Най-малко шест души загинаха при бури в Германия

Метеоролози не изключват нови гръмотевични бури

Най-малко пет души загинаха при бури в Германия

Метеоролози не изключват нови гръмотевични бури

ДАНС обискира фирма, спечелила повечето обществени поръчки в Русе

ДАНС обискира фирма, спечелила повечето обществени поръчки в Русе

ДАНС разследва „Крис Груп”.

Офиси на фирмата са били обискирани миналата седмица, иззети са компютри и документи. Акцията на спецченгетата цели да установи как фирмата успява масово да печели обществените поръчки в града. Акцията се е провела и в общината, откъдето са иззети документи за проведените процедури за избор на изпълнител, съобщава в. „Утро”.

По предварителни данни за последните пет години, откакто „Крис Груп” ООД е регистрирано, дружеството печели почти всички обществени поръчки в Русе, като по груба сметка става дума за над 15 млн. лв.

В момента „Крис Груп” е водещата фирма в „Консорциум Дунав”, който е изпълнител на строежа на речно- информационната система „БУЛРИС”, до сградата на Морска администрация.

Управител на „Крис Груп” ООД е русенският бизнесмен Иван Павлов, който миналата пролет нашумя с луксозното си „Ауди А8”, което беше вдигнато с паяк, а после вежливо му бе върнато. Причината беше, че Павлов спрял и оставил автомобила си на спирката до КАТ. Все пак той бе глобен с 50 лв. за неправилно паркиране.

НС разглежда предложението на президента за референдум

Председателят на парламента обяви, че предложението ще влезе в пленарната зала до края на седмицата

Опълченците атакуваха Националната гвардия край Краматорск

/КРОСС/ Представители на опълчението опровергаха съобщенията на украинските военни, че в хода на атаката край блокпоста на Националната гвардия между градовете Краматорск и Славянск в Донецка област са загинали 40 опълченеца. Това съобщи РИА Новости. „Опълченците атакуваха позиции на Националната гвардия на Украйна между Краматорск и Славянск. Използвахме два бронетранспортьора.”, заяви представител на опълченците. През нощта срещу вторник под прикритието на бронетранспортьорите, силите на опълчението проникнали в лагера на украинските военни и започнал бой. Армията е използвала артилерията, разположена недалеч от град Карачун. Водачът на един от бронетранспортьорите е загинал и двама от опълченците са ранени. Те са успели да отстъпят в Славянск.Представител на участниците в спецоперацията в Източна Украйна Владислав Селезньов заяви по-рано, че при атаката на блокпоста са загинали 40 опълченеца. „Данните на ръководството на спецоперацията, както винаги, са преувеличени”, заяви пред РИА Новости представител на опълчението. „След боя в Красни Лиман те заявиха, че сред опълченците има 300 убити и 500 ранени. Ако това беше така, сега нямаше да има кой да отбранява Славянск. Аналогично е и днешното съобщение”, допълни още представителят на опълчението в Славянск

Оставка на кабинета до седмица, поиска „Подкрепа”

Администрацията е парализирана, твърдят синдикалистите

Англичаните посетиха най-голямото гето в Рио и направиха дарение


Футболните национали на Англия посетиха най-голямото гето в цяла Бразилия – фавела Росиня в Рио де Жанейро.

По официални данни в квартала, който бе "омиротворен" от полицията още през 2011 г., живеят 70 хиляди души, но според местните те са над 250 хиляди.

След тренировката си "трите лъва" отидоха в гетото и направиха петцифрено дарение на местния спортен център "Комплексо Еспортиво да Росиня". Сумата е предоставена от Футболната асоциация на Англия.

В същото...

Доналд Стърлинг се отказа от продажбата на "Клипърс"


Собственикът на "Лос Анджелис клипърс" Доналд Стърлинг обяви, че няма намерение да продава баскетболния клуб. Той заяви, че ще продължи битката си с Националната баскетболна асоциация (НБА) и ще направи всичко възможно да задържи отбора.

През миналата седмица адвокатът му Максуел Блечър съобщи, че Стърлинг е приел офертата на бившия изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър, който предложи рекордните в историята на спорта 2 млрд. долара, за да купи баскетболния клуб. 80-годишния...

ДКЕВР с нова методика за цените на газа

ДКЕВР изработи проект на методика за определяне на цени за достъп и пренос на природен газ през газопреносните мрежи, собственост на "Булгартрансгаз" ЕАД, съобщиха от регулатора.

Трети палеж на заведение в Созопол

Подпалиха бар „Лакампанела”, който се намира на Централния плаж в Созопол. Заведението е собственост на софийския бизнесмен Ивайло Кузманов, съобщи Подпалиха бар „Лакампанела”, който се намира на Централния плаж в Созопол. Заведението е собственост на софийския бизнесмен Ивайло Кузманов, съобщи "Флагман". Инцидентът е станал в 22,50 часа. По това време имало хора в района, които веднага подали сигнал на 112. Пожарникарите са действали бързо и щетите са минимални.

Все повече хотели отварят врати у нас

/КРОСС/ През април 2014 г. в страната са функционирали 1 947 места за настаняване с над 10 легла - хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване. Броят на стаите в тях е 65.2 хил., а на леглата - 133.7 хиляди. В сравнение с април 2013 г. общият брой на местата за настаняване се увеличава с 3.7%, а на леглата в тях - с 16.0%, сочат данни на Националния статистически институт. Общият брой на нощувките във всички места за настаняване, регистрирани през април 2014 г., е 699.7 хил., или с 19.9% повече в сравнение със същия месец на предходната година, като най-голямо увеличение на нощувките (с 33.0%) се наблюдава в местата за настаняване с 4 и 5 звезди. През април 2014 г. в хотели с 4 и 5 звезди са реализирани 66.2% от общия брой нощувки на чужди граждани и 30.6% - на българи. В местата за настаняване с 3 звезди са осъществени 33.1% от нощувките на български граждани и 22.4% - на чужденци, докато в останалите места за настаняване (с 1 и 2 звезди) те са съответно 36.3 и 11.4%. Пренощувалите лица в местата за настаняване през април 2014 г. се увеличават с 10.6% в сравнение със същия месец на 2013 г. и достигат 321.2 хиляди. От всички пренощували лица 68.3% са българи, като по-голямата част от тях (66.6%) са нощували в места за настаняване с 1, 2 или 3 звезди и са реализирали средно по 2.1 нощувки. Пренощувалите чужденци са 101.9 хил., като 66.8% от тях са нощували в хотели с 4 и 5 звезди и са реализирали средно по 2.6 нощувки

Чужденците масово предпочитат луксозните хотели у нас

Все повече нощувки в 4 и 5-звездни хотели се наблюдават у нас. През април тази година те нарастват с 33% спрямо същия месец на 2013 г., сочат данните...

Хванаха обявен за общодържавно издирване, след като открадна 3220 лева

Полицаи от Сливен задържаха 38-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване, след извършване на кражба, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

Вчера от 9.00 до 9.45 часа криминално проявеният мъж от Варна, след като е разрушил преграда към дома на 70-годишен мъж е проникнал вътре и откраднал 3220 лева. Докато излизал от имота, е бил забел Полицаи от Сливен задържаха 38-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване, след извършване на кражба, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен. Вчера от 9.00 до 9.45 часа криминално проявеният мъж от Варна, след като е разрушил преграда към дома на 70-годишен мъж е проникнал вътре и откраднал 3220 лева. Докато излизал от имота, е бил забел

Арестуваха мъж, обявен за общодържавно издирване, след като извърши кражба

Полицаи от Сливен задържаха 38-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване, след извършване на кражба, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

Вчера от 9.00 до 9.45 часа криминално проявеният мъж от Варна, след като е разрушил преграда към дома на 70-годишен мъж е проникнал вътре и откраднал 3220 лева. Докато излизал от имота, е бил забел Полицаи от Сливен задържаха 38-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване, след извършване на кражба, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен. Вчера от 9.00 до 9.45 часа криминално проявеният мъж от Варна, след като е разрушил преграда към дома на 70-годишен мъж е проникнал вътре и откраднал 3220 лева. Докато излизал от имота, е бил забел

Делото срещу ГЕРБ-ера с подкупа почва от нула?

Вместо да приключи, делото срещу корумпирания бивш депутат от ГЕРБ може би ще започне отначало.

БДЖ пусна билетите за морето

Предварителната продажба е в сила до 31 септември


Роднини разпознаха трупа на удавницата от Рибарския плаж

Трупът на жената, който морето изхвърли на варненския плаж в понеделник, вече е официално разпознат от роднините й. Удавената е 34-годишната варненка Катерина Кънева, обявена за издирване на 5 юни, съобщиха за Topnovini.bg от полицията.

Театър под звездите

/КРОСС/И това лято паркът на Военната академия "Г.С. Раковски" отваря врати за почитателите на театъра.  Представленията под звездите са в рамките на фестивалъа София моно (16-22 юни). Всичко започва и завършва с любимия на всички Камен Донев, който ще бъде така добър най-напред да сподели Възгледите си за народното творчество (16 юни), а сетне и за всеобщата просвета (22 юни). Неговата добра познайница от славните години на безподобния телевизионен феномен Улицата - Мая Новоселска, ще гледаме на 17 юни в трогателно-смешния моноспектакъл Едно малко радио, а Мариан Вълев (на свой ред фаворит на ТВ аудиторията) ще ни разкаже едно-друго за живота на важните персони чрез изключителния текст на Ерик Богосян в представлението ВИП (18 юни). Актьорът Димитър Живков и неговото мултиплицирано алтер-его ще ни въведе в дебрите на врачанския светоглед, огледан в авторския спектакъл Живак (19 юни). С особено задоволство отбелязваме факта, че тазгодишният София моно демонстрира разкрепостеност, допускайки в програмата си камерни театрални форми като Арт и Спанак с картофи, "облечени" в репликите на едни и същи ексцентрични персони (само че в различни амплоа) - Владо Карамазов, Юлиян Вергов и Захари Бахаров. Билетите за София Моно 2014 са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg на цена от 10 до 30лв

Миков склони, подписката за референдум влиза в НС

Искането на президента за референдум, свързан с избирателната система, влиза в парламента до края на седмицата, каза председателят на Народното събрание Михаил Миков. Ще има дебат и по подписката на инициативния комитет, който също настоява за референдум за изборните правила.

Financial Times: България нанесе удар на Русия за „Южен поток“

България нанася удар по Русия заради спирането на проекта „Южен поток“, пише авторитетното британско издание Financial Times. Българският премиер замрази работата по тръбата, която щеше да осигури заобиколен път на руския газ до Европа. С проекта „Южен поток“ преносът на газ щеше да заобиколи Украйна, посочва изданието. Тръбата щеше да повиши натиска, който Русия оказва върху Киев, защото би позволила Москва да прекъсне доставките само за Украйна, без да жертва пазара си в цяла Европа, изтъква Financial Times. Строежът на българската част от тръбата трябваше да започне този месец, припомня изданието. Премиерът Пламен Орешарски обаче заяви, че замразява проекта, докато не бъде постигнато съгласие с ЕК. Брюксел отдавна гледа на проекта като на пречка в опитите на ЕС да осигури енергийната си независимост, коментира изданието. Миналата седмица ЕК започна разследване по проекта, което постави въпроси около прозрачността, с която са подписани договорите по „Южен поток“. САЩ също изрази „тревоги“ около намерението на България да възложи строежа на тръбата на руската „Стройтрансгаз“, която е в черния списък на САЩ. Самият анонс на премиера Орешарски дойде, след като той се срещна с американска делегация, водена от сенатор Джон Маккейн. „Политическият натиск е огромен. Не е учудващо, че решението бе взето след срещата с представителите на САЩ“, коментира за Financial Times дипломат от ЕК.

Силна буря в Германия взе най-малко пет жертви


Най-малко петима души загинаха при разразилата се буря в понеделник в най-многолюдната германска провинция Северен Рейн-Вестфалия, съобщи "Ройтерс". Освен човешките жертви бяха причинени и материални щети – паднали дървета, блокиран транспорт и непроходими пътища.

Горещият тридневен уикенд (9 юни, Петдесетница, е почивен ден – бел.ред.) завърши със силни ветрове и поройни дъждове, поради което третото по големина летище в страната, в Дюселдорф, беше затворено за един час.
...

"Подкрепа" настоява за оставка на кабинета до края на другата седмица

България жизнено се нуждае от нов обществен договор с особен акцент върху гражданските и трудовите права, отчита синдикатът


ЕК иска още реформи срещу еврофондове

Голяма част от критиките на Брюксел за следващия програмен период са свързани с липса на реформи в ключови сфери и с липсата на надеждни данни и финансова обосновка за инвестициите на европейски средства

Брошура ще ограмотява пенсионерите. Финансите влизат в средното образование

/КРОСС/ Финансовото обучение да бъде включено поетапно и в средното образование е една от идеите на премиера Пламен Орешарски по отношение на повишаване на културата на българина за предлаганите финансови услуги. Това заяви той на откриването на регионална конференция на тема „Защита на потребителите на финансови услуги и финансова грамотност". Друг продукт на тази стратегия за повишаване на финансовата грамотност у нас е създаването на информационна брошурка за пенсионерите, която да ги научи как да се предпазват от парични измами. Брошурата за пенсионери ще цели подобряване на финансовите им познания, предпазване от измами и злоупотреби и разширяване на достъпа до финансови услуги. „Потребителите трябва да бъдат добре информирани за правата си. Повишаването на защитата на потребителите е сред приоритетите, залегнали в нашата управленска програма", отсече министър-председателят. Премиерът Орешарски благодари на Световната банка за партньорството в едни от най-важните области - финансите, защитата на потребителите на финансови услуги и финансовото образование. „По тези въпроси Световната банка работи с България от няколко години. Това е изключително мотивиращо за стремежа на страната ни да върви в крак с актуалните европейски и световни тенденции в тези сфери", отбеляза министър-председателят. Пред медиите премиерът изтъкна, че относителният дял на приходите към края на април в бюджета спрямо плана е 30,5

Хуманитарни коридори в Югоизточна Украйна

Да се създаде организация за евакуация на мирното население от зоните, в които се води военна операция, нареди президентът Петро Порошенко

Facebook неволно пусна своя конкурент на Snapchat в App Store


Facebook неволно пусна новото си приложение Slingshot в Apple App Store. Slingshot е идеята на социалната мрежа за директен конкурент на популярния Snapchat.

Приложението все още се разработва, като пускането му в App Store е било резултат от грешка, казва говорител на социалната мрежа пред онлайн изданието The Verge. Slingshot ще позволява на потребителите да споделят "моменти от ежедневието с много хора едновременно".

То ще е своеобразен конкурент на Snapchat, като ще...

Искането за референдум влиза в НС до края на седмицата

/КРОСС/ "Искането на президента за референдум, свързан с избирателната система, влиза в парламента до края на седмицата." Това каза председателят на Народното събрание Михаил Миков. Ще се дебатира и по подписката на инициативния комитет, който също настоява за референдум за изборните правила, предава БНР. Миналият месец Миков отказа да свика заседание за обсъждане на предложението за референдум за изборните правила, въпреки събраните 570 хиляди подписа. Мотивът беше, че е изтекъл 3-месечният срок за събиране на подписи, въпреки че внесените подписи за референдума бяха повече от необходимите 500 хиляди. Снимка: Булфото, всички права запазени  

Никой от нас няма да подава оставка, заяви Дъбов от БСП

Никой от нас няма да подава оставка. Това заяви на влизане в централата на БСП членът на Изпълнителното бюро на партията Димитър Дъбов в отговор на въпрос дали той самият смята да подаде оставка по...

Италианци отвлякоха българче

Италианска двойка беше арестувана, след като отвлече 6-годишно българско момиченце в италианския град Монтерони, пише в. "Кориере Салентино". Детето играело на централния площад в града зае...

Босът на Литекс: Гледаме да не ни крадат кошарката, милиардерите не ни интересуват

Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев заяви, че не се притеснява от окупираното от Лудогорец първо място в българския футбол в последните три години. "Що в разград да нямат по 64 зъба? Това...

Ученици: Шофьори, обичайте децата, а не скоростта

Акция, под надслов "Шофьори, обичайте децата, не скоростта! Шофьори, обичайте децата, не алкохола! Шофьори, обичайте децата, не наркотиците!", се проведе по обяд днес в Благоевград, съобщи...

Пожар във вход и подпалени коли в района на "Бели брези" тази нощ

Пожар избухна към 1.20 ч тази нощ в столичния квартал "Бели брези". Подпален е вход на ул. "Лерин" 59, зад училище "Дорис Тенди". Огнената стихия бушува близо 20 минути, което предизвика паника в блока. На място пристигнаха коли на пожарната и полицията, които успокоиха хората и ги призоваха да не скачат от балконите в паниката. Засега няма данни за пострадали при инцидента. По първоначална информация неизвестни умишлено са подпалили входна врата на втория етаж в сградата. По същото време в съседния квартал "Красно село" бяха опожарени два леки автомобила – Фолксваген и Рено Меган, и един микробус Форд Транзит. Подпален е микробусът, а колите са пострадали, защото са били близо до него, уточниха от МВР.

ДАНС разследва фирма, спечелила почти всички обществени поръчки в Русе

ДАНС разследва „Крис Груп”. Офиси на фирмата са били обискирани миналата седмица, иззети са компютри и документи. Акцията на спецченгетата цели да установи как фирмата успява масово да печели обществените поръчки в града. Акцията се е провела и в общината, откъдето са иззети документи за проведените процедури за избор на изпълнител, съобщава в. ДАНС разследва „Крис Груп”. Офиси на фирмата са били обискирани миналата седмица, иззети са компютри и документи. Акцията на спецченгетата цели да установи как фирмата успява масово да печели обществените поръчки в града. Акцията се е провела и в общината, откъдето са иззети документи за проведените процедури за избор на изпълнител, съобщава в.

Албания очаква 3.5 млн. туристи през лятото


През летния туристически сезон Албания очаква от 3 до 3.5 милиона чуждестранни туристи, предаде агенция МИА.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Саимир Тахири, който представи мерките, планирани от полицията за туристическия сезон.

Най-голяма вълна от чуждестранни гости се очаква от 1 юли до 15 август и в този период министерството планира да ангажира 2388 полицаи, няколко кораба и един хеликоптер, които ще гарантират обществения ред, ще предотвратяват престъпления...

Гърците нямат работа, но не искат на полето

Земеделци в Северна Гърция не могат да намерят работници

България да проучи опита на Италия при сливането на КЗК и КЗП, препоръчва еврокомисар

Предстои второто четене на Закона за защита на потребителите, с промени в който ще се създаде мегаструктура за защита на потребителите и конкуренцията


Гърците нямат работа, но не искат да работят на полето

Земеделци в Северна Гърция не могат да намерят работници


Русия се готви за негативни сценарии в Украйна, предвижда бойни планове

Събитията в Украйна карат военно-политическото ръководство на Русия да включва в бойните планове различни варианти за действие, отчитайки фактора непредсказуемост, пише руският в. "Независимая газета". Още в събота по нареждане на президента Владимир Путин бяха вдигнати под тревога железопътните войски в Централния военен окръг, които не само изграждат мостове в наводнените райони в Сибирския федерален окръг, но и отработват сценарии, свързани с прехвърляне на войски на далечни разстояния.

ДАНС обискира офисите на фирма, спечелила почти всички обществени поръчки в Русе

ДАНС разследва „Крис Груп”. Офиси на фирмата са били обискирани миналата седмица, иззети са компютри и документи. Акцията на спецченгетата цели да установи как фирмата успява масово да печели обществените поръчки в града. Акцията се е провела и в общината, откъдето са иззети документи за проведените процедури за избор на изпълнител, съобщава в. ДАНС разследва „Крис Груп”. Офиси на фирмата са били обискирани миналата седмица, иззети са компютри и документи. Акцията на спецченгетата цели да установи как фирмата успява масово да печели обществените поръчки в града. Акцията се е провела и в общината, откъдето са иззети документи за проведените процедури за избор на изпълнител, съобщава в.

Съдят италианската телевизия РАИ за богохулна реклама

Във видеоклипа статуята на Христос Спасителя е облечена в синя фланелка с надпис "Италия"

Сигурно е: Шатката и Хосе са извън България

Николай Николов – Шатката и Хосе Мартинез са извън страната, но разследващите са убедени, че ще ги спипат.

Георги Лозанов: Избирателят не харесва негативизма в посланията

Георги Лозанов: Избирателят не харесва негативизма в посланията

 Противно на очакванията на Съвета за електронни медии (СЕМ), предизборната кампания за Европейския парламент премина меко и балансирано. Такава оценка даде в интервю за Радио „Фокус“ председателят на СЕМ Георги Лозанов. Според него, заради изострените отношения на политиците преди изборите и тежките взаимни обвинения, е изглеждало, че и кампанията ще продължи в същия дух и ще бъде изпълнена с компроматни ходове и черен пиар.

„Вместо това, за щастие, вероятно защото става дума за избори за Европейски парламент, кампанията протече доста балансирано, поне в електронните медии, които СЕМ наблюдава“, отбеляза председателят на медийния регулатор. По думите му, все пак е имало нарушения: като това с клипа на партия, която си е позволила обидни квалификации по отношение на ЕС. „Тогава СЕМ се обърна към ЦИК, защото в предизборна ситуация именно тя е институцията, която осъществява крайния надзор и налага санкции“, каза Георги Лозанов и допълни, че от комисията са взели мерки и са свалили от ефир клипа на партията нарушител.

Председателят на СЕМ обобщи, че като цяло не е имало големи нарушения и изрази мнение, че всички опити за негативна кампания са дали отрицателен резултат, защото българският избирател не поощрява негативизма в посланията.

Йенс Вайдман: Абсурдно е вече да се говори за последващ набор от парични мерки

Ще направя каквото е необходимо, за да гарантирам, че паричната политика няма да остане прекалено гъвкава по-дълго, отколкото трябва, коментира германецът


ЕК иска от България още реформи в здравеопазването и образованието

Това се посочва в коментарите по Споразумението за партньорство с България

Пернишките ловци се радват на успех при лова на яребици

Ловците в Пернишко щадят сърните, съобщиха от местното ловно-рибарско сдружение. През ловния сезон 2013/2014 г. е отчетен запас от 178 животни от вида. От тях при план 20, са отстреляни само шест сърни. Ловът се осъществява предимно на диви прасета, при които от 100 животни официален запас, ловците са улучили 32, което двойно по-малко от планирания отстрел.

Най-сполучлив е бил мерникът на перничани при лова на яребици. Според статистиката простреляните птици са 81...

Продължава

Неве е победителят в "Като две капки вода" (СНИМКИ)

Безспорният победител във втория сезон на "Като две капки вода" по Нова е Неве. След 13 трансформации, трудни образи, много упоритост и винаги безупречна в своите изпълнения, Неве се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място.
Тя взе и специално изработената стауетка от световноизвестния наш художник и скулптор Ставри Безспорният победител във втория сезон на "Като две капки вода" по Нова е Неве. След 13 трансформации, трудни образи, много упоритост и винаги безупречна в своите изпълнения, Неве се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място. Тя взе и специално изработената стауетка от световноизвестния наш художник и скулптор Ставри

Еврокомисията приветства спирането на работата по "Южен поток"


Европейската комисия приветства съобщението на българския премиер, че е спряна работата по проекта "Южен поток", съобщи в понеделник за БНТ говорителят за енергетиката на Еврокомисията Сабине Бергер.

Бергер добави, че това е важна стъпка в отговор на опасенията, изразени от Европейската комисия миналата седмица. Брюксел остава готов за консултации с представители на българското правителство, както и на правителствата на други страни членки, за да е сигурно, че се спазва европейското...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване