Великденските добавки - предизборно пазаруване

Менда Стоянова: Работещите ще платят цената за "тази социална политика"

    


Русия моли ОССЕ да създаде комисия за разследване на престъпленията в Киев

/КРОСС/ На Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ОССЕ) , руската делегация предложи да се създаде комисия за разследване на престъпленията, извършени от опозицията на Майдан в Киев през последните 3 месеца, съобщи РИА Новости, позовавайки се на думите на представителя на руската делегация сенатора Игор Морозов.По думите му, руските парламентаристи са предложили на европейските колеги да проведат анализ за легитимност на новите власти в Украйна, а също да се разследва ситуацията със снайперистите, убили милиционери и мирни граждани, за които стана дума в телефонния разговор между министъра на външните работи на Естония Урмас Пает и върховния комисар на ЕС Катрин Аштън. „Засега може да се говори за подкрепа на предложението от страна на парламентаристите от Германия. На заседанието на ОССЕ във връзка с политическите въпроси и демокрацията, немската делегация даде категорично заключение: властта в Украйна е сменена в резултат на въоръжен преврат на базата на радикалния национализъм", отбеляза още Морозов. По думите му, немските парламентаристи изразили тревога във връзка с това, че украинския „Десен сектор" не само разпалва национализъм, но и заразява с идеите си и неонацистите в Европа. А също, по думите на руския сенатор, на заседанието беше озвучена информация за това, че в сблъсъците на Майдан са взимали участие и неонацистите от Швеция, Полша и Балтийските страни.

Разнопосочни индекси в ранната търговия на БФБ

В ранната търговия днес (13 март) индексите на Българската фондова борса (БФБ-София) бяха разнопосочни. SOFIX отбеляза понижение от 0,01%,...

Глоба за пищяща аларма и без кръвен тест за пийнали шофьори

/КРОСС/ Със 108 гласа "за", 31 "против" и 47 "въздържал се" депутатите приеха на първо четене промени в Закона за движение по пътищата, които въвеждат глоба за пищяща аларма и повече възможности за санкции с камерите на КАТ. Депутатите отхвърлиха предложението на ГЕРБ, което предвижда лицензиране на автосервизите за извършване на определени дейности, от което според управляващите ще пострадат малките сервизи. С приетите на първо четене промени ще се налагат глоби за нарушения, установени с камери, ограничава се възможността коли с български номера да са собственост на чужденци, живеещи извън страната, въвежда се глоба за включваща се без повод аларма и създават режим за санкциониране на притежателите на автомобили с регистрация в страни от ЕС. Ако промените бъдат приети и на второ четене, записи от мобилните камери в колите на полицията вече ще могат да се използват за налагане на глоби за повече нарушения, не само за превишена скорост, но и за неправилно изпреварване, паркиране на забранено място, минаване на червено, шофиране в BUS лентите и т.н. В края на януари тази година обачеВърховният административен съд да реши, че камерите на КАТ по пътищата могат да бъдат само стационарни и следва, че мобилните камери трябва да бъдат премахнати. Според приетите текстове електронният фиш не е нужно да бъде подписан от длъжностно лице. Въвежда се и срок за издаването му - три месеца след заснемане на нарушението

Пламен Борисов: „Презумпцията за споделеното родителство е бъдещето на отношенията между деца и разделените им родители”

 Пламен Борисов е адвокат, общински съветник и заместник председател на ОбС-Перник. Завършил право в СОУ„Св. Кл. Охридски“ , магистратура по бизнес право в университета „Робер Шуман” в Страсбург и Европеистика в Института за висши европейски науки в Страсбург. Практикува търговско право и право на ЕС. Правозащитник в областта на правата на децата – член на УС на Асоциация за детско развитие „Член 24“. Борисов е юрист-лингвист на свободна...

Продължава

Мартенски музикални дни с маестро Емил Табаков в Русе

/КРОСС/Концерт на Симфоничния оркестър на Българското национално радио под диригентството на маестро Емил Табаков е първата изява в тазгодишното издание на Международния фестивал "Мартенски музикални дни". Форумът ще бъде открит на 15 март от кмета на Русе Пламен Стоилов. В продължение на две седмици Русе ще е център на музикалния живот у нас. Още в първата фестивална вечер публиката ще се срещне с трима талантливи млади музиканти - роденият в Аржентина цигулар Хавиер Инхаусти, носителката на девет първи награди от авторитетни международни конкурси - пианистката Виктория Василенко, и виолончелистът Атанас Кръстев, който вече има впечатляваща творческа биография. Тройният концерт на Лудвиг ван Бетовен и знаменитата Симфония № 15 на Дмитрий Шостакович са също част от откриването на Мартенски музикални дни тази година. В програмата на 54-то издание на фестивала са включени 23 събития, 6 оркестрови програми, 12 ансамблови проекта, 1 оперен спектакъл, 11 международни продукции. Световноизвестни артисти от 15 страни ще се представят на русенската музикална сцена. Предстои премиера на "Хофманови разкази" от Жак Офенбах, световна премиера на Струнен квартет №5 от Васил Казанджиев, три премиери в програмата на Софийска филхармония, премиера на филмовия проект "Куклата" на ансамбъл PHACE и други интересни за меломаните събития.  

Alibaba e "95% сигурна" за IPO-то в САЩ

Нямаме график или място за реализиране на първично публично предлагане, заявиха от компанията

    


ГЕРБ скочи срещу добавките към пенсиите

От ГЕРБ се възпротивиха от отделянето на 58 млн. лв. за великденски добавки.

ПРОГНОЗА: Лудогорец - Валенсия

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

    


На Турчинов и Яценюк ще забранят достъпа в Крим

/КРОСС/ Ще забранят достъпа в Крим на президента на Украйна Александър Турчинов, премиера Арсений Яценюк и други «пропагандисти на нацистки лозунги», каза в интервюто си пред РИА Новости говорителят на парламента в Крим Владимир Константинов.«Трябва да бъде съставен списък с имена на неблагоприятни личности, които не трябва в бъдеще да пресичат нашата граница, те не трябва да имат достъп до Крим. Това са хората, свързани с издевателствата над бойците от «Беркут», те пропагандират нацистките лозунги. В списъка ще бъдат и онези, които публично им симпатизират», каза политикът.На въпроса, дали в този списък ще влязат имената на Турчинов и Яценюк, Константинов отговори: «Със сигурност и техните имена ще бъдат в списъка. Тези хора са мъртви за Крим след смъртта на нашите хора, бойците от «Беркут». Те повече няма да имат достъп в Крим».    

Бирата спасила австралиец, ухапан от силно отровна змия

/КРОСС/ Австралиец, ухапан от силно отровна змия, решил първо да изпие една бира, вместо да търси помощ. Род Съмървил от Куинсланд бил ухапан от жълтоглава камшичеста змия, която се била промъкнала в дома му. Той обаче не изпаднал в паника. Обадил се на спешния телефон, след което си взел една бира от хладилника и седнал да я изпие, докато чака лекарския екип. "Казах си: какво има да се паникьосвам? Ако ще умирам, поне да умра, пийнал бира", разказва 54-годишният австралиец. За негово щастие, медицинският екип пристигнал навреме и Съмървил бил спасен, пише Дарик. "Мисля, че и бирата спомогна за неутрализиране на змийската отрова. Ако не бях пил бира, можеше вече да съм умрял", смее се той. Жълтоглавата камшичеста змия е една от най-агресивните, обитаващи Австралия. Ухапването й причинява смърт в 80% от случаите, но жертвите й са предимно животни. Когато се почувства застрашена, камшичестата змия не предупреждава със съскане, а моментално атакува.  

Глоба за пищяща аларма и без кръвен тест за пийнали шофьори

Със 108 гласа “за”, 31 “против” и 47 “въздържал се” депутатите приеха на първо четене промени в Закона за движение по пътищата, които въвеждат глоба за пищяща аларма и повече възможности за санкции с камерите на КАТ.

Депутатите отхвърлиха предложението на ГЕРБ, което предвижда лицензиране на автосервизите за извършване на определени дейности, от което според управляващите ще пострадат малките сервизи, предаде КРОСС.

С приетите на първо четене промени ще се налагат глоби за нарушения, установени с камери, ограничава се възможността коли с български номера да са собственост на чужденци, живеещи извън страната, въвежда се глоба за включваща се без повод аларма и създават режим за санкциониране на притежателите на автомобили с регистрация в страни от ЕС.

Ако промените бъдат приети и на второ четене, записи от мобилните камери в колите на полицията вече ще могат да се използват за налагане на глоби за повече нарушения, не само за превишена скорост, но и за неправилно изпреварване, паркиране на забранено място, минаване на червено, шофиране в BUS лентите и т.н. В края на януари тази година обачеВърховният административен съд да реши, че камерите на КАТ по пътищата могат да бъдат само стационарни и следва, че мобилните камери трябва да бъдат премахнати.

Според приетите текстове електронният фиш не е нужно да бъде подписан от длъжностно лице. Въвежда се и срок за издаването му – три месеца след заснемане на нарушението.

Въвежда се глоба от 20 до 150 лева за собствениците на автомобили, чиято аларма се включва без основателна причина или издава сигнали, наподобяващи тези на пътните превозни средства със специален режим на движение. Така за това провинение ще се налага същата санкция като за неправилен престой или паркиране и управляване на технически неизправно превозно средство.

С промените в закона се цели да се спре практика граждани на страни от ЕС да шофират коли с български номера, които са купили у нас. Ако текстовете бъдат приети, преди прехвърлянето на собствеността на превозно средство на лице без адресна регистрация в България ще трябва да се прекрати регистрацията му у нас и да се върнат номерата. За нарушаване на това изискване ще се налага глоба от 300 лева.

Въвежда се и изискване до месец от придобиването на ново моторно превозно средство то да бъде регистрирано в местната община. Сега законът предвижда две седмици за предоставяне на копие от договора за покупко-продажба. За нарушение на новия текст глобата става 150 лв. Новост е и изискването в общината да се регистрират и купените в чужбина автомобили, дори ако те остават с чуждестранните си номера.

Промени в закона отменят и задължителния кръвен тест при установяване на шофиране след употреба на алкохол. В зависимост от желанието на водача може да се признаят данните на т.нар. дрегери, които анализират концентрацията на алкохол в издишания въздух.

Автомобил е блъснал велосипедист във Варна и е напуснал местопроизшествието

Велосипедист е пострадал при пътен инцидент във Варна. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от „Пътна полиция”. Пострадалият е с леки наранявания, без опасност за живота. Той е ударен от лек автомобил, който е напуснал произшествието и не е установен.

Мартенски музикални дни се откриват за 54-ти път в Русе


Концерт на Симфоничния оркестър на Българското национално радио под диригентството на маестро Емил Табаков е първата изява в тазгодишното издание на Международния фестивал "Мартенски музикални дни". Форумът ще бъде открит на 15 март от кмета на Русе Пламен Стоилов.

В продължение на две седмици Русе ще е център на музикалния живот у нас. Още в първата фестивална вечер публиката ще се срещне с трима талантливи млади музиканти – роденият в Аржентина цигулар Хавиер Инхаусти, носителката...

Сметната палата санкционира лидери на партии за изборите през 2013 г.

Съставени са 82 акта за административни нарушения, свързани с финансирането на партиите

    


Огнено шоу с акробати и стрийт парад откриват Кукления театрален салон 2014

/КРОСС/ Столичен куклен театър отново ще бъде домакин на представянето на номинираните за „Икар" детски куклени представления. Откриването на Кукления театрален салон 2014 ще се състои на 23 март от 16.30 ч. в салона на ул. „Гурко" 14. Церемонията, организирана от Столичен куклен театър и Съюза на артистите в България (САБ), ще стартира със стрийт парад пред театъра. В импровизирания карнавал ще се включат актьори на кокили, които ще спретнат неповторима програма с огнено шоу. Ще има и цирково шестивие с гигантски кукли и клоуни, както и уникален спектакъл с акробати от цирк „Балкански". Веднага след това, представител на САБ ще открие Кукления театрален салон 2014 и ще представи трите представления, номинирани за награди „ИКАР" за куклено изкуство - „Джуджето дългоноско" на ДКТ Сливен, „Басните на Лафонтен" на ДКТ Бургас и „Бурята" на Столичен куклен театър. Зрителите ще могат да видят спектакъла „Джуджето дългоноско" на ДКТ Сливен още същата вечер от 17.00 ч., а „Басните на Лафонтен" на следващия ден - 25 март от 10.30 ч. Спектакълът за възрастни „Бурята" на Столичен куклен театър ще се играе на 26 март от 19.30 ч

Няма да се замразяват пари за обезщетения, увери Хасан Адемов

Министърът опроверга информацията, че се замразяват до 2016 г.

Пуснаха нападателя на Доган под домашен арест

Октай Енимехмедов е пуснат под домашен арест.

Подемът на еврото продължава, единната валута надхвърли 2-годишен връх

Новозеландският долар поскъпна сериозно след покачването на основната лихва

    


Ралито на еврото продължава, единната валута надхвърли 2-годишен връх

Новозеландският долар поскъпна сериозно след покачването на основната лихва

    


Първата у нас специализирана клиника за амбулаторна проктология

В първата у нас специализирана клиника за амбулаторна проктология - Медицински Център „Д-р Желязков В първата у нас специализирана клиника за амбулаторна проктология - Медицински Център „Д-р Желязков" вече 15 години се използват някои от най- съвременните методи за безкръвно премахване на хемороиди, фисури или полипи на правото черво без операция. Вече над 25000 пациенти са лекувани без болка, без упойка, без специален режим или следоперативен бо

Първата у нас специализирана клиника за амбулаторна проктология

В първата у нас специализирана клиника за амбулаторна проктология - Медицински Център „Д-р Желязков" вече 15 години се използват някои от най- съвременните методи за безкръвно премахване на хемороиди, фисури или полипи на правото черво без операция. Вече над 25000 пациенти са лекувани без болка, без упойка, без специален режим или следоперативен бо В първата у нас специализирана клиника за амбулаторна проктология - Медицински Център „Д-р Желязков" вече 15 години се използват някои от най- съвременните методи за безкръвно премахване на хемороиди, фисури или полипи на правото черво без операция. Вече над 25000 пациенти са лекувани без болка, без упойка, без специален режим или следоперативен бо

Украински дипломат предложи мирен план

Александър Чалий очертава план за "спасяване от руската агресия", предлага сътрудничество на Киев и с Брюксел, и с Москва

    


МС изготвя списък на защитените професии

/КРОСС/ За да се стимулират младите хора да се подготвят за непрестижни професии, които обаче са нужни на бизнеса, Министерският съвет ще изготвя списък на защитените професии. Днес депутатите одобриха на първо четене два проекта за промени в Закона за професионалното образование и обучение, предложени съответно от БСП и ГЕРБ, с които се въвеждат защитените професии по региони. Целта е да се променят обществените нагласи към неатрактивни професии и да се осигурят на пазара на труда необходимите квалифицирани кадри, пише в мотивите на БСП към законопроекта, а като примери са посочени заварчици, шлосери, строители на релсови пътища и съоръжения, маркшайдери, асансьорни техници и други. С приетите на първо четене поправки се дава възможност за признаване на неформално придобити знания - такива, придобити извън системата на професионалното образование. По предложение на ГЕРБ се въвежда и т. нар. дуално обучение, с което се дава възможност за обучение чрез работа. След гласуването министърът на образованието Анелия Клисарова определи дуалното обучение като "изключително важно". Голяма част от учениците отпадат по социални причини и ако имат възможност да получават средства по време на учене, ще намалим социалния фактор като причина за отпадане на учениците, обясни Клисарова пред журналисти в парламента.  

Украйна създава национала гвардия, която да спре евентуална руска инвазия

Украинският парламент прие закон за създаване на Национална гвардия на Украйна. Този закон бе подкрепен от 262-ма депутати при минимално необходимите 226 гласа, предаде ИТАР-ТАСС. Националната гварди...

Две съдийки се престрашиха да опитат да станат главен съдебен инспектор

След като кандидатурата на съдия Веселина Тенева за главен съдебен инспектор се превърна в провал и след като известно време липсваха кандидати за поста, най-после има две желаещи да носят тежкото вре...

Илко Божилов е в неизвестност от 6 март

58-годишният Илко Божилов, живущ в София, напуснал дома си на 6 март и оттогава е в неизвестност, съобщиха от МВР. Илко е висок около 180 см, с късо подстригана коса, с пъстри очи, носи очила. Бил е ...

Някои полезни съвети за превенция на обир в дома ни

С цел предотвратяване на нови случаи на кражби от имоти в малките населени места и вилните зони, както и от жилища в градовете, препоръчваме Ви да вземете следните мерки в конкретните случаи: ЕДНОФАМ...

Actualno.com ще изпрати двама от вас на световната премиера на "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ"

Actualno.com и „Форум Филм България” ти дават уникалния шанс да застанеш на червения килим до Крис Евънс, Скарлет Йохансон и Самюел Джаксън и да преживееш заедно с тях световната п...

Русия готви контрасанкции за ЕС и САЩ

Русия не изключва въвеждането на реципрочни мерки в случай, че ЕС и САЩ наложат санкции на Москва във връзка с кризата в Украйна. Това съобщи министерството на икономическото развитие на Русия, цитира...

Обявиха кои са партиите, получавали неясно финансиране

Зелените и „Глас народен” са двете партии, които са получавали пари от неизяснен източник по време на предизборната кампания. Същото важи и за коалиция „Горда България&am...

В ЦСКА още не са платили за есенната победа срещу Левски

  Шефовете на ЦСКА продължават да залъгват футболистите за премиите от дербитата с Левски, пише "7 дни спорт". Както е известно, през есента ЦСКА победи вечния съперник с 3:0, а Ал...

Звено "Български документи за самоличност" съдейства на избирателите от село Богданов дол преди частичните избори

Пернишки полицаи предприеха мерки за охрана на обществения ред по време на изборите за кмет в село Богданов дол, съобщиха от ОДМВР - Перник за ZaPernik.com. 

Във връзка с предстоящия вот за кмет на село Богданов дол, от страна на ОДМВР – Перник са предприети необходимите действия, за осигуряване на добър обществен ред и нормалното протичане на изборния процес. Осигурена е охрана на бюлетините, както и ескорт при транспортирането им до изборната секция....

Продължава

"Хормонът на любовта" може да лекува анорексия

Хормон, произвеждан по време на раждане и секс, може да бъде използван за лечение на хранителни разстройства, като анорексия, пише Би Би Си.

Ускоряват залесяването на сечища и опожарени гори

На второ четене минаха промени в Закона за горите

Румънските депутати масово са извън закона

За четирима от държавниците е сезирана и прокуратурата за евентуално извършване на престъпление, касаещо фалшифициране на декларации.

Израел отговори с въздушна атака по палестинската територия

/КРОСС/ Най-малко 60 ракети, гранати и мини изстреляха палестинци от Ивицата Газа към Южен Израел вчера. Израел отговори с въздушна атака по палестинската територия. Отговорност за атаката от палестинска страна пое групировката „Бригадите Ал Кудс", която е част от военното крило на „Ислямски джихад". Те заявиха, че отговарят на "престъпленията на ционисткия враг в окупирания Западен бряг и Ивицата Газа", имайки предвид екзекуцията на трима от членовете на групировката, извършена във вторник. Няма загинали в следствие на нападението, жена на 57 години е леко ранена, докато бягала от обстрела. "Държавата Израел няма да търпи опити да бъдат ранени израелски граждани и войници и ще продължи да действа силно и решително срещу всеки, който използва терор срещу Държавата Израел", каза говорителят на правителството и обвини "Хамас" за нападението. Израелски военни самолети покосиха 29 цели в Ивицата, предаде "Хаарец". "Няма да се поддадем. Ще продължим да нараняване тези, които нараняват нас", заяви премиерът на страната Бенямин Нетаняху, цитиран от BBC. Според различни информации Израел се готви за тотална окупация на Ивицата Газа.

2014 се очертава добра година за лозарите у нас

За България 2014 г. може да се окаже добра лозарска година. Това заяви доц. Иван Пачев - директор на Института по лозарство и винарство в Плевен. ...

Сметната палата казва кой колко е харчил около изборите

Сметната палата излиза днес с резултатите от одитите за приходите и разходите по предизборната кампания миналата година. На открито заседание ще бъде представен и докладът по проверката на финансовото управление на БАН. На заседанието могат да присъстват журналисти, а след него и да зададат въпроси.

Издирват 58-годишен софиянец, напуснал дома си на 6 март

Столичното Шесто районно управление „Полиция" издирва 58-годишният Илко Богословов Божилов живущ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 6 март сутринта той напуснал дома си и оттогава е в неизвестност. Илко е висок около 180 см, с късо подстригана коса, с пъстри очи, носи очила. Бил е облечен с дънки и късо кафяво кожено яке.

Столичното Шесто районно управление „Полиция" издирва 58-годишният Илко Богословов Божилов живущ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. На 6 март сутринта той напуснал дома си и оттогава е в неизвестност. Илко е висок около 180 см, с късо подстригана коса, с пъстри очи, носи очила. Бил е облечен с дънки и късо кафяво кожено яке.

Акциите на Доверие продължават да поскъпват*

Съотношението печеливши/губещи акции на борсата е 23/12, а при 2 позиции няма промяна

    


Октай Енимехмедов под домашен арест

Софийският апелативен съд е постановил домашен арест за Октай Енимехедов. Това се е случило в сряда, 12-и март, но не е било обявено публично. Дали нападателят на Ахмед Доган е напуснал софийския затвор и вече е у дома или не е, все още не е ясно, съобщава Нова телевизия.

Припомняме, че на 26-и февруари 2014 г. Енимехмедов бе осъден на три години и половина затвор за нападението над почетния председател на ДПС Ахмед Доган. „Атентатът” се случи на 19-и януари 2013 г. по време на конференция на партията в НДК. Енимехмедов се качи на сцената, докато Доган се канеше да произнесе слово, насочи газов пистолет към слепоочието му и стреля, но оръжието засече.

Решението обаче не е окончателно, тъй като прокуратурата най-вероятно ще обжалва, пише КРОСС.

Мъж от село Радуй джитка с 2,50 промила "Лада"-та си по главен път Е-79

Поредното бързо производство за шофиране на автомобил след употреба на алкохол е започнато в Перник, съобщиха от ОДМВР - Перник за ZaPernik.com.

Вчера, около 21:50 часа, на главен път Е-79, в района на село Драгичево бил спрян за проверка лек автомобил Лада „Самара”, управляван от 55-годишният С. Д. от пернишкото село Радуй. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2,50 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е...

Продължава

Русия може да регулира отношенията между Украйна и ВМФ

/КРОСС/ Москва вече има възможност да влияе на украинските органи за набиране на средства от други източници. Според действащи споразумения, на Киев предстои внимателно да следи за нивото на държавния дълг, иначе руските власти може да поискат предсрочно погасяване на облигациите, съобщи „Вести" на тв канала „Русия 24".В биеналето на двугодишните еврооблигации в обем на 3 млрд. долара, които Русия придоби в качество на икономическа помощ на Украйна в края на миналата година, се забелязва предела на нивото на държавния дълг 60% на Украйна по отношение на номиналния размер на брутния вътрешен продукт.Ако това ниво бъде превишено, то Русия ще може да поиска предсрочно погасяване на задълженията. През 2014 година на Украйна предстои да погаси 5.874 млрд. долара, а по задълженията си към МВФ още 2.881 млрд. долара.Държавният дълг на Украйна се състои от 73,078 млрд. долара, а падането на курса на гривната спрямо долара, само по себе си ще увели дълга. Фактически, такива задължения позволяват да се влияе на дълговата политика на Украйна. Ако Киев продължи активно да привлича кредитни ресурси на МВФ, то си струва да предвиди погасяването на дълга от 3 млрд. долара още тази година, а това ще увеличи обема на изплащанията на над 51 %

Анелия катастрофира с джипа за 20 бона

Фолкдивата Анелия е претърпяла катастрофа навръх 8 март.

Коя ще стане "Снимка на годината - България 2013"

Изложбата на конкурса “Снимка на годината -България 2013” ще се открие на 20 март 2013г. в 18:30 ч. в Национална художествена галерия, когато ще бъдат обявени и победителите.

Снимки: Ники Минаж вади секси тяло в Мексико

Любителката на селфитата пусна в Туитър серия от свои пикантни фотиси, на които е само по изрязан бански.

БСП недоволна: Рисуват паметници, а общината безразлична

"За какво служи видеонаблюдението, извършителите са неясни"

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване