Mercedes ще отговаря за направата на Infiniti Q30

Моделът трябва да бъде завършен само за 18 месеца

    


Димитър Цонев напуска Би Ти Ви

По първоначална информация, причината за това са плановете на телевизията да съкрати продължителността на "Лице в лице" на 30 минути

Приятели изпращат Отвертката в последния му земен път облечени в бяло

Стотици приятели, роднини и близки на убития гард на Галеви, Николай Радев - Отвертката се организират за погребението му, което ще бъде утре от 13 часа. Младежите организират грандиозно изпращане на приятеля си и са решили да бъдат облечени в бяло, съобщи Struma.com.
















Стотици приятели, роднини и близки на убития гард на Галеви, Николай Радев - Отвертката се организират за погребението му, което ще бъде утре от 13 часа. Младежите организират грандиозно изпращане на приятеля си и са решили да бъдат облечени в бяло, съобщи Struma.com.

България се изкачи до 67-о място в ранглистата на ФИФА


Националният отбор по футбол се изкачи с пет места в ранглистата на ФИФА и вече заема 67-а позиция.

Съставът на Любослав Пенев дължи прогреса си на контролата с "Беларус" от 5 март, която спечели с 2:1.

Непосредствено пред България се намира Йордания, която игра плейоф за класиране на Световното първенство в Бразилия и го загуби от бронзовия медалист на последния Мондиал Уругвай. Зад "лъвовете" се нарежда Ирландия.

Италия остава най-високопоставеният тим сред...

България се изкачи с пет места в ранглистата на ФИФА


Националният отбор по футбол се изкачи с пет места в ранглистата на ФИФА и вече заема 67-а позиция.

Съставът на Любослав Пенев дължи прогреса си на контролата с "Беларус" от 5 март, която спечели с 2:1.

Непосредствено пред България се намира Йордания, която игра плейоф за класиране на Световното първенство в Бразилия и го загуби от бронзовия медалист на последния Мондиал Уругвай. Зад "лъвовете" се нарежда Ирландия.

Италия остава най-високопоставеният тим сред...

Служителите са заплаха №1 за е-сигурността на бизнеса у нас

Хакерите се прицелват в малки компании, тъй като те са по-лесна

“Напоителни системи” излизат на протест

Служителите “Напоителни системи“ в Хасково са в готовност да се включат в националния протест заради неизплатените заплати.

 Те не са  взимали възнаграждения  от края на декември насам.

И в други градове е подобна ситуацията.

Ако бъдат изплатени заплатите няма да има стачка, но иначе най- вероятно протестът ще се проведе в столицата, където ще съберат служители от цялата страна.

Близо 40 служители ще се включат от Хасково, когато бъде насрочена дата за стачка.

Хасково Новини

Подариха на Кюумджиев първото българско знаме с конска опашка

/КРОСС/ По повод Тодоров ден в Клуба на Народния представител в НС беше представен древен обичай от Капанския регион, с. Садово, Търговище. По този повод на Явор Куюмджиев, депутат от ПГ на КБ от този регион и зам.-председател на Комисията по енергетика в НС, беше връчено първото българско знаме - конската опашка. „С нея нашите предци са постигали победи и градили държавата ни. Приемете я като символ и послание. Символ на силната и горда Българска държава и послание да работите само в неин интерес", обясниха представители на региона, облечени с традиционни носии. Те пожелаха на народния представител, както и неговите колеги, да бъдат отговорни, да побеждават дребните интереси, а България да бъде поставена на първо място. „Не се карайте, бъдете като Кубратовия сноп и работете заедно и в съгласие!", допълниха те. „Приемам този символ с голяма благодарност и признателност. Работя с ангажимента да направим България достоен дом за всички нас", заяви Явор Куюмджиев.  

Предаването на Би Ти Ви "Лице в лице" вероятно ще остане без Димитър Цонев


Слуховете от сутринта, че Димитър Цонев няма да бъде водещ на публицистичното предаване на Би Ти Ви "Лице в лице", бяха потвърдени лично от него пред няколко медии. Очаква се разговор с управата на телевизията, в който да се реши съдбата му там. "Дневник" не успя да се свърже с Цонев за коментар. От медията също все още не са потвърдили официално новината.

Досегашният продуцент на предаването, което се излъчва всеки делничен ден от 17:30 ч. за час и половина, Уляна Пръмова заяви пред...

Чакам среща с шефовете на bTV! После ще е ясно тръгвам ли си!

Днес имам срещу с ръководството на bTV. Ако предаването стане 25 минути от следващия понеделник, аз няма да бъда водещ на „Лице в лице“. Това заяви пред BPost.bg журналистът Димитър Цонев. Той допълни, че телевизията е решила да пусне турски сериал в отнетия им един час. Предаването е с най-висок рейтинг сред тв публицистиката и ще си намери място, допълни още водещият.

Окръжната прокуратура в Кюстендил иска задържането на стоматолога и двамата му синове

/КРОСС/ Окръжната прокуратура в Кюстендил внесе искане за задържане под стража на стоматолога д-р Владимир Карастоянов и двамата му синове - Николай и Иван, обвинени в убийството на бившия бодигард на братя Галеви - Николай Радев, по прякор Отвертката, съобщи за БНР наблюдаващият делото прокурор Камелия Стефанова. Очаква се искането да се гледа от състав на Окръжния съд в по-късните часове днес. Бившият гард почина от кръвозагуба след сбиване с Карастоянови в заведение в Дупница във вторник вечерта. Междувременно стана ясно, че Николай Радев ще бъде изпратен в бяло. Стотици приятели, роднини и близки на 28-годишният мъж се организират за погребението му, което ще бъде утре от 13 часа. Младежите организират грандиозно изпращане на приятеля си и са решили да бъдат облечени в бяло, пише Struma.com.

Окръжната прокуратура в Кюстендил иска задържането на стоматолога и двамата му синове

/КРОСС/ Окръжната прокуратура в Кюстендил внесе искане за задържане под стража на стоматолога д-р Владимир Карастоянов и двамата му синове - Николай и Иван, обвинени в убийството на бившия бодигард на братя Галеви - Николай Радев, по прякор Отвертката, съобщи за БНР наблюдаващият делото прокурор Камелия Стефанова. Очаква се искането да се гледа от състав на Окръжния съд в по-късните часове днес. Бившият гард почина от кръвозагуба след сбиване с Карастоянови в заведение в Дупница във вторник вечерта.  

ГЕРБ нарече предизборно пазаруване Великденските добавки

Депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Делян Добрев представиха позицията на партията по отношение на великденските добавки за пенсионерите, които правителството одобри официално вчера. Стоянова заяви категорично, че за нея това е едно предизборно пазаруване.

Октай Енимехмедов се прибира у дома

На закрито заседание Софийски апелативен съд реши да пусне от ареста нападателя на Ахмед Доган Октай Енимехмедов. До влизането в сила на присъдата му той ще бъде под домашен арест, съобщиха от пресцентъра на съда.

Над 84% от фирмите са подали данъчните си декларации онлайн

Около половината от подадените досега декларации са на фирми, които не са имали дейност през миналата година

    


Треньорът на "Валенсия": Постигнатото от "Лудогорец" не е случайно (видео)


Треньорът на "Валенсия" Хуан Aнтонио Пици смята, че успехът на "Лудогорец" през последните години не е плод на случайност. Той призна, че не познава в детайли клуба.

"Малко познавам "Лудогорец", но знам, че в последните години спечелиха два шампионата, а в момента са първи в първенството. Що се касае до личните качества на играчите - запознат съм само от мачовете им с "Лацио", каза Пици.

Спорд думите му липсата на информация за българския шампион прави задачата на...

Съюзът на съдиите предлага две номинации за главен съдебен инспектор


Най-голямата магистратска организация - Съюза на съдиите издига две кандидатури за главен съдебен инспектор - на съдия Вера Чочкова от Софийски градски съд и на Теодора Точкова, която е председател на Административния съд в Хасково. Двете номинации ще бъдат представени на 21 март.

Това съобщиха от организацията, която след провала на последната процедура за избор на главен съдебен инспектор реши да проведе вътрешносъсловни консултации. Миналата седмица ССБ съобщи, че все още нито...

Октай Енимехмедов под домашен арест

Апелативният съд пусна нападателя на Ахмед Доган у дома. Софийският апелативен съд е постановил домашен арест за Октай Енимехедов. Това се е случило в сряда, 12-и март, и медиите не са били уведомени. Дали нападателят на Ахмед Доган е напуснал софийския затвор и вече е у дома, или не е, все още не е ясно.

Манолова сметна: ГЕРБ и БСП с по 5-има в ЦИК, ДПС - 2, Атака-1

БСП и ГЕРБ се скараха за местата, разминавали се с 1 бройка

    


Двама партийни лидери с актове за нарушения на Изборния кодекс

/КРОСС/ "На двама лидери на парламентарно представени политически партии са съставени актове за нарушения на Изборния кодекс". Това съобщи председателят на Сметната палата проф. Валери Димитров след заседание, на което одитното ведомство прие доклад за одитите на политическите субекти, участвали в парламентарните избори миналата година. При прегледа на отчетите е установено, че двама от участниците в изборите са получавали дарения от фирми, което е забранено. От Сметната палата не уточниха кои са лидерите, защото към момента нямат право да го направят. Глобите са в размер на няколко хиляди лева. Общо са съставени 82 акта за нарушения. За 14 души не са установени подобни възможности, но Сметната палата не е имала достъп до други източници освен НАП и НОИ. Докладът от одита сочи и, че нормативните изисквания за представяне в хода на предизборната кампания не са спазени от 6 политически субекта. Причината е, че те не са представили информация за дарители, вида, целта и стойността на направените дарения. Докладът установява, че неотчетените приходи от две партии и една коалиция са в общ размер на 16 920 лв., а 5 участника не са спазили изискването за получаване на суми над 1000 лв. по банков път. Всички одитирани формации са спазили законовото изискване за ограничение на финансирането на предизборната кампания. Установените размери на финансиране на предизборната кампания не надхвърлят записаните в Изборния кодекс регламенти

Домашен арест за Октай Енимехмедов

Решението е на Софийския апелативен съд

ВСС избра Наталия Николова – Бончева за окръжен прокурор на София

Висшият съдебен съвет (ВСС) избра Наталия Николова – Бончева за окръжен прокурор на София.
Кандидати за поста бяха двама - Наталия Николова – Бончева и Искра Билярска.
По време на обсъжданията зад кандидатурата на Наталия Николова застана главният прокурор Сотир Цацаров. Той посочи, че тя познава работата на тази прокуратура и има конкретни Висшият съдебен съвет (ВСС) избра Наталия Николова – Бончева за окръжен прокурор на София. Кандидати за поста бяха двама - Наталия Николова – Бончева и Искра Билярска. По време на обсъжданията зад кандидатурата на Наталия Николова застана главният прокурор Сотир Цацаров. Той посочи, че тя познава работата на тази прокуратура и има конкретни

Бареков: ДПС прикрива страха си от "Чисти ръце" с необосновани нападки

ДПС прикрива страха си от "Чисти ръце" с необосновани нападки. С обвинения в популизъм, те се опитват да опорочат проекта за прочистване на системата и властта у нас. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в ефира на TV7 по повод думи на депутата от ДПС Четин Казак. Пред медията народният представител нарече "Чисти ръце" попули ДПС прикрива страха си от "Чисти ръце" с необосновани нападки. С обвинения в популизъм, те се опитват да опорочат проекта за прочистване на системата и властта у нас. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в ефира на TV7 по повод думи на депутата от ДПС Четин Казак. Пред медията народният представител нарече "Чисти ръце" попули

Община Шумен обяви обществена поръчка за изкърпване на пътни отсечки

Община Шумен е предвидила за целта 317 077.5 лева без ДДС. Агенцията по обществените поръчки е обявила на страницата си, че ремонтите са наложителни и целта им е безопасно и безконфликтно движение на...

Хормон, освобождаван по време на секс, лекува анорексия

Анорексията може да се лекува с хормон, който се произвежда по време на секс и раждане. Проучвания на британски и корейски учени показват, че пациентите са по-малко склонни да бъдат обсебени от вида ...

Правителството предвижда всички детски да станат по 50 лв.

Всички детски надбавки да станат по 50 лв. на месец – това е планът на правителството, съобщи социалният министър Хасан Адемов пред Нова телевизия. Той опроверга и информацията, че детските...

Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars

Довечера, точно в 20:00 по Нова вълненията от първия танц в най-бляскавото танцувално шоу в ефира Dancing Stars ще бъдат примесени с притеснение за всички участници. Днес един от тях ще напусне Dancin...

За седми пореден месец през февруари е отчетена дефлация на годишна база

Потребителските цени в България се понижиха през февруари с 0.4% спрямо предния месец след спад с 0.2% през януари, показват предварителните данни на Националния статистически институт (НСИ), публикувани в четвъртък.   На годишна база инфлацията през февруари се понижи с 2.6% след понижение с 2.2% в началото на годината. Така на годишна база България остава в дефлация за седми пореден месец (от август миналата година насам).   Средногодишната инфлация за периода от март 2013-а до февруари 2014-а спрямо инфлацията през март 2012 - февруари 2013 се понижи с 0.2%, показват днешните данни на НСИ.   Цените на хранителните продукти и на безалкохолните напитки се увеличиха през февруари с 0,2% спрямо януари, докато цените на алкохолните напитки и на тютюневите изделия остават на равнището от миналия месец.   Поредно понижение от 3.1% бележат цените на облекло и обувки през февруари спрямо предния месец, докато цените на жилища (наеми, текущ ремонт и поддържане), вода, електроенергия, газ и други горива се понижиха с 0.1%.   Понижение с 2.3% на месечна база има и в транспортните цени, спад с 0.2% на цените в здравеопазването и намаление с 0.1% на цените в сектора на съобщенията, показват февруарските данни на НСИ.   Измерена през малката потребителска кошница, инфлацията през февруари както на месечна основа, така и от началото на годината е нулева.

Натискът върху веригите води до по-високи цени

Премиерът Пламен Орешарски, вицепремиерът Даниела Бобева, както и други представители на правителството ежедневно ни уверяват, че основната им цел е създаване на работни места чрез повече инвестиции и икономически растеж. Една от основните заявени цели на управлението е създаване на добра бизнес среда за растеж на икономиката. Дотук добре – обаче Премиерът Пламен Орешарски, вицепремиерът Даниела Бобева, както и други представители на правителството ежедневно ни уверяват, че основната им цел е създаване на работни места чрез повече инвестиции и икономически растеж. Една от основните заявени цели на управлението е създаване на добра бизнес среда за растеж на икономиката. Дотук добре – обаче

И през 2014 г. се очаква добра реколта от грозде


За България 2014 г. може да се очаква, че ще бъде добра лозарска година с много и хубаво грозде, зпрогнозира Иван Пачев, директор на Института по лозарство и винарство в Плевен, цитиран от БТА.

Той отбеляза, че зимата е била добра за лозите и че няма измръзвания. Добрата прогноза може да се осъществи при спазване на агротехническите мероприятия от страна на лозарите, допълва специалистът.

Според него в последно време се забелязва повишен интерес на гроздопроизводителите...

Наталия Николова – Бончева е новият окръжен прокурор на София

Висшият съдебен съвет (ВСС) избра Наталия Николова – Бончева за окръжен прокурор на София.
Кандидати за поста бяха двама - Наталия Николова – Бончева и Искра Билярска.
По време на обсъжданията зад кандидатурата на Наталия Николова застана главният прокурор Сотир Цацаров. Той посочи, че тя познава работата на тази прокуратура и има конкретни Висшият съдебен съвет (ВСС) избра Наталия Николова – Бончева за окръжен прокурор на София. Кандидати за поста бяха двама - Наталия Николова – Бончева и Искра Билярска. По време на обсъжданията зад кандидатурата на Наталия Николова застана главният прокурор Сотир Цацаров. Той посочи, че тя познава работата на тази прокуратура и има конкретни

Testament идват на 12 август

Американската траш банда с концерт в зала "Универсиада"

    


128 трудови борси организира Агенцията по заетостта

/КРОСС/ "128 трудови борси в цялата страна ще организира Агенцията по заетостта (АЗ) през 2014 г. 28 от тях ще са насочени изцяло към младежите до 29-годишна възраст". Това съобщи днес изпълнителният директор на АЗ Асен Ангелов по време на участието си в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air. Трудовите борси дават възможност за пряк контакт между работодателите и търсещите работа. До края на месец март ще се проведат седем такива срещи - във Варна, Бургас, Нова Загора, Долни чифлик, Стралджа, Кубрат и село Кирково. „Младите хора са сред най-уязвимите групи на пазара на труда и срещат трудности при намиране на работа", каза още Асен Ангелов. Той напомни, че проблемът с младежката безработица остава сред основните не само за България, но и за всички останали страни от Европейския съюз. Затова през тази година всички държави ще получат целево финансиране по Европейската младежка гаранция. За България то се очаква да бъде в рамките на 100 млн. лева, които в момента прецизно се разпределят по направления. Ангелов отчете, че усилията за овладяване на младежката безработица вече дават резултат. През февруари тази година регистрираните в бюрата по труда младежи до 29-годишна възраст са с над 6 000 по-малко в сравнение със същия период на миналата година. „Това означава, че част от тях са започнали работа", потвърди изпълнителният директор на АЗ.  

Глоби за аларма и нови правила за е-фишовете

Депутатите приеха на първо четене промени в Закона за движение по пътищата

Глоби за аларма и нови правила за е-фишовете

Депутатите приеха на първо четене промени в Закона за движение по пътищата

Служители на "Напоителни системи" протестират край Благоевград


Над 100 служители на "Напоителни системи" протестират на картинг писта край главния път Е-79 до Благоевград, предаде "Фокус". Сред тях има представители на дружеството от Дупница, Благоевград, Перник, Кюстендил, Сандански и Гоце Делчев. 

Работниците искат от работодателя си да им изплати заплатите за последните три месеца и да внесе осигурителните им вноски. Протестиращите са подкрепени от двата синдиката КНСБ и КТ "Подкрепа", а стачка ще има и в другите градове в България, където...

Арестуваха туристи, снимали се голи на Мачу Пикчу

/КРОСС/ Четирима чуждестранни туристи - двамата канадци и двама австралийци - бяха арестувани за няколко часа в Перу заради неприлично поведение, съобщават местните власти, цитирани от АФП. Двамата австралийци на възраст 22 е 24 години се снимали на Мачу Пикчу с фотоапарат, докато другите двама туристи по на 20 години, използвали смартфон. Направените от четиримата младежи снимки са иззети, казаха от полицията в селото, което се намира в близост до древния град на инките. Четиримата нарушители ще бъдат изправени пред съдия, който да ги порицае за нелепото им поведение. Изглежда, че да се снимат голи пред каменната крепост на инките е станала някаква внезапна мода сред туристите в Перу, и за да сложи край министерството на културата обяви, че взема строги мерки. Сега вече туристи, които желаят да увековечат подробно своята анатомия на считаното за свещено място, ще бъдат изгонени от района, а за поведението им ще бъдат уведомявани посолствата на техните страни. Архитектурният комплекс на древните инки се счита за свещено място и е основен стълб на туризма в Перу. Въпреки това обаче перуанското законодателство не предвижда санкции за хора, които нарушават реда там с голи снимки. Няма и табели, които да забраняват разголването, но това ще се промени до дни, заканиха се властите.  

Сексбомба получи оргазъм по време на мач (видео)

Заклетата фенка на Наполи Марика Фрусио отпразнува победата над Рома с шумен оргазъм.

Две партии и коалиция ходили на избори с неясни благодетели, сочи доклад на Сметната палата

25 политически субекта са спазили законовите изисквания за набиране на приходи за предизборните кампании, а две партии и една коалиция са получили средства от неясни източници на финансиране. Това стана ясно след представяне на одитния доклад на Сметната палата, съобщи БГНЕС.
В обхвата на одита са включени 22 политически партии, 25 политически субекта са спазили законовите изисквания за набиране на приходи за предизборните кампании, а две партии и една коалиция са получили средства от неясни източници на финансиране. Това стана ясно след представяне на одитния доклад на Сметната палата, съобщи БГНЕС. В обхвата на одита са включени 22 политически партии,

Екстремисти от Газа продължават ракетния обстрел на Израел

Екстремисти от ивицата Газа са изстреляли тази сутрин четири ракети към Израел, подновявайки след затишие през нощта атаките срещу еврейската държава, предаде Асошиейтед прес. Попаденията не са причинили щети. Вчера палестински екстремисти изстреляха над 60 ракети от Газа - най-големия брой след 2012 г., когато Израел предприе 8-дневна операция по неутрализиране на ракетните нападения. Три от ракетите бяха прехванати от израелската противоракетна система "Железен купол", а осем попаднаха в населени райони, задействаха сирените, сигнализиращи въздушна атака, и пратиха много хора в бомбоубежища. Отговорност за масирания обстрел пое палестинска организация, свързана с ислямистката групировка "Ислямски джихад". Израел отговори с въздушни удари по 29 екстремистки мишени в Газа. Няма пострадали и от двете страни при размяната. Палестинският президент Махмуд Абас призова Израел да спре ескалацията на напрежението във връзка с ивицата Газа, предаде Франс прес, цитирайки говорител на Абас. Обстановката около границата между Израел и Газа тази сутрин като цяло е спокойна, не се забелязва струпване на военни, училищата са отворени, отбелязва АФП.

Варна ще подкрепи Лудогорец, 12 автобуса потеглиха за столицата

Около 600 човека от Варна ще пътуват днес за София, където довечера Лудогорец приема Валенсия в мач от "Лига Европа". 12-автобуса осигуриха от Лудогорец за желаещите от Варна фенове да наблюдават мача срещу Валенсия на живо от стадион "Васил Левски" в София.

Хванаха мъж зад волана с 3,13 промила

36-годишният шофьор е карал без книжка

    


Меркел заплаши Русия с тежки санкции

/КРОСС/ „Ако Русия не прояви готовност да съдейства за разрешаването на кризата в Украйна и да предприеме стъпки в посока на понижаване на напрежението там, ЕС ще приеме решение за въвеждане на санкции срещу Русия". Това заяви германският канцлер Ангела Меркел пред Бундестага, предаде ИТАР-ТАСС. Меркел добави, че Русия ще увреди дългосрочно интересите си, ако продължава да нарушава международното право с военните си маневри в Крим. „Това няма да промени единствено отношенията на Европейския съюз с Русия като цяло. Не, това също така, и съм напълно убедена, ще повреди Русия икономически и политически", поясни тя. „Вместо да действа като партньор в украинската криза Русия опита да се възползва от слабостта на съседа си. Териториалната цялост на Украйна не може да бъде поставяна под въпрос", каза още Ангела Меркел. Тя посочи, че ако в следващите няколко дни няма резултати в тази посока, на заседанието си в понеделник, 17 март, Европейският съвет ще наложи санкции, които няма да включват само ограничаването на пътуванията на лицата, отговорни за дестабилизирането на обстановката в Украйна, и замразяване на техните сметки, но и отказа от провеждането на срещите на върха между ЕС и Русия. Трябва да се намери мирно разрешение на кризата в Украйна, допълни Меркел. „Тази криза не трябва да се решава по военен път. Това не е опция за нас", подчерта германският лидер.  

Николай Бареков: ДПС трепери от "Чисти ръце"

ДПС прикрива страха си от ДПС прикрива страха си от "Чисти ръце" с необосновани нападки. С обвинения в популизъм, те се опитват да опорочат проекта за прочистване на системата и властта у нас. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в ефира на TV7 по повод думи на депутата от ДПС Четин Казак. Пред медията народният представител нарече "Чисти ръце" попули

Интензивни военни учения на Русия в близост до Украйна

Руските военни могат за два-три часа да стигнат до Киев

    


Сеит Шабан стана управител на ОИЦ-Хасково за ден

Сеит Шабан от ХІ клас на ПМГЕТ “Стойчо и Кица Марчеви” влезе в ролята на управител на Областен информационен център – Хасково за един ден.

Той имаше възможност да се запознае отблизо с дейностите и услугите, предоставяни в ОИЦ. Идеята на инициативата е да се насърчи връзката между образованието и бизнеса, като младежите практически видят как работят големите фирми отвътре.

Така Областен информационен център – Хасково се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт „Мениджър за един ден”.

ОИЦ – Хасково е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Центърът е създаден по проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково” по договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001.

Хасково Новини

Карамазов и Милошев също със селфи

Модата да се прави селфи и да се пуска във фейсбук не подмина и актьора Владо Карамазов, който снима последните сцени от “Сървайвър” в Камбоджа. Вчера водещият на шоуто на Би Ти Ви публикува в социалната мрежа автопортрет досущ като носителите на “Оскарите”, които се щракнаха след церемонията. На кадъра Карамазов е с продуцента на изданието Модата да се прави селфи и да се пуска във фейсбук не подмина и актьора Владо Карамазов, който снима последните сцени от “Сървайвър” в Камбоджа. Вчера водещият на шоуто на Би Ти Ви публикува в социалната мрежа автопортрет досущ като носителите на “Оскарите”, които се щракнаха след церемонията. На кадъра Карамазов е с продуцента на изданието

Testament забиват в София през лятото

Чък Били и компания ще превземат зала "Универсиада"

Сметната палата: Две партии и коалиция ходили на избори с неясни благодетели

25 политически субекта са спазили законовите изисквания за набиране на приходи за предизборните кампании, а две партии и една коалиция са получили средства от неясни източници на финансиране. Това стана ясно след представяне на одитния доклад на Сметната палата, съобщи БГНЕС.
В обхвата на одита са включени 22 политически партии, 25 политически субекта са спазили законовите изисквания за набиране на приходи за предизборните кампании, а две партии и една коалиция са получили средства от неясни източници на финансиране. Това стана ясно след представяне на одитния доклад на Сметната палата, съобщи БГНЕС. В обхвата на одита са включени 22 политически партии,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване