Азиатските акции поеха надолу

Търговията остана под натиск поради опасенията за световния растеж и ескалацията на насилието в Ирак


Европейската технологична компания Asseco навлиза на българския пазар

Концернът представи устройство, което съвместява функциите на бюро за валутен обмен и на банкомат


Народното събрание гледа предложението за референдум за изборното законодателство

Народното събрание ще разгледа предложенията за референдум по въпроси от изборното законодателство, внесени от президента Росен Плевнелиев и от иницативен комитет, оглавяван от професор Георги Близнашки. Инициативният комитет събра над 500 000 подписа, но част от тях бяха обявени за невалидни и така в момента подписите са 460 000.

От ГЕРБ поискаха оставка на кабинета до вторник

Парламентът не може да работи, заяви Цецка Цачева


Ден на Русия

/КРОСС/Днес руснаците отбелязват Деня на Русия, като по случай празника ще се проведат редица културни събития и концерти. Цигуларят Юрий Башмет ще получи от руския президент Владимир Путин държавна награда за постижения в областта на науката и технологиите, литературата и изкуството. С тази награда ще бъдат удостоени и математикът Виктор Маслов, специалистът по космическа медицина и биология акад. Анатолий Григорев, писателят Фазил Искандер. Това ще стане на церемония в Москва по повод днешния национален празник на Русия. На 12-и юни 1990-а година се приема Декларацията за суверенитета на Русия, а година по-късно се провеждат първите демократични избори за президент на федерацията. Крим, който през тази година стана част от Русия, днес също отбелязва Деня на Русия. На територията на полуострова ще се проведат фестивали, концерти, конкурси и други тържествени мероприятия, предаде РИА Новости. Временният премиер на Крим Сергей Аксьонов поздрави всички граждани за Деня на Русия. На страницата си във Фейсбук той написа : „Денят на Русия е празник на единението, мира и съгласието. Никой не е успявал и няма да успее да внесе смут е нашето многонационално семейство. Ние сме уверени в нашата сила!" В съобщението се добавя, че кримчаните винаги са съзнавали своята неразривна връзка с руската земя, с нейната победоносна история, великата й култура и процъфтяващото й бъдеще.  

Свали новата песен на Рут Колева само в "Дневник"


Най-новата песен на българската соул и джаз певица Рут Колева Breathtaking Moment, продуцирана от българския дъбстеп диджей и продуцент Diamondz, днес се появява само и единствено в "Дневник" с опция да бъде свалена безплатно.

Това може да стане моментално с бутона, намиращ се вдясно на плейъра:



Песента има всички заложби да се превърне в летен хит, на който да потанцувате някъде близо до пясък и море, а защо не и край океан.

Рут, която тази година...

Американски експерти: САЩ знаят малко за конфликтите, в които се намесват

/КРОСС/ Американските власти изпитват сериозен дефицит на информация относно конфликтите, в които се намесват. Конгресмените, с малки изключения, черпят данни предимно от вестниците, представящи сложните многогодишни отношения в черно-бял цвят. Това заявиха американски експерти в хода на видеомоста Москва-Вашингтон, организиран от МИА „Россия сегодня”. „Ако говорим за деескалация (на украинската криза), то ние можем да гледаме на ситуацията оптимистично. Грешно е да смятаме, че във външната политика на САЩ има някаква рационалност. Болно ми е да го кажа, но САЩ приличат на пияница по време на десетгодишно пиянство. С каквото и да се захванат – навсякъде е беда. Вторият голям град в Ирак Мосул е превзет от „Ал-Кайда”. Ето един голям успех. Ние знаем как изглежда Либия. Знаем и в какво се превърна Сирия. За съжаление, управляващите в САЩ интервенционисти постоянно интерпретират провалите си като грандиозни успехи”, заяви изпълнителният директор на Института Рон Пол за мир и процъфтяване Даниел Макадамс. Според него, подкрепящите правителството американски медии в един глас разпалват конфликтите, а после премълчават това, което се случва в проблемните зони след намесата им. „Водещите медии в САЩ се отнасяха много по-добре към Съветския съюз през 80-те, отколкото се отнасят днес към свободна и демократична Русия. Така че, у нас се наблюдава сериозен информационен дефицит

Международна конференция в София пресъздава отново работата на делегатите от ООН


София ще бъде домакин на седмото издание на международната конференция за млади дипломати, специалисти и лидери на организации, SOFIMUN (СОФИМОН). Събитието ще започне в края на юли, а желаещите да се запишат като делегати могат да се регистрират до 15 юни.

Младежката международна проява ще се състои между 26 юли и 4 август, а тази година участие в нея ще вземат над 120 студенти и млади специалисти от цял свят. Замисълът на конференцията  е възпроизвеждане на работата на част от...

Не сме обсъждали конкретна дата за оставка, каза министърът на културата


Не се чувствам министър в оставка. Не отговарят на истината твърденията, че опразвам кабинета си. Като дойде време да напусна, ще взема само иконите и книгите си "две неща, с които г-н Рашидов има трайно разминаване". Така коментира по Би Ти Ви атаките от вчера на своя предшественик министърът на културата Петър Стоянович.

Той уточни, че принос за реализацията на проекта "Бълггарски Лувър" имат седем министри, защото началото е поставено през 1999 година. "Не е възможно да смяташ, че светът започва и завършва с теб и че всички проекти са започнати от теб и ти трябва да ги завършиш", така Стоянович коментира позицията на Вежди Рашидов.

Стоянович призна, че мандатът му е "видимо в своя край", но в правителството не е обсъждана конкретна дата за оставка, той лично не е чувал и за назначения в "12 без 2". Министърът изрази съжаление, че не е могъл да поработи повече на поста, за да свърши всички започнати неща, но уточни, че е нормално след движение нагоре да има слизане. "Основният принцип на политиката е в това да работим за една кауза, да има приемственост и да не смятаме, че постът започва и завършва с нас", подчерта министърът като допълни, че е заварил ведомството с 2 млн. лева орязан бюджет, но не е оставил нито един проект да пропадне.

Петър Стоянович отрече да е имало политическо влияние над него за назначението на директор на НДК. По думите му бордът на двореца на културата има право да избере ръководител, като в началото е имало разминавания с МК, но те са били изгледени.

В Пакистан застреляха старейшина на племе и сина му

Проправителствено настроен старейшина на племе и синът му бяха застреляни в изостанал племенен район близо до границата с Афганистан, предаде АФП.

ГЕРБ иска оставка на кабинета до вторник

Парламентът не може да работи, заяви Цачева


"Фрийдъм хаус": В България корупцията е увеличила мащабите си през 2013-а

/КРОСС/В последния си доклад неправителствената правозащитна организация "Фрийдъм хаус" отбелязва, че България е сред европейските държави, в които корупцията е увеличила мащабите си през 2013-а година. Докладът е посветен на състоянието на демокрацията в бившите социалистически страни и държавите от бившия Съветски съюз. Като проблем за България е отбелязана неефективността в политическата и в съдебната система, ниското обществено доверие в институциите и дискриминацията на етническите малцинства. В текста се казва, че събитията през 2013-а година, включително назначението на заможен медиен магнат като директор на службата за национална сигурност, илюстрират тези проблеми и показват близките връзки между политическите лидери и представители на икономически групировки. Според "Фрийдъм хаус" националното демократично управление у нас е с рейтинг 3,75 пункта, а изборният процес - с 2,25. Оценката за гражданското общество е 2,25. Независимостта на медиите е оценена с 4,00, а местното демократично управление - с 3,00. На съдебната рамка и независимостта на съдебната система е даден рейтинг 3,25, а корупцията е оценена с 4,25. Скалата е от 1, което е най-добър резултат, до 7 - най-лош резултат.  

Концерт на Боян Дойчев събира средства за „Дни на класическата китара“ - Варна 2015

Сдружение „Приятели на класическата китара” - Варна представя китарен концерт на Боян Дойчев. Концертът ще е благотворителен и ще се проведе днес от 19.00 ч. във Фестивален и конгресен център – Варна (зала 2), съобщиха организаторите за Moreto.

Осман Октай: Доган сваля управлението за отмъщение

Ахмед Доган е единственият, който може да свали това управление. Той сваля това управление. Това заяви в сутрешния блок на Нова тв бившият зам. председател на ДПС Осман Октай.  Според него БСП е на колене и това е отмъщението на Ахмед Доган след опита за покушение срещу него и публичното му унижение. „ДПС никога не са имали толкова власт, както при това управление. Те имат диригентската палка”, каза Октай. Според него, ако не е бил моделът "Доган", БСП едва ли е щяла да управлява и да е във властта. „Доган казва: Аз ви обслужих добре, а вие се подиграхте с мен, изтикахте ме в ъгъла и сега ще ви унищожа. Днес БСП е на колене и това е отмъщението на бившия лидер на ДПС”, коментира Осман Октай. По думите му Пеевски и Бареков стават непотребни. „Разпределят се интереси, което изнервя играчите и неслучайно Пеевски е встрани, а Цветан Василев си направи партия чрез „България без цензура”. Не са важни имената и хората, които оглавяват такава структура, важно е кой я изгражда, как и защо”, заяви Октай. Попитан какво да чакаме от тук нататък, той отговори, че най-хубавото, което се случва, е че с почвата на АБВ ще се разруши пирамидата на „Позитано” от 90-те години. „Най-после и лявото ще се модернизира. АБВ се появи като айсберг, който удари голямата структура”, допълни той. Неговата прогноза е, че след предсрочните избори 90-95% ГЕРБ и Реформаторския блок ще имат мнозинство за управление. „Бойко Борисов има рефлексите за самосъхранение и затова отиде на това кафе с Лютви Местан. ДПС знаят много добре, че той няма да ги допусне във властта”, зави още Октай.

Блатер се ядоса заради "неуважителното отношение" на УЕФА към него


Президентът на ФИФА Сеп Блатер останал разочарован от отношението на членовете на УЕФА към него. Швейцарецът иска да се кандидатира за пети мандат начело на организацията.

Идеята му не среща подкрепата на европейските представители. Президентът на Холандската футболна асоциация Михаел ван Прааг каза, че швейцарецът трябва да напусне поста.

"Това беше най-неуважителното нещо, което ми се е случвало през целия ми живот", каза 78-годишният Блатер на конгреса на ФИФА преди...

Оставиха под домашен арест шофьора, който уби Паоло

Мъжът, който прегази 4-годишния Паоло в Стара Загора имал още 8 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата. Това съобщи по време на заседанието на Пловдивския апелативен съд прокурорът по д...

Неймар: Да спечелим Световното първенство е нещо, което винаги съм мечтал

Упрекваният често във футболен егоизъм на терена Неймар има една мечта и тя е да спечели световната титла. Часове преди началото на Мондиал 2014 нападателят на Бразилия е напълно сигурен, че не се инт...

Най-чаканото Световно започва днес! На worldcup2014.actualno.com

Юбилейното 20-то световно първенство по футбол стартира днес в Бразилия. От 21:15 часа българско време е официалната церемония по откриването, а дебютният мач между домакина Бразилия и Хърватия започв...

Ловеч и Шумен - областите с най-висока детска смъртност у нас

Шуменска област е на второ място в България по ниво на детската смъртност. Това става ясно от данни на Териториалното статистическо бюро. През миналата година коефициентът на детска смъртност в Шумен...

10 000 самоубийства в Америка и Европа заради кризата

Икономическата криза в Европа и Северна Америка е довела до увеличение на самоубийствата с 10 000 случая, съобщават британските специалисти пред Би Би Си, предаде БГНЕС. Изследване, публикувано в Б...

Споразумение за сътрудничество бе сключено между МВР и Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Документа подписаха министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателят на съюза ген.лейт о.з. Стоян Топалов    

Кадиев: Оставката ми беше сигнал към ръководството на БСП какво трябва да направи

Оставката ми беше сигнал към ръководството какво трябва да направи то всъщност. Това заяви депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев пред Нова телевизия.
„Когато са те били 10 пъти на избори и 10 пъти предлагаш едни и същи мерки и те бият за 11-и път, на 11-ия път пък вземи и направи нещо друго. Оставката ми беше сигнал към ръководството какво трябва да направи то всъщност. Това заяви депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев пред Нова телевизия. „Когато са те били 10 пъти на избори и 10 пъти предлагаш едни и същи мерки и те бият за 11-и път, на 11-ия път пък вземи и направи нещо друго.

Кадиев: Оставката ми беше сигнал към ръководството на БСП

Оставката ми беше сигнал към ръководството какво трябва да направи то всъщност. Това заяви депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев пред Нова телевизия.
„Когато са те били 10 пъти на избори и 10 пъти предлагаш едни и същи мерки и те бият за 11-и път, на 11-ия път пък вземи и направи нещо друго. Оставката ми беше сигнал към ръководството какво трябва да направи то всъщност. Това заяви депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев пред Нова телевизия. „Когато са те били 10 пъти на избори и 10 пъти предлагаш едни и същи мерки и те бият за 11-и път, на 11-ия път пък вземи и направи нещо друго.

Парламентът няма да заседава днес поради липсата на кворум

Парламентът няма да проведе заседанието си поради липса на кворум. Днес бяха направени два опита за събиране на нужния брой депутати в пленарна зала, но и двата бяха неуспешни. Имаше 112 народни представители, като липсваха тези от ГЕРБ и Парламентът няма да проведе заседанието си поради липса на кворум. Днес бяха направени два опита за събиране на нужния брой депутати в пленарна зала, но и двата бяха неуспешни. Имаше 112 народни представители, като липсваха тези от ГЕРБ и "Атака". Следващото заседание на парламента ще бъде утре от 9:00 часа.

ГЕРБ и "Атака" провалиха дебатите за референдума в парламента (обновена)


Заседанието на парламента се провали, след като за поредна сутрин в 9.00 нямаше нужния кворум от 121 депутати. В залата бяха само представителите на БСП и ДПС. От ГЕРБ обикновено не участват в сутрешната регистрация, а този път и депутатите от "Атака" не се включиха.

Председателят Михаил Миков предупреди, че ако заседанието не се състои, ще свика извънредно заседание, тъй като "въпросът за референдума е важен". И насрочи повторна регистрация в 9.10 ч., когато се регистрираха едва 112...

Проблеми с кворума провалиха дебатите за референдума в парламента


Заседанието на парламента се провали, след като за поредна сутрин в 9.00 нямаше нужния кворум от 121 депутати. В залата бяха само представителите на БСП и ДПС. От ГЕРБ обикновено не участват в сутрешната регистрация, а този път и депутатите от "Атака" не се включиха.

Председателят Михаил Миков предупреди, че ако заседанието не се състои, ще свика извънредно заседание, тъй като "въпросът за референдума е важен". И насрочи повторна регистрация в 9.10 ч., когато се регистрираха едва 112 души.

Депутатите трябваше да разглеждат днес искането на президента Росен Плевнелиев, подкрепено от инициативен комитет, събрал над 460 хил. подписа, за организиране на национален референдум за избирателната система.

"Доста странно е, че колегите от ГЕРБ, които искаха да се включи тази точка в дневния ред, провалиха заседанието", каза Миков след неуспешната регистрация.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

ГЕРБ и "Атака" "спънаха" кворума в парламента

Следващият опит за заседание е утре от 9 часа

"Атака" и ГЕРБ провалиха заседанието за референдума

След два неуспешни опита Народното събрание не успя да събере кворум, за да започне днешното пленарно заседание. В 9 ч. председателят Миков откри процедура по регистрация, но залата бе видимо празна. Присъствие имаше единствено в редиците на ДПС и "Коалиция за България", ГЕРБ и "Атака" ги нямаше. Миков обяви 10-минутна почивка, след която в залата имаше 112 депутати. Макар че от ГЕРБ подкрепяха идеята за референдум и неведнъж са заявявали, че избирателите трябва да се произнесат по изборното законодателство, те все пак "устояха на изкушението" и не подкрепиха кворума, който според тях е задължение на управляващите. "Доста странно е, че колегите от ГЕРБ, които искаха да се включи тази точка в дневния ред, провалиха заседанието", коментира Михаил Миков. Той обяви още, че ще насрочи извънредно заседание за следващата седмица, защото, по думите му, въпросът с референдума е важен.

Издъхна изпадналата в кома 25-годишна благоевградчанка

Тази нощ почина 25-годишната Ива от Благоевград, която преди седмица изпадна в кома от кръвоизлив в мозъка, съобщи struma.bg.
Момичето е прието в благоевградската болница през нощта в четвъртък срещу петък с мозъчен кръвоизлив от спукана аневризма. Тя имала оплаквания от силно главоболие, световъртеж и повръщане. Тази нощ почина 25-годишната Ива от Благоевград, която преди седмица изпадна в кома от кръвоизлив в мозъка, съобщи struma.bg. Момичето е прието в благоевградската болница през нощта в четвъртък срещу петък с мозъчен кръвоизлив от спукана аневризма. Тя имала оплаквания от силно главоболие, световъртеж и повръщане.

Деси Банова се върна от Сицилия, ще прави "Темата на Нова"

Близо седмица Деси Банова липсваше от ефира на Нова тв, но от понеделник пак е на работа. Причината е, че хубавата синоптичка започна летния сезон с пътуване до Сицилия заедно с мъжа си Ивайло. “Преценихме, че Йоанна все още е много малка за такива пътувания”, каза Банова. Затова оставят момиченцето на грижите на баба . Планират обаче да я заведат Близо седмица Деси Банова липсваше от ефира на Нова тв, но от понеделник пак е на работа. Причината е, че хубавата синоптичка започна летния сезон с пътуване до Сицилия заедно с мъжа си Ивайло. “Преценихме, че Йоанна все още е много малка за такива пътувания”, каза Банова. Затова оставят момиченцето на грижите на баба . Планират обаче да я заведат

Директор на BNP Paribas напуска поста си след разследванията на банката

Главният оперативен директор на френската банка губи поста си само няколко месеца преди да се пенсионира


Местан, много рязък: Цинично, нечистоплътно е да се иска задължителен вот заради по-висока представителност

Задължителният вот ще навреди на ДПС е една красива мечта на нашите опоненти, заяви пред НС лидерът на ДПС Лютви Местан. Той ще задълбочи пороците на политическата система.

Който и да е премиер ще му е нужна година, за да промени нещо към добро, прогнозира Томислав Дончев


Който и да стане премиер е нужна поне една година, за да се забележи някакво подобрение в ситуацията в страната. Има цели системи в крах, каза днес по Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ и бивш министър Томислав Дончев. Той уточни, че нищо в ситуацията не предполага каквато и да е доза ентусиазъм.

Според Дончев ситуацията сега не е по-различна от преди една година, но след евроизборите са станали ясни настроенията на хората, които са провокирали промени. Евродепутатът посочи, че се е стигнало...

Порошенко бил информатор на посолството на САЩ в Киев

По времето, когато е бил депутат във Върховната Рада

Петро Порошенко: Ако сепаратистите се разоръжат, ще има диалог

Украинският президент Петро Порошенко заяви, че има възможност за диалог между различните лагери в Източна Украйна, ако проруските сепаратисти се разоръжат, съобщи "Франс прес". „Не ни трябват преговори заради самите преговори.

Борисов и Макейн обсъдиха „Южен поток” и кризата в Украйна

/КРОСС/ Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със сенатор Джон Макейн в Сената на САЩ, съобщава пресцентърът на партията. Борисов и сенатор Маккейн са обсъдили ситуацията в Европа и развитието на кризата в Украйна. Тема на разговора е било и строителството на газопровода „Южен поток". Борисов и Макейн са изразили увереност, че пред по-нататъшното добро развитие на българо-американските отношения няма никакви пречки.  

Емил Хърсев: Целта на закона за веригите е поскъпване на храните

Промените в Закона за защита на конкуренцията, които засягат търговските вериги, няма да доведат до поскъпване на хранителните стоки, заяви вчера Лукан Луканов от Съюз “Произведено в България”. Те щели да направят взаимоотношенията между търговските вериги и производителите по-равнопоставени. Според икономисти обаче промените ще влошат Промените в Закона за защита на конкуренцията, които засягат търговските вериги, няма да доведат до поскъпване на хранителните стоки, заяви вчера Лукан Луканов от Съюз “Произведено в България”. Те щели да направят взаимоотношенията между търговските вериги и производителите по-равнопоставени. Според икономисти обаче промените ще влошат

Т. Дончев: Сега целта е бомбата да гръмне в други ръце

Реалните проблеми на управлението са, че правителството не може да се справи до края на годината и целта на партиите зад кабинета е бомбата да гръмне в нечий други ръце, каза по БТВ Томислав Дончев. Ситуацията в държавата не предполага никакъв ентусиазъм, смята той.

Персоналът на летищата в Рио де Жанейро стачкува

Синдикатът на персонала на трите летища в бразилския градРио де Жанейро обяви 24-часова стачка, в която ще вземат участие 20 процента от служителите, влязла в сила от полунощ, предаде Франс прес. Синдикатът настоява за увеличаване на заплатите и подобряване на условията на работа на своите членове. Стачката бе обявена в момент, когато хиляди туристи пристигат да гледат Световното първенство по футбол, което започва днес. Пресслужбата на синдиката обаче уточни, че 80 процента от персонала ще работи днес. "Въздушните превозвачи са предвидили извънредни планове за работа по време на Мондиала от 12 юни до 13 юли", съобщи Националната агенция за гражданска авиация.

Персонала на летищата в Рио де Жанейро стачкува

Синдикатът на персонала на трите летища в бразилския градРио де Жанейро обяви 24-часова стачка, в която ще вземат участие 20 процента от служителите, влязла в сила от полунощ, предаде Франс прес. Синдикатът настоява за увеличаване на заплатите и подобряване на условията на работа на своите членове. Стачката бе обявена в момент, когато хиляди туристи пристигат да гледат Световното първенство по футбол, което започва днес. Пресслужбата на синдиката обаче уточни, че 80 процента от персонала ще работи днес. "Въздушните превозвачи са предвидили извънредни планове за работа по време на Мондиала от 12 юни до 13 юли", съобщи Националната агенция за гражданска авиация.

Властите в Куба привличат чужди купувачи на имоти с разрешителни за пребиваване

За да постигне целта си от 7% икономически растеж, Хавана трябва да привлича поне по 2,5 млрд. долара преки чужди инвестиции годишно


Десет души болни от менингит в Пловдив

Епидемия от менингит в Пловдив няма, защото случаите нямат един източник, но така или иначе десет станаха пациентите с тази тежка диагноза в Инфекциозна клиника на УМБАЛ "Св. Георги" вчера, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Станишев: Кабинетът не трябва да бърза, няма воля за бързи избори

Другите политически сили не искат спешни избори, заяви лидерът на БСП


Почина изпадналата в кома 25-годишна благоевградчанка

Тази нощ почина 25-годишната Ива от Благоевград, която преди седмица изпадна в кома от кръвоизлив в мозъка, съобщи struma.bg.
Момичето е прието в благоевградската болница през нощта в четвъртък срещу петък с мозъчен кръвоизлив от спукана аневризма. Тя имала оплаквания от силно главоболие, световъртеж и повръщане. Тази нощ почина 25-годишната Ива от Благоевград, която преди седмица изпадна в кома от кръвоизлив в мозъка, съобщи struma.bg. Момичето е прието в благоевградската болница през нощта в четвъртък срещу петък с мозъчен кръвоизлив от спукана аневризма. Тя имала оплаквания от силно главоболие, световъртеж и повръщане.

Стоилов: Тече процес на икономическо прегрупиране на влиятелни структури

В близките седмици ще се пристъпи към процедурата, която води към предсрочни избори. Времето, необходимо за провеждане на избори е около 2 месеца с насрочването от президента, с технологичната подготовка. Може да се мисли за законово съкращаване на сроковете, но това едва ли ще се сподели от повечето парламентарни групи, каза по БТВ зам.-председателят на ПГ на КБ Янаки Стоилов.

И Rolls-Royce прави SUV

Проходимият модел на британската марка ще излезе през 2018 г., пише Autobild


Кмет и областен управител спорят кой да ремонтира часовник

Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова и кметът на града Живко Тодоров (ГЕРБ) влязоха в задочна битка заради часовниковата кула на Централна поща.
Спорът между двете институции е кой да ремонтира емблематичния градски символ. 
"Български пощи" ЕАД отказаха инициатива на кмета Живко Тодоров за възстановяване на часовника заради Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова и кметът на града Живко Тодоров (ГЕРБ) влязоха в задочна битка заради часовниковата кула на Централна поща. Спорът между двете институции е кой да ремонтира емблематичния градски символ. "Български пощи" ЕАД отказаха инициатива на кмета Живко Тодоров за възстановяване на часовника заради

Проектът „Цветният път“ на AIESEC Варна организира изложба

Проектът „Цветният път“ на AIESEC Варна е към своя край. През последните 6 седмици студенти от различни краища на света - Бразилия, Полша, Индия, Русия, Канада, Филипините и Сингапур, посетиха Варна и региона и заснеха своите впечатления.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване