"Газпром" няма да променя маршрута на "Южен поток"

"Газпром" не планира промяна на маршрута на подводната отсечка от газопровода "Южен поток", която ще свърже руското черноморско крайбрежие с българското. Това заяви представител ...

МС ще определи тарифите за предизборното отразяване

Проект на постановление и приемане на тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети ще заплащат участието си предизборните предавания за евровота на 25 май по БНТ и БНР е сред точк...

"Мис България" Гергана Гунчева дари с рожба Петър Бакърджиев

Журналистът от спортната редакция на bTV Петър Бакърджиев стана баща днес, съобщиха от телевизията.
Тази сутрин в 10:00 часа съпругата му, Журналистът от спортната редакция на bTV Петър Бакърджиев стана баща днес, съобщиха от телевизията. Тази сутрин в 10:00 часа съпругата му, "Мис България 2004" и настоящ журналист - Гергана Гунчева, роди първото им дете. Момченцето се казва Самуил и тежи 3 килограма. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Цветанов удостоен със Сребърен кръст на Гражданската гвардия на Испания

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от ГЕРБ.
Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диаз на официална церемония, Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от ГЕРБ. Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диаз на официална церемония,

Осем нови функции в iOS 8


Следващото поколение на iOS ще бъде представено през юни т.г. Въпреки това постепенно започват да стават известни все повече подробности за бъдещия наследник на iOS 7, като по-голямата част от тях са разкрити от специализирани издания като 9to5mac, TechnoBuffalo и Business Insider.

В морето от информация за iOS 8 се открояват и някои по-големи промени. Следващата версия на платформата в момента носи кодовото име Okemo. Тя в голяма степен ще запази дизайна на iOS 7 непроменен, като ще...

40 години в зелено

/КРОСС/ Под мотото "40 години в зелено" на 8 април в Козлодуй - града на българската атомна централа, бяха засадени 40 дръвчета. Броят на фиданките символично отбелязва 40-годишнината на АЕЦ "Козлодуй", която се навършва през тази година, и грижата на АЕЦ за чиста околна среда.Първите две дървета бяха засадени от изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов и от кмета на община Козлодуй Румен Маноев. "Това е хубав ден за Козлодуй. Тези дървета ще останат дълги години след нас. Искам да пожелая на града, докато атомната централа работи - и със седми, и с осми блок, тук да има една голяма гора, насадена от хора, чийто живот е минал в Козлодуй", каза Иван Генов, след като засади своето дръвче.В засаждането участваха представители на българския Съюз на ветераните в ядрената индустрия, Сдружение "Жените в ядрената индустрия - WiN България", Българско ядрено дружество, Клуб на пенсионера и Клуб "История" към АЕЦ, млади специалисти от атомната централа. В събитието се включиха и кметът на община Мизия - д-р Виолин Крушовенски, кметовете на село Хърлец - Огнемир Симов, село Гложене - Петко Петков, и село Бутан - Ивайло Иванов. Фиданка засади и Евгений Акимов - заместник-председател на Международния съюз на ветераните в атомната енергетика и промишленост

Издирването на малайзийския самолет ще е най-скъпото в авиационната история


Издирването на изчезналия преди месец самолет на Malaysian Airlines е на път да струва стотици милиони долари и така да се превърне в най-скъпото в историята на авиацията, пише агенция "Ройтерс". 26 държави участват в различните етапи на мащабната международна операция със свои самолети, кораби, подводници и сателити.

Според изчисления на агенцията 30 дни след фаталното излитане на полет MH370 Австралия, Китай, САЩ и Виетнам вече са изхарчили най-малко 44 млн. долара (32 млн. евро)...

Кандидати за евродепутати от Коалиция за България ще посетят област Бургас

Днес от 18:30 часа кандидатите за евродепутати от Коалиция за България Илияна Йотова, Катя Колева и Николай Тишев ще се срещнат членове и симпатизанти на БСП от Бургас. Срещата-разговор ще се проведе в зала "Компас" на хотел "България".
Утре (09.04.2014г.) в 10:00 часа кандидатите за членове на ЕП Йотова и Тишев ще вземат участие в провеждащия се Днес от 18:30 часа кандидатите за евродепутати от Коалиция за България Илияна Йотова, Катя Колева и Николай Тишев ще се срещнат членове и симпатизанти на БСП от Бургас. Срещата-разговор ще се проведе в зала "Компас" на хотел "България". Утре (09.04.2014г.) в 10:00 часа кандидатите за членове на ЕП Йотова и Тишев ще вземат участие в провеждащия се

Удостоиха Цветанов със Сребърен кръст на Гражданската гвардия на Испания

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от ГЕРБ.
Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диаз на официална церемония, Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от ГЕРБ. Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диаз на официална церемония,

Правителството се бори с безводието

Нашето правителство има нова политика в областта на водоснабдяването, за да намалим драстично броя на населените места с режим на водата. Това заяви...

ГЕРБ: Комисията "Бисеров" се превърна в мегафон за слухове

Анкетната комисия за Христо Бисеров и Бисер Миланов се превръща в мегафон за излъчване на слухове, обяви на извънреден брифинг депутатът от ГЕРБ Веселин Вучков, бивш зам.-вътрешен министър.

На поредното заседание днес отново бяха изслушвани само хора, които са свързани с Бисер Миланов-Петното и разказват за техни срещи с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Един от тях разказа, че Борисов е имал намерение да плати на Петното 500 000 лв., за да доведе хора на летните протести, но накрая дал само капаро от 12 хил., за да се атакува парламента в ден, в който се гласува вот на недоверие към правителството.

"Анкетната комисия, която ние поискахме преди два месеца, беше на тема Христо Бисеров и внезапното му оттегляне от всички заемани партийни и държавни постове. Това беше нашето искане.

Едва сега в края на работата на тази комисия ние разбираме, че целта на пришиването на случая Бисер Миланов е била пълна подмяна предмета на дейност на тази комисия. Всъщност тя се превръща в комисия, която има за цел да изгради бронирана ограда около случая Христо Бисеров”, коментира Вучков.

Той напомни, че пред комисията не се яви нито един призован от комисията за случая Христо Бисеров.

"От информация в медиите днес следобед разбрах за съвършено противоречиви сведения от страна на лица, които днес са били призовани на анкетната комисия – за предоставени пари в София, в Русе – абсолютно противоречиви сведения от страна на лица, които са уязвими от наказателно-процесуална гледна точка, имат процесуални качества, евентуални дела срещу тях”, коментира още депутатът от ГЕРБ.

Бисер Миланов, по прякор Петното, е представител на гражданското движение „Свобода" и стана особено известен, след като беше на среща с премиера Пламен Орешарски в Министерския съвет и направи официално изявление след това.

Името му нашумя и заради провокации по време на антиправителствените протести, заради което главният прокурор Сотир Цацаров нареди да го задържат.

45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни.

Днес пред анкетната комисия, председателствана от Сияна Фудулова от БСП, се явиха авери на Петното - братята Йордан и Цветан Боневи и Марио Генчев.

Обучават приемни родители във Варна

Днес 8 април Община Варна и Център за обществена подкрепа - гр. Варна стартират обучение за професионални приемни родители по утвърдена от Министерството на труда и социалната политика програма. Продължителността му ще бъде три месеца, научи Moreto.

И ДПС внесе документи за регистрация за участие в евровота


ДПС внесе 6020 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за евроизборите.

Целта на ДПС е да спечели три мандата, но ако получи четири, ще го смятат за голям успех, обяви зам.-председателят на парламента Алиосман Имамов (ДПС).

Крайният срок за регистрацията на формациите, които искат да участват в европейските избори на 25 май, изтича в 18 ч. на 9 април.

Досега документи внесоха по-големите формации - ГЕРБ, БСП, Реформаторския блок, "Атака",...

ЕС готви нови санкции срещу Русия

Европейската служба за външно действие „подготвя с пълна скорост трето равнище от санкции“ срещу Русия. Това съобщи Мая Кочиянчич, говорител на...

Имамов: Целта на ДПС са три мандата

София /КРОСС/ ДПС внесе 6 020 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за евроизборите през месец май.Целта на ДПС са три мандата, но ако реализираме четири, ще го смятаме за голям успех, обяви пред журналисти Алиосман Имамов.

Американските акции се възстановяват след вчерашните разпродажби*

Очакванията са за волатилна търговия през следващите дни, но без резки промени при индексите заради предстоящото начало на сезона на отчетите


Гуардиола: Трябва да сме търпеливи срещу "Юнайтед"


Трябва да играем търпеливо в нападение и да държим "Манчестър юнайтед" далеч от своята врата, заяви старши треньорът на "Байерн" (Мюнхен) Хосеп Гуардиола.

Двата тима завършиха наравно 1:1 на "Олд Трафорд" преди седмица и на реванша в сряда вечер ще определят кой от тях ще се класира за полуфиналите в Шампионската лига.

"Мисля, че "Манчестър юнайтед" отново ще ни чака прибран в защита. Те ще заемат изчаквателна позиция, дълбоко в своята половина. Английските отбори се...

Джеки Чан отпразнува 60-тия си рожден ден с благотворителен концерт

Екшънзвездата Джеки Чан вчера отпразнува 60-тия си рожден ден с концерт в Пекин. Над 10 000 хиляди фенове се събраха за шоуто, съобщи „Чанел Нюз Азия“.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Концертът, озаглавен Екшънзвездата Джеки Чан вчера отпразнува 60-тия си рожден ден с концерт в Пекин. Над 10 000 хиляди фенове се събраха за шоуто, съобщи „Чанел Нюз Азия“. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Концертът, озаглавен "2014: Мир, любов и приятелство", беше открит от самия Джеки Чан,

"Топлофикация - София" иска да купува по-евтин газ от "Булгаргаз"


"Топлофикация - София" е поискала да купува по-евтин газ от "Булгаргаз" и така да намали цената на крайната услуга. Аргументът е, че дружеството е най-големият клиент на държавния газов доставчик, а не получава никакви отстъпки, каквито пазарни практики имало. Пред журналисти общинският съветник от ГЕРБ и председател на стопанската комисия Николай Стойнев каза, че не са уточнявали размера на намалението и евентуално с колко би поевтиняла цената на парното.

На среща с "Булгаргаз", на...

ДПС се регистрира в ЦИК за евроизборите

ДПС внесе 6020 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за евроизборите.
Целта на ДПС са три мандата, но ако реализираме четири, ще го смятаме за голям успех, обяви Алиосман Имамов пред журналисти.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с ДПС внесе 6020 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за евроизборите. Целта на ДПС са три мандата, но ако реализираме четири, ще го смятаме за голям успех, обяви Алиосман Имамов пред журналисти. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с

Рокля става прозрачна, ако се възбудиш в нея

Рокля става прозрачна, когато тялото в нея се възбуди. Направена е от студио Roosegaarde с централи в Китай и Холандия.
Създателите я наричат Intimacy 2.0. Направена е от непрозрачно е-фолио и дали ще бъде повече или по-малко прозрачно зависи от сърдечния ритъм на жената, която я носи.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Рокля става прозрачна, когато тялото в нея се възбуди. Направена е от студио Roosegaarde с централи в Китай и Холандия. Създателите я наричат Intimacy 2.0. Направена е от непрозрачно е-фолио и дали ще бъде повече или по-малко прозрачно зависи от сърдечния ритъм на жената, която я носи. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

ДПС се регистрира за евроизборите с 6020 подписа

ДПС внесе 6020 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за евроизборите.
Целта на ДПС са три мандата, но ако реализираме четири, ще го смятаме за голям успех, обяви Алиосман Имамов пред журналисти.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с ДПС внесе 6020 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за евроизборите. Целта на ДПС са три мандата, но ако реализираме четири, ще го смятаме за голям успех, обяви Алиосман Имамов пред журналисти. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с

Фалшивите сигнали за спиране на еврофондовете мобилизирали кабинета


"С фалшивите сигнали за спиране на средствата от Европейския съюз се търсят политически дивиденти, но те имат обратен ефект: мобилизират правителството да внимава да не допусне грешки".

Това коментира в Разград министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, цитиран от dariknews.bg.

Бих бил притеснен ако започнат да ни хвалят, ще се почувстваме луксозно и може да спрем да работим, допълни той в коментар на препоръката на Европейския парламент Европейската комисия да...

До 2030 г. - нова ядрена мощност и десетократно увеличение на битова газификация

Изграждане на нова ядрена мощност и десетократно увеличение на битова газификация – това са част от параметрите на енергийната стратегия на България до 2030 г., обявени от зам.-министъра на икономиката и енергетиката Иван Айолов на Петия международен конгрес „Екологични и енергийни основи на устойчивото развитие". Изграждане на нова ядрена мощност и десетократно увеличение на битова газификация – това са част от параметрите на енергийната стратегия на България до 2030 г., обявени от зам.-министъра на икономиката и енергетиката Иван Айолов на Петия международен конгрес „Екологични и енергийни основи на устойчивото развитие".

Как плешив мъж пътува из света с паспорт на блондинка

Мъж пътувал от Великобритания за Испания с паспорта на приятелката си погрешка, но на никой не му направило впечатление

Данов: Със слуховете за спиране на евросредства се търсят политически дивиденти

Разград /КРОСС/ В Разградския регион има села с регулационни планове от 1929 г. Това съобщиха общински архитекти при посещението на министъра на инвестиционното проектиране Иван Данов в Разград, където той проведе работни срещи с ръководствата на Областната и Общинската администрации и с представители на професионални структури.Министър Данов увери, че създаването на прецизни кадастрални карти на населените места е основен приоритет на Министерство на инвестиционното проектиране.Кадастралната карта е начин за защита на собствеността на гражданите и основата, върху която ще се разработят новите устройствени планове.6 млн. лева са заделени за изработването на общите устройствени планове в страната, като получаването на финансовия ресурс ще стане по реда на постъпване на апликационните форми в Министерство на инвестиционното проектиране. Сумата за населено място за изработване на общ устройствен план е между 100 000 и 120 000 лв., като за по-малките населени места е около 60 000 лв.В разговора на министър Данов с ръководството на Областна администрация - Разград бе засегнат и въпросът за конкретни инвестиционни проекти, свързани с паспортизацията на сградите и привеждането им в съответствие със съвременните изисквания за конструктивна сигурност и енергоефективност.В Разград министър Данов коментира и появилите се слухове за спиране на средствата от Европейския съюз. По думите му с тези сигнали се търсят политически дивиденти

В. Вучков: ГЕРБ не е плащала протестите! Това е и обида към протестиращите

Твърдението, което беше визирано и лансирано от тази комисия, макар и това да не е официално споделено от членовете на комисията, а само от лица, които са разпитвани, че миналогодишните протести от лятото са били организирани три месеца по-рано и са били платени от ГЕРБ, наистина е абсолютно неоснователно.

Най-богатият украинец: За мен Донецк е Украйна

Ринат Ахметов опитва да потуши напрежението в страната


МВФ очаква 1,6% ръст на БВП и дефлация в България през 2014 г.

И фондът смята, че пикът на безработицата е бил през 2013 г., като очакванията са тя да се понижи до 12,5% през тази и 11,9% през следващата година


Нова ядрена мощност и десетократно увеличение на битова газификация до 2030 г.

Изграждане на нова ядрена мощност и десетократно увеличение на битова газификация – това са част от параметрите на енергийната стратегия на България до 2030 г., обявени от зам.-министъра на икономиката и енергетиката Иван Айолов на Петия международен конгрес „Екологични и енергийни основи на устойчивото развитие Изграждане на нова ядрена мощност и десетократно увеличение на битова газификация – това са част от параметрите на енергийната стратегия на България до 2030 г., обявени от зам.-министъра на икономиката и енергетиката Иван Айолов на Петия международен конгрес „Екологични и енергийни основи на устойчивото развитие".

Джеки Чан отпразнува 60-годишнината си с благотворителен концерт

Екшънзвездата Джеки Чан вчера отпразнува 60-тия си рожден ден с концерт в Пекин. Над 10 000 хиляди фенове се събраха за шоуто, съобщи „Чанел Нюз Азия“.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Концертът, озаглавен "2014: Мир, любов и приятелство", беше открит от самия Джеки Чан, Екшънзвездата Джеки Чан вчера отпразнува 60-тия си рожден ден с концерт в Пекин. Над 10 000 хиляди фенове се събраха за шоуто, съобщи „Чанел Нюз Азия“. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Концертът, озаглавен "2014: Мир, любов и приятелство", беше открит от самия Джеки Чан,

Борисов сезира СЕМ за „съчинено” интервю с него

Бойко Борисов е изпратил сигнал до Съвета за електронни медии за излъчено несъществуващо и съчинено интервю, съобщиха от пресцентъра на партията. "В предаването на ТВ 7 „Оригиналът“ с водещ Иван Гарелов на 06.04.2014 г. беше излъчено несъществуващо и съчинено от авторите на предаването интервю с мен.

Рокля става прозрачна, ако жената в нея се възбуди

Рокля става прозрачна, когато тялото в нея се възбуди. Направена е от студио Roosegaarde с централи в Китай и Холандия.
Създателите я наричат Intimacy 2.0. Направена е от непрозрачно е-фолио и дали ще бъде повече или по-малко прозрачно зависи от сърдечния ритъм на жената, която я носи.
Целта на този вид облекло е да изследва връзката между Рокля става прозрачна, когато тялото в нея се възбуди. Направена е от студио Roosegaarde с централи в Китай и Холандия. Създателите я наричат Intimacy 2.0. Направена е от непрозрачно е-фолио и дали ще бъде повече или по-малко прозрачно зависи от сърдечния ритъм на жената, която я носи. Целта на този вид облекло е да изследва връзката между

Невероятен трик ще ви накара да халюцинирате пред монитора (ВИДЕО/ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ)

Представеното в този текст видео представлява един от най-невероятните трикове, които сте виждали. Трик, който буквално ще разтопи вашата визуална...

Избягваме санкциите от Европа за незаконните сметища

Страната ни може да се размине с финансовите санкции от Европейската комисия (ЕК), свързани с проблемите за незаконните сметища. Това заяви...

Планът срещу славянските народи и света

/КРОСС/ Тази статия е една от поредицата чрез, които се опитваме да научим читателите ни да разграничават хората евреи от тези евреи, които имат власт и се опитват от векове наред да прокарват омразата си и заблужденията си сред нормалните граждани на земята с цел масов контрол. Трябва да ги разграничавате от тези, които са също така заблудени, както са милиарди хора по света. Имайте предвид, че тук ще опишем общоприетото мнение и история, както и действителността, истината и това, което не ви казват медиите. Всичко описано е реалност. Но дали ще го разберете? Вие сами избирате как ще го приемете! Равин Менахем Мендел Шнеерсон Роден е на 18 април 1902 г. в град Николаев, Украйна, в семейството на Леви Ицхак Шнеерсон, правнук на Цемах Цедек, третата глава на Хабад, и съпругата му Хана, дъщерята на Меир Шломо Яновски, равин на град Николаев. Кръстен в чест на Менахем Мендел Шнеерсон (на Цемах Цедек). Най-големият от тримата синове., През 1909 г. баща му е назначен за равин на град Днепропетровск (Екатеринослав), и семейството му се премества там. Баща му лично е бил замесен в обучението му. Доста бързо научил основната еврейска литература. Освен това, независимо изучавал и светски науки. Славата му дошла до любавическия равин Йосеф Ицхак Шнеерсон, който много скоро го сгодил за своята втора дъщеря. През октомври 1927 г., заедно с бъдещия си тъст и младоженката Хая Мушка напуска Съветския съюз. През 1928 г. се жени във Варшава за Хая Мушка

Комисията „Бисеров-Петното” обижда хилядите протестиращи, реагира ГЕРБ

Причината е изказването, че опозицията платила протестите от лятото

"Бойна звезда Галактика" ще се пренесе в киното


Известната научнофантастична телевизионна поредица "Бойна звезда Галактика" ще се превърне във филм, който ще пресъздаде напълно нова история, предаде "Варайъти", позовавайки се на съобщение от студиото "Юнивърсъл". 

Сценарият ще е дело на Джак Паглън, който работи по най-новата лента с участието на Джони Деп Transcendence и освен това е ангажиран с продължението на "Прометей" на Ридли Скот, който ще започне снимки тази есен.

Оригиналният създател на поредицата Глен Ларсън...

Я ги вижте румънците как си стимулират икономиката

Румъния ще премахне данъка върху печалбата, когато компаниите реинвестират в страната и ще намали някои други налози, за да спомогне създаването на работни места и осигуряване на икономически растеж от 3 на сто тази година, казва в интервю за Ройтерс финансовият министър Йоана Петреску.

Кандидати за евродепутати от Коалиция за България ще посетят област Бургас


Днес от 18:30 часа кандидатите за евродепутати от Коалиция за България Илияна Йотова, Катя Колева и Николай Тишев ще се срещнат членове и симпатизанти на БСП от Бургас. Срещата-разговор ще се проведе в зала Днес от 18:30 часа кандидатите за евродепутати от Коалиция за България Илияна Йотова, Катя Колева и Николай Тишев ще се срещнат членове и симпатизанти на БСП от Бургас. Срещата-разговор ще се проведе в зала "Компас" на хотел "България". Утре (09.04.2014г.) в 10:00 часа кандидатите за членове на ЕП Йотова и Тишев ще вземат участие в провеждащия се

Пиронкова спечели девет поредни гейма и оцеля на старта в Катовице


Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова беше изправена пред изненадващо отпадане още в първия кръг на турнира в Катовице, но направи страхотен обрат срещу чехкинята Андреа Хлавачкова и победи с 4:6, 7:5, 6:1.

Пиронкова се озова в много тежка ситуация, след като съперничката й сервираше за спечелването на мача при 6:4, 5:4. Пловдивчанката обаче отговори със серия от девет поредни гейма в своя полза, за да стартира с победа на твърдите кортове в полския град.
...

Льов: Позицията на Лам ще зависи от Кедира и Гюндоган

Треньорът на Германия Йоахим Льов все още не е готов да отговори на въпроса за позицията, на която ще играе капитанът на отбора Филип Лам на световния шампионат в Бразилия през 2014 г. По думите на Ль...

Срокове за мира и войната между Русия и Украйна

Проруски активисти превзеха държавни сгради в източния украински град Донецк и призоваха за свикване на референдум за автономията на областта. В отговор на това украинският парламент поиска сурово н...

Фиксинг на БНБ за вторник, 8 април

Валутните курсове на БНБ за 8 април в сила от 16:00 ч. днес до 16:00 ч. утре са:   за ...

Френският премиер обеща по-ниски данъци

Манюел Валс предвижда орязване на разходи с 50 млрд. евро


Френският премиер обеща пно-ниски данъци

Манюел Валс предвижда орязване на разходи с 50 млрд. евро


Потребителите на Туитър по-често изневеряват и се развеждат

Според проучване, реализирано от докторанта Ръсел Клейтън от Университета на Мисури, активните потребители на Twitter са по-склонни да изневеряват, да прекъсват връзките си и да се развеждат, пише Yahoo News.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
В изследването са участвали 581 души на възраст Според проучване, реализирано от докторанта Ръсел Клейтън от Университета на Мисури, активните потребители на Twitter са по-склонни да изневеряват, да прекъсват връзките си и да се развеждат, пише Yahoo News. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS В изследването са участвали 581 души на възраст

Плевнелиев: Да съхраним спомена за жестокостите на войната

„Наш общ дълг е споменът за жестокостите на войната да бъде съхранен през поколенията в името на един по-добър свят, изграден на основата на единството и разбирателството", заяви президентът Росен Плевнелиев, който присъства днес на церемония в памет на загиналите в Първата световна война, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

„Наш общ дълг е споменът за жестокостите на войната да бъде съхранен през поколенията в името на един по-добър свят, изграден на основата на единството и разбирателството", заяви президентът Росен Плевнелиев, който присъства днес на церемония в памет на загиналите в Първата световна война, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Протестите с ковчези и горящи чучела като че ли дърпат дявола за опашката

Трагедията със смъртта на временния директор на Института по розата в Казанлък проф. Лилия Кръстева разбуни духовете и от една необичайна гледна точка. В града се питат дали хората не предизвикват съдбата и не дърпат дявола за опашката с крайните си действия.
Проф. Кръстева бе една от двете жертви на верижните катастрофи, Трагедията със смъртта на временния директор на Института по розата в Казанлък проф. Лилия Кръстева разбуни духовете и от една необичайна гледна точка. В града се питат дали хората не предизвикват съдбата и не дърпат дявола за опашката с крайните си действия. Проф. Кръстева бе една от двете жертви на верижните катастрофи,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване