"168 часа": Номерират хора с ЕГН само у нас

Иван Бутовски, Христина Теодосиева
Cамо в България хората се номерират с ЕГН, установи проучване на в. Иван Бутовски, Христина Теодосиева Cамо в България хората се номерират с ЕГН, установи проучване на в. "168 часа". Подобни идентификационни системи има в няколко държави (какви са другите методи и по какво се различават от нашия, четете на 17-а стр.), но точно този начин за отличаване съществува само по родните земи и е въведен преди 37 години.

Бащи искат равни родителски права

Бащи излязоха на протест пред социалното министерство с искане за равни родителски права и съвместно отглеждане на децата от родителите им дори след развод или раздяла. Според омбудсмана Константин П...

Фърги иска пак да стане майка

Фърги е готова отново да стане майка. Звездата, която през 2009г. се омъжи за актьора Джош Дюамел, вече има син Аксел, който определя за най-големия си подарък. Въпреки желанието си отново да бъде м...

Ромка продаде дъщеря си за 2 лв.

Бургас /КРОСС/ 28-годишна ромка от бургаския кв. „Долно Езерово" продаде собствената си дъщеря за 2 лева, за да се отърве от лихвари. Салие имала борч от 800 лева, с които искала да покрие най-належащите си нужди и да купи дрехи на деветте си деца. Върху заема кредиторите сложили лихва от 15 процента на месец. Жената не спя да плати и в един момента сумата набъбнала до 3000 лева.Лихварите започнали да я заплашват и притискат, затова ромката започнала трескаво да търси парите. Потърсила заем от други лихвари, но те й отказали. Изпаднала в безизходица, майката нямала избор, освен да се съгласи с офертата на кредиторите си.Предложението било да откупят 14-годишната й най-голяма дъщеря и да правят с нея каквото те решат. Като бонус ромката щяла да получи сумата от 2 лева.Салие нямала друг избор и се съгласила. Според запознати най-вероятно момичето ще бъде продадено в Холандия, Белгия или Германия, където цената на живата плът достига до около 50 000 евро , съобщава e-burgas.com.

Премахнаха бетона в Морската градина

Бетонните плочи, които бяха изляти на поляната пред зоопарка в Морската градина, както и бетонната ограда в района на тенискортовете, са премахнати доброволно, съобщиха от общината за Moreto.net. Така собствениците изпълниха предписанията, поставени от община Варна – до 24 часа да разчистят незаконното строителство.

Шарън Стоун е в болница, вероятно е получила инсулт

Шарън Стоун е била приета по спешност в болница, съобщава сайтът Daily Mail. Според изданието, 56-годишната актриса се лекува от дни в болница в Бразилия. Изданието National Enquirer пък написа, че причината за това е, че Шарън е получила инсулт.
Целия текст четете































Шарън Стоун е била приета по спешност в болница, съобщава сайтът Daily Mail. Според изданието, 56-годишната актриса се лекува от дни в болница в Бразилия. Изданието National Enquirer пък написа, че причината за това е, че Шарън е получила инсулт. Целия текст четете

СКАНДАЛНО! Баща пуши цигара с три годишния си син!

Скандално видео, в което руснак дели цигара с 3-годишното си бебе, взриви социалните мрежи, съобщава британският Daily Mail.

В клипа се вижда как мъжът поощрява детето си, което видимо е на около 3-годишна възраст, да пуши цигари.

За броени минути видеото предизвика възмущението на хиляди хора в интернет. Лудост, скандал, безобразие, трагедия – така хората в мрежата определиха записа.

В записа ясно се чува, че майката на детето, която снима с телефона си, е...

Продължава

Deutsche Bank може да емитира акции за 5 млрд. евро през юни

Най-голямата германска инвестиционна банка трябва да подобри капиталовата си адекватност, за да покрие тестовете на ЕЦБ


Гришо отмъсти на Стаховски и е на 1/2-финал в Букурещ

На нашето момче предстои мач срещу атрактивния Гаел Монфис


Създаването на звена за долекуване и рехабилитация става приоритет

Приоритет на здравното министерство в следващия програмен период ще са инвестициите в изграждане на отделения и цели заведения за долекуване и рехабилитация на тежко болни, които в момента след приключването на финансирането по съответната клинична пътека се оставят на грижите на своите близки. Това заяви здравният министър Таня Андреева, която в петък откри в Бургас Регионален център за ранна диагностика на онкологични заболявания в местната многопрофилна болница.   "В годините нашето здравеопазване се превърна в здравеопазване на болничната помощ. Измести се фокусът от извънболничната помощ по отношение на профилактиката и превенцията и някак си съвсем останахме без отделения и лечебни заведения за долекуване и рехабилитация, които са необходими не само във връзка с онкологията, но и във връзка с всяка една специалност", коментира Андреева.   По думите й, това е важно особено за тежки случаи, които след приключване на клиничната пътека пациентите остават изцяло на грижите на своите близки и няма никаква друга форма под която държавата и нашето здравеопазване да се погрижи за тях. "Именно поради тази причина това ще бъде едно от основните направления, които ще се развива в следващият програмен период”, каза още министърът.   Андреева допълни, че ще се осигурят и пари за мамографска и ендоскопска апаратура. За ранна диагностика и модерна апаратура за лечение на онкозаболяванията в болниците в страната ще се дадат 148 млн. лв., допълни тя.   "Вече в почти всички големи университетски и областни болници има съвременна апаратура, която по нищо не отстъпва на апаратурата за ранна диагностики в другите страни членки на ЕС. Това, което от тук нататък трябва да се случва, е да се работи и да се инвестира в развитието и специализацията на медицинските специалисти, които работят в отделните области и в областта на онкологията”, каза министър Андреева. Тя посочи, че се надява в следващият програмен период да надградят и осигурят устойчивост на тези проекти.

44 нарушения констатираха служители на КАТ-Варна по време на акция

На територията на област Варна, през изминалите десет дни, са реализирани няколко специализирани полицейски операции по линия на безопасност на движението по метода на „широкообхватния контрол”, съобщиха от полицията за Moreto.net.

Ирен Кривошиева: Нямам място на погребението на Мария!

Няма да отида на погребението на Мария, нямам място там. Това призна Ирен Кривошиева, родила единствения син на Стефан Данаилов.

Лудогорец скочи на "смърфовете"

/КРОСС/ Ръководството на Лудогорец излезе с декларация срещу Локомотив (Пловдив) два дни след срещата между двата тима за Купата на България. Шампионите отстъпиха с 0:1 в Пловдив, но се класираха на финал в турнира с общ резултат 2:1."Уважаеми колеги от Локо (Пд), Джентълменски си замълчахме след грозните сцени и порой обиди, последвали мача реванш за Купата на България с надеждата, че ще бъде запазен нормалният колегиален тон. Вместо това получихме куп от несправедливи обвинения и чухме откровени лъжи. Стигна се дотам отговорен фактор в клуба като почетния президент Христо Бонев да съчинява груби лъжи и да манипулира футболната общественост, забравяйки че този мач се предаваше по телевизията и хората, които разбират от футбол могат сами да си направят изводите", пише в декларацията на разградския клуб."Да, отборът на Лудогорец игра с 30 процента от възможностите си, но това е проблем не само на нас, но и на противника, който не бе достатъчно голям дразнител, за да използва Лудогорец целия си игрови потенциал. Може би се заблудихме от начина, по който Локомотив игра срещу Литекс и "Левски" вкъщи. Бихме имали по-голямо уважение и респект към Локо (Пд), ако отборът показваше подобна мотивация срещу нашите опоненти.Считаме, че колегите от Локомотив трябва да погледнат първо в собствения си двор и да си решат своите проблеми, а не основна тема да им е Лудогорец

Пак няма спасители на плажа, обучаваме абитуриенти сираци

Заради проблема с липсата на спасители по плажовете държавата обучава съвместно с БЧК абитуриенти сираци от домове за деца, които ще могат още този сезон да отидат на морето. Ще се пращат и студенти на практика по морето за лятото. Идната сряда правителството отива за заседание в Бургас, посветено изцяло на морските проблеми.

Франс прес за Бербатов: Създава си образа на потаен между решителни жестове и лунатично поведение

Потаен, ефикасен, искащ да продължи авантюрата. Така журналистът от агенция Франс прес Кристоф Белеюди описва Димитър Бербатов. 

На 33 години Бербатов, чийто договор с "Монако" изтича през юни, стана голмайстор номер 1 на клуба от княжеството и се надява, че това ще му даде възможност да се завърне в Шампионската лига през следващата година, се Потаен, ефикасен, искащ да продължи авантюрата. Така журналистът от агенция Франс прес Кристоф Белеюди описва Димитър Бербатов. На 33 години Бербатов, чийто договор с "Монако" изтича през юни, стана голмайстор номер 1 на клуба от княжеството и се надява, че това ще му даде възможност да се завърне в Шампионската лига през следващата година, се

Добрата новина за събуждането на Шуми се оказа лъжа

/КРОСС/ Появилата се по-рано днес информация за здравословното състояние на Михаел Шумахер не е достоверна. В петък световни медии съобщиха, позовавайки се на изказване на мениджъра на бившия състезател Сабине Кем пред RTL, че Шумахер е излязъл от комата и дори е разпознал съпругата си. Оказа се обаче, че през последните няколко Кем не е давала официални изявления за състоянието на седемкратния шампион на „Формула 1". "Шумахер се е събудил? Съжаляваме, но тези слухове от Испания са неверни. Кем току-що ми изпрати съобщение, че не е потвърждавала нищо пред RTL", написа в Туитър кореспондентът на Bild Никола Пол.

Део, Лео и Играта се надвикват с „Травиата”

Фалстарт беляза началото на постановка на „Травиата” в Софийската опера миналата вечер.

Официално: „Нокиа“ вече е част от „Майкрсофт“

Сделката, която беше сключена през есента, е била одобрена от регулаторните органи пои света

Шарън Стоун е в болница, вероятно с инсулт

Шарън Стоун е била приета по спешност в болница, съобщава сайтът Daily Mail. Според изданието, 56-годишната актриса се лекува от дни в болница в Бразилия. Изданието National Enquirer пък написа, че причината за това е, че Шарън е получила инсулт.
Целия текст четете



























Шарън Стоун е била приета по спешност в болница, съобщава сайтът Daily Mail. Според изданието, 56-годишната актриса се лекува от дни в болница в Бразилия. Изданието National Enquirer пък написа, че причината за това е, че Шарън е получила инсулт. Целия текст четете

Министър Мариана Георгиева: „България е достойна да обогати програмата на ЧИС с нови политики“

По инициатива на България за първи път младежката тематика и спортът стават приоритетна политика в рамките на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество /ЧИС/. На специална конференция във Варна, чийто домакин бе министърът на младежта и спорта проф.

АССИ „Прогноза“ за Фрог: 58,2 % от българите смятат, че евроизборите са тест за кабинета „Орешарски”

Проучването на Агенцията за социални и статистически изследвания е проведено в периода 5-13 април 24 г. Данните показват, че европейските избори влизат в дневния ред на българина. Едва ¼ от българите продължават да смятат, че изборите не са важни.

Педиатър: Помнете какво беше преди ваксините

Според проф. Мирослава Бошева е много опасна битуващата в момента в съзнанието на "класическите БГ мами" пряка връзка между имунизациите и аутизма

Юнал Тасим: 1,423 млрд. лв. от ЕС вече са в бизнеса само по една програма

Със зам.-министъра на икономиката Юнал Тасим разговаря Марияна Бойкова
- Г-н Тасим, колко пари се вляха в икономиката по програма “Конкурентоспособност”?
- Цялата сума, която вече е в бизнеса, е 1,423 млрд. лв., 63% от целия бюджет вече е разплатен. За още 1 млрд. има договори и вероятността да се случат тези проекти е огромна. Със зам.-министъра на икономиката Юнал Тасим разговаря Марияна Бойкова - Г-н Тасим, колко пари се вляха в икономиката по програма “Конкурентоспособност”? - Цялата сума, която вече е в бизнеса, е 1,423 млрд. лв., 63% от целия бюджет вече е разплатен. За още 1 млрд. има договори и вероятността да се случат тези проекти е огромна.

ЕРП призна част от вината си

Една от ЕРП-те компании е готова за съвместни действия, признава част от вината си, обяви икономическият министър Стойнев след обвинението на Жером Шовен, зам. шеф на BusinessEurope, че спорните въпроси трябва да се решават от съдилищата.

Снайперист взриви украински вертолет

Хеликоптер на украинската армия бе взривен от сепаратистски снайперист в източния украински град Краматорск, предаде НТВ.
Инцидентът стана сутринта, докато машината Ми-8 се подготвяше за излитане от Краматорск, обяви Василий Крутов от Съвета за сигурност на Украйна. Тогава снайперист от проруските сепаратисти уцелил резервоара. Хеликоптер на украинската армия бе взривен от сепаратистски снайперист в източния украински град Краматорск, предаде НТВ. Инцидентът стана сутринта, докато машината Ми-8 се подготвяше за излитане от Краматорск, обяви Василий Крутов от Съвета за сигурност на Украйна. Тогава снайперист от проруските сепаратисти уцелил резервоара.

Франс прес описва Бербатов: Потаен, ефикасен, искащ да продължи авантюрата

Потаен, ефикасен, искащ да продължи авантюрата. Така журналистът от агенция Франс прес Кристоф Белеюди описва Димитър Бербатов. 

На 33 години Бербатов, чийто договор с Потаен, ефикасен, искащ да продължи авантюрата. Така журналистът от агенция Франс прес Кристоф Белеюди описва Димитър Бербатов. На 33 години Бербатов, чийто договор с "Монако" изтича през юни, стана голмайстор номер 1 на клуба от княжеството и се надява, че това ще му даде възможност да се завърне в Шампионската лига през следващата година, се

Министър Клисарова ще пожелае успех на екипажа на ветрохода "Калиакра"

/КРОСС/ На 27.04.2014 г., в 10,30 часа, на Морска гара - Варна, министърът на образованието и науката ще се срещне с екипажа на ветрохода „Калиакра", в който са включени и ученици от Варненската морска гимназия „Св. Николай Чудотворец". Тя ще им пожелае успешно представяне в международната регата „Tall Ships", която ще стартира от Варна на 3 май 2014 г. Снимка: Булфото, всички права запазени

Шефът на полицията в Хисаря Иван Иванов бе пенсиониран

Началникът на Районното управление на полицията в Хисаря Иван Иванов е пенсиониран, съобщи самият той за Радио „Фокус". Иванов допълни, че е получил заповедта за освобождаване на 22 април, без да уточни дали това е изненада за него.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

В системата на МВР Ива Началникът на Районното управление на полицията в Хисаря Иван Иванов е пенсиониран, съобщи самият той за Радио „Фокус". Иванов допълни, че е получил заповедта за освобождаване на 22 април, без да уточни дали това е изненада за него. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS В системата на МВР Ива

Топ автоинженер настройва новия автомобил на Царски

Първото състезание, на което шампионът ще стартира с новия си автомобил, ще е във Велико Търново на 3 май

Ман Юнайтед компенсира Мойс с 5 млн. паунда

/КРОСС/ Бившият мениджър на Манчестър юнайтед Дейвид Мойс се договори за компенсацията си с ръководството на „червените дяволи", съобщи „Ройтерс". Страните са успели да изгладят разногласията си, въпреки че Мойс е бил много раздразнен, разбирайки за уволнението си от медиите. Шотландският специалист, който миналата година подписа 6-годишен договор с клуба, но прекара едва 10 месеца на „Олд Трафорд", ще получи обезщетение, равностойно на годишната си заплата. То ще бъде около 5 млн. паунда.

Денят в снимки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Пенсионираха началника на полицията в Хисаря Иван Иванов

Началникът на Районното управление на полицията в Хисаря Иван Иванов е пенсиониран, съобщи самият той за Радио „Фокус Началникът на Районното управление на полицията в Хисаря Иван Иванов е пенсиониран, съобщи самият той за Радио „Фокус". Иванов допълни, че е получил заповедта за освобождаване на 22 април, без да уточни дали това е изненада за него. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS В системата на МВР Ива

Алексей Петров хвали Пеевски, той: Да не ме забъркват в отношенията си с Цветанов


Неуспелият шеф на ДАНС, депутат от ДПС и кандидат за евродепутат Делян Пеевски не искал да бъде забъркван в полемиката между "лицето Цветан Цветанов" и бившата барета Алексей Петров.

Повод станаха интервю на Петров пред сайта ПИК, в което той казва, че: " Пеевски щеше да ликвидира контрабандните канали на Цветан Цветанов

Петров заявява, че "имал лични причини да не е фен" на Пеевски. По негова информация т.нар. канали все още действали и чрез тях са финансирани част от...

Във Варна награждават лауреатите в ученическия конкурс „Сръчни ръце”

Награждаването на отличените в Регионалния ученически конкурс „Сръчни ръце”, посветен на Деня на Земята – 22 април, ще се проведе тази събота от 11:00 часа в Младежкия дом във Варна. Конкурсът се провежда всяка година и негов организатор е Общински детски комплекс.

Разбираема ли е новата бюлетина за избирателите?

Централната избирателна комисия утвърди окончателно официалния образец на бюлетината, с която ще гласуваме за евродепутати на 25-и май. Според материал на Нова телевизия обаче, хората се затр...

Деца спасиха кученца, като ги откупиха за 1.50 лв.

Преди два дни загрижена жена потърси нашата редакция за помощ. Историята, която разказа тя, е наистина много трогателна, а децата, заели се с тази инициатива, заслужават подкрепата на обществото, за да разберат, че има смисъл от добрините, които вършим. Преразказваме за какво става дума, така, както на нас ни го обясниха.

Става на въпрос за десетина деца на възраст от около 7 до 12-13 години, които срещнали мъж от малцинствата, носещ кашон с пет малки кученца. Кученцата били на не...

Продължава

ЕС обмисля да въведе финансови санкции срещу Крим

Европейският съюз обсъжда прекратяване на банковите операции на територията на Крим. Както предаде Дойче веле, става дума за възможно ограничаване на движението на капитали между кримски и европейски кредитно-финансови институции.   Освен това може да се въведе забрана за инвестиции в Крим от страна на граждани и компании от ЕС, както и на капиталовложенията на кримски граждани и фирми в ЕС.   По данни на Европейската комисия, към момента на територията на Крим са регистрирани около 1000 банкови клона. Около 60 от тях са филиали на европейски кредитно-финансови институции. Около 20 са филиалите на австрийската банка Raiffeisen, както и на редица други банки от ЕС. От средата на април, след анексирането на украинския регион Крим от Русия, те прекратиха своята работа там.   Предложенията все още се обсъждат. Окончателно решение може да бъде взето на срещата на външните министри на ЕС на 12 май.

БФС изпрати кандидатурата на София за мачове от Евро 2020


София вече е официален кандидат за домакин за мачове от европейското първенство по футбол през 2020 г.

Българският футболен съюз (БФС) изпрати документацията в УЕФА, с което потвърждава намерението български град да приеме мачове в груповата фаза на паневропейския шампионат, който ще се състои в 13 страни.

Пресаташето на БФС Павел Колев потвърди, че е спазен срокът за изпращане на кандидатурата, който изтича днес.

"Става въпрос за около 500 страници документи, в...

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето съдържанието на вечерната емисия:

Проливни дъждове и наводнени села - това е картината в страната от последното днонощие. За съжаление, пороите взеха и първите си жертви. Цяло семейство беше отнесено от река край село Винево.

Украинските власти решиха да се блокира град Славянск и да се унищожат терористите, без да се допуснат жертви...

Германия предлага страните по кризата в Украйна да обиколят заедно горещите точки там


САЩ, Европейският съюз и Русия трябва да направят съвместна обиколка на горещите точки в Източна Украйна, за да демонстрират политическа воля за изпълнението на ангажиментите, поети на специалната среща в Женева миналата седмица. Предложението е на германския външен министър Франк-Валтер Щайнмайер, съобщава агенция "Ройтерс".

Вашингтон показва засилващо се нетърпение към това, което определя като неуспех от страна на Москва да изпълни обещанията, заложени в споразумението от Женева с...

ВИС-2 размразява структурите си!

19 години без Императора - Васил Илиев!

ВИС-2 размразява структурите си в страната. Това става ясно от съобщение във Фейсбук страницата на името на Васил Илиев, с което се почита годишнината от убийството му пред ресторант "Мираж" в София.

"19 години без Императора - Васил Илиев! Помним те, делото ти се пази в сърцата ни и ще бъде продължено! На днешната годишнина призоваваме всички, които не са забравили Васил, Жоро и ВИС да бъдат активни - приятели свържете се през формата за съобщения на страницата, за да знаем в кои...

Продължава

Мъжкият кок – новата звездна прическа

Джаред Лето, Крис Хемсуърт и Леонардо ди Каприо налагат въпросната тенденция


Хотелиери искат глоба от 300 евро за скачане от балкон

В много морски курорти в чужбина има такава практика, аргументират се собствениците на хотели

Нейнски за засилване на сътрудничеството по Дунав

Надежда Нейнски, кандидат за евродепутат на Синьо единство, обяви, че приоритет в нейната кампания е енергийната независимост на България от Русия

ЦИК заличи регистрацията на независимия кандидат за евродепутат Янаки Ганчев


Централната избирателна комисия (ЦИК) заличи днес регистрацията на независимия кандидат за евродепутат Янаки Ганчев. Причината – след проверката на Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" (ГРАО) се е оказало, че Ганчев не е събрал необходимия брой подписи, съобщиха пред "Дневник" от ЦИК. Според закона за регистрацията на независимите кандидати се иска подкрепа от 2500 избиратели.

Така, от първоначално регистрираните 10 инициативни комитета за...

През уикенда предстоят два футболни турнира във Варна

Цели два турнира по футбол има през уикенда във Варна. Проявите от програмата за развитието детския футбол се организират от БФС. Първата надпревара е по футбол 7 за деца 2004/2005 г. Тя ще се проведе в Аксаково в събота. В нея ще участват 10 тима.

Трамваи с номера 4 и 5 няма да пътуват в събота и неделя

Заради ремонт на трамвайния релсов път, контактната и кабелната мрежи по маршрута на трамвайна линия с номера 4 и 5, те няма да се движат в събота и неделя, съобщиха от Столична община.   Спира се трамвайното движение по бул."Цар Борис III", в участъка от пл. "Руски паметник" до трамвайно ухо "Бъкстон" за времето от 5 до 16 часа на 26 и 27 април.   Заради ремонта на участъка трамваите от линия номер 4 ще се движат от кв. "Орландовци" до Съдебна палата. След 16 часа движението ще се възстановява по нормалния маршрут.   Трамваите по линия 5 ще се движат от последната спирка в жк."Бъкстон" до кв. "Княжево".   Разкрива се временна автобусна линия 5ТМ с маршрут от пл. "Руски паметник" – бул. "Ген. Тотлебен" - бул."Цар Борис ІІІ" - ул."Александър Пушкин", обратен завой на пл. "Знаме на мира" и по маршрута двупосочно.   Автобусите от временната автобусна линия 5ТМ ще спират на пл."Руски паметник" (крайна и начална пред пощата), на бул. "ген. Тотлебен" на 30 метра след бул. "Пенчо Славейков", на бул. "Цар Борис ІІІ" след бул. "Акад. Иван Е. Гешов" на съществуващата спирка за автобусна линия 260, след светофара на ул."Софийски герой" (трамвайна спирка жк. "Лагера"), на пешеходната пътека за трамвайна спирка жк."Хиподрума", на пешеходната пътека за трамвайна спирка ул. "Нишава", на съществуващата автобусна спирка жк. "Красно Село" за автобусни линии 63 и 260, на пешеходната пътека на светофара при бул. "Братя Бъкстон", на съществуващата автобусна спирка на жк."Овча Купел" за автобусни линии 107 и 260 и крайна спирка на автобусна линия 107 в кв. "Павлово" на ул. "Александър Пушкин".

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване