Октай излезе от затвора: Ще ставам политик!

На излизане от пандиза Октай Енимехмедов отказа да отговаря на въпросите на медиите, но обеща, че скоро и това ще стане. Той обясни за пореден път, че има много неща, които тепърва ще каже. Запитан дали се готви за политическа кариера, Енимехмедов беше категоричен – „Да“.

Веселин Топалов започна с реми участието си в турнира на претендентите

Веселин Топалов започна участието си във финалния турнир на претендентите за световната титла по шахмат в руския град Ханти-Мансийск с реми на 36-тия ход срещу гросмайстора от Азербайджан Шахрияр Мамедяров. Българинът игра с черните фигури. Следващият съперник на Топалов ще е друг бивш световен шампион - индиецът Вишванатан Ананд, който в първия кръг победи сочения като фаворит в турнира Левон Аронян от Армения. Останалите партии на старта на турнира, в които се срещнаха само руски шахматисти, завършиха наравно - Владимир Крамник срещу Дмитрий Андрейкин и Сергей Карякин срещу Пьотр Свидлер. Победителят в турнира ще се изправи в мач за световната титла срещу сегашния шампион, норвежеца Магнус Карлсен.

Уникални 3D татуировки

Вижте майсторски татуси - от бебе до отпечатък на Гризли

    


60% от сватбените услуги - в сивия сектор

София /КРОСС/ Около 60% от работещите в областта на сватбените услуги са в сивия сектор - не плащат данъци и не подлежат на никакъв контрол от страна на държавата и НАП. Това съобщиха от Управителния съвет на Националното сдружение на сватбените услуги и агенти (НССУА). По думите на председателя на организацията Правдолюба Маринова, "копърките", както тя ги нарече, изяждали хляба на агенциите, които работят на светло.Тя се позова на данни на ГРАО в Плевен, според които през 2013 г. в града са подписани 338 граждански брака, а в областта - над 500. Изчисленията показвали, че над 2 млн. лв. "са се завъртели на този пазар". Според Маринова половината от тези средства са останали в ресторантьорския бизнес, но не е ясно колко средства от другия 1 милион са декларирани.От НССУА настояват държавата и НАП да вземат мерки за регламентиране на услугите в бранша и мерки срещу "сивия сектор", който не декларира доходи, а в повечето случаи работел непрофесионално. Според Маринова МФ и Постоянната комисия по финанси и бюджет при НС трябва да потърсят експертно мнение на представители от сектора, да приложат европейския опит и създадат нормативна регулация, която да принуди работещите нелегално да излязат на светло.Участниците в пресконференцията представиха документи, които ще изпратят до областния управител, до плевенските депутати, до председателя на Общинския съвет и кмета на Плевен, съобщи bTV.

Ситнилски уволнен дисциплинарно

ВСС уволни дисциплинарно Камен Ситнилски след обсъждане и гласуване, съобщи Фокус.
След двучасовото изслушване на Ситнилски, магистратите гласуваха - 16 бяха „за”, 5 - „против”, 3 - „въздържал се”.
Имаше прегласуване със същите резултати.
Очаквайте ВСС уволни дисциплинарно Камен Ситнилски след обсъждане и гласуване, съобщи Фокус. След двучасовото изслушване на Ситнилски, магистратите гласуваха - 16 бяха „за”, 5 - „против”, 3 - „въздържал се”. Имаше прегласуване със същите резултати. Очаквайте

Украйна с огромен газов дълг към Русия

Световната банка е решила да отпусне на Украйна допълнителна финансова помощ от 3 млрд. долара през тази година.

Борисов изпитва панически страх от Пеевски

Борисов се издаде – изпитва панически страх от Пеевски, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

ВСС уволни дисциплинарно Камен Ситнилски

В резултат на обсъждането и гласуването ВСС наложи на Камен Ситнилски дисциплинарно освобождаване от длъжност, съобщи Фокус.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

След двучасово изслушване на Камен Ситнилски първоначално на мониторите, където са журналистите, се изписа резултат от гласуване. В резултат на обсъждането и гласуването ВСС наложи на Камен Ситнилски дисциплинарно освобождаване от длъжност, съобщи Фокус. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS След двучасово изслушване на Камен Ситнилски първоначално на мониторите, където са журналистите, се изписа резултат от гласуване.

Одит откри нарушения в обществените поръчки на БАН

Нарушения има и при управлението на имотите на БАН, показва доклад на Сметната палата

Ана Фенингер спечели Световната купа в алпийските ски


Австрийката Ана Фенингер е новата носителка на Световната купа по ски алпийски дисциплини.

24-годишната състезателка спечели големия кристален глобус за първи път в кариерата си, след като два старта преди края на сезона натрупа непреодолим аванс пред швейцарката Лара Гут, а основната й конкурентка Мария-Хьофл Рийш от Германия се оттегли заради тежко падане в сряда. 

Фенингер завърши втора в днешния последен за сезона супергигантски слалом в Ленцерхайде и събра 1271 точки...

Димитър Цонев повече няма да е водещ на "Лице в лице" по бТВ

От 17 март публицистичното предаване "Лице в лице” ще обнови концепцията си. Водещ на предаването ще бъде Цветанка Ризова, която всеки ден от 18.30 ч. ще задава директни въпроси, на които ще търси кратки и категорични отговори. Това съобщиха от бТВ в четвъртък, след като излязоха публикации, че вторият водещ Димитър Цонев е свален от екран.   Потвърдено бе, че самото предаване от час и половина се свива само до половин час, както съобщи в началото на деня агенция ПИК.   Самият Цонев каза пред агенцията, че промяната в предаването не била съгласувана с него, тъй като той е негов копродуцент. Цонев смята, че това е краят на "Лице в лице".   От бТВ мотивират промяната във формата на предаването по следния начин:   "Кратките, но силно информативни формати са основна характеристика на добрата съвременна журналистика. В края на седмичния ден зрителят има нужда от синтезиран начин за получаване на информация. Сутрешният блок през седмичните дни и публицистичните предавания през почивните дни са подходящи за провеждане на по-просторни интервюта и материали, но през деня зрителят има нужда от бърза, актуална и кратка информация. Това е формат, който е наложен в най-добрите световни телевизии. По този начин новинарският цикъл ще бъде още по-пълноценен за зрителя”, е казал новият директор на "Новини, актуални предавания и спорт" Венелин Петков.   Димитър Цонев е дългогодишен журналист Българската национална телевизия. Той беше говорител на правителството на Симеон Сакскобургготски (2001-2005), по времето, когато покойният му вече баща актьорът Коста Цонев бе депутат от НДСВ.

Съдебният съвет безпрецедентно уволни Камен Ситнилски


След двучасово обсъждане и двойно гласуване Висшият съдебен съвет уволни своя колега и бивш заместник-главен прокурор Камен Ситнилски.

За освобождаването на Ситнилски гласуваха 16 от членовете на съвета, при изискване в закона за повече от 2/3 от състава на кадровия орган на Темида.

Според предложението на дисциплинарния състав Ситнилски е уронил престижа на съдебната власт, а доказателствата са записани със СРС телефонни разговори на прокурори с участието на Ситнилски, от...

Общината ще даде пари за микробиологичната апаратура в АГ болницата във Варна

Десетте хиляди, предвидени в общинския бюджет за закупуване на инфузомати и перфузори за АГ болницата във Варна, да бъдат прехвърлени като лизингова вноска за набавянето на апарат за микробиологичната лаборатория в здравното заведение.

Приключи съвместното учение в Черно море

Съвместното учение на Военноморските сили на България, Румъния и САЩ, което се проведе в международни води югоизточно от Констанца, Румъния, приключи вчера, съобщиха от Министерство на отбраната.
От българска страна в съвместните плавания участва фрегата "Дръзки" с командир капитан II ранг Георги Савов. Съвместното учение на Военноморските сили на България, Румъния и САЩ, което се проведе в международни води югоизточно от Констанца, Румъния, приключи вчера, съобщиха от Министерство на отбраната. От българска страна в съвместните плавания участва фрегата "Дръзки" с командир капитан II ранг Георги Савов.

Сирийският парламент одобри нов закон за президентските избори

/КРОСС/ Сирийският парламент одобри нов избирателен закон, според който за президентските избори могат да бъдат издигнати няколко кандидатури, съобщи АП. За президентския пост ще могат да се борят само лица, които към момента на номинацията са живели в Сирия най-малко 10 години.Президентските избори в Сирия са насрочени за юни 2014 година.По-рано стана ясно, че сирийският президент Башар ал Асад възнамерява да се включи в кандидат-президентската надпревара.

Октай Енимехмедов се готви за политическа кариера

След година и половина зад решетките, нападателят на Ахмед Доган ще се прибере у дома, но няма да има право да напуска апартамента си

НС прие измененията на Закона за горите

Закон за изменение и допълнение на Закона за горите прие на второ четене Народното събрание, предаде БГНЕС. Промените се отнасят за горскостопански дейности и ползване на дървесина, съобщиха от МЗХ...

Примирието между Израел и въоръжените групировки от Газа беше възстановено

Примирието от ноември 2012 г. между Израел и въоръжените групировки от ивицата Газа беше възстановено днес с посредничеството на Египет. Това предаде Франс прес, като се позова на говорителя на радик...

Октай се готви за политическа кариера

Октай Енимехмедов напусна Централния софийски затвор. Той не пожела да разговаря с журналисти, но обеща, че ще дава интервюта, предаде БГНЕС. На въпрос дали се готви за политическа кариера, Енимехм...

Безобразен Литекс измести Лудогорец от върха на "А" група

Литекс изигра втори пореден разочароващ мач и с представянето си доказа, че все още не е готов за титла. "Оранжевите" завършиха 0:0 домакинството си с Черно море от първия кръг на плейофите....

Президентът на Байерн (Мюнхен) осъден на 3.6 години за укриване на данъци

Президентът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес бе осъден на 3 години и 6 месеца затвор за финансови злоупотреби, ощетили държавата с 27,2 милиона евро, съобщи ДПА. Той бе признат за виновен от Окръжния съд в Мюнхен по седем случая за укриване на данъци. Прокуратурата поиска 5.5 години затвор. Адвокатите на 62-годишния Хьонес пледираха за условна присъда, посочвайки, че клиентът им е оказал пълно съдействие на властите при разследването на случая. Веднага след обявяването на присъдата от защитата заявиха, че ще обжалват пред Върховния съд в Карлсруе. Върховният съд в Карлсруе е последна инстанция по всички криминални и граждански дела в Германия, като решенията му могат да бъдат преразглеждани в изключителни случаи единствено от Федералния конституционен съд.

Затвор за жена, набила мъж за пари на гарата в Мездра

Две години и шест месеца лишаване от свобода получи безработна мездренчанка, която нападнала мъж на жп гарата в града за пари, пише "Конкурент". Присъдата е условна и е с три години изпитателен срок. Решението е на районния съд.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Безработната подсъдима бе Две години и шест месеца лишаване от свобода получи безработна мездренчанка, която нападнала мъж на жп гарата в града за пари, пише "Конкурент". Присъдата е условна и е с три години изпитателен срок. Решението е на районния съд. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Безработната подсъдима бе

Осъдиха жена, набила мъж за пари на гарата в Мездра

Две години и шест месеца лишаване от свобода получи безработна мездренчанка, която нападнала мъж на жп гарата в града за пари, пише Две години и шест месеца лишаване от свобода получи безработна мездренчанка, която нападнала мъж на жп гарата в града за пари, пише "Конкурент". Присъдата е условна и е с три години изпитателен срок. Решението е на районния съд. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Безработната подсъдима бе

Боингът беглец бил стигнал Пакистан?

При положение, че на 8 март в 1,30 ч сутринта местно време самолетът Боинг-777 е летял с 900 км/ч, самолетът може да е изминал 4000 км в която и да е посока, твърдят американците. Това означава, че може да е стигнал Пекин, Тибет, Австралия или Пакистан. Полет МН370 на малайзийските авиолинии изчезна безследно рано в събота. При положение, че на 8 март в 1,30 ч сутринта местно време самолетът Боинг-777 е летял с 900 км/ч, самолетът може да е изминал 4000 км в която и да е посока, твърдят американците. Това означава, че може да е стигнал Пекин, Тибет, Австралия или Пакистан. Полет МН370 на малайзийските авиолинии изчезна безследно рано в събота.

Прецедент: ВСС уволни свой - Камен Ситнилски!

ВСС уволни един от ченовете си - Камен Ситнилски. Той обяви, че ще обжалва.

"Лед Цепелин" пускат нова версия на първите си три албума с неиздавани досега песни


 Групата, която се разделя официално преди почти 34 години, "Лед Цепелин" знае как да поддържа интереса на феновете. След като през януари тази година спечелиха "Грами" за най-добър рок албум за техния Celebration Day, който представлява концертен запис на тяхното събиране на сцената през 2007 г. в залата O2 Arena в Лондон, сега те обявяват серия от нови издания, пише "Гардиън".

Онова, което ще развълнува феновете в тях, е, че те няма просто да преиздадат първите си три албума, а ще...

ПРОБЛЕМИ СЪС СТАВИТЕ?

ПРОБЛЕМИ СЪС СТАВИТЕ? 
Ставите в нашето тяло, и по-специално тези на ръцете, стъпалата, колената, и гърба, ежедневно са подложени на непрекъснати въздействия /механични травми, погрешни движения, възпалителни процеси/. Всички тези въздействия с течение на времето водят до разрушаване на естествената защитна система ПРОБЛЕМИ СЪС СТАВИТЕ? Ставите в нашето тяло, и по-специално тези на ръцете, стъпалата, колената, и гърба, ежедневно са подложени на непрекъснати въздействия /механични травми, погрешни движения, възпалителни процеси/. Всички тези въздействия с течение на времето водят до разрушаване на естествената защитна система

Русенски хор представя България на престижен фестивал в Белгия

Русе /КРОСС/ Детско-младежки хор „Св. Георги Победоносец" е единствената българска формация, която ще вземе участие в 62-рото издание на Европейския музикален фестивал за младежи в Неерпелт, Белгия, съобщиха от община Русе.Всяка година, от 1953-та до сега, около 1 май, в белгийския град Неерпелт се срещат около 5 000 деца и младежи до 25 години от цяла Европа, обединени от любовта си към музиката и хоровото пеене. Те се състезават в мирна и приятелска атмосфера, оценявани прецизно от международно утвърдени музикални педагози и композитори. В концерти, всеки хор представя колорита на музикалната култура на своята държава. В работни ателиета, водени от европейски диригенти, младите певци стават част от изпълнителските и музикални традиции на другите народи.Девизът на фестивала е взаимстван от четвъртата част на 9-та симфония на Лудвиг ван Бетовен „Alle Menschen werden Bruder", като перфектно изразяващ атмосферата на това международно събитие.Хор "Св.Георги Победоносец"е създаден през 1993 година, като хор на момчетата от диригента Мина Драгнева-Влайкова и пианиста Емилиан Акимов.Първият му концерт е на 1 ноември 1993г.я в храм-паметник „Св.Троица". На него, формацията получава името си „Свети Георги Победоносец", а датата се приема за рождена. Хористите му са от различни училища на града и се приемат с изпит.През 1998г.от израстналите момчета, в хора се формира и младежки състав

Спират тировете в празнични дни и през активния туристически сезон

В празничните дни и в активния туристически сезон – от 1 юли до 15 септември, ще бъде въведена временна организация на движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по участъци от републиканската пътна мрежа. Целта е по-висока безопасност при засиления трафик в този период, съобщиха от АПИ.

Осигурителните вноски няма да се променят

Увеличението на осигурителните вноски е свързано с рискове за пазара на труда, но идеята на синдикатите ще се обсъжда в Националния съвет за тристранно сътрудничество, заяви социалният министър Хасан Адемов.

12 хил. лв. глоба за фирма заради смърт на работник

Починалият не е бил инструктиран и не е имал застраховка

    


Съвместното учение в Черно море приключи

Съвместното учение на Военноморските сили на България, Румъния и САЩ, което се проведе в международни води югоизточно от Констанца, Румъния, приключи вчера, съобщиха от Министерство на отбраната.
От българска страна в съвместните плавания участва фрегата Съвместното учение на Военноморските сили на България, Румъния и САЩ, което се проведе в международни води югоизточно от Констанца, Румъния, приключи вчера, съобщиха от Министерство на отбраната. От българска страна в съвместните плавания участва фрегата "Дръзки" с командир капитан II ранг Георги Савов.

Пламен Стоянов-Дамбовеца: Цветанов е вътре с двата крака

/КРОСС/ Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца, обвиняем за източване на „Кремиковци" и оправдан поради липса на доказателства, заяви, че има „интересна" информация за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Разследващият го прокурор, на когото съобщил за случая, не предприел нищо, разказа той в предаването „Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия.Става въпрос за „интересен случай, в който г-н Цветанов е вътре с двата крака. И прокурорът си направи оглушка", посочи Стоянов с изричното уточнение, че не може да разкрие подробности. Стоянов е част от новосъздаденото „Движение за справедливост - РПГ", което събира хора, пострадали от управлението на ГЕРБ. Случилото се с него Стоянов определи като „абсолютен държавен рекет, организиран от доста сериозна организирана група". „Една година тормоз, държавата се занимава с теб цялата година, после сменят обвинението ти и отново три години ходене по мъките. Накрая се оказа, че не могат да съберат един косъм доказателства, за да повдигнат обвинения срещу мен и брат ми", каза Стоянов и определи случилото се като „абсолютен държавен рекет, дело на доста сериозна организирана група". Целта на „Движение за справедливост - РПГ" е да предотврати своеволията на полицията и на разследващите органи, от каквито пострадахме ние по време на управлението на ГЕРБ, каза бившият военен министър Николай Цонев

Министър Данов предлага социален жилищен фонд да замени ромските гета


Министерството на инвестиционното проектиране излиза с нова инициатива - създаване на социален сграден жилищен фонд. Той ще задоволява потребностите на хората с ниски доходи и специфични нужди, самотни възрастни хора, граждани в неравностойно положение и маргинални слоеве, съобщи пресцентърът на ведомството.

Според концепцията обитателите на ромските гета ще бъдат преместенш в благоустроени жилища в съседни терени. На мястото на гетата се предвижда създаването на производствени зони,...

Кризата в Украйна и данните от Китай повлякоха европейските индекси

Лондонският бенчмарк FTSE 100 се понижи в пета поредна сесия

    


Защитниците на Морската градина с въпроси към вътрешния министър за колите в парка

Във връзка с разпоредената проверка от Министъра на вътрешните работи на действията на Общинска полиция, която единствена следи за опазването на Приморски парк, от ГС "Варна диша" и ГС "Зелена Варна" написаха открито писмо в което задават въпросите си към Цветлин Йовчев, чиито отговори касаят всички варненци и гости на града.

ФИА ще бъде снизходителна за 107-процентното правило


Стюардите в откриващата сезона във Формула 1 Гран при на Австралия по всяка вероятност ще позволят на всички пилоти да стартират, дори и да не покрият правилата за участие в квалификациите при проблеми с новите двигатели.

Това заяви състезателният директор Чарли Уайтинг. Правилникът предвижда всеки пилот да се побере в 107% от времето за обиколка, с която е спечелен полпозишъна.

Някои тимове обаче пристигнаха в Мелбърн, без да са направили дори и една състезателна...

Дамбовеца: Имам интересна информация за Цветанов

Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца заяви в предаването “Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, че има интересна информация за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.
Той разказа, че съобщил на разследващия го прокурор за случая, но той не предприел нищо.
По думите на Стоянов, той знаел за случай, Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца заяви в предаването “Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, че има интересна информация за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Той разказа, че съобщил на разследващия го прокурор за случая, но той не предприел нищо. По думите на Стоянов, той знаел за случай,

Фабио Капело: Големите таланти служат на отбора

Карам хората да мислят като победители, сподели своето житейско и професионално верую легендарният италиански спортен специалист Фабио Капело.

САЩ и ЕС готови за сериозни мерки след референдума в Крим

Американският държавен секретар Джон Кери предупреди Русия, че Вашингтон и Европа подготвят строг отговор на референдума в Крим в зависимост от реакцията на Москва. Екипът по националната сигурност...

София обмисля карти за туристи 2 в 1

Столична община се кани да последва примера на редица европейски градове, като въведе специални туристически карти в улеснение на гостите на града, предаде Стандарт нюз. "Центърът за градска моб...

Глобавят фирма за загинал работник

/КРОСС/ Бургаската фирма „Валерон груп инжинеринг" ще трябва да плати глоба за загинал работник, нает за работа по водния цикъл на Монтана. Това съобщиха от областната инспекция по труда, която е наложила санкцията в размер на 12 500 лв.Припомняме, че на 22 февруари т.г. свлякла се земна маса затрупа в изкопа 29-годишният Ангел Иванов от града. Той слязъл в триметровия изкоп без обезопасителни приспособления. При проверката инспекторите са открити редица нарушения, които застрашават живота и здравето на строителите. Най-тежкото от тях е липсата на укрепителни съоръжения в изкопите, в които работят хората.Установено е още, че в деня на смъртта си работникът не е преминал през задължителния инструктаж. Младият мъж не е имал и застраховка. Полицата била изтекла десет дни преди смъртта му. Работодателят е бил длъжен да поднови застраховката и за това, че не го е сторил, му е издадено наказателно постановление.Инспекцията по труда проверява и други фирми, които са наети да работят като подизпълнители на обектите. Главен изпълнител, спечелил обществената поръчка, е сдружението „Канализация - Монтана, 2012". В него основна фирма е „Главбулгарстрой" - София. В началото тя обяви, че ще работи без подизпълнители. Въпреки това фирмата на загиналия работник е наета като подизпълнител.

Дамбовеца: Знам за случай, в който Цветанов е загазил много здраво

Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца заяви в предаването “Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, че има интересна информация за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.
Той разказа, че съобщил на разследващия го прокурор за случая, но той не предприел нищо.
По думите на Стоянов, той знаел за случай, Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца заяви в предаването “Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, че има интересна информация за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Той разказа, че съобщил на разследващия го прокурор за случая, но той не предприел нищо. По думите на Стоянов, той знаел за случай,

НС прие на второ четене ЗИД на Закона за горите

/КРОСС/ Закон за изменение и допълнение на Закона за горите прие на второ четене Народното събрание. Промените се отнасят за горскостопански дейности и ползване на дървесина.Предвижда се намаляване на срока за залесяване на пожарища и сечища от седем на три години. Целта е да се гарантира защитата на обществения интерес за възобновяването на българските гори за кратък период от време и да се създадат нови работни места.Освен това се коригира понятието „местни фирми". С новата редакция всички фирми, регистрирани на територията на дадена община, могат да участват в процедурите като „местни търговци" във всички държавни горски и ловни стопанства, чиито територии попадат в тази община. Предвижда се отмяна на една от нормите, даваща допълнителна възможност за сключване на дългосрочни договори, която заинтересованите страни в сектора, считат, че създава условия за установяване на монополно положение. Тя допуска и необосновано завишаване обема на добиваната дървесина по дългосрочните договори. С направените промени се дава и срок на общините до края на 2014 г. да изберат формата на общинска горска структура, чрез която ще осъществяват управление на горските територии-общинска собственост. Законът е в сила повече от две години, но все още голяма част от общините нямат структура, която да им стопанисва горите, което създава проблеми

"Локомотив" (София) взе чиста победа срещу "Черноморец" за купата


С попадение на капитана Александър Бранеков "Локомотив" (София) победи гостуващия "Черноморец" с 1:0 в първи четвъртфинален мач за Купата на България. 

Централният защитник се разписа още в петата минута, когато надскочи защитниците на бургазлии и засече с глава центриране от ъглов удар на Румен Трифонов. Той донесе трета победа за "железничарите" в четирите им официални мача през 2014 г. 

Въпреки че неговото попадение беше единственото в мача, двата отбора изиграха...

Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия

Нека помислим как да изграждаме отношенията си, зове той

    


Чехия ще даде на Украйна 1,8 млн. евро

Правителството на Чехия единодушно прие закон за оказване на финансова помощ на Украйна в размер на 1,8 милиона евро. Както заяви министърът по въпросите за защита на човешките права, Прага ще отдели средства от бюджета и резервните си фондове.

Уругвай ще продава клонирана държавна марихуана


Уругвай планира да започне продажбата на легална марихуана от клонирани растения, отгледани под контрола на правителството, заяви президентът Хосе Мухика. В коментар пред чилийския вестник "Ла Терсера" той заяви, че производството и продажбата на марухуана са прекалено сложни, за да бъдат регулирани от свободния пазар.

"Ще ползваме ресурсите, с които разполагаме", каза той. "Ще отглеждаме марихуаната на едно място, най-вероятно във военен обект. В бъдеще вероятно ще позволим и частно...

Джъстин гневно: Не ме питайте за Селена!

"Не ме питайте повече за нея!", избухна скандалният канадски изпълнител.

"Дрийм тиътър" ще останат да разгледат София

Американската прогресив рок банда поиска престоят им в София да бъде удължен, за да могат да разгледат столицата ни. “Дрийм тиътър” ще забие в зала “Фестивална” на 29 юли.
Впечатлени от предишните си две гостувания у нас, музикантите сами са пожелали да изкарат поне два дни в страната ни. В София за първи път ще видим изключителния барабанист Май Американската прогресив рок банда поиска престоят им в София да бъде удължен, за да могат да разгледат столицата ни. “Дрийм тиътър” ще забие в зала “Фестивална” на 29 юли. Впечатлени от предишните си две гостувания у нас, музикантите сами са пожелали да изкарат поне два дни в страната ни. В София за първи път ще видим изключителния барабанист Май

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване