Видео: Боряна Пунчева представя документален филм за ромите "Дългият път към дома"


Българската актриса, режисьор и сценарист Боряна Пунчева представя свой нов документален филм на име "Дългият път към дома". Неговата първа среща с публиката бе днес в читалище "Неофит Бозвели" в столичния квартал "Левски", а утре, 9 април, от 17:30 ч. му предстои премиера и в Дома на киното, след което ще се появи и на екраните на "Евросинема" и кино "Одеон".

Филмът проследява историята на едно осиновено във Франция българско момче от ромски произход. Още като бебе Илия е оставен от...

Задържаха 31-годишна варненка за кражба

На 7 април е подаден сигнал за кражба на метален синджир с медальон на него. Деянието е извършено след отнемане на вниманието на 64-годишен мъж от гр. Варна, на бул. "Вл. Варненчик". След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности е установена и задържана извършителката.

Реформаторите окрадоха Холивуд /видео/

София /КРОСС/ Реформаторският блок окраде Холивуд. Това стана ясно, след като днес бе представен предизборният им клип, в който Стефания Колева и колегите й Владо Пенев, Александрина Пендачанска, Явор Бахаров, Кирил Маричков, Ани Вълчанова и компания агитират в подкрепа на коалицията им.Оказа се, обаче, че пиар експертите са откраднали идеята от клип, излъчен още през 2008 г. в САЩ със сходна тематика и главни герои - холивудски звезди начело с Леонардо ди Каприо и Дъстин Хофман. Сюжетът, монтажът, визията, драматургията на американското видео са изплагиатствани едно към едно от нашите "спецове". video:http://www.youtube.com/watch?v=0vtHwWReGU0 Идеолог на заемката е близкият до ДСБ протестър Найо Тицин. video:http://www.youtube.com/watch?v=_wA9wu2W2Fg

Кметът с 4.66 промила: Лъхал на ракия, но походката бетон!

Полицаят Наско Тасев, спипал кмета на дупнишкото село Баланово да кара с близо 5 промила алкохол в кръвта, се кълне, че в 11-те си години стаж такова чудо не е виждал. Според кмета, става дума за грешка. По думите му, вместо минерална вода, подгонен от жажда отпил голяма глътка домашна ракия, а малко след това бил спрян за проверка.

Цветан Цветанов беше удостоен със Сребърен кръст на Гражданската гвардия на Испания

Заместник- председателят на ПП ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Заместник- председателят на ПП ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе

Разпоредиха проверка на полицай, симулирал насилие над себе си

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев е разпоредил пълна проверка на случай, при който двама младежи твърдят, че са били бити от полицаи и неправилно са обвинени за това, че са скъсали униформата на служител от столичната полиция, съобщиOFFNews.


































Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев е разпоредил пълна проверка на случай, при който двама младежи твърдят, че са били бити от полицаи и неправилно са обвинени за това, че са скъсали униформата на служител от столичната полиция, съобщиOFFNews.

Михаела Филева се разголи за мъжко списание

В новия брой на списание Men's Health ще видим госпожица Широка усмивка в съвсем нова светлина. Премерена еротика в черно и бяло.

Служители от НКЖИ настояват за незабавно увеличение на заплатите

Заетите в компанията за жп инфраструктурата и синдикатите настояват за подписване на нов колективен трудов договор


М. Саакашвили за "Форин полиси": Задава се война

Бившият грузински президент публикува статия в "Форин полиси"

Яне Янев осъди Сидеров за 54 бона

София /КРОСС/ Председателят на извънпарламентарната партия РЗС Яне Янев е осъдил лидера на „Атака" Волен Сидеров за крупната сума от 54 502 лв. по дело за обида и клевета.Решението на Софийски градски съд е от 14 март тази година, каза пред BPost.bg Янев.Магистратите са признали Сидеров за виновен в това, че на 3 юни 2013 г. на протест пред сградата на Столична община, той е обявил на висок глас: "Ние няма да позволим на нито един лумпен, дали той се нарича Валери Симеонов, Яне Янев или някой друг измекяр, да кощунства в близост до нашата централа в нарушение на закона....презервативите на Бойко, Валери Симеонов и Яне Янев, ще се сблъскат с твърдия отпор на "Атака".В мотивите пише още: "Съдът намира, че репариране на причиненото на ищеца (Яне Янев) уронване на престижа и доброто му име в обществото, негативни изживявания, затвореност и притеснения, нежелание дори да общува с хора от партийната централа, ответникът трябва да заплати 25 501 лева".Същата сума е присъдена и по второто обвинение срещу Волен Сидеров, което е за обида. Така сумата, на която е осъден Волен Сидеров става 54 002 лв. Към нея е включен и адвокатският хонорар от 2500 лв. и съдебните разноски по делото, които възлизат на 2000 лева.„Все още не съм решил за какво ще използвам парите, но при всички случаи ще бъде за благородна кауза", обясни Янев. Той предположи, че адвокатите на Сидеров ще облажват решението на по-горна инстанция

Без промяна в трасето на морската част от "Южен поток"

"Южен поток транспорт": Не са правени такива проучвания


Наградиха легендарен български полковник

Министърът на отбраната Ангел Найденов награди 88-годишният полк. Пеньо Пенев. Отличието беше връчено в дома му, поради влошеното му здравословно състояние, съобщи о.з. ген. Чавдар Калайджиев, председател на Инициативния комитет за защита на правата на военните разузнавачи от запаса в България, цитиран от за “Фокус”. Министърът на отбраната Ангел Найденов награди 88-годишният полк. Пеньо Пенев. Отличието беше връчено в дома му, поради влошеното му здравословно състояние, съобщи о.з. ген. Чавдар Калайджиев, председател на Инициативния комитет за защита на правата на военните разузнавачи от запаса в България, цитиран от за “Фокус”.

Обходният път на Враца готов в началото на юни?

/КРОСС/ Програмата на изпълнителя предвижда в началото на месец юни да бъде завършено строителството на обходния път на град Враца. Това каза заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Петър Киров по време на днешната инспекция на обекта. „Изпълнението на проекта е близо 54%, като предстои започването на асфалтовите работи", каза Петър Киров. По думите му разчетите показват, че трябва да бъде свършена още много работа, но изпълнителят трябва да положи всички усилия за завършването на обекта в срок, до 31 май 2014 г. Стойността на проекта е над 17 млн. лв. и включва новостроящото се трасе от близо 7 км като в обхвата му са включени три кръстовища, пътен възел, подлез, както и изграждането на железопътен прелез при пресичането с жп линия Видин - София. „Обектът ще допринесе за изваждане на пътния трафик от града, който нарасна след откриването на моста „Нова Европа" при Видин - Калафат", допълни заместник-министър Киров. Първият етап на обходния път на град Враца е завършен през 1986 г. - 1987 г. и е с дължина 8 км. Благодарение на Оперативна програма „Транспорт" проектът получи финансиране и през месец юни 2013 г. започна изграждането на втория етап, който е с дължина 6,82 км.

Красен Станчев: Проблемите в енергетиката няма да се решат с вземането на лицензите на ЕРП-та

Ако има някаква логика за действията на управляващите в енергетиката, то тя показва едно - има желание за преразпределяне на влияние в сектора и насила да се поевтинят определени активи, коментира в интервю за предаването „Под лупа” икономистът Красен Станчев.

БСП поздрави ромите по повод международния ден на солидарност с тях

По повод таз годишното отбелязване на 8 април – международен ден на солидарност с ромите, Националният съвет на БСП декларира, че грижите на БСП и на всички ляво мислещи и социално отговорни хора в България за социалната равнопоставеност и за преодоляване на проявите на дискриминация за нас са и ще бъдат приоритетни. По повод таз годишното отбелязване на 8 април – международен ден на солидарност с ромите, Националният съвет на БСП декларира, че грижите на БСП и на всички ляво мислещи и социално отговорни хора в България за социалната равнопоставеност и за преодоляване на проявите на дискриминация за нас са и ще бъдат приоритетни.

Близо 60% от сирийските химикали са изнесени от страната

След принудително спиране заради атаки от въоръжената

Събитията в Източна Украйна: Кой е виновен и какво да се прави?

Експерти: Целта е Украйна да се докара дотам, че сама да се разпадне


Възстановяват двореца на Мария Антоанета като хотел

Асоциацията "Да построим отново Сен Клу“ иска да възстанови изгорелия дворец на Мария Антоанета край Париж, съобщи АФП. Причината е огромният...

БСП поздрави ромите по повод 8 април, международния ден на солидарност с тях

По повод таз годишното отбелязване на 8 април – международен ден на солидарност с ромите, Националният съвет на БСП декларира, че грижите на БСП и на всички ляво мислещи и социално отговорни хора в България за социалната равнопоставеност и за преодоляване на проявите на дискриминация за нас са и ще бъдат приоритетни. По повод таз годишното отбелязване на 8 април – международен ден на солидарност с ромите, Националният съвет на БСП декларира, че грижите на БСП и на всички ляво мислещи и социално отговорни хора в България за социалната равнопоставеност и за преодоляване на проявите на дискриминация за нас са и ще бъдат приоритетни.

БСП поздрави ромите за 8 април

София /КРОСС/ Грижите на БСП и на всички ляво мислещи и социално отговорни хора в България за социалната равнопоставеност и за преодоляване на проявите на дискриминация за нас са и ще бъдат приоритетни. Това декларират от Националният съвет на БСП по повод тазгодишното отбелязване на 8 април - Mеждународен ден на солидарност с ромите."Ние смятаме, че няколкогодишната тежка социално-икономическа криза тежко се отрази на всички бедни хора в България и особено на бедните ромски слоеве. Ще подкрепяме всички справедливи мерки на правителството на Пламен Орешарски, насочени към намаляване бедността и социалното изключване в българското общество. Каквито и да са политическите развития, каквито и политически съюзи да се сключват, БСП си остава партията - най-последователно законните права на българските граждани от ромски произход. На всички тях, желаем здраве, благополучие и лични успехи", посочват от Националният съвет на столетницата.

Извратен портиер бъркал в гащите на първолаче

3 години зад решетките получи 68-годишен мераклия, опипвал, целувал и бъркал под анцунга на детенце

55-годишен донор даде шанс за живот на трима души, сред които и бебе

55-годишен донор даде шанс за живот на трима пациенти, сред които и 7-месечно бебе. Това съобщиха във вторник от Министерството на здравеопазването.

55-годишният мъж е изпаднал в мозъчна смърт на 5 април в болница „Пирогов“ в столицата. След разрешение на близките на мъжа са експлантирани двата бъбрека и черния дроб на мъжа.

Двете бъбречни трансплантации са извършени в Александровска болница – на 52-годишен мъж и на 27-годишна жена. Чернодробната трансплантация е извършена на 7-месечно бебе в Правителствена болница „Лозенец“.

В момента и тримата трансплантирани пациенти са под наблюдение.

Румъния връща неусвоени европари за земеделие

Румъния ще трябва да върне повече от 4 милиона евро на Европейската комисия заради нарушения на правилата за употреба на европейски средства, отпуснати в рамките на общата селскостопанска политика, съобщава BalkanInsight.

Свещеният граал на порцелана спря гонга на $36.5 млн.

Неизвестен колекционер даде рекордната цена от $36.5 милиона за оригинална порцеланова чаша. Изящният съд датира от 15 век по времето на китайската династия Мин.

Внимание! Затварят границата при Лесово до утре!

Границата с Турция на ГКПП Лесово се затваря тази вечер от 20.00 и ще бъде отворена чак до утре сутринта, 9 април, в 9.00 часа, съобщи пресцентърът на МВР. От вътрешното министерство съветват преминаващите да се пренасочат за този период през Капитан Андреево..

Йовчев разпореди проверка на полицай, симулирал насилие над себе си

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев е разпоредил пълна проверка на случай, при който двама младежи твърдят, че са били бити от полицаи и неправилно са обвинени за това, че са скъсали униформата на служител от столичната полиция, съобщиOFFNews.


































Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев е разпоредил пълна проверка на случай, при който двама младежи твърдят, че са били бити от полицаи и неправилно са обвинени за това, че са скъсали униформата на служител от столичната полиция, съобщиOFFNews.

3 години затвор за охранител, блудствал с първокласничка във варненско училище

Районен съд – Варна осъди за блудство на 3 години лишаване от свобода 68-годишен охранител в училище, съобщиха от институцията за Moreto.net. 68-год. П. П. е привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от родителите на първокласничка във варненско училище.

Председателите на парламентите на страните от ЕС подкрепиха териториалната цялост на Украйна

Председателите на парламентите на страните от ЕС изразиха загриженост относно ситуацията в Украйна, подкрепиха нейната териториална цялост и едновременно с това призоваха украинските власти към уважав...

Граждани ще насочват екипите на БАБХ къде да проверяват

След въвеждането на новите практики за контрол, ефективността на Българската агенция по безопасност на храните е повишена близо 150 пъти, съобщи изпълнителният директор на БАБХ проф. Пламен Моллов на ...

Брюксел не е разгледал проекта за тунел под Шипка

/КРОСС/ Предстои размразяване на втория етап от Обходния път на Габрово, който бе спрян с акт 10 през декември миналата година. Това заяви изпълнителният директор на Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) Стефан Чайков. Все още има отчуждителни процедури за земи около село Поповци. Според Чайков вторият етап ще бъде завършен.Трасето на следващите два етапа - трети и четвърти ще зависи от решението на съда, тъй като еколозите обжалват целия проект. Тунелът под Шипка е предвиден за следващ програмен период. В момента тече срок за обжалване на процедурата за избор на фирма за изготвяне на разширен идеен проект.По думите на Чайков този разширен идеен проект не е крачка назад. Технически проект на тунел под Шипка няма. Има апликационна форма, подадена в ЕК, но дори технически проект за Обхода на Габрово е разработен на по-късен етап."Ние пестим време, докато чакаме ВАС да се произнесе", каза Чайков и допълни, че апликационната форма за проекта не е връщана от ЕК. В Брюксел не са гледали проектното предложение на България за тунела под Шипка, заради обжалването в съда, уточни шефът на пътната агенция.

Учени отглеждат части на тялото в лаборатория

Макар и пациентите, които са получили отгледани в лаборатория органи, още да се броят на пръсти, учените се надяват скоро да могат редовно да ги трансплантират, включително и да направят нос от стволови клетки

Пакистанско семейство крие бебе, обвинено в опит за убийство (видео)


Семейството на 9-месечно бебе, обвинено в опит за убийство в Пакистан, го крие от властите, съобщи "Ройтерс". Случаят демонстрира колко зле функционира съдебната система на Пакистан.

Бебето Муса Кан беше изправено пред съда в Лахоре миналата седмица и обвинено в опит за убийство заедно с баща си и дядо си. Причината за обвинението е протест против увеличаването на цените, при който протестиращите са замеряли с камъни полицаи и служители на петролни компании, които се опитвали да...

Плешив британец с брада пътува до Испания с паспорт на блондинка

50-годишен мъж, плешив и с брада, преминал летищна проверка с паспорт на блондинка, пише "Ню Йорк Дейли Нюз". Миналия месец Нейл Клулоу пътувал от Великобритания за Испания и погрешка взел паспорта на приятелката си.
Изненадващо обаче на летището в Бирмингам не е имало допълнителни въпроси към него, нито на летището в Аликанте, 50-годишен мъж, плешив и с брада, преминал летищна проверка с паспорт на блондинка, пише "Ню Йорк Дейли Нюз". Миналия месец Нейл Клулоу пътувал от Великобритания за Испания и погрешка взел паспорта на приятелката си. Изненадващо обаче на летището в Бирмингам не е имало допълнителни въпроси към него, нито на летището в Аликанте,

Работниците от НКЖИ се жалват от замразени заплати за последните пет години

Работници от Национална компания “Железопътна инфраструктура” се събраха пред централата й в София с настояване за увеличение на заплатите. Според...

ЕС ни наказва за непостроени сметища

Няма вариант България да избегне санкциите от Европейския съюз заради забавянето в построяването на регионални депа за битови отпадъци, каза в хасковското село Гарваново министърът на околната среда и водите Искра Михайлова.
"До 2009-а България трябваше да е закрила над 100 сметища и да изгради нови 22 депа със система за управление на отпадъците. Няма вариант България да избегне санкциите от Европейския съюз заради забавянето в построяването на регионални депа за битови отпадъци, каза в хасковското село Гарваново министърът на околната среда и водите Искра Михайлова. "До 2009-а България трябваше да е закрила над 100 сметища и да изгради нови 22 депа със система за управление на отпадъците.

Картичка разказва за зъбите на Хитлер

Нацисткият лидер имал страх от зъболекари


Яне Янев осъди Сидеров за 54 502 лева

Лидерът на РЗС Яне Янев е осъдил Волен Сидеров на 54 502 лева по дело за обида и клевета, съобщи ПИК, позовавайки се на решение на Софийския градски съд от 14 март т.г.
Председателят на съдебния състав Петя Георгиева е признала Сидеров за виновен в това, че на 3 юни 2013 година пред сградата на Столична община, Лидерът на РЗС Яне Янев е осъдил Волен Сидеров на 54 502 лева по дело за обида и клевета, съобщи ПИК, позовавайки се на решение на Софийския градски съд от 14 март т.г. Председателят на съдебния състав Петя Георгиева е признала Сидеров за виновен в това, че на 3 юни 2013 година пред сградата на Столична община,

Плешив мъж с брада пътува по света с паспорт на блондинка

50-годишен мъж, плешив и с брада, преминал летищна проверка с паспорт на блондинка, пише 50-годишен мъж, плешив и с брада, преминал летищна проверка с паспорт на блондинка, пише "Ню Йорк Дейли Нюз". Миналия месец Нейл Клулоу пътувал от Великобритания за Испания и погрешка взел паспорта на приятелката си. Изненадващо обаче на летището в Бирмингам не е имало допълнителни въпроси към него, нито на летището в Аликанте,

Лех Валенса: Западът не се учи от грешките си и ги повтаря за Украйна


Политиците и най-вече американците не се научиха от грешките си и продължават да правят нови. Първият гаф на Запада струва на Полша 50 години комунизъм, а сега Западна Европа и САЩ правят същата грешка с Украйна. Това заяви бившият полски президент и носител на Нобеловата награда за мир Лех Валенса в интервю за "Жечпосполита".

Според Валенса, ако противоракетната отбранителна система е била разгърната и в Полша, ситуацията щеше да е напълно различна. "Трябва да изричаме на висок глас...

Алиосман Имамов: Защо Пеевски да няма право да бъде евродепутат?

Зам.-председателят на ДПС Алиосман Имамов, заяви че не вижда пречка Делян Пеевски да участва в надпреварата за Европейски парламент.

„Не мисля, че Делян Пеевски притежава качества, които биха го ограничили да участва в надпреварата“, каза Имамов, след като подаде документите на партията си в ЦИК за участие в евроизборите на 25 май.

Зам.-председателят на ДПС уточни също Делян Пеевски вече е номиниран за евродепутат. Той обаче каза, че не може да коментира персонални кандидатури, защото това може да се отнася за всеки номиниран, които са десетки.

„В момента се обработва дългата листа от номинации на различните областни организации. Какво ще следва оттук нататък ще реши Националният предизборен щаб на партията“, обясни той.

На въпрос дали номинацията на Пеевски ще предизвика недоволство и дали би била политическа провокация Алиосман Имамов отговори: "Защо Делян Пеевски да няма право да бъде номиниран за евродепутат според вас? Подобни оценки могат да се правят за всеки един номиниран от областните структури на движението."

По-рано днес стана ясно, че Пеевски е номиниран за евроизборите от структурата на ДПС в Смолян. Миналата седмица пък го предложи ДПС- Кърджали, която е най-голямата организация партията в страната.

Подариха на Бийбър Bugatti за близо $2 млн.

Самозабравилият се Бийбър пусна нейна снимка в Инстаграм, като каза че благодари на продуцента си Birdman за прескъпия дар.

Яне Янев осъди Волен Сидеров за 54 502 лева за обиди

Лидерът на РЗС Яне Янев е осъдил Волен Сидеров на 54 502 лева по дело за обида и клевета, съобщи ПИК, позовавайки се на решение на Софийския градски съд от 14 март т.г.
Председателят на съдебния състав Петя Георгиева е признала Сидеров за виновен в това, че на 3 юни 2013 година пред сградата на Столична община, Лидерът на РЗС Яне Янев е осъдил Волен Сидеров на 54 502 лева по дело за обида и клевета, съобщи ПИК, позовавайки се на решение на Софийския градски съд от 14 март т.г. Председателят на съдебния състав Петя Георгиева е признала Сидеров за виновен в това, че на 3 юни 2013 година пред сградата на Столична община,

Билетите за световното по волейбол вече са в продажба, струват от 9 до 235 лева


Билетите за световното първенство по волейбол за мъже в Полша вече са в продажба. Предлагането ще се проведе в пет етапа, а пропуските са на цена от 20 до 500 злоти (приблизително от 9 до 235 лева).

Първата фаза, която вече е открита, включва продажбата на билети за полуфиналите и финала. На 17 април се пускат пропуските за церемонията по откриването и за първия мач между домакините и Сърбия на 30 август.

Следващите три етапа включват продажбата на билетите за трите кръга...

Дефлация и висока безработица прогнозира МВФ за България през 2014 г.


Потребителските цени в България ще намалеят с 0.4%, което означава, че през 2014 г. в страната ще има дефлация, обяви Международният валутен валутен фонд в пролетната корекция на прогнозата си за световната икономика.

В нея се съдържа съвсем лека корекция на януарската прогноза за БВП - растеж от 1.6% (при 1.5% в началото на годината).

Безработицата ще остане висока в следващите месеци и годината ще завърши с 12.5% незаети от трудоспособното население.

За 2015...

До началото на юни приключват строителството на обходния път на Враца

В началото на месец юни се очаква да бъде завършено строителството на обходния път на Враца. Това предвижда програмата на изпълнителя на проекта....

МВФ: 1,6% растеж на българската икономика през 2014 г.

МВФ прогнозира растеж от 1,6% на българската икономика тази година спрямо 0,9% през 2013 г. Очакванията за догодина са за растеж от 2,5%, посочва МВФ в свой доклад за перспективите пред световната икономика.

МВФ прогнозира растеж от 1,6% на българската икономика през 2014 г.

МВФ прогнозира растеж от 1,6% на българската икономика тази година спрямо 0,9% през 2013 г. Очакванията за догодина са за растеж от 2,5%, посочва МВФ в свой доклад за перспективите пред световната икономика.

АЕЦ "Козлодуй" отбелязва юбилей със засадени 40 дръвчета

Под мотото “40 години в зелено” представители на АЕЦ "Козлодуй", ветерани на ядрената ни енергетика и действащи експерти засадиха 40 дръвчета във вторник в Козлодуй, отбелязвайки по този символичен начин 40-годишнината на атомната централа, който се навършва през тази година, демонстрирайки също така своята грижа за природата. Първите две дървета бяха засадени от изпълнителния директор на АЕЦ “Козлодуй” Иван Генов и от кмета на Козлодуй Румен Маноев, съобщиха ог ядрения оператор. “Тези дървета ще останат дълги години след нас. Искам да пожелая на града, докато атомната централа работи – и със VІІ, и с VІІІ блок, тук да има една голяма гора, насадена от хора, чийто живот е минал в Козлодуй”, каза Иван Генов, след като засади своето дръвче. Фиданките са разположени до Дома на енергетика и Спортния комплекс на АЕЦ в Козлодуй.

Осъдиха българи на затвор, продали бебе на гръцки полицаи

7 българи бяха осъдени на лишаване от свобода по обвинение за незаконно осиновяване и търговия с деца. Сънародниците ни ще лежат от шест до девет години затвор, в зависимост от съпричастността им към престъплението, пише Български новини.
Трима от подсъдимите българи са осъдени задочно, тъй като са избягали и са обявени за издирване. 7 българи бяха осъдени на лишаване от свобода по обвинение за незаконно осиновяване и търговия с деца. Сънародниците ни ще лежат от шест до девет години затвор, в зависимост от съпричастността им към престъплението, пише Български новини. Трима от подсъдимите българи са осъдени задочно, тъй като са избягали и са обявени за издирване.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване