Примерна програма на сутрешен блок в национална телевизия (която и да е)

Автор: Юрий Йорданов, hastar.bg

6:30 Сутрешен блок:
- разговор с кърмачка, 5-то дете, спряла кърменето, държавата й забавила помощите, обидена. Журналистът – права сте, госпожо. Детето реве. Мъжът на жената пие първа бира и казва наздраве на зрителите. Пуши цигара многозначително.
- материал от малко село, младите са 70 годишни, създали футболен отбор, играят на площадката на Професор Георгиева, мечтаят за Европейско за столетници. Журналистката, възхитена. Иска да е кръстник на ярето от селото с 3 уши и пети, “резервен” крак. Собственикът на ярето казва, отсечено, троснато: Че го колим. Журналистката, със страст, спори за правата на ярето. Говорят си за общочовешкото по повод на ярето. От студиото, колегите на журналистката – вдъхновени: това са истинските теми, обобщават радостни.
- разговор с политик от управляващите – за химическото чистене на политиката, по повод Петното, което било пречистващо и почистващо политиката
- среща с опозиционер, не агресивен, но е недоспал и недочува, било добре, защото трябва само да сме конструктивни
- разговор със социолог – за социологията, честността и морала на професионализма. И за ценностите, валутните.
- разговор в студиото с Министър (който и да е) – успехи, успехи, успехи, успехи
- дискусия за сложността на избора – 10 гости. всеки говори по минута, задълбочено, стратагически, с визия, като за пред телевизия. Темата: да си член на НАТО, но да обичаш Русия и да си равноотдалечен от пристрастията на Запада. Трябва да се обича България. България над всичко, разбира се!
- финален разговор – с Дърева, Симов и Волгин – за продажниците, лумпените и трезвите. За любовта към България (и дедо Иван, под сурдинка). А НАТО са гадове – бият негрите (в Украйна). Водещите – онемяло вдъхновени – в името на професионализма.

9:10 културен афиш:
- Къци с нова книга, ще раздава автографи пред детската си градина. Издига в култ чистото, наивното, детското. Водещите – вдъхновени, кискат се.
- разговор с млада певица, яко натокана. За бъдещите й творчвски планове. Учила се да пее. Започнали със спонсора от козметичните операции. Било трудно, не било за всеки. Тя вярвала в успеха. Журналистите, съчустващи – не сте първата. Тя – “аз имам една мечта” – да пея в Лондон пред руски олигарх. Те: пожелаваме ви я искрено.

Финал: обобщаващо
– Журналистите (хорово): това бе един забързан, силен наш сутрешен блок. Завиждаме си искрено за силата и цветността на хората с които се срещнахме. Утре гост ни е Азис и един министър, чието име уточняваме. Завиждаме си.

The post Примерна програма на сутрешен блок в национална телевизия (която и да е) appeared first on Noresharski.com.

10 пъти поскъпва газът по пътя до нас

Газ за поне 70 години ще може да продава "Газпром" на България и Европа. Това каза вчера Олег Кабанов, зам. генерален директор на "Газпром добив Урунгой" пред български журналисти в газодобивния комплекс №22, който е на 40 км от Северния полярен кръг.

35 години от полета на Георги Иванов

По време на 47-часовия си престой в околоземна орбита той прави 31 пълни обиколки около Земята

КЪДЕ СА КАТ И ДАИ ???

Няма ли най- после да ги озаптят наглеците най-вече с ЛАДИТЕ , които едва ли не ни задължават да се качваме при тях , карат като на "РАЛИ ДАКАР" , цял Перник пропищяхме от тях , "взеха" им едната ЛАДА , куриха си трета....

Майли Сайръс: Много по-силна съм без Лиъм

Попзвездата признава, че вечер си ляга сама и че е ок с това


Започва регистрацията на кандидатите за евродепутати

Започва приемът на документи за регистрация на кандидати за членове на Европейския парламент от Република България в Централната избирателна комисия, съобщиха от избирателната комисия.
Приемът започва от 9:00 часа в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І" № 1, вход откъм Ларгото за зала „Света София". Започва приемът на документи за регистрация на кандидати за членове на Европейския парламент от Република България в Централната избирателна комисия, съобщиха от избирателната комисия. Приемът започва от 9:00 часа в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І" № 1, вход откъм Ларгото за зала „Света София".

Единствената такса, която остава, е таксата за разглеждане на молбата за кредит

Няма европейска практика, която еднозначно да определя как действат банките в различните държави при отпускане на кредити. В момента наблюдаваме истински хаос в тълкуване на приетите промени в банковите закони, каза в студиото на bTV Емил Хърсев. Управляващите поемат отговорността от направените промени в закона, увери депутатът от Коалция за Българция Румен Гечев. Самите промени, допълни той, бяха подкрепени от депутати от всички парламентарни групи, включително и ГЕРБ, макар че на второ четене те се въздържаха от гласуване, навярно по политически причини. Единствената такса, която остава при тегленето на кредит, е таксата за разглеждане на молбата за кредит. Двамата коментираха последните промени относно кредитите в студито на бТВ. Според Хърсев е подвеждаща тезата на Гечев, че има европейска практика в тази насока. Според него няма такава. Популизмът в някои поправки е виден, заяви Хърсев и допълни: Други поправки бяха абсолютно необходими, за да се върнем към нормалното, така да се каже. По думите на финансиста кредитите няма да поевтинеят, каквито и промени да се приемат, ясно е, че цената на кредита няма да намалее и кредитите имат само една посока - към поскъпване. Дори напротив, могат само да поскъпнат. Не е имало условия за закрепостяване на клиентите и досега, твърди финансистът. Хърсев смята ,че само икономически ръст и увеличаване на доходите в страната могат да променят това

Американският ескадрен миноносец "Доналд Кук" влезе в Черно море

Американският ескадрен миноносец "Доналд Кук" с противоракетна система "Иджис" на борда си навлезе в Черно море, съобщи руското военно министерство. "Според наличните данни на 11 април към него ще се присъедини големият разузнавателен кораб "Дюпюи де Лом". Има и информация, че вероятно на 14 април в Черно море ще влезе и миноносецът "Дюплекс" от военноморските сили на Франция", съобщи източник от ведомството, цитиран от ИТАР ТАСС и БТА. "По този начин фактът, че в югозападната част на Черно море от края на март се намира спасителният кораб "Ализе" на френските ВМС, за първи път от 2008 г. в Черноморския басейн, близо до руските граници, се създава военноморска групировка на НАТО", отбелязал източникът. Според същия руски източник, изпращайки кораби в Черно море, НАТО преследва няколко цели наведнъж - да се окаже морална подкрепа на властите в Киев, да се демонстрира сила спрямо Русия с цел нейното възпиране, да се събират разузнавателни данни за мероприятията на руското военно командване в Крим и другите крайгранични с Украйна райони на Русия, включително радио- и радиотехническо разузнаване против руските въоръжени сили. Възможно било "Доналд Кук" да посети турски и румънски пристанища, но засега не било известно ще влезе ли в украинското пристанище Одеса, за да демонстрира подкрепата на САЩ за днешното ръководство в Киев, добавил източникът. Той специално подчертал, че в руското военно министерство разглеждат появата в Черно море на американски боен кораб с противоракетна система "Иджис" като стремеж на САЩ "максимално да приближат морската компонента на своята система за ПРО към територията на Русия". Източникът обръща внимание на зачестилите посещения на американски бойни кораби с противоракетна система  на борда в Черно море. "Доналд Кук" ще стане първият от четири американски кораба, които ще образуват основния ударен елемент от началния етап на разгръщането на системата за ПРО в Европа. Тези кораби са снабдени с комплекс ракети прехващачи "Иджис" с поразяващ блок SM-3, способни да унищожават балистични ракети в извънатмосферното пространство. Тези сили ще бъдат обединени в единна система с радар за ранно оповестяване в Турция и със строящия се в Румъния пусков блок за ракети "Иджис" с наземно базиране, който трябва да застъпи на бойно дежурство през 2018 г. Агенцията добавя още, че съгласно конвенцията от Монтрьо за режима на преминаване на военни кораби през Босфора и Дарданелите военни кораби на нечерноморски страни в Черно море не може да пребивават там повече от 21 денонощия, а общият им тонаж за всяка страна не може да надвишава 30 000 тона.

Американски миноносец пристига в Черно море

Американският миноносец ”Доналд Кук“ ще навлезе в Черно море в четвъртък, съобщиха информационните агенции. Разрушителят, оборудван с противоракетни системи, ще участва в общи учения със съюзниците от НАТО в региона. Целта е да бъдат засилени бойната готовност и сигурността, сочат от военното ведомство на САЩ. На 13 март друг американски кораб - ескадрен миноносец "Тракстън", акостира в пристанище Варна за съвместното учение между България, Румъния и САЩ в Черно море. След приключването му той е напуснал Черно море, насочвайки се към Персийския залив.

Германия държи на плана за въвеждане на винетки за чуждестранни коли

Берлин вече преговаря с ЕК и Холандия и Австрия, които заплашват федералната република със съдебни дела


Обсъждат се варианти държавата да плаща изцяло здравните вноски на децата

Действащият принцип на здравно осигуряване е несправедлив, смята председателят на здравната комисия в парламента Нигяр Джафер


Протест срещу посещението на Расмусен: България не трябва да участва в кампании срещу Русия

По повод визитата на главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен у нас - граждани, несъгласни с позицията на НАТО и България спрямо събитията в Украйна, ще излязат на протест в центъра на София.
Според организаторите на гражданското недоволство зад гърба им се водят "договорки и се приемат нареждания отвън, По повод визитата на главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен у нас - граждани, несъгласни с позицията на НАТО и България спрямо събитията в Украйна, ще излязат на протест в центъра на София. Според организаторите на гражданското недоволство зад гърба им се водят "договорки и се приемат нареждания отвън,

ГКПП "Малко Търново" затваря за 12 часа от 21 ч. тази вечер


Преминаването през ГКПП "Малко Търново" ще бъде временно преустановено днес, съобщават от Главна дирекция "Гранична полиция".  От 21 часа тази вечер до 9 часа сутринта на 11 април, петък, пункта ще бъде затворен.

Турските митнически власти са уведомили българската страна, че за тези 12 часа ще бъде преустановено пропускането на хора и всички видове моторни превозни средства.  Причината е смяна на софтуера на системата на турските митническите власти.

Затварянето на...

Преглед на варненския печат - 10 април

Огромен интерес към доброволчеството за провеждане на най-известната регата в света – “Тол Шипс”, която стартира във Варна на 30 април, отчитат организаторите на събитието, пише в-к “Народно дело”. Одобрените ентусиасти са 55, като част от тях са от София.

В НС днес - на второ четенеът Закона за обществените поръчки

/КРОСС/Депутатите ще гледат на второ четене промените в Закона за обществените поръчки. Сред предложенията на вносителите от Министерския съвет са „първи стъпки" в посока въвеждане на електронните търгове. Проектът предлага създаването на нов член в закона, в който да е предвидено, че възложителите могат да поискат техническата документация да им бъде предоставена под формата на електронен каталог. Сред предложенията са и специални търгове, предназначени само за фирми на хора с увреждания.  

Протест срещу посещението на Расмусен, било част от кампания за въвличането ни в агресия срещу Русия

По повод визитата на главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен у нас - граждани, несъгласни с позицията на НАТО и България спрямо събитията в Украйна, ще излязат на протест в центъра на София.
Според организаторите на гражданското недоволство зад гърба им се водят По повод визитата на главния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен у нас - граждани, несъгласни с позицията на НАТО и България спрямо събитията в Украйна, ще излязат на протест в центъра на София. Според организаторите на гражданското недоволство зад гърба им се водят "договорки и се приемат нареждания отвън,

Расмусен ще бъде посрещнат с антинатовски протест в София


Генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен пристига посещение в България тази вечер. Президентът Росен Плевнелиев ще го удостои с орден "Стара планина" - първа степен, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

В петък президентът и Расмусен ще имат среща "на четири очи", след което ще се проведат пленарни разговори. Генералният секретар на НАТО ще разговаря с премиера Пламен Орешарски, с министрите на отбраната и външните работи Ангел Найденов и Кристиан Вигенин.

Бареков иска очна ставка с Борисов и Петното

Лидерът на ББЦ Николай Бареков поиска участие във временната комисия в парламента, която разследва срещите на Бойко Борисов и Бисер Миланов – Петното, в която да участват и те двамата.

ВСС решава дали да образува дисциплинарно производство срещу Светлозар Костов

/КРОСС/Висшият съдебен съвет ще решава на днешното си заседание дали да образува дисциплинарно производство срещу ръководителя на Специализираната прокуратура Светлозар Костов. Предложението дойде от единайсет от членовете на съвета с мотиви уронване престижа на съдебната власт, неетично отношение към подчинените и нарушаване на принципа за случайно разпределение на делата. От година прокурорът, който работи по така нареченото дело "Октопод", е на прицела на Висшия съдебен съвет. Началото беше с катастрофалната му загуба за шеф на Апелативната спецпрокуратура с 19 на нула от Даниела Попова. В поредица от интервюта той обясни загубата си с това, че е станал неудобен след промяната в конюнктурата в държавата и прокуратурата. Именно в тези заявления съдебните кадровици са видели уронване престижа на съдебната власт. Междувременно редови спецпрокурори се оплакаха от стила на Костов. В отговор той втвърди тона към тях и така конфликтът се задълбочи, в което 11-те членове на съвета виждат преминаване на границата на нормалните етични отношения. Светозар Костов е пред наказание и заради проверка на съдебния инспекторат, установила негова намеса в случайното разпределение на делата.  

Renault си постави цел да стане №2 в Европа до 2017 г.

Дъщерната компания Dacia пък тябва да стане №1 по продажби сред производителите на бюджетни автомобили


Историята на най-популярния Windows тапет


Един от най-популярните елементи на Windows XP е неговият фон на началния екран. XP посрещаше потребителите си с идилична и успокояваща снимка на зелен хълм и красиво небе. Снимката неслучайно носи името Bliss (Блаженство).

Кадърът е направен от професионалния фотограф Чарлс Ориър на 24-ти юни 1996 г. Хълмът се намира между областите Напа и Сонома в Калифорния до магистрала 121. Снимката е напълно естествена, без обработка. Всъщност единствената промяна във версията, която се вгражда...

Банкер от Силициевата долина продава луксозната си къща за 27 млн. долара

Кели Портър прекарва седем години в реновирането на красивата сграда


Втори американски боен кораб влиза в Черно море


Миноносецът на американските ВМС "Доналд Кук" ще навлезе в Черно море днес, потвърдиха от Пентагона. Разрушителят, снабден с противоракетни системи, ще участва в общи учения със съюзниците от НАТО в региона.

Целта е да бъдат засилени бойната готовност и сигурността, гласи съобщението на военното ведомство на САЩ.

На 13 март друг американски кораб - ескадрен миноносец "Тръкстън", акостира в пристанище Варна за съвместното учение между България, Румъния и САЩ в Черно море....

Втори американският боен кораб влиза в Черно море


Миноносецът на американските ВМС "Доналд Кук" ще навлезе в Черно море днес, потвърдиха от Пентагона. Разрушителят, снабден с противоракетни системи, ще участва в общи учения със съюзниците от НАТО в региона.

Целта е да бъдат засилени бойната готовност и сигурността, гласи съобщението на военното ведомство на САЩ.

На 13 март друг американски кораб - ескадрен миноносец "Тръкстън", акостира в пристанище Варна за съвместното учение между България, Румъния и САЩ в Черно море....

10 пъти поскъпва газът, докато стигне до нас

Близо 1600 рубли, или 45,71 долара е себестойността на 1000 куб. м газ, който произвежда газодобивният комплекс №22 на „Газпром“. У нас руският газ...

Кола-бомба избухна пред Централната банка в Атина

/КРОСС/Кола-бомба е взривена пред сградата на централната банка на Гърция в центъра на Атина в ранните часове на четвъртък. Причинени са материални щети, пострадали хора няма, съобщи Ройтерс. Полицията е отцепила района, след като гръцки вестник получи предупреждение по телефона, че бомба със 70 кг експлозив ще бъде взривена пред централната банка, допълва полицейски източник. Експлозията става часове преди планираното от Гърция връщане на пазара на ценни книжа, четири години след началото на международната финансова помощ за страната.  

Оливер Кан: Искам Реал (Мадрид)

Легендата на Германия и Байерн Мюнхен Оливер Кан даде своето мнение за потенциалния съперник на баварците на 1/2-финалите в Шампионската лига. "Челси е безспорно тежък съперник, а още повече...

Братята Цоневи подписаха с германци

Халфовете на Левски Борислав и Радослав Цоневи подписаха договори с германска мениджърска агенция. Те се обвързаха с компанията "РОГОН спортмениджмънт", която има доста здрави позиции на паз...

Ударно завръщане на зимата в областите Пловдив и Смолян

Месец март уж мина, а април започна да ни играе лоши номерца. Сняг вали по високите места в Пловдивска област, в града има силен дъжд и студен вятър. Пролетен сняг изненада шофьорите на Шипка. Мокъ...

Цацаров: Не е вярно, че атентаторът от Сарафово е алжирец

Това, което излезе по самоличността на атентатора от Сарафово, не е много близо до истината. Беше написано, че е алжирец, но това не е близо до действителността. Това каза главният прокурор Сотир Ц...

Кой ще гледа представлението Реалия (Букурещ/Бейрут) без пари

В началото на тази седмица бе поставено официалното начало на седмото издание на фестивала за съвременен танц и пърформанс „Антистатик”. Много от Вас се включиха в играта ни за ед...

Audi пуска серийно A6 L e-tron

Ръководсвото на Audi даде зелена светлина за серийното производство на хибридната дълга база на седана A6 L e-tron. Прототипът на модела (който виждате на снимките) бе показан на автомобилното изложен...

Родната Темида най-бедна в Европа

Българската съдебна система се оказа сред водещите в Европа по ефективност. Според международно приетата методика на Европейския съюз за оценка на ефективността родната Темида се нарежда на трето място. Изпреварват ни единствено Швеция и Литва.

Валентин Златев оглави Българската петролна и газова асоциация

Досегашният председател на асоциацията Андрей Делчев остава неин изпълнителен директор


Главен комисар Светлозар Лазаров: От началото на годината битовата престъпност e намаляла с 13%

В чувствителните зони с най-много проблеми битовите престъпления са спаднали със 70%

Бразилец напразно чака наш паспорт

Бразилският ляв бек на “Ботев” Артур Енрике е силно притеснен, че няма да може да вземе български паспорт до края на сезона. Ако опасенията му се сбъднат, той няма да играе в мачове на тима.

Енрике разтрогна по взаимно съгласие договора си с “Ботев” и бе назначен на друг пост в клуба. Така защитникът не заема квота на легионер и имаше уверение, Бразилският ляв бек на “Ботев” Артур Енрике е силно притеснен, че няма да може да вземе български паспорт до края на сезона. Ако опасенията му се сбъднат, той няма да играе в мачове на тима. Енрике разтрогна по взаимно съгласие договора си с “Ботев” и бе назначен на друг пост в клуба. Така защитникът не заема квота на легионер и имаше уверение,

САЩ с втори боен кораб в Черно море, изпращат изтребители в Румъния

Втори американски ескадрен миноносец се насочва към Черно море, съобщиха от Пентагона. Мисията на „Доналд Кук" е да подкрепи съюзниците от НАТО и черноморските партньори.
Корабът на американските военноморски сили влиза в Черно море в отговор на засиленото руско военно присъствие по границата с Украйна, съобщава Си Ен ЕН. Втори американски ескадрен миноносец се насочва към Черно море, съобщиха от Пентагона. Мисията на „Доналд Кук" е да подкрепи съюзниците от НАТО и черноморските партньори. Корабът на американските военноморски сили влиза в Черно море в отговор на засиленото руско военно присъствие по границата с Украйна, съобщава Си Ен ЕН.

Наплив от руснаци: Масово търсят имоти по морето

450 евро за квадрат в Банско, 1 200 в Созопол, показват данни за сделките от ваканционния пазар.

ПАСЕ излезе с резолюция срещу действията на Русия към Украйна

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа прие резолюция, която осъжда действията на Русия в Крим. В резолюцията на ПАСЕ се посочва, че няма заплаха за рускоезичното малцинство в Украйна като цяло и конкретно в Крим.

Burger King сменя McDonald`s в Крим

Американската верига за бързо хранене Burger King планира да заеме овакантената от McDonald`s ниша в Крим.

Истина или лъжа: Мъжът на Яна Маринова се пребил при каскада за "Фамилията"

Любимият на Яна Маринова по чудо жив, написа голям всекидневник във вторник. Съпругът на актрисата, който сега се вихри във Любимият на Яна Маринова по чудо жив, написа голям всекидневник във вторник. Съпругът на актрисата, който сега се вихри във "Фамилията", претърпял инцидент и едва оживял след жестока контузия по време на снимки. Случката станала преди месец. Тишо трябвало да скочи от мотор в движение с висока скорост, но не успял да се справи блестящо със задачата

35 години от първия полет на българин в Космоса

Полетът на „Союз-33“ се оказва инфарктен – в Космоса отказва основният двигател на кораба; скачването с орбиталната станция „Салют-6“ е отменено, а при приземяването спускаемата капсула се врязва в атмосферата твърде остро

Днес да почерпят

Деян Дечев, депутат в 42-рото НС от ПГ на "Коалиция за България", 38 г.

Eмил Ангелов, зам. главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България, 45 г.

Людмила Филипова, писателка. 

Акад. Михаил Виденов, езиковед, 74 г.

Мустафа Чаушев, певец, 71 г.

Николай Волев, кинорежисьор, 68 г.

Петър Мутафчиев, депутат в 42-рото НС от ПГ на Деян Дечев, депутат в 42-рото НС от ПГ на "Коалиция за България", 38 г. Eмил Ангелов, зам. главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България, 45 г. Людмила Филипова, писателка. Акад. Михаил Виденов, езиковед, 74 г. Мустафа Чаушев, певец, 71 г. Николай Волев, кинорежисьор, 68 г. Петър Мутафчиев, депутат в 42-рото НС от ПГ на

Low cost Великден? Може и за 30 лева

НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ
Дни преди Възкресение Христово все по-актуален става въпросът колко ще ни струва празникът. Оказа се, че четиричленно семейство може да си организира нискобюджетна празнична трапеза за около 30 лева, показа проверка на “Труд”. Традиционните за празника агнешко, козунак и яйца според много от производителите няма да надхвърлят НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ Дни преди Възкресение Христово все по-актуален става въпросът колко ще ни струва празникът. Оказа се, че четиричленно семейство може да си организира нискобюджетна празнична трапеза за около 30 лева, показа проверка на “Труд”. Традиционните за празника агнешко, козунак и яйца според много от производителите няма да надхвърлят

35 г. от полета на Георги Иванов

/КРОСС/Днес се отбелязват 35 г. от драматичния космическия полет на Георги Иванов. На 10 април 1979 г. вечерта от космодрума в Байконур излита космическият кораб Союз-33 с командир Николай Рукавишников, а член на екипажа е българският военен пилот майор Георги Иванов. Това е четвъртият полет от програмата „Интеркосмос".Основната цел на полета е скачване със станцията Салют-6, където се намират Владимир Ляхов и Валери Рюмин. След това се предвижда изпълнението на 28 научни експеримента, включващи създадените за целта изцяло български системи и прибори Спектър-15, „Средец" и „Пирин". Съгласно плана екипажът следва да смени своята капсула от Союз-33 с прикачената към станцията капсула от Союз-32 и да се приземи с нея. След успешния старт от Байконур в 20:34 ч. московско време, корабът прекарва първото денонощие по план в уточняване на орбитата си и подготовка за сближаване и стиковане със станцията Салют-6. На втория ден започват маневрите по скачването на двата космически апарата. След приближаване на 3 км и установен визуален контакт, внезапно отказва основният двигател на кораба Союз-33. Той трябва да работи в продължение на 6 сек., но се самоизключва още след първите 3 сек., а екипажът в станцията Салют-6, който наблюдава опита за скачване, вижда необичайна несиметрична форма на факела на главния двигател. Отказва и автоматизираната система „Игла"

САЩ с втори боен кораб в Черно море в отговор на руското военно присъствие по границата с Украйна

Втори американски ескадрен миноносец се насочва към Черно море, съобщиха от Пентагона. Мисията на „Доналд Кук Втори американски ескадрен миноносец се насочва към Черно море, съобщиха от Пентагона. Мисията на „Доналд Кук" е да подкрепи съюзниците от НАТО и черноморските партньори. Корабът на американските военноморски сили влиза в Черно море в отговор на засиленото руско военно присъствие по границата с Украйна, съобщава Си Ен ЕН.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване