Според швейцарските експерти е възможно Арафат да е отровен с полоний

Швейцарските експерти, извършили експертизата за установяване на причините за смъртта на Ясер Арафат, са уверени в правилността на своите изводи и в това, че е възможно бившият палестински лидер да е бил отровен с полоний, предаде ИТАР-ТАСС. „Ние не сме съгласни с мнението на френските си колеги, отхвърлящи тази хипотеза”, заяви директорът на швейцарския Институт за приложна радиофизика професор Франсоа Бошу, под ръководството на който се е водило швейцарското изследване на пробите. Вчера пък вдовицата на палестинския лидер Ясер Арафат изрази увереност, че смъртта на лидера не е настъпила по естествен начин. „Все още съм убедена, че Арафат не почина от естествена смърт”, заяви вдовицата на бившия палестински лидер. Тя определи като „нело...

Неделев няма да е титуляр днес срещу ЦСКА

Един от най-добрите футболисти на "Ботев Пловдив", Тодор Неделев, няма да започне като титуляр в домакинския мач на отбора му днес срещу ЦСКА от 14.00 часа. Звездата на "канарчетата" вече е напълно възстановен след дълго лечение на контузия, но треньорското ръководство не иска да рискува с пускането му в игра. Очаква се Неделев да играе повече в градското дерби с "Локомотив Пловдив" в неделя. Атаката срещу ЦСКА днес ще води Иван Цветков, подпомаган от Вандер Виейра, Анисе и Ромарио. Победата срещу "червените" е много важна за "Ботев", защото нова загуба на точки ще отдалечи тима от тройката. Мъри Стоилов пък е наясно, че "Ботев" ще трябва да играе много силно, за да се справи с ЦСКА и да вземе трите точки. "С оглед те...

ГЕРБ: Варна има двама министри, а не й отпуснаха нито лев

Протест пред Областната управа във Варна. Снимка: Булфото

Варненска област не получи от Бюджет 2014 нито един допълнителен лев за капиталови разходи, макар че в кабинета има двама министри от града – Анелия Клисарова и Данаил Папазов.

Това отбелязват от ГЕРБ в декларация във връзка с разискванията по бюджета за 2014 г., които в момента текат в Народното събрание.

“За Варненска област няма и стотинка повече, освен задължителните средства за делегираните от държавата дейности, въпреки че премиерът Пламен Орешарски и председателят на бюджетната комисия Йордан Цонев влязоха в парламента като водачи на листи именно в морската столица. При двама министри от града – Анелия Клисарова и Данаил Папазов, бомбастичните 120 млн. лв., които бяха обещани за Варна, се оказаха спукан балон”, пишат бившите управляващи.

Депутатите на ГЕРБ, избрани от Варненска област, са възмутени, че в бюджета не са заложени никакви средства за новата Съдебна палата в Морската столица.

“Междувременно магистратите обслужват гражданите в заседателна зала под земята. Строената за работническо общежитие сграда има конструктивни дефекти, а дограмата е от 60-те години на миналия век”, коментира по време на дискусиите в пленарна зала Емил Радев.

Отказът на управляващите да отпуснат допълнителни средства за града стана повод варненци да организират протест срещу правителството.

Той е предвиден за 18 ч. днес, а сборният пункт е пред сградата на Областна управа в града.

Статията "ГЕРБ: Варна има двама министри, а не й отпуснаха нито лев" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Областният спря ремонта на Центъра за психично здраве

Областният управител Иван Великов спря ремонта на Центъра за психично здраве във Варна. Той е върнал за ново разглеждане решението на Общинския съвет, с което бяха гласувани близо 39 500 лева за обновяване на помещенията в ДКЦ "Иван Рилски" в "Аспарухово".

Има заключение на съдебния лекар за смъртта на Пол Уокър

"Актьорът е починал от "комбинирания ефект на травматичните наранявания и изгарянията", заяви съдебният лекар

Хакери разбиха паролите на близо 2 милиона потребители в мрежата

Хакери са откраднали потребителските имена и паролите на близо 2 милиона акаунта във Фейсбук, Гугъл, Туитър, Яху и други сайтове. Това се твърди в доклад, оповестен тази седмица, съобщава Си Ен Ен. 

Масовата кражба на данни е станала чрез софтуер, инсталиран на неизвестен брой 











Хакери са откраднали потребителските имена и паролите на близо 2 милиона акаунта във Фейсбук, Гугъл, Туитър, Яху и други сайтове. Това се твърди в доклад, оповестен тази седмица, съобщава Си Ен Ен. Масовата кражба на данни е станала чрез софтуер, инсталиран на неизвестен брой

НС прие 20% такса върху ВЕИ

Със 116 гласа "за" Народното събрание прие въвеждането на такса от 20% за производителите на ток от слънчева и вятърна енергия, предаде репортер на БГНЕС.

4 жертви на катастрофи за денонощието

За района на столицата са станали 154 леки и 2 тежки пътнотранспортни произшествия

Няма да има отмяна на сделките с Петрол – те вече са регистрирани

Старозагорският окръжен съд беше постановил спиране на сделките по искане на Петрол холдинг АД

    


Ограничаваме прилива на бежанци?

Надяваме се новото споразумение, което е подготвено с Турция, да ограничи прилива на бежанци у нас. Очаква се то да бъде подписано в средата на декември, което ще дава възможност на Европейския съюз да връща бежанци, заяви по БТВ шефът на Държавната агенция за бежанците Николай Чирпанлиев.

Кой ще бъде победител в „Африка: Звездите сигурно са полудели“?

/КРОСС/ Броени дни преди края на риалити формата, Евробет пусна игра за победител в шоуто. В началото стартираха 13 участници, но най-издръжливи се оказаха трима. Те преминаха през различни изпитания и достигнаха до финала. Евробет определи шансовете им за победа със следните коефициенти: Диляна Попова - 1.33; Георги Милков - 2.00; Георги Тошев - 5.00; Залози се приемат до 20 ч. на 9 декември 2013 г. (понеделник).

Къде са полицейските камери днес?

Ежедневният контрол по спазване на скоростта в града продължава и през месец декември, съобщават от Пътна полиция - Сливен. Полицейски служители следят за спазването на скоростта на територията на град Сливен. Автомобили с мобилни камери за видеонаблюдение са на най-натоварените улици в града.   Днес, 5 декември, засилено присъствие има на  булевардите „Ст. Стамболов” и „Г. Данчев”. Мобилни полицейски екипи има и на най-натоварените кръстовища в града. ...

Клисарова: Трябва да засилим граматиката и малко да я опростим

„Трябва да засилим граматиката и може би малко да я опростим. Знаете колко трудни неща учат децата от първи до четвърти клас. Нека първо да ги научим на базова грамотност и след това да започнем да надграждаме", заяви пред Би Ти Ви образователният министър Анелия Клисарова по повод резултатите от Програмата за международно оценяване на учениците „Трябва да засилим граматиката и може би малко да я опростим. Знаете колко трудни неща учат децата от първи до четвърти клас. Нека първо да ги научим на базова грамотност и след това да започнем да надграждаме", заяви пред Би Ти Ви образователният министър Анелия Клисарова по повод резултатите от Програмата за международно оценяване на учениците

Ранобудните пред НС: Млатим, влачим, ритаме (МВР)

Стотина протестиращи скандират срещу Закона за МВР

    


Удариха приходите от ВЕИ сектора с 20% такса

116 от тях се обявиха "За" въвеждането на подобен данък

ПСЖ допусна първа загуба след 36 мача при 0:2 срещу "Евиан"


Френският шампион ПСЖ остана на крачка от изравняването на рекорда си от 37 мача без загуба. Парижани бяха стигнали до 36 срещи без поражение във всички турнири, но се препънаха при 0:2 срещу "Евиан".

С головете на Кларк Н'Сикулу и Папе Моду Сугу в последните 15 минути 15-ият в класирането спечели победата. Парижани за първи път през сезона не успяха да вкарат.

Така след 26 мача без поражение в първенството се стигна до неуспеха. ПСЖ остава начело в Лига 1, като има 37...

80% от бежанците искат европейска виза

/КРОСС/ Договорът с Турция, който се очаква да бъде подписан средата на декември, е изключително важен за Европа и конкретно България, предвид споразумението за реадмисия, регламентиращо възможността за връщани на незаконно проникналите през „зелената" граница между двете страни - това каза председателят на Агенцията за бежанците Николай Чирпанлиев в сутрешния блок на БТВ. Около иранската граница със Сирия има вече няколко милиона бежанци, а в самата Турция са около 600 хиляди. Очакваше се целият този бежански поток от хора да мине през Турция и България, напомни той. Европейски държави, като Литва и Румъния, където бежанците са от няколко десетки до около 1000,  изявиха желание да приемат част от пребиваващите в България бежанци, естествено с подписването и обработката на съответните документи за това. Желанието на повече от  80% от бежанците е да получат съответната виза, за да се установят в някоя европейска страна. Получаването на виза обаче не може да стане преди получаването на бежански статут, защото в противен случай такива хора биха били връщани след съответния период обратно в България, както това ще стане при подписването на договора за реадмисия с Турция. От самото си встъпване в длъжност ръководството на агенцията се стреми да следва отворена към медиите и към хуманитарните организации политиката, отбеляза Чирпанлиев.

Предложеният бюджет за земеделието ще доведе до крах на сектори в отрасъла коментира Десислава Танева

Народният представител от ГЕРБ-Сливен и член на Парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева изрази възмущение от факта, че по време на дебатите на чл. 1 по бюджета управляващите не са й дали възможност да представи мотивите си по важни предложения за подкрепа на българското животновъдство, трайни насаждения и зеленчукопроизводство. „Дори не ми бе дадена думата, което е в разрез на Конституцията и всички правила на парламентаризма. Управляващите прекратиха де...

8 банки бяха глобени с рекордните 1 милиард и 700 милиона

Осем финансови институции бяха глобени с рекордните 1 милиард и 700 милиона евро от ЕС заради манипулиране на европейския междубанков лихвен процент Юрибор и междубанковия лихвен процент в Токио – Тибор. Двата междубанкови лихвени проценти се използват като основа за определяне на лихвите на редица активи в това число ипотечните кредити.

Забравените проекти на Джони Айв

Дизайнерският бог на Apple е започнал кариерата си с проектирането на тоалетна чиния

    


Спад в цената на златото

Златото с незабавна доставка поевтиня с 0,6% до 1 236.86 долара за тройунция в 13:56 ч. на борсата в Сингапур, предаде „Блумбърг“. Златото с...

Депутатите приеха окончателно 20-процентната такса за ВЕИ централите


Със 116 гласа "за", 38 против и 28 въздържали се Народното събрание прие окончателно спорния текст, с който производителите на ток от слънце и вятър ще плащат 20-процентна такса върху приходите си. 

Предложението за промяна в Закона за възобновяемите енергийни източници, внесено от "Атака", беше гласувано като част от проектобюджета за 2014 г.

Днес гласуването стана без дебати, които бяха прекратени вчера по искане на "Коалиция за България" след две изказвания против от...

Близо 300 човека в община ще получат помощи - храни от ЕС

294 жители на община Болярово ще получат помощи от интервенционните запаси на ЕС. Вторият транш ще продължи до 31 декември, храните от първия транш бяха раздадени в периода 8-31 октомври.   Списъците на имащите право на помощ се предоставят от Агенцията за социално подпомагане. Всеки от правоимащите получава общо количество 20,400 кг с 9 вида  хранителни продукти: ориз – 2 кг. (2 пакета);  захар – 5 кг. (5 пакета); олио – 5 литра (5 бутилки); зрял фасул – 1 кг. (1 пакет); леща – 2 кг. (2 пакета); конфитюр – 1 кг. (1 кофичка); пчелен мед – 2,5 ...

Берлускони, по-добре стой си в Италия

БИВШИЯТ италиански премиер Силвио Берлускони обмисля дали да се кандидатира за евродепутат от България. Идеята му предложили негови съветници - така той може отново да се сдобие с депутатски имунитет, след като в родината си Италия е осъден на 8 г. затвор. Миналата седмица горната камара на италианския парламент гласува той да бъде отстранен от БИВШИЯТ италиански премиер Силвио Берлускони обмисля дали да се кандидатира за евродепутат от България. Идеята му предложили негови съветници - така той може отново да се сдобие с депутатски имунитет, след като в родината си Италия е осъден на 8 г. затвор. Миналата седмица горната камара на италианския парламент гласува той да бъде отстранен от

МВР с осем съвета към студентите за 8 декември

Организационни и превантивни мерки за обезпечаване на сигурността преди и по време на студентския празник - 8 декември, разпореди ръководството на ГД "Национална полиция" до областните дирекции на МВР и СДВР, съобщиха от полицията. 

Предприети са действия за своевременно информиране за мястото и характера на предстоящите тържества и публични про Организационни и превантивни мерки за обезпечаване на сигурността преди и по време на студентския празник - 8 декември, разпореди ръководството на ГД "Национална полиция" до областните дирекции на МВР и СДВР, съобщиха от полицията. Предприети са действия за своевременно информиране за мястото и характера на предстоящите тържества и публични про

МВР с осем съвета към студентите за 8 декември

Организационни и превантивни мерки за обезпечаване на сигурността преди и по време на студентския празник - 8 декември, разпореди ръководството на ГД Организационни и превантивни мерки за обезпечаване на сигурността преди и по време на студентския празник - 8 декември, разпореди ръководството на ГД "Национална полиция" до областните дирекции на МВР и СДВР, съобщиха от полицията. Предприети са действия за своевременно информиране за мястото и характера на предстоящите тържества и публични про

ВТУ вече разполага със супермодерен спортен комплекс

Ректорът на Великотърновският университет проф. Пламен Легкоступ, декана на Педагогическия факултет доц. Розалия Кузманова, ръководителят на катедра ТМФВ проф. Людмил Петров и доц. Дилова прерязаха лентата на реконструирания спортен комплекс на Алма матер.  Залата бе ремонтирана от края на 2011 г. до тази есен. В съоръжението са вложени 2.4 милиона лева по линия на партньорство, като то вече е енергийно ефективно, със съвременно осветление и модерна настилка. “Залата вече е топла, а навремето играехме тук футбол с шапки и три чифта анцузи. Иска...

Соколов отново топреализатор за „Тренто” в Шампионската лига

Цветан Соколов и неговият италиански тим „Диатек Трентино (Тренто) регистрираха 4-та победа в Шампионската лига по волейбол и на практика си осигуриха класиране за следващата фаза на турнира. 

В мач от група „Д” тимът разгроми турския „Аркас Спор” (Измир) с 3:0 (25:21, 26:24, 25:15).

Българският национал отново бе най-резултатен играч, като о Цветан Соколов и неговият италиански тим „Диатек Трентино (Тренто) регистрираха 4-та победа в Шампионската лига по волейбол и на практика си осигуриха класиране за следващата фаза на турнира. В мач от група „Д” тимът разгроми турския „Аркас Спор” (Измир) с 3:0 (25:21, 26:24, 25:15). Българският национал отново бе най-резултатен играч, като о

Обама няма право на iPhone от съображения за сигурност

Дъщерите му обаче са страстни почитателки на мултимедийния телефон

    


Обама няма право на iPhone по съображения за сигурност

Дъщерите му обаче са страстни почитателки на мултимедийния телефон

    


Решено: Парламентът сложи 20% такса на ВЕИ-та

След двуднневни дебати в парламента депутатите въведоха 20% такса върху производството от възобновяеми енергийни източници.

Полицаи са в ареста след брутален нощен побой

Заради лични отношения трима полицаи са пребили зверски мъж, каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. От пресцентъра на ведомството съобщиха за BNews.bg обаче, че побойниците са двама, а не трима.

Кирил Калфин: Пълен абсурд е, че напускам ГЕРБ

Като пълен абсурд, определи появилите се информации, че ще е втората люспа от парламентарната група на ГЕРБ, депутатът от Кюстендил Кирил Калфин."Ако исках да бъда независим депутат, щях да се кандидатирам като такъв и сега със сигурност нямаше да бъда депутат", заяви Калфин пред Дарик.Той допълни, че е в отлични отношения с колегите си от парламентарната група на ГЕРБ и с ръководството на партията.    ...

Ути готви на Никулден рибен курбан

Отбрани сомове, толстолоби и шарани ще готви известният кулинар и тв водещ Ути Бъчваров на площада пред Община Стара Загора на празничния 6 декември. На връх Никулден той ще сготви близо 2 500 порции вкусен рибен курбан. Кулинарната фиеста ще започне в 15 часа като още от обяд Ути и неговият екип, подпомагани от фолклорна група от с. Калояновец, ще запретнат ръкави, за да подготвят всички необходими продукти. Тази година майсторът на черпака ще готви в най-големия казан у нас-2 метра в диаметър и вместимост 700 литра! В 17.45 ч. курбанът, хлябъ...

Virgin Atlantic направи фурор с видео за безопасност при полетите

Видео на Virgin Atlantic за безопасността по време на полетите бе гледано от 6 млн. души

Видео на американската авиокомпания Virgin Atlantic стана хит в мрежата и е гледано от 7,5 млн. души в Youtube само за десетина дни.

Какво накара хората да проявят този необичаен интерес без дори да са се качили на самолетите на Virgin?

Компанията решила да поднови клипа си с инструкции за безопасност, който пасажерите често игнорират. За целта наели 36 танцьори, които презентират правилата за сигурност на борда с атрактиувни хореографии в 14 стила, между които Бродуей, джаз, танго, брейк.

В екипа участват 10 състезатели от популярното телевизионно риалити “Мислят си, че могат да танцуват”, двама олимпийски шампиони и един финалист от “Американският идол”. 

 

 ”Зад сцената”:

 

Статията "Virgin Atlantic направи фурор с видео за безопасност при полетите" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Почитаме Свети Сава

Православната църква почита Свети Сава. Той е роден в Кападокия през четвърти век. Основател е на много манастири в Палестина и на знаменитата лавра, която носи неговото име. На 18-годишна възраст отива в манастир, но иска пълно усамотение и затова прекарва дълги години в палестинската пустиня. Получава голямо наследство и построява няколко манастира и болници. Митологията представя Св. Сава като брат на Света Варвара (почитана ден преди него) и на Свети Никола (почитан ден след него). Свети Сава в народните вярвания е по-добрият, той винаги въ...

Клисарова: Делегираните бюджети бяха грешка, ще има още пари за всяко училище

„Трябва да засилим граматиката и може би малко да я опростим. Знаете колко трудни неща учат децата от първи до четвърти клас. Нека първо да ги научим на базова грамотност и след това да започнем да надграждаме „Трябва да засилим граматиката и може би малко да я опростим. Знаете колко трудни неща учат децата от първи до четвърти клас. Нека първо да ги научим на базова грамотност и след това да започнем да надграждаме", заяви пред Би Ти Ви образователният министър Анелия Клисарова по повод резултатите от Програмата за международно оценяване на учениците

Трима полицаи задържани за превишаване на правомощията

/КРОСС/Тази нощ са задържани трима служители на МВР заради побой над лице и превишаване на правомощията, каза по БНТ главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. „Превишили са си правата. По време на работа са се отклонили от маршрута, отишли са и са нанесли побой над лицето. Състоянието на пострадалия не е добро. Провеждат се съответните процесуално-следствени действия", обясни главният секретар. Всички наши действия и организационни мероприятия са функция на случващите се събития. Има решение на административния съд, че загражденията са напълно законосъобразни, каза още Светлозар Лазаров по повод работата на полицията по време на протестите, които и днес продължават с акцент срещу готвените промени в закона за МВР. Нека преди да коментираме текстовете от обсъждания проектозакон за МВР, видим дали ги има в действащия закон, посъветва главният секретар. Добрата новина от него бе, че от 1 януари полицаите ще бъдат с 5% по-високи заплати, а лошата, че това ще е в резултат на съкращения. Изумен съм от резултатите на одита на Сметната палата за това как са харчени парите на данъкоплатците, казаоще Лазаров в коментар на твърденията за продажбата на апартаменти при управлението на МВР от страна на Цветан Цветанов. Лазаров заяви, че в неговото ведомство няма да има такива случаи и ще има контрол върху сделките с недвижимите имоти. Според него имало е политически чадър, но той отказа да даде подробности

Сградата на МВР е била атакувана с домати, двама са задържани

Студенти са замеряли с домати сградата на Министерството на вътрешните работи в София в сряда вечерта. При акцията им са били счупени прозорци на сградатаи двама души са били задържани, съобщи МВР. Задържаните – мъж на 23 години и жена на 22 години са били откарани в Първо районно управление на МВР за установяване на самоличността им. Те са били част от по-голяма група от около 20 души. Били са спрени в района на сградата на МВР в центъра на София от полицаи непосредствено след случилото се. Работата по случая продължава, се казва в съобщението на МВР. Протестиращите в сряда вечерта блокираха за кратко и кръстовището пред Военния клуб, където се проведе церемонията по връчване на националния приз "Студент на годината - 2013". Не цермонията присъства и премиерът Пламен Орешарски. Нямаше сблъсъци между протестиращи и полиция. "Ранобудните студенти" ще протестират в четвъртък пред парламента с искане за оставка на правителството, както и срещу новия закон за МВР.  Според студентите новият закон ограничава граждански права и дава прекалени правомощия на МВР. Работата на Народното събрание в четвъртък продължава с приемането на бюджета за следващата година. 

Откриват католически храм във Варна

Новоремонтираната църква „Непорочно зачатие на Св. Дева Мария” ще бъде представенаднес в 10:00 часа на ул. „Преслав”, срещу сградата на Областна администрация. След седемгодишен основен ремонт, новоремонтираната католическа църква „Непорочно зачатие на Св.

Грийнспан: Биткойн е балон, а не валута

Трябва да разгърнете въображението си, за да достигнете до извод каква е истинската стойност на биткойните, заяви бившият председател на Фед

    


Депутатите приеха въвеждането на такса върху приходите на ВЕИ централите

Депутатите приеха въвеждането на такса върху приходите на вятърните- и слънчевите централи. С нея се въвежда 20% такса върху приходите на централите без ДДС. 116 депутати от БСП, ДПС и Атака подкрепиха предложението. 38 депутати от ГЕРБ дадоха вот „против", 28 депутати от същата парламентарна група - се въздържаха.  ...

Йордан Цонев: Бюджетът ще бъде приет до края на седмицата

Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде приет. Това каза председателят на парламентарната бюджетна комисия Йордан Цонев в предаването Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде приет. Това каза председателят на парламентарната бюджетна комисия Йордан Цонев в предаването "Добро утро, България" на ТV7. Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде

Йордан Цонев: Бюджетът ще бъде приет до края на седмицата

Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде приет. Това каза председателят на парламентарната бюджетна комисия Йордан Цонев в предаването "Добро утро, България" на ТV7. Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде приет. Това каза председателят на парламентарната бюджетна комисия Йордан Цонев в предаването "Добро утро, България" на ТV7. Депутатите от ГЕРБ използват всички процедури, за да бавят гласуването, но до края на седмицата бюджетът ще бъде

Трима полицаи са арестувани за побой над мъж

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи пред БНТ, че тази нощ са арестувани трима полицаи, които са пребили мъж заради лични отношения.

10 168 са отпуснатите помощи за отопление в областта

11 699 молби-декларации за отпускане на целеви помощи за отопление са постъпили в Дирекции «Социално подпомагане» от област Сливен, одобрени са 10168 и са отказани 1531. Най-много са отказаните целеви помощи за отопление поради висок средномесечен доход през предходните шест месеца, преди месеца на подаване на молбата-декларация, уточняват от Регионалната дирекция за социално подпомагане. В община Котел са отпуснати 2305 помощи за отопление с твърдо гориво в пари; в община Нова Загора са отпуснати 982  помощи за отопление с твърдо гориво в пари...

Протестът срещу Законопроекта за МВР събра около 300 души

Протестът срещу новия Закона за МВР на „Ранобудните студенти” започна с леко закъснение – от около 20 минути. Според репортер на Actualno.com протестиращите са около 200-300 души. Те са се разположили пред Народното събрание. Има и студенти откъм станалата вече известна с конфликти между демонстранти и полиция улица „Оборище”. Там става въпрос за около петдесетина демонстранти. Засега протестът протича спокойно, няма напрежение.

Пол Уокър е починал от травматичните наранявания и изгарянията

Според заключението на съдебния лекар от окръг Лос Анджелис холивудският актьор Пол Уокър е починал от "комбинирания ефект на травматичните наранявания и изгарянията", получени по време на автомобилната катастрофа, предаде Асошиейтед прес. Според разследващите причините за трагедията, автомобилът е каран с превишена скорост. Необходимо е обаче още време, за да бъде определено каква точно е била тя, преди поршето да се блъсне в стълб и дърво. Трагедията стана в градчето Санта Кларита, щата Калифорния, където Уокър бе отишъл за участие в благотворително шоу за набиране на средства за пострадалите от тайфуна във Филипините. При катастрофата загина също приятелят и финансов консултант на Пол Уокър - Роджър Родас, който е шофирал автомобила "Порше Карера ГТ" на звездата...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване