Хасковските социалисти искат Станишев за лидер на листтата в ЕП

Иван Станчев  - председател на Общинския съвет на БСП

Иван Станчев – председател на Общинския съвет на БСП

Лидерът на БСП Сергей Станишев да оглави първото място в листата на социалистите на изборите за евродепутати, предложиха от структурата на партията от Хасково. Това бе решено на провелата се общинска конференция през уикенда.

Атанас Папаризов, Валери Жаблянов, Георги Пирински, Драгомир Стойнев, Деница Караджова, Илияна Йотова, Корнелия Нинова, Кристиян Вигенин и Янаки Стоилов бяха номинирани за листата на евродепутати. От местите лица бяха посочени народният представител Смиляна Нитова, бившият областен управител Райна Йовчева и бившият кмет на Хасково Атанас Василев.

Нитова направи самоотвод с мотива, че щяла да бъде по-полезна сс делата си в Народното събрание и с ангажиментите, които е поела. Василев също последва нейния пример.

Райна Йовчева получи отвод, заради това, че не показа  постоянство в позициите си спрямо партията, обясни председателят на Общинския съвет на БСП Иван Станчев.

На конференцията местните социалисти също гласуваха и декларация в подкрепа на политиката на правителството на Пламен Орешарски, както и в националното ръководство на БСП. В нея те посочват, че се разграничават от действията на Георги Първанов, Ивайло Калфин и Румен Петков, които започнаха да възстановяват формацията АБВ.

В димитровградската структура бяха номинирани 15 кандидати. За водач на листата бе избран лидера Сергей Станишев.

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

Анжелина Янева

 

Мадона заприлича на застаряваща ромка със златни зъби

Лицето на певицата изплаши присъстващите на музикалните награди "Грами".

Грипна епидемия обявиха във Варненска област до 8 февруари

Грипна епидемия е обявена във Варненска област от 28 януари до 8 февруари. Това съобщи за Фокус директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Божанка Георгиева. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1.20 до 4.80 лева - ВЕЧЕ И СЪС SMS

Преустановяват се детските и женските консултации, профилактичните прегледи, профилактич Грипна епидемия е обявена във Варненска област от 28 януари до 8 февруари. Това съобщи за Фокус директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Божанка Георгиева. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1.20 до 4.80 лева - ВЕЧЕ И СЪС SMS Преустановяват се детските и женските консултации, профилактичните прегледи, профилактич

Близки на спасените младежи: Поклон за човещината на Йордан! Той: Колата се пълнеше с ледена вода!

Поклон пред бизнесмена Йордан Йорданов, децата ни са живи благодарение на него. Снощи той лично се обади да донесем дрехи и одеала в Спешен център да ги стоплим, винаги ще го помним и няма начин да му благодарим, освен да се поклоним пред човещината и самоотвержеността му, споделят пред Struma. com близки на пострадалите в тежката катастрофа ... Поклон пред бизнесмена Йордан Йорданов, децата ни са живи благодарение на него. Снощи той лично се обади да донесем дрехи и одеала в Спешен център да ги стоплим, винаги ще го помним и няма начин да му благодарим, освен да се поклоним пред човещината и самоотвержеността му, споделят пред Struma. com близки на пострадалите в тежката катастрофа ...

Студ и мраз утре: до минус 16 градуса и още сняг!

Утре сутринта ще бъде студено с минимални температури между минус 12° и минус 7°, на отделни места в Северна България до минус 14° - минус 16°. В София - около минус 11°. През нощта и в Североизточна България валежите ще спрат, облачността ще се разкъса, а вятърът чувствително ще отслабне. В по-голямата част от страната ще бъде почти ... Утре сутринта ще бъде студено с минимални температури между минус 12° и минус 7°, на отделни места в Северна България до минус 14° - минус 16°. В София - около минус 11°. През нощта и в Североизточна България валежите ще спрат, облачността ще се разкъса, а вятърът чувствително ще отслабне. В по-голямата част от страната ще бъде почти ...

София остава без втора партида нови автобуси

Министерството на околната среда няма средствата да съфинансира доставката на планираните нови 170 автобуса заради наддоговарянето по програма "Околна среда"

    


Към ЕП: Прекратете дискриминацията на европейските граждани, основана на местоположението им

Не стига, че сами се подценяваме, но за пореден път ни подценяват и в Брюксел. Защо нашите професори да получават по-малко възнаграждение от техник в Австрия или нашите ръководители да са по-лошо платени от чистачка във Франция? Това са само няколко примера, които могат да се извадят от контекста за разходите за единица човешки труд , определени за включените хора в проекти по новата програма „Еразъм+". Разликата се основава на географското местоположение и не се отнася само за България (вж. напр. стр. 115 от ръководство за програма " Еразъм +"), но какво от това . Без значение какво правиш, без значение на качеството на работата ти, без значение от резултатите, които постигаш , без значение от отговорностите, които имаш, трябва да имаш по-нисък жизнен стандарт. Едно нещо е, когато хора от различни страни си самоопределят различни възнаграждения, но съвсем друго е да се налагат такива като правила. Такава диференциация е ясна форма на дискриминация, основана на географско положение и гражданство. Това представлява нарушение на член 21.2 " В областта на прилагане на Договорите и без да се засягат техните особени разпоредби, се забранява всяка форма на дискриминация, основана на гражданството. " от Хартата на основните права на Европейския съюз. ..

Столичани се жалват на МИЕ от високите си сметки за парно

София /КРОСС/ Над 25 жалби от абонати на „Топлофикация София" са постъпили през последните няколко дни в Министерството на икономиката и енергетиката по повод сметките им за парно. В по-голямата част от възраженията столичани се оплакват от завишените сметки, получени през януари, които отчитат топлоенергията за месец декември 2013 г. „Столична община да поеме своята отговорност към „Топлофикация София" ЕАД и да даде адекватен отговор на софиянци, като преди всичко бъдат предприети необходимите действия за справедливо таксуване на абонатите. Очевидно в системата на отчитане на топлинната енергия и в работата на топлинните счетоводители има съществени пропуски и не е контролирана адекватно. Проблемът с всички сметки да стане приоритетен и за Столична община като принципал на дружеството." Това поиска министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев. В Министерството на икономиката и енергетиката има постъпили жалби и за по-стари периоди.

Условна присъда за варненец, счупил стъклата на кола, за да открадне подаръци

За опит за кражба и за противозаконно повреждане на чужд автомобил, Районният съд постанови осъдителна присъда за 36-годишния В. Стойчев от Варна. В процедура на съкратено съдебно следствие, за всяко от престъпленията съдът определи отделни наказания, като след групиране наложи на подсъдимия най-тежкото от тях – 8 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение да бъде отложено с 3 години изпитателен срок.

Бизнесменът спасител: Колата се пълнеше с ледена вода. Близки на младежите: Поклон за човещината му!

Поклон пред бизнесмена Йордан Йорданов, децата ни са живи благодарение на него. Снощи той лично се обади да донесем дрехи и одеала в Спешен център да ги стоплим, винаги ще го помним и няма начин да му благодарим, освен да се поклоним пред човещината и самоотвержеността му, споделят пред Struma. com близки на пострадалите в тежката катастрофа ... Поклон пред бизнесмена Йордан Йорданов, децата ни са живи благодарение на него. Снощи той лично се обади да донесем дрехи и одеала в Спешен център да ги стоплим, винаги ще го помним и няма начин да му благодарим, освен да се поклоним пред човещината и самоотвержеността му, споделят пред Struma. com близки на пострадалите в тежката катастрофа ...

Заек в ухото на статуя на Мандела предизвика скандал в Претория (видео)


Южноафриканското правителство нареди премахването на миниатюрен заек, изсечен в ухото на 9-метрова бронзова статуя на покойния президент и борец срещу апартейда Нелсън Мандела. Откритието предизвика скандал в Претория, за който разказва агенция "Ройтерс".

4.5-тонната скулптура, която е най-мащабното изображение на знаменития носител на Нобеловата награда за мир, беше открита на 16 декември миналата година, 11 дни след неговата кончина. Тя се намира на ливадата в...

ГЕРБ предлагат официално по 20 лева на глас

ГЕРБ готви национален опозицонен митинг-протест и кани всички опозиционни сили и окупаторите, ако искат, да се присъединят. Това обяви депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. Партията му обмисля да внася вот на недоверие в края на следващата седмица, но още не е намислила темата. Задължително гласуване с ваучер 20 лв. за административна услуга, предлагат от ГЕРБ преди второто четене на Изборния кодекс.

Гръцките домакинства обедняха с 2,6 милиарда евро

С 8 на сто са намалели доходите на гръцките домакинства през третото тримесечие на 2013, в сравнение със същия период през 2012.

прочети повече

Мъж се обеси на Майдана

От министерство смятат, че е самоубийство

Златото отново поскъпва

Златото с незабавна доставка поскъпна с 0,8% и се търгува за 1 279.61 долара за тройунция в 11:12 ч. на борсата в Сингапур, предаде „Блумбърг". Златото с доставка през април се повиши...

Цачева: ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството до края на следващата седмица

"ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството до края на следващата седмица". Това каза на пресконференция в централата на партията зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева, предаде „Фокус". 
Цачева уточни, че се обсъжда в каква област ще бъде вотът. По повод проекта за Нов изборен кодекс, Цачева заяви, че той не ... "ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството до края на следващата седмица". Това каза на пресконференция в централата на партията зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева, предаде „Фокус". Цачева уточни, че се обсъжда в каква област ще бъде вотът. По повод проекта за Нов изборен кодекс, Цачева заяви, че той не ...

Цачева: ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството

"ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството до края на следващата седмица". Това каза на пресконференция в централата на партията зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева, предаде „Фокус". Цачева уточни, че се обсъжда в каква област ще бъде вотът. По повод проекта за Нов изборен кодекс, Цачева заяви, че той не ...

Общините проявяват интерес към Публичната инвестиционна програма

Българските общини са подали 1 050 проектни предложения за финансиране по Публичната инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие на...

Защо трябва да бягате с 300 от най-опасното дърво в света (СНИМКИ/ВИДЕО)

За щастие най-отровното дърво не се среща на родна територия. Но пък потенциално можете да попаднете на него ако пребивавате в районите на Флорида,...

Общините проявяват интерес към публичната инвестиционна програма

Българските общини са подали 1 050 проектни предложения за финансиране по Публичната инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие на...

Сирийската опозиция отхвърли декларацията на правителството

/КРОСС/ Сирийската опозиция отхвърли декларацията на правителството за основните принципи на преговорите в рамките на международната конференция "Женева 2", съобщи „Ройтерс". Според представители на опозицията, декларацията не се вписва в рамките на конференцията, чиято основна цел е създаването на преходно правителство.По-рано бе съобщено, че опозицията е повдигнала по време на преговорите въпросът за създаване на преходно правителство.Припомняме, че конференцията „Женева 2", посветена на мирното уреждане на военния конфликт в Сирия, започна на 22 януари в Монтрьо, Швейцария.

Камерън: Дошлите българи и румънци са в разумни граници

Не можем да удължим ограничението за тях, направихме каквото можахме в рамките на договореното от предишното правителство, заяви пред депутати британският премиер

Българка използва пчелния мед за биомониторинг на атмосферното замърсяване

Славея Петрова е тазгодишният притежател на „Еврика“ за постижения в науката. Възпитаничката на Езиковата гимназия в Хасково и на Пловдивския университет създава модел за оценка на атмосферното замърсяване като за първи път използва пчелния като биомонитор.

Грипна ваканция във Варна до края на месеца

До 31 януари включително се отменят учебните занятия във Варна, разпореди кметът Иван Портних

Сидеров сигнализира главния прокурор за завземането на Ректората

"Атака" сигнализира главния прокурор Сотир Цацаров за престъпната група, завзела Ректората на Софийски университет.

Ето и неговото съобщение, изпратено до медиите:

ДО
ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н СОТИР ЦАЦАРОВ

СЪОБЩЕНИЕ

От: Волен Николов Сидеров,
Председател на ПП "Атака"
Адрес: гр. София, ул. „Врабча" № 1,

Основание "Атака" сигнализира главния прокурор Сотир Цацаров за престъпната група, завзела Ректората на Софийски университет. Ето и неговото съобщение, изпратено до медиите: ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н СОТИР ЦАЦАРОВ СЪОБЩЕНИЕ От: Волен Николов Сидеров, Председател на ПП "Атака" Адрес: гр. София, ул. „Врабча" № 1, Основание

Фиксинг на БНБ за понеделник, 27 януари

Валутните курсове на БНБ за 27 януари в сила от 16:00 ч. днес до 16:00 ч. утре са:   за ...

Българският филм "Вчера" е най-високо оценената европейска лента в IMDB

Българският филм „Вчера” се оказа най-високо оценената европейска лента на всички времена според рейтингите в международната база данни за филми IMDB. Това стана ясно, когато интернет любител състави карта на любимите филми на Европа.

"Топлофикация - София": По-високите сметки за парно са заради реалния отчет

25 жалби за завишени сметки са получени в Министерството на икономиката и енергетиката

    


Денят в снимки

Снежни картини от света и у нас

    


Ромни: Путин надмина Обама на международната сцена

Американския политик Мит Ромни, главният съперник на Барак Обама в президентските избори през 2012 година, смята, че президентът на Русия Владимир Путин  неведнъж е надминавал своя американски колега  Обама на международната политическа сцена, съобщи РИА Новости. „Мисля, че Путин не веднъж е надминавал нашия президент на международната политическа сцена“, заяви Ромни пред NBC.  Той напомни за различията в позициите на двата президента във връзка със сирийския конфликт. През септември на миналата година САЩ бяха готови да започнат военна операция срещу Сирия, след появата на съобщение за предполагаемото използване на химически оръжия от бунтовниците срещу армията на страната. Но, това развитие на ситуацията е избегнато благодарение на усилията на руската страна, която пое инициативата по предаването на химическото сирийско оръжие под международен контрол. Също така, Ромни спомена ситуацията около  бившия служител на американските тайни служби Едуард Сноудън, на който Русия предостави временно убежище. „Смятам, че всеки човек, който следи за събитията на световната политическа сцена, си дава ясна сметка, че статусът на Русия значително се е повишил, докато статусът на САЩ се понижава“, смята американския политик

Камерън: Новата имиграция от България и Румъния е в разумни граници

Британският премиер Дейвид Камерън заяви, че броят на българите и румънците, които са пристигнали във Великобритания след отпадането на последните ограничения за работа в страната, е "в разумни граници". В опит да потуши бунта в партията си по въпроса за имиграцията, британският премиер Дейвид Камерън призна, че симпатизира на недоволните, но не може да възстанови в предишния им вид ограниченията за достъпа на българи и румънци до британския трудов пазар. В интервю за ББС премиерът заяви, че според него имиграцията във Великобритания е прекалено висока, но призна, че след отпадането на ограниченията на 1 януари притокът на българи и румънци е бил в границите на разумното. Камерън призова няколкото десетки членове на своята партия, които обявиха, че тази седмица ще гласуват против законопроекта за имиграцията, да не подлагат на риск въвеждането на предвидените от законопроекта мерки, тъй като те осигуряват "много чувствително" намаляване на общия брой на имигрантите на Острова. Законопроектът предвижда ограничаване на възможностите за обжалване на решенията на британските власти за екстрадиране на нелегални имигранти и на достъпа на нелегалните до здравни и социални услуги. Миналата седмица правителството се е опитало до упражни натиск върху недоволните консерватори, включително чрез индивидуални срещи на министри с някои с тях, съобщава вестник "Телеграф". "Ивнинг стандарт" цитира интервю на лидера на "бунтовниците" Найджъл Милс, в което той подчертава, че не се стреми към провал на законопроекта, а към затягане на предвидените мерки. Британският премиер каза още, че ще настоява при евентуално следващо разширяване на ЕС свободното движение на работна ръка от новите към старите страни членки да се допуска само след като в новите държави бъде достигнато определено ниво на икономическо развитие. Камерън каза още, че разбира защо хората подкрепят евроскептичната и популистка Партия на независимостта на Великобритания на Найджъл Фараж, за която някои социологически проучвания прогнозират, че може да получи повече гласове от консерваторите на евроизборите през май. Премиерът подчерта, че разочарованието на хората се дължи на неспазените обещания на политиците, включително на предишните британски министър-председатели.

Сидеров сигнализира Цацаров за завземането на Ректората

"Атака" сигнализира главния прокурор Сотир Цацаров за престъпната група, завзела Ректората на Софийски университет. Ето и неговото съобщение, изпратено до медиите: ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н СОТИР ЦАЦАРОВ СЪОБЩЕНИЕ От: Волен Николов Сидеров, Председател на ПП "Атака" Адрес: гр. София, ул. „Врабча" № 1, Основание

Станимир Трифонов: Аналоговият човек си отива!

На 31 януари в столичния Дом на киното се очаква официалната премиера на 85-минутния документален филм „Лорд Бънди от София", посветен на създателите на рок музиката у нас, група "Бъндараците" (братята Димитър и Иван Милеви, Кирил Маричков и Петър Цанков). След разпадането й някои от музикантите повече не се срещат и не си говорят... На 31 януари в столичния Дом на киното се очаква официалната премиера на 85-минутния документален филм „Лорд Бънди от София", посветен на създателите на рок музиката у нас, група "Бъндараците" (братята Димитър и Иван Милеви, Кирил Маричков и Петър Цанков). След разпадането й някои от музикантите повече не се срещат и не си говорят...

Тръгна дело срещу мъж, опитал да убие опонент с ножица

Окръжен съд-Бургас даде ход на наказателното дело срещу Румен Асенов, който е подсъдим за опит за убийство, съобщиха от пресцентъра на съда. 

Асенов е обвинен в това, че на 15 април 2013 г. в град Бургас, е направил опит умишлено да умъртви жител на града, като му е нанесъл с ножица две прободни рани в шията - едната под ръба на долната челюст, Окръжен съд-Бургас даде ход на наказателното дело срещу Румен Асенов, който е подсъдим за опит за убийство, съобщиха от пресцентъра на съда. Асенов е обвинен в това, че на 15 април 2013 г. в град Бургас, е направил опит умишлено да умъртви жител на града, като му е нанесъл с ножица две прободни рани в шията - едната под ръба на долната челюст,

Сидеров иска наказателна отговорност за престъпната група, завзела Ректората

София /КРОСС/ От „Атака" сигнализираха главния прокурор за престъпната група, завзела Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски". „На 27.01.2014 г. лицето Манол Глишев заяви, че единствената свободна територия в момента са коридорите на Алма матер. Същият Глишев обяви, че не признава държавата в този и вид, че не признава Конституцията и че единствените хора в страната, които на практика се намират в Европейския съюз са окупаторите на Софийския университет „Св. Климент Охридски", а отвъд бариерите на СУ няма Европа и държава", пише лидерът на „Атака" Волен Сидеров".Той припомня, че Манол Глишев е едно от лицата на т.н. „окупатори", които на 25.01.2014г., напълно противозаконно и престъпно завзеха сградата на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски". „Със своите действия, тази малка група лица извърши серия от престъпления по смисъла на НК на Република България, които подкопават устоите на държавата. По тази причина считам, че Вие, в качеството си на лице осъществяващо върховенството на закона, следва да предприемете, възможно най-бързо, всички действия, за които сте не само оправомощен, но и задължен да предприемете, съгласно закона. За тези действия е налице не само повод, а и достатъчно данни

Варна - част от нов автомобилен шампионат

Едномарковият шампионат “V1 Челиндж”, създаден преди три години от европейския шампион в ралитата Волкан Ъшък, ще намери своето логично продължение с шестте си кръга у нас през този сезон. Това стана ясно по време на еднодневна презентация, която отборът на Волкан Ъшък организира специално за 8 български пилоти на пистата на истанбулския “Йълдъз Техник Университет”.

Съдят мъж, опитал да убие опонент с ножица

Окръжен съд-Бургас даде ход на наказателното дело срещу Румен Асенов, който е подсъдим за опит за убийство, съобщиха от пресцентъра на съда. 

Асенов е обвинен в това, че на 15 април 2013 г. в град Бургас, е направил опит умишлено да умъртви жител на града, като му е нанесъл с ножица две прободни рани в шията - едната под ръба на долната челюст, Окръжен съд-Бургас даде ход на наказателното дело срещу Румен Асенов, който е подсъдим за опит за убийство, съобщиха от пресцентъра на съда. Асенов е обвинен в това, че на 15 април 2013 г. в град Бургас, е направил опит умишлено да умъртви жител на града, като му е нанесъл с ножица две прободни рани в шията - едната под ръба на долната челюст,

Никакъв напредък на женевската конференция за Сирия

Сирийската опозиция твърди, че в преговорите с правителствената делегация в Женева няма напредък по въпроса за хуманитарната помощи за обсадения град Хомс, предаде Асошиейтед прес. Представителят на делегацията на опозицията Анас Абда коментира твърденията за постигната вчера договорката между двете делегации, според която жените и децата ще могат да напуснат Хомс. Той отрече да има подобно споразумение, предаде ДПА. "Ние продължаваме да настояваме за вдигане на обсадата на Хомс", заяви Абда. Друг представител на опозицията - Монзер Акбик, подчерта, че жителите на Хомс трябва да имат свободата да останат в родния си град, както и да получат хуманитарна помощ, предаде Асошиейтед прес. Акбик посочи, че днес ще се водят преговори за политическия преход в Сирия. Преди началото на разговорите той подчерта, че преходното правителство в Сирия трябва да разполага с всички пълномощия и от него трябва да бъде изключен Башар Асад. "Конфликтът се корени в режима и този въпрос трябва да бъде разрешен", подчерта Акбик. Друг член на делегацията на опозицията - Луай Сафи, заяви, че не е постигнат напредък и по въпроса за освобождаване на политическите затворници, държани от двете страни в конфликта, предаде ДПА.

Българи са пострадали при инцидент с автобус край Одрин

/КРОСС/ Българи са пострадали при инцидент с автобус край Одрин, съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. Автобус, с турска регистрация, превозващ пътници от Република България до гр. Чорлу, област Текирда в Република Турция, се е преобърнал на около 10 км. след ГКПП "Лесово".При пътния инцидент на 26 януари 2014 г. са пострадали тринадесет пътници, сред които четирима български граждани. Всички незабавно са транспортирани до Университетската болница в Одрин.След направена проверка е установено, че пострадалите са с леки наранявания. Оказана им е медицинска помощ и всички са изписани от болничното заведение.

Зимната блокада в Силистра взе първата си жертва

Силистра /КРОСС/ Зимната блокада в Силистра взе жертви. Мъж, чиято самоличност още се установява е бил докаран премръзнал до смърт в понеделник сутринта в местната болница. Аварирала в снега линйка, която карала родилка от дуловското село Средище към областния град е била спасена с помощта на БТР-и. Тежките машини са разровили преспите, високи над 1,5 метра, за да може болничната кола да стигне блогополучно до клиниката.Други три родилки от дуловска община са настанени в общинската болница и за тях се грижат лекари. Болните, които се нуждаят от хемодиализа са отведени в медицински заведения в общините Дулово, Тутракан и Главиница и ще бъдат откарани по график до областната болница, като линейките ще са екскортират от тежки машини, за да се избягнат аварии по заснежените пътища.Междувременно кметът на Силистра доктор Юлиян Найденов се извини на съгражданите си за тежката ситуация в крайдунавския град. В съобщение до медиите, разпространено от пресцентъра на общината се казва, че местната управа е привела навреме всички необходими за зимното поддържане средства на комуналната фирма "Синева".. Въпреки това, при първия пристъп на зимата, през уикенда градът е останал затрупан от преспи. Свежна покривка , висока повече от 0,5 метра продължава да блокира движението по много от улиците и в първия работен ден на седмицата

Утре ще е студено със снеговалежи в Югозападна България

Утре сутринта ще бъде студено с минимални температури между минус 12° и минус 7°, на отделни места в Северна България до минус 14° - минус 16°. В София - около минус 11°. През нощта и в Североизточна България валежите ще спрат, облачността ще се разкъса, а вятърът чувствително ще отслабне. В по-голямата част от страната ще бъде почти ... Утре сутринта ще бъде студено с минимални температури между минус 12° и минус 7°, на отделни места в Северна България до минус 14° - минус 16°. В София - около минус 11°. През нощта и в Североизточна България валежите ще спрат, облачността ще се разкъса, а вятърът чувствително ще отслабне. В по-голямата част от страната ще бъде почти ...

Цачева: С машинно гласуване ще бъде преодоляна тайната на вота

Подкрепяме всички справедливи искания на протестиращите в Софийския университет, обяви Димитър Главчев от ГЕРБ на пресконференция. Не е лошо да направим паралел с Украйна и да не допуснем да се случи нещо такова у нас. Най-добрият начин е нови демократични избори. Това управление няма никакво доверие, допълни депутатът.

Мис Джуки - Гинес, оргии и стриптийз

Най-скандалната и (уж) секси блондинка в момента, а именно Мис Джуки Габриела Радославова, е получила предложение за книгата на Гинес.

Междуведомственият съвет към публичната инвестиционна програма заработи

"Българските общини подадоха 1050 проектни предложения за финансиране по Публичната инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите" на обща стойност от 1,943 млрд. лв., а списъкът с обобщената информация от апликационните форми е 113 страници, това е впечатляващо".

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване