Димитър Главчев: Обсъжда се възможността за общ опозиционен митинг

Обсъждаме възможността за общ опозиционен митинг, в който всички недоволни от управлението да изкажат своята позиция.
Това съобщи на пресконференция народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев.
"Бойко Борисов в профила си във фейбук е написал, че е готов по всяко време, когато протестиращите излъчат свои представители, да се срещне с тях", Обсъждаме възможността за общ опозиционен митинг, в който всички недоволни от управлението да изкажат своята позиция. Това съобщи на пресконференция народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев. "Бойко Борисов в профила си във фейбук е написал, че е готов по всяко време, когато протестиращите излъчат свои представители, да се срещне с тях",

Десет мераклии да проектират „Хемус”

Десет кандидати искат да изготвят идеен проект за магистрала „Хемус”. Това става ясно от информация на сайта на Национална компания „Стратегически инфраструктурни проекти” (НКСИП). Дейностите трябва да обхванат около 60 км от аутобана, които покриват трасето от Ябланица до разклона за Плевен и Ловеч.

Ледените кралици в Сочи

Вижте красавиците по белите писти на Зимната олимпиада

    


Ако всички имахме моралната чувствителност на хората, които поеха риска за окупацията


"Дневник" потърси и Даниел Смилов, политолог и преподавател в Софийския университет за окупацията, развитието й и реакциите. Публикуваме мнението му:

Успешните протестни акции са в състояние да генерират значителна подкрепа и участие: успехът има много бащи и майки. Неуспехът е или сираче, или скарва родителите си, както и по-далечните роднини и приятели. Настоящата окупация е по-скоро от вторите, като основната ни задача сега е да запазим разум и цивилизованост, както и да дадем...

Мъж се обеси на коледната елха на площад "Независимост" в Киев

Мъж се обеси на скелето на коледната елха на площад „Независимост" в украинската столица Киев, съобщи РИА "Новости".

Информацията за инцидента е постъпила в полицията в 11 часа местно време. Тялото е изпратено за съдебно-медицинска експертиза.

Ескалацията на протестите в Киев доведе до смъртта на трима души. 
Мъж се обеси на скелето на коледната елха на площад „Независимост" в украинската столица Киев, съобщи РИА "Новости". Информацията за инцидента е постъпила в полицията в 11 часа местно време. Тялото е изпратено за съдебно-медицинска експертиза. Ескалацията на протестите в Киев доведе до смъртта на трима души.

Какво изплаши развиващите се пазари?

Въпреки спекулациите този път основният фактор може би не е политиката на Федералния резерв

    


Тристранката се събира на ново заседание

София /КРОСС/ Утре, 28 януари, от 11 ч. под председателството на вицепремиера Зинаида Златанова в сградата на Министерския съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.Социалните партньори ще обсъдят проекта на закон за изменение и допълнение на Кодекса на труда, внесен от Магдалена Ташева и група народни представители. Предстои да бъдат избрани заместник-председатели на Съвета от страна на синдикалните и работодателските организации.

Любим виц на Тома Здравков

Любим виц на Тома Здравков
Момченце пита баща си:
- Тате, тате, ти бил ли си басист?
- Да, даже двама.                                                                                                                                                                                                                     Любим виц на Тома Здравков Момченце пита баща си: - Тате, тате, ти бил ли си басист? - Да, даже двама.

Комисия ще проверява игумена на Бачковския манастир

София /КРОСС/ Специална комисия ще извърши проверка на игумена на Бачковския манастир епископ Борис. Това потвърдиха за Дарик от Синодалната палата.Инспекцията на Светия синод е провокирана от некоректното поведение на епископа по време на изборите за Варненски митрополит и деяния, които са несъвместими с попрището на православен духовник.По време на проверката е забранено на епископ Борис да извършва богослужения. Те ще се провеждат от свещениците в Бачковския манастир.След приключването на проверката на Светия Синод ще бъде взето решение дали ще се стигне до трайно наказание или оправдание на епископ Борис. Неговото име бе замесено в скандал след публикувани в интернет клипове със сексуално съдържание.

Главчев от ГЕРБ: Обсъждаме възможността за общ опозиционен митинг

Обсъждаме възможността за общ опозиционен митинг, в който всички недоволни от управлението да изкажат своята позиция.
Това съобщи на пресконференция народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев.
Обсъждаме възможността за общ опозиционен митинг, в който всички недоволни от управлението да изкажат своята позиция. Това съобщи на пресконференция народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев. "Бойко Борисов в профила си във фейбук е написал, че е готов по всяко време, когато протестиращите излъчат свои представители, да се срещне с тях",

Повишения за родните индекси въпреки спадовете в чужбина

Слабата корелация на БФБ с външните пазари отразява позитивизма на дребните инвеститори и отчасти липсата на големи чужди, смята Веселин Захариев от Main Capital

    


Протестиращ се обеси на коледна елха в Киев

Мъж се обеси на скелето на коледната елха на площад „Независимост Мъж се обеси на скелето на коледната елха на площад „Независимост" в Украйна, съобщи РИА "Новости". Информацията за инцидента е постъпила в полицията в 11 часа местно време. Тялото е изпратено за съдебно-медицинска експертиза. Ескалацията на протестите в Киев доведе до смъртта на трима души. По-рано днес министърът на правосъдието ...

Откраднаха мощите на Йоан Павел Втори

Италианската полиция е на крак в издирване на Йоан Павел Втори. Крадци са проникнали през уикенда в параклиса "Сан Пиетро де ла Йенка" и отмъкнали оттам св. мощи на покойния папа.

Азиатският Спайдърмен изкачи гол 100-метрова скала


Китайският катерач Ли Тунсин изкачи 100-метрова скала в провинцията Хунан.

Необичайното е, че азиатският Спайдърмен, както е известен китаецът, преодоля предизвикателството напълно гол и използва само катераческа седалка.

Изкачването в събота е продължи около два часа и беше част от атлетическия "Спринт фестивал" в Кунминг. Основната съпротива срещу решението на Ли Тунсин е дошло от неговата съпруга, която шеговито го заплашила с развод.

"Катеренето изисква...

Строгите протеинови диети - вредни за бъбреците

Подобни диети увеличават с до 3 пъти риска от калциев камък в бъбреците

Патриарх Кирил постави външната политика на Русия като пример за други държави

Руския Патриарх Кирил даде висока оценка на Министерството на външните работи на Русия, за твърдостта си при спазването на принципите на международното право и морала, съобщи «Патриархия.ру». „Днес малко  държавни глави могат да кажат за външната политика на страната си, че тя се основава на принципите на международното право и морала“, заяви руския Патриарх след речта на заместник-министъра на външните работи на Русия Григори Карасин, на откриването на XXII Международни Рождественски образователни четения в Москва. По думите на Патриарх Кирил, днес принципите, споменати по-горе, трябва да "бъдат отстоявани и насърчавани". „Бих искал да пожелая успех на министъра на външните работи Сергей Лавров, който представлява страната ни блестящо и достойно на международната политическа сцена, а също и на целия екип от Министерството на външните работи “, добави руския Патриарх. XXII Международни Рождественски образователни четения се откриха в неделя с Божествена Литургия в храма на Христос Спасител в Москва. Литургията отслужиха Патриархът на Великата Антиохия и целия Изток Йоан Х и Патриархът на цяла Русия и Москва Кирил. В църковно-обществения форум, посветен на 700-тодишнина от раждането на Св. Сергий Радонежски, взимат участие 12 хиляди свещенослужители и миряни от всички региони на Русия.  

Азиатския спайдърмен изкачи гол 100-метрова скала


Китайският катерач Ли Тунсин изкачи 100-метрова скала в провинцията Хунан.

Необичайното е, че Азиатския спайдърмен, както е известен китаецът, преодоля предизвикателството напълно гол и използва само катераческа седалка.

Изкачването в събота е продължи около два часа и беше част от атлетическия "Спринт фестивал" в Кунминг. Основната съпротива срещу решението на Ли Тунсин е дошло от неговата съпруга, която шеговито го заплашила с развод.

"Катеренето изисква...

Общински проекти за 2 млрд. лв. в битка за шест пъти по-малко държавни пари

Общински проекти с близо шест пъти по-голяма стойност от наличния бюджет влизат в битка за финансиране от новата държавна инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите". Постъпилите проектни предложения са 1050 на обща стойност 1.943 милиарда лева при предвидени 350 млн. лв. за местната власт, съобщи Министерството на финансите в понеделник.   "Списъкът с обобщената информация от апликационните форми е 113 страници, това е впечатляващо", е заявил финансовият министър Петър Чобанов по време на първото заседание на Междуведомствения съвет, който ще ги оценява. Чобанов е председател на органа.   Бюджетът на новата инвестиционна програма е 500 млн. лв. за тази година, от които 350 млн. лв. са предвидени за общините, а останалите – за държавните ведомства.   Областните управители са предали проектите в Министерството на финансите в събота и държавните чиновници са работили извънредно, за да може работата по оценката им да започне максимално бързо, е посочено в съобщението.   Проектите се оценяват по 11 критерия от съвет от шестима министри плюс председателя на сдружението на общините Тодор Попов. Плановете са в началото на февруари да има списък с първите одобрени за финансиране проекти, за да може да започне тяхната реализация напролет, по думите на финансовия министър.   "Задачата ни е да постигнем синергия при реализирането на проектите на местната и централната власт, така че да има устойчиво развитие на регионите и да се намалят дисбалансите между тях", е заявил още министър Чобанов по време на съвета, цитиран от пресцентъра си.   Всички проектни предложения трябва да имат регионално или общинско значение. Реализирането им трябва да бъде насочено към постигане на икономически растеж, устойчиво развитие на регионите, повишаване на конкурентоспособността на икономиката и създаване на възможност за генериране на заетост и доходи, е припомнил Чобанов.   Подадените проектни предложения за близо 2 млрд. лв. показват, че местната власт има огромна нужда от средства. Кметове обявиха, че кандидатстват основно с проекти за ремонт на улици, нови детски градини, площадки. Има проекти и за изграждане инфраструктурата на икономически зони.

Окупацията на правосъдното министерство в Киев приключи, не е изключена нова блокада


Членовете на украинското движение "Общо дело", които бяха окупирали сградата на министерството на правосъдието в Киев, решиха да прекратят блокадата, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Те очакват, че властите в отговор на това решение ще изпълнят обещанията си за амнистиране на всички политически затворници. Ако това не стане, ще те ще предприемат нова блокада.

Украинската милиция успя да освободи блокираната сграда на областната администрация на Сумска област. В Черкаска...

ГЕРБ гласи нов вот на недоверие

София /КРОСС/ До края на следващата седмица ПП ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски. Това съобщи по време на брифинг зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева и добави, че все още се обсъжда в каква област ще бъде вотът. Цачева коментира и приетият на първо четене нов Изборен кодекс. По думите й той не създава условия за честни и прозрачни избори. „Той е инструмент за победи на левицата в предстоящи избори", отбеляза Цачева. Тя допълни, че проектът е изпратен за становище до Венецианската комисия, но до момента няма отговор от комисията. „За нас е опасно да се премине към второ гласуване на Изборния кодекс, без да знаем позицията на Венецианската комисия, въпреки, че тя не е задължителна", каза още тя.

Над 25 жалби от столичани за завишени сметки за парно

Драгомир Стойнев призова Столичната община да поеме отговорност към "Топлофикация"

Над 70 литра на квадратен метър валеж е измерен във Варна през последните три дни

Над 70 литра на квадратен метър валеж е измерен във Варна през последните три дни. Това съобщи за Радио „Фокус” – Варна Красимира Медникарова от сектор “Метеорология” към филиала на НИМХ във Варна. Количествата валеж, измерени във Варненско тази сутрин, са от 12 до 20 литра.

Проходими при зимни условия са републиканските пътища, хасковските улици обработени

Проходими при зимни условия са всички участъци от републиканската пътна мрежа в региона, информират от Областното пътно управление. Няма затворени пътища. Потенциалните проблемните участъци са опесъчени. Днес 105 снегопочистващи машини на Областно пътно управление са обработили републиканските пътища, отчетоха дежурните там.

8 – 10 сантиметра е снежната покривка в областта към 18 часа, като най-много сняг е паднал в района на Хасково – Димитровград, отчетоха от Областно пътно управление. За закъсал ТИР в района на село Българска поляна – Тополоградско, информират от там. Сигналът е подаден в 16 часа. Дежурен екип на пътно управление се е притекъл на помощ. Оказана е помощ на още един закъсал ТИР в 8 часа сутринта на пътя между Димитровград и село Райнево. Заради лошите пътни условия много товарни коли бяха отклонявани на паркинга преди селото.

Областни пътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим за поддържане на републиканските пътища. Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да шофират със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи. Блокирането на движението от моторни превозни средства, които не са подготвени за движение при зимни условия, затруднява достъпа на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори, съветват от агенцията.

Проходима при зимни условия е и общинската пътна мрежа, информира зам.-кметът на община Хасково Златимир Желев. 15 машини почистват от снощи пътните артерии в града и селата. За снегопочистването в Хасково са разходени близо 60 тона сол и 30 тона пясък. В малките часове, тази вечер специализираните машини ще обработват улиците и булевардите против заледяване,  отчетоха от общинската администрация.

Във връзка със снегопочистването и осигуряването на безопасно движение по пешеходните зони в Хасково при зимни условия, със заповед на Кмета на Общината се задължават ръководителите на учреждения, фирми, търговски обекти, заведения, улична търговия, председателите на домсъвети и гражданите, при снеговалежи да организират почистването на снега, посипването с пясък и отстраняването на ледени висулки и надвиснал сняг на прилежащите им терени и сгради. Нарушителите носят отговорност съгласно разпоредбите на  “Наредбата за поддържане и опазване на обществения реда, чистотата и общественото имущество на територията на Община Хасково”.

Гледайте в емисията новини на сайта.

Димитър Димитров

Видео: Тунис прие новата конституция





Тунизийското народно събрание одобри новата конституция и по този начин беляза голяма стъпка към демократизирането на страната, съобщи "Ройтерс".

В понеделник президентът Монсеф Марзуки и председателят на парламента подписаха документа, което беше посрещнато с празнични възгласи в парламента.

Основният закон е приветстван заради своята всеобхватност. Конституцията признава исляма като религията в страната, но гарантира свободата на изповедание, както и...

Видео: Китаец разбива формите със скулптури от разтегателна хартия



Китайски художник използва гъвкавостта на хартията за преливането на една форма в друга, разказва Джули Ноус от "Ройтерс".

На пръв поглед бюстовете изглеждат като направени от гипс или глина. Но в действителност те са изработени от хиляди пластове хартия.

Ли Хонгбо споделя, че винаги е обичал да работи с хартия - материал, който за пръв път е създаден в Китай. Гъвкавостта ми позволява да трансформирам една форма в друга - буквално и метафорично, обяснява...

Мъж се обеси на коледната елха в Киев

Европейският комисар по разширяването и политиката на добросъседство Щефан Фюле отпътува отново за Украйна, за да направи пореден опит да посредничи между правителството и опозицията

Антиокупаторите на Софийски университет събират подписи срещу окупацията

Противниците на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски Противниците на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски" събират подписка срещу действията на окупаторите, сподели репортер на Агенция „Фокус". Подписката се събира на тротоара до университета.До момента са се подписали около 60 души. Изискването е да се попълнят три имена и факултетен номер, за да е сигурно, че в подписката

Моуриньо: Искам хората да са щастливи, затова отворих вратата на Мата


Мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо съжалява за раздялата с Хуан Мата. Той обясни, че решението е било много трудно.

"Бих се радвал да го имам в състава си. Със сигурност", каза Моуриньо пред Би Би Си. След това обаче обясни, че е много трудно, когато имаш футболист в подобно положение.

Мата беше избран за най-добър футболист в "Челси" за 2012 и 2013 г. Идването на Специалния промени всичко за испанеца и той се превърна в резерва.

"Той заслужаваше "Челси" да му...

От ГЕРБ са готови за общ опозиционен митинг срещу властта

Обсъждаме възможността за общ опозиционен митинг, в който всички недоволни от управлението да изкажат своята позиция. Това съобщи на пресконференция народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев, пре...

Атанасова: Одитите на Сметната палата дават само препоръки

На мен, като заемащ поста министър на здравеопазването, са ми извършвани няколко одитни проверки от Сметната палата и по нито един от тях няма актове. Това каза на пресконференция народният представ...

Най-честите лъжи в брака

Има ли благородни лъжи в брака?

    


Грипна епидемия и ваканция са обявени във Варна


"Грипната ваканция" е обявена във Варна от утре до 31 януари включително. Това съобщиха от кметската администрация в града. Решението бе взето на на заседание на областната комисия за борба с грипа и острите респираторни заболявания.

Така учениците ще почиват на практика до 4-ти февруари заради вече планираната зимна ваканция.

От Регионалната здравна инспекция обясниха, че броят на болните ученици е под 30 % - какъвто е стандартът за обявяване на грипна ваканция, но...

Истина или лъжа: Део се застраховал срещу инциденти на ски пистата

След инцидента на Михаел Шумахер от края на декември в Алпите Деян Славчев-Део се наплашил, пише жълт вестник. Водещият може да не кара ски като световния шампион на Формула 1, но практикува друг опасен зимен спорт - сноуборд. Затова решил да се подсигури и да си направи застраховка “Живот”.





След инцидента на Михаел Шумахер от края на декември в Алпите Деян Славчев-Део се наплашил, пише жълт вестник. Водещият може да не кара ски като световния шампион на Формула 1, но практикува друг опасен зимен спорт - сноуборд. Затова решил да се подсигури и да си направи застраховка “Живот”.

Обявиха грипна епидемия във Варненска област до 8 февруари

Грипна епидемия е обявена във Варненска област от 28 януари до 8 февруари. Това съобщи за Фокус директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Божанка Георгиева. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1.20 до 4.80 лева - ВЕЧЕ И СЪС SMS

Преустановяват се детските и женските консултации, профилактичните прегледи, профилактич Грипна епидемия е обявена във Варненска област от 28 януари до 8 февруари. Това съобщи за Фокус директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Божанка Георгиева. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1.20 до 4.80 лева - ВЕЧЕ И СЪС SMS Преустановяват се детските и женските консултации, профилактичните прегледи, профилактич

Няма жертви на лавината в Банско

Трима гръцки туристи са предизвикали лавината в Пирин по-рано днес. Само единият от тях е бил затрупан, но приятелят му успял да го извади от снега сам, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС)-Банско пред Фокус. 

Трима гръцки граждани са се качили да карат ски по улеите на Ечeмище, над Шилигарника, където вчера се бяха загубили двама анг Трима гръцки туристи са предизвикали лавината в Пирин по-рано днес. Само единият от тях е бил затрупан, но приятелят му успял да го извади от снега сам, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС)-Банско пред Фокус. Трима гръцки граждани са се качили да карат ски по улеите на Ечeмище, над Шилигарника, където вчера се бяха загубили двама анг

Обиди между окупатори и протестиращи срещу тях, полицията разделя двете групи

Полицейски кордон все още разделя привържениците и противниците на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски".
В двора на висшето училище има десетина души, извън оградата има двайсетина.
Някои от тях подкрепят окупацията, а други изразяват недоволство. Полицията разделя двете групи, които си разменят обиди. Като цяло Полицейски кордон все още разделя привържениците и противниците на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски". В двора на висшето училище има десетина души, извън оградата има двайсетина. Някои от тях подкрепят окупацията, а други изразяват недоволство. Полицията разделя двете групи, които си разменят обиди. Като цяло

Обиди между привърженици и противници на окупацията, полицията разделя двете групи

Полицейски кордон все още разделя привържениците и противниците на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски Полицейски кордон все още разделя привържениците и противниците на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски". В двора на висшето училище има десетина души, извън оградата има двайсетина. Някои от тях подкрепят окупацията, а други изразяват недоволство. Полицията разделя двете групи, които си разменят обиди. Като цяло

Министерството на икономиката призова за справедливи сметки за парно в София


Заради постъпили "повече от 25 жалби" от абонати на "Топлофикация София" от сметките им за декември в Министерството на икономиката, от ведомството призоваха Столична община като принципал на дружеството да даде "адекватен отговор на софиянци".

От министерството посочват, че преди всичко общината трябва да предприеме необходимите действия за справедливо таксуване на абонатите.

"Очевидно в системата на отчитане на топлинната енергия и в работата на топлинните счетоводители...

Мъж се обеси на Майдана

/КРОСС/ Жител на Волинска област, Западна Украйна, се обеси на голямо коледно дърво на площад „Независимост" в Киев. По тялото на 55-годишен мъж не са открити следи от насилие. От министерството на вътрешните работи смятат, че става въпрос за самоубийство. По случая е назначена проверка.

ГЕРБ внася вот на недоверие до 14 дни

По повод проекта за Нов изборен кодекс, Цецка Цачева заяви, че той не създава условия за честни и прозрачни избори

Стойнев: Проблемът със сметките за парно да стане приоритет на СО

Столична община да поеме своята отговорност към "Топлофикация София" ЕАД и да даде адекватен отговор на софиянци, като преди всичко бъдат предприети необходимите действия за справедливо таксуване на абонатите. Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Колебливо начало за индексите на Wall Street*

Министерството на търговията на САЩ съобщи, че през декември продажбите на нови жилища са били 414 хил. спрямо очакванията за 458 хил.

    


Доставчици на ток скочиха срещу проектозакон

Към 21 млн. лв. би струвала според изчисления на “Труд” евентуална промяна в общите условия на енергийните доставчици ЕВН, “Енерго про” и ЧЕЗ, ако бъде приет проектът за промени в Закона за защита на потребителите, внесен от депутата от ДПС Йордан Цонев.

Ледена висулка се заби в кола, едва не уби жена

Огромна ледена висулка се заби в покрива на паркиран на улица в Монтана автомобил.

ГЕРБ ще внесе вот на недоверие до края на следващата седмица


ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството до края на следващата седмица - това каза на пресконференция зам.-председателят на групата Цецка Цачева, цитирана от агенция "Фокус". Още се обсъждала точната формулировка на искането. 

По повод приетия на първо четене проекта за нов Изборен кодекс, Цачева заяви, че той не създава условия за честни и прозрачни избори. "Това е инструмент за победи на левицата в предстоящи избори", декларира Цачева.

Допълни, че проектът е...

Исландски вулкан стана електроцентрала

В подножието на исландския вулкан Крафла заработи геотермална електроцентрала, предаде руското издание РусЕнерджи в понеделник.   Производството на електроенергия ще става като се използва изригващата пара от магмата на вулкана. За целта е пусната сонда с дълбочина от 2.1 км в една от зоните с най-голяма вулканична активност в Исландия. Температурата на дъното на своеобразния кладенец е около 900-1000 градуса по Целзий.   Според специалистите геотермалната енергия на вулканите може да е сериозна конкуренция както на слънчевата, така и на вятърната енергия, тъй като е по-евтина.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване