Григор Димитров е на четвъртфинал в Куинс

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров продължаваше победния си ход на турнира в Куинс, след като днес успя да победи актуалния шампион на двойки от „Ролан Гарос” Едуард Роже...

Официално: Челси направи първия си трансферен удар за лятото

Очакваното се случи! Сеск Фабрегас вече е играч на Челси. Официалният сайт на лондончани обяви, че испанецът е подписал договор в тима за пет години. 27-годишният халф идва от Барселона без да се знае...

Бобева: Въпросът с "Южен поток" е кой ще го прави

Не разбирам защо България трябва да е отговорна за всичко, което се случва по проекта. Това заяви пред bTV вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева. По думите й „Южен поток&qu...

Индустриалното производство в еврозоната изненада приятно през април

Показателят нарасна с най-бързия си темп от ноември миналата година


Тютюнопроизводители съдят държавата заради доплащанията

Тютюнопроизводители съдят държавата заради несправедливото, според тях, разпределение на националните доплащания в сектора. Това съобщи за Фокус Иван Събъхлъков, производител от Гоце Делчев.
Той обясни, че делото вече е образувано и се води в Административен съд – София. Делото се води от името на всички 1 800 тютюнопроизводители в страната, Тютюнопроизводители съдят държавата заради несправедливото, според тях, разпределение на националните доплащания в сектора. Това съобщи за Фокус Иван Събъхлъков, производител от Гоце Делчев. Той обясни, че делото вече е образувано и се води в Административен съд – София. Делото се води от името на всички 1 800 тютюнопроизводители в страната,

Миков: Орешарски не може да спре "Южен поток"

Председателят на НС увери, че не знае да е взимано решение за прекратяване на строежа на газопровода

Инвестират 48 млрд. евро в научни изследвания и развойна дейност

ЕК и ЕИБ дават началото на ново поколение финансови инструменти

Абитуриентите плащат сами вноските за здраве

Абитуриентите трябва да подадат декларация образец 7 за това, че ще осигуряват за здраве сами след завършване на училище, напомнят от НАП.

Защо БСП изгуби в Перник?

Галина Асенова с болка за срива на БСП в Перник. Някои от нейните констатации са общовалидни ... Защо БСП изгуби в Перник? Галина Асенова с болка за срива на БСП в Перник. Някои от нейните констатации са общовалидни и това обяснява защо хората загубиха своето доверие в партиите и политиците. Сред причините г-жа Асенова посочва: Овековековечаването на председателя; „Избор" на правилните хора; Обграждане на председателя с послушници; Преклонната възраст; Съобразяване във всичко с председателя; Грешна коалиционна политика; Има интриги, няма политики; Подмяна на вота на избирателя; Търсене на влияние чрез медиите, а не чрез реална работа с хората; Наличието на два центъра в партията. ... пиша този текст, с ясно съзнание, че най-мразени са хората, които назовават истината. Но и с твърдото разбиране, че откритата критика е задължителна част от демокрацията. Не очаквах БСП да направи откровен анализ на ситуацията, поне никой не би го направил гласно. Трудно е да се говори публично за това. Някои казват - недопустимо. Мнозинството от хората „вътре" в БСП са гонени от криворазбраното и с години наслоявано чувство на партийна дисциплина, която дори забранява на членовете си да мислят критично. Ето защо предлагам кратък анализ, който си позволявам да направя след приключено деветгодишно активно членство. Написан с огромна болка и съжаление към това, което се случва

Съдът остави под домашен арест шофьора, прегазил момче в Стара Загора

Пловдивският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение домашен арест на шофьора, прегазил и убил в пешеходната зона на Стара Загора четиригодишния Паоло Иванов. Според апелативните съдии, няма опасност 43-годишният Георги Сапунджиев да се укрие и да възпрепятства разследването с наложената му мярка "домашен арест", която се равнява по сила на "задържане под стража".   На решението на съда не повлия и изнесените данни от прокурора по делото Красимир Папаризов, че Сапунджиев има осем акта за нарушения на Закона за движение по пътищата. Той е бил санкциониран за шофиране без книжка, сядане зад волана след употреба на алкохол (над 0.5 промила) и управление на автомобил, без да се съобразява с пътната обстановка.   Според прокурор Папаризов, не е правилно да се твърди, че Сапунджиев е с добра характеристика, тъй като при него преобладавали негативите. Срещу него имало и заведено дело и за нанесена средна телесна повреда. Обвиняемият не се яви в съда. Защитникът му представи декларация от името на Сапунджиев, че не желае да се явява на заседанието.   Освен това неговото здравословно състояние не било добро, след нанесения му побой на мястото на инцидента. Сапунджиев бил със спукано тъпанче и трябва да се подложи на операция.

Миков: Няма решение за спиране на "Южен поток"

Миков: Няма решение за спиране на "Южен поток"

Председателят на парламента Михаил Миков заяви, че не знае да е взето решение за спиране на "Южен поток" в интервю за БНР. Според него утрешният кворум ще покаже дали опозицията в лицето на ГЕРБ наистина искат предсрочни избори.

За Миков "Южен поток е съвместно дружество между Българският енергиен холдинг и Газпром. "Представете си какви неустойки и загуби бихме понесли при т. нар. спиране - нещата се определят от кредитите", каза Миков. За него по-притеснително е изказването на президента, че спирането на средствата за България е свързано с "Южен поток".

"Това е крайно неприятно - да си представя, че една Комисия в оставка в момента действа чисто политически към България", каза Миков. Той не смята, че е задействана наказателна процедура срещу страната ни, а има само проучване.

Председателят на 42-то народно събрание обвини опозицията, че не бърза с предсрочни избори, макар и да са провокирани от тях. "Днешното заседание на НС, на което трябваше да бъде обсъден референдум за изборните правила, не се състоя заради липса на кворум", каза Миков.

"Въпросът за референдума смятам, че е удачно и утре да се постави в дневния ред на Народното събрание и да се види утре ще има ли кворум по два въпроса - насроченото гласуване на внесения проект на решение за оставка на кабинета и след него да започнем обсъждането на референдума. Министър-председателят е този, който ще сложи своята оставка, след това има конституционна процедура. Вече разбрахме, че ГЕРБ ще бави класификационната процедура и може би ще се опитат да направят правителство в рамките на този мандат. Очевидно не се искат бързи предсрочни избори. Ние настояваме за варианта най-бързи избори, а сега тези, които най много искаха, започват да шикалкават и да търсят формални поводи", заяви Миков.

Председателят на парламента коментира и анблок назначението на нови членове на Сметната палата: "Аз разбирам, че ГЕРБ искат да имат пълен контрол върху Сметната палата, но това по никой начин не кореспондира с представата за този орган като независима институция", каза Миков.

КСНС не би трябвало да обсъжда следващите избори, категоричен е Миков. "Президентът носи отговорността да насрочи избори. Хубаво е, че търси консултации. Малко ми е странно, че това не са политически консултации за насрочване на избори, а КСНС, в който участват и редица други служби, включително и членове на кабинета. Миков отговори с „категорично не" на въпроса дали оцеляването на БСП минава през оставката на председателя й Сергей Станишев, защото БСП не е лидерска партия.

Обстрелваха летището в Кандахар, няма пострадали

Не са нанесени и материални щети, отчитат от военното министерство


Турската армия вдигната на крак

Заради отвлечени 49 души от турското консулство в Мосул

Моника Станишева: Не съм разпитвана по казуса „Хохегер”, аз поисках проверка на прокуратурата

Моника Станишева, съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев, не е била разпитвана по казуса «Хохегер». През 2013 г. със сигнал до прокуратурата е поискала проверка дали има извършено от нея престъпление по този случай. На 13 февруари 2014 г. Градска прокуратура е била категорична, че няма извършено престъпление. Моника Станишева, съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев, не е била разпитвана по казуса «Хохегер». През 2013 г. със сигнал до прокуратурата е поискала проверка дали има извършено от нея престъпление по този случай. На 13 февруари 2014 г. Градска прокуратура е била категорична, че няма извършено престъпление.

RT: ЦРУ се опитва да възстанови репутацията си чрез социалните мрежи

/КРОСС/ ЦРУ се опитва да възстанови пострадалата си репутация, посредством социалните мрежи, пише RT. Според директора на организацията, Джон Бренън, публикациите в медиите са разочароващи, тъй като изкривяват значително истината. Припомняме, че след разкритията на Едуард Сноудън по адрес на ЦРУ се изсипват разнообразни критики и упреци. По рано този месец стана факт и първия официален профил на Централното разузнавателно управление на САЩ в социалната мрежа Twitter. "Ние не можем нито да потвърдим, нито да отречем, че това е първият ни туит" - гласи първият пост на ЦРУ в Twitter.    

Студенти ще проучват круизния туризъм по Дунав


Между юни и ноември студенти по международен туризъм от Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще изследват потенциала на круизния туризъм в дунавските пристанища Видин, Свищов, Русе и Силистра, съобщи Министерството на икономиката.

Изследването е възложено от Германското дружество за международно сътрудничество /GIZ/ като част от инициативата "Насърчаване на икономиката и заетостта", започнала през 2013 година. Проектът ще стимулира развитието на туризма по Дунав, като окаже...

Станишев обяви, че правителството няма да бърза с оставката

Кабинетът няма да бърза с подаването на оствка. Това обяви след провала на пленарния ден в четвъртък лидерът на БСП Сергей Станишев. Като аргумент той посочи отказа на другите партии от спешни и скорошни избори и отхърлянето на неговото предложение те да се случат през юли.

Моника Станишева: Не съм разпитвана по казуса „Хохегер” , аз поисках проверка на прокуратурата

Моника Станишева, съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев, не е била разпитвана по казуса «Хохегер». През 2013 г. със сигнал до прокуратурата е поискала проверка дали има извършено от нея престъпление по този случай. На 13 февруари 2014 г. Градска прокуратура е била категорична, че няма извършено престъпление. Моника Станишева, съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев, не е била разпитвана по казуса «Хохегер». През 2013 г. със сигнал до прокуратурата е поискала проверка дали има извършено от нея престъпление по този случай. На 13 февруари 2014 г. Градска прокуратура е била категорична, че няма извършено престъпление.

Долгов обвини украинските военни в използване на забранено оръжие (ФОТО +18)

/КРОСС/ Пълномощникът на министерството на външните работи на Русия по въпросите за човешките права Константин Долгов обвини украинските военни в използване на забранено оръжие - запалителни бомби с фосфор срещу мирното население в село Семьоновка в предградията на Славянск. Дипломатът също напомни и за неизпълнените обещания на новия президент на Украйна Петро Порошенко да прекрати специалната операция в югоизточните региони на страната. Също така, Порошенко обеща да създаде безопасни хуманитарни коридори за бежанците... Запалителни бомби с бял фосфор - използват се в качеството на смъртоносно оръжие, а не само като осветителни снаряди. Белият фосфор е отровно вещество, което при попадането върху тялото буквално разяжда кожата и тъканите до костта. Използването на подобни "осветителни" бомби срещу мирни жители е забранено от Конвенцията на ООН за особени видове конвенционално оръжие, приета през 1980 г. Какви са последствията от запалителните бомби с бял фосфор върху човека? ФОТО +18:

"Протестна мрежа" иска проверка подменена ли е декларацията на Пеевски

"Протестна мрежа" призовава председателя на Сметната палата да провери истинността на изнесените в медиите данни, че може да има подмяна в подаваните от Делян Пеевски декларации. Сравнете информацията от депозираните на хартия декларации от депутата Пеевски и въведеното в електронния регистър и съобщете какви са констатациите Ви, подканят протестиращите. Повод за искането им стана изказване на Татяна Дончева, според която служител в Сметната палата е въвеждал в интернет архива различни данни от подадените от Пеевски на хартиен носител. "Питате ли се защо още не е избран състав на Сметната палата? Ами защото казват, че Делян Пеевски иска да пробута една служителка, която години наред е вкарвала информационния масив в интернет, включително и неговите декларации не със съдържанието, с което те са реално подадени. И затова журналистическите разследвания, които са върху интернета (на базата на информация от Интернет, б.ред.) не могат да стигнат до това как този човек хем е собственик на вестниците си, хем по интернет не." Това заяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева пред телевизия Bulgaria On Air, цитирана от vevesti.bg. Според годишната декларация Делян Пеевски е спестил само 17 056 лева през 2013 година.

Започва международно преброяване на бели щъркели

У нас кампанията се координира от Българското дружество за защита на птиците

Правосъдното министерство ограничава достъпа на районни съдии до новата им сграда


Министерството на правосъдието е ограничило достъпана съдии и служители от Софийския районен съд (СРС) до новата сграда на бул. "Цар Борис III". Влизането ставало само след снемане на самоличността на магистратите.

Това стана известно по време на изслушването на председателя на Софийския районен съд (СРС) Методи Лалов във Висшия съдебен съвет (ВСС) във връзка със сградния проблем.

По думите му заместникът на Зинаида Златанова - Сабрие Сапунджиева, дори е заявила, че ако...

Шефът на ФИФА предлага видеоповторение

Президентът на ФИФА Сеп Блатер изненада делегатите на конгреса на международната федерация в Сао Паулу.
Шефът, който иска да остане на поста за нов мандат, предлага видеоповторение на спорни ситуации по време на мач. Това е разрешено в други спортове като хокей на лед. Идеята идва от треньори.
Президентът на ФИФА Сеп Блатер изненада делегатите на конгреса на международната федерация в Сао Паулу. Шефът, който иска да остане на поста за нов мандат, предлага видеоповторение на спорни ситуации по време на мач. Това е разрешено в други спортове като хокей на лед. Идеята идва от треньори. "24 часа Бразилия 2014" - новият сайт и ваш най-добър

Миков: Решение за спиране на "Южен поток" не е вземано

Утрешният кворум в НС ще покаже дали ГЕРБ наистина искат предсрочни избори. Това коментира пред БНР председателят на парламента Михаил Миков, след като днешното заседание на НС, на което трябваше да бъде обсъден референдум за изборните правила, не се състоя заради липса на кворум.
"Въпросът за референдума смятам, Утрешният кворум в НС ще покаже дали ГЕРБ наистина искат предсрочни избори. Това коментира пред БНР председателят на парламента Михаил Миков, след като днешното заседание на НС, на което трябваше да бъде обсъден референдум за изборните правила, не се състоя заради липса на кворум. "Въпросът за референдума смятам,

Англичанинът, задържан за убийството в "Горубляне", бил с фалшива лична карта

Мейсън Кристофър е задържаният англичанин за убийството на 18-годишният абитуриент Емил Ботев във вторник вечерта в столичния квартал "Горубляне".
Той имал фалшива лична карта, според която името му било Стивън Шерууд, съобщава infonews.bg.
25-годишният великобританец имал статут на продължително пребиваващ у нас под името Мейсън Кристофър. Мейсън Кристофър е задържаният англичанин за убийството на 18-годишният абитуриент Емил Ботев във вторник вечерта в столичния квартал "Горубляне". Той имал фалшива лична карта, според която името му било Стивън Шерууд, съобщава infonews.bg. 25-годишният великобританец имал статут на продължително пребиваващ у нас под името Мейсън Кристофър.

Шофьор събори бетонен стълб и си счупи черепа

33-годишен водач от Хасково е опасност за живота след като заради висока скорост се блъснал в стоманобетонен стълб.

Откриха къде е погребан граф Дракула

Намериха мястото, където е погребан граф Дракула и то няма нищо общо с Трансилвания или Румъния. Гробът на Граф Влад Цепеш, на който приписват името...

В електроенергетиката цари произвол и популизъм, сочи анализ


Произвол, непредвидимост, липса на оценка на ефектите, популизъм и управленска зависимост личат от регулаторната политика в електроенергетиката през 2013 г., са изводите от анализ на Института за пазарна икономика (ИПИ), представен днес. 

Трите намаления на цената през 2013 г. нарушават и европейските принципи, и националната регулаторна рамка, включително и някои собствени наредби на регулатора, твърдят експертите от ИПИ. Като вдигна цените за промишлеността и ги намали за...

Преименуването на варненските местности отново се отложи

Преименуването на варненските местности с турски имена отново бе отложено. То ще бъде гледано на следващата сесия на местния парламент. Решението дойде часове, след като общинският съветник Костадин Костадинов поиска предложението да стане част от дневния ред на 32-рото заседание на Общинския съвет, предаде репортер на Moreto.

Англичанинът, задържан за убийството в "Горубляне", имал фалшива лична карта

Мейсън Кристофър е задържаният англичанин за убийството на 18-годишният абитуриент Емил Ботев във вторник вечерта в столичния квартал Мейсън Кристофър е задържаният англичанин за убийството на 18-годишният абитуриент Емил Ботев във вторник вечерта в столичния квартал "Горубляне". Той имал фалшива лична карта, според която името му било Стивън Шерууд, съобщава infonews.bg. 25-годишният великобританец имал статут на продължително пребиваващ у нас под името Мейсън Кристофър.

Михаил Миков: Няма решение за спиране на "Южен поток"

Председателят на парламента Михаил Миков заяви, че не знае да е взето решение за спиране на Председателят на парламента Михаил Миков заяви, че не знае да е взето решение за спиране на "Южен поток" в интервю за БНР. Според него утрешният кворум ще покаже дали опозицията в лицето на ГЕРБ наистина искат предсрочни избори. За Миков "Южен поток е съвместно дружество между Българският енергиен холдинг и Газпром. "Представете си какви неусто

Радосвета Василева: "Креди Агрикол" ще подкрепя всеки разумен бизнес проект

Радосвета Василева е юрист, специализирал международно договорно и корпоративно право, с опит в инвестиционния мениджмънт. Дъщеря е на Цветан...

Intel трябва да плати глоба от 1,06 млрд. евро

Съдът на ЕС потвърди наложеното от ЕК рекордно наказание заради злоупотреба с господстващо положение


Две трети от газовите бутилки в заведенията – опасни

Най-изрядни са в Стара Загора и Казанлък, сочи проверка на ДАМТН


Индексите на Wall Street спадат, а петролът поскъпна заради ситуацията в Ирак*

Инвеститорите останаха разочаровани и от данните за продажбите на дребно и от факта, че повече американци са подали молби за помощи за безработица


Фиксинг на БНБ за четвъртък, 12 юни

Валутните курсове на БНБ за 12 юни в сила от 16:00 ч. днес до 16:00 ч. утре са:   за ...

Папата с видео послание за солидарност преди световното

Папа Франциск изрази надежда, че Световната купа по футбол в Бразилия, ще премине в дух на братство, почтена игра и солидарност между народите, съобщи Ройтерс.   Във видеопослание на португалски език до запалянковците и организаторите на Мондиала в Бразилия аржентинският папа заяви, че спортът е не само форма на развлечение, но и средство за разпространяване на доброто и за изграждане на по-справедливо, братско и мирно общество.   "Надеждата ми е, че освен спортен празник Световната купа може да си превърне в празник на солидарността между народите", отбеляза той в посланието си.   "Спортът е училище за мир. Той ни учи да градим мир", добави Франциск.   Като архиепископ на Буенос Айрес, сегашният папа е запален привърженик на футболен клуб "Сан Лоренсо".

По стадионите забраняват брашно, лазер и чанти по големи от 25 см

Почти с празни джобове и чанти ще се влиза на мач от световното първенство по футбол, което започва тази вечер. Мерките за сигурност са изключителни и зрителите ще минават през няколко проверки. Споре...

Моника Станишева отрече да е разпитвана

Съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев - Моника, разпространи открито писмо до медиите. В него тя изразява категорично отрицание на разпространените по-рано днес информации, че е била разпитвана в...

Барези: Италия ще е пърият европейски тим, станал шампион в Южна Америка

Легендарният защитник на Милан и Италия Франко Барези вярва в способността на селекционера на "адзурите" Чезаре Прандели да изведе отбора в Бразилия до пета световна титла. "Чезаре Пра...

Монтоливо: Ще играем поне на 1/2 финал

Полузащитникът на Италия Рикардо Монтоливо има доста оптимистични очаквания за представянето на неговия отбор на Световното първенство в Бразилия. Според него Италия може да достигне до 1/2-финал или ...

Португалия се радва на мощна подкрепа още на тренировките

Португалският национален отбор имаше удоволствието да тренира пред 10-хилядна екзалтирана публика в Кампиняс, съобщават световните агенции. Феновете на тима изгледаха цялото занимание на стадиона на в...

ЕК и ЕИБ подкрепят до 48 млрд. евро инвестиции в науката

Европейската комисия и групата на Европейската инвестиционна банка дадоха началото на ново поколение финансови инструменти и консултантски услуги на ЕС, за да помогнат на новаторските фирми по-лесно да получават достъп до финансиране, съобщиха от представителството на ЕК.

НСИ включва в данните за БВП оценки за проституцията и наркопазара

/КРОСС/ Оценки за т. нар. скрити дейности, като проституция и разпространение на наркотици, ще бъдат включени в ревизираните данни за макроикономическите показатели на страната, които Националният статистически институт ще започне да публикува от 1 октомври, съобщи заместник-председателят на НСИ Диана Янчева.  НСИ няма да събира първични данни за проституция и разпространение на наркотици, а ще ги оценява по официални данни или такива, които косвено могат да дадат информация за обема на тези дейности и влиянието им върху БВП. Данните, които ще бъдат ползвани, са от официални национални, европейски и международни ведомствени източници. До септември новата система от европейски сметки трябва да замени досегашната, по която са били отчитани основни макроикономически показатели във всички страни от общността. Паралелно с това страната изпълнява препоръки на Европейската комисия, свързани с подобряване на източниците на информация и изчерпателността на данните, използвани при изчисляването на макроикономическите показатели. Данните за скритите дейности ще бъдат въведени поетапно в целия динамичен ред от 1995 г. по изискване на Брюксел.

Студентка и приятелят й паднаха от тераса по време на секс и загинаха в Лондон

Руска студентка в Лондон загина заедно с гаджето си, падайки от балкон по време на секс. Анастасия Татик и приятеля й, обладани от страстта, не забелязали как се напукала стъклената преграда. Когато тя поддала, младежите загубили равновесие и паднали на земята от 20-метрова височина, съобщава Lifenews.ru. Руска студентка в Лондон загина заедно с гаджето си, падайки от балкон по време на секс. Анастасия Татик и приятеля й, обладани от страстта, не забелязали как се напукала стъклената преграда. Когато тя поддала, младежите загубили равновесие и паднали на земята от 20-метрова височина, съобщава Lifenews.ru.

Бременна се оплаква, че няма стая за почивка

Бременна жена се оплака в Комисията за защита от дискриминация (КЗД) от тормоз на работното място. Софиянката започнала работа в магазин за продажба на алкохол и цигари като продавачка. Когато се разбрало, че ще става майка, отношението към нея коренно се променило, пише в жалбата. В сигнала си жената обяснява, че когато бременността  напреднала Бременна жена се оплака в Комисията за защита от дискриминация (КЗД) от тормоз на работното място. Софиянката започнала работа в магазин за продажба на алкохол и цигари като продавачка. Когато се разбрало, че ще става майка, отношението към нея коренно се променило, пише в жалбата. В сигнала си жената обяснява, че когато бременността напреднала

Фенове нахлуха на терена след тренировката на Аржентина

/КРОСС/ Националният отбор на Аржентина проведе открита тренировка в Бразилия, в която взе участие и звездата на Барселона Лионел Меси. Тренировката на аржентинците приключи с безредици, пишат местни медии. Фенове нахлуха на терена, докато футболистите се прибират към съблекалнята. Един от привържениците се хвърли в краката на Меси и почисти бутонките му. Това обаче никак не притесни аржентинеца, който прегърна младия мъж и му подари фланелката си. Това далеч не бе единствената изненада за Меси. На стадиона се появи и „фалшив" Роналдиньо, който поздрави бившия си съотборник от Барселона. Двойникът Робинсън Оливейра коленичи пред Меси, след което се здрависа с гениалния футболист.   video:http://www.youtube.com/watch?v=ptSU0vFrPHc

Повече от 2500 души загубиха работата си в чистка в съдебната власт в Турция


Турското правителство смени повече от 2500 съдии и прокурори в хода на последната масова чистка на полицията и съдебната система, съобщава турският "Хюриет".

Първата камара на Върховния съвет на съдиите и прокурорите издаде заповед, с която 2224 съдебни служители 293 заети в администрацията се освобождават от длъжност. Сред уволнените са стотици висши прокурори и съдии. Със заповедта се назначават и нови заместник-главни прокурори в столицата Анкара и в Истанбул, сменени са и...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване