Сблъсъци в Сао Пауло преди старта на световното

Най-малко петима души са ранени часове преди първия мач


Блъснатите тази сутрин баба и внуче са в добро състояние

/КРОСС/ Състоянието на блъснатите от лек автомобил 4-годишно момче и 75-годишна жена е добро. Това съобщиха от „Пирогов". Те са прегледани и изследвани. Детето има рана на едното краче. Жената има мозъчно сътресение и рани по бедрото, ето защо тя остава в болницата. Състоянието и на двамата е добро.  

Познайте резултатите от Световното и спечелете много награди

Мондиал 2014 в Бразилия стартира, а с това освен многото емоции, идват и невероятни възможности за награди. За целта трябва да познаете как ще свърши...

Самоубиецът открит мъртъв от жена си, имали дете на 1 г.

29-годишният, който бе намерен прострелян в жилището си на ул. 29-годишният, който бе намерен прострелян в жилището си на ул. "Константин Нунков" в Кючук Париж в Пловдив е бил открит мъртъв от съпругата си, съобщиха за "24 часа" запознати. Сигналът е бил подаден на телефон 112 в 14,30 ч днес. Самоубиецът се е прострелял с пистолет. Той е бил шофьор. Имал момиченце на 1 годинка.

Вицепремиерът Д.Бобева: За година изпълнихме половината от мерките за 4 години

Това правителство трябва да бъде оценявано според това, как е изпълнило програмата си. Имаше около 400 мерки, които трябваше да изпълним за 4 години. Половината изпълнихме за 1 година.Това каза в "Лице в лице" вицепремиерът Даниела Бобева.

Предприемачи от цял свят пристигат на форум край Варна през септември

Над 1500 представители на фирми от 43 държави ще участват в международна среща на малките и средни предприемачи край Варна. Потвърждение, че ще се включат във форума през септември, са изпратили бизнесмени от Япония, Виетнам, Мексико, Европа, както и от някои бивши съветски републики.

Милер: Позицията на Украйна по газовия въпрос е шантаж

/КРОСС/ Позицията на Украйна в тристранните преговори по въпроса за газ е открит шантаж. Това заяви шефът на „Газпром" Алексей Милер. По думите му позицията на Украйна е абсурдна, неконструктивна и ултимативна. Според Милер министър-председателят на Украйна Арсений Яценюк е виновен за провала на тристранните газови преговори в Брюксел."Със своите изявления за безкомпромисната позиция на Киев по отношение на цените на газа в сряда Яценюк действително провали тристранните преговори", подчерта той. От думите му стана ясно още, че „Газпром" възнамерява да подаде насрещен иск в Стокхолмския арбитражен съд, в случай че „Нафтогаз" подаде иска срещу руската компания.

Даниела Бобева: "Южен поток"? Въпросът е не дали, а кой ще го прави

Ще подадем оставка, когато се разберат политиците. Има си процедури, ще видим как ще мине утре вотът на недоверие, заяви вицепремиерът, отговарящ за икономическата политика Даниела Бобева в предаването „Лице в лице" по bTV.

Правителството трябва да бъде оценявано по това как сме изпълнявали програмата. Има и несвършени неща, но, съобразно обещан Ще подадем оставка, когато се разберат политиците. Има си процедури, ще видим как ще мине утре вотът на недоверие, заяви вицепремиерът, отговарящ за икономическата политика Даниела Бобева в предаването „Лице в лице" по bTV. Правителството трябва да бъде оценявано по това как сме изпълнявали програмата. Има и несвършени неща, но, съобразно обещан

Парамедиците и лекарските асистенти ще получават диплома за висше

/КРОСС/ "Новите медицински професионалисти, каквито са парамедиците и лекарските асистенти, ще се обучават в университетските и многопрофилните болници. Промените са заложени в Закона за професионалното образование, обсъден на парламентарната здравна комисия. Промените целят справяне с кризата на кадри", каза председателят на Комисията д-р Нигяр Джафер. "Чрез промяната в закона за професионалното обучение се въвежда обучение чрез работа на кадри за нуждите на здравеопазването", каза Джафер. "Проблемите в спешната помощ са в отдалечените региони и поставят на дневен въпрос тези проблеми. Трябва държавата да помисли по какъв начин тези хора да получават образование, какъв трябва да бъде хорариумът, съгласно който ще се обучават, какви ще бъдат компетенциите на всяка една група от тези специалисти, за да могат да дават пълноценни грижи в здравната система", каза още тя. Вече са регламентирани възможностите парамедици да се обучават за срок от три години в медицински колежи, а лекарски асистенти - 4 години в медицинските факултети. Има заявка от медицинските университети във Варна и София да обучават парамедици и лекарски асистенти. "Колежите, университетите, лечебните заведения са готови на този тип стъпки, защото вече има сигнали в тази посока. Дефицитът е огромен, не само на лекари, но и на медицински сестри", заяви още Джафер. Компетенциите на различните специалности ще бъдат регулирани в наредби

50 лв. глоба за мъж, написал "Оставка" на нива

Служители от кметството в с. Бъзън са заличили надписа „Оставка", който съселянинът им Танжу Ахмед изписа на хълм край селото вчера, съобщи „Русе нюз". Заличаването е би...

Надал се сгромоляса жестоко на тревата в Хале

Испанският ас Рафаел Надал отпадна от турнира на трева "Гери Вебер Оупън" в Хале, след като бе елиминиран от номер 85 в света Дъстин Браун от Германия.Надал, който взе деветата си титла от Р...

Вицепрезидент на ФИФА иска отстраняване на отбори и играчи за расизъм

Вицепрезидентът на ФИФА Джефри Уеб призова съдиите и техните сътрудници, които ще ръководят мачовете на световното първенство в Бразилия, да наказват проявленията на расизъм с отстраняване на отбори и...

Мафията на цветни метали в Перник задигна мост - СНИМКИ

Мафията на цветни метали в Перник задигна мост в пернишкия квартал "Твърди ливади", съобщиха читатели на ZaPernik.com.

Крадците задигнали арматурата от моста, който впоследствие паднал в река Струма. Съоръжението свързваше бившия стоманолеярен завод. Той се намира в района на бившия ТЕЦ "Перник", който беше изравнен със земята.

Въпреки, че на метри от моста се намират жилищни блокове това не притеснило апашите, които си свършили работата...

Продължава

Моторист едва не загина заради дупка на Аспарухов мост (снимки)

Моторист едва не загина заради дупка на Аспарухов мост (снимки)

22-годишен мъж от Варна едва не загина на Аспарухов мост заради дупки по пътя, съобщава Varnautre.bg. Младият мъж натъкнал на трап със скорост в рамките на позволената (50 Km/h) и може би само това е спасило живота му. За съжаление, мотоциклетът му е тежко повреден и ще бъде в бокса поне седмица.

След инцидента, водачът сигнализирал на спешният номер 112 и помолил за полицейски патрул, който да протоколира произшествието. След час чакане, той отново търси 112, от там му съобщили, че се объркали и подали сигнала към Община Варна. Този път изпратили патрулка, но полицаите решили, че трябва да напишат акт за шофиране с несъобразена скорост.

Междувременно докато мотористът чакал полицаите,  на моста се случват други две катастрофи, а засилен микробус едва не го помита, събаряйки мотора му отново на земята.

От строителството му през 1976 година досега съоръжението не е било ремонтирано. В момента настилката е в окаяно състояние, защото закърпените дупки отново са се отворили и не само затрудняват движението на автомобили по моста, но са и предпоставка за пътнотранспортни произшествия. Но това е само видимата част. В какво състояние е носещата конструкция на моста, могат да кажат само специалистите.

Тази година в общинския бюджет са заложени 60 000 лева за обследване и изработка на доклад за надеждността на съоръжението. Проверката трябва да завърши до края на годината. 

Комисар Калоян Калоянов пое ОДП Бургас

Комисар Калоян Калоянов е временно назначен за шеф на ОДП Бургас. Заповед от министъра на МВР Цветлин Йовчев за назначението му е била получена вчера.
Калоянов е преминал през стълбица от РПУ-та, бил е шеф на РПУ Сунгарларе, Айтос, Карнобат и Пето Районно в Бургас. До момента бе заместник директор на ОДП. Комисар Калоян Калоянов е временно назначен за шеф на ОДП Бургас. Заповед от министъра на МВР Цветлин Йовчев за назначението му е била получена вчера. Калоянов е преминал през стълбица от РПУ-та, бил е шеф на РПУ Сунгарларе, Айтос, Карнобат и Пето Районно в Бургас. До момента бе заместник директор на ОДП.

ISIS - терористите, oт които дори Ал Кайда се страхува

"Ислямска държава Ирак и Сирия" е групировката, пред която дори Ал Кайда отстъпва по радикални възгледи, пише британското издание "Гардиън". Новата джихадистка клетка заплашва да създаде своя собствена държава в Ирак. В конкуренция с Ал Кайда бунтовниците от ISIS напредват по територията на страната и заплашват с избухване на нова иракска криза не само между сунити и шиити, а и в самите редици на сунитските радикали. Водена от иракчанина Абу Бакр ал Багдади, Ислямската държава Ирак (ISI) първоначално е част от иракския клон на Ал Кайда. С избухването на гражданската война в Сирия групировката започва по-интензивни действия и създава свое разклонение на територията на страната през 2011 г. - „Джабат ал Нусра“ става основната джихадистка групировка в размирна Сирия. „Джабат ал Насура“ пряко заплашва влиянието на ISI и скоро настъпва разрив между двете групировки. За да възвърне влиянието си в Сирия, Абу Бакр ал Багдади основава Ислямска държава Ирак и Сирия (ISIS), която започва жестоки удари над основните сирийски артерии. Възгледите на ISIS, позната още и като Ислямска държава Ирак и Левента (ISIL), са прекалено радикални дори и за Ал Кайда. След поредица от жестоки набези в източните райони на сирийския град Алепо миналият месец лидерът на Ал Кайда Айман ал Зауахири публично порица групировката и призова за оттеглянето им от Сирия. Идеологически изоставена от „Джабат ал Насура“ групировката отправя поглед към иракските територии. С превземането на Мосул, вторият по важност за Ирак град след столицата Багдад, ISIS демонстрира бруталните си подходи. В момента ислямистите контролират територии, простиращи се от източен Алепо до Фалуджа в западен Ирак, а от скоро - и на север до Мосул и Тикрит. Атаките на бунтовниците от ISIS продължават вече няколко месеца, като само през май са убити близо 800 души, 603 от които цивилни. Около 500 000 души са избягали от Мосул до момента. Въпреки кървавата си репутация, ISIS успява да си спечели голям процент сунитски поддръжници с изявленията на лидера ал Багдади, че групировката предлага алтернатива на шиитската политическа класа в Ирак и правителството на Нури ал Малики. Противно на иракската армия, водена от шиитски привърженици, бунтовниците от ISIS са мотивирани и по-добре въоръжени, твърдят източници на „Гардиън“.

От варненската полиция отправят препоръки за опазване децата и пешеходците на пътя

Летният сезон на територията на Варненски регион се характеризира с чувствително нарастване на интензивността на движението. През лятото особено осезателен в по-големите населени места става конфликта МПС- пешеходци, а за съжаление, последните са една от най-застрашените категории участници в движението.

Младеж едва не загина заради дупка на Аспаруховия мост

/КРОСС/ 22-годишен мъж от Варна с инициали П.Г. едва не е загинал на Аспарухов мост, съобщи Varnautre.bg. Той се натъкнал на добре известен шосеен трап със скорост в рамките на позволената (50 Km/h) и може би само това е спасило живота му. За съжаление, мотоциклетът му е тежко повреден и ще бъде в бокса поне седмица. След инцидента, водачът сигнализирал на спешният номер 112 и помолил за полицейски патрул, който да протоколира произшествието. След час чакане, той отново търси 112, от там му съобщили, че се объркали и подали сигнала към Община Варна. Този път изпратили патрулка, но полицаите решили, че трябва да напишат акт за шофиране с несъобразена скорост.    

Даниела Бобева: Оставка на кабинета? Когато се разберат политиците

Ще подадем оставка, когато се разберат политиците. Има си процедури, ще видим как ще мине утре вотът на недоверие, заяви вицепремиерът, отговарящ за икономическата политика Даниела Бобева в предаването „Лице в лице Ще подадем оставка, когато се разберат политиците. Има си процедури, ще видим как ще мине утре вотът на недоверие, заяви вицепремиерът, отговарящ за икономическата политика Даниела Бобева в предаването „Лице в лице" по bTV. Правителството трябва да бъде оценявано по това как сме изпълнявали програмата. Има и несвършени неща, но, съобразно обещан

И ТЕЦ "Сливен" се възпротиви на подготвяните нови цени за парното


"Топлофикация-Сливен" ЕАД възразява на предложените в доклад на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) цени на топлинна и електрическа енергия от комбинирано производство на дружествата от сектор "Топлоенергетика", казаха на пресконференция ръководители на дружеството.

Възражението на изпълнителния директор Стефан Кондузов е изпратено на 2 юни. Предложението на ДКЕВР за новия регулаторен период (от 1 юли т.г. до 30 юни следващата година) предвижда изкупната цена...

И ТЕЦ-Сливен се възпротиви на подготвяните нови цени за парното


"Топлофикация-Сливен" ЕАД възразява на предложените в доклад на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) цени на топлинна и електрическа енергия от комбинирано производство на дружествата от сектор "Топлоенергетика", казаха на пресконференция ръководители на дружеството.

Възражението на изпълнителния директор Стефан Кондузов е изпратено на 2 юни. Предложението на ДКЕВР за новия регулаторен период (от 1 юли т.г. до 30 юни следващата година) предвижда изкупната цена...

Снимка: Черната Златка показа бременния корем

Плеймейтката смяташе, че скоро няма да й проличи, тъй като е спортна натура, но природата си казва думата. Коремчето ѝ вече е доста наедряло и плодът се развива отлично.

53% от ОП "Околна среда" са били изплатени на бенефициенти

Независимо от замразените плащания по Оперативна програма „Околна среда“ 2007 – 2013 г. (ОПОС), повече от половината от бюджета на програмата са...

Вкарват наркотиците и проституцията в оценките за икономиката

Проституцията, наркотиците и контрабандата вече ще влизат в оценките на брутния вътрешен продукт, изчисляван от Националната статистика. Това съобщи Диана Янчева от института. Инициативата за разширяването на оценките от сектори на неформалната икономика е на Евростат, като вече са получени първите указания от европейската статистическа служба.

Важно е съдържанието на учебника, а не кой ще го издава!

Клисарова готова на среща с тези, които са против идеята за 1 учебник


Млад мъж прострелян в жилището си в Пловдив /обновена/

Пловдив /КРОСС/ Млад мъж е бил прострелян в жилището си на ул. "Константин Нунков" в Кючук Париж, до старите хали. Трупът е бил открит преди час и в момента криминалисти правят оглед на местопроизшествието. По първоначални данни мъжът е прострелян, най-вероятно снощи около 22 часа. Според съседи жертвата живее под наем в блока заедно със семейството си. Мъжът е имал съпруга и малко момиченце на 1 година. В деня на убийството те не са били в апартамента. Според запознати мъжът е работел като шофьор, съобщи "Марица". "24 часа" съобщава, че съседи на простреляния се съмняват във версията за самоубийство. Те твърдят, че са чули няколко изстрела - един преди полунощ и други няколко по-късно.От полицията обаче смятат, че става въпрос за самопрострелване.Съпругата и бебето на мъртвия 29-годишен шофьор не са си били в къщи през нощта, прибрали се днес в ранния следобед. Жената открила тялото и подала сигнал на 112.

Видео: Летищата в Рио де Жанейро стачкуват за 24 часа


След закъсненията с подготовката, още една лоша новина за Бразилия  - танкове и военни джипове се насочват към летище "Сантос Думонт" в Рио де Жанейро.

Това е едно от трите летища, където служителите обявиха спиране на работата в полунощ в деня на откриването на световното първенство по футбол.

"Сантос Думонт" обслужва вътрешните линии, включително и полети до Сао Пауло, където тази вечер ще се играе първият двубой от шампионата между Бразилия и Хърватия.

Късно...

Млад мъж прострелян в жилището си в Пловдив

Пловдив /КРОСС/ Млад мъж е бил прострелян в жилището си на ул. "Константин Нунков" в Кючук Париж, до старите хали. Трупът е бил открит преди час и в момента криминалисти правят оглед на местопроизшествието. По първоначални данни мъжът е прострелян, най-вероятно снощи около 22 часа. Според съседи жертвата живее под наем в блока заедно със семейството си. Мъжът е имал съпруга и малко момиченце на 1 година. В деня на убийството те не са били в апартамента. Според запознати мъжът е работел като шофьор, съобщи "Марица".

Търсят нов шеф на парк „Българка”

Изпълнителната агенция по горите обяви конкурс

Кървища в Пловдив: Откриха прострелян млад мъж в дома му

29-годишен мъж е бил открит прострелян в апартамента си на ул. "Константин Нунков" в Кючук Париж в Пловдив.

Блъснатите от автомобил жена и 4-годишно дете са в добро състояние

Състоянието на блъснатите от лек автомобил 4-годишно момче и 75-годишна жена е добро. Това съобщиха от „Пирогов”, предаде Фокус.
Те са прегледани и изследвани. Детето има рана на едното краче. Жената има мозъчно сътресение и рани по бедрото, ето защо тя остава в болницата. Състоянието и на двамата е добро. Състоянието на блъснатите от лек автомобил 4-годишно момче и 75-годишна жена е добро. Това съобщиха от „Пирогов”, предаде Фокус. Те са прегледани и изследвани. Детето има рана на едното краче. Жената има мозъчно сътресение и рани по бедрото, ето защо тя остава в болницата. Състоянието и на двамата е добро.

Жената и 4-годишното дете, блъснати от автомобил, са в добро състояние

Състоянието на блъснатите от лек автомобил 4-годишно момче и 75-годишна жена е добро. Това съобщиха от „Пирогов”, предаде Фокус.
Те са прегледани и изследвани. Детето има рана на едното краче. Жената има мозъчно сътресение и рани по бедрото, ето защо тя остава в болницата. Състоянието и на двамата е добро. Състоянието на блъснатите от лек автомобил 4-годишно момче и 75-годишна жена е добро. Това съобщиха от „Пирогов”, предаде Фокус. Те са прегледани и изследвани. Детето има рана на едното краче. Жената има мозъчно сътресение и рани по бедрото, ето защо тя остава в болницата. Състоянието и на двамата е добро.

Откриха трупа на млад мъж в апартамент в Пловдив, вероятно се е самопрострелял

29-годишен мъж е открит мъртъв в апартамент на ул. „Константин Нунков" в пловдивския Кючук Париж, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив за "Фокус".

Сигналът е подаден в полицията към 14.32 часа. Вероятно се е касае за самопрострелване, казаха от пресцентъра. В момента полицаи правят оглед на местопроизшествието. 
29-годишен мъж е открит мъртъв в апартамент на ул. „Константин Нунков" в пловдивския Кючук Париж, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив за "Фокус". Сигналът е подаден в полицията към 14.32 часа. Вероятно се е касае за самопрострелване, казаха от пресцентъра. В момента полицаи правят оглед на местопроизшествието.

Такса смет скача до три пъти


Цената на такса смет ще бъде драстично повишена от 1 януари догодина. Първите разчети на Столичната община пред "Дневник" показват до тройно покачване на цената на услугата за най-разпространените жилища - двустайни панелни апартаменти, в които живеят трима или четирима души в домакинство.

Според доклад на финансовия министър Петър Чобанов, който е внесен за съгласуване в Министерския съвет, гражданите и част от фирмите ще плащат в пъти по-висока цена на услугата, независимо коя от...

Без ток във Варна и областта утре ще са...

Поради профилактика и неотложни ремонтни дейности и профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, утре - 13 юни - петък, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 16:00 ч. - гр.Варна - кв."Чайка" - бл.

Зверска катастрофа край Враца, има ранени

Зверска катастрофа край Враца, има ранени

Тежка катастрофа е станала преди около час край Враца, съобщава сайтът tribali.info.

Камион „Мерцедес“, който работи по водния цикъл, отнесъл лек автомобил „Мазда“ на Оряховско шосе до бензиностанция „Лукойл“.

И двете превозни средства се движели в посока към Враца. Водачът на колата предприел забранена маневра – опитал се да влезе в бензиностанцията от страната, откъдето излизат автомобилите. Шофьорът на камиона не успял да овладее тежката машина и ударил странично „Мазда“-та.

Половината на колата от страната на шофьора е буквално смазана. Предното стъкло е счупено, ламарината е огъната, а воланът се е изкривил на друга посока. Щетите по камиона са по-малки, счупен е десния фар и част от бронята.

В смачканото возило пътували двама души, които са ранени и са закарани в болницата във Враца. В момента органите на реда са на мястото на произшествието, за да изяснят причините за катастрофата. И двата автомобила са преместени от пътното платно и движението се осъществява нормално

Гигантска топка „цъфна” в град-домакин на Мондиалa

/КРОСС/ В град Куяба, един от домакините на Мондиал 2014 в Бразилия, вдигнаха гигантско копие на официалната футболна топка на първенството. Тя е направена от фибростъкло и е широка три метра. Издига се на хълм над уличния трафик, като може да бъде видяна отдалеч. Работниците от местното кметство бяха инсталирали веднъж топката, но през нощта тя се търкулнала и паднала от хълма по неясни причини. Работниците определиха скулптурата като символ на гордостта на техния град, който е домакин на четири от мачовете от шампионата. Топката се намира само на 2 км от "Арена Пантанал" - стадиона, на който ще се играят двубоите, пише tvevropa.  

"Протестна мрежа": Различни ли са хартиената и електронната декларация на Пеевски?

"Протестна мрежа" отправи призив до председателя на Сметната палата да провери дали са истина твърдения в медиите, че има подмяна в подаваните от депутата от ДПС Делян Пеевски декларации за имотно състояние.   "Сравнете информацията от депозираните на хартия декларации от депутата Пеевски и въведеното в електронния регистър и съобщете какви са констатациите ви", призовават от неформалното движение.   "Не призовавайте журналистите да подават заявления за достъп до обществена информация, защото е необходимо самата Сметната палата публично да потвърди или опровергае появилата се в медиите информация, че данните в декларациите на сайта на Сметната палата могат да не съответстват на подадените от депутата данни", продължават от Протестна мрежа.   Преди дни бившият депутат от БСП Татяна Дончева заяви, че по настояване на Делян Пеевски е била наложена кандидатурата на служителка в Сметната палата, която не отговаря на законовите изисквания. "И се оказва, че човек, който не е нито икономист, нито юрист и не отговаря на никакви условия, за да бъде член на Сметната палата, Пеевски е решил, че той ще стане", коментира Дончева пред Bulgaria on Air,   Дончева не посочи име, но даде следния "жокер" - въпросната служителка отговаряла за качването в интернет на декларациите по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни постове. Тя "години наред е вкарвала информационния масив в интернет, включително и неговите (на Пеевски) декларации, не със съдържанието, с което те са реално подадени."   Според им,ществената деклрация на Делян Пеевски през миналата година той е спестил малко над 17 хил. лв.

"Протестна мрежа": Има ли разлика в хартиената и електронната декларация на Пеевски?

"Протестна мрежа" отправи призив до председателя на Сметната палата да провери дали са истина твърдения в медиите, че има подмяна в подаваните от депутата от ДПС Делян Пеевски декларации за имотно състояние.   "Сравнете информацията от депозираните на хартия декларации от депутата Пеевски и въведеното в електронния регистър и съобщете какви са констатациите ви", призовават от неформалното движение.   "Не призовавайте журналистите да подават заявления за достъп до обществена информация, защото е необходимо самата Сметната палата публично да потвърди или опровергае появилата се в медиите информация, че данните в декларациите на сайта на Сметната палата могат да не съответстват на подадените от депутата данни", продължават от Протестна мрежа.   Преди дни бившият депутат от БСП Татяна Дончева заяви, че по настояване на Делян Пеевски е била наложена кандидатурата на служителка в Сметната палата, която не отговаря на законовите изисквания. "И се оказва, че човек, който не е нито икономист, нито юрист и не отговаря на никакви условия, за да бъде член на Сметната палата, Пеевски е решил, че той ще стане", коментира Дончева пред Bulgaria on Air,   Дончева не посочи име, но даде следния "жокер" - въпросната служителка отговаряла за качването в интернет на декларациите по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни постове. Тя "години наред е вкарвала информационния масив в интернет, включително и неговите (на Пеевски) декларации, не със съдържанието, с което те са реално подадени."   Според им,ществената деклрация на Делян Пеевски през миналата година той е спестил малко над 17 хил. лв.

РЕФАН отново спонсор на най-престижните спортни събития

Г-н Антел Попов, президент на козметичната компания РЕФАН БЪЛГАРИЯ никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България. С огромен ентусиазъм той се включи в спонсорирането на две грандиозни за България спортни събития - Европейското първенство по спортна гимнастика, Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международения турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014.

Хюндай подари автомобил на победителката от „Като две капки вода”

Неве получи чисто нов автомобил Hyundai i30 от серията Go!Brazil
Днес победителката в успешния телевизионен формат „Като две капки вода" Неве „даде старт" на Световното първенство по футбол с чисто нов автомобил Хюндай i30 Go!Brazil. Ключовете от наградата й връчи търговският директор на „Индустриал Комерс" Стефан Митов. В интервю за Нова ТВ актри Неве получи чисто нов автомобил Hyundai i30 от серията Go!Brazil Днес победителката в успешния телевизионен формат „Като две капки вода" Неве „даде старт" на Световното първенство по футбол с чисто нов автомобил Хюндай i30 Go!Brazil. Ключовете от наградата й връчи търговският директор на „Индустриал Комерс" Стефан Митов. В интервю за Нова ТВ актри

Хюндай подари автомобил на победителката от „Като две капки вода”

Неве получи чисто нов автомобил Hyundai i30 от серията Go!Brazil
Днес победителката в успешния телевизионен формат „Като две капки вода Неве получи чисто нов автомобил Hyundai i30 от серията Go!Brazil Днес победителката в успешния телевизионен формат „Като две капки вода" Неве „даде старт" на Световното първенство по футбол с чисто нов автомобил Хюндай i30 Go!Brazil. Ключовете от наградата й връчи търговският директор на „Индустриал Комерс" Стефан Митов. В интервю за Нова ТВ актри

29-годишен открит мъртъв в апартамент в Пловдив, подозират, че се е прострелял сам

29-годишен мъж е открит мъртъв в апартамент на ул. „Константин Нунков 29-годишен мъж е открит мъртъв в апартамент на ул. „Константин Нунков" в пловдивския Кючук Париж, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив за "Фокус". Сигналът е подаден в полицията към 14.32 часа. Вероятно се е касае за самопрострелване, казаха от пресцентъра. В момента полицаи правят оглед на местопроизшествието.

Белият хляб е полезен за здравето

Белият хляб е здравословен, защото значително увеличава броя на "добрите" бактерии в стомаха, предпазва от заболявания и подобрява здравето, съобщава в. "Дейли мейл", цитиран от ...

40% от мъжете готови да откажат секс заради мач от Световното

Жените се подготвят за лятото, но приятелите и съпрузите им се готвят да застанат пред телевизора, защото започва Световното първенство по футбол.Представителките на нежния пол ще получават още по-мал...

Лудогорец взима втори колумбиец

Колумбийският защитник Брайън Ангуло, който се състезава за испанския Гранада, е на часове от трансфер в българския шампион Лудогорец, съобщава испанска медия. Преди няколко дни бе оповестена информа...

Швейцария ще поиска промени в споразумението с ЕС за свободно движение на хора

Швейцария уведоми днес Европейския съюз, че ще поиска промени в двустранното споразумение за свободно движение на хора, което е несъвместимо с швейцарската конституция след референдума за миграцията о...

Чичарито сяда на пейката в мача с Камерун

Звездата на Мексико Хавиер Ернандес, който е третият най-добър голмайстор в историята на националния отбор, няма да бъде титуляр в мача срещу Камерун от груповата фаза на световното първенство. Ернан...

Астронавти си направиха мачле в Космоса

Трима астронавти "ритаха" топка, за да отпразнуват откриването на световното първенство по футбол в Бразилия. И въпреки че са в безтегловоност, те си спретнаха мачле в космическата станция. ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване