Пеевски: Имам право да питам кой не позволи да стана шеф на ДАНС

Във връзка с днешното решение на Конституционния съд да възстанови Делян Пеевски на поста народен представител самият Пеевски излезе с официална позиция, изпратена до „Фокус”. Публикуваме пълния й текст тук: Във връзка с Решението на Конституционния съд съм длъжен като гражданин на страна – членка на Европейския съюз, да заявя отговорно и с доблест, че името ми е подложено необосновано на публичен линч, а личността ми се сатанизира по сценарий на заемащи позиции във високите равнища на властта в държавата. Възмущавам се, че правото ми да бъда избиран – основно гражданско право в демокрацията, бе подложено на съмнение и се превърна в бумеранг, за рикошета на който аз плащам неясна и непосилна цена. Въпросът „Кой предложи Пеевски за председател на ДАНС?...

Усешаме ли по-слаба съпричастност към грешките си?

Група британски учени решили да анализират, оказва ли емоционалната окраска влияние на резултата от действията ни, върху начина, по който възприемаме времето. Хората са по-склонни да признаят съпричастността си към действия, довели до положителен резултат, но чувстват по-малко отговорност, ако ситуацията стане негативна, пише сп. Current Biology. За пример учените взели включването на лампата, когато самият процес на натискане на ключа, в нашето съзнание, съвпада с усещането за това, че светлината е включена, дори ако в действителност това действие се е забавило. Учените използвали стандартен подход, за да изучат феномена, известен като „чувство за управление”, „чувство за сила”, което означава, че едно осъзнато действие води след себеси допълнителен емоционал...

Алкохолът в "Музикална академия" загуби, Любен аут от шоуто

Зрителите спасиха Коцето-Калки за сметка на бившия наркодилър

    


Противоречиво начало на дискусиите за европейската прокуратура

Помните ли делото "Сапард"? Няма как да го забравите, тъй като става дума за трансевропейско дело, при което германските съучастници получиха ефективни присъди, докато българските им партньори бяха напълно оправдани, сред които имаше и спонсор на президентска кампания. Две са добрите новини. Едн ...

Прогноза за времето - 9 октомври

Днес над страната ще има разкъсана средна и висока облачност, която от запад ще започне да се вплътнява и през деня на места в Западна България, а през нощта срещу четвъртък в Централна ще превали слаб дъжд. В сутрешните часове на отделни места в низините ще има мъгла, а над източните райони преди обяд ниска облачност.

18-годишен убиец получи 8 г. затвор, удушил баба за отмъщение и 7 лв.

Старозагорският окръжен съд осъди на 8 г. затвора 18-годишния Николай Дурлов за убийството на 78-годишната Иванка Чолакова от с. Змейово.
Младежът, удушил бабата в стопанска постройка в двора , призна вината си и съдът намали с 1/3 наказанието му. Дурлов има зад гърба си няколко присъди за кражби. Той посегнал на възрастната жена, за да.. Старозагорският окръжен съд осъди на 8 г. затвора 18-годишния Николай Дурлов за убийството на 78-годишната Иванка Чолакова от с. Змейово. Младежът, удушил бабата в стопанска постройка в двора , призна вината си и съдът намали с 1/3 наказанието му. Дурлов има зад гърба си няколко присъди за кражби. Той посегнал на възрастната жена, за да..

Дете на 11 г. падна от 7-ия етаж и загина

Болница, Снимка: БГНЕС

11-годишно дете падна от 7-ия етаж на сграда в Сливен, съобщи агенция “Фокус”.

Момчето е било прието в реанимацията на болницата “Д-р Иван Селимински” вчера към 16 ч. с множество травми.

Въпреки спешната намеса на лекарите и усилията им, то е починало.

Статията "Дете на 11 г. падна от 7-ия етаж и загина" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

"Лукойл Академик" с два мача в "Арена Армеец"

Баскетболният ни “Лукойл Академик” ще играе два от домакинските си мачове от първата групова фаза на турнира Еврокъп в “Арена Армеец”. Другите 3 двубоя в София ще са в “Универсиада”. Това съобщи Сашо Везенков, спортен директор на шампионите.
Първият двубой на тима на петролната компания е гостуване на “Апоел” в Йерусалим. Следва домакинство на фав Баскетболният ни “Лукойл Академик” ще играе два от домакинските си мачове от първата групова фаза на турнира Еврокъп в “Арена Армеец”. Другите 3 двубоя в София ще са в “Универсиада”. Това съобщи Сашо Везенков, спортен директор на шампионите. Първият двубой на тима на петролната компания е гостуване на “Апоел” в Йерусалим. Следва домакинство на фав

Блокадата на българо-турската граница остава

Шофьорите - изнервени, опашката от тирове е над 20 км

    


Лекарствен продукт отива на съд във Франция

Семействата на четирима възрастни французи, които починаха в началото на 2013 г., след употреба на антикоагуланта от ново поколение (NACO) Pradaxa, решиха да подадат жалба срещу Boehringer Ingelheim. Германската фармацевтична компания го го пусна на пазара.

Религиозен календар за 9 октомври

Св. ап. Яков Алфеев. Преп. Андроник и Атанасия
 Св. Яков Алфеев бил брат на апостол и евангелист Матей. Като един от дванадесетте апостоли след деня на Петдесетница и той се заел с мисионерска дейност. Неговите проповеди започнали от Йерусалим и  Палестина и продължили в много други близки и далечни страни. Апостолският живот на светеца бил изпълн Св. ап. Яков Алфеев. Преп. Андроник и Атанасия Св. Яков Алфеев бил брат на апостол и евангелист Матей. Като един от дванадесетте апостоли след деня на Петдесетница и той се заел с мисионерска дейност. Неговите проповеди започнали от Йерусалим и Палестина и продължили в много други близки и далечни страни. Апостолският живот на светеца бил изпълн

Снежана Дукова ще замести снахата на Киро Киров в парламента

Снежана Дукова

Депутатът на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Снежана Дукова се закле на мястото на снахата на бизнесмена Киро Киров – Йоана Кирова, която миналата седмица напусна парламента.

Йоана Кирова реши да се откаже от депутатското си място по собствено желание. Тя подчерта, че мотивите за напускането й са лични и една от основните причини е разочарованието й от правителството на премиера Пламен Орешарски.

Пред медиите свекърът й Киро Киров уточни, че в семейството им има първокласник и снаха му желае да има повече свободно време за него.

На мястото на Йоана Кирова в парламента ще влезе бившата директорка на 79 СОУ “Индира Ганди” в София Снежана Дукова. Тя бе на следващо място в листата на ГЕРБ за 25 МИР – София.

Депутатската работа не е нова за Дукова, тъй като тя бе народен представител на управляващите в миналия парламент. Едно от нещата, с които тя се прочу, бяха промените в образователните закони, които ГЕРБ инициира в миналия парламент.

Дукова е позната и с патетичните си слова, възхваляващи бившия премиер Борисов. От парламентарната трибуна на миналото Народно събрание депутатката заяви: Бог да Ви благослови, г-н премиер, Вас и Вашето правителство.

Привързаността на Дукова към вече бившия министър-председател Борисов си пролича и при влизането й в пленарна зала.

След като се закле, тя размени топли целувки с Вежди Рашидов и Цветан Цветанов, но отдели специално внимание на лидера Борисов, когото прегърна силно.

Статията "Снежана Дукова ще замести снахата на Киро Киров в парламента" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Преглед на печата от 9 октомври


Държавно управление

Капитал Daily

От втория опит: Държавата успя да продаде дългосрочни ДЦК
Презаписването бе повече от два пъти, а постигнатата доходност бе 3.79%

КЗК: Мрежовите компании ограничават зелените централи неправомерно
За пръв път регулаторът се намеси в спор за ограниченията върху възобновямите източници

България е на 56-о място в първия Индекс на човешкия капитал
Страната има сериозни проблеми с качеството на работната...

Британското правителство стимулира ипотеките

То започва проект за 12 милиарда лири, който да стимулира ипотечните кредити и по този начин да задвижи пазара на жилища в страната

    


Британското правителство стимулира ипотеките

То започва проект за 12 милиарда лири, който да стимулира ипотечните кредити и по този начин да задвижи пазара на жилища в страната

    


Обама: Кризата е реална, чака ни финансов хаос

На специална пресконференция президентът на САЩ говори за рисковете пред страната, ако Конгресът не вдигне тавана на дълга до 17 октомври

България мачка с ново 3:0, оставаме №1

Българският национален отбор по волейбол за младежи до 23 години продължава убедително да води в групата си на Световното.

11-годишно падна от 7-ия етаж, почина в болница

Детето е било прието вчера в болницата в Сливен

    


Пеевски не дойде на работа в парламента

Журналисти го чакаха напразно на входовете на НС

    


Ще плащаме за „Южен поток“ без ползи от него!

Газопроводът "Южен поток" няма да донесе никакви ползи за България. В това е категоричен енергийният експерт Христо Казанджиев. В същото време, дори и неизгоден, той не представлява опасност за околната среда, от което се опасяват жителите на Варна, казва той.

Възражда се "наказателната психиатрия" в Русия

Обвиняем за протестите на Блатния площад е осъден на "лечение"

    


Alcoa се върна към печалбите въпреки по-ниските приходи

Производителят на алуминий отчете печалба от 24 млн. долара през третото тримесечие

    


Alcoa се върна към печалбите въпреки по-ниските приходи

Производителят на алуминий отчете печалба от 24 млн. долара през третото тримесечие

    


Парти в дома на BG музиката

Три поколения топ звезди на българската музика се събраха в столичен клуб за старта на новия телевизионен канал BG Music Channel. Телевизията, която започна своето излъчване на 1 юни тази година, събира на едно място поп, рок, хип-хоп, арендби, естрадна и клубна музика.
Представители на различните стилове бяха и гостите на купона, сред които се Три поколения топ звезди на българската музика се събраха в столичен клуб за старта на новия телевизионен канал BG Music Channel. Телевизията, която започна своето излъчване на 1 юни тази година, събира на едно място поп, рок, хип-хоп, арендби, естрадна и клубна музика. Представители на различните стилове бяха и гостите на купона, сред които се

БСП - заложник и на "Атака", и на собственото си ръководство!

Големият победител в парламента е "Атака", смята Първанов

    


Николета и Азис все така близки

Николета Лозанова и Азис напълно опровергаха клюките, че са загърбили дългогодишното си приятелство и вече не общуват. Двамата пуснаха обща снимка, която доказва, че отношенията им са перфектни.

Мая Манолова: Решенията на КС не се коментират, а изпълняват

Мая Манолова  Снимка: Сергей Антонов

“Решенията на Конституционния съд (КС) не се коментират, те се изпълняват и прилагат.”

Това заяви на влизане в парламента зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова в коментар по вчерашното решение на КС, според което Делян Пеевски остава депутат.

Според Манолова разделението между съдиите в КС не е прецедент.

“Това и друг път се е случвало. Има подобна хипотеза, уредена в самия Закон на Конституционния съд”, категорична е Манолова.

По думите ù решението на магистратите е ясно и категорично, независимо дали на ГЕРБ им харесва или не. Според зам.-председателя на парламента е недопустимо решенията на Конституционния съд да се тълкуват и коментират от когото и да е.

“Самата практика да бъдат коментирани решенията, с оглед на това на кого му харесват или не, аз като юрист считам за недопустима”, заяви Мая Манолова.

Междувременно заседанието в парламента започна без регистрация на ГЕРБ, като кворумът бе на ръба – 122 депутати. Делян Пеевски все още не се е появил в сградата на Народното събрание.

Статията "Мая Манолова: Решенията на КС не се коментират, а изпълняват" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Новите таблети на Apple ще видят бял свят на 22 октомври

Подобрените модели на iPad ще са по-тънки, по-леки и ще работят с 64-битовия чип A7

    


Apple представя нов iPad на 22 октомври

Подобрените модели на iPad ще са по-тънки, по-леки и ще работят с 64-битовия чип A7

    


НС събра кворум от раз

Около 30 протестиращи има пред служебния вход на парламента

    


Смартфонът на Samsung с огънат дисплей вече е факт

Новото 5,7-инчово устройство Galaxy Round с хоризонтална извивка на дисплея ще струва 1000 долара

    


Освободиха шестимата задържани на протеста

Сблъсъци пред Министерски съвет  Снимки: Сергей Антонов

Шестимата задържани на 117-ия протест снощи са били освободени, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на информация от полицията.

Арестите бяха извършени при сблъсъци с полицията след опит за пробив в полицейския кордон между протестиращите и гаража на Министерския съвет, откъдето демонстрантите очакваха да излезе премиерът Пламен Орешарски.

В 117-ият си ден протестът, избухнал на 14 юни заради избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, се разгоря с нова сила. Хората бяха провокирани от решението на Конституционния съд, което позволи на положилия клетва като шеф на ДАНС Пеевски да се върне като депутат.

Над 1000 души участваха в протеста по данни на репортерите на OFFNews. Полицията ги определи като 500-600 души.

Статията "Освободиха шестимата задържани на протеста" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Овчаров и Масларова – пак на служба в парламента

Бивши депутати и министри са записани масово като сътрудници на сегашните народни представители. Дали обаче, са на служба като добри експерти или като партийни другари, на които трябва да се благодари.

Кворум на ръба в парламента, Пеевски не се появи

Делян Пеевски. Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ отново не се регистрира в началото на днешното заседание на парламента, но депутатите са в зала.

Заседанието все пак започна, като кворумът е на ръба – 122 регистрирани депутати.

В петък, когато за пореден път се провали заседанието заради липса на кворум, от БСП обявиха, че ще мобилизират редиците и ще спрат всички командировки и дори по болест няма да отсъстват техните депутатите.

Липсващите лидери на БСП – Сергей Станишев, на ДПС – Лютви Местан и на “Атака” – Волен Сидеров, днес влязоха навреме в пленарна зала.

Делян Пеевски, на когото депутатските права бяха възстановени от Конституционния съд вчера, днес не се появи в Народното събрание.

ГЕРБ поискаха преброяване на кворума от секретарите, за да увеличи кворума и да може да блокира някои от решенията с гласовете си.

Секретарите преброиха 200 души, но председателят на парламента Михаил Миков (БСП) не обяви това за официален кворум.

Статията "Кворум на ръба в парламента, Пеевски не се появи" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Колко да е успял Пеевски…*

Автор: Капитал

И така, четири месеца след първоначалния взрив около назначението на Пеевски за шеф на ДАНС, отново се връщаме на първото квадратче в абсурдната игра, която изкара десетки хиляди на улицата и доведе до това парламентът да има 11% одобрение, а 76% от хората да искат предсрочни избори.

Решението на Конституционния съд, което върна Пеевски като депутат, разбира се противоречи на нормалната логика. Последвалото изявление на политика обаче даде въможност да се хвърли поглед върху неговия светоглед – начина, по който той си обяснява случващото се в България през последните месеци. Видя се нещо, което е  едновременно неадекватно и  цинично.

Като оставим настрана не особено добрия стил на изявлението (то изглежда като да е редактирано и дописвано от събирателния мозък на Доган и Местан – „Защо Президентството на държавата акумулира неистово риторика с клише името на един гражданин?“), в него има два основни момента, с които Пеевски се опитва да защити публичния си образ.

Първият основен протест е, че той не е „задкулисие“. „Как съм бил депутат от опозицията и съм бил задкулисие? Кой ще ми отговори конкретно на този политически и принципен нонсенс в емоцията на Президента с речитатив Пеевски? Къде е моето задкулисие? Кои са неговите измерения? Настоявам за уточнение с конкретика?“, пита депутатът в писмото си.

Уточняваме: Делян Пеевски чрез неговата майка Ирена Кръстева са лицето на медийната група, която през последните години наложи и усилено експлоатира една сложна и скъпа за данъкоплатците схема. Тя търгува медийно влияние, срещу политическа подкрепа. Това беше хубаво и просто обяснено неотдавна от бившия министър Вежди Рашидов. „Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката (КТБ – бел.ред.) е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари“. Разбира се изказването на Рашидов е само едно от доказателствата за тази схема, която започна да работи по времето на тройната коалиция и се разви през управлението на ГЕРБ. „Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя [*], на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха“, обясни отокровено Вежди Рашидов в разговор с журналист, без да е предупреден, че е записван.

Медиите далеч не са единствената активност на Пеевски, но със сигурност са най-добрия пример, защо той се превърна в символ на задкулисието и назначението му срина доверието към това управление. Задкулисието, в този случай е да  използваш доверието, което хората имаха към журналистиката, за да даваш подкрепа на удобните ти политици и да осъществяваш публични екзекуции на репутацията на враговете си. Пред кулисите правиш вестник за хората, а зад тях – за своите, често съмнителни интереси.

Втората защитна теза от писмото на Пеевски е още по-абсурдна. „Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е?“, казва депутатът в своето изявление.

Краткият отговор на това е: Зависи какво е успех и зависи как си успял. Понякога, успехът за едни е престъпление според действащите закони и според представите на почтените хора.

Абсурдното в защитната теза е, че ако приемем Пеевски за успял, то това ще е директно доказателство за неговото сериозно участие в задкулисието. Официално, той никога не е участвал в никакви фирми, като изключим че е бил в борда на държавното „Пристанище Варна“ през 2001 г. Според имуществената му декларация той има три недвижими имота – два апартамента и една къща в София, както и един автомобил – опел „Омега“, купен през 2003 г. за 1000 лв. Има и близо 53 хил. лв. на банков влог, спестени от заплати. Иначе Делян Пеевски се движи по улиците най-често с кортеж от три автомобила и охрана от близо десетина човека. Стилът му на живот предполага средства, които надхвърлят със стотици пъти тези, които официално декларира. Пред кулисите Пеевски има апартамент, голяма къща, стар опел и някакви пари за черни дни. Зад кулисите той е много богат. Да използваме отново думите на Вежди Рашидов, най-вече заради тяхната откровеност: „Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват?“

„Успял“ ли е Пеевски е друг сериозен въпрос, в чиито отговор могат да се видят много от принципните и морални проблеми на последните поне 20 години. В сбърканата ценностна система на прехода за някои хора (със сигурност за себе си), той е успял по няколко причини. Първо, очевидно има много пари. Освен тях има и власт – не само тази, която дават повечето пари, а и политическа. Влиянието му минава през законодателната, от няколко месеца насам и изпълнителната, още от преди това съдебната и разбира се „четвъртата“ власт. Богатството и важността му се демонстрира не само от огромната охрана, но и от приятелката му, която е фолкпевица. („Луда съм по сладката муцунка на Делян. Обожавам да щипя бузките му и да целувам плътните му устни“, казва тя в едно откровено интервю). Накратко, той има основните външни белези, по които някои хора разчитат успеха през последните години – пари, черни джипове, охрана, гадже фолкпевица. За по-мислещата част от българите обаче, това е да си „мутра“.

Защото успехът е нещо съвсем друго. Той е комбинация от постижения, които могат и да се измерят с пари, но има нещо друго задължително. Почтеност. Хипотетично казано, един крадец може и да откраднал много, но това не го прави успял човек. Може и да се добрал до висок държавен пост, но това не му гарантира уважение. Успели са тези, които са се движили в светлата част на морала. Тези, които са спазвали законите и са създавали стойност за себе си и хората около тях. Честните. Почтените.

Случаят с Пеевски обаче трудно може да бъде определен с тези категории. При него се вижда, че има прекалено много от компонента „мутра“ и прекалено малко от другите условия, нужни, за да бъде той истински успешен.

Зад цялата история с този човек има и нещо друго – удивителната неадекватност на сегашните управляващи в ситуацията. Изборът на Пеевски за шеф на ДАНС за малко да свали правителството десетина дни след като беше избрано. Тази опасност беше избегната, но вероятността то да управлява дълго време е минимална. Вместо да си вземат поука от избухналите протести, БСП и ДПС решиха да запазят Пеевски като депутат, което доведе до сегашното решение на Конституционния съд. Сега, вместо да убедят Пеевски да се оттегли, защото заплашва още повече да компрометира цялото управление, получаваме епистоларните му упражнения. Те ще засилят отново протестите и ще направят по-трудни и без това не особено бляскавите изяви на правителството. Всичко това, заради един човек, който изглежда по-важен от всичко и всички. Защо?

*Текстът е препубликуван от сайта на Капитал. Заглавието е на Noresharski.com

The post Колко да е успял Пеевски…* appeared first on Noresharski.com.

Двама души са с опасност за живота при катастрофи

Общо 18 са тежките пътно транспортни произшествия

    


Младежите харчат все повече за туризъм

В световен мащаб на младите пътешественици трябва да се гледа с повече уважениe – на тях вече се падат над 20% от разходите за туризъм

    


Лекарка с комоцио, налетял й депутат от ДПС

Хасан Хаджихасан признава за спор и леко побутване

    


Джанет Йелън ще замени Бернанке начело на Федералния резерв

Очаква се днес президентът на САЩ Барак Обама официално да обяви номинацията си

    


Полиция опаса парламента, протестиращи чакат депутата Пеевски

Протестиращи очакват депутата Пеевски. Снимка: Николаос-Теодорос Цитиридис

Метални заграждения и полицаи опасват района около парламента рано тази сутрин.

Мерките за сигурност целят да опазят Делян Пеевски и колегите му от “народната любов” в деня на завръщането му като депутат след вчерашното решение на Конституционния съд. След него Пеевски обяви в позиция, че се връща в парламента, че е жертва на “вендета” от сраснали се с престъпността политици, че единствената му вина, е, че е 33-годишен успял човек.

Тази сутрин група протестиращи се събра при задния вход на парламента, за да “приветства” Пеевски. Към началото на работния му ден – 9,00 ч – обаче той все още не беше дошъл на работа. Останалите депутати започнаха да пристигат след 8 с автомобили и бусчета. Коли на жандармерията скриваха входа, от който влизаха те, от погледите на протестиращите.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в сградата малко след 8,30 ч., подминавайки мълчаливо, в разрез с обичайното му поведение, питащите го репортери за решението на съда по казуса “Пеевски”. Именно докато той беше премиер, започна възходът на медийната империя, контролирана от Пеевски.

Заседанието на НС започна “на косъм”. Кворума закрепиха 122-ма депутати.

Репортерите на OFFNews в парламента и при протестиращите продължават да следят случващото се там.

Статията "Полиция опаса парламента, протестиращи чакат депутата Пеевски" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Черноморец с изцяло ново пристанище до две години

Прогнозната стойност на проекта е 9,2 млн. лв без ДДС

    


ЦРУ връща на работа част от служителите си

Аргументира се с интересите на националната сигурност

    


Ще стане ли Диди първият хип-хоп милиардер?

Рап-изпълнителят демонстрира невероятен бизнес нюх и уверено трупа богатство

    


Задръстване край Драгичево – кола блъсна кон

Катастрофата е станала на пътя от Перник за София

    

Огромно задръстване край Драгичево – кола блъсна кон

Катастрофата е станала на пътя от Перник за София

    


Температурен рекорд в Япония – цели 34,3 градуса

Над 30 градуса е по японското крайбрежие

    


Войната между инвеститори и еколози обхвана езерата по Черноморието

Спорът е заради стопанисването на териториите в актуализирания Национален план за опазване на най-значимите влажни зони в България

    


Конституционният съд е пробит, а съдебната система е свърталище на мафиоти

Радан Кънев. Снимка: БГНЕС

Конституционният съд е пробит, както 2/3 от българските съдилища. А съдебната система е свърталище на мафиоти от преди 1989 година.

Това обяви лидерът на ДСБ Радан Кънев в интервю за Нова телевизия.

Така той коментира вчерашното решение на КС да остави Делян Пеевски депутат, въпреки че той е положил клетва като председател на ДАНС пред Народното събрание. Решението бе последвано от протести и сблъсъци с полицията.

Въпросът тук е в ясния опит на мафията да пробие КС, а не едно мнозинство да го направи, каза Кънев.

Той обясни и защо говори за мафия, а не за лоби на едно парламентарно мнозинство:

“Когато държавните пари се изливат в една банка – Корпоративна търговска, за да създава тя медии, а те – политика имаме три нерегламентирани връзки”.

“Много бързо забравихме Венета Марковска. Тя е Делян Пеевски в българското правосъдие. Огромна част от депутатите от ГЕРБ подкрепиха решението за избора му за председател на ДАНС, там беше и ДПС, и БСП, и голяма част от ГЕРБ, коментира още Кънев.

Статията "Конституционният съд е пробит, а съдебната система е свърталище на мафиоти" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване