Киев е започнала евакуация след съобщения, че демонстранти са проникнали в нея, предаде ДПА. На всички служители е наредено да напуснат сградата, каза правителствен източник, цитиран от "Интерфакс-Украйна". ИТАР-ТАСС също предаде, че има заповед всички служители да напуснат сградата на министерския съвет на улица "Михайло Грушевский".  

Варна готова с проекти за над 1 млрд. лв. за новия програмен период

За следващия програмен период (2014 – 2020г.) Община Варна ще кандидатства за 690 млн. лв. с 165 проекта, включени в интегрирания план за градско развитие и възстановяване, съобщи в предаването „Зала Пленарна“ по Дарик зам.-кметът Бисер Младенов, който отговаря за европейските проекти.

Майка от Белоградчик пусна порнографски снимки на децата си

Жена от Белоградчик е публикувала порнографски снимки на двете си малолетни дъщери, съобщиха от МВР-Видин.

"Не" за "Атака": Кандидатите за НС няма да си казват сексориентацията

Няма да има специален изборен район за българите в чужбина, в страната остават 31

    


Иван Златев влиза в българската щафета на биатлона


Треньорският щаб на България определи състава на мъжката щафета, с която завършва програмата на олимпийските състезания по биатлон в Сочи. 

Мирослав Кенанов е cъс синузит и е на антибиотици, поради тази причина Иван Златев ще бяга трети пост. 

На първи пост ще бъде...

В 15 града е имало запрашаване над нормата

Във Видин са били най-високи показателите

    


Районът около Централна гара в Пловдив е силно обгазен

Тежко обгазяване в района на Централна гара в Пловдив разтревожи пловдивчани. Според живущите в квартала, обгазяването е без характерна миризма, но доста задушливо. Усещало се е най-силно през нощта и рано сутринта, съобщи „Марица“.
Сигналът е подаден до РИОСВ- Пловдив, откъдето се очаква официална информация. Тежко обгазяване в района на Централна гара в Пловдив разтревожи пловдивчани. Според живущите в квартала, обгазяването е без характерна миризма, но доста задушливо. Усещало се е най-силно през нощта и рано сутринта, съобщи „Марица“. Сигналът е подаден до РИОСВ- Пловдив, откъдето се очаква официална информация.

Дейвид Боуи стана най-възрастният носител на награда "Брит" за изпълнител


Британският изпълнител, 67-годишният Дейвид Боуи спечели наградата "Брит" за най-добър мъж изпълнител на церемония, провела се снощи, 19 февруари, в лондонската зала O2 Arena. Той обаче не присъства лично да приеме статуетката.

От негово име на сцената излезе британският супермодел Кейт Мос, която прочете от негово име реч, в която призова шотландските гласоподаватели да се откажат от независимостта. "Изключително съм щастлив да получа "Брит" за най-добър изпълнител - но аз съм, не...

Звездобройци от страната на Олимпиада по астрономия в Димитровград

Кристина Кирова е сред допуснатите за участие в Националния кръг на олимпиадата по астрономия. Пред година тя спечели сребърен медал от олимпиадата. Носител е и на бронзов от международна олимпиада в Корея

Димитровград тази година ще бъде домакин на Националния кръг на олимпиадата по астрономия. Той ще се проведе в периода 25 – 27 април в сградата на Природо-математическа гимназия „Иван Вазов”.

В олимпиадата ще вземат участие и трима ученици от ПМГ,  които се класираха за последния кръг на надпреварата. Това са  Кристина Кирова, Теодор Жеков и Добромира Лозева.

Очаква се за надпреварата в Димитровград да пристигнат 80 ученици от страната.

Хасково Новини

Андреа цъфна полугола на „Мъж на годината“

Боксьорът получи сабята си пред погледа на своята любима Андреа, която специално за събитието беше заложила на прозрачен тоалет в черно.

Доставяме до 3 млрд. кубически метра природен газ от Азербайджан

България ще може да доставя до три милиарда кубически метра природен газ от Азърбайджан до 2019 г. Това каза пред журналисти министърът на...

Кипър върви към ново икономическо чудо, заяви президентът


Кипър изглежда върви към ново икономическо чудо, заяви президентът Никос Анастасиадис на церемония в президентския дворец в Никозия при връчване на наградите за износ, предаде БТА, позовавайки се на телевизия "Антена"  .

По думите на държавния глава авторитетни световни медии, като строгият германски икономически печат, след голям брой негативни публикации през последните месеци за Кипър, вече били длъжни да пишат хвалебствия за оздравяване на кипърската икономика и за усилията на...

И БСП поиска КСНС за етническия мир

И социалистите поискаха от президента да свика КСНС за етническия мир, обяви самият Плевнелиев, след като разговаря час и половина с представители на ПГ на левицата. От БСП поставиха и въпроса за вето на Изборния кодекс, но Плевнелиев не им отговори категорично какво смята да прави.

Властта ни открадна идеята за таблет в училище!

Пламен Орешарски, Сергей Станишев и Лютви Местан откраднаха брутално идеята "безплатен таблет за всеки ученик" от "България без цензура". Това обяви лидерът на партията Николай Бареков.

Хирурзи надникват в сърцето и артериите с ново устройство

Устройството може да направлява по-добре лекари по време на сърдечна операция и да допринесе за отпушване на артерии от полепнали по стените им кръвни съсиреци

Фермери недоволни от наредба за европари

Асоциация на земеделските производители в България излезе вчера с протестна нота срещу начина, по който Министерството на земеделието е изготвило “на тъмно” проект на наредба, който предвижда до 13% от преките субсидии за ниви да се преразпределят за плодове, зеленчуци и животновъдство.“Не сме против тази схема. Против сме подобни важни ... Асоциация на земеделските производители в България излезе вчера с протестна нота срещу начина, по който Министерството на земеделието е изготвило “на тъмно” проект на наредба, който предвижда до 13% от преките субсидии за ниви да се преразпределят за плодове, зеленчуци и животновъдство.“Не сме против тази схема. Против сме подобни важни ...

Няма задържани на границата ни за последното денонощие

За последното денонощие на входа на държавната граница няма задържани лица, съобщиха от МВР.

БСК: Държавата не се справя със събирането на осигурителните вноски

Осигурителната система трябва да бъде изчистена от социални плащания

    


БСК: Държавата не се справя със събирането на осигурителните вноски

Осигурителната система трябва да бъде изчистена от социални плащания

    

Нови разкрития по атентата в Сарафово

По делото за атентата на летище Бургас има нови разкрития и обстоятелства, които водят до установяване на самоличност на пряко участвало лице, което до момента не е било известно. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров преди заседанието на ВСС.

„Установяването на новия участник в атентата ще удължи разследването и ще има и други международни съдебни поръчки. Това не означава, че внасянето на съдебния акт се отлага за неопределено време, просто ние необходимо още малко време”, заяви Цацаров.

Българските власти бяха установили две лица, замесени в кървавия атентат на летището в Бургас, при който загинаха петима израелски туристи и български гражданин, припомня БГНЕС. До момента София няма отговори от чуждите страни дали ще ни бъдат предадени двете вече установени лица.

Главният прокурор отказа да каже дали третият участник е чужд гражданин. „Третото лице пряко е участвало в атентата”, уточни той.

Автобус с 40 израелски туристи бе взривен на летището в Бургас в 17.30 ч. на 18 юли м.г. Загинаха седем души, а над 30 бяха ранени. Сред загиналите бе и шофьорът на автобуса, българинът Мустафа Кьосов, който е трябвало да превози туристите до Слънчев бряг. Това е първият терористичен акт в най-новата история на България.

Никой не пое отговорност за атентата. Според премиера на Израел Бенямин Нетаняху има признаци, че Иран стои зад терористичната атака. Радикалната ливанска групировка „Хизбула” отрече да има нещо общо с терористичния акт, пише КРОСС.

Евродепутат алармира за опитите за политически контрол на властта над Сметната палата

Германският евродепутат Ингеборг Гресле, член на комисията по бюджетен контрол в Европейския парламент, алармира за опитите за налагане на пълен политически контрол над българската Сметна палата от ст...

Слаш: Обичам филми, които ти човъркат в главата

48-годишната легенда на рок групата Guns N‘ Roses (Гънс Ен Роузис) обожава филми на ужасите и в момента даже продуцира един. Той бил изключително развълнуван от идеята да участва в създаван...

Жените по-бързо прибягват до раздяла

Дамите са много по-решителни от мъжете, когато става дума за прекратяване на връзката с партньора, установи британско проучване. Представителките на нежния пол размишляват не повече от 6 дни преди да...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване