Последното съобщение от изчезналия Боинг

/КРОСС/ Малайзийските власти разпространиха последното съобщение от пилотите на изчезналия преди четири дни Боинг 777. Няколко минути преди самолетът да изчезне от радарите, от него е получено следното: „Добре, разбрах всичко. Сега властта на девет страни продължават да търсят изчезналия на 8 март самолет. Към момента не са намерени никакви следи от боинга на Malaysia Airlines. Днес зоната на търсене бе разширена до южната част на Андаманско море.Междувременно Радио „Москва" съобщи, че е в кралството е получено писмо от възможен свидетел на самолетната катастрофа. По електронната поща е получено писмо от работник на нефтена платформа, който твърди, че е бил свидетел на инцидента. По думите му тя се случила край бреговете на Южен Виетнам. Лайнерът е бил в пламъци по време на падането си, но корпусът му е останал непокътнат.

Не сме отбор-еднодневка, уверява треньорът на Лудогорец

"Не сме отбор-еднодневка. Показахме го с поведението си до момента". Това заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на официалната пресконференция преди първия мач от 1/8-финалите в Лига Евр...

Съдят партиен лидер за наркотици

Учредителят на Народна патриотична партия “Промяна” Венцислав Ангелов-Чикагото застана пред окръжния съд в Русе за разбит международен канал за трафик на кокаин. Подсъдими са и неговият брат Пламен Ангелов (47 г.) и племенникът му Анатоли Дамянов (30 г.).
Венци Чикагото се прочу и покрай двамата си синове Йордан и Цветан Боневи, които са в София Учредителят на Народна патриотична партия “Промяна” Венцислав Ангелов-Чикагото застана пред окръжния съд в Русе за разбит международен канал за трафик на кокаин. Подсъдими са и неговият брат Пламен Ангелов (47 г.) и племенникът му Анатоли Дамянов (30 г.). Венци Чикагото се прочу и покрай двамата си синове Йордан и Цветан Боневи, които са в София

Искат близо 145 хил. лв. за 1-стаен столичен апартамент

В началото на март предлаганите имоти от частните съдебни изпълнители са 4 328. Най-скъпата оферта е за парцел с начална цена от 2.55 млн. лева с площ от 87 810 кв. м в местността „Централни гробища“.

Гард на Галеви убит в бой с лекар и синовете му (обзор)

Един от най-близките хора на Братя Галеви и техен бодигард, Николай Радев-Отвертката, е бил убит в заведение в Дупница. 28-годишният мъж починал в болницата малко преди да го оперират, след остра кръвозагуба в резултат на прободна рана в черния дроб. 
Трагедията се разиграла около 22 ч във вторник. По неофициална информация Отвертката задявал... Един от най-близките хора на Братя Галеви и техен бодигард, Николай Радев-Отвертката, е бил убит в заведение в Дупница. 28-годишният мъж починал в болницата малко преди да го оперират, след остра кръвозагуба в резултат на прободна рана в черния дроб. Трагедията се разиграла около 22 ч във вторник. По неофициална информация Отвертката задявал...

И в Македония имотен балон?

Не вярвам, че ще повторим българския сценарий, тъй като у нас няма такова свръхпроизводство на апартаменти

Бареков: Край с цинизма в българската политика

Пазарджик /КРОСС/ С цинизма в българската политика вече е приключено. Това каза по време на учредителното събрание на "България без цензура" в Пазарджик лидерът на формацията Николай Бареков. То обяви, че иднатната сряда ще се проведе кръгла маса за новия закон за "Чисти ръце", а в четвъртък неговият текст ще влезе в българския парламент с голяма международна подкрепа. "Който го подкрепи от депутатите, ще бъде смятан за гражданин, а който не го подкрепя - ще е мафия", коментира Бареков. Той каза още, че ситуацията в държавата е изключително любопитна. "ДПС и БСП взеха властта благодарение на това, което направихме в последния ден на предизборната кампания през 2013 г., но не разбраха за какво им е дадена, те просто трябваше да излекуват раните от управлението на ГЕРБ с един експертен кабинет, след което да се отиде на предсрочни избори. Това, което правят днес тези две партии е да крадат, старите схеми на ГЕРБ продължават, само се смениха играчите. Другото престъпление, което те извършиха е, че нямаше ревизия на управлението на Цветанов и Борисов", каза Бареков.Той коментира, че сегашните управляващи са изчерпани от властта и има нужда от нова политическа формация, която да ги измести. С появата на "България без цензура" ролята на балансьор на ДПС приключи. Процентите показват коя е партията, без която не може да бъде разтурен този парламент, нито да бъде излъчено ново правителство след едни предсрочни парламентарни избори

Защо той не иска да прави секс

Обикновено причините нямат нищо общо с жената

    


Яценюк пристигна в Белия дом за среща с Обама

/КРОСС/ Министър-председателят на Украйна Арсений Яценюк пристигна в Белия дом за среща с президента на САЩ Барак Обама, съобщи „Франс прес". Темата на разговора им ще бъде запазването на териториалната цялост на Украйна. По-рано бе съобщено, че Яценюк възнамерява да обсъди с Обама начините за запазване на териториалната цялост на страната си.

Бареков: "Трябва да сменим чипа на българските политици"

" Трябва да сменим чипа на българските политици. В новите трябва да е кодирано : "Не бива да се краде в политиката". Това заяви в Пазарджик лидерът на " България без ценцура" Николай Бареков при учередяването на местна общинска структора на партията. Според него в момента единственото, което правили управляващите партии БСП и ДПС е да крадат.

Президентът ще държи реч пред депутатите в петък

Президентът Росен Плевнелиев планира да направи официално обръщение към Народното събрание в петък, научи “Труд”. От “Дондуков” 2 са предупредили ръководството на парламента за инициативата.
Очаква се държавният глава да обобщи резултатите от политическите консултации, които проведе с парламентарните партии - ГЕРБ, БСП, ДПС и “Атака”. Както “Труд” Президентът Росен Плевнелиев планира да направи официално обръщение към Народното събрание в петък, научи “Труд”. От “Дондуков” 2 са предупредили ръководството на парламента за инициативата. Очаква се държавният глава да обобщи резултатите от политическите консултации, които проведе с парламентарните партии - ГЕРБ, БСП, ДПС и “Атака”. Както “Труд”

Израел отвърна на удара

/КРОСС/ Израелската армия бомбардира цели в Ивицата Газа. Операцията е в отговор на интензивния ракетен обстрел, който бе извършен от бойци от "Ислямски джихад".Атакувани са цели в областта на Бейт Ханун. Все още не се съобщават убити или ранени.В официалния си микроблог ЦАХАЛ потвърди удари по две точки на север и на юг от Ивицата Газа и каза, че е била използвана артилерия.

Спогодбата за транспортните превози с Турция ще е готова до края на април

До края на месец април ще бъде готова спогодбата за транспортните превози между България и Турция. Това заяви транспортният министър Данаил Папазов...

Бареков: Обречени сме да сменим ДПС като балансьор в парламента


"Стремим се да свалим ДПС от власт. Ние сме обречени на това, обречени сме на успех. Обречени сме да сменим ДПС от ролята на център на тежестта в българския парламент."

Това заяви бившият телевизионен водещ и председател на "България без цензура" на събрание в Пазарджик, на което партията избра ръководството на структурата си в града. Това е част от обиколките на партията на Бареков из страната с цел формирането на структурите й по места.

Пред над 200 души в Младежкия дом...

„Пепеляшка“ ще триумфира, но без сватба

Комичната опера „Пепеляшка“ от италианския композитор Джоакино Росини се завръща на сцената на Софийската опера и балет след 46 години, след като е поставена през далечната 1968 г. Това е толкова отдавна, че никой от сегашните музиканти не я е свирил.

След седмица стават ясни промените във Фонда за лечение на деца

София /КРОСС/ За мен най-важно е Фондът за лечение на деца да работи - каквито и проблеми да има, да няма забавяния. Това коментира пред БНТ здравният министър, д-р Таня Андреева. Затова и създадох работната група, начело с проф. Пилософ. В момента има забавяния, но те не идват от Фонда, а от забавяне на становищата или на офертите от чуждите болници.Предложенията на работната група ще бъдат готови съвсем скоро, те ще бъдат разгледани заедно с обществения съвет и ще се реши какви промени да се въведат.Аз съм направила много за да върви работата на Фонда и не искам да говоря за работата си в минало време - каза Д-р Ива Станкова, шеф на Фонда - Тук по-скоро става дума личната оценка на някои колеги от обществения съвет.Аз не искам да ставам арбитър в този спор, коментира министър Андреева. Но и родителите дават сигнали, че документите на децата се бавят. И одитният доклад показва, че има забавяне. Но има и нови реалности - сега се разглеждат 2 пъти повече досиета на дечица.Има обаче и какво да се подобри в работата на Фонда - например няма информационна система, за да може да се следи движението на всеки конкретен случай. Ще има нови правила за работа. Когато става дума за здравето на деца, няма място за лични отношения, така че ако налага, ако напрежението е твърде голямо, ще взема дори несправедливо към Д-р Станкова решение.

Най-важните новини от деня, сряда, 12 март

Министерски съвет одобри великденските добавки за пенсионерите Правителството одобри решението към пенсиите за месец април да бъдат изплатени...

Замразяват майчинските и енергийните помощи за 3 години

София /КРОСС/ Детските, парите за майките и енергийните помощи ще останат без промяна в следващите три години. Това е записано в програма на управляващите, която ще засегне милиони българи. Добрата новина е, че държавата ще продължи да дава пари. Лошата е, че те няма да се увеличават. До 2016 година без промяна ще останат парите за социални помощи - 556 милиона лева, за помощи за отопление - 140 милиона, и за хората с увреждания - 167 милиона. Държавата няма да променя сумите, но иска да промени начина да раздаването им, за да могат парите наистина да отиват при най-нуждаещите се. Според прогнозата на управляващите и през следващите години децата ще получават толкова колкото сега - 35 лв. за първо и 50 лева за второ дете. Това ще засегне над 800 000 деца. Без промяна ще се парите на над 500 000 души с увреждания. Десетки хиляди майки, които имат право на различни помощи, ще останат разочаровани. Същото важи и за стотици хиляди бедни на енергийни помощи. Въпреки единодушието на майките по планираните промени, прогнозата раздели експертите. Едните смятат, че новината не е хубава, другите, че е добра. Според социалния експерт Мика Зайкова щом в прогнозата се предвижда ръст на Брутния вътрешен продукт, трябва да се предвижда и увеличение на социалните плащания.„Защо да не се променят като всички в България са толкова бедни и нещастни, във всички класации сме в негативна посока на първо място", коментира Мика Зайкова

Русия струпва 80 000 войници на границата с Украйна

Украйна няма да предприема военни действия, за да предотврати отделяне на Крим. 
Това заяви изпълняващият длъжността президент Александър Турчинов, съобщи АФП. Той нарече референдума на полуострова “фарс”, измислен на бюрата в Кремъл, но посочи, че украинските власти не могат да проведат военна операция в Крим, Украйна няма да предприема военни действия, за да предотврати отделяне на Крим.  Това заяви изпълняващият длъжността президент Александър Турчинов, съобщи АФП. Той нарече референдума на полуострова “фарс”, измислен на бюрата в Кремъл, но посочи, че украинските власти не могат да проведат военна операция в Крим,

Себастиан Фетел ще защитава титлата си със "Сузи"


Световният шампион във Формула 1 Себастиан Фетел ще седне в "Сузи" за старта на новия сезон в Австралия в неделя.

26-годишният германец спази своята традиция и даде женско име на новия болид на "Ред бул" RB10. Екипът оповести през Twitter последния избор на своя пилот.

В Мелбърн Фетел ще преследва рекордна десета поредна победа и ще започне борбата за пета поредна титла. През миналата година той триумфира в шампионата с "Гладната Хайди".

Преди това той се...

На грозните им връзва повече в сайтовете за запознанства

Плюсът им е, че изтъкват своите недостатъци, сочи ново проучване

    


Износът ни извън ЕС се срина с 22% през януари

Износът от България за страни извън ЕС буквално се е сринал през януари т.г., показват данните на НСИ. През първия месец на тази година страната ни е изнесла извън ЕС стоки и услуги само за 1,133 млрд. лв., което е с 22,1% по-малко отколкото през януари м.г. Намаление има и спрямо последните месеци на 2013 г.. Износът от България за страни извън ЕС буквално се е сринал през януари т.г., показват данните на НСИ. През първия месец на тази година страната ни е изнесла извън ЕС стоки и услуги само за 1,133 млрд. лв., което е с 22,1% по-малко отколкото през януари м.г. Намаление има и спрямо последните месеци на 2013 г..

Улюкаев: На възможни санкции Москва ще отговори с подобряване на бизнес-климата

/КРОСС/ На възможните икономически санкции Москва ще отговори с подобряване на инвестиционния климат. Такова мнение е изказал министърът на икономическото развитие на Русия Алексей Улюкаев в ефира на телевизионния канал „Русия 24", предаде ИТАР-ТАСС. Улюкаев подчерта, че ще продължи работата по създаване на по-комфортна и дружеска среда за предприемачите, с понижаване на разходите и повишаване на възможната финансово-икономическа привлекателност на инвестициите в руската икономика. По думите на министъра, Русия продължава да поддържа контактите си с нейните европейски партньори. На национално ниво страните от ЕС потвърждават готовността си да продължат търговско-икономическото взаимодействие с Русия, подчерта той и допълни, че подобна готовност на ниво Европейска комисия в Брюксел се изказва много по-вяло, затова механизмът на въвеждане на санкции не носи национален, а наднационален характер.Що се касае американските санкции, Улюкаев сподели, че не мисли, че те ще надскочат индивидуалните санкции. „В противен случай това би означавало усложняване на системата на международните разплащания, системата на търговските отношения, т.е. ще трябва да отработваме наново пътищата, които вече сме разработили", допълни той.http://itar-tass.com

С пловдивското дерби - 3 мача за 68 часа на стадион "Васил Левски"

Три мача в рамките само на 68 часа ще се изиграят на Националния стадион Три мача в рамките само на 68 часа ще се изиграят на Националния стадион "Васил Левски". Това стана ясно, след като Спортно-техническата комисия на БФС обяви решението си къде ще се играе пловдивското дерби "Ботев" - "Локо". Заради наказание на "жълто-черните" той няма да се състои на комплекса в квартал "Коматево", където те домакинстват през

Последните думи на пилота на изпарилия се боинг: Добре, лека нощ

“Добре, лека нощ”. Това са били последните думи на пилота на изчезналия “Боинг 777” на малайзийските авиолинии.
Екипите, които разследват мистерията, все още нямат никаква идея къде може да е машината с 239 души на борда.
Кораби и
самолети участват
в търсенето,
което вече е в периметър от 43 500 кв. “Добре, лека нощ”. Това са били последните думи на пилота на изчезналия “Боинг 777” на малайзийските авиолинии. Екипите, които разследват мистерията, все още нямат никаква идея къде може да е машината с 239 души на борда. Кораби и самолети участват в търсенето, което вече е в периметър от 43 500 кв.

Сидеров иска оставката на Вигенин, превишил си правата

София /КРОСС/ Защитата на една нелегитимна власт от страна на външния министър и предварителното обявяване, че няма да признае референдум в Крим, ако той се проведе, за мен е достатъчно основание да му бъде поискана оставката и той безславно да напусне поста, защото той си превишава правата. Това заяви пред журналисти председателят на „Атака" Волен Сидеров, след заседание на Комисията по външна политика към парламента.„Външният министър Вигенин продължава да защитава своята теза, че е бил прав, като е казал, че няма да признае референдума в Крим. Това е един абсурд. Народното събрание се поставя след действията на министерството, а ние сме парламентарна република. Той вече извършва действия и прави изявления, които ангажират България. Каквито и декларации да приеме Народното събрание след това, то върви след събитията. Вече външният министър се е произнесъл, че България няма да приеме референдума", заяви Сидеров.„Питах Вигенин - ако българите в Украйна поискат автономия утре, пак ли ще кажете, че България защитава целостта на Украйна, и ще се обявите против тази автономия на нашите сънародници", каза още Сидеров и добави, че не е получил отговор на въпроса.    

МВР проверява полицаи от Варна за тормоз

Инспекторатът на МВР проверява действията на общинската полиция във Варна заради жалба от десетки жители на местността Салтанат срещу грубо отношение на униформените и съставяне на неправомерни актове. Това съобщи пред "Труд" Кирил Киров, председател на сдружение "Събрание за защита на демокрацията", което преди 20 дни изпрати жалба до вътрешния Инспекторатът на МВР проверява действията на общинската полиция във Варна заради жалба от десетки жители на местността Салтанат срещу грубо отношение на униформените и съставяне на неправомерни актове. Това съобщи пред "Труд" Кирил Киров, председател на сдружение "Събрание за защита на демокрацията", което преди 20 дни изпрати жалба до вътрешния

От април в една лента по моста на 4-и километър

До края на март започва ремонт на моста на 4-и километър на Цариградско шосе, обяви вчера кметът на София Йорданка Фандъкова.
Ремонтът на рушащия се мост ще бъде извършен без спиране на движението по основното шосе за източните квартали на столицата. То ще се осъществява обаче в едната лента и поетапно ще се стесняват платната, обясни... До края на март започва ремонт на моста на 4-и километър на Цариградско шосе, обяви вчера кметът на София Йорданка Фандъкова. Ремонтът на рушащия се мост ще бъде извършен без спиране на движението по основното шосе за източните квартали на столицата. То ще се осъществява обаче в едната лента и поетапно ще се стесняват платната, обясни...

Хвърляха бутилки с вода по хора на Malaysia Airlines

Гневни роднини на китайски пътници от изчезналия самолет замеряха с пластмасови бутилки с вода представители на малайзийската компания оператор на злополучния Боинг. Китайските пътници са били 153 от общо с 239 души на борда.

Отново пишат писмо в баскетбола

Писането на писма стана модерно за родния баскетбол напоследък. 
Първи бе Константин Папазов-Тити, оттеглил се като национален селекционер с трогателно епистоларно обръщение до Управителния съвет на федерацията. После шефът на “Черно море Порт Варна” Симеон Варчев написа открито писмо по повод съдийството на финалния турнир за Купата на България. Писането на писма стана модерно за родния баскетбол напоследък. Първи бе Константин Папазов-Тити, оттеглил се като национален селекционер с трогателно епистоларно обръщение до Управителния съвет на федерацията. После шефът на “Черно море Порт Варна” Симеон Варчев написа открито писмо по повод съдийството на финалния турнир за Купата на България.

И в Европа ние накланяме везните!

С появата на „България без цензура“ процентите показват коя е партията без която нито може да бъде разтурен този парламент, нито да бъде излъчено ново правителство след едни предсрочни парламентарни избори, заяви в Пазарджик лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Кръчмари ни лъжат с менюта без грамаж

По ресторантите често пробутват на клиентите си менюта без цени и грамажи, алармираха вчера от Комисията за защита на потребителите. Освен това в заведенията пропускали да сложат на видно място удостоверението за категоризация, а в някои обекти надписите заблуждавали потребителите за техния вид, наименование и категория.

Вътрешният министър на Франция не знаел, че слушат Саркози

/КРОСС/ Министърът на вътрешните работи на Франция Манюел Валс заяви , че не е знаел, че телефонът на бивш президент Никола Саркози е бил подслушван. По думите му, той разбрал за записите, след като информацията била публикувана в медиите. „Бивш президент може да бъде подслушван без знанието на Министерството на вътрешните работи", каза Валс. Той също така заяви, че никой в правителството не е знаел за подслушването, а държавният глава е разбрал за това четири дни преди информацията да бъде изнесена в пресата. Въпреки това, главният прокурор на Париж Франсоа Фалети отбеляза, че той е съобщил на правителството както за подслушването, така и за съдържанието на разговорите, в които Никола Саркози се е изказвал отрицателно за някои от министрите, съобщи RFI.

2 загинали и 22 ранени заради рухналите сгради в Ню Йорк

Голяма експлозия, причинена от изтичане на газ, срина до основи две жилищни сгради в Манхатън, като уби две жени и рани 22 души. Редица други са в неизвестност.

Жените търсят под чаршафите опит, мъжете - девици

Дамите си падат по "серийни женкари", тип Джордж Клуни

    


И второто дело "САПАРД" се върна на старта

След като делото, следено под лупа от Брюксел за източване на 13 млн. лв от програма САПАРД, започна отначало заради отвод на съдия, вчера стана ясно, че от нулата започва и второто - за изпирането на милионите.
До повторния му старт се стигна, след като на първа инстанция основният подсъдим Марио Николов бе осъден на 12 години, а през 2012 г... След като делото, следено под лупа от Брюксел за източване на 13 млн. лв от програма САПАРД, започна отначало заради отвод на съдия, вчера стана ясно, че от нулата започва и второто - за изпирането на милионите. До повторния му старт се стигна, след като на първа инстанция основният подсъдим Марио Николов бе осъден на 12 години, а през 2012 г...

Нови протести в Турция

Протестите на станалия символ на турското недоволство площад "Таксим" се възродиха. През изминалата нощ напрежението между демонстранти и полиция...

Валери Божинов: Трябваше ни такава победа


"Левски" имаше нужда такава победа, заяви нападателят на сините Валери Божинов след успеха с 3:1 над "Ботев" (Пловдив) в първия четвъртфинал за Купата на България.

Футболистът отбеляза последния гол за обрата на столичани и своя първи след пристигането си в клуба. Той благодари за гласуваното му доверие от отбора.

"Точно такава победа ни лиспваше, а идва и във важен момент. Надявам се сега да спечелим и дербито с ЦСКА в събота. След това отборът ще мисли само за успехи",...

Убиха гард на Братя Галеви

Охранител на Братя Галеви бе убит при кърваво меле в култовото дупнишко заведение „Колата”. До екшъна се стигнало заради жена, на която жертвата – 27-годишният Николай Юриев, постоянно досаждал. Момичето било бивше гадже на Николай, известен с прякора си Отвертката.

Обнародваха подробностите по санкциите на ЕС срещу Русия

Моряците от украинските военноморски сили след референдума ще могат свободно да напуснат пределите на Крим и Севастопол, като ще получат парично обезщетение. Това предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се н...

Колеблива сесия на Wall Street

Инвеститорите насочват средства към безопасни убежища заради кризата в Украйна, но и акциите не са излезли от полезрението им, според експерт

    


Две лекарки с присъди за смърт на дете

Две смолянски лекарки получиха присъди от ВКС за смъртта на 4-годишната Никол Сурчева. Джипито на детето д-р Денка Лалова и д-р Мария Ирикева, поела Никол в “Спешна помощ”, са осъдени условно на 1 и 2 години, като се лишават през този период и от правото да упражняват лекарска професия. Решението е окончателно без право на обжалване.
Момиченцето Две смолянски лекарки получиха присъди от ВКС за смъртта на 4-годишната Никол Сурчева. Джипито на детето д-р Денка Лалова и д-р Мария Ирикева, поела Никол в “Спешна помощ”, са осъдени условно на 1 и 2 години, като се лишават през този период и от правото да упражняват лекарска професия. Решението е окончателно без право на обжалване. Момиченцето

Децата, пили мляко с отрова за мишки, са в добро здравословно състояние


Всички деца в Асеновград, които са пили от съмнителното синьо мляко, в което беше открита отрова за мишки, са в добро здравословно състояние. Това потвърдиха днес лекари и токсиколози, информира БНТ.

Детската градина не е затворена, но остава обект на проверки от полицията, прокуратурата, агенцията за безопасност на храните и общината. Всички съдове и млякото, за което се предполага, че е заразено с отрова за мишки, е иззето от полицията.

Според председателят на Асоциация...

КНСБ за "Напоителни системи": Няма заплати без протест

"Социалното напрежение е крайно изострено. В Плевен имаме човек, който е обявил гладна стачка”, казва Светла Василева, председател на Федерацията на независимите синдикати в земеделието към (ФНСЗ) – КНСБ, по повод на предстоящия протест на работниците от предприятието

Слагат кантари и решетки на старите асансьори

Специални кантари ще се монтират на асансьорите, които нямат устройства за контрол на товарите и кабините им са по-големи от стандартните. Това реши правителството вчера, като промени наредбата за безопасната експлоатация и техническия надзор на асансьорите.

Стоев: Няма да изневерим на стила си

/КРОСС/ Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че тимът му няма да изневери на атакуващия стил на игра дори и срещу Валенсия. Двата отбора се изправят един срещу друг утре в мач от 1/8-финалите на Лига Европа. „На всички е ясно, че е нормално с всяка среща противниците да стават по-сериозни и по-класни. Надявам се утре да зарадваме хората. И аз не знам какво можем да очакваме от предстоящия мач. Наблюдавах четири мача на Валенсия, сериозен съперник, испански - сработен отбор с качествени футболисти. Трудна среща, нормално е. Валенсия неминуемо влиза като фаворит, какъвто беше и Лацио, но ние вече имаме нужната увереност", посочи Стойчо Стоев. „Ние сме такъв отбор, че водещото при нас е офанзивният футбол. Стремим се, ако можем да контролираме топката, да пресираме съперника - няма да изневерим на нашия футбол, като ще бъдем изключително внимателни в защита", добави Стоев. Междувременно съперникът на разградчани, воден от Хуан Антонио Пици, пристигна на Летище „София".     Снимки: Булфото, всички права запазени

Граждани осъдиха съсед, не дал пари за ремонт

Жителите на жилищен блок в Монтана осъдиха съкооператор, който отказал да даде средства за ремонта на общия им дом. През пролетта на 2013 г. обитателите на блок на ул. "Хаджи Димитър" наели фирма да поправи протеклия им през зимата покрив. На общо събрание собствениците решили всеки да даде за общото дело между 250 и 350 лева според големината на Жителите на жилищен блок в Монтана осъдиха съкооператор, който отказал да даде средства за ремонта на общия им дом. През пролетта на 2013 г. обитателите на блок на ул. "Хаджи Димитър" наели фирма да поправи протеклия им през зимата покрив. На общо събрание собствениците решили всеки да даде за общото дело между 250 и 350 лева според големината на

Киев няма да се меси с военна сила в Крим

“Не можем да започнем военна операция в Крим, защото тя би оголила източната ни граница и Украйна няма да бъде защитена”, каза Турчинов часове преди президентът на САЩ Барак Обама да приеме украинския премиер Арсений Яценюк в Белия дом. “Край източната граница на Украйна има масирано струпване на танкови части”, добави Турчинов. “Не можем да започнем военна операция в Крим, защото тя би оголила източната ни граница и Украйна няма да бъде защитена”, каза Турчинов часове преди президентът на САЩ Барак Обама да приеме украинския премиер Арсений Яценюк в Белия дом. “Край източната граница на Украйна има масирано струпване на танкови части”, добави Турчинов.

Глад за детски учители в София

Недостиг на детски и начални учители има в София, алармира вчера шефката на столичния просветен инспекторат Ваня Кастрева, която присъства на международната конференция „Образователни политики на 21”.

Защо сексът по време на бременност е полезен?

Повишава връзката между вас и партньора ви

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване