Наградиха победителите в конкурса за коледна картичка

540 творби на художници взеха участие в конкурса „Направи коледна  картичка – зарадвай самотен човек” . Инициативата е на Община Севлиево, Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Младежки център – Севлиево. Най-добрите рисунки в четирите възрастови групи бяха отличени на официална церемония в художествена галерия „Асен и Илия Пейкови“. Чрез своите картички малките творци ще зарадват възрастен човек в навечерието на Рождество Христово.

Пазарът на жилища се възстановява

През настоящата година пазарът на жилища е започнал да се възстановява, като тази тенденция ще продължи и през 2014-а. Прогнозата направиха брокери в предаването "Кой говори" по Дарик. Броят на сделките се увеличава През настоящата година се наблюдава ръст на броя на сделките, а в отделни райони и повишаване на цените, сподели Георги Павлов от водеща агенция за недвижими имоти. Той изтъкна, че причината трябва да се търси и в негативното развитие на пазара през последните четири години, когато цените средно за страната са паднали с 40 на сто, а...

Борисов докуцука при своите да ги мъмри

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в парламента, но се шмугна в стаята на своите. Неофициално се говори, че Борисов ще стяга редиците и ще дърпа уши за роенето на групата.

Бездомник програмира свое собствено мобилно приложeние

Бездомен мъж от Ню Йорк стартира свое приложение „Дървета за коли Бездомен мъж от Ню Йорк стартира свое приложение „Дървета за коли" (Trees for Cars), след като получи уроци по програмиране от свой съгражданин. Приложение е с фокус върху опазването на околната среда, пише CNET. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Лео Гранд е бездомен от 2011 година. Той загубва работата си

Ямболският кмет оправдан за срутения блок №20

Ямболският окръжен съд оправда кмета на града Георги Славов по делото за финансови нарушения при събарянето на блок 20 в ромския квартал.

България и Румъния отново са последни в ЕС по БВП на глава от населението за 2012 г.


България и Румъния са с най-нисък брутен вътрешен продукт (БВП) на глава от населението спрямо средното равнище за ЕС през 2012 година, а за Люксембург този показател е най-висок, сочат оповестените днес нови оценки на европейската статистическа служба Евростат.

Румъния и България са около 50 процента под средното равнище, докато в Люксембург БВП на глава от населението, изразен в покупателна способност, е повече от 2.5 пъти над средното равнище за ЕС.

България е в дъното...

Едногодишна сноубордистка с изумителни умения

Аве Мари е едва на една годинка, но по нищо не отстъпва на по- възрастните сноубордисти. Вижте как малкото момиченце се спуска по склона на ланината Мамут, Калифорния. Видеото бързо обиколи интернет пространството и събра хиляди гледания.

Мара Латева участва в два пленера

Мара Латева участва в пленери в Словакия и Испания. Темите, върху които работила художничката, са продиктувани от престоя й в две европейски държави.

Пленерът, който се провел в Словакия, бил организиран в старинен замък, където художничката останала около седмица. Там тя се срещнала с творци на много високо ниво. Собственикът на замъкът бил голям меценат и ценител на изкуството.

 

 

 

 

На пленера Латева нарисувала 4 картини, с които се представила на изложбата. На една от тях художничката нарисувала тракийската принцеса Бастет, а на второто платно – 300 – годишно дърво, което било в двора на замъка.

Вторият пленер се провел в Северна Испания във винарски регион. Там художничката нарисувала две картини, впечатлена от архитектурата и природата.
Част от картините , които нарисувала в Словакия, останали в европейската страна. Нейните творби от Испания красят галерията й в Хасково.

 

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

  Анжелина Янева

 

 

 

 

Оставиха неизвестни картини пред художествената галерия „Димитър Добрович” в Сливен

Две картини, маслени платна, нарисувани с пръсти са оставени тази сутрин пред художествена галерия „Димитър Добрович” в Сливен. Това съобщи за Дарик директорът Даниела Ненчева. Картините са били  придружени с бележка, на която е написано, че те са открити в двор в кв.“Ново село“. „Незнам какво да ги правя и ги оставям на вас“, пише още в бележката, обясни Ненчева. Тя е подала сигнал до полицията, а картините са иззети от органите на реда....

2.5 млрд. долара изтекли нелегално от страната

България се нарежда на 32-ро място в света по нелегално изтичане на капитали. Това сочи американска класация, цитирана от БГНЕС. Според данните на базираната във Вашингтон "Глобъл файненшъл интегрити" за периода 2002-2011 от страната ни са излезли нелегално 2,5 милиарда долара. Първите две места в класацията се заемат от Китай и Русия със съответно близо 107 милиарда и 88 милиарда долара изнесени капитали. За тези две страни обаче трябва да се има предвид, че през последното десетилетие бяха с един от най-високите показатели на икономически рас...

Бездомник стана програмист, пуска свое приложeние

Бездомен мъж от Ню Йорк стартира свое приложение „Дървета за коли" (Trees for Cars), след като получи уроци по програмиране от свой съгражданин. Приложение е с фокус върху опазването на околната среда, пише CNET. 
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева  

Лео Гранд е бездомен от 2011 година. Той загубва работата си Бездомен мъж от Ню Йорк стартира свое приложение „Дървета за коли" (Trees for Cars), след като получи уроци по програмиране от свой съгражданин. Приложение е с фокус върху опазването на околната среда, пише CNET. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Лео Гранд е бездомен от 2011 година. Той загубва работата си

Едногодишна сноубордистка изуми с уменията си (видео)

Аве Мари е едва на една годинка, но по нищо не отстъпва на по- възрастните сноубордисти. Вижте как малкото момиченце се спуска по склона на ланината Мамут, Калифорния. Видеото бързо обиколи интернет пространството и събра хиляди гледания.

Пушенето е болест, обявиха лекари и аплодираха оставането на забраната

Вторичният дим, дишан и от непушачите по принуда, е канцероген от клас А

Изчезна ключов свидетел по дело за убийство на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов

Един от ключовите свидетели по делото "Гранити" за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов е изчезнал, стана ясно в съда днес. Тодор Стамов-Малкотърновския, който бе един от приближените на Митьо Очите в близкото минало, трябваше да разкаже пред магистратите за отношенията си с убития Стоян Стоянов.

Берлускони: Ако бъда изпратен в затвора, в Италия ще има революция

Медийният магнат и бивш премиер на Италия Силвио Берлускони предупреди, че ако бъде изпратен в затвора, "в Италия ще стане революция", предаде Франс прес. В интервю за френското радио "Юроп 1" Берлускони заяви, че е уверен, че няма да влезе в затвора, тъй като това ще ограничи свободата му да проведе предизборната си кампания. Той обвини правителството на Енрико Лета, че е използвало правосъдието, за да го отстрани от политическата сцена. "Ще бъде трудно да ме изпратят в затвора: тогава със сигурност ще получа голямо мнозинство на следващите из...

"Битката за Тракия" остана без победител

Ботев и Берое си врътнаха скучновато 0:0 в Пловдив

    


Офшорки няма да участват в социологически агенции и ВЕИ дружества

От 20 на 28 области се увеличават икономическите области, в които няма да се допускат дружества, регистрирани в офшорни зони

    


Скандалният преводач от погребението на Мандела: Чувах гласове, халюцинирах (видео)

Скандалът с жестомимичния превод на службата в памет на Нелсън Мандела, набира скорост и недоумение. Оказва се, че гафът е произтекъл от шизофрения, пише The Huffington Post.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева




Преводачът Тамсанква Ханти е 34-годишен. Оказа се, че е „превеждал“ часове наред само с детинск Скандалът с жестомимичния превод на службата в памет на Нелсън Мандела, набира скорост и недоумение. Оказва се, че гафът е произтекъл от шизофрения, пише The Huffington Post. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Преводачът Тамсанква Ханти е 34-годишен. Оказа се, че е „превеждал“ часове наред само с детинск

Осем технологии, които да следим през 2014 година

Технологичните тенденции на 2013 година ще зададат тона през идната година. Ето на какво може да се обърне внимание. Всичко в движение: всичко се случва онлайн, тъй като смартфоните и таблетите стават все по-популярни. Да провериш мeйла си или Facebook в движение вече е нещо съвсем обичайно. Сега мобилните устройства са за пазаруване и за банкиране. Всичко това води до загуби на пазарите за персоналните компютри и фотоапарати. Анализаторите отбелязват, че производителите ще трябва да бъдат в крак с навиците на потребителите, ако искат да остана...

Погребват Пол Уокър до Джако и Елизабет Тейлър

/КРОСС/ Загиналият в автомобилна катастрофа актьор Пол Уокър ще бъде погребан в частно гробище в Лос Анджелис. Тялото му ще бъде кремирано.Погребалната церемонията ще бъде затворена. На нея ще присъстват само роднини и колеги Уокър на "Бързи и яростни". Журналисти и фенове няма да бъдат допуснати да присъстват на погребението.В гробището Форест-Лоун, което се намира в северната част на Лос Анджелис, са погребани всички звезди на Холивуд. То е последен дом на Уолт Дисни, Елизабет Тейлър и Майкъл Джексън.

Оправдаха кмета на Ямбол

Беше обвинен за безстопанствено отношение и ощетяване на обществения бюджет

Най-бедни сме в ЕС за 2012-та по БВП

Люксембург остава най-богатата страна в ЕС

Британските майки пият твърде много алкохол

Проучване сред 1000 майки във Великобритания показва, че една четвърт от анкетираните майки са пили алкохол през последния месец, а една на всеки шест е имала тежък махмурлук и не са могли да се грижат за децата си както трябва.

Светият синод против промените в закона за вероизповеданията

/КРОСС/ Светият синод иска среща с депутати заради промените в закона за вероизповеданията, уреждащи въпроса с имотите на религиозните общности, които са паметници на културата. Светият синод напомня, че вече е подкрепил публично предложените от депутати от БСП и ДПС начело с председателя на парламента Михаил Миков поправки, които улесняват възстановяването на собствеността на религиозните общности за имоти, за които вероизповеданията нямат документи. Преди два дни обаче депутатите от БСП Димитър Дъбов, Пламен Славов и Татяна Буруджиева внесоха нови поправки, които правят изключение за имотите - паметници на културата, държавна или общинска собственост. Промяната предвижда възстановяването на собствеността на вероизповеданията върху одържавени, отчуждени, конфискувани или незаконно отнети имоти да се направят изключения за "музеи, техните филиали и отдели, галерии, камерни зали, археологически недвижими културни ценности и други паметници на културата - публична държавна и общинска собственост. Философията на сегашния проект на тримата народни представители противоречи напълно на подкрепения от Св. синод проект на г-н Миков, подменя заложения в него смисъл и вместо да реши дългогодишни проблеми на вероизповеданията, заплашва да ги задълбочи и да създаде нови разделителни линии в обществото, заявяват в позицията си митрополитите

Лаптоп, таблет и смартфон - най-желаните подаръци у нас

За съвет потребителите се обръщат първо към онлайн ревюта.

Над 420 млн. лв. са изплатени по ОПРР

Плащания в размер на 424 млн. лв. са извършени по Оперативна програма "Регионално развитие". Ръстът на плащанията спрямо усвоените средства през...

Роджър Уотърс сравнява Израел с нацистка Германия

Заради външната политика на страната спрямо Палестина

Седем проекта за ски комплекси и съоръжения са постъпили в Министерския съвет

Освен "Дестинация Рила", работна група разглежда и проекти за Перелик, Разлог, Пампорово, Чепеларе и Банско

    


Лъвът Симба се възстановява след първата по рода си у нас операция на зъб

Лъвът Симба от варненския зоопарк претърпя успешна операция, която се прави за пръв път в страната. Царят на зоокъта бе упоен и след медицинска интервенция остана без един от кътните си зъби. Причината  - инфекция, която не реагирала на лечение с антибиотик. За зъболечението на лъва във Варна пристигна екип специалисти начело с професор Иван Борисов. Операцията продължи около час. Проблемите на Симба започнали преди две седмици, когато специалистите в зоопарка забелязали, че хищникът се залежава и крайниците му треперят. При големите котки това...

През 2012 г. по света 8,2 милиона души са починали от рак

Броят на смъртните случаи поради онкологични заболявания по света се е увеличил през 2012 г. и е достигнал 8,2 милиона души, съобщава днес Международната агенция за изучаване на рака.

Основна банкова сметка за всеки от ЕС

/КРОСС/ Всеки, който пребивава законно в Европейския съюз, трябва да има право да открие основна разплащателна сметка и това право не следва да бъде отказвано въз основа на националност или място на пребиваване, заявиха депутатите, които гласуваха по законопроекта на ЕС в тази област в четвъртък. Таксите и правилата за тези сметки следва да бъдат прозрачни и сравними, и да бъде лесно да се премине към друга банка, предлагаща по-добри условия, се казва още в текста, който предстои да бъде прецизиран с държавите членки на ЕС. „В днешния свят потребителите, както и секторът на търговията на дребно, зависят от достъпа до съвременни платежни услуги. Предоставянето на електронни платежни услуги не е много скъпо и те могат да направят живота на потребителите по лесен, освен това ще повишат ефективността на бизнеса и ще спомогнат за модернизиране на икономиките ни. Затова Парламентът счита, че е необходимо спешно да се изиска от банките да предоставят тези услуги и дадат възможност на потребителите да направят информиран избор. Парламентът разгледа своевременно този документ. Сега се очаква от страните членки да направят същото, така че да можем да завършим работата по това досие до пролетта на следващата година", заяви докладчикът Юрген Клуте след гласуването. Основната разплащателна сметка трябва да дава възможност на клиентите да плащат и да теглят пари в брой и да извършват платежни транзакции в рамките на ЕС, без да включва овърдрафт услуги

Йовчев: Взимаме мерки, за да не се повтаря случаят с изчезналия Илиян

Цветлин Йовчев

Ще се предприемат мерки, за да няма повече случаи като този с Илиян Тодоров.

Това каза пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Той коментира случая с изчезването на осъдения на доживотен затвор младеж за двойното убийство пред столичния клуб “Соло” през 2009 година.

“Очевидно става дума за системен проблем. Очевидно трябва да се промени нещо, за да не се повтаря това нещо повече. Аз мисля, че в най-близко бъдеще ще има добри идеи в тази посока, които може да реализираме”, коментира още вътрешният министър.  

Той обясни, че МВР няма никаква информация за местонахождението на Илиян, който беше обявен вчера за общодържавно издирване. „Ще използваме всички възможности, включително и партньорските ни служби”, каза той в коментар на твърденията, че Илиян Тодоров е зад граница.

Предстои да бъде издадена и европейска заповед за арест. На брифинг в Министерство на правосъдието в сряда заместник-министърът на правосъдието Илиян Ангелов заяви, че се прави всичко възможно Илиян Тодоров да бъде доведен и да изтърпи наказанието си. Родителите на Илиян Венциславов Тодоров са заявили, че не са виждали сина си и приятелката му от една година. Илиян Ангелов допълни, че ако поне са разполагали с името на приятелката на Илиян Венциславов Тодоров, издирването на Илиян щеше да е по-лесно.

Статията "Йовчев: Взимаме мерки, за да не се повтаря случаят с изчезналия Илиян" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Стара Загора за втори път с приза „Зелен град“

Стара Загора за втори път получи наградата "Зелен град" от Националната кампания "Зелена България", финансирана от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.". Тази година заключителният етап от Националната кампания "Зелена България" отново се проведе в Музея "Земята и хората" в столицата . Община Стара Загора получи наградата заради газифицирането на над 3000 домакинства в града. През 2011 г. Стара Загора беше отличена в категорията за населени места от 100 до 200 хиляди жители в конкурса на Министерството на околната среда и водите. Тоз...

Младежи от Варна провеждат благотворителна коледна кампания

Докато всички се подготвят за коледните празници и се лутат по магазините в търсене на най-подходящите подаръци за своите близки, група варненски младежи се трудят, за да подарят щастие на непознати. Това са PTPI “Делфините”, които за шеста поредна година организират своята Коледна кампания.

Васил Петков- от Кюстендил до №1 на "Менхънт България Модел 2013"

20- годишният кюстендилец Васил Петков спечели конкурса "Менхънт България Модел 2013" и ще представя България на World top models в Германия. Васил гостува в студиото на Дарик радио- Кюстендил и разказа за себе си и успеха. Той е завършил средното си образование в Професионалната техническа гимназия "Джон Атанасов". Амбицията му е да учи актьорско майсторство в НАТФИЗ. Поддържа перфектната си форма със стрийт фитнес и downhill. Васил Петков има само две излизания на модния подиум, но на е...

Криминално проявен си плати с фалшиво евро в казино

Полицаите иззели общо 11 фалшиви евростотачки

    


Най-малко молби за помилване от женския затвор в Сливен

/КРОСС/Комисията за помилването към президента е разгледала през тази година около 600 преписки, като най-малко молби са постъпили от женския затвор в Сливен, съобщи днес доц. д-р Ива Пушкарова, председател на комисията по помилването към президента. През тази година комисията е разгледала само около 5-6 молби за помилване на непълнолетни лица. За да попадне едно лице в поправителния дом, трябва да е направило нещо сериозно. Освен това непълнолетните често е въвлечено от пълнолетно лице и ако излезе от поправителния дом има риск отново да бъде въвлечено", уточни Пушкарова. Най-много молби за помилване постъпват от осъдени на възраст между 30 и 40 години. Комисията по помилването към президента представи днес новата електронна система за управление на дейността си. Системата е достъпна онлайн през интернет страницата на президента. На практика е публикувана цялата статистика за работата на комисията през тази година, като се очаква онлайн да бъде качена и информация за изминалата 2012 година. Дигиталната система дава статистика за броя на постъпилите молби за помилване, броя и профила на молителите като статистиката за броя осъдени, за които е подадена молба е разделена в зависимост от тяхната възраст, образование, професия, семейно положение, от техния здравен статус и техните заболявания

Оправдаха кметът на Ямбол за бл.20

Окръжният съд в Ямбол оправда подведения под наказателна отговорност кмет Георги Славов по обвинение в нарушения при събарянето на бл. 20 в ромската махала. Градоначалникът бе даден на съд за това, че през периода септември-октомври 2010 година, умишлено не е положил достатъчно грижи за управлението, ръководството, стопанисването и запазването на повереното му имущество. В този период беше съборен прословутият блок, превърнат в развалина от обитателите му. Според обвинението изпълнителят е имал задължение за „извозване и депониране на всички ст...

Бюджет 2014 - от БСП обещанията, от гражданите - сметката, смятат от „България на гражданите"

"Нямам никакво съмнение, че управляващите ще бъдат неприятно изненадани от резултата на популисткия си „социален" подход, който приложиха в Бюджет 2014". Това коментира шефът на икономическия екип на „Движение България на гражданите" Бисер Манолов по повод приемането на бюджета за 2014 година. По думите му това е познатата схема „от нас са обещанията, от вас - сметката". „Да ни е честито първото сбъднато предизборно обещание на БСП - преминаване към прогресивна ставка на облагане", добави Манолов. Според него притеснителното е, че ставаме свиде...

ЕП прие резолюция, осъждаща натиска на Русия над Украйна

Европейският парламент прие днес резолюция, в която се осъжда натиска, оказван от Русия над Украйна и други източни партньори на ЕС. Европарламентът призова Брюксел да организира мисия „на най-високо политическо ниво”, за да бъде разрешена настоящата криза в Украйна, пише Kyiv Post. „Европейският парламент повтаря, че решително осъжда неприемливия политически и икономически натиск и заплаха от налагане на търговски санкции срещу Украйна от страна на Русия, и призовава Европейския съюз и страните-членки да разработят и приложат политика на адекватен отговор на тези инструменти и мерки, които прилага Русия срещу източните ни партньори”, се казва в самата резолюция. ЕП изразява и пълна солидарност с „тези, които протестират за едно европейск...

Йовчев: За осем бежанци има подозрения, че са свързани с терористични организации

Досега имаме подозрения и данни, че общо осем бежанци, влезли на българска територия, може да са свързани с терористични организации. Това заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев, цитиран от Агенция „Фокус”. По думите на Йовчев още близо 40 нелегални имигранти представляват заплаха, но не и от гледна точка на тероризъм. Вътрешният министър изрази увереност, че съвсем скоро България ще може да отвежда принудително извън границите ни до 200 души месечно. Вътрешният министър призна и че няма идея къде в момента се намира Илиян Тодоров, станал по-известен като убиеца от „Соло”. „Обявен е за общодържавно издирване. Надявам се, че ще успеем да го открием, независимо дали е тук, или не. Ще използваме всички възможности, включително и партньорск...

Борисов упълномощи Цачева да го замества в ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал правомощия на Цецка Цачева да го замества в ПГ на ГЕРБ. Това обяви самият той, след като излезе от заседанието на изпълнителната комисия на партията, предаде БГНЕС. На въпрос дали може да се оттегли изобщо от парламентаризма, Борисов отговори, че това зависи от здравословното му състояние. Няма нови депутат от ГЕРБ, които да са изявили намерение да напускат парламентарната група. Малко преди 14 часа Борисов дойде с патерици в Народното събрание и влезе веднага в стаята на парламентарната група. Точно в 14.00 часа той излезе и тръгна заедно с депутатите си за заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ на втория етаж на парламента. Журналисти се опитаха да го спрат, но той бе непреклонен. На въпрос дали ще идва често в парламента, той даде отрицателен о...

Мъж от Асеновград минава през огън и вода, за да сбъдне своята мечта

Тази седмица в панаирна палата в Пловдив се проведе последният за тази година Бизнес ден на Save Company International (SCI). Отличени бяха общо тридесет и двама бизнес партньори на компанията. За постигнатите високи цели в компанията, SCI награди поредния свой бизнес партньор с чисто нов лек автомобил BMW 5 серия. Това е 24-годишният Александър Драганов от Асеновград. Иновативният бизнес модел на SCI му представя неговия брат, който успява да изпревари с постиженията си. „Силно вярвах в една мечта, преминах през огън и вода, но успях да си върна свободното време със SCI“, сподели Александър след връчването на ключовете на своя автомобил. На този бизнес ден стана ясно, че в партньорската мрежа на Save Company International вече е и верига бензиностанции, която е най-г...

Китай забрани продажбата на земя за малки жилищни обекти

Интересът към селскостопанската земя около второстепенни и третостепенни градове доведе до силен ръст на цените

    


Плаж посред зима

Варна /КРОСС/ Въпреки минусовите температури и снега варненските "моржове" не пропускат топло-студените си бани край топлата вода на плажа. Практикуващите от години екстремно къпане в ледената вода споделят, че това им помага за закаляване и много по-рядко боледуват през зимата. Снимки: Булфото, всички права запазени  

Общинските съветници с благотворителна инициатива за Дамян

Общинските съветници в Русе даряват средства в подкрепа на 9-годишния Дамян. В благотворителната инициатива “Спаси Дамян” се присъединява и  драматичният театър. Общинският съветник Орлин Дяков, който е директор на ДТ “Сава Огнянов” - Русе съобщи, че специално благотворително представление се подготвя в полза на болното дете. Приходите от спектакъла на кукления театър тази неделя също ще бъдат предоставени в подкрепа на семейството на 9-годишното момче. Следващата седмица в “Канев център” ще бъдат направени 4 благотворителни концерта. Залата се...

Хисарския поп бил изкусен нестинар

Певецът Митко Андонов, известен като Хисарския поп, преди години се занимавал с ресторантьорство. По същото време се изявявал и като нестинар, за да забавлява гостите си.

Съдът оправда кмета на Ямбол по обвинението в нарушения при събарянето на блок 20

Окръжният съд в Ямбол оправда кмета на града Георги Славов по обвинение в нарушения при събарянето на бл. 20 в ромската махала.

Прокурор Димитрина Георгиева, която обвини Славов, че е ощетил бюджетът на общината с над 290 000 лева, беше категорична, че ще протестира срещу решението на окръжните съдии в града.

"Не мога да не съм доволен от решението, най-малко защото потвърди онова, което от самото начало се опитвам да обясня на всички - че това е поредното дело по измислен...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване