Училища затвориха врати заради зимата

Дървената ваканция е обявена в школата в Североизточна България

    


Възстановено е движението за леки автомобили по пътя Провадия – Айтос

Възстановено е движението за леки автомобили по път III-208 Провадия – Айтос, съобщават от Областно пътно управление - Варна Остава в сила ограничението за движение на тежкотоварни автомобили над 10 тона.

Кола падна по таван в река Бистрица над Благоевград

25-годишна жена е пострадала, след като е загубила контрол над колата, която е паднала по таван в река Бистрица над Благоевград, съобщи БГНЕС в понеделник. Инцидентът е станал около 20.00 часа в неделя на 3 км от местността Славово на десен завой. Пострадалата жена е от село Кочериново. Тя е била откарана в "Пирогов" към 23.00 часа с фрактура на прешлен. Останалите трима пътници в колата не са пострадали. Според първоначалната информация четиримата са извадили късмет, че возилото е паднала върху голям камък и затова водата не е нахлула вътре.

Не съм прочел нито една книга; който върви по следите на другите, не остава път след себе си

/КРОСС/ Не съм прочел нито една книга в живота си, защото който върви по следите на другите, не остава път след себе си. Крилатата фраза е на скандално известния Бисер Миланов-Петното. През последната година той създаде национално движение с гръмкото име "Свобода". В момента 45-годишният мъж, родом от Русе, е в ареста заради закана за убийство към участничка в протестите, изречена през лятото в градинката на Народната библиотека в София. Прокуратурата го разследва още за насаждане на расова омраза и дискриминация и нападение над екипа на Би Ти Ви, показал как Миланов и 9 негови авери живеят месеци наред в къща, без да плащат наем на собственичката. Очаква се утре прокуратурата да поиска Софийският градски съд да остави Петното за постоянно в ареста. Той стана национално известен покрай контрапротестите, макар за русенци да е отдавна познат като един от местните кримигерои. Досега има седем ефективни присъди, дадени от съдилищата в Русе, Плевен, Самоков. Първата получава когато е 18-годишен след кражба. Тя е условна. През 1987 г. е наказан с 6 месеца решетки за кражба на автомобил. Бягство от затвора обаче му носи още едно наказание от 4 г. и три месеца лишаване от свобода. Така едва на 20 г. Петното вече е с три присъди. През февруари м.г. се появяват амбициите му да влезе в политиката.С двама авери Петното отива при доскорошния си приятел Николай Русев, който по това време държи заведение в хотел "Дунав" в Русе

Каролев – за легализацията на медицинската марихуана

„Аз съм за легализацията на медицинската марихуана. Това може да спести много от разходите за здравеопазване. Втората причина е, че когато това се легализира, някой, който иска да пробва, ще може да го направи, без това да води до затвор”, каза в „Здравей, България” икономистът Владимир Каролев на въпрос трябва ли да има затвор за една цигара марихуана.

50-годишна жена се хвърли под влака София-Кулата

/КРОСС/ 50-годишна жена се хвърли под влака на гарата в Дупница пред погледа на десетки, чакащи влака и автобусите. Инцидентът е станал малко преди 7 ч. тази сутрин. Жената стояла на перона, изведнъж скочила на релсите и била прегазена от пътническия влак София-Кулата. Жената починала по пътя към болницата в Дупница, където била откарана от екип на Спешния център, пише struma.bg. В предсмъртно писмо, открито от сина й, починалата съобщава, че не иска да е в тежест на семейството си.    

Омбудсманът: Да бойкотираме подслушванията

Медиите и обществото да бойкотират подслушванията, каза по БНТ омбудсманът на България Константин Пенчев. Просто предлагам на медиите и на обществото да кажем, че ние не приемаме такива флашки, такива записи, защото ние не знаем дали те не са манипулирани.

Искра Баева: Това е тероризъм

/КРОСС/ "Това е тероризъм. По всички определения, това е незаконно действие. Сградата на ректората е взета за заложник", това каза днес при опит да влезе в окупираната сграда на Софийския университет проф. Искра Баева. Тя се появи около девет част с група студенти от студетнския съвет на СУ и поиска да влезе в Ректората. Това предизвика около десетминутна кавга между пазещите входовете и неподкрепящите действията на окупаторите. Баева изрази недоволство, че е трябвало да проведе лекция в 9 часа, която не може да се състои. С Баева беше и професор Петър Делев от факултета по история, който също настояваше да бъдат премахнати веригите. В размяната на реплики се стигна до викове и взаимни обвинения. Студенти обвиниха проф. Баева, че тя никога не е подкрепяла окупация на Ректората, при случаите през предишни години. Баева отвърна, че мястото за протест не е в университета, а на улицата и пред Народното събрание. В спора се включиха членове на студентския съвет, които посочиха, че вътре предстои разбиване на аула 272, която е заключена. Освен това царял пълен хаос, а в сградата имало много хора, които не са студенти. На тези обвинения окупаторите отвърнаха, че студентския съвет е известен "като малкото БСП". "Това е клевета, студентският съвет няма право да изразява политически пристрастия", отвърна момче от организацията. По думите му те настояват само да се спазва Конституцията и законите

Цената на петрола се вдига на фона на студовете

  Лекият суров петрол West Texas Intermediate (WTI) отчете най-голямото си седмично поскъпване за тази година. Това стана, след като ниските...

Пътник загина при катастрофа на мост

33-годишен мъж е починал при катастрофа на моста на село Краводер, Община Криводол, съобщиха от пресцентъра на врачанската полиция. 

Вчера около 22:30 часа до моста на селото катастрофират „Нисан", управляван от 39-годишния И.Б. от Плевен и „Фиат", каран от 20-годишният М.Б. от Берковица. 

Загиналият мъж е пътувал на предната седалка в лекия 33-годишен мъж е починал при катастрофа на моста на село Краводер, Община Криводол, съобщиха от пресцентъра на врачанската полиция. Вчера около 22:30 часа до моста на селото катастрофират „Нисан", управляван от 39-годишния И.Б. от Плевен и „Фиат", каран от 20-годишният М.Б. от Берковица. Загиналият мъж е пътувал на предната седалка в лекия

Новият градски прокурор: Внасяме до дни второто дело срещу Цветанов

До няколко дни в съда ще бъде внесено второто дело срещу зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, по което той е обвинен за присвояване. Това заявява пред в. "24 часа" новоназначеният градски прокурор на София Христо Динев. Той коментира, че няма намерение да сменя наблюдаващи обвинители по знакови дела, както и, че целта му е разследванията да не се бавят по субективни причини. "Тези, за които има обективни пречки да продължат, следва да се обясняват ясно на обществото, за да не остават съмнения, че се бавят по причини, нямащи нищо общо с правото. В много от случаите разследванията зависят от съдебни поръчки, експертизи, вещи лица, преводачи, тълковници – това е невидимата част от процеса, която често е ключова за крайния резултат", обяснява Динев. Запитан за мнението му за обявения миналата седмица пореден критичен доклад на Европейската комисия за напредъка на България, ръководителят на Софийската градска прокуратура е лаконичен: "Докладът е обективен и похвален за държавното обвинение, но за 1 г. – когато е следващият мониторинг – ще трябва да защитим гласуваното ни доверие". По повод върнатото от Градския съд дело за бюлетините в Костинброд, Динев уточнява, че не фактът, че печатницата е надпечатала над 350 000 бюлетини е облагата за фирмата, а това, че обвиняемият по казуса бивш главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков не е осъществил контрол "за изготвяне, съхранение и транспортиране е от полза за фирмата".

Окупацията на СУ остава, пиле не може да прехвръкне

"Оставаме до оставка на кабинета", отсякоха окупаторите

    


Кристиан Таков: Новата окупация не постига целите, а им вреди


"За да е ясно и да не е никак "обтекаемо": НЕ ПОДКРЕПЯМ новата окупация на Ректората. Нито в този персонален състав, нито в тази численост, нито в това време, нито при тази обстановка. Тя не постига целите, които заявява, а им вреди". Това коментира в профила си във "Фейсбук" доц. Кристан Таков по повод окупацията на Софийския университет "Св. Климент Охридски". 

Той преподавател, доцент и доктор по гражданско, семейно и търговско право в СУ и беше първият преподавател, когото...

Григор Димитров вече е №19 в света

Първата ракета на България Григор Димитров вече официално е в Топ 20 на най-добрите тенисисти и в света.

След достигането на четвъртфинал на откритото първенство на Австралия по тенис Гришо се изкачи с четири позиции в подреждането. Хасковлията вече заема 19-о място след обновяването на ранглистата при мъжете. Първата ракета на България Григор Димитров вече официално е в Топ 20 на най-добрите тенисисти и в света. След достигането на четвъртфинал на откритото първенство на Австралия по тенис Гришо се изкачи с четири позиции в подреждането. Хасковлията вече заема 19-о място след обновяването на ранглистата при мъжете.

Google придобива компания за изкуствен интелект

Щатският технологичен гигант Google обяви, че има намерение да придобие компанията за изкуствен интелект DeepMind Technologies, предаде "Ройтерс". ...

Дунав мост се отпуши за ТИР-ове към Румъния

Тази сутрин румънската държава е разрешила преминаването на ТИР-ове по „Дунав мост”, а българската страна пропуска тежкотоварните автомобили поетапно.

Гришо официално влезе в Топ 20 на световния тенис

/КРОСС/ Първата ракета на България Григор Димитров записа ново рекордно класиране. Нашето момче за първи път влезе в Топ 20 на световния тенис. Считано от днес Гришо официално заема 19-ата позиция в ранглистата на ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти). Припомняме, че миналата година Григор спечели първата титла за България от ATP турнир, а в първия турнир от Големия шлем за 2014-та - Australian Open, Димитров стигна до четвъртфинал, където бе спрян от световния номер 1 Рафаел Надал. Победителят в турнира пък Станислас Вавринка вече е трети в света. Ето и самата класация: 1. Рафаел Надал (Испания) 14 330 точки2. Новак Джокович (Сърбия) 10 6203. Станислас Вавринка (Швейцария) 5 7104. Хуан Мартин Дел Потро (Аржентина) 5 3705. Давид Ферер (Испания) 5 2806. Анди Мъри (Великобритания) 4 7207. Томаш Бердих (Чехия) 4 5408. Роджър Федерер (Швейцария) 4 3559. Ришар Гаске (Франция) 3 05010. Жо-Вилфред Цонга (Франция) 2 88511. Милош Раонич (Канада) 2 77012. Томи Хаас (Германия) 2 43513. Джон Иснър (САЩ) 2 32014. Михаил Южний (Русия) 2 14515. Фабио Фонини (Италия) 2 10016. Томи Робредо (Испания) 1 98017. Николас Алмагро (Испания) 1 93018. Кей Нишикори (Япония) 1 91519. Григор Димитров (България) 1 81020. Жил Симон (Франция) 1 700  

Официално: Гришо вече е №19 в света

Първата ракета на България Григор Димитров вече официално е в Топ 20 на най-добрите тенисисти и в света.

След достигането на четвъртфинал на откритото първенство на Австралия по тенис Гришо се изкачи с четири позиции в подреждането. Хасковлията вече заема 19-о място след обновяването на ранглистата при мъжете. Първата ракета на България Григор Димитров вече официално е в Топ 20 на най-добрите тенисисти и в света. След достигането на четвъртфинал на откритото първенство на Австралия по тенис Гришо се изкачи с четири позиции в подреждането. Хасковлията вече заема 19-о място след обновяването на ранглистата при мъжете.

Почина каубоят на "Марлборо", заради... цигари

Лосън бил пушач от 14-годишна възраст. На по-късен етап от живота си той се включи в кампании срещу тютюнопушенето, които пародираха именно каубоя на "Марлборо"

Делото срещу Цветанов за присвояване влиза в съда до дни

/КРОСС/ „Няма да сменяме прокурори по знакови дела. До няколко дни ще внесем в съда делото срещу Цветан Цветанов за присвояване. Моята цел е да не се забавят разследванията по субективни причини". Това казва в интервю за "24 часа" ръководителят на Софийска градска прокуратура Христо Динев. "Тези, за които има обективни пречки да продължат, следва да се обясняват ясно на обществото, за да не остават съмнения , че се бавят по причини, нямащи нищо общо с правото. В много от случаите разследванията зависят от съдебни поръчки, експертизи, вещи лица, преводачи, тълковници - това е невидимата част от процеса, която често е ключова за крайния резултат", добави той. По повод на доклада на Европейската комисия градският прокурор заяви, че СГП е натоварена с очаквания за дела срещу организираната престъпност и корупцията. "Докладът е обективен и похвален за държавното обвинение, но за една година - когато е следващият мониторинг - ще трябва да защитим гласуваното ни доверие", коментира още той. По отношение на случая с костинбродските бюлетини, Христо Динев отбелязва: "Имаме държавен служител, който не си е изпълнил задълженията, с което е причинил облага другиму. Четох интерпретации, че всъщност надпечатът на бюлетините е от полза за фирмата". Според него "не надпечатът, а липсата на контрол за изготвяне, съхранение и транспортиране е от полза за фирмата"

Кола падна по таван от в река Бистрица, пътниците оцеляха

25-годишна жена пострада и бе транспортирана тази нощ в „Пирогов", след като автомобилът ѝ падна в река Бистрица над Благоевград, съобщи БГНЕС.

Пътният инцидент стана снощи към 20 ч.

На 3 км от местността Славово на десен завой 25-годишната жена от Кочериново изгубила контрол над опела си.

Колата поднеска и паднала по таван от 10 м 25-годишна жена пострада и бе транспортирана тази нощ в „Пирогов", след като автомобилът ѝ падна в река Бистрица над Благоевград, съобщи БГНЕС. Пътният инцидент стана снощи към 20 ч. На 3 км от местността Славово на десен завой 25-годишната жена от Кочериново изгубила контрол над опела си. Колата поднеска и паднала по таван от 10 м

15 села без ток, 6 без вода в община Каварна

Снегът продължава да вали, а вятърът го трупа на преспи

    


Италиански министър подаде оставка след подслушани разговори, уличаващи я в злоупотреби


Министърът на земеделието, прехраната и горите на Италия Нунция ди Джироламо подаде оставка след скандал с подслушани телефонни разговори, уличаващи я в злоупотреби, съобщиха световните агенции.

В момента италианското правосъдие води разследване на представители от администрацията на родния й град Беневенто, като в материалите на следствието фигурират подслушани телефонни разговори, от които става ясно че Ди Джироламо е съдействала за назначаването на свои познати в сектора на...

Грипът настъпва все повече

/КРОСС/ Грипът настъпва все повече и през последните дни са регистрирани много високи нива на заболеваемост в по-голямата част от страната. Заразата поваля средно между 300 и 500 души на ден, а в София между 700 и 1000. Това съобщи за „Преса" главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Епидемия в момента е обявена в София-област, където болните са рекордно много - над 350 на 10 000 души, в София, Бургас, Плевен и Русе. От днес епидемията влиза в сила и за Стара Загора, а от утре най-вероятно и във Враца, Монтана и Ямбол. „През тази седмица очакваме темпът на разпространение на заразата да спадне леко заради студа. Обикновено грипът не се влияе от температурите, но винаги отчитаме намаляване на болните, когато живакът падне под нулата", посочи д-р Кунчев. Според него когато навън е мразовито, хората излизат по-рядко и това ограничава разпространението на вирусите. По данни на националната референтна лаборатория все още преобладаващият щам, който ни поваля, е „Калифорния", или т.нар. свински грип. През последните дни обаче има и случаи на заразени с „Виктория", който върлува миналата година. „Засега нямаме засечени болни от новия по-опасен щам „Масачузетс", добави д-р Кунчев. Той поясни, че грипът разболява най-много децата и учениците. Имало и много случаи на усложнения, като предимно млади хора влизали в болница с тежки пневмонии

Пътник загина при катастрофа между две коли

33-годишен мъж е починал при катастрофа на моста на село Краводер, Община Криводол, съобщиха от пресцентъра на врачанската полиция. Вчера около 22:30 часа до моста на селото катастрофират „Нисан", управляван от 39-годишния И.Б. от Плевен и „Фиат", каран от 20-годишният М.Б. от Берковица. Загиналият мъж е пътувал на предната седалка в лекия

През 2013 митница Варна разкрила най-фрапиращите контрабандни случаи

Най-фрапиращите случаи на митнически престъпления, открити през 2013 г., са били на територията на службата във Варна. Това става ясно от годишния доклад на Агенцията, представен в навечерието на празника на митническите служители.

Селска чорба

Необходими продукти: половин пакетче краве масло 2 глави кромид лук 5 бр. пиперки  2 бр. домати  2 бр. моркови 5 бр. картофи  2 супени лъжици ориз половин чаена чаш...

Девет населени места в община Бургас са без ток

Заради аварии, електроенергия няма в селата Драганово, Брястовец, Рудник и Миролюбово, кварталите на Бургас Ветрен, Банево и Долно Езерово, град Българово, съобщи БГНЕС. Отстранена е аварията в кв....

Яна и Петко се надяват да имат момиченце

Петко Димитров не скри вълнението си от престоящото събитие да стане татко за втори път. Той призна пред „Студио ВИП“ по Нова телевизия, че иска момиченце, тъй като вече има момчен...

"Левски" ще привлече чешки защитник


"Левски" е близо до привличането на чешкия защитник, пише blesk.cz. Очаква се сините да привлекат 23-годишния Павел Чмовш.

Бранителят се е състезавал в холандските НЕК и "Вендаам" от 2010 г. насам.

Мениджърът му Иржи Мюлер е заявил пред изданието, че в понеделник трябва да бъде подписан договорът с "Левски". Той ще е за две години и половина.

"Павел ще играе в България. Остава само да мине медицинските тестове", каза Мюлер, цитиран от сайта. По думите му интерес...

"Левски" ще подпише с чешки защитник


"Левски" е близо до привличането на чешкия защитник, пише blesk.cz. Очаква се сините да привлекат 23-годишния Павел Чмовш.

Бранителят се е състезавал в холандските НЕК и "Вендаам" от 2010 г. насам.

Мениджърът му Иржи Мюлер е заявил пред изданието, че в понеделник трябва да бъде подписан договорът с "Левски". Той ще е за две години и половина.

"Павел ще играе в България. Остава само да мине медицинските тестове", каза Мюлер, цитиран от сайта. По думите му интерес...

Движението на Дунав мост блокирано заради аварирал ТИР

Аварирал румънски ТИР блокира движението на Дунав мост край Русе за повече от 4 часа, съобщи БГНЕС. 

Превозното средство се е завъртяло на кръговото в подхода към моста и е препречило пътя на останалите автомобили.

Инцидентът е станал малко след 5 ч тази сутрин. 

Институциите обаче не могат да се разберат чия е отговорността, за да ... Аварирал румънски ТИР блокира движението на Дунав мост край Русе за повече от 4 часа, съобщи БГНЕС. Превозното средство се е завъртяло на кръговото в подхода към моста и е препречило пътя на останалите автомобили. Инцидентът е станал малко след 5 ч тази сутрин. Институциите обаче не могат да се разберат чия е отговорността, за да ...

ТИР аварира, блокира движението на Дунав мост

Аварирал румънски ТИР блокира движението на Дунав мост край Русе за повече от 4 часа, съобщи БГНЕС. 

Превозното средство се е завъртяло на кръговото в подхода към моста и е препречило пътя на останалите автомобили.

Инцидентът е станал малко след 5 ч тази сутрин. 

Институциите обаче не могат да се разберат чия е отговорността, за да ... Аварирал румънски ТИР блокира движението на Дунав мост край Русе за повече от 4 часа, съобщи БГНЕС. Превозното средство се е завъртяло на кръговото в подхода към моста и е препречило пътя на останалите автомобили. Инцидентът е станал малко след 5 ч тази сутрин. Институциите обаче не могат да се разберат чия е отговорността, за да ...

Няма как десен политик да води листата на Реформаторите!

Отказаха се от дебата за дясното, изтъкна Нейнски

    


Баретата отива на съд за дрога и скрити данъци

/КРОСС/ До дни се очаква Златомир Иванов-Баретата да отиде в Специализираната прокуратура, където ще бъде запознат с доказателствата срещу него по две нови обвинения - за разпространение на дрога в София и в Слънчев бряг и за източване на 5,5 млн. лв. от държавната хазна. Разследването по тях започна малко след стрелбата по бившия командос на 29 януари м.г. (виж карето по-долу), но заради здравословното си състояние Иванов не можеше да се запознае с материалите по делата. Веднага след като това се случи, спецпрокурорите ще внесат обвинителен акт и ще го изправят пред съда, пише "Преса".  В края на декември м.г. от МВР и държавното обвинение са поискали експертиза да установи какво е здравословното състояние на Баретата. Резултатите от нея са готови от средата на януари и според заключението бившият командос може да бъде разпитван и разследван, както и да участва в съдебни заседания. Условието е да спазва лекарските препоръки, тъй като все още се придвижва трудно заради нараняванията на крака, научи „Преса". Очаква се до края на седмицата Иванов да се яви в сградата на Специализираната прокуратура с адвоката си Мариана Тодорова. Едното обвинение е от средата на февруари м.г. Бившият командос е разследван за участие в организирана престъпна група с още 7 души. Бандата разпространявала наркотици в София и в Слънчев бряг, а участниците в нея бяха задържани на 16 февруари м.г

Кола падна по таван от 10 метра в река Бистрица

25-годишна жена пострада и бе транспортирана тази нощ в „Пирогов 25-годишна жена пострада и бе транспортирана тази нощ в „Пирогов", след като автомобилът ѝ падна в река Бистрица над Благоевград, съобщи БГНЕС. Пътният инцидент стана снощи към 20 ч. На 3 км от местността Славово на десен завой 25-годишната жена от Кочериново изгубила контрол над опела си. Колата поднеска и паднала по таван от 10 м

Студенти и преподаватели не могат да влязат в Ректората

/КРОСС/ Студенти и преподаватели все още не могат да влязат в сградата на Ректората. Най-старото учебно заведение продължава да е затворено с вериги от група окупатори.В резултат на това учебната дейност е прекратена. Студентите и преподавателите, които дойдоха тази сутрин, трябваше да останат навън. Някои от тях се разотидоха, но други реагираха много остро на неправомерните действия на окупаторите. Не е изключено окупацията да провали изпитната сесия на десетки хиляди учащи се. От 10.00 часа окупаторите ще дадат пресконференция. От 12.30 часа ще се състои реконтрапротест на ул. "Св. Климент" зад Ректората заради обявеното за 13.00 „насилствено мероприятие на БСП". „Да защитим Университета от вандализъм! #occupySU #ostavka", призовават организаторите в социалните мрежи. Недоволни от окупацията на Ректората ще се съберат пред Софийския университет в 13.00 часа, за да изкажат недоволството си. Проявата се организира в социалните мрежи. Поканени са студенти от Софийския университет, преподаватели и служители, които не са съгласни със затварянето на университета.  

Птичият грип се завърна в Южна Корея

Южна Корея въведе 12-часова карантина в птицефермите в три провинции на страната, за да предотврати разпространението на епидемията на птичи грип.

Илчев сезира прокуратурата за втората окупация

Ректорът на СУ няма да разговаря с окупаторите

    


Бизнесмен загуби още 60 дка земя

Бизнесменът Павел Стоименов, който стана жертва на грандиозна измама и се раздели с бизнес за милиони, e загубил още 60 дка земя. Това е станало след като сигнализирал, че е изигран. 

Стоименов се оплака пред bTV, че сделката не е стопирана и настоя за редовни проверки на нотариусите.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Бизнесменът Павел Стоименов, който стана жертва на грандиозна измама и се раздели с бизнес за милиони, e загубил още 60 дка земя. Това е станало след като сигнализирал, че е изигран. Стоименов се оплака пред bTV, че сделката не е стопирана и настоя за редовни проверки на нотариусите. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

Отварянето на европейските трудови пазари няма да породи емиграционна вълна

По-голямата час от българите, които искат да потърсят реализация в чужбина, вече са го направили, смята проф. Искра Балканска от БАН

    


9 загинали при тежка катастрофа в Турция

9 души загинаха, а други 10 бяха ранени при тежко пътнотранспортно произшествие в Централна Турция, съобщават местни медии. Очаквайте подробности. / ИТАР-ТАСС

Разходите и ползите от ускорената урбанизация - какви са предизвикателствата?

Преходът изправя пред сътресения икономиките, бюджетите, инфраструктурата, околната среда и социалните политики

    


Бизнесменът Павел Стоименов загуби още 60 дка земя

Бизнесменът Павел Стоименов, който стана жертва на грандиозна измама и се раздели с бизнес за милиони, e загубил още 60 дка земя. Това е станало след като сигнализирал, че е изигран. 

Стоименов се оплака пред bTV, че сделката не е стопирана и настоя за редовни проверки на нотариусите.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Бизнесменът Павел Стоименов, който стана жертва на грандиозна измама и се раздели с бизнес за милиони, e загубил още 60 дка земя. Това е станало след като сигнализирал, че е изигран. Стоименов се оплака пред bTV, че сделката не е стопирана и настоя за редовни проверки на нотариусите. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване