М.Манолова: Избори през юли са невъзможни

Невъзможно е предсрочните избори да бъдат проведени до края на юли. Това заяви на влизане в парламента зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова.

Лекият суров петрол близо до 3-месечен връх

Лекият суров петрол се търгуваше близо до най-високата си стойност за последните 3 месеца на фона на спекулациите, че материалните запаси на...

Манолова: Тръгваме на избори със самочувствие и за победа

Според Лютви Местан най-добре е политическите лидери да седнат при президента, който бил естественият медиатор в тази ситуация, да се обсъди дата за предсрочни избори, както и да се разберат за няколко приоритета, които да се поставят над партийния егоизъм.

Дълг за 700 млн. пускат на вътрешния пазар до есента

Държавен дълг за близо 700 млн. лв. ще пусне Министерството на финансите на вътрешния пазар през следващите четири месеца. Освен това парламентът вече одобри емитирането на облигации на международните капиталови пазари в размер до 1,493 млрд.

Промените в Закона за конкуренцията ще минат в рамките на този парламент

Законът ще бъде гледан в пленарна зала до края на седмицата е ясно от програмата на Народното събрание


Мерджанов: Получихме най-големия шамар от избирателите

Задочните конфликти и оферти за сделки между БСП и ГЕРБ се развихриха и в БНТ минути преди да започне днешното заседание в парламента. Докато в студиото беше депутатът от БСП Атанас Мерджанов от кулоарите на парламента се включи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.
Цачева отново заяви, че от ГЕРБ са готови да оттеглят искането си за пети Задочните конфликти и оферти за сделки между БСП и ГЕРБ се развихриха и в БНТ минути преди да започне днешното заседание в парламента. Докато в студиото беше депутатът от БСП Атанас Мерджанов от кулоарите на парламента се включи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева. Цачева отново заяви, че от ГЕРБ са готови да оттеглят искането си за пети

ГЕРБ няма да оттегли искането за вот на недоверие

ГЕРБ няма да оттегли искането за вот на недоверие. Това обяви зам.-председателят на партията Цецка Цачева.

Парламентът ще проведе днешното си заседание по предварително обявения ред. Не е прието искането на ГЕРБ да отпадне точката за избор на членове на Сметната палата, съобщи БНР.
В резултат на това решение, ГЕРБ няма да оттегли искането за вот на недоверие. Това обяви зам.-председателят на партията Цецка Цачева. Парламентът ще проведе днешното си заседание по предварително обявения ред. Не е прието искането на ГЕРБ да отпадне точката за избор на членове на Сметната палата, съобщи БНР. В резултат на това решение,

5-килограмово бебе се роди в Сливен

/КРОСС/ На 10 юни в МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен се роди бебе, което тежи 5 килограма и 280 грама, с височина 56 см. Детето е момиченце, казва се Яница. Майката е на 24 години, от град Стралджа. Поради очакван едър плод раждането е извършено със секцио, съобщиха от болницата. Родилката е в добро състояние. Детето е настанено в отделението по неонатология. Началникът на отделението д-р Комня Минчева съобщи, че момиченцето е в период на адаптация, поставено е на кислород в кувьоз заради леки дихателни проблеми, които ще отшумят. Това е най-тежкото бебе, родено през последните години в сливенската болница.    

Уелбек се контузи и е под въпрос за мача с Италия


Нападателят на английския национален отбор Дани Уелбек е получил травма в последната тренировка, съобщава Би Би Си. Според информацията футболистът на "Манчестър юнайтед" има проблем с бедрото на десния крак.

В щаба са предвидили изследвания в сряда, за да се разбере каква точно е контузията. Притесненията са, че Уелбек може да пропусне първия мач с Италия от световното първенство.

Ако те се оправдаят, най-вероятно титуляр ще бъде Рахим Стърлинг. При всички случаи обаче...

"Екзакта": Подкрепата за задължителния вот расте

Расте подкрепата сред българите за задължителното гласуване, отчете социологът и бивш директор на закрития вече НЦИОМ Лидия Йорданова. "Масовите представи за честни избори рухват под тежестта на контролирания вот. В масовото съзнание се прокрадва идеята за задължителния вот като решение на контролирания вот. Регистрираме постоянен ръст на подкрепа за задължителното гласуване", посочи Йорданова пред БНР. "Екзакта рисърч груп" отчита, че задължителното гласуване е най-неприемливо за т.нар. елитни обществени прослойки – хората с висше образование, в които усещането за нарушаване на демократичните им права е особено силно. В момента тези хора смятат, че това е недопустим компромис, който ограничава правата им в преломен политически момент, когато се преструктурира политическото пространство, обясни социологът Най-добре идеята за задължително гласуване се приема от привържениците на ГЕРБ, над средната е подкрепата и сред гласуващите за БСП. Привържениците на ДПС и "Атака" се отнасят отрицателно към идеята. Според Лидия Йорданова разговорът трябва да върви паралелно и с електронното гласуване, което да може реално да се упражнява. Изборите едва ли ще са през юли, прогнозира тя.

Щатският долар трупа печалби спрямо еврото за четвърти пореден ден

Очакванията за нови разпродажби на единната валута са подкрепяни от голяма част от пазарните анализатори


Заместник-министър Васил Маринов: Управлението е ключ към успеха на всяка една система

Институтът по психология на МВР стартира реализацията на проект «Новият полицейски лидер». В рамките на инициативата ще бъдат обучени 6 000 служители на средно управленско ниво. Това е още една възможност за постигане на по-устойчиви резултати в разследването и разкриването на престъпления – заяви главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров

Местан: Ако сведем политиката до далавера, вкупом непотребни ще станем

/КРОСС/"Ситуацията изкушава към тежки думи, но няма да прибегна до тях, защото знам, че те тежат дълго във времето, а ситуацията е такава, че трябва да намерим воля за съгласие." Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан по повод речна на Сергей Станишев на пленума на БСП, в която говори за коалиционния си партньор в минало време. Местан спести директния отговор към председателя на столетницата, за да не се драматизира повече и без това драматичната ситуация.  Според Местан при създалата се ситуация най-добре би било преговорите около датата на вота да се водят публично при президента, който, по думите му, е естественият медиатор в ситуацията. "Затова най-добре е да седнем при държавния глава, той е естественият медиатор при тази ситуация. Освен за дата за предсрочни избори, да се разберем наистина за няколко приоритета, които да поставим над партийния егоизъм, за да вървят най-сетне нещата в България към по-добро", призова Местан. По повод въпросителната пред дебатите по вота на недоверие лидерът на ДПС заяви: "Аз вече казах, че този кабинет няма да падне от вот на недоверие. Но дебатите по вота са необходими. Жалко, ако ГЕРБ оттеглят вота на недоверие". Явно е, че започват консултации за насрочване на разумна дата за предсрочни парламентарни избори. Има Конституция и Изборен кодекс. От мен не може да чуете предложения, които да влизат в противоречия с българската Конституция. Затова казах, ако е възможно да са през юли, да са през юли

Борисов от САЩ: Връщам конкурсите за газ и нефт в Черно море

Когато правителството на ГЕРБ се върне на власт в България, веднага ще обявим прозрачни конкурси за находищата на природен газ и нефт в Черно море. Това е огромна възможност и за американските компании за инвестиции и бизнес. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на кръгла маса на тема „Енергийната сигурност“, която се проведе в Търговската камара на САЩ във Вашингтон.

Парк "Странджа" прекрати поръчката за разширение на уеб сайтa си

/КРОСС/ Скандалната обществена поръчка на стойност 384.000 лв., обявена от ПП "Странджа" за ремонт на сайта им е анулирана. Това стана факт, след като Национална асоциация „Българско Черноморие (НАБЧ) подаде сигнал до Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) за умишлени дискриминационни условия, които са определени за кандидатите. НАБЧ информира КЗК, че условията са така структурирани, че само една конкретна фирма може да бъде допусната до участие в конкурса, съобщават от НАБЧ. Най-интересното е, че още преди КЗК да се произнесе по разследването на случая, ръководството на ПП "Странджа" е анулирало поръчката по своя инициатива. Директорът на парка инж. Петко Нанчев е издал заповед на 04.6.2014 г., с която прекратява обществената поръчка за разширение и реконструкция на електронния сайт. Основният изтъкнат мотив за това е жалбата на НАБЧ и откровено признание, че условията са дискриминационни.    

Волен Сидеров се появи с плакати: "Оставка. Избори на 20 юли"


След като лидерът на "Атака" Волен Сидеров се беше скрил след европейските избори на 25 май, изненадващо днес той се появи в парламента. На влизане той беше придружен от депутатите си, които носеха плакати с надписа: "Оставка. Избори на 20 юли".

Сидеров, благодарение на когото беше конституирано това Народно събрание и чийто "златен пръст" осигуряваше кворума, се обяви за бързи избори, каквото поиска вчера и лидерът на БСП Сергей Станишев. "Ще влезем в следващия парламент, не се...

Невена Бозукова победи в “Като две капки вода”, дъщеря й ще кара колата

Актрисата, преобразена като Александра Бърк, спечели най-много зрителски гласове и стана победител във втория сезон на Актрисата, преобразена като Александра Бърк, спечели най-много зрителски гласове и стана победител във втория сезон на "Като две капки вода". Тя изпя на финала "Алелуя" - песента, с която Бърк печели преди време "Х Фактор". На второ място остана Къци Вапцаров, трета беше Стефания Колева, а четвърта - Нети. Невена Бозукова спечели нова кола, която

С "Пикник на свободата" започват честванията на 25-годишнината от падането на режимите в Източна Европа


На 4 юни Полша отбеляза Деня на свободата - 25 години от историческите "полусвободни" избори, на които движение "Солидарност" печели всички позволени места в парламента без едно и които поляците празнуват като края на комунистическия режим в страната.

По повод този и другите предстоящи юбилеи в Източна Европа през 2014 г. литературния фестивал "София: Поетики" 2014 ще премине под формата на "Пикник на свободата" в бившия Парк на свободата – Борисовата градина, съобщиха...

Кадиев напусна и парламента, и НС на БСП (обновена)

/КРОСС/Подадох оставка като член на НС на БСП и като народен представител. Това е опит да дам сигнал на ръководството на БСП какво трябва да направят те. За проблемите в партията и за изборните резултати не са отговорни изпълнителното бюро, нито правителството, а председателят Сергей Станишев и хората около него, написа в социалната мрежа Георги Кадиев. По-рано той лаконично обясни мотивите си в парламента като каза, че решението му е заради мандата, даден на лидера на БСП Сергей Станишев да прави промени в ръководството на левицата. Кое налагаше на БСП за три дни да сдаде всичко, да обяви, че правителството за нищо не става и да отиде на избори в края на юли, попита Кадиев. Тия хора предадоха БСП. Може аз да съм грешен. Ок, тръгвам си, каза пред журналисти Кадиев и допълни: Проблемът на БСП не е Георги Кадиев. Проблемът на Сергей Станишев си е Сергей Станишев. Проблемът на Изпълнителното бюро си е Изпълнителното бюро. Избори през юли са най-бързия път към ада и за държавата, и за БСП. Изборите през юли решават личния проблем на десетина човека да си наредят листите и нито един друг проблем. И връщат ГЕРБ на власт. Това ли искаме? - написа снощи в профила си във "Фейсбук" политикът. Днес той повтори тезата си: Вот в края на юли теоретично може да стане, практически не. Това е най-бързия път към ада за България. Георги Кадиев заяви, че веднага след гласуването на избора на членове на Сметната палата ще подаде своята оставка

Графика на деня: Идва ли краят на доминацията на долара?

Нито един актив не успява да задържи статута си на резервна валута за много повече от век, показват данните от 1450 г. насам


Кадиев напуснал заради мандата на Станишев (обновена)

/КРОСС/Георги Кадиев обясни лаконично защо е подал оставка. В парламента тази сутрин той каза, че решението му е заради мандата, даден на лидера на БСП Сергей Станишев да прави промени в ръководството на левицата. Кое налагаше на БСП за три дни да сдаде всичко, да обяви, че правителството за нищо не става и да отиде на избори в края на юли, попита Кадиев. Тия хора предадоха БСП. Може аз да съм грешен. Ок, тръгвам си, каза пред журналисти Кадиев и допълни: Проблемът на БСП не е Георги Кадиев. Проблемът на Сергей Станишев си е Сергей Станишев. Проблемът на Изпълнителното бюро си е Изпълнителното бюро. Избори през юли са най-бързия път към ада и за държавата, и за БСП. Изборите през юли решават личния проблем на десетина човека да си наредят листите и нито един друг проблем. И връщат ГЕРБ на власт. Това ли искаме? - написа снощи в профила си във "Фейсбук" политикът. Днес той повтори тезата си: Вот в края на юли теоретично може да стане, практически не. Това е най-бързия път към ада за България. Георги Кадиев заяви, че веднага след гласуването на избора на членове на Сметната палата ще подаде своята оставка. „Благодаря за работата, която свършихме, работихме и добре, и недобре. Искам да призова колегите от Коалиция за България да ме подкрепят", каза той.  Все още като депутатът от БСП Георги Кадиев ще гласува "против" по първата точка от дневния ред - избор на ново ръководство на Сметната палата

Кадиев напуснал заради мандата на Станишев (обновена)

/КРОСС/Георги Кадиев обясни лаконично защо е подал оставка. В парламента тази сутрин той каза, че решението му е заради мандата, даден на лидера на БСП Сергей Станишев да прави промени в ръководството на левицата. Кое налагаше на БСП за три дни да сдаде всичко, да обяви, че правителството за нищо не става и да отиде на избори в края на юли, попита Кадиев. Избори през юли са най-бързия път към ада и за държавата, и за БСП. Изборите през юли решават личния проблем на десетина човека да си наредят листите и нито един друг проблем. И връщат ГЕРБ на власт. Това ли искаме? - написа снощи в профила си във "Фейсбук" политикът. Днес той повтори тезата си: Вот в края на юли теоретично може да стане, практически не. Това е най-бързия път към ада за България. Георги Кадиев заяви, че веднага след гласуването на избора на членове на Сметната палата ще подаде своята оставка. „Благодаря за работата, която свършихме, работихме и добре, и недобре. Искам да призова колегите от Коалиция за България да ме подкрепят", каза той.  Все още като депутатът от БСП Георги Кадиев ще гласува "против" по първата точка от дневния ред - избор на ново ръководство на Сметната палата. Според него не е добре една институция да се гласува за 7-годишен мандат. Нека да не се гласуват 7-годишни мандати, след като след 2 дни се очаква оставка на правителството, каза по-късно Кадиев от парламентарната трибуна на Народното събрание. 

Кадиев напуснал заради мандата на Станишев

/КРОСС/Георги Кадиев обясни лаконично защо е подал оставка. В парламента тази сутрин той каза, че решението му е заради мандата, даден на лидера на БСП Сергей Станишев да прави промени в ръководството на левицата. Кое налагаше на БСП за три дни да сдаде всичко, да обяви, че правителството за нищо не става и да отиде на избори в края на юли, попита Кадиев. Избори през юли са най-бързия път към ада и за държавата, и за БСП. Изборите през юли решават личния проблем на десетина човека да си наредят листите и нито един друг проблем. И връщат ГЕРБ на власт. Това ли искаме? - написа снощи в профила си във "Фейсбук" политикът. Днес той повтори тезата си: Вот в края на юли теоретично може да стане, практически не. Това е най-бързия път към ада за България. Все още като депутатът от БСП Георги Кадиев ще гласува "против" по първата точка от дневния ред - избор на ново ръководство на Сметната палата.    

Мая Манолова: Тръгваме на изборите за победа и със самочувствие

"Изборите трябва да са във възможно най-кратки срокове. Технологически невъзможно е обаче те да са през юли. Не Станишев и БСП определя датата на изборите, а президентът”, коментира зам.-председателят на НС Мая Манолова.
"Нужно е спокойствие, нормално поведение на политическите сили и диалог между тях за насрочване на дата, "Изборите трябва да са във възможно най-кратки срокове. Технологически невъзможно е обаче те да са през юли. Не Станишев и БСП определя датата на изборите, а президентът”, коментира зам.-председателят на НС Мая Манолова. "Нужно е спокойствие, нормално поведение на политическите сили и диалог между тях за насрочване на дата,

Тойота отново изтегля коли заради проблем с еърбега

Японският автомобилостроителен концерн Тойота съобщи днес, че изтегля 2,27 милиона коли по целия свят заради проблем с въздушната възглавница, което е трети такъв случай през последните три месеца.

Един район без вода във Варна

От ВиК-Варна съобщиха за Moreto.net, че поради възникнали аварии, без вода ще останат абонатите в част от "Цветният" квартал , част от кв."Левски" и високите блокове под "ХЕИ". Водоподаването ще бъде възстановено до 16 часа, допълват от водоснабдителното дружество.

Борисов кани американския бизнес да сондира в Черно море

Бяхме принудени да продължим да купуваме скъпия руски газ

Българите, живеещи в материални лишения, продължават да се увеличават

Страната ни остава лидер в ЕС по дял на населението, изпаднало в материални затруднения


Мая Манолова: Тръгваме на изборите за победа и със самочувствие

"Изборите трябва да са във възможно най-кратки срокове. Технологически невъзможно е обаче те да са през юли. Не Станишев и БСП определя датата на изборите, а президентът”, коментира зам.-председателят на НС Мая Манолова. "Нужно е спокойствие, нормално поведение на политическите сили и диалог между тях за насрочване на дата,

Местан: Дебатите по вота на недоверие не са излишни

Местан: Дебатите по вота на недоверие не са излишни

Дебатите никога не са излишни, дори когато са по повод на вот на недоверие, има нужда от сериозни разисквания за финансовото състояние на България, затова ще е жалко ако от ГЕРБ оттеглят вота си на недоверие. Това каза на влизане в народното събрание Лютви Местан.Има конституция и Изборен кодекс, те ще определят датата на изборите, посочи лидерът на ДПС. Според него, ако е възможно да са през юли, нека да са тогава, но това се решава от мандатоносителя.

ДПС не може да коментира какво ще е решението на БСП, но каквото и да е то, не трябва да е в разрез със законите, уточни Местан.

Как ефективно да се справим с целулита?

Пример за това могат да бъдат препаратите с л-карнитин и кофеин


Даниела Бобева: Докато не се избере ново правителство, ще продължим да работим

Няма апокалипсис въпреки внушенията на опозицията. Това, което се говори, е абсолютна лъжа. Криза в икономиката няма.
Единственият враг на българската икономика е политическата нестабилност. Тя се развива нормално. Показателите ни са много по-добри от тези в много други европейски държави, каза пред БНР вицепремиерът Даниела Бобева и допълни:
Ние Няма апокалипсис въпреки внушенията на опозицията. Това, което се говори, е абсолютна лъжа. Криза в икономиката няма. Единственият враг на българската икономика е политическата нестабилност. Тя се развива нормално. Показателите ни са много по-добри от тези в много други европейски държави, каза пред БНР вицепремиерът Даниела Бобева и допълни: Ние

Световната банка: увеличаването на санкциите на ЕС срещу Русия ще навредят на икономиките и на двете страни

/КРОСС/ Затягането на санкциите на ЕС срещу Русия ще се отрази негативно както върху руската икономика, така и на европейската. Това се казва в доклада, публикуван от Световната банка във вторник, предаде ИТАР-ТАСС. „Търканията между Русия и Украйна доведоха до ограничения от санкции (по отношение на Москва) от страна на САЩ и Евросъюза. Потребителските и фондовите пазари извън пределите на тези страни засега не са усетили сериозни последствия то това”, се казва в доклада. Експерти от Световната банка отбелязват, че „увеличаването на напрежението може да доведе до нови и по-строги санкции, до възможни сривове в търговските потоци и банкирането”. „Като се имат предвид тесните икономически връзки между ЕС и Русия, подобни санкции могат да доведат до разрушителни последствия и за двете страни”, се казва още в документа.

Мерджанов: БСП не се страхува, въпреки че претърпяхме много тежка загуба

/КРОСС/ „Ситуацията, в която се намираме всички ние - главно политическите партии и техните представителства в парламента, не могат и не бива да допускат повече това състояние на извиване на ръцете, на непрекъснато чудене дали ще има кворум", каза в „Денят започва" депутатът от Коалиция за България Атанас Мерджанов. "Действително, след като е такова съотношението на силите, по-редно и по-често е да отидем веднага на избори. БСП не се страхува, въпреки че претърпяхме много тежка разочароваща загуба", добави той. "Голяма част от нашите членове и симпатизанти не излязоха да гласуват и тъкмо това е големият въпрос, който занимаваше и вчера членовете на пленума. Ако БСП остане сега във властта, непременно вкопчвайки се, непременно поддържайки правителството, ние трупаме непрекъснато само негативи", обясни Мерджанов. "Ние се опитахме в рамките на тази една година, поддържайки правителството, да направим не малко и значими неща за българските избиратели. Очевидно те не бяха разбрани в пълнота, вследствие на което получихме този резултат. Националният съвет взе правилни решения, които дават възможности в тези предстоящи извънредни избори БСП действително да покаже своя характер и да изяви себе си", каза той. "Нашето желание е бързи избори, колкото е възможно по-скоро, съобразно законовия ред и конституцията на страната", обяви червеният депутат.  

Вълнуващи атракции за Деня на бащата в НВИМ

Специалната връзка между бащата и детето е темата на традиционния вече „Ден на бащата“ в Националния военноисторически музей (НВИМ). Празникът ще се проведе в началото на лятната в...

Божков, Костадинов и Пенев в съда заради Томов (снимки)

Софийски градски съд даде ход на делото срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев. Всички те са подсъдими за длъжностно присвояване на средства в особено големи размери от...

Английската гимназия в Бургас си има творческа стая

Английската гимназия ГПАЕ "Гео Милев" в Бургас се сдоби с творческа стая, съобщиха от пресцентъра на общината в морския град. Стаята ще стимулира обогатяването на учебната програма, ще да...

Андреа Пирло преподписа с Ювентус

Диригентът на Ювентус Адреа Пирло ще остане в клуба за още 2 сезона. Халфът е подписал нов договор, който ще го задържи при „бианконерите" до 30-и юни 2016-а година. Новината бе оповест...

Пощите не искат възстановяване на часовника на сградата си в Стара Загора

"Български пощи" ЕАД отказа инициатива на кмета на Стара Загора Живко Тодоров за възстановяване на часовника на сградата на Централна поща в града, съобщиха от пресцентъра на общината. Час...

Огнян Минчев: БСП се превръща в средна политическа сила

Съратници на Първанов се опитват да закопаят БСП, смята Алгафари

Бобева: Докато не се избере ново правителство, ще продължим да работим

Няма апокалипсис въпреки внушенията на опозицията. Това, което се говори, е абсолютна лъжа. Криза в икономиката няма.
Единственият враг на българската икономика е политическата нестабилност. Тя се развива нормално. Показателите ни са много по-добри от тези в много други европейски държави, каза пред БНР вицепремиерът Даниела Бобева и допълни:
Ние Няма апокалипсис въпреки внушенията на опозицията. Това, което се говори, е абсолютна лъжа. Криза в икономиката няма. Единственият враг на българската икономика е политическата нестабилност. Тя се развива нормално. Показателите ни са много по-добри от тези в много други европейски държави, каза пред БНР вицепремиерът Даниела Бобева и допълни: Ние

Газпром даде отсрочка на Украйна до 16 юни

Русия отлага за 16 юни въвеждането на системата за предплащане на газовите доставки за Украйна. Това заяви тази нощ президентът на "Газпром" Алексей Милер след среща с еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, предаде ИТАР-ТАСС.

Местан: Дебатите по вота на недоверие бяха необходими

"Уверявам ви, дебатите по вота на недоверие бяха необходими и е добре да се проведат". Това заяви на влизане в Народното събрание лидерът на ДПС Лютви Местан, предаде „Фокус”.
„Дебатите никога не са излишни, дори когато са по повод на вот на недоверие. Мисля, че имаше нужда от сериозни разисквания на тема финансовата политика на кабинета "Уверявам ви, дебатите по вота на недоверие бяха необходими и е добре да се проведат". Това заяви на влизане в Народното събрание лидерът на ДПС Лютви Местан, предаде „Фокус”. „Дебатите никога не са излишни, дори когато са по повод на вот на недоверие. Мисля, че имаше нужда от сериозни разисквания на тема финансовата политика на кабинета

Кели Роуланд е бременна

/КРОСС/ Чрез снимка в социалната мрежа Instagram певицата Кели Роуланд съобщи, че очаква първото си дете. На изображението се виждат два чифта маратонки - детски и мъжки, придружени от надписа "Ще бъда удивителен като татко...". Слухове за бременността на Роуланд циркулират в медиите и мрежа от известно време насам, след като тя бе забелязала да пазарува в бебешки магазин със съпруга и мениджъра си Тим Уидърспуун. Кели и Тим се ожениха на церемония в тесен кръг в Коста Рика миналия месец.  

Местан: Дебатите по вота на недоверие бяха необходими

"Уверявам ви, дебатите по вота на недоверие бяха необходими и е добре да се проведат". Това заяви на влизане в Народното събрание лидерът на ДПС Лютви Местан, предаде „Фокус”. „Дебатите никога не са излишни, дори когато са по повод на вот на недоверие. Мисля, че имаше нужда от сериозни разисквания на тема финансовата политика на кабинета

Заседанието на парламента започна без сделка

Няма сделка между ГЕРБ и БСП в парламента. Първо ще бъдат избрани членовете на Сметната палата. После ще има дебати по вота на недоверие.

К.Нинова:Подадох оставка, но подкрепям Станишев

Подадох оставка, защото така разбирам политиката и така разбирам думата "екип". Имахме задача да спечелим евроизборите – не го направихме. Това заяви на влизане в Народното събрание депутатът от БСП Корнелия Нинова, която на вчерашния пленум на левицата напусна поста на зам.-председател на ПГ на Коалиция на България.

Сергей Цветарски е новият председател на НСИ

Досега той бе временно изпълняващ длъжността след приключилия мандат на Ренета Инджова


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване