Двама пребиха 50-годишен, който отивал да вземе сина си от училище

Двама неизвестни пребиха 50-годишен благоевградчанин, тръгнал с автомобила си да вземе сина си от училище, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.

Открадната е стъкленица с кръвта на покойния папа Йоан Павел II

/КРОСС/ Стъкленица с кръвта на покойния папа Йоан Павел II е била открадната от църквата Сан Пиетро дела Йенка в Италия. В издирването на светинята са се включили специално обучени кучета и 50 полицейски служители, предаде АФП. Малкият стъклен съд е бил откраднат в събота от църквата в планинския район Абруцо в централната част на Италия, където покойният глава на римокатолическата църква обичал да ходи през зимата. В света има само три стъкленици с кръвта на папата. Наскоро стана известна още един пдобен странен инцидент. При неуспешен опит за кражба беше счупена урната, съхраняваща останките на Зигмунд Фройд. Служители на крематориума в Лондон, където се съхранявала тя, открили съда от Древна Гърция, който датира от около 300 г. пр. Хр., на парчета. Това се случило в новогодишната нощ - 31 декември срещу 1 януари. Урната с праха на бащата на психоанализата и неговата съпруга Марта Бернайс е била достъпна да се види свободно от момента на кремирането на Фройд през 1939 г. Останките на вдовицата му са добавени през 1951 г., когато и тя умира.    

Влакът Добрич-Варна закъса в Девня

Влак от Добрич за Варна е блокиран на гара Девня и чака там около час, алармира слушател на Дарик радио. Причина за забавянето е повреда в локомотива. Изпратена е машина, която да изтегли композицията, съобщиха от жп гарата във Варна.

Автобус с 30 пътници блъсна колоездач, няма други ранени

Инцидентът стана тази сутрин около 6 часа, между казанлъшките села Кънчево и Розово

Иво Христов: Бареков и Борисов имат един и същ дядо

/КРОСС/ Като разбрах, че дядото на Бареков бил „убит от комунистите", също като дядото на Борисов, никак не се изненадах. По всичко личеше, че имат един и същ дядо, пише във ФБ-публикация журналистът Иво Христов.  „Не деля хората на врагове и приятели. Имам опоненти в политически смисъл, но в личен и човешки план не тая злоба или омраза към никого. Моят дядо е убит без Народен съд. Наричам го дядо, защото той е брат на моя дядо, но когато те убият като куче на 21 години, не можеш да оставиш семейство. Така че внуците на брат му са и негови внуци. Оттам тегне прокобата да не се занимава никой с политика в нашето семейство. Но вчера тези хиляди хора в НДК пред очите на нашите чуждестранни гости, отдадоха почит, едноминутна на всички жертви паднали идеологически в България. Там е и Вапцаров, там е и дядо ми и много други хора”, каза вчера в интервю за Нова телевизия лидерът на новоучредената партия „България без цензура” Николай Бареков.  

Видео: Пожар унищожи 300-годишно село в Китай



Пожар унищожи над 100 къщи в село в Югозападен Китай, като повечето сгради са построени преди 300 години, предаде държавната агенция "Синхуа".

Пламъците са избухнали в Баодзин Донг късно в събота и са били нужни четири часа преди да бъдат овладени и изгасени.

Селото бе едно от най-добре съхранените в страната населени места на етническото малцинство Донг. В него живеят почти 2000 души. 

Причините за пожара, в който няма пострадали, се разследват. 
...

Автобус с 30 пътника блъсна колоездач, няма други ранени

Инцидентът стана тази сутрин около 6 часа, между казанлъшките села Кънчево и Розово

Окупаторите на СУ правят среща за нов курс към оставка

На мястото има привърженици и противници на акцията. Двете групи си разменят словесни нападки, полицейското присъствие е засилено

Противници на окупацията обявяват свободна зона в СУ

На мястото има и привърженици на акцията. Двете групи си разменят словесни нападки, полицейското присъствие е засилено

Противници на окупацията влязоха в двора на Ректората

На мястото има и привърженици на акцията. Двете групи си разменят словесни нападки, полицейското присъствие е засилено

МВР разследва катаджии

/КРОСС/ 74 сигнала, получени и обработени от дирекция „Инспекторат" - МВР, касаещи случаи на нарушения на въведената Инструкция и на съставени актове за установяване на административно нарушение. По всички тях са били извършени проверки, съобщиха от пресцентъра на МВР. Общо 128 сигнала са получени от 03 октомври м.г. досега, след като в дирекция „Инспекторат" - МВР бе открит електронен адрес kat-signali@mvr.bg в интернет мрежата на МВР - форма за подаване на сигнали за нарушения на служебните задължения и неправомерни действия от служители на МВР, осъществяващи дейност по пътен контрол на територията на България, коментираха от министерството. Електронната форма бе въведена след като през септември м.г. влезе в сила Инструкция за организацията на работа и реда за осъществяване на дейностите по контрол на пътното движение. Документът регламентира случаите, при които патрулите на „Пътна полиция" и „Магистрална полиция" имат право да спират водачи на моторни превозни средства. Сред тях са видимо нарушение на правилата за движение по пътищата, явни неизправности на автомобила, случаи, при които начинът на движение и поведение пораждат съмнения към водача за преумора, употреба на алкохол или друго упойващо вещество. Катаджиите също така могат да спират и при съществуващи данни, че водачът е участвал в пътно-транспортно произшествие или в извършването на престъпление

Бритни ще се омъжва?

/КРОСС/ Поп принцесата Бритни Спиърс бързо намери заместник на Джейсън Трауик. След раздялата с импресариото си, изпълнителката се сближи с адвоката Дейвид Лукадо. И въпреки че феновете на звездата и медиите не предричаха тя да се задържи дълго време с него, наскоро певицата демонстративно показа пред папараците пръстена, който се мъдри на безимения й пръст на лявата ръка. Спиърс се появи за първи път с 27-годишния адвокат няколко месеца след като скъса с Трауик. "Сега съм влюбена! Харесва ми да прекарвам времето си с Дейвид. Той е много забавен и страстен човек. Харесва ми всичко, от което той се интересува. Неговите навици са заразни", призна Бритни в свое скорошно интервю.

Възстановено е електрозахранването в кв. Сарафово и Българово, както и в по-голямата част от Камено

Екипите на дружеството продължават работа по нормализиране на електроснабдяването за останалите засегнати селища в област Бургас

EVN България възстанови електрозахранването за кв. Сарафово на Бургас чрез осигуряване на резервна схема на захранване. Електрозахранването е възстановено и за гр. Българово, както и в по-голямата част от гр. Камено, в района на който има паднали проводници и стълбове от електроразпределителната мрежа. Сътрудниците на EVN България продължават дейностите по възстановяване на захранването и в останалите селища в област Бургас в общините Айтос, Карнобат и Руен, като в последната е обявено бедствено положение от общинските власти.

Екипите на дружеството и специалистите в диспечерските центрове за управление на мрежата продължават дейностите по цялостното нормализиране на захранващата схема в посочените места в случай на нови прекъсвания.

Борисов: Не допускам някой да си помисли да прати полиция на мирно протестиращи младежи

"Подкрепям протестите на студентите срещу правителството на срамната Тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака. В същото време дори не допускам, че някой би си помислил да изпрати полиция и да използва сила срещу мирно протестиращи млади хора.

Не съм убеден обаче, че с окупацията на учебни заведения вече може да се постигне сваляне на това
"Подкрепям протестите на студентите срещу правителството на срамната Тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака. В същото време дори не допускам, че някой би си помислил да изпрати полиция и да използва сила срещу мирно протестиращи млади хора. Не съм убеден обаче, че с окупацията на учебни заведения вече може да се постигне сваляне на това

"Четвърта власт" бе представен на фестивала във Франция

/КРОСС/ Сериалът на БНТ "Четвърта власт" бе представен на най-големия фестивал за телевизионно творчество в света (FIPA) в Биариц, Франция. Поредицата ни участва в оспорванаата категория "Европейско телевизионно творчество" заедно с още 11 филма, от които 3 сериала. Освен официалните прожекции, "Четвърта власт" е включен и в каталога на FIPA Industry.Политическият трилър бе представен в Биариц пред филмови критици, професионалисти от бранша, настоящи и бъдещи журналисти. На презентацията присъстваха продуцентите на сериала Севда Шишманова и Найо Тицин и режисьорът Стоян Радев.

Борисов: Подкрепям студентите, но управляващите са глухи за гласа им

"Подкрепям протестите на студентите срещу правителството на срамната Тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака. В същото време дори не допускам, че някой би си помислил да изпрати полиция и да използва сила срещу мирно протестиращи млади хора. Не съм убеден обаче, че с окупацията на учебни заведения вече може да се постигне сваляне на това

ВКС отмени 18-годишна присъда за жестоко убийство

/КРОСС/ Върховния касационен съд върна дело за убийството на 11-годишния Станслав Мирчов от с. Лагошевци за ново разглеждане. Така ВКС на практика отмени 18-годишната присъда, дадена на 73-годишния шотландец Дейвид Бел Брайсън, който е обвинен за убийството, съобщи прокурорът от Окръжна прокуратура Видин Владислав Влашев, цитиран от БТА.В мотивите си съдиите посочват редица съществени нарушения, извършени в досъдебното производство и на 2 съдебни инстанции. Съдът е констатирал, че има негодни доказателства, пропуски при следствения експеримент, при експертизите, при разпити на подсъдимия, при показанията на свидетели, при огледи и куп други нарушения. Предстои делото да започне отначало, като ще бъде гледано от друг състав на Окръжен съд Видин, каза прокурор Влашев. Предстои събирането отново на доказателства, предстоят нови разпити на свидетелите. Указанията, дадени на Видинския окръжен съд от ВКС, са задължителни и те са уточнени на 38 листа, обясни прокурорът. Той посочи, че има указание за настаняване на подсъдимия Брайсън в психиатрично заведение за освидетелстване. В момента мъжът е задържан, но негов адвокат може да поиска и освобождаването му, обясни прокурорът. През януари 2011 г. живеещият в село Лагошевци шотландец бе обвинен, че е убил по особено жесток начин 11-годишния Станислав Мирчев. Детето изчезна на 5 януари и близо 2 седмици полицията и местните хора го издирваха. Тялото на удушеното момче бе открито на 21 януари, захвърлено в дере

Скоро: Банковите разплащания - основно онлайн

Мобилното банкиране все повече измества традиционните банкови услуги, а банковите клонове ще останат, за предоставят предимно консултантски услуги, сочи доклад

Бой между окупатори и противници в Алма матер

Ексцесиите около Софийския университет вече започват. Преди малко няколко привърженици на окупаторите прескочиха оградата, за да увеличат присъствието на недоволните в сградата на ректората.

Жени ми се, мамо!

иналия уикенд за 6-и пореден път в София  се състоя най-голямото сватбено изложение Balkanika Wedding and Honeymoon Expo. 
В балната зала на хотел “Шератон” се събраха професионалисти от всички сфери на сватбената индустрия, за да обменят опит помежду си, както и да представят най-новото в организирането и приготовленията за най-важния ден в иналия уикенд за 6-и пореден път в София се състоя най-голямото сватбено изложение Balkanika Wedding and Honeymoon Expo. В балната зала на хотел “Шератон” се събраха професионалисти от всички сфери на сватбената индустрия, за да обменят опит помежду си, както и да представят най-новото в организирането и приготовленията за най-важния ден в

Денят в Каварна е неучебен заради снега

/КРОСС/ Със заповед на кмета на Община Каварна Цонко Цонев, поради усложнената зимна обстановка са затворени всички общински учебни заведения, съобщиха от пресцентъра на общината. Денят 27 януари бе обявен за неучебен за училищата в селата Септемврийци и Белгун, поради усложнена пътна обстановка. От 28 до 30 януари, включително, всички общински учебни заведения ще бъдат затворени, като учебното съдържание ще бъде преструктурирано. Днес, от общо 1433 ученици, само 154 бяха на училище. Детските градини в селата не работят, поради невъзможност учителите да стигнат до работните си места. В Каварна детските градини работят с дежурни групи, при извършване на строг медицински филтър, поради обявената грипна епидемия в Област Добрич.

Военният министър на Египет повишен във фелдмаршал

Временният президент Адли Мансур подписа президентски декрет

Властта плаши с извънредно положение в Киев

След завземането на правосъдното министерство в Киев, министърът на правосъдието Елена Лукаш заплаши, че ако сградата не бъде освободена, ще поиска от Съвета за национална сигурност и отбрана да въведе незабавно извънредно положение. Малко по-късно беше съобщено, че протестиращите са вдигнали окупацията. Официално потвърждение за това, обаче, няма.

Проблемът в здравеопазването е в регулациите!

Дарина Стоева: Трябва да бъде затегнат контролът, за да се спре източването на средства

    


Кола с четирима се обърна в река

Пострадалите са без опасност за живота

    


Грипна епидемия е обявена от днес и в Ямбол

Ямбол/КРОСС/ Грипна епидемия е обявена от днес в Ямбол. Това съобщи д-р Лиляна Генчева, директор на Регионалната здравна инспекция в Ямбол, предаде кореспондентът на радио Фокус Сливен. През миналата седмица броят на болните от грип и остри респираторни заболявания в Ямбол и областта достигнаха 301 на 10 хиляди жители. Грипна ваканция за сега няма. Такава може да бъде обявена в отделно учебно заведение, ако отсътват 30 процента от учениците. В детските заведения се въвежда сутришен филтър и болни деца няма да се приемат. Преустановени са плановите операции, свиждания в болниците, спрени са детските и женски консултации.    

Четирима български граждани леко ранени при автобусна катастрофа край Одрин

Тринайсет души са ранени в Одрин в неделя вечер при катастрофа на автобус с турска регистрация, пътуващ от Силистра за Истанбул, съобщават БТА и БНР. Според информации в различните източници в турските медии броят на пострадалите е между 10 и 14 души. Говорителят на министерството на външните работи Ивайло Кашканов казал пред БНР, че четирима от пострадалите са български граждани. На всички е била оказана спешна медицинска помощ в Университетската болница в Одрин. Българските граждани са били с леки наранявания и веднага след оказаната им медицинска помощ са били изписани от болницата. Информационният сайт Хаберлер съобщава, че инцидентът е станал с автобус, управляван от водача Халит Карасу, скоро след преминаването му на турска територия през ГКПП Хамзабейли/Лесово. Заради виелицата и силно заледения път шофьорът загубил управление и автобусът се преобърнал. Сред пострадалите е и водачът на автобуса. Поради заледяванията на пътя Одрин-Ляляпаша, на който е станала катастрофата, първата линейка заобиколила през околните села, за да стигне до местопроизшествието, отбелязва "Хаберлер". На мястото били изпратени също екипи на жандармерията и полицията.

Сноудън: Има ли логика да е подслушвана само Меркел

Бившият служител на NSA обвинява американските власти, че са шпионирали германски компании

    


Пакет от мерки за безопасност в детските центрове

След задълбочен анализ на причините и пропуските, довели до инцидента през лятото на миналата година в Мол във Варна, при който дете напусна детския център и падна от ескалатор, Държавната агенция за закрила на детето предлага пакет от мерки за гарантиране на безопасността в детските центрове.

Sotheby's реализира успешен търг на изкуство в Хонконг

"Търгът доказа, че азиатските купувачи не могат да бъдат ограничени до един основен вкус", коментираха от аукционната къща

    


Оланд пристига на посещение в Турция

/КРОСС/ Президентът на Франция Франсоа Оланд пристига днес на официално двудневно посещение в Турция по покана на турския президент Абдуллах Гюл. Интересното е, че това ще бъде първата визита на президентско ниво в Турция от 22 години насам, предава БНР. Отношенията между Анкара и Париж почти бяха замразени при предишния френски държавен глава Никола Саркози заради арменския въпрос. Саркози прокара закон, според който всеки, който не признава арменския геноцид, подлежи на преследване. Франсоа Оланд, за разлика от предшественика си, почти не използва арменския въпрос когато става дума за Турция. Това допринесе за затопляне на двустранните отношения. С подкрепата на Париж ЕС поднови преговорите за кандидатурата на Турция. А френски фирми ще участват в строителството на атомни централи в Турция. В разговорите на най-високо ниво между двамата президенти ще бъдат обсъдени политически и икономически въпроси от двустранен, регионален и международен характер, както и нови възможности за сътрудничество и близко партньорство. Специално внимание се предвижда да бъде отделено на преговорния процес на Турция за ЕС. Турският министър Мевлют Чавушоглу, отговарящ за ЕС, заяви, че турската страна ще настоява пред френския президент да бъдат отворени нови преговорни глави. Във вторник френският президент и турският президент ще участват в бизнесфорум Франция-Турция, който ще се състои в Истанбул.    

Бой пред СУ: Окупатори и антиокупатори се биха! (снимки)

Окупаторите посрещнаха силово и с блъскане контрапротестиращите, които прескочиха оградата на големия вход от задната страна на Софийския университет.

Нарушаването на пробацията не може да е основание за влизане в затвора

/КРОСС/ Наказателната колегия на Върховния касационен съд (ВКС) поиска от Конституционния съд (КС) да обяви за противоконституционна нормата от Наказателния кодекс (НК), според която при неизпълнението на пробационна мярка от страна на осъден съдът може да налага лишаване от свобода. Според действащият чл. 43а, т. 2 от НК, ако осъденият не изпълнява наложената му пробационна мярка, без да има основателна причина за това, то съдът може да замени изцяло или отчасти пробацията с лишаване от свобода. "Наказанието като законово установена мярка на държавна принуда се налага от съда на лице, извършило престъпление, само с присъда. В отклонение от този принцип, разпоредбата на чл.43а, т.2 от НК позволява на практика ревизирането на влязла в сила присъда със започнало изпълнение на наказание "пробация", което се заменя с друго, по-тежко по вид - "лишаване от свобода". Тази замяна законодателят поставя в зависимост от настъпването на нов юридически факт - неизпълнение на пробационните мерки от осъдения. Без да е налице ново извършено престъпление (тъй като неизпълнението на пробационни мерки не е предвидено като престъпление по сега действащия НК), на осъдения в действителност се налага ново наказание "лишаване от свобода" с определение от окръжния съд по местоизпълнение на наказанието "пробация" - чл.452, ал.3 от НПК", се казва в искането до КС, подписано от зам

Нова глоба на "Енерго-Про" заради забавено включване на слънчева централа

Санкция от 266 040 лв. наложи Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) на мрежовия оператор "Енерго-Про" заради забавено включване на слънчева централа в разпределителната система. Според антимонополния орган компанията е злоупотребила с господстващото си положение и е затруднила достъпа на фирмата "В2М" до енергийния пазар.   Намерението на КЗК да глоби мрежовия оператор на Североизточна България стана ясно през октомври 2013 г. като тогава от "Енерго-Про" обясниха, че са забавили включването на слънчевата централа на "В2М" в община Добрич заради следваната процедура за съгласуване на присъединяването на възобновяеми енергийни източници с "Националната електрическа компания". Комисията обаче смята, че няма обективни причини за поведението на "Енерго-Про" и наказа оператора, задето е нарушил конкуренцията на пазара и засяга интересите на потребителите, тъй като фирмата не е можело да продава своята електроенергия в периода 5 октомври 2009 г. - 10 август 2011 г., заради неосигурен достъп до електроразпределителната инфраструктура.   Глобата подлежи на обжалване пред Върховния административен съд.   От средата на миналата година това е третата санкция за "Енерго-Про", наложена от КЗК, която глоби дружеството веднъж с 1.687 млн. лв. заради спрян ток на ВиК-Добрич, което не си плащаше сметките, и втори път с 1 034 755 лв. заради това, че е ограничило достъпа на вятърна централа до мрежата си.

"Вчера“ е най-високо оцененият европейски филм на всички времена в IMDB

Българският филм "Вчера" се оказа най-високо оценената европейска лента на всички времена според рейтингите в международната база данни за филми IMDB.
Това стана ясно, след като кино любител и потребител на IMDB състави карта на любимите филми на Европа.
Филмът "Вчера" е на режисьора Иван Андонов. Основава се на едноименния роман на Владо Българският филм "Вчера" се оказа най-високо оценената европейска лента на всички времена според рейтингите в международната база данни за филми IMDB. Това стана ясно, след като кино любител и потребител на IMDB състави карта на любимите филми на Европа. Филмът "Вчера" е на режисьора Иван Андонов. Основава се на едноименния роман на Владо

Райън Лесли ще снима последните кадри от филма за София в операта

Всеки, който купи билет за концерта на американската хип-хоп и арендби звезда на 14 февруари, ще стане част от филма му. Райън Лесли ще изнесе концерт в Софийската опера и балет, където е решил да снима последните кадри на Всеки, който купи билет за концерта на американската хип-хоп и арендби звезда на 14 февруари, ще стане част от филма му. Райън Лесли ще изнесе концерт в Софийската опера и балет, където е решил да снима последните кадри на "От София с любов", по който работи от скоро. Всички, отишли да го гледат в красивата зала на софийската опера, ще влязат и в

Църквата си прави търговско дружество

Църквата вероятно ще направи собствено търговско дружество, което да стопанисва синодалните имоти. По подобие на фирмите, които обслужват манастирите, предаде Стандарт нюз. Около тази позиция са се...

10 000 деца са ранявани или убивани ежегодно от огнестрелни оръжия в САЩ

Около десет хиляди деца в САЩ всяка година са ранявани или убивани в резултат на нападения с огнестрелно оръжие, сочат официални данни на Американската педиатрична академия, публикувани в списание ...

Бербатов обратно в Леверкузен

Явно Бербатов е любимец на много хора в Европа и в спекулациите за трансфера му се включиха и от Германия. "Байер Леверкузен" обмисля възможността да върне българина в Бундеслигата. Треньо...

Четирима българи са ранени при автобусна катастрофа край Одрин

Автобус, пътуващ от България за Турция, се е преобърнал в турската гранична Одринска област снощи, 10 души са пострадали. Сред ранените има и българи.Автобусът с турска регистрация е превозвал пътници...

Животът на Земята ще изчезне след 1.5 млрд. години

След около 1.5 млрд. години Земята ще стане негодна за живот. Това твърдят учени от Лабораторията за изследване на атмосферата и Космоса в Колорадския университет. Учените са създали компютърен модел...

Двама младежи бяха задържани за изнудване

Двама младежи бяха задържани заради изнудване, съобщи 24 часа. Момчетата, единият от които непълнолетен, са задържани в Дряново. Причината е системен тормоз над 15-годишно момче. В продължение н...

Тео и Бо - неразделни от бебета

10-седмична история на привързаност и любов

    


САЩ са нанесли ракетен удар по територията на Сомалия

/КРОСС/ САЩ са нанесли ракетен удар по територията на Сомалия, съобщиха служители на Министерството на отбраната на Съединените щати.Целта е била унищожението на един от полевите командири, свързан с "Ал Кайда" и групировката „Ал Шабаб".Ударът е бил нанесен в южната част на Сомалия. Според Agence France Presse , американската армия е използвала безпилотен самолет. За резултатите от удара не се съобщава.

Макс Айзенбъд, мениджър на Шарапова: Мария е щастлива с Григор

- Как се стигна дотам, че Мария Шарапова ще работи за NBC на олимпиадата в Сочи?
- От телевизията се свързаха с нас. Предложението бе интересно и разказах на Мария, а тя бе във възторг. После подписахме договор. 
- Шарапова ще бъде в Сочи една седмица - от 3 до 9 февруари. И няма да присъства в много от дните на самите игри. 
- Нейната основна р - Как се стигна дотам, че Мария Шарапова ще работи за NBC на олимпиадата в Сочи? - От телевизията се свързаха с нас. Предложението бе интересно и разказах на Мария, а тя бе във възторг. После подписахме договор. - Шарапова ще бъде в Сочи една седмица - от 3 до 9 февруари. И няма да присъства в много от дните на самите игри. - Нейната основна р

Българка за малко да спечели "Гласът на Албания"

Българката с албански корени Боряна Докле пя на финала на Българката с албански корени Боряна Докле пя на финала на "Гласът на Албания" и за малко да победи. Тя водеше в предварителното класиране на зрителите, но в крайна сметка публиката избра 24-годишния Флорентин от Косово. Общо 1000 кандидати се явиха на кастингите, сред които 80 бяха избрани. Накрая останаха 48 - по 12 в четири отбора. Боряна беше

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване